תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש: E6750 2GB DDR2 CORSAIR GIGABYTE P35-DS3 LEADTEK PX8800GTS 320MB כשטמפ' החדר 27° ויש מאוורר שמכניס אוויר גם מקדימה וגם מהצד (NZXT APOLLO), תוכנת אוורסט מראה שבמנוחה הכרטיס עומד על 71° זה הרבה נכון?? אגב-- מה זה AUX? ספק כוח? ועוד משהו - מהירות הסיבובים של המאווררים כמו שרשומה בתוכנה גבוהה ולא הגיונית. אפשר לתקן את זה או משהו ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! שמי חן, ורציתי לשאול ולהתייעץ לגבי בעיה מסוימת. לא זמן נמסר אליי מחשב נייד דיי מיושן למען האמת, ובכל זאת, אני רוצה לתפעל אותו. המחשב מסוג Olivetti Echos P120S. הבעיה היא, שכשאני מדליק את המחשב, פשוט מופיעות שתי השורות הראשונות של הBios (גרסא, זכויות יוצרים וכו'), הסמן המהבהב שתי שורות למטה, וזה הכל. בנוסף -גם אין תגובה לשום פעולת מקלדת. הדבר גם אינו קשור באופן הפעלת המחשב - בין אם רק מחובר לסוללה, רק לחשמל או בין אם החשמל מחובר וכן הסוללה בפנים המחשב. ניסיתי גם לחבר מקלדת נוספת, מה שלא עזר - שום תגובה. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, בין אם פתרון ובין אם סיבות משוערות ומה אני יכול לעשות עם זה... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. הזמנתי סלרון 1200 ולוח גיגהבייט GA-6VTXE-A. אתמול התקנתי אותם להנאתי.... הדלקתי את המחשב.... ואז התחילו הבעיות. דבר ראשון: הלוח לא זיהה את ההרד דיסק. בשביל שהוא יזהה אותו (כמאסטר לפחות) הייתי צריך לג;'מפר אותו. אין לי בעיה עם זה עקרונית, אבל זה דיי מוזר, כי בדרך כלל הלוח מזהה לפי הכבל IDE. דבר שני: תקיעות..... ועוד תקיעות... ובעיות....בדקתי זיכרון, הרד דיסק, התקנה של מעבד (אפילו הרכבתי מעליו V7+), עם כרטיסים, בלי כרטיסים וכו'. בקיצר, המחשב פשוט נתקע כל הזמן. קשה לי להאמין שעשיתי משהו לא כשורה כי כבר עשיתי זאת עשרות פעמים.... מה הסיכוי שלוח יבוא דפוק ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(אני כותב ממחשב של חבר) לפני כמה ימים שחזרתי את ההגדרות בביוס והתקנת הSATA של ההארדיסק נעלמה...עכשיו ההארד דיסקר אצלי לא מזוהה והמחשב מן הסתם לא יכול לעשות ממנו בוט. את הדיסקט של התקנת הSATA פרמטתי ממזמן (בעע) ועכשיו אין לי איך להתקין מחדש את הקונטרולר שלך הSATA (חשוב לציין שיש ווינדוס מותקן על ההארד דיסק.. הבעיה היא לא בעית בוט מהווינדוס). השאלה שלי היא כזאת במידה ואני אשיג דיסקט של ההתקנה של הבקר מתי אני צריך לכניס אותו כדי שיעשה לי בוט וההתקנה תתחיל לי ?? ויש לי בקשה קטנה כי אני וחבר שלי לא מצאנו - אפשר לינק להורדה (או עוד עם הורדה) של הדרייבר הזה לדיסקט (שכשאר יתבצע ממנו בוט ההתקנה תעלה ישר) ? זה הדגם של הלוח אם: MSI 865PE - NEO 2 תודה רבה..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב מדובר בשרת dell poweredge t110. סה"כ הוא עובד בסדר גמור, קצת איטי לפעמים אבל לא נורא, אחרי הכול אני לא אמור להשתמש בו כ"כ. עשיתי לו ניקוי אבק פעם ראשונה מאז שהוא נקנה (4 שנים בערך)... הוא היה נראה זוועה לפנ"כ בקושי ראו את הלוח אם. ניקיתי עם קומפרסור (בזהירות וזה... לא נשבר כלום) וחום ליבות שהיה בסביבות 45 ירד ל38 בערך סבבה. הבעיה היא שעכשיו הכונן הרביעי (האחרון=התחתון ביותר) מגיע ל50 מעלות ומעלה. מקודם הוא היה בסביבות ה-35. יכול להיות שיש סיבה מיוחדת, או שפשוט הרבה אבק הצטבר בסביבתו וצריך לנקות שם? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי HD של 500 GB כשהחלוקה של הזכרון היא 50 לC והשאר בD אחרי זמן מה נגמר לי הזכרון בC (אני עומד על ג'יגה כרגע ) אבל מבדיקה על כל התיקיות בC כולל קבצי הפעלה מוסתרים נראה שצריך להיות 10 ג'יגה פנוי בכונן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים אחד של 30 ג'יגה שמחולק ל5 מחיצות , אלה הם 5 המחיצות הראשוןנות ועוד אחד של 6 ג'יגה שזה ההארד דיסק האחרון!!! עכשיו כל כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הדיסק של 6GB הופך להיות D למרות שאני מגדיר אותו ב disk managment כ- H האם יש דרך לגרום לו להשאר כ H ולא לחזור להיות D אחרי הפעלה מחדש????
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי! לחבר שלי יש לוח אם - Msi 865-PE Neo 2 P4 3.0Ghz Prescott 1024 Mb Ram (2X512) Geforce Fx5700. היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק, ואחרי שהוא ניסה להדליק את המחשב, המחשב נדלק לכמה שניות, כשכל המאוררים פועלים אבל לא רואים כלום על המסך ואין שום צפצוף ואז מיד הוא נכבה. יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה? (אני לא יודע אם זה קשור או לא, אבל הוא טוען שיש חוט שמגיעה מקדמת המחשב, שיכול להתחבר לאחד החריצים ליד ה- Sata בלוח אם אבל כרגע הכבל מנותק.) זה קצת דחוף, ותודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין (במחשב ישן) תוכנה (VISUAL STUDIO) דרך ISO (עם כונן וירטואלי) והמחשב ניתקע באמצע ההתקנה ללא הודעת שגיאה וללא מסך כחול, אלא פשוט המסך נישאר פועל והעכבר הפסיק לזוז ושום דבר לא הגיב ולא היה ברירה רק לעשות RESTART, ניסיתי ISO אחר (תוכנת MSDN) והמחשב ניתקע כנ"ל, צרבתי את הISO לדיסק, וכן המחשב ניתקע. חשוב לציין המחשב עומד בדרישות החומרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. קיבלתי צורב של ASUS DRW-1814BLT עכשיו משום שהמחשב שלי טיפה ישן ואין לו חיבור SATA, אני לא יכול לחבר את הצורב. ראיתי את המתאם הנ"ל: האם הוא יתאים לי לחיבור הצורב? אני לא מבין בכול הקטע של SATA העם המתח מגיע כבר עם הקבל האדום? ועם לא אז איזה קבל מתח אני צריך? האם הוא יתאים? בתודה משה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעביר קבצים לכונן דיסק-און-קי ולא משנה באיזה מהירות הקבצים מועתקים תמיד המהירות מגיעה לאפס, והמחשב אינו מגיב .... המחשב שלי אינו מפוצץ בחומר ואני גם מעביר קבצים מועטים לכונן אבל תמיד המהירות מגיעה לאפס והקבצים נתקעים ...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה,אז לפי הכותרת אפשר להבין את הבעיה,המחשב עושה ריסטרט מעצמו באמצע המשחק,אני אראה לכם פה סרטון קצר של 4 דקות,בדקה ה3 החלטתי לכבות את הוידיאו כי ראיתי שפתאום המשחק עובד יותר סביר ואז לאחר דקה הבעיה חזרה והצלחתי לתפוס אותה.(הכל מתועד בוידיאו) המחשב שלי כמו שנאמר גם בסרטון: INTEL CORE 2 DUO E6750 3GB RAM ATI RADEON HD4850 עם אוברקלוק של סאפיר 10% ספק כוח של THERMALTEK 550 וואט הנה הסרטון: Computer Problem Something Like Blue Screen וסליחה מראש על המבטא הרוסי הכבד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי להריץ אפליקציה על המחשב, הורדתי את התוכנה BlueStacks, לאחר ההתקנה העליתי את התוכנה, ומיד לאחר שעלתה הופיעה לי מסך כחול וכתוב בעברית משהו כמו "המחשב שלך נתקל בשגיאה, שולח נתונים ומפעיל מחדש" - משהו כזה, הראה אחוזים עד 100 והפעיל את עצמו מחדש. לאחר ההפעלה הראה שוב את אותו מסך, וחוזר חלילה משהו כמו 5 פעמים ואז נפתח לי מסך שנותן לי כל מיני אופציות כמו לתקן, לשחזר מחשב, להתקין מחדש ווינדוס וכו', בחרתי לשחזר לנקודה של לפני 9 ימים, הוא שיחזר בהצלחה ואפילו שמר על המסמכים, השיחזור מחק את התוכנה הבעייתית. האם עליי לחשוש ממשהו? איך אני יכול (אולי תוכנה) לבדוק שהמחשב שלי נקי ואין ווירוס שמתחבא אפישהו? כיום אני משתמש באנטיוירוס Avast Free, האם הוא עד כדי חלש …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב כי הוא היה ניתקע ועושה ריסטרטים לפי הצפצוף לפניה bootהבנתי שמדובר כנראה בבעיה בכרטיס מסך לאחר התקנת וינדוס 8 הבעיה נמשכה וטכנאי שהיה אצלי החליף את הכרטיס מסך ואז באופן זמני הוא עבד בסדר למשך שבוע בערך, פתאום התחילו לי מסכים כחולים, כל פעם עם שגיאה אחרת והמחשב עכשיו לא עובד לחלוטין המחשב כבר לא באחריות, נקנה לפני 3 שנים בRSM יש למישהו המלצה למעבדה או טכנאי באיזור גבעת שמואל-פתח תקוה - רמת גן? (סליחה על הפוסט העילג- נשלח מה אייפד 1 המקרטע שלי )
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא הייתי בטוח אם זה שייך לפה אם זה לא מבקש סליחה ולהעביר למקום הנכון. אני אספר קצת באירוך כי יש פה 2 בעיות. יש לי שני מאווררים אחד של המעבד ואחד נוסף שקניתי שמתחבר ללוח אם (מותקן בצד המארז). לאחרונה פתחתי את המחשב מסיבה שאני לא זוכר ובמהלך ההתעסקות יצא הכבל של המאוורר שמתחבר ללוח אם. החזרתי אותו ומאז המאוורר (שעובד ע"פ חום) מקרר בטירוף כאילו השמש מסתתרת מאחורי המעבד שלי. היום החלטתי שזה מרגיז כי זה עושה הרבה רעש ושוב פתחתי את המחשב כדי לנסות לשער מה הייתה התקלה. ראיתי שהמאוורר של המעבד תקין (וכי כמובן השמש אינה מסתתרת מאחוריו) ואז שאלתי את עצמי אם חיברתי את זה הפוך ללוח אם וניסיתי איזה חצי שעה להוציא את זה ולא הצלחתי. אז קודם כל, האם חיבור הפוך ללוח אם של המאוור…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם,מסך המחשב הקודם שלי נשבר וחבר הביא לי היום מסך דק רחב LG למחשב. חיברתי את החיבור לחשמל ואת החיבור הכחול עם הברגים למחשב.המחשב נדלק וגם המסך,הוא מציג לכמה שניות את הלוגו של LG כך שהוא עובד,אבל אחרי כן נכבה וכתוב D-SUB Power saving mode ונהיה מסך שחור והנורה הכחולה במסך מהבהבת בקצב קבוע איטי.לא רואים ווינדוז עולה או משהו בכלל,יש מצב שהכרטיס מסך הלך?או שאולי בעיה בחיבורים או משהו?אשמח לעזרה תודה רבה !! *דרך אגב כשהמחשב נדלק המסך לא נדלק איתו אוטומטית,הוא לא מגיב עד שאני מדליק אותו ידנית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, ה - כונך דיסקים שלי לא עובד יש לו בעיה במוח אני מכניס דיסק הוא חושה איזה 40 שניות ואז הוא נעצר וזה הוא לא מגיב ואני לא יכול להתקין כלום ואני רוצה לפרמט את המחשב .... Win XP Home P-4 Intel 1.7 GHz G-Force 2 mx 440 192 MB של RAM 9.53 GB שטח פנוי 4.29 GB זהו בקיצר אם אתם צריכים עוד משהו על המחשב שלי תקלידו אותה ותעזרו
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , לאחר עיון בתשובות הפורום לבעיית ההפעלה של ווינדוס עדין לא מצאתי פתרון לבעיה : המחשב שלי כלל אינו קרא את דיסק מערכת ההפעלה- לאחר הכנסת הדיסק אני מגיע לאותה ההודעה שיש צורך בהתקנת הקובץ מחדש למשהו יש רעיון? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי מחשב נייד שהגיע עם windows 8 , כמובן שעדכנתי לwindows 10 ... ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב, לפני שאני מתחיל בפירמוט אני רוצה לדעת אם התקנה של הווינדוס החדש תהיה 10 או 8 (אני ממש לא רוצה לחזור ל8 הנורא) מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי התקנת via4in1 438, מצב העברת הנתונים עבר לpio איך אפשר להחזיר אותו בחזרה לDMA?, הכונן מחובר בSecondary לבד Toshiba DVD-ROM SD-M1402 אני עובד תחת XP Pro 2600 תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשך יומיים המחשב כל פעם שאמור להכנס לווינדוס המסך נכבה והיום ניסיתי להכנס לסייף מוד ופתאום הוא בודק את הרג'יסטרי וכותב למטה "backuping system files" משהו כזה ופתאום הוא נכנס לי לווינדוס אבל יש לו הגדרות ישנות מלפני איזה שלושה חודשים ועכשיו הסאונד לא עובד ואני לא יכול לראות סרטים וזה לא נכנס לי לאייסי help...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת windows xp ועכשיו כשהמחשב עולה מופיע לי כמה אפשרויות ומתוכם safe mod , ו - start windows xp משהו כזה עם אני לא טועה כשאני לוחץ על safe mod הוא מתחיל להריץ איזה רשימה ובשלב מסוים הוא ניתקע או שהוא מפעיל את עצמו מחדש וזה מה שקורה שאני לוחץ על start windows xp הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומפעיל את עצמו מחדש... מה עושים עם זה? ורק אל תגידו לי שצריך לפרמט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש במערכת הפורומים של HWzone ומקווה להשתלב יפה! יש לי כמה מושגים שהייתי רוצה שתסבירו לי - בתקווה שהפורום הזה מתאים אז ככה: מה זה הייטסינק, מה זה pc3200 הבנתי שזה מהירות זיכרונות אבל לא הבנתי בדיוק איך זה הולך, ומה הקטע של ה Mhz במעבדים והזכרונות - כלומר נגיד המעבד הנוכחי שלי הוא amd athlon 900 אבל יש לזה מספר שונה ב Mhz , איך זה הולך ומה זה בדיוק - תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: amd 3000 939 1 Gb 667Hz Gigabyte K8NS-Ultra 939 Compucase 6919 + PSU (ה-PSU שמגיע עם המארז, אני חושב 300 Watt של HEC) יש בו שני מאווררים של 120 מ"מ. HD 80GB IDE HD SATA 160GB התקנתי לא מזמן כרטיס 7600GT AGP והמחשב התחיל (אומנם לעיתים רחוקות) להתרסט באופן עצמאי. אני לא זוכר בודאות שלא היו ריסוטים לפני ההתקנה. שאלה ראשונה: מה יכולה להיות הסיבה לריסוטים האלה? שאלה שנייה: אם אני רוצה להתקין דיסק SATA חדש, יספיק לי ספק הכח? שאלה שלישית: אני רוצה לקנות דיסק SATA נוסף, לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. נכנסתי לאתר של gigabyte - לעמוד של הלוח אם שלי: http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1839&ModelName=GA-K8NS%20U…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-