עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ac-Boy,

זה לא אחד מהצלילים של הלוח אמ שמתריעה על משהו לא בסדר. זה צליל שנגיד נכנסים לתיקייה שומעים אותו... או שנכנסים לתמונה או משהו כזה זה צליל ממש חלש.. אני שומע אותו כל הזמן בהפרשים של חצי דקה-דקה.. אני לא יודע מה לעשות.... וכל פעם שיש את זה העכבר נהיה סימן שאלה וחצי מאיה וחוזר.. זה כזה מציק, יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כי יש לי בעיה,ואמרו כאן לנטרל את בקר ה-RAID ,אז איך אני עושה את זה,אני לא מבין בביוס!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Culandur,

מפרט המחשב מימין כל פעם שסלולרי ליד המחשב ושולחים אליו הודעה או מתקשרים אליו המחשב מרביץ ריסט! למה זה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nivster,

הדיסק שלי הוא IBM DeskStar בן שנה וחצי בערך. הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות קולות של לא עובד (מין צרצורים כאלה שחוזרים על עצמם), וכשאני מעלה את המחשב, הוא כותב לי disk read failure, please reboot ניסיתי לפרמט עם ההתקנה של XP, לקח 4 שעות, ואפילו עבר את ההעתקה הראשונית של XP. אבל כשהוא בא להמשיך את ההתקנה מהדיסק (שהפעם עבר את ה-boot), הדיסק המשיך לעשות קולות של לא עובד, ואחרי שעה נשברתי והתקנתי XP על דיסק אחר. אין לי עוד אחריות על הדיסק, אגב. שאלתי היא: האם יש לי עוד מה לעשות? יש טעם לפרמט ולהשלים עם קיומם של bad sectors? או שחבל על הזמן?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by oronluko,

שלום יש לי בעיה במודם יציאת הcom לא תואמת למודם ואין באפשרותי לשנות במודם ומה שיש ביציאה לא מתאים מה לעשות?(הקלט/פלט לא תואם)(מערכת הפעלה xp)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Eylon,

יש לי amd 1.4 t-bird asus a7v333 micron 512 ddr os - win 2k sp3 משום מה המחשב בקושי רץ כמה שעות טובות וה mem usage מתמלא פלאים... יש לי כרגע 300/880 תפוס ויש פעמים שזה מגיע ל 400... לא רצים כל כך הרבה דברים שאמורים לקחת כל כך הרבה זכרון ... מה שרץ אצלי עכשיו זה icq ,mirc , edonkey , 2 explorer וגם כשסוגרים תוכניות לא כל הזכרון חוזר במלואו :\ יכול להיות שמדובר בזכרונות פגומים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by no1no2,

הכרטיס רשת שלי נמצא בIRQ 11 יחד עם הכרטיס מסך שגורם לבעיות! אני צריך לשנות לו מקום בIRQ ובלי להעביר מקום בPCI לאן אני יכול להעביר אותו ? 0System timer 1Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard 2Programmable interrupt controller 3Communications Port (COM2) 4Communications Port (COM1) 5CMI8738/C3DX PCI Audio Device 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 6Standard Floppy Disk Controller 7ECP Printer Port (LPT1) 8System CMOS/real time clock 9SCI IRQ used by ACPI bus 10Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC 10ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 11Realtek…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם! אני מעביר נתונים בין המחשב בבית למחשב הנייד בעזרת כבל מקבילי. עד לא מזמן העברתי רק קבצים קטנים, כך שלא היה אכפת לי כל כך קצב העברה. אבל, לאחרונה יצא לי להעביר קבצים ממש גדולים וזה לוקח המון זמן (קובץ של 100MB לוקח להעביר קצת יותר משעה (שעה ו-7 דקות לקובץ של 104MB ליתר דיוק))! קצב ההעברה דרך הכבל המקבילי נע בין 20 ל-30 קילו בייט לשניה. החיבור בין המחשבים אומר שהוא ב-4.0Mbit, שזה בערך 500 קילו בייט לשניה, אז למה אצלי ההעברה כל כך איטית?!? בנוסף, קראתי בהסבר על חיבור שני מחשבים בכבל מקבילי Direct-Parallel, שקצב ההעברה האפקטיבי אמור להיות בין 250 ל-300 קילו בייט לשניה, אז מה צריך לעשות כדי להגיע לכזה קצב?!? בהמון תודה מראש! נתונים: מחשב שולחני: P-III 550Mhz עם Win…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by wiz,

טוב אז נתחיל את הספור: הלך לי ה-איוררור של ה-גשר הצפוני.. החלטתי לנסות לשקם את העניין. לקחתי ממחשב פנטוים ישן מאורר בגודל 60 מ"מ נדמה לי..בעזרה של צוואר בקבוק שוקו ומעט דבק יצא מצוין.. בכל מקרה אחרי זה אמרתי אם כבר אז כבר, לקחת מאורר ישן של ספק ולקחתי את ה- קונקטור של המאורר של הגשר הקודם ואירגנתי משהו ואחלה עובד. החלטתי לנסות אולי להעלות קצת את הוולטז של המחשב, זכרון ו-כרטיס מסך ממש בטיפה.. אני מתחיל את המחשב, יופי.. ואז כיביתי אותו.. הדקלתי שוב, נדלק לשנייה נכבה אחרי 2 דקות. אמרתי עזוב נחזור למצב המקורי, שמתי את ה- jumper של ה- reset bios והחזרתי.. אין לא פועל כלום, לא שנדלק ונכבה.. אין שום סימן לחשמל. אחרי זה ניסיתי גם להוציא את הבטריה אין לא קורה כלום.. עכשי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gilka,

משום מה לא מצליח להיכנס רק לאתר של KSP מכל המחשבים בבית כבר שבועיים...אין לי בעיה לגלוש לשאר האתרים. ההודעה שמופיעה= תקלה זמנית! נחזור לאוויר בעוד כ-15 דקות. יש לרענן את העמוד יש למישהו מושג איך לסדר את זה?...אני שייך להוטנט. (עשיתי ריסטרט לראוטר וגם דיברתי עם התמיכה של הוט ובינתיים אין פתרון)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, שכחתי את סיסמת הכניסה לווינדוס. יש דרך לעקוף את הסיסמה ולגשת לקבצים שנמצאים על גבי הדיסק הקשיח? יש קבצים שחשובים לי שמאוחסנים בדיסק. אשמח לעזרה, תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, יש לי בבית רשת עם חיבור סיבים של סלקום. לרשת מחוברים בהצלחה מחשבים ניידים ונייחים. קיבלתי לפטופ של דל. הוא מצליח להתחבר לרשת גם בצורה קווית וגם אלחוטית. הבעיה היא שהוא לא מצליח להגיע לאף אתר אינטרנט. אפילו לא ל Google com. אפילו כשאני מחבר אותו קווית ישירות לראוטר. אם אני מפעיל נקודה חמה דרך טלפון נייד הוא גולש בלי בעיה על הנקודה החמה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה רבה

13. בעיקבות שגיאה כולשהי שביצעתי תוך כדי עידכונים של AVG ו-Win 10, נעלמו כול התיקייות והקבצים של וורד 2016, למעט אלה שמאוחסנים בסיפריית "מיסמכים". כול ניסיונותי לאתר אותם נכשלו. זקוק לעזרה דחופה בתודה מראש. כרמל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by עמנואל נורמן,

שלום יש לי windows 8.1 ועד עכשיו כשלחצתי לחיצה כפולה בעכבר על התמונה, היא הופיעה על גבי כול המסך. פתאם כשאני לוחץ לחיצה כפולה התמונה מופיעה תחת צייר. השאלה - איך מחזירים את המצב שהיה? תודה

15. קיבלתי שני חשבונות קנית דלק וחשבון טלפון אני מנסה לפתוח את הקובץ שבדרך כלל לא היה בעיה ועתה מודיע לי שהקובץ גדול ואני לא מצליח לפתחו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by zalmanx12,

שלום , מדובר במחשב נייד 10 אינץ LG דגם : X120 ... התקלה היא : רכשתי בטריה חדשה וגם בישנה אין טעינה בכלל אבל אם יש חיבור ישיר לחשמל המחשב נייד נדלק ועובד ללא טעינה של הבטריה , המחשב לא מטעין את הבטריה בכלל רק מקבל מתח לעבוד. ובנוסף כאשר מזיזים את המחשב תנועה קטנה ברגע שהוא עובד הוא קופא ונתקע , ללא תזוזה אפשר לעבוד איתו שעות . אני נוטה לחשוב שזה לוח-אם אבל ההשקעה בהחלפה בחדש לא משתלמת ? האם זה באמת הלוח האם ? האם ניתן לתקן את הרכיב הבעייתי בלוח ? מה העלות והאם שווה השקעה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by marco789,

האים אוכל להרכיב כרטיס מסךSapphire AMD Radeon HD 7750 1GB GDDR5 על הספק הזה

18. Started by yanivd28,

היי קניתי את רכיב הבלוטות למחשב שולחני, שעבד יפה כמעט שנה, ועכשיו כל כמה שעות יש מעין ניתוק שלו , אני עובד עם עכבר בלוטות' ומדי כמה שעות הוא פשוט לא עובד, מה שמוזר הוא שהוא עדיין מזוהה ב show bluetooth devices אבל בשביל לחבר אותו בחזרה צריך לעשות delete device ושוב פעם למצוא ולהתקין אותו, אותו דבר עם המקלדת בלוטות' ניסיתי להחליף סוללות, וגם קניתי עוד מתאם מתוצרת שונה, אותה התוצאה... האם נתקלתם? האם ישנה תוכנת בלוטות' לא של מייקרוסופט המובנית בווינדוס? מכיוון שזו יכולה להיות רק בעיה בתוכנה... תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by yaheli,

שלום. איך להתקין על CD, תוכנה כלשהי - לא קבצי מדיה: סרטים, תמונות מוסיקה ולא וינדוס - להפעלה מדיסק שגם יהיה דיסק איתחול (Bootable), ולהתגבר על זה שהתקנה רגילה של התוכנה בכונן (C) שותלת קבצים ב - Registry וב – Windows>System 32 ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, יש לי windows 7 במשך מספר שנים, לפני כמה ימים שמתי לב כאשר אני מעוניין להעלות קובץ, נעלמה לי האפשרות להעלאה משולחן העבודה, מצרף תמונה להסבר. אשמח לעזרה, תודה.

21. Started by huber,

הי חברים. למישהו יש ספק מודולורי וכבל כזה שהוא לא משתמש בו ומוכן לתרום אותו? לא קריטי האורך, הצבע או כמות חיבורי ה SATA: 6pin to three SATA connectors Modular Cable

22. התצוגה פתאום קפאה (מצ"ב תמונה) לאחר הפעלה מחדש המחשב עובד כרגיל.. מכיוון שזה קרה כשלא הייתי בבית, חיפשתי ב event viewer משהו שיכול להעיד על איזושהיא בעיה ולא מצאתי. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך 7870XT, דרייבר 16.6.1 כמו כן הרצתי OCCT עם בדיקת שגיאות למשך חצי שעה, לא היו שגיאות אבל היתה איזה ירידה פתאום אחרי 15 דקות. צרפתי כמה תמונות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by zahi122,

שלום יש לי לוח אם gigabyte GA-P55-UD3 הבעיה שלי היא הביוס לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי ! אז אין לי אינטרנט בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לפתור את זה תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם. לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש, והחלטתי להעביר כרטיס טלוויזיה PCI מדגם Asus Tc 7314. הכרטיס היה מחובר ללוח אם בחיבור נוסף מלבד הסלוט עצמו, וקצת התקשתי בניתוק. לאחר שהצלחתי לנתק אותו וחיברתי את המחשב מחדש אין תצוגה בכלל, וגם אין שום צפצוף תקלה מהלוח אם. ניסיתי לנתק ולחבר את הכרטיס מסך מספר פעמים, וגם את הכונן הקשיח, ואפילו להוציא ולהכניס את הסוללה של הלוח אם, אבל שוםדבר לא עזר. לוח אם׃ ASUS A8V DELUXE כרטיס מסך׃ GeForce 6800GT תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Yarden_2y,

אהלן, אני חדש פה ושמעתי שקרוב לוודאי שזה הפורום המקצועי ביותר בתחום המחשבים ומהסיבה הזאת אני פונה אליכם עם הבעיה הבאה: נתחיל עם מפרט: מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד- Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3L מארז- Coolermaster CM 690 Black +5 fans ספק כוח- Thermaltake Toughpower 600W זיכרון פעמיים- 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM 5-5-5-18 @ 400 MHz כרטיס מסך- Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 מסך: ASUS MW221C מערכת הפעלה: Windows 7 Ultimate 64 bit הבעיה שיש לי היא שבמשחקים כבדים (במקרה הזה Battlefield Bad Company 2) יש לי FPS נמוך יחסית ביחס לFPS שהיה לי עם הקירור סטוק על המעבד + HD3870x2 שאת שניהם החלפת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.