עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ערב טוב לכולם : יש לי קירור מים corsair 110i gt ,,,, המאוררים שלו מרעישות יותר מדי !!! אני רואה ביוטיוב הרבה מחליפים את המאוררים למאוררים יותר שקיטים ? מה אתם מציעים ! איזו מאוררים ואיזו חברה ומה המהירות rpm !

2. Started by sMoCHTa,

שיחקתי BF3 ופתאום קיבלתי מסך כחול שפעם ראשונה אני מקבל.. לא הספקתי לקרוא אבל זה קשור לזיכרון אני חושב. ה ID של השגיאה הוא 1033 אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? הנה תמונה: מפרט המחשב שלי: כרטיס מסך- AMD Radeon HD 6870 מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz לוח אם- Gigabyte EP43-S3L ראם- 4094MB RAM מערכת הפעלה- Windows Ultimate 64 Bit מסך- Samsung SyncMaster 2333HD 1920X1080

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shashkavil,

שלום אנשים יש לי בעיה עם מחשב שולחני בן 4 שנים. בימים האחרונים החלו בעיות של נפילות מתחים (המחשב פתאום מקבל RESET) ללא התראה. כאשר הוא מנסה לעלות מחדש לפעמים הוא מתחיל לצפצף ולא ממשיך לעלות (נשאר ברמת BIOS) ללא הצגה של נתון על המסך. לפעמים הוא כן מתחיל לעלות אבל נתקע אם לוחצים על מקש כלשהו בשלב ה- BIOS. האם למישהו יש רעיונות מה הגורם לכך יכול להיות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BLACKSwaGG,

אהלן מה קורה? הבאתי מחשב חדש ואני לא מצליח לחבר אותו עם הכבל מסך הנוכחי שיש לי שאני מחבר אותו בחיבורים אני רואה על המסך הודעת תקלה של VGA שכנראה לא מתאים יש כבל מיוחד שמתאים למחשב כזה? שאני אדע מה לקנות לא סתם לשים כסף על משהו שלא יתאים אני אעלה גם וידאו עם צילום של החיבורים שזה יהיה יותר ברור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. קישור לשרשור שפתחתי http://hwzone.co.il/community/threads/541509-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%97-HERO-%D7%A2%D7%9D-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-CROSAIR-DOMINATOR תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לא היו צפצופים המרמזים על בעיית חומרה כלשהי. לא עזרו תחינות, בקשות, איומים כעסים. זה קרה לי יותר מפעם אחת ואיני יודע מדוע ואיני בטוח שלא ישוב שוב. את ה"תקיעה" האחרונה של הביוס היום פתרתי על ידי כיבוי המחשב וניתוקו מן החשמל למשך כמה דקות (אפילו נגעתי בו כדי לנטרל אולי חשמל סטטי). לאחר החיבור לחשמל מחדש והדלקת המחשב, הכול עובד מחדש מצוין. אם תופעה זאת מרמזת על בעיה שעשויה להסתבך ומישהו יכול להסבירה ואולי לייעץ כיצד למנוע את הישנותה, אודה לו מקרב הלב הלוח הוא: GA-G31M-S2C והביוס הוא המעודכן ביותר. ושוב תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שורת כותרת ומועדפים בכרום בגודל ענק מה עושים מצב תמונה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by jfkk,

שלום לאחר עליית המחשב אני מקבל את המסך הזה וגם אותו המצב בביוס . התקנתי כרטיס מסך על אחת הסולטים גם מקבל את אותו המסך . התקנתי את התוכנה occt לאחר הפעלה מיד אני מקבל את אותו המסך הוצאת הבטריה על הלוח לוח msi-g31m2 מעבד e5200 האם זו בעיה בלוח . תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Mesatla,

קניתי לוח אם מבחור בטריידזון הוא אמר לי שהלוח עובד אז סמכתי עליו וקניתי ממנו באתי הביתה הרכבתי את הלוח על המארז חיברתי את הכל למקום כל הIDE PCI AGP ו... הוא נופל כל פעם שניסיתי להדליק ניסיתי לשנות סוללה HD כרטיס מסך זיכרון ספק פשוט הלוח תקול . דיברתי עם הבחור אמרתי לו שאני רוצה להחזיר לו את הלוח אך הוא מסרב לקבל אותו בחזרה מה לעשות יש דרך לתקן את הלוח משהו? תאור הבעיה: נדלק אין ביפ של הרמקול והמסך מתכבה ומתחיל להבהב עם הLED של המסך המאוורר של הCPU עובד מי שיודע נא לעזור

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Burkey,

יש לי מחשב שלא מגיב, ברגע שמדליקים אותו, נדלקת הנורה, כלומר יש חשמל, אולם לא רואים כלום על המסך, לא את ה - BIOS, לא כלום, שחור. מה יכולה להיות הסיבה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב נייח ונייד בבית, הנייח שלי עובד עם UTORRENT ומוריד מקסימום כמו שצריך על 10 מגה. כאשר אני מבצע חיבור ישיר לנייד שלי, אני מקבל מהירות הורדה נמוכה מאוד, גג 700KB והאייקון בתחתית הקליינט שמסמן את תקינות החיבור מראה לי משולש צהוב ולא V ירוק. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? נ.ב חשוב לצייו, בטורנטים שעובדים בנייד מחקתי את הטראקרים והפנתי את הפורט והIP למחשב הישיר שלי כך שיתחבר אליי לצורך הורדה ובעצם אשפר את הRATIO שלי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LmanYan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש כחודש ועד כה הוא לא עשה לי בעיות,תמצית המפרט: i7 4790 8 gb ram r9 290 tri x oc edition לאחרונה המחשב עולה בצורה איטית ביותר(כמעט דקה לעומת 16 שניות כרגיל) וגם הfps נפל משמעותית. System restore פותר את בעיית הboot והתקנה מחדש של הדרייברים מטפלת בfps אבל כול פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה חוזר למצב הקודם :\. פירמוט ובדיקות בנורטון לא הועילו גם כן,עוד רעיונות למישהוא ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני אסביר. ברשותי מספר כרטיסי זיכרון. אחד מהם, Samsung CF 32GB מתנהג מוזר. בכל מחשב, עם כל קורא כרטיסים, כולל במחשב הנוכחי (בהתקנה אחרת של ווינדוס או לינוקס) הכרטיס עובד, מופיע, נקרא, נכתב, הכל. גם במחשבים אחרים, עם קוראים אחרים, ביציאות USB שונות - בקיצור, בכל קומבינציה אפשרית הכרטיס מתפקד מצויין. רק בהתקנה הנוכחית של הווינדוס (8.1) - הוא לא מופיע במחשב שלי. בדקתי בDisk Management, והוא מופיע שם ללא אות כונן. כשמנסים לפרמט אותו או להחליף אות כונן (שתי האפשרויות היחידות שלא אפורות), נתקלים בשלל הודעות שגיאה, לדוגמא: Cannot find the File specified וכו'. בדקתי עם Acronis Disk Director - מופיע ועובד, ניתן אפילו לסייר בקבצים. לא ניתן לפרמט בטענה שהוא לא מזוהה במערכת ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לדוגמא : אני עובד עם המחשב ועם מסך רגיל והכל עובד טוב ויפה. נגיד עכשיו אני רוצה לחבר טלוויזיה עם כבל HDMI, איך שאני מחבר את הכבל למחשב, המחשב אוטומטית מזהה את הטלויזיה ומעביר את השידור אליה, מנסה לקבל ממנה את התמונה . איך אני יוצר מצב שכשאני מחבר את הטלוויזיה למחשב התמונה מהמסך הרגיל שאיתו אני עובד לא תיעלם ?? או במילים פשוטות, אני רוצה שכשאני מחבר את הטלוויזיה במחשב, המחשב רק יזהה את הטלוויזיה ואני אוכל להגדיר אותה דרך הגדרות של רזולוציה .?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RonCohen,

קיבלתי במסגרת אחריות לוח חדש מדגם z68x–ud7 במקום הלוח במפרט בצד שזה לדיץי שיפור חחח אבל בגלל שזה לא אותו לוח אז המערכת לא עולה ומציגה קוד 0x0e בווינדוס 8.1 אני חייב לפרמט או שיש לדרך לעלות את המערכת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kobi3211,

שלום רציתי לדעת מה זה בדיוק HDMI איך זה נראה ולמה זה משמש ????? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by xMoniT,

יש לי WINDOWS 7 ושאני רוצה לשים תמונה בשולחן העבודה זה לא נותן לי בכלל אפשרות כמו שאתם שמים לב אין לי את אפשרות נוספת שצריכה להיות למטה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by אלרועי,

לפעמים קורה שאני לוחץ על תא בגליון ופתאום מודגש מספר תאים יחד - וזה לא מתאפס על עצמו רק שאני זז עם החץ במקלדת למישהו קרה כזה דבר ? תנקס'

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by lalush33,

שאני לוחץ התחל-כיבוי המחשב לא מתכבה ואז אני צריך לעשות לו ריסט ורק אז אפשר לכבות מהתפריט של סיסמא וכו'.. האם משהו יכול לעזור?תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טוב אז ככה יש לי בעיה בהדלקת המחשב, כשאני מדליק אותו הוא נדלק, מאווררים עובדים, יש חשמל אבל המסך עצמו לא נדלק וגם העכבר לא, ניסיתי להיסתכל על הלוח אם, לא נראה שמשהו נפגע, לפעמים כשאני מדליק אותו אחרי כמה נסיונות המחשב חוזר לעבודה רגיל, כלומר המסך נדלק ועובד יופי עד שאני מכבה שוב את המחשב ואז הבעיה חוזרת. אני חושב שהבעיה נוצרה כתוצאה מנפילת חשמל מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by davidkeren,

שלום יש לי מחשב חדש נקנה לפני שבוע הכל מותקן ועובד יפה הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לצור תיקיה חדשה אני יוצר אבל לא רואה את התקיה רק שאני חוזר אחורה ועוד פעם קדימה התקיה מופיע אותו דבר גם שאני מעתיק קבצים בקיצור צריך לרענן בכדי לראות השמח לעזרה בדחיפות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי. לאחרונה שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה דראסטית למספרים שנראים קצת לא הגיוניים. מדובר על מערכת חדשה אצלי המבוססת על i5-760. ניסיתי לפשפש קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא תשובות שהן מעבר לאוברקלוקינג (לא בעניין). אז דבר ראשון - מהן הטמפרטורות הנורמליות למעבד הזה על stock cooler? (אצלי הוא רץ ב-50-55 ב-idle ותחת מאמץ מזערי מגיע אף ל-70+ ואני נאלץ לכבותו) דבר שני - על המעבד יושב לו Arctic Cooling Alpine 11 Pro כדי להוריד מעלה או שתיים, אך הוא תופס המון מקום. על הלוח אם שלי (Gigabyte H55M-S2H) הזכרונות ממש צמודים למעבד (מדובר על G.skill RipJaws עם גופי קירור משלהם), ברמה שיש מרווח של פחות מחצי סנטימטר בין גוף הקירור של הזכרונות לגוף הקירור של המעבד. האם יש לכך השפעה ישירה על …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by darky,

יש לי מחשב נייד מסוג LENOVO G550. [TABLE] [TR] [TD]יצרן[/TD] [TD=width: 80%, align: right]LENOVO[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]סוג מסך[/TD] [TD=width: 80%, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]גודל מסך[/TD] [TD=width: 80%, align: right]15.6"[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]רזולוציה[/TD] [TD=width: 80%, align: right]1366 x 768[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]סוג זכרון[/TD] [TD=width: 80%, align: right]DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]נפח זכרון[/TD] [TD=width: 80%, align: right]4GB[/TD] [/TR] [/TABLE] האם כדאי לי להתקין WINDOWS 8 64BIT, IDE או AHCI ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Levyshachar2,

יש לי שתי כוננים אחד רגיל והשני צורב בכונן הרגיל לא קורא יותר דיסקים בכלל כל הזמן כותב לי Windows Cannot Read This Format... הכונן השני (הצורב) קורא את הדיסק אבל לא מצליח לתפעל אותו 0 למשל הכנסתי דיסק של סרט אני מנסה להפעיל את הסרט עם Bsplayer וזה נתקע שעות ולא זז והמחשב נתקע... למישהו יש פתרון משהו או שפשוט הלכו הכוננים , הצורב מסוגל לצרוב (אם זה חשוב ) ואני משתמש בWinXP (אם אם זה חשוב) תודה לכל מי שיעזור! 8)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים