עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sMoCHTa,

שיחקתי BF3 ופתאום קיבלתי מסך כחול שפעם ראשונה אני מקבל.. לא הספקתי לקרוא אבל זה קשור לזיכרון אני חושב. ה ID של השגיאה הוא 1033 אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? הנה תמונה: מפרט המחשב שלי: כרטיס מסך- AMD Radeon HD 6870 מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz לוח אם- Gigabyte EP43-S3L ראם- 4094MB RAM מערכת הפעלה- Windows Ultimate 64 Bit מסך- Samsung SyncMaster 2333HD 1920X1080

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Izzy87,

שלום. החל מאתמול התחלתי לקבל מסך כחול כמה דקות אחרי הפעלת הווינדוס. מדובר בווינדוס 7. המחשב די חדש לכן אני לא מאמין שיש בעיית חומרה ולכן אני מאמין שזו בעיית דרייברים. מצורף קובץ DMP. אשמח אם מישהו יצליח לפענח את הבעיה כי אני לא הצלחתי. תודה! http://www63.zippyshare.com/v/24134748/file.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי ASUS V9280-TI4200-128MB על EPOX 8RGA+ NF2 AMD 2000 שקיבלתי אתמול עם הדרייברים שבאים עם WINDOSW הכל בסדר. הבעיה מתחילה שאני מתקין את הדרייברים של NVIDIA או את הדרייברים של ASUS. ליד הסימן של העכבר מופיע מן קו כמו הקווים שמתחילים להופיע שעושים יותר מדי OC לכרטיס מסך(לא עשיתי). ושאני מפעיל סרטים אז כל הסרט מלא כאלה קווים אם מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by mazoneli,

רציתי לשאול אם יש לי אופציות OB על הלוח, מבחינת משאבים מה עדיף שאשתמש בהריבות PCI או להשתמש בכרטיסים שיש OB. תודה למשיבים

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, בהמלצת פורופ מפרטי מחשב קניתי את מחשב הבא http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36195 התקנתי עליו win 7 64bit התקנתי את הדרייבר של הלוח אם ושל הכרטיס מסך. אני מחבר את המחשב למין אדפטר כזה שמתחבר לחשמל ליד הראוטר ועוד אחד שמתחבר לחשמל בחדר שלי - והאינטרנט לא זז אבל - אם אני מחבר את המחשב הישן בדיוק באות צורה (עם האדפטר) ובדיוק באותו מקום - האינטרנט טס. בנוסף ניסיתי לחבר את החדש עם כבל באופן ישיר לראוטר וזה עדיין לא זז. מה שאומר שזה כנראה משהו במחשב ןלא באינטרנט... השאלה היא מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי האם הכרטיס רשת הותקן כמו שצריך ונראה שכן.. (בmanage על my computer הוא מראה אותו ואומר שהוא הותקן כמו שצריך) אני כרגע מנסה להתקין עדכונים לwi…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by No buddy,

שלום לכולם, אני מחפש דרייבר לכרטיס המסך הזה : ati radeon ve ddr תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by natyBH,

קניתי מחשב נייד שמותקן בו W10 ותוכנת אנטי וירוס MCAFEE ויש סמל עם איקס אדום שמראה שחומת האש של התוכנה כבויה וכשאני נכנס לתוכנה החומת אש פועלת איך זה שהווינדוס לא מזהה שהוא פועל וניסיתי לכבות את התוכנה ולהפעיל וכן לכבות את חומת האש ולהפעיל ולא עזר. גם חומת האש של ווינדוס כשכיביתי אותה לא הייתה ל אפשרות להפעיל חזרה ורק ע"י שיחזור ברירת מחדל זה חזר. המחשב חדש יומיים בשימוש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Mesatla,

קניתי לוח אם מבחור בטריידזון הוא אמר לי שהלוח עובד אז סמכתי עליו וקניתי ממנו באתי הביתה הרכבתי את הלוח על המארז חיברתי את הכל למקום כל הIDE PCI AGP ו... הוא נופל כל פעם שניסיתי להדליק ניסיתי לשנות סוללה HD כרטיס מסך זיכרון ספק פשוט הלוח תקול . דיברתי עם הבחור אמרתי לו שאני רוצה להחזיר לו את הלוח אך הוא מסרב לקבל אותו בחזרה מה לעשות יש דרך לתקן את הלוח משהו? תאור הבעיה: נדלק אין ביפ של הרמקול והמסך מתכבה ומתחיל להבהב עם הLED של המסך המאוורר של הCPU עובד מי שיודע נא לעזור

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Sango,

גם בביוס וגם ב SPEED FAN המתח במסילה של 12V עומד על 12.3 יציב יחסית (לפעמים יורד ל 12.25) האם זה תקין?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כל הזמן רושם לי חסר לא זכרון והוא צריך לסגור חלונות אני לא יודע מה לעשות אפשר במיקרא לאחליף מעבד במחשב נייד בכלל יש אפשרות כזות הדגם שלי הוא סמסונג עם שני גיגה זכרון מעבד B940 500 גיגה ארדיסק אני היה שמח עם מישהו יכול לעזור לי זה דחוף לי מאוד דרך אגב אני לא מריץ בכלל כלום על המחשב ועדיין הוא נותן לי אין מספיק זכרון מה אני יכול לעשות בבקשה עזרה דחוף עמית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by sofix4,

יש לי מחשב חדש: E6750 2GB DDR2 CORSAIR GIGABYTE P35-DS3 LEADTEK PX8800GTS 320MB כשטמפ' החדר 27° ויש מאוורר שמכניס אוויר גם מקדימה וגם מהצד (NZXT APOLLO), תוכנת אוורסט מראה שבמנוחה הכרטיס עומד על 71° זה הרבה נכון?? אגב-- מה זה AUX? ספק כוח? ועוד משהו - מהירות הסיבובים של המאווררים כמו שרשומה בתוכנה גבוהה ולא הגיונית. אפשר לתקן את זה או משהו ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Galatz,

שלום לכולם, התקנתי מחשב לא חדש מאפס. זהו מחשב פנטיום 2, 300 מגה הרץ, עם לוח של iWIll - מסוג BD100Plus, 256 מגה זיכרון. לא משנה מה אני עושב, ואיך אני מקנפג את ה BIOS, המחשב מראה גוון כחול בלבד. הכול עובד, רק שאין ירוק ואין אדום. בדקתי את כל החיבורים, אין לי שמץ מה הבעיה. הלך הכרטיס מסך ? BIOS בכל זאת ? Flash יעזור ? תקלה מוזרה, אודה לכל העונים. וכן, המסך עובד מעולה, Degauss לא פותר את הבעיה...... ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. זאת ההודעה: עזרה מישהו?אני נואש כבר.. :'(

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by daniel2828,

אשמח להמלצה לכונן שמתאפיין באורך חיים ארוך, ומספר מחזורי כתיבה ומחיקה גדולים,עניין המהירות לא הכי קריטי בשבילי,(הבנתי מקריאה בפורום שיש כל מיני סוגי שבבים כאלה שמאופיינים ביותר מחזורי כתיבה ומחיקה). יש לי לוח אם ישן,ומתכנן לחבר אותו במתאם pci.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by YARONGT,

שלום חברים רציתי לעשות מבחן מאמץ למחשב אז פתחתי את התוכנה HWMONITOR שמתי לב פעם שהטמפרטורה שלי ב CPUTIN מאד גבוהה (125+-) עכשיו השאלה שלי היא מזה cputin בכלל ומה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה חברים אבל אני בספק אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת

16. שלום לכם..אז זהו הסיפור..(קצת ארוך אבל בבקשה תקראו) לפני שבוע וקצת המחשב שלי התחיל להיתקע לגמרי...עם זה בזמן גלישה או הורדה או במשחקים. רק ריסט היה עוזר,החלטתי להתחיל לבדוק מה קורה. בדקתי בכול מיני תוכנות נגד ספיים וירוסים וכו..לא עזר...טוב אז עשיתי פירמוט כללי....גם לא עזר...התקנתי אז PRIME95 ועשיתי בדיקות שונות בו אבל לא מצאתי שום בעיה...אז עשיתי בדיקה מאוד ארוכה בתוכנה MEMTEST.....ואחרי 10 שעות כול בדיקה שם עברה בלי שום תקלה! אוקי אני מתחיל להתחמם....ניסיתי להחליף כרטיס מסך....לא עזר....ניסיתי הראדיסק אחר...גם לא עזר....ניתקתי סידירום או כול דבר אחר שיכול לשבש אולי משהו אבל גם לא עזר. טוב ואז אתמול התחלתי לבדוק את הזכרונות שלי: יש לי 2 סטיקים של 512 400MHZ DDR A…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by neogod,

יש לי 2 הארד דיסקים אחד של 30 ג'יגה שמחולק ל5 מחיצות , אלה הם 5 המחיצות הראשוןנות ועוד אחד של 6 ג'יגה שזה ההארד דיסק האחרון!!! עכשיו כל כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הדיסק של 6GB הופך להיות D למרות שאני מגדיר אותו ב disk managment כ- H האם יש דרך לגרום לו להשאר כ H ולא לחזור להיות D אחרי הפעלה מחדש????

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ofirdesign,

שלום יש לי לוח אם של Asus וכרטיס רשת 3com gigabyte lom Ethernet נאבד לי הדיסק של הדרייבר אני צריך דרייבר לכרטיס רשת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by moti30,

שלום ניסיתי להתקין (במחשב ישן) תוכנה (VISUAL STUDIO) דרך ISO (עם כונן וירטואלי) והמחשב ניתקע באמצע ההתקנה ללא הודעת שגיאה וללא מסך כחול, אלא פשוט המסך נישאר פועל והעכבר הפסיק לזוז ושום דבר לא הגיב ולא היה ברירה רק לעשות RESTART, ניסיתי ISO אחר (תוכנת MSDN) והמחשב ניתקע כנ"ל, צרבתי את הISO לדיסק, וכן המחשב ניתקע. חשוב לציין המחשב עומד בדרישות החומרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by moshedj2005,

אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. קיבלתי צורב של ASUS DRW-1814BLT עכשיו משום שהמחשב שלי טיפה ישן ואין לו חיבור SATA, אני לא יכול לחבר את הצורב. ראיתי את המתאם הנ"ל: האם הוא יתאים לי לחיבור הצורב? אני לא מבין בכול הקטע של SATA העם המתח מגיע כבר עם הקבל האדום? ועם לא אז איזה קבל מתח אני צריך? האם הוא יתאים? בתודה משה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by RonCohen,

קיבלתי במסגרת אחריות לוח חדש מדגם z68x–ud7 במקום הלוח במפרט בצד שזה לדיץי שיפור חחח אבל בגלל שזה לא אותו לוח אז המערכת לא עולה ומציגה קוד 0x0e בווינדוס 8.1 אני חייב לפרמט או שיש לדרך לעלות את המערכת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by HaimTS,

אחרי התקנת via4in1 438, מצב העברת הנתונים עבר לpio איך אפשר להחזיר אותו בחזרה לDMA?, הכונן מחובר בSecondary לבד Toshiba DVD-ROM SD-M1402 אני עובד תחת XP Pro 2600 תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by frodo,

שלום. קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD2000 ,יש לי גם מסך חדש LG 17'' וכרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card . התקנתי WINDOWS XP. למה שאני פותח חלון ואז תופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו לצדדים אז הוא לא זז חלק אלא עם שובל כזה וכאילו כמו בהילוך איתי וגם שאני רואה סרטים אז לפעמים הם לא זזים ממש חלק וכאילו מרצדים מה הבעיה?(זו הסיבה שציינתי שיש לי מסך וכרטיס מסך חדש).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן יש לי מחשב נייד של אייסר שקניתי לפני איזה שנתיים אולי קצת יותר בקיצור לפני איזה כמה חודשים יום אחד שהמחשב קצת לא זז והתעצבנתי אז לחצתי לחיצה ארוכה על הכיבוי והוא נכבה וכשניתי להדליק אחרי כמה זמן של מסך שחור הופיעה המסך הרגיל הכחול הזה עם הפסים הלבנים ובצד הימני פרח כזה... בקיצור זה נתקע על זה איזה שעתיים ואז זה כאילו מביא לי איזה הודעה שהמחשב עושה איזה בדיקה שיכולה לקחת יותר משעה ובסוף המחשב עולה.. בקיצור זה קרה לי מאז כבר איזה 7 פעמים ואני פשוט לא מצליח למצוא פיתרון זה בערך מה שקורה אני במחשב נגיד רואה סרט מקבל הודעה בפייסבוק המחשב בקושי זז ברמה שצריך לעשות רייסטרט ידני אני מדליק אותו מחדש הוא לא עולה בקיצור תודה לעוזרים וכרגע הוא גם תקוע אז אני משתמש במחשב אחר

דיונים חדשים בפורומים