תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קנה מחשב וביקש ממני להתקין לו XP , ההתקנה הראשונה שניסיתי (דיסק שאני משתמש בו בדרך כלל להתקנות שלי) הפסיק ב 53 אחוז עם ההודעה setup cannot copy the file.. ניסיתי להתקין xp home מדיסק מקורי ועדיין ההתקנה נתקעה בערך באותו שלב על קובץ אחר עם ההודעה "setup cannot copy the file" אני מנחש שהבעיה היא בהרדיסק, מה דעתכם? עוד דבר מוזר, בתחילת ההתקנה שמתי לב שהארדיסק כבר מחולק ל 3 מחיצות (המחשב הודלק כביכול פעם ראשונה על ידי), המחשב נקנה מ KSP ובתור המחשב הלפחות 4 שאני עוזר לחברים להתקין מאותה חנות זאת הפעם הראשונה שאני רואה מחיצות מוכנות מבעוד מועד. אולי הארדיסק משומש? או אולי נדיבות של הטכנאי במעבדה? בהארדיסק אין מידע תודה
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. יש לי הארדיסק מקסטור דגם 6Y160M0 . שמתי לב שהטמפ שלו מגיעה דרך קבע ל 52 מעלות וגם בנגיעה הוא ממש חם. האם זה תקין או שיש דרך לפתור את זה ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני שומע חריקה קבועה ומתמשכת מתוך המחשב. הייתי בטוח שזה אחד המאווררים, אבל כשפתחתי את המארז מצאתי שזה בא מתוך - או מכיוון ההארדיסק, הוא ממש חורק כל זמן שהמחשב דלוק. מצאתי גם כמויות אבק שלא יאומנו בתוך המארז וניקיתי עם שואב אבק. האם אפשר לחיות עם זה עוד זמן רב? תודות רבות.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה הארדיסק וספק , ההארדיק ממש רועש - מעין קליקים אבל רק אצלי (ניסיתי אצל חבר וזה לא עשה בעיות ) האם ספק בעייתי יכול לגרום להארדיסר להרעיש? ועוד דבר הסתכלתי על הצד האחורי שלו וראיתי שנראה כאילו יש שם בלאי או משהו (מעין צבע חום על המוליכים)זה סתם נדמה לי ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
טוב אז הלפטופ שלי לא הכי ישן בעולם, אבל ההאר דיסק שלי עושה את הרעש חשיבה האופפיני של הארדיסקים בני 80 פירקתי את הלפטופ לחלקים הכי קטנים שלו , הייצור הזה פשוט נקי , לא סתם נקי , נקי דנדש, החברה הזו יודעת למדר את החלקים החשובים, יש אבק רק ברמקולים טיפה וטיפה במאוורר קיצר אין לי מושג למה זה אבל זה מציק לי, הוא היה הרבה יותר שקט פעם, יש אולי דרך לשפר את המצב או אולי סיבה אחרת שתוכל להסביר את זה? משהו שאני אוכל אולי להגיד לחברה .
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
עד עכשיו התעלמתי מזה... פתחתי כבר נושא לפני הרבה זמן, אבל הכל היה תקין ולא ידעתי ממה הרעש נובע. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397911.0 זה הנושא הקודם... אני כבר לא יודע מה לעשות זה בררר מוזר והכל תקין בבדיקות. מפרט בצד.
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לפני איזה יומיים הארדיסק התחיל להשמיע מעין "טיקים" כאלה ובאמצע משחק קיבלתי את המסך הבא: :s05: :s05:
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קמתי בבוקר וראיתי שהמחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה שבתמונה ושמתי לב שהכונן השני נעלם. כיביתי את המחשב ושחזרתי מהעבודה והדלקתי אותו שוב, הארדיסק עשה רעשי טקטוק. הוא גם לא מזוהה בביוס. יש דרך לבדוק אם ניתן להחיות אותו או שהוא גמור?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארדיסק שמגיע ל-50 מעלות!!! מה יכול להיות הסיבה? וכיצד ניתן לטפל בזה? דוגמא:
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תראו בדקתי באוורסט וראיתי שהארדיסק שלי (WD 160) נמצא על 58 מעלות : אמרו לי ש58 זה הרבה מדי, אז מה אני אעשה? יש לי כבר שני מאווררים במארז (המארז הוא 6A19, מאוורר אחד מקדימה שמכניס, ואחד מאחורה שמוציא). אני יכול לבקש מהם שיחליפו לי בטענה שהוא מתחמם מדי?? - ורק כדי לוודא- חוץ מהארדיסק כל המעלות של הרכיבים האחרים בסדר נכון? וחוץ מזה יש לי עוד שאלה- יש איזו דרך לבדוק שהספק שיש לי באמת מחזיק טוב את המערכת, ולא רק סוחב אותה ככה בקושי? יש לי את המפרט הזה: athlon64 3800X2 dfi infinity 512MB memory X2 seagate 80gb sata ncq wd 160 gb sata2 geforce 7800GT DVD RW NEC 3540A LG DVD-ROM 8164B CRT 19 samsung syncmaster 997MB compucase 6A19 + 120fan rear + 120fan front F…
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב כבר כמעט שנה ואני לא מצליח להנות ממנו מהסיבה הפשוטה שאני בצורה קבועה מחליף בו חלקים בגלל שהם מתקלקלים. כל כמה חודשים ההארד דיסק שלי 250GB sata2 samsong מתחיל לתקתק ואז אני צריך להחליף בחדש ולחיות מהגיבויים וזה עושה לי את החיים קשים מאוד. כבר החלפתי לוח וזיכרונות והבעיה נשארה בהינה.מה כבר יכול להיות שאני עושה ששוחק את ההארדיסקים ככה אחד אחרי השני? בחנות שממנה קניתי את המחשב חושבים שהבעיה ממני אבל שאלתי מה כבר יכול להיות שאני עושה שגורם לזה(לפחות שאני יידע כדי לדעת לא לעשות זאת להבא) לא הייתה להם תשובה. וסתאם פרט שתדעו אם תהיתם , אז לא , אין לי משחטה של הארדיסקים בבית אז מה זה יכול להיות? אהה וקצת רקע : גם בהתחלה כשקניתי את את המחשב אחרי חודשיים אז לא רק …
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן. ההארדיסק הזה ממש לא חדש. 40GB של WD משנת 2004, אבל עובד מצוין בכל מחשב שאני מחבר אותו אליו. כל פעם שאני מעביר איתו קבצים למחשב שלי הוא יורד ואחרי כמה שניות חוזר חזרה. הלכתי למנהל ההתקנים ובדקתי ששום וי לא מסומן ב"ניהול צריכת חשמל". לא יודע מה לעשות ??? אני רק אציין שהמחשב שלי חדש יחסית (בן שנה וקצת), והספק לא ג'נרי. (compucase) אולי זו הגדרה בביוס שצריך לשנות ? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, המצב הוא כזה: הארדיסק של סמסונג, 500GB SATA, שתי מחיצות - 50GB (שהיתה עליו מערכת הפעלה עד שהמחיצה פורמטה), ועוד מחיצה על שאר הדיסק. החלטתי להתקין מחדש חלונות, העברתי את כל המידע למחיצה הגדולה וניסיתי להתקין XP כאשר במהלך ההתקנה אני מוחק את המחיצה הקטנה ונותן להתקנה ליצור מחיצה חדשה, לפרמט ולהתקין. כמובן שעשיתי את זה בעבר כבר מלא פעמים ולא היו בעיות עד עכשיו. מה קרה הפעם - ההתקנה כאילו מצליחה אבל בעליה הראשונה של המערכת, אני מקבל בלוסקרין. כל פעם בעקביות. סייף מוד גם לא עוזר. כלום לא עוזר. חשבתי שאולי הצריבה דפוקה, צרבתי שוב - אותו דבר. ניסיתי להתקין ויסטה - אותו דבר (קצת שונה, ההתקנה נכשלת, אבל אני מאמין שזה אותו דבר). לקחתי הארדיסק ישן של 80GB, חיברתי אותו…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, דיי במצב חירום... ביצעתי הורדה של הכלי של WINDOWS 10 ליצירת קובץ BOOT מכונן FLASH והתקנתי את הכלי שלהם. התוכנה לא התריעה לגבי פרמוט הכונן ופשוט הפכה את הכונן מ-1 TB לכונן של 32 GB עם קובץ ה-BOOT. האם יש דרך לשחזר את כל הקבצים ולהחזיר את הכונן לנפחו הרגיל ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, לפני כמה דקות הבעיה הזו התחילה. זה מערך ההארדיסקים שלי 30 GB ATA Maxtor שעליו מותקן Ubuntu 7 160 GB Sata NTFS כמעט ריק Hitachi DeskStart 320 GB ATA שעליו מותקן XP. הגדרתי את Grub כך שיריץ את XP כברירת מחדל תוך 5 שניות ועד היום לא היו שום בעיות. הבעיה התחילה לפני כמה דקות כשהפעלתי את Steam. בזמן שהפעלתי את Steam (שנמצא על ה-320 גיגה) גלשתי באינטרנט, לפתע שמעתי תקתוקים מהמארז והמחשב נתקע. עשיתי Reset וקיבלתי הודעות שגיאה שהתחלפו מבין Grub Error 17, ל- NTLDR Missing. איך אני יכול לדעת איזה מן ההארדיסקים פגום?
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הארדיסק שהמחשב עולה הוא לא נותן לי להכנס לווינדוס הוא נותן לי את האפשרות של תיקון המחשב לוקח לו הרבה זמן עד שהוא עולה והוא מגיע עד לשחזור המערכת, אבל לא מוצא נקודת שחזור אני מנסה להפעיל את המחשב דרך DOK עם winpe גם לו לוקח הרבה מאוד זמן לעלות בסוף שהוא עולה, אני מנסה לגשת לכונן ואחרי כחמש דקות אני מקבל שגאה שהוא לא מצליח לדבר עם הכונן (I/o משהו) מה שמוזר זה שמצד אחד הוא מצליח להגיע לשחזור המערכת (מה שאומר שהארדיסק לא תקול ) מצד שני שאני מנסה לגשת אליו דרך הwinpe אני לא מצליח להגיע לכונן וגם המחשב נהיה ממש איטי השאלה החשובה יש איזה דרך להוציא את המידע מהכונן?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לפטופ אסוס ul30a ונדפק לי הארדיסק. אני מקבל הודעה שצריך לחבר מדיה: reboot and select proper boot device or insert boot media המחשב לא באחריות. כרגע אני בגרמניה ואני מתלבט האם לשלוח את המחשב לאסוס או למעבדה רגילה. אם ירכיבו הארדיסק חדש, חנות רגילה יכולה להתקין את הוינדוס המקורי שבא עם המחשב ? כלומר אחרי שמתקינים דיסקשיח חדש איך מתקינים את הוינדוס שבא עם המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד סקיילייק, לוח אם של ASUS H170 PRO GAMING. מערכת ההפעלה WINDOWS 10 הותקנה על SSD חדש. עד כאן הכל בסדר, והמחשב החדש עובד דבש. לאחר ההתקנה של המחשב החדש, חיברתי שני הארדיסקים נוספים מהמחשב הישן - הראשי (SAMSUNG HD502HJ) עליו מותקן עדיין WINDOWS 7, והמשני (SAMSUNG HD204UI). ההארדיסק המשני תקין, אבל הישן הראשי (HD502HJ) כלל לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר ליציאות מתח אחרות מה-UPS, חיבורי SATA אחרים, כבלי SATA אחרים, כלום לא עוזר. חיברתי שוב את ההארדיסק הראשי במחשב הישן, עובד.... חיברתי בחזרה למחשב החדש - נאדה, לא מזוהה בביוס. חפרתי בביוס של הלוח החדש, ללא הצלחה של ממש. רעיונות מישהו, בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. יש (היה לי) לי הארדיסק של 250 ג'יגה מסדרת ברקודה. לפני חודשיים הוא נדפק, והחלפתי אותו לאחר. אתמול גם השני נדפק, ואני מחליף גם אותו מחר. מה יכולה להיות הסיבה שהם ממשיכים להדפק לי? 2. יש לי חומר מאד חשוב על ההארדיסק שאני מחליף. אבל כל פעם שאני מחבר אותו (הוא SATA) אחרי שה Windows עולה, המחשב נכבה. מה אני יכול לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם זה נורמלי מה שרשום לי שאין לי בטריה באוורסנט? העלתי תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היה לי במחשב DVD/CD-ROM שלא השתמשתי בו זמן רב. היום ניסיתי להשתמש בו, והוא לא עבד (או אפילו הופיע ב Device Manager). הלכתי אל חנות התמיכה של KSP, שם אמרו לי שכנראה אבק חדר לכונן אז יש להחליף אותו (ואכן החליפו לי). כששאלתי איך אפשר להגן על הכונן מאבק, אמרו לי שמה שכדאי לעשות זה כל כמה ימים להשתמש ולהפעיל את הכונן ככה שהראש הקורא/כותב יזוז. האם זה באמת מה שיגן על הכונן שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מאוורר של טרמלטק ורציתי להאריך את הכבלים שלו בזה שאני יחתוך את הכבלים ויאריך אותם כמו שעושים עם רמולים שיש להם חיבור ישן כזה... זה לא מסוכן או משהו נכון? זה משנה באיזה כבל אני משתמש? אם כן אז תירשמו לי באיזה... תודה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-