תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מחשב נייד שאני מפעיל אותו לא עולה כלום חוץ ממסך שחור וקו למעלה.. ניסתי להעדכן ביוס לא הלך. ניסתי לפרמט הוא נותן לי את השגיאה STOP:0X0000007B עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פיתרון לבעיה אבל אצלי הבעיה לא נפתרה אני השמח לעצות תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלוםן רב המחשב נכבה ללא שום הודעה על כיבוי .(התופעה התחילה לפני מספר ימים זה קרה כבר פעמים ) חום בביוס 40 מעלות ניקתי אבק מערכת הפעלה -xpsp3 בדיקה עם nod32+super anty spy תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת win 7 64 bit על מחשב חדש (זה המחשב שלי שמופיע במפרט מחשב ) הופיע מדי פעם מסך כחול (במיוחד במשחקים- mw2-) עם הודעה משהו בסגנון - שהוא זורק כתובות פיזקליות וליד זה מספרים רצים- לא הספקתי לצלם זה קורה מהר מדי. פירמטתי את ההארד דיסק אתמול (seagate ST3500418AS ) והתקנתי שוב אתמול, כבר בהתקנה בשלב שבו המחשב עושה פעם ראשונה ריסטרט וחוזר להתקנה קיבלתי עוד פעם מסך כחול- המחשב איתחל את עצמו וחזר לאותה נקודה ההתקנה, סיימתי את התקנה ולאחר כמה שעות עבודה קיבלתי שוב מסך כחול כמו כן אח"כ היה משהו מוזר שבו לא הייתי יכל ללחוץ על הסמלים בלוח העבודה (על התחל ושורת משימות היה אפשר ללחוץ) עד שלא אתחלתי את המחשב. עשיתי בדיקה לזכרונות עם memtest 86 במשך לילה (מצורפת תמונה),…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש לקנות מחשב איכותי באזור רחובות אם מישהוא יכול להמליץ על חנות טובה. תודה ג'יקוב
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי: מעבד: Intel Pentium D 820, 2816 MHz + גוף קירור גנרי עם מאוורר לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G זיכרון: 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO (256 MB) יש לי 3 הארדיסקים (לדעתי לא רלוונטי הפרטים עליהם) מארז: http://www.pcdoctor.co.il/product_info.php?cPath=23&products_id=355 יש בו מאוורר אחד בקדמה אני אשמח אם תייעצו לי כיצד כדאי לי לפעול על-מנת לפתור את הבעיה הנ"ל: לפני כמה חודשים, שמתי לב שהצבעים של פיקסלים בנקודות שונות במסך משתנים. זה קרה אחרי שהמחשב עבד כמה שעות, וכל פעם אלה היו פיקסלים אחרים. מאחר וזה לא הפריע לי יותר מדי (היה מספר בודד של פיקסלים כל פעם), התעלמתי באלגנטיות מהבעיה. אחרי כמה זמן התחילה תופעה חדשה: אח…
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי P4 מלפני 5 ומשהו שנים, אבל עם לוח אם חדש (3חודש), כרטיס מסך חדש(3חודש), וזכרון 1gb(די חדש-שנה). הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, הווינדוס (XP SP2) נתקע ורק העכבר זז. זה קרה כל כמה שעות. הווינדוס גם זז ממש לאט, בדקתי עם אנטי וירוס אבל ללא תוצאות. אז פירמטתי, הכל טוב ויפה, המחשב רץ כמו פעם, ואז אחרי יום-יומיים שוב הבעיה חזרה. חשבתי שזה משהו שהתקנתי אז פירמטתי שוב הפעם בלי להתקין כלום. זה שוב קורה ואז לפני כמה ימים ההארד דיסק מתחיל לעבוד בצורה עצבנית אפילו שאין שום תוכנה שרצה. הרצתי chkdsk ב-C אבל אין לי מושג אם זה בכלל פתר משהו. אז אני מתחיל לחשוב שהבעיה היא בהארד דיסק (בסך הכל בן 2 וכבר חולה...) אבל מעדיף לקבל עזרה פה לפני שאני לוקח לתיקון ושוחטים לי המידע שם. מ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים. משיטוט ובדיקה באינטרנט למדתי והצלחתי למצוא את קובץ ה-dmp שנוצר, והעלתי אותו לאינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. אם זה יעזור, בכל הפעמים בהם קיבלתי מסכים כחולים, uTorrent היה פתוח. http://www.sendspace.com/file/8gq1y4 - זהו קובץ ה-dmp. תודה מראש! אני כבר נואש...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול ניקיתי את המארז ,והייתי מעוניין לראות מה היה כתוב על אחד הסטיקים של הזיכרון שלי.. ללא היסוס פשוט פתחתי את את שתי הקליפסים ושלפתי אותו.. אח"כ כשבאתי להחזיר אותו נוכחתי לדעת שהוא נכנס לתוך הסטיק ואני שומע סגירה,אבל אני רואה שמלמטה אני יכול למשוך אותו כמעט עד לגובה שהוא מחוץ לסטיק.. הוא עדיין נשאר בתחום הסטיק כל הזמן,כן? התעלמתי מכך ובאתי לחבר את המחשב,ורק הנורה של המארז דלקה,שמעתי שהמחשב עולה אבל שאר הרכיבים לא עלו..(מסך וכו') עד ששברתי את הראש עם הכאבלים פתחתי את המארז ונזכרתי בעניין הזיכרון, פשוט הוצאתי אותו וחיברתי את המחשב שוב ולפתע הוא עלה... היה מדובר ב1GB של זיכרון , עכשיו לצערי אני עם רק 1GB במקום 2 מה שאומר שאני לא יכול לשחק בשום דבר .. אין לי עוד סטיקים על ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם בכמה זמן אני מקבל מסך כחול ולא מבין כלום ממה שרשום הנה קבצי הminidump http://www23.zippyshare.com/v/84004117/file.html תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה... (הבעיה מתייחסת לכונן של הXBOX אבל אין שוני בין כונן כזה לכונן מחשב!) כל משחק שאני צורב במחשב שלי הXBOX לא מזהה אותו בכלל וכותב לי Open Tray כשאני נותן לאבא שלי לצרוב את זה בעבודה הוא מצליח! אני והוא עושים בדיוק אותו דבר, הDVD תומך ב-DL והוא של LG אני לא מבין איך זה יכול להיות ! אחרי הצריבה המחשב מזהה שיש קבצים בדיסק! השוותי בין 2 הדיסקים שאני צרבתי והדיסיקם שאבא שלי צרב ואין הבדל מבחינת קבצים, כל הקבצים קיימים ב-2 הדיסקים. מישהו יודע מה הבעיה?! זה ברור שהבעיה היא בצורב אבל איך זה יכול להיות!? כאילו הצריבה הסתיימה ויש קבצים בדיסק אבל למרות זה הXBOX לא מזזה את המשחק . תודה מראש לעוזרים!$!@$!@
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא נדלק מדובר במחשב ישן P4 וכאשר אני מדליק אותו נשמע צפצוף מתוך הלוח אם(נורת החיווי של הלוח אם דלוקה המאורר של המעבד עובד וכן של הספק )כל כמה שניות ולא קורה דבר חשוב לציין שטרם המצב הנוכחי כאשר הייתי מדליק את המחשב לעיתים הייתי מקבל צפצוף אחד ארוך ועוד שלוש צפצופים אך הם היו חזקים יותר. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב דרך כפתור ההדלקה הוא לא מגיב ואני חייב לנתק אותו ישירות מהחשמל. הוצאנו את הזיכרונות לבדיקה ולא נשמע אף צפצוף שמעיד על חוסר בזיכרון(המשכתי לשמוע את הצפצוף מהלוח אם), מה הבעיה של המחשב הנ"ל,הלוח אם הלך???
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800gtx 512 מגה יש לי אותו כמה שנים קניתי אותו אייך שהוא יצא זה כרטיס גדול ועבה מאוד הטמפרטורה של בין 66-67 האם זה נורמלי ואם לא איך אני מוריד לו תתמפרטורה גדי שלא יתחמם
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, לאחר ניקוי מאוורר כרטיס מסך (עשה הרבה רעש) המחשב לא נדלק. ניתקתי את כל הרכיבים(דיסקים קשיחים, כרטיסי PCI, וUSB חיצונים). כרגע מחובר אך ורק כרטיס מסך והמחשב עדיין לא נדלק. איך אני יכול לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק? המחשב: לוח אם : GA-965P-S3 R3.3 מעבד: E6750 כרטיס מסך : RADEON X1950 PRO יש לי ספק כח נוסף של P4 הוא יכול להתאים ללוח הזה? בתודה מראש על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לרשום תהודעה אז עם הנושא לא מתאים לפורום תעבירו לי אתזה תודה. יש לי מחשב שקניתי אותו מלפני 8 חודש e8400 gigabyte p45 geforce9800gt 1gb 2gbram ברגע שאני בודק ווירוסים ונכנס לעוד תוכנה קטנה כלשהי המחשב מגיע למצב "המסך הכחול" מופיע2 שניות ועושה ריסטרט אוטומטי כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש. שבוע טוב עריכה : פעלתי לפי המדריך הפורום כתבתי תפקודה הזאת %systemroot%\minidump בהפעלה ונפתחה לי תיקייה ריקה בלי קבצי לוג
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול REALTECH HD בלוח אם חיברתי אליו 4 רמקולים וסאב. אני משתמש בתוכנה לסרטים KMPAYER לפני התקנת הWIN7 הנגן היה מנגן את כל הסרטים ב כל ה 4 רמקולים,כולל מוזיקה אחרי שהתקנתי את הWIN7 והגדרתי לו שיש לי 4 רמקולים ולא 2 הוא עדיין ממשיך לנגן מוזיקה וסרטים ב 2 רמקולים... מי שהו יכול לעזור לי לסדר אתזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לה לוח אם של אסוס P5QPL-AM סטיק אחד של סמסונג 2GB רגיל כרטיס של ספיר 5670 512MB כונן קשיח של WD 250 SATA רגיל ומעבד 775 אבל לא דואל קור על 3.2 GHZ שמנגנים סרטים רגילים וסדרות מנגן מעולה וחלק החלונות 7 סבבה הכל פיקס אבל כשהיא מנגנת סרט HD מלא יש תקיעות ייתכן וזה המעבד שיוצר צוואר בקבוק? מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
יש לי כונן קשיח של SEAGATE 1.5TB שאני שמתי לב שעובד לפחות 50% לאט. אילו תוכנות טובות יכולות לעשות לי דיאגנוסטיקה כמו למשל איזה מהירות כתיבה/ קריאה הוא מציג...ובכללי לתקלות (בעיקר לביצועי עבודה ולא בהכרח BAD SECTORS)
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ווינדוס וזה כל הזמן הגיע למסך כחול.. דיברתי עם החנות (סקיי.פי.סי) שאמרו שצריך להתאים את הזיכרונות בביאוס. הבנתי מזה שצריך להגדיר את המתחים מחדש... יש לי לוח אם GYGABYTE GA-P55-US3L והזיכרונות הם MUSHKIN DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Essentials מק"ט של המוצר באתר החברה הוא 991586 השאלה שלי היא לכמה לעלות? או בכללי מה לדעתכם כדאי לעשות? האם באמת צריך לשחק עם הVOLTAGE? אני כבר שבוע ככה אשמח לתגובה כמה שיותר מהר לבעיה שלי תודה!!
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי בעיה לפני מספר ימים שיחקתי במחשב והכל היה סבבה עד שהיו רעשי תקתוק כזה והופיע מסך כחול שלא בדיוק קראתי מה רשום בו ומאז הבעיה: המחשב נדלק שומעים ורואים את כל המאווררים עובדים. הספק גם זז. אך המסך נשאר כבוי ואין רעש של הווינדוס נדלק. בדקתי את כל החיבורים כמה פעמים וניתקתי אותם והחזרתי שוב. לא עוזר דבר. אני חושב הבעיה בלוח אם או אולי בכרטיס מסך. אנא עזרו לי , תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א יודע למה אבל פתאום בשבוע האחרון המחשב זז לי ממש לאט, ולפעמים הוא פשוט נתקע לגמרי ואני צריך לעשות לו ריסטרט ידנית. יש לי מחשב סבבה, לא ישן או משהו סה"כ בן שנה וחצי, ניקיתי לו אבק והכל מבפנים אבל זה ממשיך לקרות לי. הרצתי סריקת וירוסים ורוגלות ואין כלום. מישהו יכול לעזור לי, אולי יש עוד דברים לעשות? כי אני ממש לא רוצה לפרמט אותו. יכול להיות בגלל שההארד דיסק מתחמם לי ממש מהר? שלשום הוא הגיע לחום של 50 מעלות, כמו גם המעבדים.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
החלפתי היום את המעבד ואת הזיכרון , המפרט בצד ימין המעבד החדש הוא Phenom II 720BE הזיכרון הוא 4GB KIT OCZ REAPER DDR2 1066 PC8500, שני סתיקים של 2 גיגה. יש לציין כי את הזיכרון החדש הרכבתי לתוך 2 סלוטים שונים, לא אותם סלוטים שבהם הייה הזיכרון הישן בגלל הקירור של המעבד. כאשר אני מדליק את המחשב , הוא משמיע ביפ אחד ארוך כל כמה שניות. עריכה: אוקיי , אחרי קצת בדיקות גיליתי כי הבעיה נוצרת בגלל הזיכרונות , הזיכרונות הקודמים שלי היו מחוברים ל סלוטים 1 ו 2 , את החדשים ניסיתי לחבר ל 3 ו 4 , ביגלל הגובה של הקירור הם לא יכנסו פיזית לסלוטים 1 ו 2. ניסיתי לחבר את הזיכרונות הישנים לסלוטים החדשים , והמחשב עולה בלי שום בעייה , אבל כאשר אני מחליף לזיכרונות החדשים הוא לא עולה , ומשמיע …
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בלילה אני רציתי לפתוח את המחשב והוא לא נדלק. בדקתי את הכבל של ספק הכוח מחובר והוא מחובר היטב ואפילו הוצאתי אותו וחיברתי שנית וכלום. אז השארתי אותו כל הלילה סגור בשביל המנוחה והיום בבוקר פתחתי אותו והוא פעל,סגרתי אותו שוב בשביל לראות שהבעיה פותרה והוא עוד פעם לא נפתח. מה יכולה להיות הבעיה של המחשב? זה מחשב ישן יחסית.
-
- 59 תגובות
- 5.1k צפיות
-