תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הווינדוס לא עולה לי וזה ההודעה שמופיע והמצב בכללי שצילמתי: http://img25.imageshack.us/img25/8403/67892344.mp4 http://img256.imageshack.us/img256/5788/41573733.mp4 מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לאחרונה קורה לי מקרה מוזר. אני עובד על המחשב וללא כל התראה הוא עושה איתחול או שמופיע מסך כחול . מה זה יכול להיות ? ממה יכולות לנבוע הבעיות? תוכנה או חומרה? אני מריץ ויסטה על מחשב עם מרובע ליבות ו4 ג' זיכרון.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כאשר אני משחק הרבה זמן במשחקי מחשב כבדים מתחילים להיות לי כל מיני ארטיפקטים מעצבנים. מופעים כל מיני פיקסלים מעצבנים ולא קשורים בכל מקום, המסך לפעמים הופך לשחור לכמה זמן ועוד כמה בעיות כאלה. אמרו לי שזה יכול להיגרם מהתחממות או מבעיות בספק כוח. בדקתי את החום, והכרטיס מסך מגיע ל77 מעלות מקסימום בזמן מאמץ. אז לא ניראה לי שזאת בעיה של חום. האם יש דרך כלשהי לבדוק אם הבעיה היא באמת בספק כוח? והאם יש עוד סיבה שיכולה לגרום לתופעה הזאת? *ניסיתי להתקין דרייברים שונים, לפרמט את המחשב ולנקות מבפנים ושום דבר לא עזר. מפרט: Intel E8400 GA-EP43-DS3L 9800GT 512MB 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN EZCOOL 12CMF500W REAL תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק של WD 1TB. ההרד דיסק אמור להיות בעל כונן ורטואלי ועליו תוכנת התקנה כלשהי. לאחר שפרמטתי את המחש שלי כונן זה אינו מופיע יותר ובמנהל ההתקנים מופיע לי ש wd ses device usb device חסר דרייבר מישהו יודע איך אני פותר את זה. כל הבעיה עם ההרד דיסק הזה הוא שיש עליו 500GB של סרטי חתונה (אז אני לא יכול למחוק או להעביר אותם לשום מקום) וההרד דיסק גורם לתוכנת העריכה שגיאות ונפילות בעת דגימת סרטים להרד דיסק. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800GT 1GB 350W - ספק לוח אם Q8400 INTEL 2 QUAD אז ככה יש לי את המחשב הזה איזה 5 חודשים אולי פחות אני משחק במשחקים חלק מהם עובדים מצוין בלי צבעים מוזרים ושהמחשב נתקע או משהו כזה. בדקתי את ה טמפרטורה וזה מה שיצא http://i49.tinypic.com/2prches.jpg אני רואה שרק ממאוור אחד פועל משום מה. והכרטיס מסך כל פעם שאני נוגע בו הוא חם מאוד ניסיתי לחפש תוכנה שתאיץ את המאוור מצאתי, אבל זה לא משנה את הטמפ ולא ניראה לי שזה עשה משהו. אני משחק על 60hz לפעמים המחשב עושה לי קטע מזור שהמחשב נתקע בפריז צבעים ממוזרים כאלה [שמעתי שזה קורה להרבה כאלה שיש להם את הכרטיס מסך הזה אבל חלק הצליחו לתקן בלי לללכת בכלל לטכני] התקנתי דררייבר שאחרון של NIVDIA ועדין זה קורה. לפ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב נדלק וחלונות עולה ועובד יפה ובום נכבה המחשב.אי אפשר להדליק אלא אם כן מוציאים מהתקע ומחברים שוב,וביומיים האחרונים יכל לעבוד כמה שעות רצוף או מתחיל לעלות את החלונות וכבה ישר ושוב צריך לנתק מהחשמל כדי להדליק. החלפתי ספק ממחשב אחר שכן עובד,ניתקתי כבל רשת,ניתקתי גם רמקולים והתקלה נשארת?לא מבין מה הבעיה?מי שיודע ויכול לכוון אותי כיוון של בעיה? תודה מראש המחשב הוא דואלי 2.8 800
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
באמצע שום כלום הוא פשוט נתקע, המסך נהיה משהו שחור עם קווים ואין לי מושג למה זה קורה, זה התחיל לאחר שניקיתי את המחשב בעזרת הספריי מגעים, ואת האבק במעבד נקיתי בעדינות עם מקל אוזניים, לא מצליח לראות קשר מיוחד, זו תקלה שפעם ראשונה קורת לי בנוסף, כרגע איני יכול לעלות את ה windows גם לא ב safe mode כנראה שזו לא בעיה של של הארד דיסק כי יש לי 2 מערכות ב2 כוננים שונים ושניהם לא מצליחים לעלות
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שהמחשב שלי (מפרט בפרופיל) נעשה ממש איטי בזמן האחרון עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדוס 7. אחרי ההתקנה, כל פעם שהמחשב מגיע למצב של עליית הווינדוס (הפס הזה שזז על המסך) הוא פשוט עושה לעצמו ריסטרט ואח"כ נתקע במסך של עליית הביוס. בדקתי בתוך המארז וכל הרכיבים מותקנים כמו שצריך, בעיית תוכנה זה לא ככה שאני מעריך שיש איזשהו חלק שגורם לבעיה. אני אשמח לעזרה בזיהוי המקור לבעיה, ויעשה\יענה על כל שאלה שתוכל לעזור בנושא. נ.ב. אני נמצא ברייד 0 והווינדוס עצמו עשה מחיצות בכונן בזמן ההתקנה לצורך קבצים של הווינדוס. הבנתי שזה לא בריא לעשות מחיצות בכונן רייד, יכול להיות שזו הבעיה? תודה מראש, אלמוג.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי חבריה, קראתי כי קיים כרטיס לבדיקת לוח אם תקול,האם כדאי לרכוש? האם הוא אמין? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר linksys wrt54g הראוטר עובד טוב בחיבור ישיר (עם כבל) אבל האלחוטי הפסיק לעבוד לפתע. ניסיתי לקלוט עם שלושה מחשבים ואף אחד לא רואה אותו, בנוסף ניסיתי איפוס (כפתור בחזית) וכמובן שלנתק ולהחזיר לחשמל. אך עדיין אין ישועה... האם יש למישהו רעיונות לפתרונות אפשריים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רמקולים חדשים ומרגע שהחלפתי אליהם אין לי סאונד באנטרנט(סירטונים וכו...) **Firefox אין סאונד ו ב- Internet Explorer יש.... יש לכם מוסג למה?? :'( תודה מראש למגיבים :xyxthumbs: (**אני מקווה שפתחתי ת'דיון במקום הנכון....)
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, למען האמת אני כבר דיי מיואש.. מדובר על הארד דיסק שיש עליו עותק דפוק של WIN7 ואני מנסה לפרמט אותו בדרך כלשהיא. הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות BOOT בשום מצב. נסיתי גם לעשות דרך דיסק ולא עבד.. נסיתי גם דרך הDOK ולא עבד (נסיתי על מחשב אחר ועבד). כל פעם שאי מנסה לעלות אותו בדרך כלשהיא הוא נותן לי שגיעה אחרת.. עכשיו לדוגמא אני מנסה לעלות אותו דרך הDOK והוא עושה לי כבר שעה VERIFYING DMI POOL DATA...... אם אני מנסה דרך הדיסק הוא כותב "אין דיסק מערכת, הכנס דיסק ולחץ אנטר". (כמובן שהדיסק עובד). יש למישהו כל רעיון :-\??? אגב, פתחתי פה את הדיון כי זה נתקע בתהליך של הפוסט.. (לפני שהWINDOWS עולה)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די ישן, בן 3+ שנים, אבל עובד בסדר גמור. הדבר היחידי שמציק לי זה שסרטי HD מקרטעים - הכוונה ל720P, אני לא בודק בכלל 1080. אני מניח הגיע הזמן לעשות כמה שדרוגים. היות ואני לא משחק במחשב והוא עובד לי באופן כללי בסדר גמור הייתי רוצה לשדרג רק את מה שהכי דחוף. מה כרגע הצוואר הצוואר בקבוק של המחשב? מפרט: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache שעבר טיפה OC Gigabyte GA-K8NS-939 nForce3 Ultra chipset Geforce 6600GT 128MB DDR וזוג זכרונות זהים כמו בתמונה - http://img52.imageshack.us/i/compg.jpg/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר עכבר אופטי ומקלדת אל חוטיים של חברה ג'נרית כלשהי על ממש USB. יש לציין שהעכבר עובד ב100 אחוז מכיוון שעל מחשב אחר אין איתו שום בעיה. לדעתי יש איזושהי בעיה עם הדריוורים הבסיסיים של העכבר בווינדוז מכיוון שכאשר העכבר מחובר הוא לא מופיע ברשימת הDevice Manager כלל. תחתית העכבר האופטי דולקת אבל הוא פשוט לא מופיע שם ולא מגיב. יש לציין שכאשר חיברתי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט הוא גם לא עבד עד שהורדתי דריוורים מאתר מיקרוסופט לאותו עכבר.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה במחשב ניסתי לפרמט את המחשב אבל שאני מגיע להתקנה של הוינדוס xp הוא רושם לי במסך הכחול שהוא לא מוצא הארד דיסק! ובביוס זה מראה שהוא נימצא הארד דיסק SATA,שמתי הארד דיסק אחר IDE התקנתי והכול עובד רגיל חיברתי את הארד דיסק SATA למחשב השני כדי לפרמט אותי פירמטתי אותו ושוב נסיתי להתקין הוא מזוהה כסקונט בביוס אבל הוא לא מזוהה בהתקנה של הוינדוס! אולי צריך לשנות משהו בביוס?(זה הביוס עם התצוגה אפור כחול של לוח אם אסוס american megatrends)! תודה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? המעבד לא נמצא בOC והטמפ' המקסימלית היא 40 מעלות מפרט בצד.
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח ישן של 80GB , אני מנסה לפרמט אותו ולוקח לו בערך שעה לכל 3%. זה הגיוני ? ממה זה יכול לנבוע? האם הדיסק הלך ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, היום בבוקר ניתקלתי בתופעה מאוד מוזרה, שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות מוזרות. המסך התחיל להבהב כל כמה שניות התחילו להיווצר כל מיני פסים צבעוניים על המסך, כשהייתי ניכנס לתקיה הייתי רואה רק את המסגרת של התקייה וזהו והמחשב היה נתקע בהתחלה חשבתי שיש הבעיה עם הדרייברים שהתקנתי לאחרונה, מחקתי אותם וכל הבעיות נעלמו, כשהתקנתי מחדש דרייברים (גירסה שונה לשם בדיקה) התופעה חזרה על עצמה... משהו יודע מה הסיבה לכך? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב הורדות שבניתי מכל מיני חלקים של המחשבים הישנים שלי.. בגדול זה פנטיום 4 1.7 GHz עם לוח של אינטל D845WN, זכרון 640 MB SDRAM ושני הארדיסקים - 1. 60 ג'יגה של WD, והשני 40 ג'יגה של SAMSUNG (הגדול יותר הוא המאסטר והשני סלייב), שניהם מחוברים בכבל IDE ל PRIMARY. שניהם תומכים במהירות UDMA 5 (ATA-100) x. על המחשב מותקן WIN XP PRO. עכשיו הקטע הוא כזה - שאני מעביר ברשת הביתית מידע אני מצפה לקבל מהירות סביב 11MB/s ~ (רשת ביתית רגילה של 100MB).. ומהכונן הראשון אני בהחלט מקבל קצב סביב ה 12mb/s ~ , אבל מהכונן השני אני מקבל משהו כמו רביעית מזה... 3mb/s ~ .. למה זה קורה ? בעבר לא היה לי כבל IDE כפול והכונן השני היה מחובר ל IDE SECONDARY והיה איטי בגלל שהוא הוגדר כ U…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב הוא לוח אם Gigabyte GA-P31-S3G, מעבד E7200 ו4 גיגה זיכרון המחשב יחסית חדש אני מנסה להתקין ווינדוס 7 מדיסק התקנה מקורי ההתקנה עולה נורא לאט - 10 דקות בערך (בדקתי את הדיסק על מחשב אחר וההתקנה עולה הרבה יותר מהר) כשאני מנסה לפרמט את הדיסק הקשיח בהתקנה אני מקבל הודעת שגיאה "Failed to format selected partition Error Code: 0x80070057" התחלתי לנתק רכבים מהמחשב כדי לדעת אולי אחד מהרכיבים גורם לבעיה כגון הסידירום, זכרונות כל פעם סטיק אחר ואפילו את הדיסק הקשיח ועדיין ההתקנה עלתה נורא לאט הרצתי גם memtest והבדיקה היתה תקינה איזה שהוא רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה, אז ככה.. יש לי בעיה מאוד מטרידה במחשב.. במחשב שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה במקביל:Windows 7, וWindows Xp Windows7 עולה כרגיל, ללא שום בעיות, אבל לעומת זאת Windows Xp, "נטען"[מופיע מסך הטעינה עם הלוגו של מיקרוסופט], ואז פשוט מופיע מסך שחור, והמסך מגיב בצורה מוזרה, כאשר בצד שמאל למעלה הוא כותב:"Analog ואז Digital".. אין לי שמץ של מושג למה לכל הרוחות הוינדוס לא עולה לי, ואני כבר שעה שובר את הראש בניסיון למצוא פתרון לבעיה המטרידה הזאת :s05:..מקווה שתוכלו להאיר קצת אור על הבעיה ההזויה הזאת
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לאחר בעיות חוזרות ונישנות עםם מישחקים שקורסים וכו' החלטתי להריץ את בדיקת הOCCT ולאחר 2.5 דקות זה כותב שיש שגיאה בליבה מספר 2 (המעבדד הוא CORE I5 750) שניקנה לפני פחות משבוע הינה אחד מהגרפים שהוא הוציא וזה ניראה כאילו בהתחלה יש מתח לא סדיר(תקנו אותי אם אם אני טועה) http://img14.imageshack.us/img14/6671/2010052412h26vcore.png הלוח אם הוא P55A-UD3 ועדכיון ביוס F8 והוינדוס זה 64bit ultimate נ.ב הפעם השנייה שהרצתי את זה על NORMAך זה כתב שיש בעייה בליבה 0#
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, מדובר בלוח אסוס P5KPL-CM בעל 4 חיבורי SATA ואחד IDE חיבור ה IDE תפוס ע"י קשיח+צורב ע"מ לחבר קשיח IDE נוסף נרכש מתאם SATA TO IDE בוצעו החיבורים אך בביוס הקשיח לא מזוהה (הקשיח נבדק וזוהה כשחובר במקום הצורב ב IDE) האם יש הוראות מסוימות לחיבור המתאם או ג'ימפורים מסויימים שיש להקפיד עליהם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מדובר בSOCKET 775 .לוח של MSI P43 NEO המחשב נדלק אבל לא מגיע להתקנת WINDOWS XP HOME EDITION. ההתקנה עולה דרך CD,אפשר לפרמט את הHDD.אבל כשזה מגיע לחלק של אחרי הPOST. מסך שחור לא עולה כלום! בדקתי את הHDD והוא תקין על מחשב אחר ההתקנה עולה כרגיל [כמובן שיש הודעת שגיאה כי זה לא אותה חומרה] מה אפשר לעשות!?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה אשרתי את המחשב פתוח בלילה בתוך משחק לא משנו גבוה זה: http://www.gameogre.com/reviewdirectory/upload/Supreme%20Destiny.jpg זה הפרטים של החשב: intel core 2 duel e8500 hd 4850 ram 4g בקיצור מחשב טוב ואני לא יודע מה הבעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב לפעמים הוא נדלק לפעימם לא ועוד דבר חשוב הוא יותר איטי ב50% ויותר אני לא יודע למה איך אני יכול לבדוק מה קרה או נשרף?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-