תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה, יש לי בעיה, כשאני מחבר את המצלמה שלי של LOGITECH או את העכבר שלי למחשב דרך ה USB הם מקרטעים - פשוט ככה... הסמן של העכבר כאילו מקורטע, במקום להראות ב REALTIME את התזוזה, הוא קופא לשנייה במקום אחד ואז בסוף נמצא במקום החדש... וכנ"ל לגבי המלצמה... היא מתעדכנת כאילו כל כמה שניות... אמרו לי שזה כנראה כי לא התנתי את ה VIA 4 IN 1 או משהו כזה, שזה הדבר שאחראי על ה USB במחשב שלי, כי יש לי לוח-אם של GIGABYTE 7TX-H... הורדתי מהאתר את הגרסא הכי חדשה של הVIA אבל קיבלתי אותם תוצאה, הכל נשאר אותו דבר, והשתייאשתי... אבל משהו מדהים - אם אני מנגן שיר ב WINAMP זה מסתדר!!!! אני יודע שזה נשמע לא הגיוני, אבל זה ככה... (יש לי כרטיס AUDIGY), ברגע שהווינאמפ מנגן שיר אז המצלמה פתאום ע…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה XP זיהה לי את המאקסטור ATA133 כ ATA100 לפני העדכון, אחריו הוא זיהה אותו כ ATA33! לא להוריד!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת FASTCOM ויש לי בבית יס (YES). כשניסיתי לחבר את הממיר למחשב הצלחתי לראות את מה שהממיר משדר רק אחרי הרבה סריקות ורק פעם אחת, וגם אז בשחור-לבן, עם הרבה שלג ואחרי כמה שניות התמונה קפאה. השאלה שלי היא, האם אפשר בכלל לקלוט טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה ולוויין או שאופציה זו שמורה רק לבעלי הכבלים.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לוחץ עליו לא קורה כלום ואז אני עושה קומטרול אל דלט יש מסך כחול ואז אני עושה אסקייפ ויוצא ממנו נסיתי להתקינו מחדש! ורק התקנתי מערכת הפעלה חדשה חלונות 98
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 2-4 ימים שהמחשב עובד ברציפות ,המחשב עושה באופן עצמאי הפעלה מחדש. אני כל הזמן דואג לנקות את הזיכרון הפנימי שיעמוד על מקסימום 70% ניצול. מאפייני המחשב: - P4 1.6G - 128MB RDRAM - מערכת הפעלה WIN2000SP1. המחשב עובד שבוע אחד בלבד והמקרה חזר על עצמו פעמיים, תוך כדי גלישה באינטרנט. יצויין שמחשב מוגן מפני פעולות של גולשים אחרים וכן לא נמצא בו וירוס. תודה מראש על העזרה. lopp
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היות ואני עומד להתקין את Windows 98 מחדש, יש לי שאלה קטנה: האם יש הבדל בין לשים את מערכת ההפעלה על Partition בגודל 2GB לבין 4GB? זאת כאשר מדובר במערכת הפעלה Windows98 וב- FAT32. אם זה בכלל משנה, אז מהו הגודל המומלץ ביותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך cirrus logic 5464 pci ואני לא יודע מאיפה להשיג דרייברים ל Windows XP !!! עזרו לי בבקשה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל את היציאת טלויזה ביחד עם המסך מחשב.. כלומר...שבזמן שהטלויזה עובדת שגם המסך יעבוד
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסידי שלי והצורב שלי מחוברים באותו כבל ide עשיתי את זה כל לא היה לי יותר מקום לכבלי אידיאי היה לי 3 עכשיו לפעמים בצריבה זה עושה לי בעיות בגלל הכבל יש לכם רעיונות מה לעשות?? ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם לאחרונה צרבתי מספר דיסקים של מוזיקה אולם כאשר ניסיתי לשמוע אותם במערכת היו רעשי רקע שנשמעו כמו מחט של פטיפון עם לכלוך. האם דיסק ניקוי יכול לעזור או שהצורב כבר בשלהי דרכו? בעיה נוספת שנתקלתי בה היא צריבה של קבצים ובסוף יש הודעה שהצריבה הצליחה אבל הדיסק הצרוב נשאר ריק ולא ניתן לצרוב עליו שוב. הצורב הוא מסוג ימאהה 4X4X16 תודה רבה על העזרה שרון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעייה רצינית בעכבר יש לי לאחרונה, הוא מדיי פעם גם בתלת מימד וגם בדו מימד מתחיל להשתגש, כלומר העקיבה איטית ומקוטעת, ולפעמים נתקעת לחלוטין, מה זה יכול להיות ? עזרה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש הנה פירוט חסר: asus a7n266-e athlon 1700 asus gf2 mx400 maxstor 40 win xp pro אין oc ואין קירורים מיוחדים חוץ מהסטדנדרטים עכשיו כל פעם שאני משחק באיזה משחק כלשהו או לפעמים סתם אפילו בword המחשב עושה ריסט... הטפר של המחשב בעומס יכולה להגיע ל67 ביום קיץ לוהט אבל בדרך כלל עד 60... יש לכם רעיונות
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנרו תוקע את המחשב כשאני עושה Verify data בחלון הצריבה הדיסק נצרב כמו שצריך אבל , אני חייב לעשות Hard Reset הכוונה לחיצה על הכפתור, כי שום דבר אחר לא עוזר. קרה למישהו? יש פיתרון? בתודה יובל Carpe Diem
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש! קיבלתי את החלקים היום, ואחרי שהרכבתי נתקלתי בבעיות הבאות: 1. כפתור כיבוי המחשב לא עובד כמו שצריך. הכפתור אמור לכבות את המחשב, אך הוא מבצע ריסט, ואם לוחצים עליו מספר שניות רצופות, רק אז הוא מכבה את המחשב. אם מנסים לכבות תחת windows 2000 אז מתבצע ריסט. מה בדקתי? את החיבור ללוח אם (הכל בדיוק כמו שכתוב בחוברת!), קיצרתי את הפינים שמהווים shut down (בלוח האם) ורק אחרי כמה שניות המחשב נכבה, ניסיתי להחליף בין כפתור הריסט לכפתור הכיבוי, לא עזר. בדקתי כמובן בביוס, שם יש הגדרה של הכפתור, הוא מוגדר on/off ולא standby, למרות שהוא מתפקד כמעט כמו standby (אומר שהמחשב נכבה רק אחרי 4 שניות שהכפתור לחוץ, ואם פחות, אז המחשב עובר ל-standby). 2. לאחר שכיביתי את המחשב באי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם כרטיס קול לא יודע למה אבל פתעום נעלם הקול ??? :'( חשבתי שאולי הרמקולים לא עובדים אבל הרמקולים בסדר, חיברתי אותם לסידי פלייר שלי והכל עובד PERFECT. יש לי גם כרטיס טלוויזיה ,התחברתי דרך המחשב לכבלים לפתע יש לי קול ,אבל לשמוע מוזיקה מCDROM שלי אני לא יכול ובהפלת WINDOWS אני לא שומע צליל כניסה למערכת!!! תעזרו לי בבקשה למצוא פתרון לבעיה שלי !!! ??? אני מקווה מאוד שלא הלך לי כ. קול?!! :-[ לא יודע כבר מה לעשות???? תודה רבה מראש , Intelee.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מהי הנוסחה המלאה לחישוב קצב העברת נתונים של ממשק PCI. אני צריך לחשב את קצב ההעברה שלו במידה והוא עובד במהירות 66MHz. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה איך אני מנקה את ה-PCI SLOTS כך שלא אהרס שום דבר עם האצבעות העקומות!!!? :AR15: תודה על העזרתכם!!! ומצטאר על שאלות המטופשות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , המפרט: GIGABYTE 7VRXP CROSAIR XMS256 2700 AMD 1800 Gigabyte 8500LE ומערכת הפעלה WINXP והרצתי BENCHMARKים של SISOFT ושל 3DMARK2001SE ויש תוצאות יחסית נמוכות בין 30% עד 40% מהשוואות למוצרים דומים ברשת... ניסיתי להריץ את הזכרון באפשרויות רגילות ואגרסיביות אמנם יש הבדל אבל עדיין תוצאות מאוד נמוכות... ניסיתי להזיז את הזכרון DIMM , זה גם כן לא עזר... אני מחפש לדעת היכן מקור התקלה .. כיוון שאין ברשותי פריטים זהים אחרים אין באפשרותי להחליף ולבדוק ... האם תוכלו לעזור לחפש את מקור התקלה , או דרך לבודד אותה? דבר נוסף מוזר הוא שאני לא מצליח להריץ VTUNER וEASYTUNE... אני מקבל הודעה שאין לו דרייברים מתאימים למרות שהתקנתי כל דבר שהיה על הדיסקים שהגיעו עם המוצרים.. אני מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מה הבעיה של הדי וי די המזד*** שלי!!!!! אני חייב מומחה די וי די שידריך אותי ויענה לי על מלא שאלות... אז הסיפור המלא הוא ככה: קיבלתי מחבר 4 סירטי די וי די שונים סתם כי סיקרן אותי לנסות להכין ריפ. כיון שאני מתעסק עם סרטים רבים. הדגם של הכונן הוא- sony dvd-rom ddu1621 כונן סטנדרטי שקניתי בחנות שכולם שונאים-ksp אין לי מושג כמעט בכלל בדי וי די ...בקיצור הכנסתי לכונן וניסיתי לצפות בלב אמיץ....התוכנת הקרנה שלי Powerdvd 4.0 אמרה לי שהיא עוברת איזור לאיזור 1 וכי יוותרו לי רק עוד 4 פעמים לעבור...אוקי כיוון שאני יודע שיש הגבלת איזורים על די וי דיים החלטתי לחפש דרך לפרוץ את הכונן כדי שאוכל לעבור חופשי בין איזור לאיזור. הורדתי מאתר http://www.firmware.fr.st את הגרסא…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ליgf4 ti 4400 של msi , לא עשיתי o/c והוא עושה לי עיוות במסך מן קו כזה לשנייה , יש לי את הכרטיס חודשיים ורק עכשיו הוא עושה את זה . מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר בCDROM ASUS X50. הסידי פעל עד אתמול במצב UDMA ופתאום הפך לפעול במצב PIO שמקשה מאוד על המעבד והיא אפשר בקושי לבצע פעולות תוך כדי קריאה מהסידי. הוא מחובר יחד עם DVD של קראיטיב כפול 6 שפועל ב"מולטי וורלד DMA 2" הDVD הוא פרימרי מאסטר והCDROM מחובר כפרימרי סליב למישהו יש רעיון כיצד אפשר לתקן את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי G3 T5 8200 של ASUS לוח אם MV של INTEL הבעיה שלי היא כזאת: הרצתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס SMARTDOC והוא אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס חוץ מזה נראה לי שהוא חם מדי 52 RAM ו 63 CHIPSET אין לי OC בכלל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל iMesh (כמובן בלי כל הSpyWarez שיש בה) אני פותח את המוניטור של Windows (XP PRO) ואני מגלה שהCPU USAEG ב100 אחוז לא יורד לרגע, יש לי מעבד Athlon Xp 1700 256 זיכרון DDR טוב ואני לא מבין איך זה הגיוני עכשיו מה מצחיק. נתקעתי בבעיה כי כשהiMesh עובד כל דבר אחר שאני יעשה יביא לעומס יתר ויקרו תקלות איך זה הגיוני שתוכנת שיטוף קבצים כמו זאת תעשה שימוש של 100% CPU USAGE...משהו לא נראה לי פה ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי (אריאל, חבר גם בצוות טכנו) יש בעיה מסויימת עם הלוח אם (A7V133-C): כאשר מדליקים אותו עם איזשהיא קונפיגורציה (חוץ מאחת שתתואר בהמשך) אז המחשב משמיע ביפ ארוך ונסגר (לא מופיע כלום על המסך). חוץ מקונפיגורציה אחת בה הוצאנו את הזכרון מהSLOT שלו ואז המחשב פשוט נדלק ונתן צליל נורמלי שאומר "אין זיכרון". ניסינו הכל, ממעבדים שונים, דרך זכרונות שונים, הוצאת סוללה, וכו' וכו'... למישהו יש רעיון/הערה/הארה/תרומות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-