תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני רוצה לפרמט את ההרדיסק של המחשב נייד שלי (SATA) כי איני מצליח לעשות זאת דרך המחשב נייד , האם ניתן לחבר את ההרדיסק למחשב שולחני ודרכו לפרמט דרך Partion Magic למשל ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע אם ניתן לרכוש בנפרד את "ארובת האיורור" של המעבד המותקנת על המכסה הצידי של המארז ואם כן אז איפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד GL553VD שנקנה בארץ בKSP עם אחריות ל3 שנים האחריות הסתיימה ומאז הבן שלי שבר כמה מקשים במקלדת. ניסיתי ליצור כמה פעמים קשר עם היבואן ללא הצלחה לרכוש מקלדת חדשה. למיטב ידיעתי היבואן חייב להחזיק חלפים למשך 7 שנים משיווק הדגם (לפחות למוצרים אחרים זה החוק).
-
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש מושג אם זה אפשרי בכלל?
-
- 3 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
שלום לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה במחשב באמצעות התקן דיסק אונקי, כשהתקנתי את התוכנה על הדיסק אונקי הוא ביצע אתחול ומחק את החומר שהיה בו לפני כן. לא היה בו חומר רב, אך היו קבצים שהייתי רוצה לכל הפחות לדעת את השם שלהם. האם יש דרך לשחזר? תוכנה שהשתמשתי בה בעבר לשחזור לא זיהתה, האם זה בגלל שבוצע אתחול? זה משנה אם סתם מחקתי או ביצעתי אתחול? אם מישהו מכיר תוכנה שכן יכולה לשחזר גם לאחר אתחול, אשמח לקבל שם או קישור. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בטעות השתמשתי באופציית DISKPART של ה-CMD ועשיתי CLEAN לכונן הלא נכון. הלך לי 1TB של חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. כרגע אין כונן כל המידע נמצא ב- unallocated בניהול הכוננים. האם ליצור כונן חדש? האם ניתן לשחזר את המידע? מה עלי לעשות ובאיזה תוכנות בבקשה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי אל-פסק (UPS) ביתי שמחובר למחשב והמסך. אין לי שום מקום לשים אותו חוץ מאשר מונח על הרצפה החשופה (מרצפות רגילות). האם יש איזושהי מניעה לעשות זאת? (למשל: חשמל, קור המרצפות). תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לצערי הלך לי לוח אם ואני צריך להחליפו . בHD מותקנת לי מערכת הפעלה מסודרת עם הרבה תוכנות ומודים שיקח לי ימים לשחזר האם ניתן להחליף לוח אם ללא צורך לפרמט את הHD? איך בכלל מתקינים לוח אם במחשב שהוחלף הלוח?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo T60 ורציתי לדעת האם וכיצד אני יכול לשעבד את המסך שלו לצורת תצוגת מסך שני למשחק שרץ ב PC שלי. יש לי כרטיס מסך חזק עם שתי יציאות DVI. תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא יודע אם השאלה הזאת רלוונטית לפורם הזה, ובכל זאת אני אשאל... אני סטודנט באוניברסיטה הפתוחה, ויש לי בבית אינטרנט במהירות 40Mb ובבדיקת מהירות אני מקבל בין 30~35 Mb יחד עם זאת בזמן שאני רואה הרצאות יש הרבה קיטועים (טענת באפר), אני מודע לזאת שיתכנו הרבה סיבות לבעיה הזאת אך אני תוהה, האם ניתן לעשות משהו כדי לשפר את הביצועים ?!!! לשם השוואה, אם אני פותח ביוטיוב סרטון של 4k test הסרטון רץ חלק. לדעתי יתכנו שתי סיבות לבעיה: 1. מהאתר עצמו - עם זה אין מה לעשות 2. מהמחשב שלי - פיירוול ואמצעי הגנה כאלה ואחרים... והשאלה מה אני יכול לעשות כדי שלול את אופציה 2 ?! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, ספק הכח התפוצץ באמצע עבודה. קניתי ספק חדש אבל: 1) המחשב לא נדלק כלל אם דיסק המאסטר 10GB של WD (ישן אבל חזק) מחובר. 2) לוח האם לא מזהה את דיסק הסלייב 80GB (גם של WD). מה הבעיה של הדיסקים? האם ניתן לתקן אותה או לפחות לשחזר את המידע?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ה-XP יושב ב C, והויסטה תותקן במחיצה נפרדת ובדיסק נפרד הרעיון זה לבדוק/ללמוד את הויסטה במקרה של השבתה יש לי לאן לחזור במקום סתם לאכול מרורים אם המערכת לא תתפקד... אגב,התקנתי ויסטה ב virual PC /box עדיין לא הדבר האמיתי :-) תודה!
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אהלן, בן דודי רכש לוח אם LANPARTY JR X58-T3H6 של DFI. המחשב עבד בצורה תקינה כמה שעות ולאחר מכן הפסיק לעבוד. בן דודי חשב שמדובר בספק כח. כאשר חיברתי את הספק כח שלי - מתחת לגוף קירור על יד המעבד (זה שמקרר את המייצבי מתח) עלה עשן. מיד ניתקתי את החשמל. ידענו שהלוח מת - אז חיברנו את הספק שלו - ושוב עלה עשן. הוצאתי את הלוח אם כמובן לראות אם יש מגע עם הגוף - ואין - וגם אין סימנים של קצר כמו פיח. המחשב כן היה בOC קטנטן - ועמד בבדיקת מאמץ - הוא הפסיק לעובד סתם ככה באמצע שיחה בסקייפ. מה שכן שמתי לב שיש לו תושבת של FOXCONN - רציתי לדעת אם התופעה נפוצה גם ב1366 עם FOXCONN כמו שהיה כתוב על ה1156.
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מחשב HTPC שמחובר לפלזמה דרך כרטיס מסך ATI הדלקתי את הפלזמה ובמקום הרקע של המחשב ראו רק שורות של פיקסלים וסמן של עכבר שלא זז. גם ממחשבים אחרים לא היה ניתן דרך הרשת להגיע למחשב. עשיתי RESET ידני ( כיבוי והדלקה) באתחול רואים שהוא מזהה רק את כונן הDVD ב IDE 3 אבל לא רואים שמזהה את ההרד דיסק. לאחר מכם נתקע עם הודעה של DISK BOOT FAILURE הדברים שניסיתי: 1. אתחול חדש. 2. שינוי בביוס של ה BOOT והחזרה לHD 3. החלפת כבל ESATA של הHD 4. חיבור לכניסה אחרת על לוח האם של הכבל. 5. חיבור הHD במחשב אחר ללוח האם עם כבל חדש. לא עזר. הHD די חדש - כחצי שנה 500GB של WESTERN האם הHD הלך לעולמו בטרם עת? האם יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
תראו,יש לי אל פסק..קיצר לא יודע מה יש לו נדפק,התחיל להפיל לי את המחשב בפתאומיות ממש לכבות אותו,רציתי לדעת האם הכיבויים הפתאומיים האלו יכולים איך שהוא לנזק את הכרטיסים שמחוברים על הלוח (אפשר לראות את הכרטיסים הספציפיים במפרט מימין) **לא חושב שהיו קפיצות מתח כי בכל זאת האל פסק מייצב את המתח,אז זה היה רק נפילות**
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
ברשותי ספק כח של חברת HEC מסידרת WIN+ בעל הספק של 500W. בבדיקת ערכי S.M.A.R.T של הדיסקים הקשיחים שעשיתי לאחרונה באמצעות התוכנה HDSentinel, מתברר כי חלה ירידה במידת התקינות היחסית של חלק מהדיסקים, כאשר הגורם ע"פ דיווח התוכנה הינו בעיה במתח או בכבל נתונים. עכ"פ בעיקבות ההתראה בדקתי את נתוני הספק באמצעות HWMonitorPro שמנטרת את רכיבי המערכת ולפחות בשתי פרמטרים ישנם תנודות גדולות אין לי מושג מה הם מייצגים והאם זה מצביע על בעיה, היות שנתוני ה12V ניראו מעט תמוהים בדקתי גם באמצעות מספר תוכנות נוספות. HWiNFO32 מדווחת גם על תנודות במתח אולם משייכת אותם לערכים אחרים VIN4 וVIN6 ולא לV12, לפי ה-SIW ישנה יציבות כמעט בכל הערכים כך קרה בהפעלה הראשונה, בהפעלה נוספת גם שם יש תנודות. מצ"ב צ…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
זה המפרט: Abit NF7-SL rev.2.0 Mobile AMD 2500+@3600+ (2405mhz) 12x200@1.875v Vantec AeroFlow 4070 + Nanoterm Blue 2x512 Dual Channel PC3200@400mhz Western Digital 800JB PATA Western Digital 1200JD SATA Spphire Radeon 9800 Pro@Stock 380\680 Creative SB Audigy @ 5.1 Through Sony STR-DB840 TEAC W552E 52x24x52 AOpen DVD 48x16 SF2 - 80mm Fan - In Generic 80mm Fan - Out Generic 120mm Fan - Out CrystalFontz LCD 4x20 Compucase MidiTower 6919 Black זה כתוב ומפורט גם ב"מפרט המחשב שלי" בצד. הספק הוא הרי HEC 300W שמדדו ומצאו שיכול לעמוד גם ב 350W~ האם אני דורש ממנו יותר מדי ? (שימו לב ל OC, סנדרה טוענת לצריכה של 115W רק מהמעבד)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני בערך שבוע המחשב שבחתימה שלי נהרס. גלשתי באינטרנט ופתאום הוא נתקע, עשיתי ריסט והכל נשמע כרגיל רק שהמסך לא נדלק, הנורה נשארה צהובה. בדקתי עוד מסך ואותו דבר. החלפתי HD ולא עזר, הוצאתי את הסוללה ולא עזר. המחשב עצמו כן נדלק, המאווררים פועלים, הנורות בלוח אם עובדות וה HD משמיע רגע. בכל מקרה, אין לי משוג מה הבעיה, אני חושב נשרף המעבד:< מי שיכול לעזור לי אני אשמח. נ.ב אני עכשיו על סלרון 633 שעבר OC ל 733, תנחמו אותי:< הוא לא היה ב OC.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מדובר על לוח P5B DELUXE עם מעבד 6600E החיבור מתאים רק ישנם 4 פינים פנויים. ואם כן מה נותן ה24 פין?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MSI NEO2-S לוח 2.4 מעבד צורב,סידי כ.מסך גיפה 5200 דידיאר 1 256X2 מאוורר מאחורי,על הציפסט כרטיס רשת והרד דיסק 80 GB
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית והנה המפרט cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb הבעיה היא שהוא בכלל לא מהיר ואפילו דיי איטי יחסית למה שציפיתי קשה לו להריץ משחקים והוא אמור לטוס יחסית למחשב ולכרטיס המסך המושקע יש לי ספק כוח 400W השאלה היא אם זה מקור הבעיה האם החלפת ספק הכוח לW גבוה יותר יתן לי ביצועים ברמה האמיתית של המחשב אם כן אנא תנו לי רשימה של ספקים הממולצים למערכת הזו תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הספק: ezcool ps-1000 500w12cm big fan psu מפרט: לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3l מעבד:intel core 2 duo e5200 box כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb dd תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ספק כוח לא איכותי יכול לדפוק רכיבים במחשב .לחבר שלי הלך לוח פעמיים וגם הארד דיסק בתוך חצי שנה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן. לחבר שלי נדפק ההארדיסק. עד כדי כך שאפילו שמחברים אותו למחשב אחר כסלייב לא ניתן לקרא אותו. הטכנאי אמר לו שההארדיסק נדפק ו...שהוא מחליף לו גם את הספק שלדעתו אחראי למצב (כמובן שצריך לשלם על כך...). האם ידוע לכם על מקרים כאלו? אני לא מתכוון בתאוריה אלא ממש מעשית, האם יכול להגרם נזק כזה רק ל HD מהספק, בעוד כל הלוח מתפקד מצויין ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב. המחשב נכבה ללא שום הודעה (נכבה לגמריי) דבר ראשון שחשבתי עליו זה בעיה בספק, העניין הוא שבאחת הפעמים המחשב נכבה כשהיא שוטטה ב PICASA והתיקייה שהיא היתה בא (שהכילה 30 ג'יגה) נעלמה כלא היתה כשאהיא הדליקה שוב את המחשב ובתיקיה בכלל היו קבצי AVI לכן לא נראה לי זה קשור ל PICASA יכול להיות שהכשל בספק גרם להארדיסק לאיזה שהו כשל שמחק את הספריה אבל בכל זאת.. אגב, טמפרטורות תקינות גם בפעילות של ORTHOS ו ATITOOL תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-