תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בפתרון בעיית כיבוי פתאומי אשר מתרחש במחשב שלי בתדירות לא מובנת ולא סדירה. מדובר במחשב חדש, עם התקנה נקיה וחוקית של מערכת חלונות XP PRO, אופיס 2003 חוקי. האם מישהו יודע מדוע יכול להיווצר מצב בו המחשב מבצע פעולת כיבוי פתאומית כאילו לחצתי על התחל כיבוי מחשב? המחשב ללא שום תוכנות מיוחדות למעט אנטי וירוס של AVG וללא כל תוכנה פיראטית או אימיול או תוכנת מסרים. מחשב נקי. האם זו יכולה להיות בעיית חום ? האם זה ירידה במתח? האם יש הגדרה חבויה בוינדוז של כיבוי אוטומטי (למרות שזו תדירות לא קבועה)? משהו אחר? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי, רצוי מיודעי מקרים דומים. תודה אוהד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! המסך קופא לי באמצה המשחק למספר שניות עד חצי דקה נגיד בSC2 ואז ממשיך רגיל. דבר דומה גם קורה בGW2 אני משחק ואז הוא קופא לאיזה דקה דקה וחצי הקול ממשיך לעבוד ואז חוזר. קראתי איפשהו שזה אולי בגלל שילוב של הCPU שלי עם כרטיס מסך AMD? אני פשוט לא מבין גדול ואשמח אם מישהו יכול לעזור לי AMD Radeon R9 200 Series ןi5-4460 CPU 3.20GHz (מחשב נקנה לפני שבוע)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר זמן משחק קצר(הכל פעל תקין) הלכתי וחזרתי(כעבור כמה דקות), המסך היה בתצורה שחורה(תאורה שחורה ללא תמונה) לאחר ריסטרט, המחשב פשוט איטי נורא, ונתקע כל כמה שניות Task Manager - רואים % גבוהה של System Interrupts. התהליכים system ו - System Interrupts מתחלפים בניהם בהובלה על % השימוש בCPU. ניתקתי את כבל הרשת, לא עזר כשהוא עדיין מנותק - כדי שלא יתקין לי דרייברים אוטומטית, פירמטתי את המחשב, והדרייבר הראשון שהתקנתי של NVIDIA - לכרטיס מסך GTX670. מייד לאחר ההתקנה של הדרייבר המחשב מתחיל שוב במקרה הנ"ל. לאחר כמה נסיונות של פירמוט והתקנת כמה גרסאות שונות של הדייבר לכרטיס מסך - אותה תוצאה. האם זה אומר שהכרט…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי חדש וכשאני מנסה להריץ משחקים כבדים יחסית, המשחק קורס ויש הודעת שגיאה, לפעמים אפילו אין הודעת שגיאה והמשחק פשוט יוצא.. מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה! 1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים. הבעיה הזאת ממש מוזרה. היא התחילה לקרות לי לאחר שפרמטתי את ה-HDD והתקנתי WIN7. בביצוע ה- RESTART הראשון , הייתה יציאה מה- Windows אבל זהו , המחשב תקוע , המסך נכבה ואין מניעה מלעשות SHUT DOWN ידני. לחיצה על כפתור ה- RESTART לא הובילה לכלום , עושה רושם שכאילו זה לא עזר ומכאן אני מתחיך לחשוב שמדובר בבעית חומרה. לא בוצעו שום שינוי חומרה, אפילו לא פתחתי את המחשב , יתכן וההתקנה של WIN7 לא קשורה אבל זה התחיל לקרות מאז. לפני שאני מתחיל בהתקנה של ויסטה בחזרה כדי לבדוק שזה לא תלוי מערכת הפעלה , הייתי שמח לשמוע את עצתכם. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת הזרקת דיו מסוג 1650HP D ומחשב בעל מערכת הפעלה ווינדו 7. לאחרונה אינני מצליח להדפיס והנורה של המדפסת מהבהבת. התקנתי דרייבר חדש בנוסף לתוכנות עזר מאתר HP. התוכנות מדווחות לי שיש בעיה עם אחד ממחסניות הצבע ואכן מחסנית הצבע השחור היא אינה מקורית. האם יתכן שזוהי מדיניות מתוכננת של HP למנוע שימוש במחסניות שאינן מקוריות ? אם כן או לא מה מומלץ לעשות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במחשב הכרטיס רשת המובנה נעלם לי פתאום והוא לא קיים יותר במתאמי רשת ושמתי לב לעוד משהו ש intel c620 series chipset pci express root port 1 A190 נעלם לי גם צרבתי ביוס ,איספתי את הביוס לא עזר יש אפשרות להחזיר את זה איך שהוא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ביאוש מוחלט מהתכנון הלקוי של פייסבוק ואחרי שעות של חפירה איך אפשר למחוק את כל ההודעות הפרטיות בקליק אחד הגעתי לאתר הזה: http://www.bestcydiapps.com/how-to-delete-all-facebook-messages-at-once-2013/ כ"כ לא היה לי כוח להתחיל לחפור שם שפשוט עשיתי מה שרשום, שמתי את הלינק שיש שם (שאי אפשר לפתוח אותו והוא בעצם איזה פקודה) כקובץ במועדפים, הלכתי לפייסבוק לחצתי על אותו קובץ דרך המועדפים, עשה כאילו הוא מוחק ובסוף לא מחק כלום. אי אפשר להכנס ל"אתר" במועדפים, והסקריפט שלו הוא כזה: "var elems = document.getElementsByTagName('div'), i ; for (i in elems) { if (elems.className.indexOf('-cx-PRIVATE-wmThreadlistRow__threadRowContent') > -1 || elems.className.indexOf('_l4') > -1 || el…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם למחשבים עם מעבד Threadripper 29XXXומעגל X399 יש יתרון משמעותי על מעבדי AMD דור 3 החדשים מסגנון 3700X ומעגל X570 אני משתמש בעיקר לעריכת וידאו וחישובים מתמטיים מטלאב ומעט תכנות והאם צפויות בעיות מיוחדות בהרכבה והאם הוא אמין בתודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היום היא קצת מורכבת ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור או שינסה לעזור לי בה . אז ככה הכל התחיל כשבמחשב שלי הווינדוס נפל מסיבה מסויימת לא ידועה כנראה ווירוס כל שדהוא ואחרי בדיקה מקיפה הבנתי שהפתרון היחיד הוא להתקין ווינדוס מחדש , כשניסתי להתקין את הווינדוס שמתי לב שאין BOOT מהCD אז ניסתי להתקין את הווינדוס מUSB DOK ופה המקום להזכיר שיש לי לוח אם של חברת ESC שתומך בBOOTING מUSB וגם זה לא הצליח ואז שמתי לב שהארד דיסק מחובר בחיבור ישן ללוח אם והCD מחובר בsata וברע שאני מוציא את הדיסק קשיח אני מקבל BOOT מהUSB DOK בקיצור בלאגן שלם שלי אין מושג מה עושים איתו , ניסתי אפילו להתקין על ההארד דיסק OS ממחשב אחר ולהקפיץ אותו עם STARTER אבל גם זה לא עבד ושוב תודה מראש לכ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל רק שאני מפעיל את המשחק הזה{ג'נרלס} באה השגיאה וזה לא קורה לי במשחק אחר .קודם המשחק עבד חלק אני לוחץ להפעיל את המשחק ואז כתוב "please make sure you have directx 8.1 or higher installed.asio verify that video card meets the minimum requirements ואז אני לוחץ אישור וזה יוצא מהמשחק . הדברים שנסתי כבר.1 למחוק את המשחק ולהתקין שוב 2 לסרוק וירוסים זה מצא 5 וריגולים מצא 130 3 לשחזר מערכת גם דרך מצב בטוח {לא הצליח} 4 לבדוק במידע מערכת אם ה dirtxt 789 טובים{כולם טובים} 5 לנסות להתקין מחדש את הלוח והכרטיס מסך {לא הצליח } מי שיש לו פיתרון שעוד לא נסתי שירשום לי .ויחסוך לי לעשות פורמט ואני יודה לו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה לאיזה יוזר אני מתחברת, (קורה לי בכל מקום ולא רק בבית). למה זה לדעתכם קשור? (אני לא רוצה לשלוח למעבדה את המחשב אם זה משהו פשוט שאני יכולה לעשות בבית) תודה רבה! מחשב של דל. (3210 inspirion)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התמונה במסך זזה ללא הפסקה. שמתי את המסך על תדר ריענון 85Mhz הכל בסדר שאני עובד בווינדוס, אבל במשחקים התמונה זזה! אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. באדיבותו של משתמש מהאתר קיבלתי כרטיס מסוג XFI אקסטרים מיוזיק שאינו תקין לנסות להתעסק איתות אך מכיוון שכרגע אין לי גישה למעבדת אלקטרוניקה שהיתה לי עד לפני שבועיים (הפסקת עבודה עקב קיצוצים) אין לי אפשרות לבדוק ולנסות את הכרטיס. הבעיה היא כזאת: אני מתקין את הכרטיס על אחד מתושבות ה PCI ומערכת ההפעלה מזהה אותו ומבקשת דרייברים אני מפנה אותה לדרייברים, היא מתקינה אותם ובסוף ההתקנה היא מודיעה על בעיה וההתקנה נכשלה, ובמנהל ההתקנים ההערה היא : DEVICE CANNOT START משהו כזה. כנראה שהכרטיס נפגע מחשמל סטטי, מאחר והוא היה תקין לפני כן. אני הייתי רוצה להחליף את הרכיב הבעייתי אך אני לא יודע לאיזה לגשת. יש למישהו רעיון?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם יש אפשרות להחזיר את כל ההגדרות תצוגה בלבד (רק הן ולא משהו אחר) לברירת מחדל? התצוגה השתנתה לי בלי שנגעתי בהגדרות. מישהו יכול לרשום לי מה מסומן לו תחת דחיסות (לוחצים על הגלגל שיניים שפותח את ההגדרות וגם זה מופיע).
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום....אני מחפש את הדריבר הזה דחוף,זה דריבר לכרטיס טלוויזיה Askey MagicTView CPH060 - Video Section Multimedia Video אשמח גם לקבל כמה אתרים לחיפוש דריברים . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן המסך במחשב של אחי נכבה פתאום באמצע משחק, למרות שהמחשב וכנראה גם המשחק המשיכו לעבוד. הוצאתי את המסך וחברתי למחשב אחר והוא עבד אבל כשהחזרתי למחשב של אחי שעדיין עבד ומהרמקולים שמעו את המשחק, המסך עדיין כתב no signal אז הורדתי HWMONITOR וזה מה שהוא מראה לי אני מניח שהכרטיס פשוט מתחמם (דרך אגב זה במנוחה, שום משחק לא פעל בזמן הרצת תוכנת בדיקת הטמפרטורה). אפשר לדעת מה לעשות, או איזה קירור נוסף כדאי לקנות. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב ואני משתגע ממנה. המסך מוגדר לכיבוי אוטומטי לאחר 15 דקות ללא שימוש (אופציית SLEEP מבוטלת בהגדרות צריכת חשמל). כל פעם שאני מנסה להעיר את המחשב לאחר כיבוי המסך, לא קורה דבר. המסך נדלק, אבל אין תצוגה. רק אחרי שאני מאלץ את המחשב למצב שינה דרך המקלדת, ומעיר את המחשב שוב, אני מקבל תצוגה במסך. מדובר במסך חדש יחסית של DELL ואני די בטוח שהבעיה לא במסך, משום שזה קרה גם במסך הקודם שלי. לאחר שהחלפתי למסך הנוכחי, הבעיה לא חזרה למשך תקופה ארוכה ורק לאחרונה שוב פעם חזרה. מה יכולה להיות הבעיה?!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר מה העלות של שידרוג כרטיס מסך NVIDIEA 630M לכרטיס מסך חזק יותר, לפי הבנתי, מדובר בפרוצדורה מסובכת מכיוון שהכרטיס מולחם ללוח אם. אני לא יודע אם העובדה שמדובר בנייד מקשה עוד יותר על הדבר. אני מניח שכן. לכן, מס' שאלות אליכם, יודעי דבר: 1. האם כדאי לבצע שדרוג שכזה? מבחינת שמירה על הלפטופ - חדש מהניילון, ולאור מה שציינתי קודם. 2. מה העלות של תהליך כזה? 3. איפה כדאי לעשות אותו? 4. על איזה כרטיס מסך תמליצו לי? כרטיס שהוא מצד אחד מסוגל להריץ משחקים בצורה טובה וחלקה, כולל COD,DIABLO3 וכו' ומצד שני בסכום כסף שעוד הגיוני. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הבורד יש כ. קול מובנה ALC-650, פתאום סתם, ללא שום התקנה/אוברקלוקינג/תכנה חדשה, נעלם לו הקול בעת ההפעלה (בנורמל הלוח מדבר בעת בדיקת הביוס) ועם עלית הווינדוס הוא נשמע מעוות ביותר. בבקשה, עזרו לי, אם הלך הבורד בן החודש, אני הולך לקסח למישהו...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן..בגלל שעם הלוח של המחשב החדש שלי, הגיע רק IDE אחד, מלבד ה-IDE של הכונן דיסקטים, נאלצתי לחבר את ה-WD 400JB החדש שלי לצורב החדש LiteOn 52X24X52, כאשר ההארדיסק מסטר והצורב סלייב האם זה פוגע בביצועי המהירות של ההרדיסק שלי (הוא ATA100), והאם אפשר לקחת IDE ממחשב ישן ישן (פנטיום 200) ולהשתמש בו בתור החיבור של הצורב?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר החלפת ספק , מחשב מסרב להכנס למצב שינה. בVISTA - נכנס , יוצא מיידית ללא אות VGA וללא USB בXP - כנ"ל , אבל לא יוצא מיידית (צריך ללחוץ על הPOWER BUTTON) MB: p5wd2 premium cpu Pentium D 920 PSU Enermax Liberty 400W רעיונות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DVD ולאחרונה התקנתי צורב, ועכשיו הכוננים לא מזהים איזה דיסקים אני מכניס... נראה לי שרק כשאני מכבה את המחשב זה כותב את הדיסק שיש בפנים, עד שאני מכבה זה מראה את הדיסק שהיה בפנים בכיבוי האחרון.. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-