תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
העבר שלי לא עובד כשאני מחבר אותו דרך ה USB. כרגע אני משתמש במעביר לחיבור הרגיל של העכבר. אמרו לי שדרך ה USB העכבר עובד יותר, אז חיברתי אותו דרך ה USB, עשיתי restart והמחשב פשוט לא מזהה אותו, אז התקנתי עוד הפעם את ה dirver של העבר וזה בכל זאת לא עבד. יש לי Logitech MX500.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם 2GB זכרון וכ.מסך 8800GTS 640MB. אני משחק במשחק החדש FRONTLINES וכשאני שם את ההגדרות על HIGH או VERY HIGH יש לי פריזים כל בערך 15 שניות. אז אני משחק על MEDIUM ואין לי את הפריזים האלו. כששיחקתי על MEDIUM מזערתי את המשחק וראיתי ש 90% זכרון תפוס!!! עוד כשהמשחק על MEDIUM!!! בכל מקרה אני לא מאמין שזה הכ.מסך מפני שהוא כ.מסך בין הטובים ולא נראה לי שזה בגללו... אז אני חושב שזה בגלל הזכרון... אני צריך בבקשה עזרה מי יודע למה זה?? זה מהזיכרון?? תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך UP2715K כשאני מדליק את המחשב אין מסך כי הוא לא עולה. אבל מיד בכיבוי והדלקה שניה הוא עולה, למישהו יש פיתרון. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מחבר דיסק קשיח פנימי כדיסק משני שיש לו רק חיבור sata דרך חיבור הusb בדרך הכי טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחתי הארד דיסק מהמחשב של אחי פירמטתי אותו ואני בא לחבר בחזרה למחשב שלו עולה לי הודעה MTLDR IS MISSING ללחוץ קונטרול אלט דילט לריסט. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון מדי פעם המחשב קורס לי פתאום בצורה ברורה שהוא נתקע ואז עולה לי מסך כחול שעד כמה שאני זוכר שאמרו לי פעם זה אומר שיש בעיה בחומרה במחשב. המסך הכחול נמשך רק כמה שניות בודדות אז אני לא ממש מצליח לקלות ממנו משהו רק "...Damage......". בפעם הקודמת זה היה הכרטיס מסך (לפני יותר חצי שנה). זה לא קורה לי כול יום, הפעם האחרונה היה אתמול ולפני זה היה שבוע לפני.... . היה לי יום שהיה לי פעמיים בהפרש זמנים קטנים וכשעדכנתי דריבר חדש ללוח אם זה היה נראה שהכול הסתדר כי לא עלהלי המסך הכחול לאיזה שבוע וחצי אם אני לא טועה... עזרה בבקשה ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח DFI NF4 ULTRA D והמאורר עושה סימנים של מוות מתקרב...רועש, מגמגם ואפילו עוצר. הלוח: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לפני שאני פונה לפירוק העסק - ברצוני לדעת אם משהו כבר טיפל בבעיה בעבר. האם יש אפשרות להחליף אותו בקרור צד שלישי? המיקום שלו די בעייתי מאחר והוא נמצא ישר מתחת לאפיק ה PCIE של הכרטיס מסך. טיפים לגבי הפירוק שלו גם יתקבלו בברכה....
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. בימים האחרונים המחשב הנייד שלי התחיל לתפקד בצורה מזעזעת. הוא קופא (המסך קופא לחלוטין, כולל העכבר, ואין ברירה אלא לבצע HARD RESTART) ומאתחל את עצמו בכל מספר דקות/שעות לכל היותר. לעתים הוא אפילו קופא בזמן תהליך הריסטארט עצמו (מה ששולל להבנתי בעיה בווינדוס או וירוס). לא אמורה להיות בעיה של התחממות יתר בגלל 2 סיבות - כל התוכנות שבדקתי באמצעותן מראות טמפרטורה תקינה, והמחשב אף מקורר על ידי משטח קירור עם 2 מאווררים. סרקתי את המחשב לגילוי וירוסים ומאלוורים, ולא נראה שיש בעיה מבחינה זו. כמו כן סרקתי את המחשב לגילוי שגיאות בווינדוס באמצעות צ'קדיסק ובאמצעות CCLEANER ולא נראה שיש בעיות גם מבחינה זו. הלוג של הווינדוס חסר תועלת, הוא מראה שגיאת Kernel Powerבלי לפרט. הערה - הדיסק הקש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. הבעיה היא ככה: כאשר אני משכיב את המחשב אז הוא לא נתקע אך כאשר הוא עומד רגיל הוא נתקע,מה שגורם לי להבין שהמאוורר לא מהודק למעבד... האם יש דרך להדק את המאוורר למעבד?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס.מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי חברים, כותרת מה יכולה להיות הבעיה האם ניתנת לפתרון ללא מעבדה? תודה וגמר חתימה טובה אהוד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזו בעיה מתסכלת מתסכלת כי אני אל יודע מה גורם לה, או איזה חלק לא עושה את התפקיד שלו כמו שצריך. אני רק מקווה שזה לא ה HD, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שיש בו :'( בכל אופן, חזרתי ממסיבת רשת אצל חברים, המחשב שם עבד בסדר גמור. בדרך חזרה, הפילו לי את המחשב על משטח קשה. אני לא ראיתי את הנפילה, אבל אני מניח שזה היה דיי בחוזקה, כי ה front עף מהמחשב אפילו O_O אבל למראית עין לא קרה שום דבר. חיברתי את המחשב, הוא עבד, טען את ההתחלה, אבל בקטע שהוא אמור להעלות את הווינדוס, פתאום המסך נהפך להיות שחור (לא שחור כמו שהמסך נכבה, פשוט הוא לא אראה כלום). נסיתי עוד כמה פעמים וזה לא עבד. נסיתי להעלות את חלונות ב safe mode, וזה נעצר באמצע. ובפעם השניה ב safe mode, זה הגיע את מסך הטעינה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאלה לי אליכם המחשב שלי הוא : Intel Pentium 4, 2400 MHz (12x200) Motherboard Name Foxconn 6617MX-S / 661FX4MR-ES / 661FX7MF-(E)S / 661FXME(-E) / 661GX7MI-S / 661M03-G / 661M04-MX / 661MX (Pro) DRAM Slot #1 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Device NVIDIA GeForce 7600 GT [10DE-02E0] [NoDB] קניתי את הכרטיס לא מזמן ולצערי הביצועים לא משהו (לדוגמה ב- Glory of the Roman Empire וב- Call of Duty 2 כאשר יש הברה דמויות על המסך הוא מתחיל לקרטע ) מה אני צריך לעשות בכדי שהמשחקים יתפקדו כמו שצריך בין אם להחליף לוח אם או זכרונות לא משנה העיקר שיתפקד כמו שצריך תודה …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במקלדת 2.4GHZ DELUX WIRELES KEYBOARD AND MOUSE של TEAC . מקש ה ALT מעביר את המחשב למצב שינה מקש ה WINKEY מכבה את המחשב :-X מקש CTRL משתיק את הרמקולים... מערכת ההפעלה היא WIN7 32 ביט חוקית. התקנתי את הדרייבר המקורי מחדש ולא עזר. המקלדת דיי חדשה (נקנתה עם המחחשב לפני חודשיים) איך אפשר להחזיר את המקשים האלה למצבם המקורי? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הבורד יש כ. קול מובנה ALC-650, פתאום סתם, ללא שום התקנה/אוברקלוקינג/תכנה חדשה, נעלם לו הקול בעת ההפעלה (בנורמל הלוח מדבר בעת בדיקת הביוס) ועם עלית הווינדוס הוא נשמע מעוות ביותר. בבקשה, עזרו לי, אם הלך הבורד בן החודש, אני הולך לקסח למישהו...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD 2500+ והוא מאוד נחמד אבל המאוורר שלו עושה לי בעיות בהתחלה כנראה שלא חיברתי טוב ולכן היה 72 מעלות!!!! אבל עכשיו חיברתי שוב בתוספת משחה תרמית והוא נעה בין 45- 56 רציתי לדעת אם זה כבר נורמלי או שיש לי צורך לקנות מאוור חדש חזק יותר ואם כן איזה?? תודה מראש The-Devil
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתחילה היום. אני לא מצליח לשמור קבצים למחשב משום דפדפן. בכרום, אחרי ההורדה, אני מקבל שגיאה שהנתיב שהקובץ נשמר בו לא נמצא בפיירפוקס, זה נראה כאילו ההורדה הושלמה אבל בתיקייה לא מופיע שום קובץ. באקספלורר, כל קובץ שניסיתי נותן התראה שיש בו וירוס ואז אקספלורר מוחק אותו באופן אוטמטי. לא יודע אם זה קשור לעניין, אבל חברתי היום סטרימר(בוקסי בוקס) ואולי זה משםיע איכשהוא (למרות שאני בספק) למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני בונה עכשיו מחשב כבר חיברתי את כול הרכיבים ללוח ואם וחיברתי את לוח האם למארז, לאחר מכן חברתי את כול הכבלים של הספק כוח ללוח אם אבל נתקלתי בבעיה כאשר הכבל של 12V מחובר ללוח אז המחשב לא נלדק כלל אבל כאשר אני מנתק את הכבל של 12V המחשב נלדק אך לא עולה... מישהו יודע למה ויש לו פתרון? אשמח לכול עזרה תודה רבה מראש? הרכיבים שלי: gygabyte ab350n gaming wifi miniItx ryzen 5 1600 with stock cooler g.skill 16gb ddr4 ram hyper 600w ps gygabyte gtx1060 5 led case fans
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר החלפת ספק , מחשב מסרב להכנס למצב שינה. בVISTA - נכנס , יוצא מיידית ללא אות VGA וללא USB בXP - כנ"ל , אבל לא יוצא מיידית (צריך ללחוץ על הPOWER BUTTON) MB: p5wd2 premium cpu Pentium D 920 PSU Enermax Liberty 400W רעיונות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל קליפ שאני שומע ביוטיוב חייב להתקע כמה פעמים במהלך השיר. זה קורה לי גם ב XP PRO וגם עם גוגל כרום. מישהו יכול להסביר לי מה שאני יכול לשנות במחשב עצמו(הגדרות למינהן) כדי שהקליפ יטען מהר יותר ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב, פנטיום 4 1.7, עבד בסדר גמור פירקתי את החלקים על מנת לנקות אותו ומיד לאחר מכן התקנתי אותם חזרה. עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע את ההרד דיסק עולה (נדלק), המאורר של הCPU עובד, כנ"ל של הכרטיס מסך.. אבל הצג אומר שהוא לא מקבל שום אות ומה שעוד יותר מוזר אני לא שומע ציפצופים מהמחשב.. לא צפצוף בודד לא ארוך.. שום דבר (בדקתי שהחיבור של הSPEAKER בסדר). החלפתי את הכרטיס מסך (AGP) באחד ישן, PCI... אולם שום דבר לא השתנה, כנארה הבעיה במקום אחר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהאחיינים ביקרו אותי, הם השאירו מזמכרת בדמות קול מעוות שבוקע מהמחשב. כשמשמיעים מוזיקה, זה נשמע כאילו הזמר'ת לקח בלום הליום לפני שעלה לשיר... כרטיס הקול במחשב הוא: Realtek HD מה הסיפור שלו??? מעבר לכך, יש ברשותי מסך LG, מדגם (FLATRON L1953S). לפני יומיים ככה פתאום הוא לא נדלק כשהמחשב עלה. בדקתי עם מסך נוסף זהה שיש ברשותי, והוא כן עובד כמו שצריך. אחרי שניתקתי את התקין, וחיברתי שוב את התקול, נדלקה נורת החיווי למסך דלוק, למשך שניות בודדות, ושוב המסך כבה ולא ניתן לראות כלום? רעיונות למישהו? בנוסף, כשאני פותח את הוורד ו/או הנוטפד, או כשאני רוצה לשלוח מייל דרך האאוטלוק, פותח מייל חדש ומתחיל לכתוב, קופץ לי חלון שאומר: "Buffer overrun detected" כשאני לוחץ עליו לא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מותקנת WINDOWS 7. יש לי דיסק C קטן (SSD) שעליו מערכת ההפעלה ועוד מספר דברים. בנוסף יש דיסק D גדול שהיה עד לאחרונה בנפח 1TB. אני מבצע גיבויים סדירים של המחשב לדיסק חיצוני בעזרת תוכנת Acronis trueImage. לאחרונה החלפתי את דיסק D בדיסק גדול יותר של 3TB ולצורך כך השתמשתי בגיבוי. הכל נראה תקין ועובד עד שניסיתי לגבות את הדיסק החדש. תוכנת הגיבוי הודיעה שהיא לא יכולה לקרוא מסקטור מסויים בדיסק. כמובן שמייד הרצתי checkdisk עם תיקון של bad sectors והוא הודיע לי שיש קבצים פתוחים ושהוא רוצה לעשות force unmount. אישרתי לו ועשיתי restart כדי שהוא יוכל להתחיל לבדוק את הדיסק. מכיוון שזו פעולה ארוכה השארתי אותו עובד והלכתי. לאחר כמה שעות חזרתי וראיתי שהוא סיים ומערכת ההפעלה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-