עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AB,

יש לי מיקרופון וחיברתי אותו לחור שצריך....(יש לי במחשב ליד החור ציור של מיקרופון...)....וזה לא עבד ...ניסיתי בעוד כמה חורים שהיו שם וזה גם לא עבד... מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות?...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dotans75,

כבר כמה התקנות של WINDOWS XP במחשבים שונים שאני לא מצליח להגדיר מודם חיוג 56K (קצת נוסטלגי אומנם) יש למערכת משהו נגד מודמים כאלה???? מישהו הצליח להתקין פעם? דותן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by jac99,

[h=1]שלום! מצאתי תוכנה חינמית של SMS ושמה מבקשים מס' טל' של הנמען וחלון מתחתיו מבקש מס' מזוהה. 1. מה זה מס' מזוהה? 2. לפי הבנתי אני נתתי את מס' הפלפון שלי ושלחתי את ההודעה והיא לא התקבלה. (אבקש תגובה).[/h]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KoDkOd,

איך אני יודע איזה מהירות הארדיסק שליואיזה דגם ?! [WIN XP ]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Nachum987,

שלום לחברי הפורום, ברשותי לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2599&dl=#ov עם גרסת ביוס אחרונה (F9). יש לי HDD עם WIN 7 מותקן כבר. הוספתי SSD עכשיו, ואני רוצה לפרמט את הHDD ולהתקין עותק חדש של WIN7 על הSSD. הגדרתי בביוס את הSSD כראשון לעלות בבוט והכנסתי את הדיסק של הWIN, לחצתי על מקש כלשהו לעלות את הבוט מהדיסק, המחשב קורא לי את הקבצים מנסה לעלות את ההתקנה, אך לא קורה כלום! אני מצרף קבצים של התהליך. מבקש עזרה בפירמוט והתקנה של הWIN, תודה!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BeBest,

אהלן, יש לי במחשב השני לוח אם Gigabyte EP41-UD3L יש שם בעייה מוזרה מאז שהחלפתי ספק כוח. קודם כל הסיבה להחלפת ספק כוח היא כי הקודם פשוט נדם. המחשב פעל בצורה תקינה עד שלפתע נכבה וסירב להידלק.. לא היה לי כוח לבדוק את תקינות הספק מכיוון שמדובר בספק ג'נרי אבל הוא פשוט סירב לעלות. לכן החלפתי לספק אחר ששכב אצלי עוד מימי המחשב הישן יותר, של Thermaltake 430W (אני לא זוכר דגם ספציפי אבל לא בעייה לבדוק אם צריך). בכל אופן, מאז שהחלפתי את הספק, בהפעלה של המחשב הוא מרסט את עצמו בערך 4-5 פעמים ורק אז ממשיך לPOST ועובר אותו בצורה תקינה. יש לציין שאין שום צפצופים המעידים על בעייה כלשהי ברכיבים כמו RAM, מעבד וכו' (הספיקר עובד בדוק ב-100%). כרגע האופציה היחידה שחשבתי עליה היא שהלוח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by artv8,

שלום, לפעמים קורה לי שמסך לאחר שנכנס למצב שינה לא מצליח להתעורר. כאשר אני מכבה ומדליק מחדש את המסך הוא כותב לי שאין לו סיגנל והוא נכנס למצב חיסכון. בדקתי חיבורים ואפילו ניסיתי לחבר אותו ליציאה של הלוח אם, זה לא עזר. לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הוא עבד לי. (יש מצבים לפעמים שגם לאחר כיבוי ראשוני של המחשב אין לו עדיין סיגנל ואחרי הפעלה מחדש הוא עובד). מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לפעמים פתאום עולה במחשב מסך כחול ורשום בו windows has detected a problem...... ולמטה יותר רשום במסך הכחול DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ולפעמים רשום PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA מה פשר המסך הזה ??? אי אפשר לצאת ממנו רק לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. אודה לכם אם תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lidor12303,

שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! הגיעה אליי המחשב היום מורכב ופירמטתי והתקנתי את ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית כולל התקנת דרייברים עכשיו הבעיה היא שבמנהל ההתקנים מופיעה לי השגיאה controller i simple communications מלווה בסימן שאלה צהוב ואין לי מושג איזה דרייבר חסר או בעייתי ואיך אפשר לסדר את זה... חייב בבקשה עזרה ועצות כיצד לפתור תבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי איזה בעיה. יש לי איזה תוכנה ששמה לא משנה כרגע, בהפעלת ההתקנה היא בודקת תאימות של התוכנה למחשב, אם אחת הבדיקות לא עוברת ההתקנה יוצאת ולא מתקינה את התוכנה. אחת הבדיקות היא בדיקת זיכרון, היא דורשת 4MB זיכרון RAM , ולי יש 128MB זיכרון. אך התקנה לא עברה את הבדיקה והיא רשמה לי שיש לי רק 639KB RAM. אז השאלה למה זה אומר לי את זה ואיך אני יכול לסדר את העיה כך שיהיה אפשר להמשיך בהתקנה.? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הינה תמונה: אשמח לשמוע דעות תודה. רונן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by -swap-,

קיבלתי את ה כונן החדש שלי היום MAXTOR 40GB 7200RPM זה לא משנה ממש. התקנתי אותו פיתאום קופץ לי מאין כזה שגיאה Primary Ide Channel 80 Conducator Connector לא היה לי אף פעם את השגיאה הזאת ואחרי שהחזרתי הכל לרגיל עדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה מעט לי תמחשב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zoyaniv,

לפעמים באמצע עבודה המחשב פתאום עודשה ריסטרט או נכבה לבד אני לא יודע מה הסיבה עשית בדיקת וירוסים ואין לי וירוסים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בפתרון בעיית כיבוי פתאומי אשר מתרחש במחשב שלי בתדירות לא מובנת ולא סדירה. מדובר במחשב חדש, עם התקנה נקיה וחוקית של מערכת חלונות XP PRO, אופיס 2003 חוקי. האם מישהו יודע מדוע יכול להיווצר מצב בו המחשב מבצע פעולת כיבוי פתאומית כאילו לחצתי על התחל כיבוי מחשב? המחשב ללא שום תוכנות מיוחדות למעט אנטי וירוס של AVG וללא כל תוכנה פיראטית או אימיול או תוכנת מסרים. מחשב נקי. האם זו יכולה להיות בעיית חום ? האם זה ירידה במתח? האם יש הגדרה חבויה בוינדוז של כיבוי אוטומטי (למרות שזו תדירות לא קבועה)? משהו אחר? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי, רצוי מיודעי מקרים דומים. תודה אוהד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RonCohen,

כשאני מדליק את המחשב הוא נתקע ואז אני צריך לעשות ריסטרט ואז הוא עולה ממש לעט כל פעם אבל אחרי שהוא עולה משהו כמו 10 דקות הוא עובד רגיל וטוב כשהוא נתקע או שאני רוצה רק את העכבר וכל המסך שחור ואני יכול להזיז את העכבר אבל מחשב ישאר ככה גם שנה בלי להמשיך את ההדלקה או שהוא נידלק מראה את התמונת מסך עכשיו ושורת ההתחל אבל תקוע לגמרי. מה מקור הבעיה משהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום כפי שצוין בכותרת החלפתי לוח אם כרטיס מסך זכרונות ומעבד. לאחר שנכנסתי לבדוק מהירות אינטרנט בזמן שהוא מחליף בן בדיקת מהירות הורדה למהירות העלאה הוא נתקע. ממה זה יכול לנבוע? יש לציין שאני גולש ברשת אלחוטית המפרט הישן שלי: המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 השידרוגים: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם! רציתי לפרמט אתמול מ7 לXP ולא הצלחתי והופיע לי מסך כחול אז הורדתי את התוכנה MHDD ושאני צריך להכניס מספר של ההארד דיסק זה לא מופיע וקראתי שאם לא מופיע ההארד דיסזק אז הוא לא מוגדר כMASTER נכנסתי לBIOS והוא מוגדר כSLAVE ולא כMASTER החיבור הוא SATA איך לשנות אותו לMASTER? אם חשוב לציין שהמחשב בן יומיים רק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by orei,

שבת שלום, לאחרונה נשרף לי הכרטיס מסך (hd5770) אז החלפתי וקניתי את ה gtx660 והמעבד שלי הוא i5 750 לאחרונה התחלתי לשחק בקול אוף דיוטי החדש וכשאני משחק על הגדרות גבוהות המסך מושחר והמחשב מתחיל לצפצף חשוב לציין שהורדתי דרייברים הכי חדשים וזה קורא בעוד משחק חזק אך כשאני מוריד את ההגדרות זה לא קורה עוד חשוב לציין שהמשחק לא נתקע או מדשדש המחשב פשוט קורס אם יש לי למישהו רעיונות למה זה קורה אני אשמח לשמוע כרגע אני מניח שזה הספק אך לא פוסל אפשרויות אחרות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב המאוורר של הכרטיס מסך הנ"ל מרעיש לי. האם ניתן להחליף מאוורר בכרטיס זה או לחילופין אשמח להפנייה למישהו שיודע להתעסק עם בעיות מסוג זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לאחר התקנת ה Virtualbox על מערכת win7 והתקנת הפצת Chakra של לינוקס, גיליתי שאין לי גישה לאינטרנט. מי יודע איך מסדרים גישה לאינטרנט במצב הזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by big foot,

שלום קניניתי MP3 USB2 וכשאני רוצה להעביר מידע זה לוקח לו יותר מדי זמן כשהעברתי לו כבצים בנפח של 400M זה לכך 8 דקות וגם כשהעברתי לו קובץ בודד בנפך של 400M זה לכך 8 דקות נ.ב המחשב מזהה אותו כUSB2 וגם בדקתי דרייברים של של USB2 האם יש לי משהוא לעשות בנידון ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Arz Arz,

שלום לכולם יש לי מסך UP2715K כשאני מדליק את המחשב אין מסך כי הוא לא עולה. אבל מיד בכיבוי והדלקה שניה הוא עולה, למישהו יש פיתרון. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שבוע טוב, במחשב שלי יש שני סטיקים של 8 ג'יגה והחלטתי לשדרג אותו עם עוד שני סטיקים כך שיהיה עם 32 ג'יגה זיכרון סך הכול. רכשתי בדיוק את אותם המודולים שכבר קיימים, לוח האם שלי הוא ASUS H170M-PLUS, התקנתי אותם המערכת הפעלה עולה כרגיל. ב-BIOS כן רואים את 4 המודולים של 8 ג'יגה אבל במערכת הפעלה Windows Server 2019 רואים רק 16GB. אם אני מריץ תוכנה כמו CPU-Z היא מזהה את כל הזיכרון לעומת מערכת ההפעלה. אני מפספס איזה הגדרה ב-BIOS שתאפשר לי להשתמש בכל הזיכרון?

24. אני הכנסתי דיסק של משחק כלשהו שתמיד עבד לי והפעם הכנסתי הוא כאילו קורא קורא ולא מגיב אז הוצאתי אותו והכנסתי שוב ולא קורא כאילו אין דיסק ניסיתי כמה דיסקים לא עובד ניסיתי במצב DOS עשיתי איפוס הגדרות ביוס דרך הביוס עצמו לא עובד מה לדעתם יכולה להיות הבעיה? זה דחוףף ליי

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Ran B,

היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן

דיונים חדשים בפורומים