עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by isragal,

בחודש חודשים האחרונים כל משחק שאני מריץ על רזולציה של 1024 או יותר נתקע תוך כמה זמן ואני מקבל מסך שחור התסכלתי בטמפ' של הכרטיס מסך - GEFORCE 9600 והוא מגיע ל59 מעלות לעומת 42~ במנוחה אני די בטוח של זה בכלל הטמפ' אבל אני לא יודע מה לעשות (זה לא אבק כי המחשב חדש לפני חצי שנה ככה והסתכלתי אין שם כלום) וזה לא דריבר כי עדכנתי כבר שמעתי על התוכנה SPEEDFAN כדאי להשתמש בה? זה מחשב חדש אז יש אחריות אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו שם תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ריסטרטי אותו פעמיים וכלום! אני לוחץ על הגברת הקול גם דרך הווינדווס וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול, והוא מוריד לי את הווליום בחזרה... למצב של MUTE יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ,ובדקתי אם אולי אחד הכפתורים לחוץ , ושניהם בסדר. . מי יכול להושיע?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TAMIR80,

שלום !!! יש לי הארד דיסק חיצוני 250 GB בחיבור USB נוצרה לי בעיה שפתאום המחשב לא מצליח לזהות את הארד דיסק והוא דורש לאתחל אותו אני לא רוצה לאתחל את הארד דיסק משום שאני לא רוצה לאבד את כל הנתונים שיש לי עליו שהם בערך 200 GB ניסיתי להוריד את תוכנת UN-DELET והוא מזהה לי את הכונן אך לא ניתן לשחזר את הקבצים משם מה עלי לעשות ? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by giladt,

לפני שאני לוקח את ההצעה הראשונה של לנסוע עם לוח האם ועוד כמה חלקים לחנות בעיר אחרת בשביל זה, אני מחפש פתרון קרוב יותר :-). קניתי לוח אם של gigabyte ומעבד AMD Ryzen 3 2200. עוד לפני שהרכבתי הכל. אני רואה שצריך לעדכן את הביוס לפני שאני בכלל מכניס אליו את המעבד כי אחרת הלוח אם לא מזהה כלום. אבל ממה שאני מבין אני צריך צעבד כדי לעדכן את הביוס. אז חוץ ממעבד ספייר יש לי את כל מה שצריך. כולל ידע, אם כי אני תמיד מוכל ללמוד עוד :-). מחפש עזרה בתל אביב, אפילו בתשלום, עם מעבד זמני להתקנת ביוס.

5. Started by יעקב עופר,

חברתי T.P.LIMK ולא עוזר לקלוט אינטרנט. מישהו מבזק זאליהם אני מחובר אמר שהבעיה היא בראוטר הזה שאיני יודע איך להגדיר אותו, אשמח לקבל כל סיוע

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by USERone,

שלום חברים יש לי לוח Ga b250m gaming ואני לא מצאתי אופציה לעשות לו רייד מידהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gregos1990,

לאחרונה אני חווה תקלה בגרפיקה, אני נכנס למשחק דרך האייקון של המשחק וזה עושה לי צבעים לא נכונים, בהירים מידי וגם קונטרסט חזק מידי, בקיצור צבעים משובשים כאלה, אומנם כשאני נכנס למשחק דרך Nvidia experience הצבעים מסתדרים והמשחק עובד רגיל, ניסיתי למחוק את הדרייבר של Nvidia ולהתקין מחדש אחרי שהורדתי גירסה מעודכנת מהאתר וזה לא עזר, במשחקים אחרים עובד רגיל גם במשחק Horizon New Dawn היה לי משהו דומה אבל זה הסתדר מעצמו. מפרט: I7-770K 4.2GHz Max Tutbo לוח אם - GA-Z270X-Gaming7-Gigabyte כרטיס מסך - Nvidia Gforce GTX 1080 TI Turbo זיכרון פנימי - 230 GB ssd + 4TB ssd זיכרון פנימי - 49GB בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום מלפני יומים התחיל לי תופעה מוזרה במחשב מרגע ההפעלה כעבור כ2 שעות הוא מבצע כיבוי והפעלה .. לא נראה לי זה רוגלה ולא ווירוס .. ניקית את כל המאווררים מחדש( הטמפ' זה בסיבות 22-23 מעלות ) המחשב הוא כפול ליבה 2 גיגה .. והכל מחוזק ויושב טוב במקום למישו יש רעיונות מה יכול להיות הבעיה? אין שום ציפצוף או הודעה מוקדמת

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ilan2525,

המחשב מתחבר וגולש רק ברשתות האלחוטיות בבית .(יש שתים) . רשתות זרות מזוהות ע"י המחשב , הוא מתחבר אך אינו מצליח לגלוש . מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by nir567,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין ווינדוס xp על מחשב יחסית ישן [פנטיום 4, לוח אם: intel garibaldi] ומשום מה בשלב כלשהו(**) אני מקבל את המסך הכחול הידוע לשמצה שאומר שהמערכת צריכה לעשות ריסטרט כדי למנוע פגיעה בחומרה.. כמובן שדיסק ההתקנה עבד לי אין ספור פעמים, ניסיתי להתקין על האארד דיסקים שונים ועם כונני תקליטורים שונים ובכולם אני מקבל את המסך הכחול. **המסך הכחול מופיע מספר שניות אחרי שאני מאשר לעשות בוט מהכונן תקליטורים או בעת ההתקנה אחרי הפירמוט של הדיסק הקשיח. כמו כן היה מספר לא מבוטל של מקרים שבהם לא הופיע המסך הכחול כלל וההתקנה נעצרה באמצע כאשר לא יכלה להעתיק קבצי מערכת מסוימים כמו driver.cab תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי. לאחרונה שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה דראסטית למספרים שנראים קצת לא הגיוניים. מדובר על מערכת חדשה אצלי המבוססת על i5-760. ניסיתי לפשפש קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא תשובות שהן מעבר לאוברקלוקינג (לא בעניין). אז דבר ראשון - מהן הטמפרטורות הנורמליות למעבד הזה על stock cooler? (אצלי הוא רץ ב-50-55 ב-idle ותחת מאמץ מזערי מגיע אף ל-70+ ואני נאלץ לכבותו) דבר שני - על המעבד יושב לו Arctic Cooling Alpine 11 Pro כדי להוריד מעלה או שתיים, אך הוא תופס המון מקום. על הלוח אם שלי (Gigabyte H55M-S2H) הזכרונות ממש צמודים למעבד (מדובר על G.skill RipJaws עם גופי קירור משלהם), ברמה שיש מרווח של פחות מחצי סנטימטר בין גוף הקירור של הזכרונות לגוף הקירור של המעבד. האם יש לכך השפעה ישירה על …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by sabr10,

כשאני מחברת את האיפוד למחשב מופיעה התמונה הבאה http://www.siz.co.il/my/5mdznyy ygkt0o.jpg ואני לא מצליחה לצאת מזה אלא עם כן אני עושה ריסטרט למחשב! אני ממש חייבת דחוף עזרה איך אני מתקנת אתזה קודם זה עבד לי טוב ועכשיו לא במחשבים אחרים האיפוד כן עובד,אז אני צריכה לשנות משו כנראה במחשב עזרה בבקשההה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, המחשב שלי מתחיל לעלות לי על העצבים, הוא עושה ריסטארטים פתאומיים בנקודות שונות, כמה דברים שבדקתי: 1. טמפ' כלליות בסדר גמור. 2. המחשב עושה ריסט גם במסך הביוס. 3. הוצאתי את הדיסק הקשיח של המערכת הפעלה, הרכבתי אחר וניסתי להפעיל התקנת ווינדוס, ושוב ריסט. אני חושד בכמה דברים.. א. ספק (הוא התחיל להרעיש בזמן האחרון, וניקיון לא כזה עזר). ב. זכרונות. יש בעיה יותר עקרונית שהמחשב פתאום עושה ריסטארט וקשה מאוד לעבוד עליו (להריץ בדיקות וכיוב). בבקשה תנו לי עצות..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מתחננן לעזרה ממכם!!! המחשב שלי בחודש האחרון לא נדלק! בהתחלה הוא לא היה מגיב בכלל לכפתור ההדלקה, אבל הספק עבד! הנוריות שנמצאות על החיבור lan דלקו וגם הליזר של העכבר דלק!! אתמול בלילה ניסיתי להדליק את המחשב... ופתאום הוא נדלק!!!! אבל אחרי כמה שניות הוא נכבה! לאחר כמה נסיונות לדליק את המחשב המחשב חזר למצב שבו הוא לא מגיב כלל! ניסיתי לאפס תביוס - לא עזר! נ.ב. מתי שהצלחתי להדליק את המחשב לכמה שניות אז המחשב נכבה לפעמים במקומות אחרים... היה פעם שהצלחתי להיכנס לביוס ולהמשיך לוינדווס אבל אחרי שעשיתי לוגון אז המחשב נכבה שוב!! אגב- שהצלחתי להכנס לביוס ה debug led רשם 7f ולפי המדיך זה מצביאה על: switch back to text mode if full screen logo is supported. -if errors occur, report…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by DAN,

מהכן אפשר להוריד דריוורים לכרטיס PCI-USB2 מבוסס ציפסט של NEC דגם D720100A10151KU220 תוצרת ASUS REV 1.03 לכל סוגי מערכות ההפעלה חיפשתי ולא מצאתי. דן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אני לא יודע למה.. אבל במשחקים כמעט בכולם.. לרוב בNFS החדש.. קאונטר סטרייק סורס ו-1.6 בקיצור לפעמים המשך נמרח.. יעני אני רואה תמונה של זיגזגים כאלה מרוחים והמחשב נתקע ולא מגיב זה קרה לי רק בקאונטר סטרייק [שניהם] ובNFS יש לי לאגים של 5 שניות ככב בהתחלה.. ואז זה מסתדר עכשיו אני לא מבין למה יש לי GFORCE 6800 ULTRA AMD ATLON 64BIT 3200 אממ.. לא יודע למה זה קורה מישהו יכול לעזור...?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by stingeR-,

אנשים אני חושב שאני יתן לכם עכשיו לעשות הרבה חשיבה.... זה הולך ככה , לפני שבועיים באמצע ששיחקתי GTA VC התמונה נתקעה אבל הרדיו של VC המשיך לפעול ולא פעל בלופים (משמע שהמחשב לא נתקע) לאחר מספר שניות (נגיד 15) המשחק שוב פעל כמו שצריך. ממה נובעת בעיה זו !? כל יום שאני משחק במחשב זה קורה לי לפחות פעמיים שלוש ואפילו יותר... אבל רק במשחקים חדשים כמו MIDNIGHT CLUB 2 GTA VC ועוד... המשחקים מגוף ראשון כמו Chaser לא קורה כלום והכל עובד כמו שצריך ! מה הבעיה? הקירור שלי בסדר גמור ואני בטוח שאין זו הבעיה בטמפרטורות של המערכת. מה יכולה להיות הבעיה? אין לי אוברקלוק כרגע ושום דבר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום שלום טוב, אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מעוניין לשלם 190 שקל בשביל ההרכבה (מעדיף עוד 256 MB ) אני בעל ידע בסיסי - הרכבת הארד דיסקים, כרטיסי מסך, קול וכו'. אני צריך לדעת איך להרכיב מעבד וכו' תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by choochee,

היי כולם, מחשב אחד אצלי במשרד התחיל ליפול בזמן רינדורים, לאחר מס' שעות. הנה המסך הכחול שהוא נתן, מישהו יודע מה זה אומר?

20. Started by FinalArrow,

לאחרונה המחשב שלי נהיה די איטי כשזה מגיע לזמני טעינה (גם בעליית המחשב עצמו, גם בזמני טעינה של משחקים, עמודים בדפדפן וכו'). אני חושד בדיסק קשיח שלי, Samsung HD103SJ 1TB. הרצתי בדיקה עם התוכנה CrystalDisk: http://s8.postimg.org/kr2pwtfv9/Capture.png ובזמן האחרון יש לפעמים גם רעשים מתוך המחשב, שנשמעים ככה (יכול להיות שתצטרכו להגביר קצת את הווליום כדי לשמוע): https://clyp.it/fle1hbre האם יש צורך להחליף דיסק קשיח? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ערב טוב. היום אחרי שניסיתי לעשות אקטיביציה לווינדוס בעזרת איזו תוכנה המחשב עשה ריסטרט ומאז המסך נדלק שומעים צפצוף אחד (uefi bios) והמחשב עושה ריסטרט שוב וככה שוב ושוב בלי הפסקה. לא הצלחתי להיכנס לsafe mode אבל הצלחתי להכנס לתפריט של הביוס אבל אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי לעשות משם. תוכלו לעזור לי בבקשה? חג שמח. ציון שושי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by David :o,

שלום , כל אקטיביצה של DAZ לא פועלת , זה רושם שזה פשוט לא מצליח להתקין , "עותק זה של WINDOWS אינו פעיל. לחץ כאן כדי להפעיל את WIN כעת." זה מה שזה רושם לי כל פעם שהמחשב נפתח אם מישהו יכול בבקשה להביא לי KEY או משהו דומה מודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי מחשב חדש וגרסת שדרוג של ווינדוס 7 בלי לדעת שהגרסת שדרוג היא רק למחשבים שכבר יש בהם גרסאות קודמות של ווינדוס. ראיתי שיש אפשרות בכל זאת להתקין אותו על מחשב בלי מערכת הפעלה ואם מישהו יכול להגיד לי אם זה נכון ואם כן איך עושים את זה. תודה

24. Started by Forest14,

המחשב עובד ללא כל בעיה עד שלאחר כ30 דקות משחק, הוא נכבה ולא מאפשר הדלקה מחודשת (מת) למשך מספר דקות. אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 2560*1440 (נא ראה פרופיל). האם הכרטיס מסך מתחמם מידי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. כשאני לוחץ על אייקון הסורק של המערכת המשולבת HP כ 4100 ,מופיעה פתאום כיתובית של שגיאה של תוכנת האדובי פלאש פלייר. למה ומה זה אומר בעצם? אין בכלל הפרעה להסירה ב X או בכיתוב שלמה והסורק בסך הכל עובד כרגיל. ניסיתי אין ספור אפשרויות כמו כן הסרתי בכלל מהמחשב את האדובי הזה והתקנתי מחדש..וכלום. מעניין שזה הופיע גם כשהאדובי לא היה מותקן. איבדתי את דיסק ההתקנה של המערכת המשולבת הזאת כך שאני דואג למחקה מהמחשב ולהתקינה מחדש. אז אם מישהו מבין בזה אשמח. איך מעיפים את ההודעה הזאת? תודה *צילום מצורף

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.