עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המפרט שלי הוא מחשב לנובו מעבד איי 5 7800 זיכרון 16 גיגה סטיק של מהירות 2133 וסטיק של 3000 דיסק ססד 500 גיגה של סמסונג איבו כרטיס מסך מובנה אני עובד עם המון אינטרנט, אופיס ותוכנות קלילות פיננסיות יש לי מותקן אופיס 365 איטיות וכבדות, יש ליאנטי וירוס נוד32, פיירוול המון מקום בדיסק, מה עושים? התקנה מחדש של כל התוכנות היא בעייתית ולכן עדיתי cline מדיסק קשיח קודם והתקנתי ווינדוס 10 כשדרוג עבד כיו מטוס ולאחרונה יש איטיות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. כאשר הערתי את המחשב שלי ממצב שינה, כמה שניות לאחר שהתצוגה הופיעה, הופיע המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 062016-21652-01.dmp Crash Time : 20/06/2016 16:10:48 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x835384c1 Parameter 3 : 0xa84cfae4 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+1234c1 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nimrodim,

שלום לכולם, ברשותי לוח DFI NF4 ULTRA D והמאורר עושה סימנים של מוות מתקרב...רועש, מגמגם ואפילו עוצר. הלוח: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לפני שאני פונה לפירוק העסק - ברצוני לדעת אם משהו כבר טיפל בבעיה בעבר. האם יש אפשרות להחליף אותו בקרור צד שלישי? המיקום שלו די בעייתי מאחר והוא נמצא ישר מתחת לאפיק ה PCIE של הכרטיס מסך. טיפים לגבי הפירוק שלו גם יתקבלו בברכה....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Forest14,

לאחרונה כשאני מעתיק (אינטרנט וגם בין תיקיות) אני מקבל העתקה של שורת הכתובת ולא של הדבר עצמו (מילה או תיקיה שרציתי להעתיק) מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by common,

יש לי כרטיס מסך מובנה (ומעאפן) SIS630. כשאני רוצה לראות סרט קופאים לי פריימים וההרצה נתקעת. האם זה בגלל כרטיס המסך ? אני משתמש בwin98se media player classic K-lite codec pack standard יש פתרון ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by uzana2004,

שלום לכולם.. הבעיה היא ככה: כאשר אני משכיב את המחשב אז הוא לא נתקע אך כאשר הוא עומד רגיל הוא נתקע,מה שגורם לי להבין שהמאוורר לא מהודק למעבד... האם יש דרך להדק את המאוורר למעבד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אמל,

שלום רב, רציתי לדעת שאם אני מתחברת דרך ה-vpn למחשב בעבודה , אפשר לעשות זאת מכל מקום? או שצריך להגדיר את המערכת בצורה שונה כדי להתחבר מכל מקום דרך ה-vpn? האם זה יעבוד רק דרך הרשת שעליה נרשם השרת של המחשב שלי מלכתחילה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by דובי770,

היי ערב טוב פתחתי את המחשב שלי הערב והחלפתי דיוידי ואחר כך המחשב נדלק ולא רואים כלום במסך יש לציין שהוצאתי ראם והחזרתי, לא יודע אם זה קשור עוד משהו: אין זרם חשמל בחיבור ה USB אני מחבר את העכבר ואין אור מלמטה.. לילה טוב ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by etain2,

שלום. קיבלתי לפני כמה ימים את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר כתבתי את אותו הדבר גם בפורום כ.מסך ולא קיבלתי פתרון אז לפי דעתי זו בעיה יותר חמורה אז פניתי לפה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by F!N4L,

שלום לכולם אני משחק במשחק בשם PLAYER UNKNOWN BATTLEGROUNDS לא יודע אם כולם מכירים או לא אבל זה שאלה בנושא שסוג של קשור למשחק גם אני משחק במשחק לפעמים עם חברים ויש אנשים שנגדנו במשחק שהם רואים אותם ממש רחוק ואני לא כלכך לפעמים אני גם רואה סרטונים של שחקני PRO שמשחקים במשחק והם פשוט רואים דברים שאני לא מצליח לראות רק אחרי שאני ממש ממש מתרכז ומתקרב למסך אני רואה ועדיין בטשטוש רציתי לשאול אם יש איזה שהוא קשר למסך שאני משתמש ולחיבור שאני משתמש בו יש לי מסך לא חדש 21' אני משתמש בחיבור VGA(אני לא יודע אם זה בדיוק זה אבל יש HDMI יש DP יש כחול ויש לבן ואני משתמש בלבן) המחשב שלי הוא מחשב גיימרים יש לי כרטיס מסך דיי טוב שיש לו חיבורים לHDMI וDP …

11. שלום חברים ושנה טובה לכולם. למחשב שלי לוקח כ-20 דקות לכבות את עצמו. בין אם אני לוחץ על כפתור הכיבוי ובין אם מבצע כיבוי דרך התפריט. חולפות כ-10 דקות עד שהדסקטופ נעלם ושמופיע מסך הכיבוי, ואז חולפות עוד 10 דקות עד שהמחשב נסגר. ב-10 הדקות הראשונות, המחשב ממשיך לתפקד כאילו לא קרה דבר. תוכנות רצות כאיילו כלום, אפשר להפעיל מה שרוצים והכל גם עובד במהירות הרגילה. יש לציין ש-BOOT לוקח פחות מדקה. מה אני צריך לבדוק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כשאני לוחץ על בדיקת עדכונים לחלונות 10 הוא לא מצליח לתת תשובה. למה ומה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by itaic,

shalom lekulam. ani kotev zot be ivrit anglit ki yesh li behaya im ha ivrit kan ba reshet ksheani menase lichtov masheu beivrit kmo kan lemashal, o beshurat hipush be atarim o be chat ani mekabel rak jibrish nisiti leachlif lekidudim acherim she yesh li aval ze lo azar. aval ani yachol lichtov be ivrit karagil lemashal be shurat a ktovet ba dafdefan o ba word habeahia hi rak efo she amrti. ani esmach ladat ma ha behaia ve ech ani uchal liftor ota toda

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ROEY--1,

היי לכולם בעבר העליתי בעיה זו ללא כל פתרון מתאים שניתן... ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI GEFORCE4 TI 4200 AGP *8 כאשר אני מריץ משחקים מסוימים למען האמת רוב המשחקים (חלקם חדשים חלקים פחות ) המשחק עולה לשנייה רואים מסך שחור ואז אני חוזר למסך הווינדוס כאשר אני רואה את המשחק בשורה למטה מוקטן--אני מנסה שוב פעם להעלות אותו שוב פעם עולה ואז מוקטן עד שאני מעלה אותו (יש ברשותי עכבר עם גלגלת באמצע ) ונותן מספר לחיצות על כפתור הגלגלת רק אז הוא עולה מה גורם לבעיה זו -עידכנתי דרייברים והכל ואני לא יודע מה גורם לבעיה זו שמח לקבל תשובה תודה ביי...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברי הפורום. אחד הסלוטים בלוח האם של אחי (Gigabyte GA-EP45-DS3) ורק אחד (הצהוב השמאלי ביותר) לא מסוגל להפעיל את זכרונות הA-DATA שלנו (שמסוגלים להגיע עד 1200Mhz ויותר) ביותר מ850Mhz, אך כל שאר הסלוטים מסוגלים. שינוי התזמונים לא עזר, העלאת המתחים לא עזרה. אם ארצה להכניס 4 זכרונות 1066Mhz לא אוכל להפעיל את כולם במהירות הזאת עקב הסלוט, והיא תרד ל850Mhz. האם תקלה זו נחשבת לתקלה תחת אחריות? אני מניח שאין דרך לסדר אותה מלבד שליחה למעבדה. אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 29.10.2010 בשעה 13:38:10 טוב מצאתי את הבעיה (בערך )מסתבר שרודפת את הזכרונות רוח עתיקה בשם קקה. זה גרם לזכרונות לפתח אישיות משלהם. להלן האישיויות של הזכרונות: א. הזכרונות לא אוהבים סלוטים צהובים, באשר יהיו…

16. שלום, לאחר זמן משחק קצר(הכל פעל תקין) הלכתי וחזרתי(כעבור כמה דקות), המסך היה בתצורה שחורה(תאורה שחורה ללא תמונה) לאחר ריסטרט, המחשב פשוט איטי נורא, ונתקע כל כמה שניות Task Manager - רואים % גבוהה של System Interrupts. התהליכים system ו - System Interrupts מתחלפים בניהם בהובלה על % השימוש בCPU. ניתקתי את כבל הרשת, לא עזר כשהוא עדיין מנותק - כדי שלא יתקין לי דרייברים אוטומטית, פירמטתי את המחשב, והדרייבר הראשון שהתקנתי של NVIDIA - לכרטיס מסך GTX670. מייד לאחר ההתקנה של הדרייבר המחשב מתחיל שוב במקרה הנ"ל. לאחר כמה נסיונות של פירמוט והתקנת כמה גרסאות שונות של הדייבר לכרטיס מסך - אותה תוצאה. האם זה אומר שהכרט…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מע' הפעלה ווינדוס 7. כאשר מעביר מסמכים בקופי-פייסט או גרירה בין תיקיות - נתקע לשניות ארוכת וחלון הפולדר נהיה שחור עם כותרת חלון "לא מגיב". אותה התקיעה קוראת כשמשנים שם למסמך.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by odedwo,

אחרי שהאחיינים ביקרו אותי, הם השאירו מזמכרת בדמות קול מעוות שבוקע מהמחשב. כשמשמיעים מוזיקה, זה נשמע כאילו הזמר'ת לקח בלום הליום לפני שעלה לשיר... כרטיס הקול במחשב הוא: Realtek HD מה הסיפור שלו??? מעבר לכך, יש ברשותי מסך LG, מדגם (FLATRON L1953S). לפני יומיים ככה פתאום הוא לא נדלק כשהמחשב עלה. בדקתי עם מסך נוסף זהה שיש ברשותי, והוא כן עובד כמו שצריך. אחרי שניתקתי את התקין, וחיברתי שוב את התקול, נדלקה נורת החיווי למסך דלוק, למשך שניות בודדות, ושוב המסך כבה ולא ניתן לראות כלום? רעיונות למישהו? בנוסף, כשאני פותח את הוורד ו/או הנוטפד, או כשאני רוצה לשלוח מייל דרך האאוטלוק, פותח מייל חדש ומתחיל לכתוב, קופץ לי חלון שאומר: "Buffer overrun detected" כשאני לוחץ עליו לא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by E-tay,

יש לי וינדווס אקס פי ובזמן האחרון הוא נהרס לי כל שבוע......(בפס טעינה של הוינדווס בהדלקת המחשב הוא נתקע לי) האם פירמוט יסדר את הבעיה? או שיש פתרון אחר? תודה מראש....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by מיכאל לוסטיג,

בוקר טוב לכולם יש לי שתי בעיות ברשת. הראשונה,אני מנסה להעביר מידע מהמחשב המקומי לכונן רשת,ובאמצע תהליך העברה אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעיה עם הרשת(רשת חלשה) למרות שמדובר בחיבור קווי ושאר הכלים ברשת עובדים כרגיל הבעיה השניה,אני מנסה לעבוד עם סקייפ וכשאני מנסה לבצע שיחה הוא מודיע לי שהרשת חלשה וזה למרות שמדובר ברשת קווית ולא אלחוטית תודה לעונים

21. יש לי ויכוח רציני עם אחיין שלי הוא עובד עם סרגל הפעלה מהירה בחלונות אקספי ושם בו איזה 7 אייקונים השאלה שלי היא האם סרגל הפעלה מהירה עצמו מאט או צורך משאבי מערכת משמעותית ולמה הוא מפעיל מהר בלחיצה אחת בלבד כי האייקונים שנמצאים בו טעונים כבר בזיכרון או מה איך זה עובד?? לי נראה שסרגל הפעלה מהירה מובנה בתוך אקספלורר וכשמפעילים אותו הוא יושב אי שם בזיכרון כדי להפעיל מהר בגלל שזיכרון יקר לנו ורוצים לחסוך בו נראה לי שכדאי להימנע משימוש בו האם זה נכון???"

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by thedoc2,

יש לי בעיה בצריבת D.V.D היה לי צורב של LG שבהתחלה צרב לי מצוין דיסקים אבל אחר כך הוא פתאום הפסיק לצרוב התוכנת צריבה שהשתמשתי בה היתה נרו ודיסקים teac dvd-r x18. בגלל שזה לא עבד התקנתי את הנרו 8 וזה עדיין לא עבד מן הסתם חשבתי שהבעיה היא בצורב אז החלפתי את הצורב ועכשיו יש לי את צורב LG HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40. זה עדיין לא עובד בכל פעם שאני מתחיל צריבה של דיסק DVD הוא מתחיל ואז הוא נתקע על אחוז 1% ככה איזה 10 דקות ואז יש ארור וכתוב session fixation error. ניסיתי לעשות סימולייט שזה אמור להיות בדיקה וגם זה לא עובד זה גם נותן הודעת ארור. אני אובד עצות אם תוכלו לעזור לי אני ממש אשמח, תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by rakshela,

רקע: יש לי את המחשב כבר שש שנים, לפני שנה~שנתיים צצה בעיה שחזרה אחת לכמה זמן: המסך קופא ובמקביל הסאונד ממשיך לפעול. הנחתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, אבל מכיוון שהבעיה הייתה די נדירה (אחת לכמה שבועות), התעלמתי ממנה (כנראה טעות). אתמול בזמן שעבדתי על המחשב שוב קרתה הבעיה הזאת, עשיתי ריסטרט כבד"כ, אבל פתאום המחשב נתקע בזמן העלייה של הווינדוז (בעבר לאחר ביצוע ריסטרט הבעיה לא חזרה למשך כמה שבועות לפחות), ביצעתי שוב ריסטרט והפעם בקושי ל-POST זה הגיע לפני שהמחשב נתקע. ניתקתי את המחשב מכל הכבלים, ניקיתי קצת אבק בפנים (אין חשש לנזק שנגרם מהניקיון, מדובר בפעולות שטחיות, כשאני נוקט בכל אמצעי זהירות בערך), הדלקתי שוב - ושוב נתקע (הפעם הווינדוס עלה), לאחר מכן ביצעתי ריסטרט, והפעם שום דבר ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by scarymovie,

מעבד P4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 Service Pack 1 קיצר עשיתי היום פורמט אחרי הרבה זמן (שנה) אחרי שסיימתי להתקין את הווינדוס גיליתי שהUSB לא עובד ניסיתי לחבר DISK ON KEY ועוד כמה דברים שום דבר לא עבד עכשיו מה שהכי מוזר פה שהעכבר שלי עובד בUSB אבל אם אני מוציא אותו ומכניס אותו חזרה לUSB שאני בווינדוס הוא מפסיק לעבוד ככה שאני עושה ריסט והוא חוזר לעבוד יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לא יודע למה אבל רק שאני מפעיל את המשחק הזה{ג'נרלס} באה השגיאה וזה לא קורה לי במשחק אחר .קודם המשחק עבד חלק אני לוחץ להפעיל את המשחק ואז כתוב "please make sure you have directx 8.1 or higher installed.asio verify that video card meets the minimum requirements ואז אני לוחץ אישור וזה יוצא מהמשחק . הדברים שנסתי כבר.1 למחוק את המשחק ולהתקין שוב 2 לסרוק וירוסים זה מצא 5 וריגולים מצא 130 3 לשחזר מערכת גם דרך מצב בטוח {לא הצליח} 4 לבדוק במידע מערכת אם ה dirtxt 789 טובים{כולם טובים} 5 לנסות להתקין מחדש את הלוח והכרטיס מסך {לא הצליח } מי שיש לו פיתרון שעוד לא נסתי שירשום לי .ויחסוך לי לעשות פורמט ואני יודה לו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים