תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב. בעת הפעלת המחשב הוא נדלק נכבה לשנייה ואז משמיע צפצוף שהכול תקין ואז מעלה את המסך ואת הביוס. בזמן האחרון יש לי בעיה שלאחר הדלקה הוא נכבה אבל במקום להתעורר אחרי שניה הוא פשוט נתקע אין צליל והמנורה מחווה שמחשב חושב. כיבוי מלא וניסיון שני או שלישי לפעמים מצליחים להפעיל את המחשב. מפרט המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2733 MHz (8 x 342) Motherboard Name Abit IP35-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type Award (07/19/07) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (10…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! יש לי מחשב שקניתי מ Ivory עם לוח אם MSI N1996 כשאני מדליק את המחשב הוא עושה מן חצי ביפ (לא ארוך אבל גם לא קצר.. ממש חצי שני'ה) וממשיך לעבוד מתי שהוא מגיע לחלק שזה טוען את הווינדוס: הוא פתאום מפעיל את עצמו מחדש.. והכל קורה שוב ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט השני שאבתי את כל האבק וגם פירקתי את המאוורר שעל המעבד, ניקיתי והחזרתי ניסיתי להכניס דיסק של ווינדוס ולהתקין מחדש אבל זה לא נותן לי את האפשרות יש לי ווינדוס XP תודה לכל מי שמנסה לעזור! ליאור
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי בעיה במחשב שכל 2 דקות הוא קורס עם הודעת שגיאה / כשל במסך כחול . ב90 אחוז מהמקרים מופיע הקובץ nv4_mini.sys במסך הכחול. חיפשתי בגוגל - אחד שהיתה לו את אותה הבעיה רק בתדירות נמוכה יותר סידר אותה באמצעות טיפול בטמפ', אצלי אין בעיה בטמפ'.. אבקש את עזרתכם, מאור
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכשאני מדליק אותו קורה הדבר הבא: נדלק ל 2-3 שניות ואז נכבה ל 2-3 שניות מעצמו וחוזר חלילה פעמיים כשבפעם השלישית הוא עולה ומריץ את הווינדוס האם זה תקין ? מפרט מחשב: core 2 duo e7500 msi p43 neo-f ספק כח: spire 550w שכחתי לציין שהמחשב נלקח למעבדת אייבורי שבה נקנה והטכנאי הסביר שהריסטרטים העצמיים הם למעשה מנגנון הגנה מפני קצרים כלומר שהלוח אם לא יקבל כמות זרם גדולה בבת אחת שיכולה לגרום לשריפת מוליכים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך ללחוץ על הכפתור POWER כמה פעמים ובכל מיני צירופין כדי שהוא יצליח לעשות בוט הבעיה לא בספק החלפתי ספק זה עדיין ככה גם לא בעיה בהספק הכפתור בסדר גמור למישו עולה רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח DFI NF4 ULTRA D והמאורר עושה סימנים של מוות מתקרב...רועש, מגמגם ואפילו עוצר. הלוח: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לפני שאני פונה לפירוק העסק - ברצוני לדעת אם משהו כבר טיפל בבעיה בעבר. האם יש אפשרות להחליף אותו בקרור צד שלישי? המיקום שלו די בעייתי מאחר והוא נמצא ישר מתחת לאפיק ה PCIE של הכרטיס מסך. טיפים לגבי הפירוק שלו גם יתקבלו בברכה....
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך שכאשר אני אכניס סרטי דיוידי מאזורים שונים הוא לא יבקש ממני לשנות את האזור בו אני נמצא, או לפחות לא יוריד לי פעימת מונה בספירה של 5 ההחלפות המותרות? אני עובד הרבה עם דיוידי מאזורים שונים ועל כן 5 פעמים יסתימו לי ממש מהר...
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר חודש+ שיש לי את הבעיה הנ"ל, MBR Error 1, במערך RAID 0 שיצרתי משני כוננים קשיחים של 160GB. בגלל הבעיה הנ"ל, המערכת לא מוכנה לעשות Boot מהמערך ולכן אני נאלץ להשתמש בכוננים אחרים כמיקום למערכת ההפעלה. עד כמה שאני הצלחתי להבין עד כה, ה- MBR (Master Boot Record) זהו הסקטור הראשון בהארד דיסק שבו מאוכסן המידע על המחיצות וסוג מערכת הקבצים שבהן. ניסיתי למחוק את המחיצה של הווינדוז, ליצור אותה מחדש, להתקין מחדש ווינדוז, להקטין ולהגדיל את המחיצות ושום דבר לא פתר את הבעיה. המערכת עדיין לא עושה Boot. אחד הפתרונות שהציעו לי הוא להעלות את המערכת דרך דיסקט בוט של דוס ולכתוב את הפקודה fdisk /mbr, אבל הדיסקט בוט שיש לי לא מזהה מערכות NTFS וכונני S-ATA. אז אם מישהו יודע איך נ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פקס בבעיות אבל הוא לא ממש בשימוש יש אופציה לייצור שכל פקס שאני יקבל יעבור ישירות לאימייל? יש לאבא שלי כזה דבר בעבודה אבל אין לי מושג איך הם עשו את זה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני יקנה את המחשב שלי ואני יצטרך/ רוצה להרכיב אותו בעצמי , אז אחרי כל החיפושים ביוטיוב מצאתי סרט טוב שמסביר צעד אחרי צעד איך להרכיב אז חשבתי לשתף איתכם אם אתם כמוני אז תהנו http://youtu.be/guZ53cSUuOk הסרט זורם ונחמד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי הטאבלט WINBOOK TW100 10.1 אינצ' היה מותקן עליו windows 8.1 with bing אבל העברית שם לא היתה משהו לכן התקנתי windows 8.1 רגיל ושם יש לי עברית אלא שאז לא היתה לי אפשרות והגילוי של הUpdate לא גילה את הדרייברים ..מפה לשם הצלחתי להשיג גיבוי עדכני של כל הדרייברים המלאים למכשיר מאותו המכשיר אבל חדש ובאמת הכל עובד אלא שמשום מה הדיוק של המגע לא טוב אני לא מצליח להגיע לנקודה הכי ימנית קיצונית במסך, נסיתי לעשות כיול למסך אבל היות ואני לא מצליח להגיע לנקודה אז אינני יכול לכייל את צד ימין כראוי. מה ניתן לעשות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי windows 7 ultimate. לא התקנתי אנטיוירוס וכאלה. אחכ התקנתי דרייברים ולבסוף כל העידכונים של windows update. בשלב מסויים ראיתי ש wu מוציא לי כל מיני הןדעות שגיאה ואני לא מצליח לקבל עדכונים.ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי בגוגל כולל כיבוי והדלקה מחדש של שירות BITS ושירות WU וכלום לא הצליח לי. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס. מה שקורה זה שאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא ,משחקים לא כבדים,למשל Dirt 1 ,או Combat Arms ,משחקים שהכרטיס מסך אמור להריץ .ובאמת אני מתחיל לשחק,אבל אחרי דקה המסך פשוט נכבה ,אבל המחשב לא,למשל שמתי שיר,נכנסתי למשחק,ואז המסך נכבה אבל עדיין שמעו את השיר.אני לא יודע עם זה יוצא מהמשחק,אני לא יכול לראות,המסך נכבה,אבל לפי מה שנראלי שמעתי צלילים מהמשחק. המסך לא באמת נכבה ,אלה נכנס למצב הזה שצריך…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם(: ישלי נייד,שפרמטתי,והוא לא קולט אינטרנט אלחוטי..,מדוע? אחד המשתמשים הביא לי את ההאתר הזה: http://support.lenovo.com/en_IL/downloads/default.page הבעיה שאני לא יודע איזה דרייבר אני צריך,כי אני לא יודע מהו הדגם.. זהו המחשב: http://ksp.co.il/?uin=19712 וכשאני רושם G580 מופיעים לי כ5 דגמים שונים(אם אינני טועה) ועדין אני לא מוצא את הדרייבר המתאים.. אז אם מישהו יכול לעזור יהיה מעולה..(-:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לא יודע אם אני במקום הנכון אבל יש לי שאלה קטנה. יש לי מחשב שמחובר לרסיבר סוני 520 ולצערי אם אני מחבר את זה דרך HSMI הוא מאבד את האות. אז כפיתרון לקחתי כבל HDMI וחיברתי אותו עם מתאם של DVI עכשיו קיבלתי טלפון HTC ONE שיכול להתחבר עם מיקרו HSMI לטלוויזיה.. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר עוד כבל DVI-HDMI ליציאה השניה במחשב והאם זה יעבוד או שיש פיתרון אחר תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה על המחשב,מדי כמה שניות כאילו נלחץ כפתור שמונע ממני להמשיך לכתוב טקסט לדוגמה, בזמן שאני כותב את הפוסט הזה כאילו "נלחץ" משהו ואז אני צריך ללחוץ שוב על המסך כדי שאוכל להמשיך לכתוב, הדבר גם יוצא לי ממשיחקי רשת כל הזמן,מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם המפרט הנ"ל. אני משחק ב Insurgency, Rust, Arma 3. אני נאלץ להוריד את הרזולוציה באופן משמעותי כדי למנוע תקיעות במשחק.האם שידרוג למעבד i7 יעזור? אם כן, האם נדרש שדרוג רכיב נוסף?תודה על העזרה!מעבד:Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Trayלוח אם:Gigabyte B85M-D2V LGA1150מארז:IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 500זיכרון:Hynix DDR3 8GB 1600כרטיס מסך:- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3Xקשיח:Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3קשיח למחשב שולחני:SanDisk SSD X300 128GB
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן, מעבד I3 ולוח אם אני לא כל כך זוכר איזה (פעם, עוד בשנת 2009 הייתי ממש "מבין" במחשבים והיה לי E8400 עם EP43-UD3L וכרטיס מסך HD4870 שאז נחשב ואוו), היום עברו 6 שנים והצבא הזה את שלו ואני כבר מרגיש ממש חלוד. אז קניתי מחשב פשוט מאוד, ולאחרונה רציתי קצת להריץ עליו משחקים, אז הבאתי מחבר ספק כוח של thermaltake עם הספק של 600W ורציתי לנסות לחבר את הכרטיס מסך 460GTX. אני מחבר אותו, והמסך פשוט לא נדלק. פעם אחת הוא כן הצליח להידלק אבל הרזולוציה הייתה 800X600 וניסיתי להוריד דרייברים, הורדתי, התקין ואז שוב נכבה. מה אני עושה? כאילו אני מחבר אותו לחיבור PCI-E ומחבר לו 2 חיבורים של 6 פין והמסך לא נדלק, למרות שהכרטיס מסך עובד וכו'
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כונן מקסטור חיצוני של חבר הפסיק לעבוד. פרקתי את המעטפת ובפנים נמצא כונן סיגייט ST3500320AS עם Firmware:SD81. בחיבור הכונן לחשמל הוא מזמזם קלות כל 2 שניות בערך ומעבר לזה לא עושה דבר (לא מזוהה בביוס). מישהו מעוניין לתת דיאגנוזה? החומר שבפנים חשוב לחבר הזה... :'(
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חדש פה ניסיתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/4 בנוגע למדריך רשום להישתמש בסיכת מהדק או משהו דומה יש לי מחשב די ישן ניסיתי את המדריך הישתמשתי בכבל של חשמל שמרתי טוב שלא יהיה קצר חיברתי לחוט הירוק ולשחור שלידו כמו במדריך הספק כוח התחיל לעבוד הלכתי לרגע שחזרתי לאחר כ-2 דקות הספק שבק חיים, שאני מחבר אותו לחשמל אני שומע מין קליק קטן כזה,אבל הוא מסרב לעבוד בגדול המחשב לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות בגלל שלא הישתמשתי בסיכה ובמקום הישתמשתי בכבל חשמל שלא ניראהלי כל כך הגיוני הסיבה הזאת שהרי שניהם מוליכים, מה אומר הקליק שאני שומע כאשר אני מחבר אותו לחשמל? ניזכרתי לפני כן עשיתי איפוס הגדרות של הביוס על ידי ניתוק והוצאה של הבטריה על הל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 1 TB WD blue. כאשר מחברים אותו, שומעים את הדיסק מסתובב כרגיל אבל הראש עושה רעשי "טיקים" קבועים אחת לשנייה בערך, והדיסק בכלל לא מופיע בשום מקום במחשב. אבקש לקבל המלצה מחברים שהתנסו, למעבדה אמינה לתיקון. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם. כפי שמתואר בכותרת, מסך הטאצ' הפסיק להגיב כאשר בבדיקה מדוקדקת ראיתי שריטה ארוכה על רוב המסך. מן הסתם, ההצעה הסבירה תהיה להחליף מסך, אולם היות והתצוגה לא נפגעה כלל (גם במקום של הסדק) אני שואל האם יתכן להחליף רק את הציפוי שנסדק מתוך הנחה שהדבר יפתור את התקלה, ובתקווה במחיר זול יותר. דגם המחשב: thinkpad x1 yoga 3gen תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי כמה ימים של חיבור לאינטרנט דרך טלפון האנדרואיד באמצעות חיבור usb tethering המחשב משום מה הפסיק לזהות את החיבור ונתקע בidentifying network בווינדוס 7. מישהו נתקל בבעיה? לא מוצא פתרונות באינטרנט. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה.. יש לי מארז ממש ישן וקטן.. ויש לי כבר הרבה זמן בעיית חום.. ולפעמים קורה שהמחשב מתחמם יותר מדי ועושה ריסטרט.. אז היום זה קרה לי...אני בא לנדליק תמחשב מחדש.. המסך לא עולה..כאילו המחשב מכובה.. אין אור על הסידי רום שבדרך כלל יש אור.. איין רעש כזה של כאילו יש כהמחשב מתחיל את עצמו.. עכשיו מה שכן.. יש אור על הלוח אם כזאת מנורה קטנה ויש אור על הקידמה של המארז המנורה הקטנה שיש.. שסתם שם.. המאורר של הספק עובד אבל סתם מאוררים לא עובדים.. הסידי רום לא עובד אבל זה כאילו זה שהמחשב לא עובד אבל הוא עובד.. כמו שזה נראה לי זה בעיית חשמל או שמהו.. תודה לעוזרים ! אני צריך דחוף עזרה בבקשה!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , יש לי בעיה שהיא דיי מרגיזה , יש לי epox8rda+ amd 1700 @ 2200 windbond 512 Windows XP pro אני משתמש בכרטיס קול שנמצא על הלוח אם , sound storm . ויש לי בעיה דיי רצינית , אחרי שהמחשב עובד שעה\שעתיים , אני מגיע למצב שבכל פעם שיש סאונד אם זה במשחק מסויים או אם זה בסרט או אם זה סתם שיר שרץ בווינאמפ ברגע שאני מתחיל ללחוץ על מקשים במקלדת יש לי לאגים בסאונד , מעין קטיעות קטנות כאלה , כל אחת אולי לחצי שניה.. זה ממש מרגיז , ואי אפשר לשמוע שיר כמו שצריך ככה. ובמשחקים זה נותן לי יחד עם הקטיעות בסאונד גם קטיעות קטנות (שכמעט לא מורגשות ) במשחק עצמו. אני יודע שהבעיה בכרטיס קול ולא בכרטיס מסך מיכוון שזה קורה גם שאני לא מריץ משחקים , אלה סתם שומע מוזיקה. ניסיתי המון דיירברים של nvidi…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-