תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה -אני מקווה שתוכלו לעזור לי זה התחיל לפני כמה ימים שפתאום כל לילה המחשב משום מה היה נדלק בעצמו!! -למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אז רק אם הייתי מכבה את הכתפור שבספק כוח הוא לא היה נדלק מעצמו כמובן. לפני יומיים פתאום המחשב לא נדלק -וראיתי אור על הלוח אם כלמור הוא קיבל מתח -אז ניתקתי את הכבל של השחמל חיכיתי כמה דקות ואחרי זה הוא עלה לי סוף סוף אבל היום עוד פעם המחשב לא נדלק והפעם זה לא עזר לנתק ולחבר !! מה אני עושהההה????? יש לי לוח אם של abit ip35-pro ועל הלוח אם יש נורית שדלוקה ויש גם מספר קוד 0.0. שראיתי פה http://www.abit.com.tw/faq/code.html שזה אומרREADY FOR BOOT למישהו יש מושג מה הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך של POWER COLOR מדגם Radeon HD4850 512MB. לאחר שהמחשב התחיל להתחמם (שמתי לב כי הוא פשוט נכבה כל כמה זמן), פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר במארז לא עובד טוב, אבל יותר מוזר- גם המאוורר של הכרטיס מסך לא עבד. עכשיו, זה לא שהוא רק לא עבד.. הלהבים ממש היו מחוץ למסגרת ונתקלו בה! דיברתי עם החנות שמכרה לי, IQPC, והם אומרים שהיבואן, CD LOW (נדמה לי), לא יסכים לתקן את זה במסגרת האחריות משום שזה נזק פיזי וזה נראה שהתעסקו עם הכרטיס מסך. חשוב לי לציין שממש לא התעסקתי עם הכרטיס מסך/בכלל נגעתי במארז בשנה האחרונה. האם מישהו יודע אולי ממה דבר כזה יכל להיגרם? אני גם אודה אם מישהו יכול לתת לי המלצה מה אני אמור לעשות במצב כזה, שכן יש לי אחריות ובאמת הכרטיס נראה פ…
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
-
שלום , יש ברשותי מחשב ישן עם XP וכל ההגדרות והקבצים וכ'ו. רכשתי מחשב חדש , רציתי לדעת אך אפשר להעביר את ההגדרות אחד לאחד כמו במחשב הישן שפשוט יהיה אפשר להדליק את המחשב החדש וכל ההגדרות במחשב הישן יהיו שם כולל התוכנות ? הבנתי שיש תוכנה מסויימת שמגבה את כל המחשב ומעלה אותו מחדש ? מישהו יכול לעזור בבקשה בנושא ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר כרטיס PCI-E במחשב ישן שאין לו סלוט PCI-E רק AGP או PCI הלוח המדובר הוא Asus p4p800d Deluxe יש אולי איזה בקר / קומבינה או ה' יודע מה כדי לחבר כרטיס PCI-E ?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אם תסתכלו במפרט מחשב שלי תראו שיש לי ספק 1050W של חברת אנרמקס, אני חייב לקנות אל פסק בגלל נפילות מתח חוזרות באזור המגורים שלי. בחנות מחשבים נאמר לי שאני לא יכול לקנות UPS רגיל כי יש לי ספק מעל 1000W ואני צריך לקנות UPS אינטראקטיב סינוס (שעולה כפול במחיר מUPS רגיל). הדילמה היא כדלהלן אם אני קונה את הUPS הרגיל 1050W אז אני משלם 970 ש"ח (שזה לא סכום קטן) ובסוף אני אצטרך את המתקדם יותר אז נדפקתי ב1000 ש"ח. אם אני קונה את הUPS אינטראקטיב סינוס היותר מתקדם אז אני משלם 1300-2100 ש"ח (שגם זה בהחלט סכום לא מבוטל) ובסוף אני אגלה שהייתי יכול לקנות את הרגיל אז בגלל נדפקתי שמישהו יעזור לי בבקשה! אני מתחרפן! ועוד מעט מתחיל החורף ואיתו הגשמים הברקים והנפילות מתח.. תודה לכל מי ש…
-
- 14 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
יש לי מפצל USB ל-4 של MULLER כשאני מנסה לחבר אליו את ההארדיסק החיצוני שלי (500GB WD) הוא לא מזהה אותו. הנורה של ההארדיסק נדלקת אבל המחשב לא מזהה את הכונן כנ"ל גם כשאני מחבר אליו את הצורב החיצוני האם זה בגלל שאין לו מספיק מתח עבורם? נ.ב. יש למפצל יציאה קטנה למתח בנוסף למיני USB
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שספק הכוח במחשב של אמא שלי הפסיק לעבוד (עודף אבק וכו') והוחלף בחדש, הכל הסתדר, אך לפתע הכונן החיצוני (SEAGATE 1TB) לא נקלט במחשב, הודעת התקן USB לא מזוהה, הודעה די מוכרת...באיזה הליכים כדאי לנקוט? (עוד לא הגעתי אליו לראות אם יש מה לעשות) אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך לפנות אליו בלי לגרום לנזק נוסף... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חדש וקניתי עם המחשב HDD של 1TB. במחשב הישן שלי היה לי HDD עם 200 גיגה וצירפתי אותו גם למחשב החדש,העניין הוא שאין לי גישה אליו...הוא לא מופיע במחשב שלי. לעומת זאת ב-bios הוא כן מופיע וגם בדיוויס מנג'ר... אני לא רוצה לפרמט את ה-HDD הזה,יש לי דברים מאוד חשובים עליו... מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד INTEL Dual Core וכרטיס מסך של NVIDIA 9500 GT . לפני כמה ימים נדפק לי המאוורר של המעבד. קניתי מאוורר חדש והרכבתי אותו. תוך כדי שהרכבתי את המעבד החדש פירקתי את כרטיס המסך מהמקום ואחרי שהרכבתי את המאוורר החזרתי אותו למקום. אחרי שניסיתי להדליק את המחשב גיליתי שהמחשב עצמו פועל (מאווררים עובדים, נורית של הלוח אם דולקת) אבל המסך לא נדלק. הנורה הדולקת על המסך היא בצבע כתום (כמו שבדר"כ קורה כשהמחשב מכובה). אם אני מנתק את המסך מהכרטיס מסך תוך כדי שהמחשב דולק זה רושם על המסך שהוא נותק מהמחשב (הוא מזהה את החיבור לכרטיס מסך). כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והפעם המסך דלק. עלה לי הביוס והיתה רשומה ההודעה: chasis intruded fatal error: system halted. לחצתי על המקש …
-
- 20 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש והוא עבד לי משהו כמו 3 חודשים חלק בכל המשחקים ומאז יש לי צניחות FPS והמשחקים עובדים לי עם תקיעות . גם אם אני מוריד רזולוציה כלום לא עוזר . נ.ב החלפתי אפילו כרטיס מסך חשבתי שזאת הבעיה . המפרט שלי היה E8400 4GB RAM HD4870 EP45 והחלפתי את ה4870 ב-NVIDIA GEFORCE 260GTX
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מחשב GIGABYTE W576V שעבר פירמוט לאחרונה ומאז לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הכבל LAN. ההתחברות היא לאינטרנט רימון דרך הוט(חייגן VPN - למי שמכיר את רימון) המחשב מזהה את הרשת אבל בהתחברות עצמה כותב port open ואח"כ נתקע וכותב שלא יכול להתחבר. יש לי מחשב נייד אחר שמצליח להתחבר בלי בעיות דרך הכבל. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של ה LAN אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי WindowsXP עם שתי הרדיסקים , אחד WD320 ובו מערכת ההפעלה , השני WD160 למידע . הבעיה - אני לא רואה את ה-320 , לא ב- DeviceManager ' ולא ב- DiskManagment . (גם לא בתוכנות כמו ב-HWMonitor ) אבל בתוכנה של WD לבדיקה, הכל בסדר . Help ?
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב כבן שלוש וחצי שנים [מפרט בצד] שמזה זמן רב עושה בעיות בהדלקה [עד שהוחלף הכ.מסך ואז זה פסק]. היום, לאחר 10 ימים שלא נגעתי במחשב והוא לא הודלק כלל, כשאר ניסיתי להדליק אותו דבר לא קרה מלבד האורות שנדלקו [לא צפצופים או שום דבר אחר, מסך שחור ומאווררים (לא יודע בדיוק איזה, אבל נראה לי שכולם עובדים אך לא על עוצמה מלאה כמו בד"כ בעת ההדלקה]. אני הוצאתי את הבטרייה של הביוס\לוח אם ופרקתי את המתח החשמלי עליו [ע"י מספר לחיצות על כפתור ההדלקה] ולאחר מכן הצלחתי להדליק את המחשב, הוא עלה למספר דקות ואז נתקע ומאז הוא לא עולה [ניסיתי לחזור על אותה הפעולה אך ללא הועיל]. האם יש לכם השערה כלשהי מדוע המחשב לא עולה וכיצד ניתן לתקן זאת? בתודה מראש! נ.ב. המחשב עבד מצויין ל…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק בהתחלה חשבתי אולי זה הספק אבל אז הוצאתי את הכבל והכנסתי חזרה וכאילו החשמל חזר למחשב אפילו המנורה של הUSB נדלקה כי החשמל התחיל לזרום מחדש ואז אחרי 1-3 שניות שהמחשב דולק הוא התכבה אבל כשהוא התכבה שוב כל החשמל יצא מהמערכת והUSB נכבה כאילו חשמל לא זורם במערכת יותר לUSB אם אני מוציא תכבל שוב החשמל חוזר ואני ידליק והמחשב ידלק ל2 שניות ויתכבה ואז כל חשמל פשוט קופץ מהמערכת אפילו החשמל שמוזרם לUSB בזמן שהוא דולק מכובה לגמרי
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. האם אתם משתמשים באוויר דחוס כדי לנקות את המחשב? יצא לי השבוע לקנות מיכל (לא גדול), ו"יריתי" אותו על מקומות מסוימים במארז. כצפוי, המון אבק התעופף (יותר ממה ש"פוווו" יכול לעשות). קודם כל - האם יש בעיה להשתמש במוצר הזה? דבר שני - האם יש דרך זולה יותר? אני שואל כי השבוע הייתי במעבדת מחשבים, והיה שם מיכל גדול מאוד, ובו הטכנאי השתמש באותו אופן.
-
- 20 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
מה שוקרה זה שאם לדוגמא אני משחק במאפיה 2 ואני לוחץ על w אחרי כמה שניות של לחיצה רצופה הדמות פשוט נעצרת כאילו הפסקתי ללחוץ ואז אני צריך שוב לשחרר וללחוץ שוב וכן והלאה..... זה קורה רק במשחקים הבטריות טובות האות קליטה טוב(זה ממש צמוד למקלט). הסט הוא microsoft multimedia dektop 1000
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחילה לי בעיה של ריסטים עצמיים של המחשב. יש לציין שהמחשב לא חדש 4-5 שנים, הייתה בעבר בעיית חימום יתר שנפתרה בעבר וכרגע המחשב עומד פתוח ועדיין יש ריסטים. האם עדיין זו יכולה להיות בעיה של חימום יתר? המאוורים נראים נקיים ועובדים. חשבתי על כמה כיוונים: 1.חימום יתר - למרות שהמחשב עומד פתוח? 2.יכול להיות שיש בעיה עם ההארד דיסק? 3. אפשרות של בעיית תוכנה אולי- להתקין ווידוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביקשתי מחבר שלי שיפתח לי את הנושא הנ''ל, מכיוון שיש לי בעיה במחשב. לפני כשבוע, פתחתי את המחשב וניקיתי את כולו. ( לחץ אוויר, סמרטוט יבש ). פתחתי את המחשב יום למחורת, וגליתי שצצה לי בעיה אחת, או שתיים. 1. כאשר אני מדליק את המחשב, הוא נדלק, אבל המסך שחור לחלוטין. צריך ללחוץ שוב ריסטרט, ואז הוא נדלק והכל בסדר. ( או שלא! ). תמיד שאני פותח את המחשב ( בפעם השנייה ), ווינדוס פותח לי כמה אפשרויות: ( אני לא יודע איך קוראים לזה, אני לא כ''כ בקיא בתחום המחשבים ). Windows Normly, Safe Mode, וכדומה. 2. בעיה קצת טיפשית, אבל אני אשמח שתעזרו. לאחר שניקיתי את המחשב, נתקלתי בעיה במשחק פיפא 2010. השחקנים זזים לי, אבל בצורת לאגים. ( 100% כתוצאה מהניקיון של המחשב, מה לעז…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חברים קניתי מחשב שילשום וקניתי את הדגם הבא Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ עכשיו שמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן שהוא חושב.. יענו שהוא קורא\כותב כמו המחשבים של פעם... שעושים קול חירחור כזה לא יודע בדיוק איך להסביר אבל קול מרגיז. (כששהכונן לא מבצע עבודה אז אין רעש) אני הוזה? או שלכול מי שיש את הדגם הנ"ל זה קורה לו?! כי אני מתחרפן מהרעש הזה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מומחי מחשב שלום. המחשב שלי הופעל מחדש אתמול, לאחר התקנה של משחק (c&c 3 לשואלים) ולא עלה מאז. בשלב הראשון חשבתי שזה יכול להיות בעיה במגעים כתוצאה מאבק. הברקתי את המחשב והמגעים. צלעות קירור והכל. עדיין לא עולה. נורת החיווי הירוקה בלוח אם עובדת, המאווררים עובדים, גם של הכ. מסך. המחשב נדלק, כל הלדים עובדים, אך המסך לא מקבל סיגנל. הרמקול הפנימי לא מצפצף (זיהוי הזכרונות הפנימיים) וגם לא מעיד על העלאת הביוס. ניתקתי הכל - כ. מסך, כוננים כשיחים, dvd, ועדיין אני לא שומע את הרמקול של המארז. המפרט שלי: מעבד q9550 כ. מסך zotac 260 gtx לוח אם asus p5qc זכרונות 4*1gb של kingston אחת הבעיות - את המחשב הרכבתי לבד לפני שנתיים - וכל חלק נקנה מספק אחר. על החלקים יש אחריות…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מסך בן חצי שנה 23 אינטש,יש לו מעין קו כזה בצבע אפור בחלק העליון של המסך כ 10 סמ מלמעלה הקו הוא לרוחב המסך . מה זה יכול להיות?כמובן כבר הלכתי לחנות ושלחו אותו לתיקון אצל חיון,השאלה אם ניתן לתקן כזה דבר?וטוב שהסכמתי בכלל שיתקנו?או הייתי צריך לדרוש מסך חדש? וא מישהו נתקל בתופעה.תודה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל העוזרים... WD 320 GB במחשב הביתי שלי - הכל עובד מצויין! מערכת הפעלה XP, מערכת קבצים NTFS. (של הכונן הפנימי וגם של החצוני) אבל.... במחשבים אחרים, לדוגמה בעבודה שלי (הורדתי מלא דברים ורוצה להעמיס), הוא מזהה את ההרדיסק אבל לא נותן לכתוב עליו! רק לקרוא ולמחוק... לא ניתן אפילו להוסיף תיקיה! הוא רושם "הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה", בנוסף, הוא נותן הודעת שגיאה בסרגל: secure$ is currupted and unreadbale (הרובץ או הספריה secure$ אינם ניתנים לקריאה, נא הפעל את כלי השירות CHKDSK). כשאני מפעיל את הצ'קדיסק דרך ה CMD הוא לא מתקן כלום כי זה במצב של READ ONLY. מה ניסיתי? להעביר לשני מחשבים אחרים במשרד- אותו דבר (כולם NTFS עם XP SP3) לשנות הרשאות דרך adm…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קמתי בבוקר לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה, וגיליתי שהמחשב פתוח על המסך של ווינדוס REPAIR. עשיתי לי ריסטר והפתעתי לגלות שכבר במסך הראשי, לפני הוינדוס, אני לא יודע איך קוראים לשלב הזה.. אולי סטארטאפ, זה בדיוק בשלב שאפשר להכנס לביוס. המחשב בקושי זז, לוקח לו הרבה , מאודד, זמן לעבור למסך הבא, וגם שמה יש איטיות, עד שהוינדוס עולה.. לא ניסיתי עדיין לחכות שהווינדוס יעלה, כי אני בעבודה. אבל למישהו יש כיוון לגבי התופעה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברור טפשותי, בטעות ניסיתי לחבר את אספקת הכוח שיוצאת מהספק (הכבל) אל ההארדיסק, בזמן שהמחשב עבד. היה ניצוץ, והכל כבה. הדלקתי את המחשב מחדש, וההארדיסק - בדממה. לא עובד, לא מתקפד, לא מזוהה. יש לציין את הדבר החשוב הבא: הסיבה שבגללה בכלל פתחתי את המארז היא מכיוון שהארדיסק החל לנקוש בעוצמה, והיה לדעתי על סף מוות. הוא אמנם הצליח להריץ את מערכת ההפעלה - אבל אחרי המתנה איטית מאוד של 15 דקות. וכל הזמן הזה - הוא נוקש. האם הרגתי את הארדיסק הגוסס? מעניין אותי לדעת האם קצר כזה יכול להביא למותו של הארדיסק. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-