עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שאני מדליק תמחשב בהתחלה יש לי תמונה של הלוח אם עם כל ה-fים של הביוס וכו'..ואז יש לי חלון שחור עם רשימה של דברים בלבן ואז למטה רשום באנגלית הזהרה משהו.עכשיו ניסיתי לצלם ולא הלך לי..אם מישהיו יוכל להגיד לי איך לצלם ואז אני יעלה תמונה זה יקל עליכם. ולאחר מכן בטעינת הווינדוס..יש את הסמל של הווינדוס ואז הוא נטען אז הקטע הזה לא עולה לי חלק אלה ב 3 קטעים כאלה... ודבר אחרון זה משום מה אני מתקין משחק באמצע ההתקנה נתקע המחשב >מדובר בכמה התקנות שונות..ועוד משחק אחרי ההתקנה הוא יוצא לי מהמשחק לשלח דוח שגיאות..כאילו יש איזה בעיה עם הווינדוס בקטע הזה לא?? תודה לעוזרים. יום טוב. התמונות בהודעה למטה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by noamborisov,

אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני שבוע בערך ומאז יש לי מסכים כחולים עם ה שגיאה DRIVER_IRQL_NOT LESS OR EQUAL משהו כזה... והקוד 0x000000d1 סטופ... הייתה לי כזאת בעיה במחשב הישן גם, שבו התברר שהזכרון פגום, במחשב הזה הרצתי memtest86+ ולא היו תקלות, גם מחקתי ועדכנתי את כל הדרייברים וגם את הביוס. הלוח אם הוא EP35-DS3L וגרסאת ביוס F5 שזאת הכי חדשה ללוח.. ומערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 32 ביט, וספק כוח Enermax ModU82+.. שמתי לב שבזמן שאני שיחקתי Hitman blood money לא קרה כלום והכול היה בסדר אבל ברגע שאני נכנס ל counter strike ומשחק אונליין אז נהיה מסך כחול מהר מאוד, אבל באייסיקיו ובמירק בו זמנית אני יכול להיות מבלי להתקל במסך כחול. גם שאני גולש באתרים כמו יוטוב או וואלה לא קורה כלו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ניסיון אחרון לפני קניית מחשב חדש. כשאני לוחצת על כפתור ההדלקה של המחשב שתי הנורות ליד הכפתור נדלקות לשנייה, נשמע מן טיק והן נכבות, שוב נדלקות, שוב טיק, ככה בלופ. אחת לכמה זמן המחשב כן נדלק, אך גם כשהוא נדלק הוא פועל לאט מאוד וכן מופיעה הודעת שגיאה write delay failed ושם של איזה קובץ חסר. בנוסף כנראה שנהרסו בדרך שני כוננים קשיחים. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש אפשרות לנסות ולתקן? מדובר במחשב כבן שבע שנים. אודה לכל עצה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lidor_abo,

יש לי שאלה, אם הדיסק הקשיח שלי מחובר אליו חשמל וכבל נתונים ובכל זאת המחשב לא מזהה אותו לפעמים הבעיה בספק כוח או שאני טועה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי בקר USB לחיבור כוננים SATA IDE וכו יש לי כונן חדש WD 250 GB במנהל התקנים הוא מזוהה אבל בתור כונן לא מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tordek,

בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך הצלחתי לעלות אותו רק מה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו בשניה שגומר לעשות LOADING ולהכנס לחלונות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ortal Yatzkan,

יש לי מחשב נייד של asus ויש לו בעיה שהוא נדלק נכנס לbaios ולא מתפקד , כמה פעמים הוא נכנס למסך של פתרון בעיות בווינדווס פעמיים הוא נכנס לווינדווס עצמו אבל לרוב הוא פשוט נתקע בbaios לאחר שכמה פעמים כיביתי את המחשב והדלקתי הופיעה על המחשב הודעה של שגיאת smart , האם הבעיה היא בהכרח בהארד דיסק? אשמח לעזרה!! :-)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני לוחץ על הכפתור להפעיל את המשחק עולה מסך שחור ואחרי כמה שניות המחשב עושה לעצמו ריסטרט כשהוא עולה מחדש הוא אומר שכנראה זה נגרם מהכרטיס מסך מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, לא מזמן חיברתי הארד דיסק חדש. הדיסק (40 גיגה) מחולק לחצי: 50% לינוקס, 50% fat32 ואני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי גם דרך דוס (PM8) וזה לא עבד. למישהו יש רעיונות? ד"א אין לי בעיה לאבד את כל המידע שנמצא עליו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by GamePad,

ניסיתי לצרוב כמה דיסקים אתמול ואחרי השלישי בערך הצורב התחיל לקרטע: הבאפר התחיל לקפוץ, בהתחלה חשבתי שהוע עושה כל טרק בנפרד אבל אחרי איזה 20 דקות הבנתי שמשהו לא בסדר... ניסיתי שוב היום עם דיסקים מקוריים והצלחתי לצרוב וכשניסיתי שוב להעתיק צרובים עוד פעם היו אותם בעיות עם הבאפר, או שהוא הפסיק באמצע. יש לי צורב סוני crx175 שאין לו עדכון קושחה, צרבתי עם נרו 5.5.10.35 יש איזה תוכנה לבדוק מה באמת הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by itaym85,

שלום יש ברשותי מחשב סלוני (i3, כרגע עם חומרה בסיסית) בסרטים התצוגה רגילה ונוחה השימוש בחלונות ממש לא נוח (כתב קטן ותמונה לא חדה מספיק ממרחק של 3 מטר בערך) , איך לדעתכם כדאי לי לפתור את העניין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nivezrati,

שבת שלום. בתקופה האחרונה קורה לי לפעמים שהמחשב פשוט מאתחל את עצמו ואז הוא פשוט לא עולה ונתקע במסך של ביוס שאומר שהמהירות של המעבד השתנתה בבוט שקרה עקב האיתחול וכו'. ועכשיו קורה לי את זה יותר... ניסיתי המון דברים בדקתי טמפ' של המעבד והכל תקין. אני חושב אבל שזה הספק כוח כי הוא לפעמים משמיע ממש רעשים של טרקטור אני נותן לו כמה מכות והוא חוזר לעצמו. חשוב לציין שיש לי ספק ג'נרי ואני מקפיד לנקות את המחשב למרות שבספק יש אבק במאוורר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, השתמשתי תקופה מסוימת בווינדוס 7 ובשבוע האחרון התחלתי לשים לב שבכל פעם שאני מכבה את המחשב, המחשב מעין מאפס את עצמו. זה אומר שהוא מוחק מועדפים, מוחק את כל הסמלים על הדקסטופ חוץ מהבסיסיים כמו סל, אנטיוירוס ומחשב שלי, מוחק הורדות של טורנט, מוחק סמלים מההתחל. חשבתי שמדובר בסוג של וירוס, האנטיוירוס לא איבחן את זה וכבר רציתי בכל מקרה לפרמט אז יגשתי לפרמוט וכבר השגתי וינדוס XP אז החלטתי ליישם אותו. בפירמוט הראשון, לאחר הפירמוט ולפני התקנת הווינדוס (כלומר ברגע שהמחשב מפעיל את עצמו) קיבלתי מסך כחול ראשון0x0000007b, לאחר קריאת חומר בנושא הבנתי שמדובר או בירוס בסקטור האיתחול או בקונטרולר של ההרדיסק. בכל מקרה לא היתה לי דרך פתרון ממשית אז פירמטתי שוב עם ווינדוס אחר (כי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Eli Weis,

שלום חברים. רכשנו לוחות אסוס עם מעבד אינטל. לא יודע אילו דגמים. המוכר הוסיף כרטיס וידאו חיצוני בטענה שלמעבדים החדשים של אינטל אין משאבים כדי לעבוד עם כרטיס המסך הבנוי על לוח אסוס. . . . האם ידועה לכם בעיה כזו ? זה גורם להשהיה של 25 שניות מההדלקה עד להופעת סמל ASUS ! תודה, אליעזר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, שכחתי את סיסמת הכניסה לווינדוס. יש דרך לעקוף את הסיסמה ולגשת לקבצים שנמצאים על גבי הדיסק הקשיח? יש קבצים שחשובים לי שמאוחסנים בדיסק. אשמח לעזרה, תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אנא עזרתכם: יש לי WD 800jb כמובן הדגם התותחי עם 8 מגה קאש. לפני כמה זמן (כחודש) הוא התחיל לעבוד לאאאאאטט בצורה היסטרית. הרצתי HD Tach עליו וגיליתי שמ 50 מגה בשניה הוא ירד ל 14 (!!) מגה בשניה. רצתי לבדוק אם הוא על PIO מוד וגיליתי משהו חדש: MULTI WORD 2 מה זה ?!?!? איך נפתרים מזה וחוזרים לאולטרה DMA בחזרה. אנא עזרתכם הדחופה בתודה HF

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כאשר אני מבצע OC במעבד P4 2.6C שלי הכרטיס קול המובנה פשוט לא נמצא יותר הוא כאילו מכבה את עצמו! וזה ממש מעצבן! מה אני יכול לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lilo007,

שלום אני ממש צריך את עזרתכם בנוגע לתקלה שיש לי במחשב. היום כאשר הדלקתי את המחשב הוא נתקע לי במסך הטעינה של הווינדוס. דרך האפשרות של מצב בטוח הוא נכנס ללא בעיה.\ לאחר קריאה בפורומים שונים הבנתי שאחת הבעיות הנפוצות זאת בעיית זכרון ואכן כאשר הוצאתי את אחד הזכרונות המחשב עלה שוב. כאשר החלפתי בין שני הזכרונות המחשב עדין עלה בלי שום בעיה(גם כאשר החלפתי בין הסלוטים השונים) הרצתי את "כלי אבחון בעיות זכרון בווינדוס" שלא מצא בעיה ואת התוכנה MEMTEST86 שגם שם לאחר ההרצה של כל הבדיקות לא נמצאה תקלה בזכרון. השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה שהווינדוס לא עולה עם שני הזכרונות ביחד אבל עולה עם כל אחד מהם בנפרד קצת פרטים : מעבד I5 2500 לוח אם ASUS P8H67M ׂB3 זכרונות G-SKILL F3 2X4GB 1333 M…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by LionRoar,

שלום קוראים לי רון ויש לי בעיה במחשב כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב (רץ על windows 10) הוא קופא למסך שחור אפילו לא מרא לי כניסה למשתמש מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני עם הבעיה הזאת כבר בערך חודשיים. הצלחתי לסבול אותה, אבל ביומיים האחרונים זה גובר עד ל10 פעמים ביום, וזה בלתי אפשרי. ניסיתי כבר לבדוק הכל. זה החל כשקניתי דיסק קשיח ומסך חדש למחשב. הקטע הוא שבדקתי את הדיסק החדש לבעיות סקטורים פגומים וכד' ואין כלום. ולא נראה לי שהמסך הוא הבעיה... בדקתי את הזכירון עם MEMTEST וגם שם אין בעיות. בדקתי את הטמפ' במצבי לחץ והכל נורמלי. ההשערה המופרעת שלי כרגע היא שזה אולי המעבד הישן שלי INTEL CORE 2 DOU E6300 1.8GHZ יש לי לוח אם של ASROCK - CONROE SATAXFIRE יכול גם להיות שהבעיה שם. יש למישהו הצעות??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by wais,

אוקי, יש לי כרטיס קול Creative Vibra 128 התקנתי את הדרייברים שבדיסק, אבל יש בעיה: אני לא יכול לשמוע שני קולות בו זמנית. כלומר, אני לא יכול לשחק ut ולשמו mp3 באותו זמן. הורדתי דריברים חדשים בתקווה שהבעיה תפתר, והיא אכן נפתרה, אבל הדריברים החדשים גורמים לסאונד ב enemy territory להדפק, כלומר הסאונד במשחק נשמע מקוטע ומחורבש, כמו קלטת שנדפקה 8) לפעמים בכלל לא שומעים סאונד ופתאום יש רעש אדיר :-\ התקנתי בחזרה את הדרייברים מהדיסק, והמצב חזר למצב הראשוני. מה אני עושה? נ.ב. בדרייברים החדשים הבעיה היא רק ב enemy territory, וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות של הסאונד ואפילו להתקין מחדש תמשחק, אבל זה לא עזר. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hthr,

המחשב הפסיק להקצות אות לכל הכוננים הנשלפים באופן אוטומטי, ואני צריך להקצות לכל כוננן שאני מכניס למחשב אות (דרך ניהול דיסקים) באופן ידני, וגם זה לא נשמר ברגע שאני מוציא אותו, ומכניס מחדש. מערכת הפעלה: ווינדוס 10

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היום התקנתי דיסק קשיח חדש והוא עובד מצויין. הבעיה היא שכדי להתקין את הדיסק הקשיח, מפאת צפיפות באזור החיבורים - ניתנקתי את הכבלים המחברים את כונן הדיסקטים למחשב (גם מחבר ללוח האם וגם מתח). כשחיברתי את הכבלים של כונן הדיסקטים בחזרה המחשב לא נדלק בכלל. כשניתקתי את הכבלים של כונן הדיסקטים - המחשב פעל כראוי. ניסיתי לחבר מחדש - וגיליתי כי כאשר המחבר ללוח האם (IDE) מחובר לכונן הדיסקטים (אפילו שכבל המתח מנותק) המחשב לא נדלק וכאשר מוציאים אותו הוא נדלק ופועל כראוי. ראיתי את התשובה ב-FAQ של הפורום וראיתי את הסרטים ונראה לי שחיברתי בסדר גמור את כונן הדיסקטים. ניסיתי גם עם כבל אחר וגם איתו זה לא עבד. הנה תמונה איך חיברתי את כונן הדיסקטים: איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מרא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Bang,

אני משתמש בתוכנה MBProbe והתוכנה מראה שיש לי בעיה בחשמל לפי מה שראיתי החלפתי אתמול ספק מ 300WATT ל 400WATT מה בדיוק הבעיה ואיך לפתור אותה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by chatin,

התקנתי WIN 7 ויש לי מדפסת HP 4500 משולבת . לאחר ההתקנה של המדפסת ( לפי ההוראות : להתקין ואז לחבר את הכבל באמצע מתי שזה מודיע ) המדפסת מופיע אבל ששלוחים להדפסה זה לא מדפיס . ומופיע הודעה ( מצורף קובץ) בבדיקה התברר שזה מפסיק את פעילת ה SERVICE Print Spooler הסרתי והתקנתי את המדפסת מספר פעמים וזה לא עזר ( גם החלפתי כבל USB ) גם שאני מפעיל ידני את ה SERVICE ברגע שנשלח הדפסה זה מופסק . במחשב XP זה מדפיס בלי בעיה . אגב בסריקת מסמך אין בעיות . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים