עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by marulia,

שלום לכולם לפני שבועיים הייתה הפסקת חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלקה , הבאתי את הספק ל KSP ( אחריות ) ולאחר מס' ימים הם נתנו לי ספק חדש בתמורה הרכבתי אותו אך אין תצוגה במסך ( אין אות ) ניתקתי את הכל כלומר כרטיס מסך , HD , זכרונות והשארתי רק את הלוח והמעבד וחיברתי אותו לכרטיס המסך של הלוח אך עדיין אין אות .מה לדעתכם הבעיה ? אגב אני חושב שזה הלוח אם תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by A.J,

שלום, המחשב לא נכנס לוינדוס מגיע לבחירה של "להפעיל את הוינדוס רגיל או לבחור תיקון". ברגע שאני בוחר אחד מאפשריות האלה הוא מפעיל את עצמו מחדש וחוזר לאותו נקודה. ניסתי לאיכנס למצב תיקון או SAFE MODE ואז מופיע מסך כחול, המסך הכחול מופיע גם מתי שניסתי לפעיל את המחיצה עם הוינדוס. מדובר על מחשב נייד של לינובו דגם U550 עם וינדוס 7 מקורי שהגיע עם המחשב. הרצתי בדיקת זיכרון וזה לא מצא בעיה. חיפשתי את הקוד של המסך הכחול באינטרנט וכתבו שאולי זאת בעיה עם הBIOS. אבל זה לא הגיוני כי לא עשו שום שינוי למחשב, רק כיבו אותו רגיל בערב ובבוקר הוא לא נדלק. אני מצרף תמונה של המסך הכחול אולי תעזרו לי למצוא את הבעיה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yaniv_appX,

חיברתי למחשב של אחותי כרטיס מסך gt 530 הוא התחבר והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתקין לו את המנהל התקנים וככה המחשב ״לא מזהה״ שיש את הכרטיס עצמו וככה הוא לא נותן לה להיכנס למשחקים לדוגמא. כשאני מפעיל את המחשב הוא מנסה להתקין משהו שקשור לpci slot אבל נכשל. ובwindows update הוא מזהה מנהלי התקנים גם לnvidia וגם למעבד הגראפי של אינטל אבל הוא לא נותן לי להתקין וכותב לי קוד שגיאה 80070005. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה המציקה הזו מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, סתם עלה לי בראש... לפני כחודשיים ( בערך, לא זוכר מדויק ) התעוררתי וגיליתי שכרטיס המסך ולוח האם נדפקו. בכדי שזה לא יקרה שוב, החלפתי לוח אם ( ומעבד, ממחשב אחר בבית שלא בשימוש ), קניתי כרטיס מסך חדש וספק כוח איכותי של SEASONIC. הייתי בטוח שפה מפסיקות הצרות, רק בחיבור הראשון של הכונן הקשיח למחשב ( בעצם בהדלקה הראשונה ) הוא גם כן החליט למסור את נשמתו לבורא. מה הקטע של המחשב הזה? האם מדובר בצירוף מקרים? המחשב מחובר למתאם ( ל 3 חיבורים ), האם ייתכן וזה מקור הבעיה? סתם צירוף מקרים של 1 למיליון? :bash::bash::bash::bash:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ShacharP,

שלום לכולם! לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה). הכל טוב והוא מריץ משחקים סהכ ממש טוב, החלטתי לבחון אותו עם ה3DMARK מבחן הFIRESTRIKE, שזה הגיע לשלב התוצאה ראיתי שקיבלתי תוצאה של 7985 משהו כזה.. בדקתי לעומת מחשבים עם אותו מפרט הם קיבלו איזה 1000 נקודות יותר ממני . למה זה קורה? יכול להיות שהמעבד לא מנצל את עצמו מספיק ? בנתונים של MSI AFTERBURNER רשום שהכרטיס מסך מגיע לUSAGE 99% שזה טוב אבל הליבות של המעבד מגיעות מקסימום לאיזה 50%. זה אמור להיות ככה? אם לא מה אני עושה בשביל שהמעבד יגיע לניצול גבוה? תודה לעוזרים!

6. נסיתי לקרוא קצת בגוגל ומצאתי את הפקודה powercfg -h onשצריך לכתוב ב-cmd. כתבתי ואין שינוי (מדובר בחלונות 8 פרו לאחר פירמוט). אשמח לעזרה כיצד לתקן זאת? וכיצד ניתן לשנות את הדרך החלפת שפה EN-HEB, זה כרגע על CTRL+SHIFT ואני רוצה לדוגמה ALT+SHIFT? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by oz25,

אהלן רציתי לשאול איך אני מוחק קבצים שברגע שאני רוצה למחוק אותם עולה לי הודעת שגיאה שהם בשימוש או שהתיקייה שלהם פתוחה למרות שזה בכלל לא נכון ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי בבית מחשב, מסך ורמקולים. הם מחוברים כולם לאותו מפצל שמחובר למגן ברקים (מהפשוטים של Hyundai) שמחובר לשקע בקיר. לפני מספר דקות הייתה כנראה עליית מתח והמגן ברקים הפסיק את אספקת החשמל לרגע. זו לא פעם ראשונה שזה קורה. בפעמים הקודמות שזה קרה אספקת החשמל חזרה מיד אחרי והכל היה בסדר (כל המכשירים נדלקו שוב וחזרו לעבוד). הפעם קרו שני דברים שונים... האחד הוא שהנורה במגן ברקים שאמורה להעיד האם קיימת הגנה נדפקה (היא בקושי מאירה). אני מניח שזה אומר שצריך להחליף אותו.השני והוא מה שמדאיג אותי זה שהמחשב לא נדלק הפעם מיד אחרי, בעוד שאר המכשירים כן. חשבתי שאולי רכיב כלשהו נשרף, אבל לא היה שום ריח. אחרי דקה-שתיים ניסיתי לשנות את השקע שאליו מחובר המחשב לאחד אחר במפצל - זה לא עזר. מיד אח…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by ilankt,

שלום, לאחר עדכון של הדרייבר של הכרטיס מסך הנ"ל (AMD Catalyst 14.12) לאחר עבודה מאומצת (אפילו לא ממש מאומצת, משחקים ברמה בינונית) הכרטיס מסך קופא, מראה קווים אופקיים (ולפעמים אנכיים) בצבעים שחור אפור כזה, והכרטיס מסך נתקע ואיתו גם המחשב. מדי פעם אני מצליח לעשות Alt Tab בחזרה לdesktop ושם רושם לי שהדרייבר נכשל והוא עשה לעצמו ריסט. האם מישהו נתקל בבעייה כזאת? לא דווקא בכרטיס מסך הנ"ל... המלצות לפתרון לפני שאני שולח את המחשב למעבדה לתיקון (במסגרת האחראיות)? תודה. (מצורפים צילומי מסך של הדברים שנראים לי רלוונטיים)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by haclick,

שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג לנובו דגם 560 נתע רו קופא אחרי זמן ממושך של עבודה יש לציין שהחלפתי זיכרון ראם(הזיכרון חדש ותיקני),מעבר לזה ההרדיסק עבר בדיקה והוא תקין גיליתי משהו מוזר הבחנתיכי המחשב נתקע רק כאשר יש הורדה ממושכת. אגב המחשב מחובר לרשת האלחוטית שלי. פורמ6ט ושוב אותה בעיה. תודה לכל העוזרים המשך יום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי חברים בזמן האחרון, מחשב שלי עושה צפצופים מוזרים היוצאים מכיוון הארד דיסק, באותו הרגע הוא נתקע, עד שהם עוברים, אם בכלל. נאמר לי שזה כנראה מצביע על כך שהארד דיסק הולך "למות", יש פה מישהו שיכול לאמת את זה? ודבר שני, איך אני אמור לדעת איזה הארד דיסק מתאים עבור המחשב שלי ? איזה תוכנות אני צריך לבדוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לכולם! מדובר במחשב נייד של דל. וונידוס 7 לאחר שעשיתי ריבוט למחשב, הוא מראה את הלוגו של דל עם פס טעינה, אז מסך שחור ואז שוב לוגו של דל, ככה בלופ. נראה שאיזה סקטור של הבוט נדפק, ומה שעוד יותר גורם לי להיות משוכנע בכך זה שלפני שעשיתי ריבוט, אז ניסיתי לעשות אקטיבציה לווינדוס. באופן לא לגיטימי בואו נקרא לזה כך.. קראתי באינטרנט על עוד אנשים שזה קרה להם. שהבוט נדפק. מישהו רשם: Rebooted the computer, and was presented with a blinking cursor at boot. Couldn't do a thing. Found out it corrupted a boot sector, so had to use a Windows recovery disc, fix the boot sector via Bootrec.exe, and finally managed to boot into Windows. The activation didn't work, and it fucked the …

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Ariel31,

אהלן, פעם הייתי מחזיר את המחשב לנקודה של היצרן, הכוונה, הייתי עובד דרך Windows Recovry ומחזיר את המחשב לנקודה שיש בו רק ווינדוס נטו. עכשיו, אני בא לעשות שוב - restart -> לוחץ F10 או F8 לא זוכר, ואין לי שום אפשרות להכנס לחלון הזה אלא מופיעות לי נקודות שחזור עד ללפני מספר ימים. איך אני משחזר את המערכת למצב שבו ישנה רק מערכת הפעלה ווינדוס על המחשב? -ללא צורך בהתקן חיצוני. • ווינדוס 7 מקורי, Home Premium, אין דיסק (לא קבלתי), אבל יש Serial(שגם אותו בWindows Recovery נדרשתי להזין). • Windows 7 HomePremium 64bit

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ברצוני תוכנה פשוטה וקלה או אולי משהו מובנה בווינדוס 7 שיהיה לי אפשרות לעשות שינוי בכונן d במחשב בחדר והשינוי יתבצע לבד במחשב בסלון ולהפך כל המטרה שלי היא לשמור על תוכן שווה בין המחשבים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אחרי שהרכבתי כונן ssd , שכמובן לא מסתובב ולא משמיע רעש, התחלתי פתאום לשמוע סוג של תיקים/רשרוש מעצבן מהמאוורר העליון שבמארז שלי ( שכנראה היו גם קודם לכן עם הכונן המכני). אני קצת פריק של מחשב שקט ככל הניתן. האם יש דרך לשמן, או משהו שיעזור לבטל רעש זה? מדובר במארז antec p182. המאורר הוא 120 מ"מ. את שני המאוררים הנוספים של המארז ( אותו גודל) אני לא כל כך שומע.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן, החלטתי להוסיף זיכרון למחשב שלי, זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3601&kw=GA-H55M-S2V1.4#ov מעבד i3 550, ווינדוס 7 64 ביט. קניתי את זה: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=9525761&csid=_22 במקום הזיכרון שיש לי כרגע (2X2GB). אחרי התקנת הזיכרון החדש במקום הישן, המחשב קופא במסך העלייה של ווינדוס (איפה שכתוב starting windows ויש את האנימציה הזאת). הBIOS שלי מעודכן, ניסיתי לרסט CMOS, לשנות את הוולטאג' בBIOS ליותר מ1.5 למרות ש1.5 אמור להספיק, לשנות את ההגדרות timing. הכל לשווא, המחשב לא עולה. אם אני מחזיר את הזיכרון הישן הכל בסדר. אם אני מנסה סטיק אחד חדש וסטיק אחד ישן המחשב שוב קופא באותו…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ngn1,

כיצד הופכים קובץ ורד למצב ראי היינו, שניתן להדפיס אותו על שקף הפוך, [אדגיש, שבקובץ יש טקסט בתיבות טקסט ונדרשים פונטים מסויימים ולכן אין פונקציה של משחקים בגופנים].

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Rockstatement10,

הורדתי משחק כלשהו מהאינטרנט בחלקים, וקבעתי שהוא יירד לכונן החיצוני שמחובר למחשב שלי ולא למחיצה של הוינדוס. בקיצור, לאחר שהכל ירד אני שם לב שהנפח ב-SSD של הוינדוס אוזל מאוד מהר ומגיע למצב שנשאר לו 1MB פנויים... איך זה? ובדקתי והקבצים נשמרו בכונן החיצוני ולא ב-SSD... סרקתי וירוסים ואין כלום. מה הבעיה? SSD תקול?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by uzi4u2,

לחצתי לתוכנה לעשות לי optimization למשחק אבל לא כל כך אהבתי את השינוים אז ביטלתי אבל משום מה זה עדיין השאיר את ה- MFAA דלוק:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני מנסה לחבר בקר מאווררים של nzxt יש חיבור חשמל ועוד חיבור אחר ששולט במהירות לכל מאוורר. הבעיה של2 מתוך 3 מאווררים אין חיבור כזה ששולט במהירות אלא כפתור ששולט במהירות (3 מצבי מהירות) האם כדי לחבר בקר מאווררים עליי להחליף את שתי המאווררים האלה או שאפשר בכל זאת לחבר את 2 המאווררים לבקר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום נתקלתי בבעיה במחשב פתאום הקירור של המעבד התחיל להרעיש כאילו המחשב במאמץ (משחקים) למרות שהוא במצב מנוחה (גלישה באינטרנט) הורדתי SPEEDFAN אבל משום מה הוא אפילו לא מראה לי נתוני המאוורר של המנעבד אלה רק את של הכרטיס מסך. עשיתי אתחול למחשב כשהוא עולה אז המאוור עובד שקט פתאום עובר למאמץ חוזר לשקט וכך כמה פעמים עד שעובר למצב מאמץ תמידי. הגוף קירור של המעבד הוא: SCYTHE KATANA 4.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

בשבועיים האחרונים היו לנו לפחות 5 הפסקות חשמל בבית כשהמחשב היה דולק. האם זה עלול להזיק למחשב עצמו או לציוד שלו? יש לי ספק איכותי במחשב יש לציין.

23. Started by VENUM,

מה קורה חברים? לצערי אתמול גיליתי שהמחשב שלי נדבק ב"וירוס כופר", למזלי גיליתי את זה בזמן והוא לא הצליח להצפין את כל הקבצים שלי. ההצפנה התגלתה בהארדיסק הפנימי וגם בהארדיסק החיצוני שלי, ניתקתי אותם והתקנתי ווינדוס חדש על הארדיסק אחר לבנתיים. יש לי כמה שאלות: - איך הוירוס מתפשט? האם הוא מצריך חיבור לרשת האינטרנט בשביל זה? או מספיק שיש איזה סרוויס שרץ ברקע? - אני רוצה להעביר את הקבצים הלא נגועים להארדיסק חיצוני אחר, אם בטעות יעבור גם קובץ נגוע - הוא יוכל להתפשט שוב על הקבצים האחרים? (ההעברה תתבצע כבר על ווינדוס חדש נקי). - איך אפשר להתגונן נגד וירוס כופר? (חוץ מהכללים הברורים של פתיחת קבצים / מיילים לא מוכרים / אתרים / טורנטים וכו' - האם יש תוכנה ממש טובה כנ…

24. Started by pantera,

לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כמה ימים מרגע שאני מפעיל מחדש את המחשב מתחיל לי בעיות latency שמדי כמה שניות קופץ ה-latency לרמה גבוהה מה שגורם לשמיעת "פצפוצים" מדי כמה שניות מהרמקולים בזמן צפיה ביוטיוב למשל... מדובר בווידוס 8.1 ובכטיס קול realtek HD on board. בנוסף בדקתי ועשיתי את התיקון של ה- power management וזה לא שינה הרבה אם כי זה טיפה שיפר. כמו כן מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים מה שלא עזר. אשמח לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה דומה או מבין בזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by shlomoro,

אני מנסה להתקין וינדוס 10 על מחשב DELL שהגיע עם FREE DOS (לינוקס מותקן). במהלך ההתקנה מחקתי את כל המחיצות שהיו בכונן חוץ ממחיצה בגודל חצי ג'יגה של המערכת, וניסיתי להגדיר את השטח כמחיצה חדשה, אבל מופיעה ההודעה: למערכת לא היתה אפשרות ליצור מחיצת מערכת חדשה" (שגיאה 0xc7da1b50). אני תקוע בגלל זה ולא יכול להתקין ווינדוס. הפיתרון היחיד שחשבתי הוא להוציא את ההארד דיסק ולפרמט אותו בחיבור למחשב אחר. האם מישהו יודע אם יש דרך יותר פשוטה? אני מעדיף לא להוציא אותו כי זה מחשב חדש ואני מעדיף לא לפתוח (ויכוחים של אחריות וכו') תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.