תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ככה יש לי בעיה עם המחשב צריך עזרה דחוףף בזמן האחרון הווינדוס נתקע לי ושאני מנסה לעשות לו כיבוי אז עולה מסך כחול לפני ואחר כך הוא עושה הפעלה מחדש וגם שהוא נתקע המנהל משימות לא מגיב ולא נפתח ורושם לי שגיאת יישום.. אני מציין שהמסך הכחול קורה פעם בכמה זמן אבל התקיעות מהווינדוס זה דבר שקורה לי קבוע בשבועות האחרונים וזה קורה גם שאני משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט. תודה לעוזרים ;D
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב חדש בעל מפרט בסיסי (לוח, מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך 9500 הארדיסק וצורב), התקנתי Win 7 Pro 64 והכרטיס רשת הפנימי לא מזדהה, בעיה מוכרת בRev2.0 של הלוח הזה. התקנתי את הדרייברים מהדיסק, הכרטיס מזדהה אבל אומר שהכבל רשת לא מחובר. הסרתי והתקנתי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר - עדיין אומר שהכבל רשת לא מחובר. הסתכלתי בDevice Manager והכל נראה סבבה. הרצתי Troubleshooter - לא עזר, גם הוא עושה לי שהכבל רשת לא מחובר. העלתי את המחשב מLInux Mint Boot CD והכרטיס רשת מתפקד מצוין. חזרתי לווינדוס 7, הבעיה לא נפתרה. התקנתי על מחיצה נפרדת Snow Leopard 10.6.3 והכרטיס מתפקד מצוין, חזרתי לווינדוס 7, הבעיה לא נפתרה. לאחר מכן הורדתי אפליקציה של Realtek שעושה Diagnostics לכרטיסי רשת, היא מצאה ב…
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מאוד חמורה עם המחשב, וגם בעיה די הזוייה שלא נתקלתי בה בחיים שלי. לחבר שלי יש מחשב שנקנה לפני איזה שנתיים, ועוד די בסיסי. עכשיו הוא מאוד רצה לשחק במשחק חדש שיצא אבל הכרטיס מסך שלו (8400 GS) מן הסתם לא עומד בדרישות. אז אמרתי לעצמי שאני אבוא עם הכרטיס מסך שלי ואתן לו לתקופה עד שהוא יסיים. אז באתי אליו, פירקתי את המארז, ואז באתי להחליף בין הכרטיסים ואז שמתי לב שאין לו מהיציאות של הספק יציאה ספציפית שמתאימה לכרטיס מסך שלי (8800 GT). אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד מעט מתאם ובינתיים אני אחזיר לו את הכרטיס מסך בחזרה, אבל פה התחילה הבעיה המיסתורית הזאת: אחרי שחיברתי, באתי להלדיק את המחשב, המחשב נדלק, נכנס לווינדוס, וכעבור איזה 5-10 שניות פתאום מסך שחור! הנורית של המסך…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ככה יש לי מחשב יחסית ישן שמורכב מכל מיני חלקים שנזרקו משדרוגים של מחשבים אחרים ובסוף יצא מחשב לא רע לזמנו : מעבד : cor2duo e6300 1.86 8mb הראשון שאינטל הוציאו בסדרה לוח אם : Asrock 4CoreDual-SATA2 R2.0 . זכרונות: 2x1gb ocz 667 Hz מארז: גנרי של איבורי עם הידית אחיזה למי שמכיר ספק כוח : EzCool 550 W כרטיס מסך : ati saphire 4850 512mb דיסק קשיח: wd - 320 giga צורב : Lg - x22. שימושי המחשב הם אינטרנט סרטים ב HD משחקים בקטנה, תכנות visual studio , פוטושופ המחשב עובד עם windows 7 ultimate 64 bit . ונראה לי שיש לו בעיות אי תאימות כי הוא זורק מסכים כחולים מידיי פעם. השאלה מה להחליף אם בכלל? רק מעבד או אולי רק לוח אם או כל הבנדל כולל זכרון ? חשבתי על משהו כזה : AMD…
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פתחתי אשכול שבאמצע משחק בהארי פוטר החדש המחשב מאפשר לי לשחק כ5 עד 10 דקות (במקרה הטוב) ואז קורס טוטאלי אחרי שפתחתי כמה תרדים ודיונים לגבי הבעיה המוכרת הזאת של אנשים אחרים גיליתי כי הסיבה היא נובעת כתוצאה של התחממות אחד מהגופים במחשב (cpu כ.מסך וכדומה) *חשוב לציין שאני משחק בגרפיקה הגבוה של המסך וזה מגביל גם למשחק עצמו. אז ניגשתי למחשב ופתחתי והתחלתי לשחק במשחק ואז ניסיתי לגעת במעבד ולא היה שום סימן להתחממות (לפחות אני לא הרגשתי) לאחר מכן ניסיתי לגעת בכרטיס מסך והופתעתי הכרטיס עצמו והקירור היו לוהטים... עוד חשוב לציין שהמשחק אינו כלל וכלל משחק כבד הקירור של הכרטיס מסך הוא הקירור המקורי של הכרטיס עכשיו השאלה שעולה היא כזאת: האם הבעיה נובעת מעצם התחממות…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה אני צריך עזרהה דחוףף יש לי בעיה כזאתי.....המחשב מידי פעם נתקע לי והמנהל משימות לא נפתח אלא רושם שגיאת ישום והוא לא נפתח והמחשב ממש נתקע וזה כולל הכל ושאני מנסה לעשות כיבוי קודם מעלה מסך כחול ורק אז הוא עושה הפעלה מחדש...אני מציין שהמסך הכחול לא קבוע אלא מידי פעם אבל התקיעות ומה שקורה למנהל משימות זה ממש הולך ונעשה לעיתים קרובות יותר ויותר. תודה למי שיוכל לעזור לי (:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ FIFA11 על 8400GS, ברגע שהמשחק אמור להתחיל הוא פשוט תוקע את כל המחשב על מסך שחור עם כמה שורות (ספורות יחסית נע בין 3-10) כחולות/ורודות כאלה ופשוט צריך לעשות ריסט למחשב.. לא נראה לי שזו בעיה של טמפ' כי זה עומד על +\- 45 מעלות.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המשחק, אך עם אותה תוצאה.. המחשב הוא Pentium D עם 1G זיכרון על XP SP3... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עבד מצויין עד לפני חצי שעה. מאז החלפתי ספק וחיברתי מחדש את כבל ה-IDE. וידאתי שהכבל מחובר כראוי ויש מתח מהספק. יש דיסק SATA בודד במערכת במקביל (ב-BIOS מוגדר בקר ה-SATA על AUTO כמו קודם. עצה מישהו?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אודה למי שישיב לי על בעיה שהתעוררה במחשב שבביתי שלאחר 5 שניות הוא לא ממשיך להידלק ויוצאת הודעת אזהרה: WARNING !!! USB DEVICE OVER CURRENT DETECTED!!! PLEASEN REMOVE OVER CURRENT USB DEVICE!!! כעבור 10 שניות הוא נכבה, ממה נגרם השינוי המדובר באזהרה ומה דרך התיקון? ניתקתי את כל החיבורי של הUSB החיצוניים והכרטיס של הרחבה שלנתי כניסות USB הנוסף שהיה במחשב ועדיין הבעיה נשארה. מה עלי לעשות ??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים השבוע החלפתי לוח אם, הארדיסק וזיכרונות, התקנתי מ"ה XP SP 3 (שנבדקה בעבר) והתקנתי את כל הדרייברים הנחוצים ללוח מהדיסק הנלווה, הלוח שלי הוא ECS GEFORCE6100-PM, עם העלאת המערכת שמתי לב ששתי יציאות הUSB הקידמיות לא פועלות, (האחוריות כן),הסרתי את מנהל ההתקן של USB והפעלתי מחדש=לא עזר, בדקתי חיבורים ללוח=תקין, בדקתי בביוס=מורשה , עידכנתי צ'יפסט דרייבר=לא עזר, עדכנתי ביוס=לא עזר, באת הכנסת DOK או רכיב USB אחר ב99% מהמקרים מתקבלת ההודעה "אחד מהתקני הUSB המחוברים למחשב זה פועל באופן לא תקין ווינדוס אינו מזהה אותו וכו'" לעיתים נדירות הוא מזהה אותו לשניות ושוב מאבד אותו, לכאורה נראה בעיה חומרתית בכבלי המארז, האם ישנה עוד אופציה תוכנתית שלא ניסיתי? אולי תוכנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב פתאום נכבה ללא שום התראה (טמפרטורה נמוכה ואין אבק) או שלפעמים הוא נתקע לגמרי (שום מקש לא פעיל ולא ניתן להזיז את העכבר) ואז אני נאלץ לכבות אותו מהמתג הפעלה/כיבוי, מה יכולה להיות הבעיה ? אין לי מסך כחול והוא לא רושם לי שיש איזושהי בעיה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לחפש דרייברים באתר של xerox, אך לא מצאתי דרייברים ל win 7. ניסיתי להתקין את הדרייבר של ה xp וזה לא עבד. קראתי באתר של xerox, וכתוב שלמי שיש ויסטה, יכול לנסות להתקין את הדרייבר של phaser 3130. אין לי ויסטה, אבל חשבתי שזה שווה נסיון, והורדתי את הדרייבר מ http://www.support.xerox.com/support/phaser-3130/downloads/enus.html?operatingSystem=winvista&fileLanguage=en_GB אבל אני לא מוצא שם את קובץ ההתקנה (אין קובץ בשם setup.exe או משהו כזה). יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לנהל שיחות טלפון מהמחשב אבל דרך הקו של בזק (לא שיחות Voip). פשוט לחבר איכשהו את המחשב לקו הטלפון ולהוציא שיחות דרך אוזניית בלוטוט. חשוב לציין שהחיבור שלי לאינטרנט מתבצע דרך קו אחר מזה שדרכו אני רוצה לבצע את השיחות. אין לי בעיה לקנות עוד כרטיס רשת או כרטיס קול או משהו כזה כדי שאני אוכל לחבר איכשהו גם את הקו השני. בסך הכל בסופו של דבר המטרה היא לבצע שיחות רגילות פשוט דרך המחשב ולהשתמש באוזניית בלוטוט. אשמח לכל עזרה בנושא (חומרה,תוכנה וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום התקנתי תוכנה שאמורה לנקות כביכול את המחשב REGCLEANER ואחרי שלחצתי על הניקוי והמחיקה המחשב שהתבש ולא מגיב, אני מנסה ללחוץ על אייקון מסויים לדוגמא מחשב שלי או משחק כלשהו או כל דבר אחר ופשוט לא קורה כלום, הוא לא פותח שום דבר ושום תיקיה, איך אני מתקן את זה? אפשר לעשות שיחזור מערכת דרך המסך הכחול כי האפשרות שיש בסגל ההתחל לא פועל גם כן.. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
היי, יש לי 4 שקעי USB, יש בהם מתח חשמלי אבל אף אחד מהם לא קורא התקן כלשהו. (מקלדת, עכבר וכו') ניסיתי לסדר את העניין ע"י האפשרויות הבאות: 1) כיבוי המחשב, כיבוי מפסק הפעלה, ניתוק מהקיר לזמן ממושך והדלקה מחדש 2) הסרת כלל התקני ה USB דרך מנהל ההתקנים / Device Manager על מנת שהמערכת תזהה את החומרה מחדש 3) עדכון כלל השדרוגים של windows update ובדיקת אנטיוירוס כללית שלא מצאה סיכונים כלשהם --- המשכתי לחפש בגוגל, מפה ומשם צצו נושאים על הקפדת BIOS מעודכן , תהיתי אם תוכלו להמליץ לי על ההגדרות שאני צריך לשנות שם נתוני BIOS שלי: BIOS Version/Date: American Megatrends Inc. 0601, 23/08/2007 SMBIOS Version: 2.4 לוח אם: PSB VM SE אז ב BIOS נכנסתי ל USB Configurations וזה מה שהיה מצוייו שם…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, 320GB חיבור USB. כאשר אני מעתיק קבצים לדיסק הוא מתחיל להעתיק אותם במהירות של 10-20 מגה לשניה אבל אחרי כמה קבצים הוא יורד למהירות של פחות מ-1 מגה - למרות שיש יותר מ-100GB מקום פנוי. גם לאחר המתנה ארוכה (חשבתי אולי יש לו באפר בהתמלא), הוא ממשיך לעבוד במהירות איטית מאוד. ביצעתי פירמוט לכונן, אבל הבעיה חוזרת על עצמה. מערכת ההפעלה שלי היא XP. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר תקופה, ובזמן האחרון קורה מצב שאני באינטרנט, או סתם מסדר את התיקיות במחשב, והמסך קופא, המחשב מאתחל את עצמו, וגם אז, המחשב נדלק אך המסך כבוי, הנורית האדומה נדלקת וכתוב שאין חיבור, רק לאחר כמה כיבויי מחשב המסך נדלק. הוצאתי את הכבל בין המחשב למסך וחיברתי וגם לא היה עוזר, ניתקתי את זרם החשמל למסך וגם לא עזר. מה צריך לעשות? הבעיה בכרטיס מסך? במסך עצמו? או אולי בחלק אחר במחשב? (ספק? זיכרון?)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למשחקים כמו COD MW2 או Insaniquarium Deluxe המסך נכבה. במשחקים אחרים הוא עובד כרגיל. בדקתי באינטרנט וראיתי שזו בעיה עם ה-REFRESH RATE, הוא 60 לפי מה שמוגדר בווינדוס והכל בסדר. אני עובד עם מסך 19 אינץ' של VIEWTECH ועם WINDOWS 7 64 BIT, כרטיס המסך שלי הוא 9800 GT עם 1GB. למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני משנה רזולוציה משהמחשב נדלק זתומרת מהלוגו של לוח אם עד הטעינה של הווינדוס? אני רוצה לשנות כי המסך מהבהב עד אחרי הטעינה של הווינדוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אחרי שהכרטיס מסך שלי נדפק, הלכתי להחליף אותו בגדר האחריות שניתנה לי, ולאחר שחיברתי אותו למחשב התחלתי לקבל את החלון הבא כל פעם שאני מפעיל את המחשב:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי ווינדוס 7 וולטימט 32 ביט בעברית , עכשיו לאחר נפילת המחשב יש "דיווח פעולות " ששמה נתנו לי 3 הודעות , ונכנסתי להודעה אחת וזה החלון שהראה לי : http://img135.imageshack.us/i/20153962.gif/ עשיתי סריקה באינטרנט והכל באנגלית , אבל שיש משהו שקשור לוירוסים , זה יכול להפיל את המערכת , או שזה לא קשור לוירוסים וזה קשור למשהו אחר לגמרי ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , בטח ראיתם את האשכולות הקודמים שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481671.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481705.new#new עשיתי OCCT ואחרי 2 דקות הוא יצא לי ממנו לבד והוא הניב את התמונות האלה , מזה אומר : אם לא עובדים התמונות הינה לינקים : http://img502.imageshack.us/i/2010111819h02volt12.png/ http://img152.imageshack.us/i/2010111819h02volt5.png/ http://img841.imageshack.us/i/2010111819h02volt3.png/ http://img191.imageshack.us/i/2010111819h02vcore.png/ http://img641.imageshack.us/i/2010111819h02cpu1.png/ אשמח שתעזרו לי לפענח את התמונות ...תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בעיה עם דרייברים של הסורק. החלפתי מערכת הפעלה מ-xp ל7 ולא מוצא את דרייברים. סורק מסוג של Mustec דגם 1200 CU Plus לא Bear Paw בבקשה אולי מישהו יוכל לעזור לי למצא את הדרייברים? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב נייד בעל יציאת VGA אני מעוניין לחבר אותו למסך 42'' בעל יציאת HDMI (יש גם VGA במסך) מה אני צריך לעשות על מנת לחבר אותו ושתהיה איכות צפיה טובה? הבנתי ש VGA לא תומך בסאונד או משהו כזה ועל איזו רזולוציה מומלץ לשים תודה, אורן
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה שלא הצלחתי להבין את משמעותה יש לי 2 מחשבים בבית 1נייד ו1נייח(שולחני) הנייד טיפה יותר חלש מהנייח אך הוא סוחב מצויין+ את המשחק החדש של הארי פוטר למרות שזה אמור להיות בנייח המפרט של שניהם בקצרה: נייד של hp http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212597.html *גירסת כ.מסך עם 1 גיגה והנייח(שולחני) מעבד 4 ליבות אינטל 9505 כ.מסך ATI 4870 של שאפר עם 1 גיגה זיכרון וגוף קירור לוח אם גיגה בייט p43 (לא ממש זוכר דגם 4 גיגה זיכרון מחולק 2 סלוטים של 2 גיגה (מהירות 1300) הארד דיסק1 טרה זהו פחות או יותר מה שקורה שבנייח (שולחני) המחשב מעלה לי את המשחק נותן לי לשחק כמה דקות ואחרי 5 דקות בערך מתכבה חשוב לציין…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-