עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם יש ברשותי עכבר מסוג Logitech G5 העכבר דיי ישן ועבר דיי הרבה (5 שנים) אבל אני עדיין לא ממהר להספיד אותו מקריאה קצרה באינטרנט זאת בעיה מאוד נפוצה ומסתבר שהפתרון שנותנים לכולם הוא נסיון החלפת הכבל או החלפה באחריות שכמובן אין לי. ניסיתי לשחק קצת עם הכבל גם כאשר פתחתי את העכבר הכל נראה תקין ושום משחק עם העכבר לא מכבה אותו כמו שקורה בשימוש סדיר, כאשר אני מרים את העכבר ביד והופך אותו הוא מתכבה ונדלק לסירוגין כאילו ממש משהו זז בפנים והוא כבה.. יש לכם מושג אם זאת באמת בעיה של כבל (מצאתי אחד באייביי) אולי בעיה של מתח שהכבל מספק לעכבר, כי מבחינת מגעים זה לא נראה ככה? או שיש איזה חלק חופשי בפנים שזז וגורם לקצר או משהו ? בקיצור אין לי מושג יש לכם רעיונות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gizunt,

התקנתי סוף סוף בפעם הראשונה את הלוח 8IPE1000 וכאשר הWINDOWS עולה אין סימן של עכברת אפילו כאשר הWINDOWS מעלה זהוי חומרה. מה אפשר לעשות והאם זה בעיה בלוח. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ronll,

i got that error [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by אושריניו,

אוקי הכרטיס קול שלי הלך....דרייברים הותקנו, כל מה שניתן לעשות שאני יכול ואפילו מומחי מחשבים, אין שום קול במחשב" לא מותקן התקן פלט שמע" נסייתי הכל ולא הלך. עכשיו בדקתי וכרטיס קול שלי הוא ONBOARD= מובנה עם הלוח אם. יש לי כניסה של PCI-E לכרטיס קול חיצוני ואני רוצה לקנות.. השאלה שלי היא אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני סביבות ה50 שקל גג..זה כדאי? אמרו לי שבתכלס כרטיס קול מובנה וכרטיס קול חיצוני לדוגמה ב50 60 שקל הם אותו דרעק(ותכלס נהניתי עם הכרטיס קול המובנה, לא היה איתו שום בעיה עד שהמחשב קיבל מכה) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Meir Yazdy,

שלום מערכת הפעלה-ווינדוס 7. 64 ביט. שלום יש ברשותי את המחשב כשנה,השבח לאל המחשב אין תקלות. היום כשהפעלתי את המחשב זה מה שאני רואה: אני מעוניין שהמחשב יחזור לעבוד כרגיל. אשמח לעזרה,בתודה מראש. [ATTACH=CONFIG]9707[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by spatz,

שלום לכולם, בימים האחרונים שמתי לב כי הטמפרטורה של המעבד מגיעה לרמה מאוד גבוהה - בערך 98 (!!) מעלות ב-Real Temp לאחר כ-5 דקות ריצה של Prime95 במצב Small FFTs, כאשר ב-idle הטמפ' מגיעה עד 45 מעלות. המפרט שלי הוא: לוח Gigabyte X58A-UD7 מעבד Intel Core i7 940 עם היטסינק Thermaltake V1 AX ספק כוח Corsair TX750 זכרונות Kingston 6GB Triple Channel 1600MHz שני כרטיסי מסך NVIDIA GTX 460 1GB מארז Antec P183 ביצעתי את הדברים הבאים בניסיון (שנכשל) לשפר את המצב: 1. פתחתי את המארז וניקיתי אותו מאבק. יש לציין כי לא היה הרבה אבק מלכתחילה. 2. הוספתי מאוורר למארז מקדימה, כך שכעת יש שלושה: אחד שמכניס אוויר ושניים שמוציאים מאחורה ומלמעלה. 3. סידרתי את הכבלים כך שזרימת האוויר טובה יותר.…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by noambaum,

בהמשך לפורום הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83218.0 קניתי את ה-TT420W ועדיין הבעיה קיימת ניסיתי לפתוח את הצד של המארז גם כן וגם זה לא עזר. מה לעשות? האם הטמפ' הנ"ל נורמאליות: מעבד-47 לוח אם-33 במנוחה.... מעבד:AMD 2400+ SOCKET A לוח אם- ASUS A7V8X מה דעתכם אני צריך לעשות והאם הגורם הוא המעלות??? בתיקווה שתפתרו לי את הבעיה ...נועם

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני לא משתמש בשרותי הטלפון שלהם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Pentium D,

יש לי תקלה במחשב שהתחילה רק אתמול. אחרי זמן ממושך (או אף קצר) שאני משתמש במחשב, לפתע הוא נתקע, ולאט לאט המסך מתחיל לההפך למטושטש. (הצבעים נמרחים) אני לא יכול לעשות שום דבר כי זה יכול לקרות כל רגע שאני באמצע משהו חשוב. אחרי שזה קורה ואני עושה ריסט, אז כשהמחשב עולה (שולחן העבודה) מופיעים פסים לבנים על רקע שחור ולאחר כמה שניות המסך נהפך שחור כולו. אז אני צריך לכבות אותו ולחכות כמה זמן (לפעמים הרבה זמן) ואז זה עובד רגיל. אם למישהו יש מושג מה לשעות,תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by avichaisH,

שלום, הכל התחיל לפני מספר חודשים שהתחלתי להגריש בירידה בביצועי המחשב ולא הבנתי מה הגורם. בחרתי להתעלם מהבעיה בנתיים. לפני מספר ימים במהלך משחק מחשב המחשב נתקע על מסך כחול (windows xp) לחצתי על ריסטרט והמחשב עלה מחדש כשהוא הגיע לווינדוס הוא קרס שוב עם מסך כחול. לאחר כמה פעמים של תהליך כזה הבנתי שאני בבעיה ומכיוון שיש לי טיפה רקע בחומרה פתחתי את המחשב ובגלל שהנחתי שזו בעית זכרון פנימי שלפתי את אחד מהזכרונות (יש לי 2 זכרונות של ג'יגה כל אחד) והפעלתי את המחשב. להפתעתי הוא עלה כמו שצריך ואפילו היה טיפה יותר מהיר ממה שהתרגלתי אליו. עדיין לא הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס ששלפתי לכן התחלתי לבצע נסיונות וגיליתי שלא משנה איזה כרטיס בפנים הוא עובד מצוין והדרך היחידה שבה הוא נתקע היא …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לפני כמה ימים שהדלקתי את המחשב כמה שניות אחרי הווינדוס עלה הופיע לי מסך כחול עם הבעיה הבאה: stop:0x000008E חיפשתי ומצאתי שזה כנראה קשור לזכרון אבל שהדלקתי אותו היום שהו הגיע לWEKCOME קופצת הודעה שאני צריך להפעיל את הווינדוס ולא משנה מה אני עושה כן לא או לא נוגע הוא עושה ריסט...יש לי 2 סטיקים 256 ו2 512 נסיתי להוציא חלק וזה לא עזר... מישהו מכיר את זה או יודע מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי. יש לי שני כוננים קשיחים. אחד של טרה,ועליו מותקנת באחת המחיצות W7, והשני של חצי טרה, שעליו מותקן XP. החל מאתמול, כאשר אני עושה בוט מאחד הכוננים, אני מקבל הודעה שהדיסק צריך להיבדק. אני מקבל את ההודעה הזאת בשני הכוננים. אחרי הבדיקה הקצרה, שבה לא מתגלות בעיות, המחשב מודיע שוב את אותה הודעה, ורק כשנמאס לי כבר, אני לוחץ על מקש כלשהו והוינדוס עולה כרגיל. מישהו מכיר תופעה כזאת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום! יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני דגם: Seagate FreeAgent Desk 1000GB ומדי פעם הכונן מבצע תיקתוקים ל 3-4 שניות גם בזמן מנוחה.. יכול להיות שהכונן לא תקין?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ilan2525,

ברשותי מחשב נייד בן כ 3 שנים עם מעבד איטל e3400 . במחשב מותקן פיזית זכרון של 4 gb אולם מערכת ההפעלה windows 7 32 bit מזהה רק 2.8gb . האם כדאי להעלןת מערכת הפעלה של 64 bit כך שכל 4gb של הזיכרון יפעלו ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה וכן להביא לי לינק אייסיקיו 167806010 לירן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shay_1,

שלום, יש לי וינדוס 7 והגדרתי שבמחשב ייכנס למצב שינה לאחר 10 דקות אך כאשר מגיע הזמן שלו להכנס למצב שינה הוא כבה ומי נדלק שוב.. מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש

17. מחשב לוח gigabyte 8s655FX, מעבד פנטיום 4 2.6. המחשב עולה, אומר שיש לו בעיה של ערכים ב CMOS, אני מתקן אותם, עושה SAVE, המחשב כאילו עושה רסטרט אבל אז זהו לא רואים כלום ואין צפצוף. ניתקתי הכל, החלפתי סוללה, ניקיתי מעבד +גוף קירור, סלוטים של זכרונות וכרטיסים. אותו הדבר, המחשב עולה סבבה, אבל אחרי שנכנסים ל BIOS, לא מצליחים יותר, או אם עושים רסטרט באמצע ההעלאה. החלפתי לספק כוח של HEC שיש לי פה. המחשב עלה יופי חשבתי סוף סווף זאת בעיה מהספק. הגעתי עד להתקנה של חלונות ואז שכחתי שחיברתי דיסק קשיח SATA שההתקנה לא מזהה. אחרי עוד רסטרט, המחשב שוב עם אותה התופעה. מה זה יכול להיות? אני מבין שזה יכול להיות הלוח, אבל המחשב עבד נהדר, עשה קצת בעיות, שלחו לטכנאי, הוא אמר ניסיתי לפרמט לא הצל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by coperl,

לינוקס דרס לי את הMBR ווינדוס לא עולה, לצערי ולטיפשותי אין לי דיסק תיקון, מישהו יודע היכן ניתן להוריד דיסק תיקון? המערכת שלי היא 64B. זה די דחוף לי, תודה מראש. באותה הזדמנות אשאל אם מישהו יודע למה לינוקס מסרב לעשות מאונטינג למחיצה של ווינדוס, תוך שהוא מעלה כרגיל מחיצות אחרות, זה כבר כמה זמן ולא קשור לבעייה הנוכחית, זה ההודעה שאני מקבל Error mounting: mount exited with exit code 14: Windows is hibernated, refused to mount. Failed to mount '/dev/sda5': Operation not permitted The NTFS partition is hibernated. Please resume and shutdown Windows properly, or mount the volume read-only with the 'ro' mount option, or mount the volume read-write with the 'remove_hiberfile' mount…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gabbyak,

שלום רב. אני רוצה לשלוט במחשב (הנמצא במקום אחד ) משני נקודות בבית . כל נקודה תכלול מסך מגע + מקלדת ועכבר. יש לי צינור קוטר 20 מ"מ שמגיע ממיקום המחשב לכל נקודה . עדיין אין לי מחשב – אני צריך משהו פשוט למטרת גלישה וצפייה בסרטים – חשבי על NUC. אשמח לקבל רעיונות למימוש הדרישה הזאת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חברים.. עוד בעיות.. אין להן סוף לאחר שהצלחתי להפעיל 2 הראדיסקים של SATA2 ביחד ההארדיסק שחיברתי מאוחר יותר נכשל באמצע פעולות בWINDOWS. למשל אני מוריד משהו בתוכנה AZUREUS (ביטורנט) ולפתע הוא נותן הודעת שגיאה: Disc read error - the request could not be performed because of an I/O device error, write fails, flush fails הודעה שניה עם write במקום read ועוד 2 הודעות בערך אותו דבר. המוזיקה מהWINAMP שהפעילה קבצים מהכונן ההוא הפסיקה והוא לא מופיע ב"מחשב שלי" אני גם מקבל הודעה מפחידה מהWINDOWS שהקבצים ששמרתי (בתהליך ההורדה) בכונן נאבדו. האם יש צורך לשים ג'אמפר כלשהו בכונן הזה? למה הוא נכשל? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by liorco,

שלום לפני מספר ימים קניתי dell vostro 131v וגיליתי שאין מקום שבו אפשר לחבר מיקרופון, במחשב הקודם שלי היה לי מקום לכניסת אוזניות וגם לכניסת מיקרופון, אבל כאן יש רק כניסה אחת לכניסת אוזניות בלבד, איך אוכל לחבר מיקרופון גם? גבר נוסף, אמור להיות מיקרופון מובנה במחשב, אך אני לא מצליחה להדליק אותו, בסקייפהוא לא עובד, וגם בהגדרות שלו במחשב לא הצלחתי לתקן את הבעיה האם מישהו יודע לעזור לי? איך אוכל בסופו של דבר להצליח לדבר בסקייפ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכם. יש לי מחשב סלוני ששימש לקולנוע ביתי. אתמול ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה אבל הוא נתקע באמצע. לקחתי את ההארד דיסק והתקנתי עליו ממחשב אחר. עכשיו, כשאני מנסה להדליק את המחשב, הוא מזהה כוננים וזכרון, אבל אחר כך מבצע ריסט עצמאי. אחרי הריסט הוא עולה למסך שבו הוא שואל האם להעלות בSAFE או רגיל ואחרי שאני בוחר (לא משנה מה), הוא מבצע ריסט עצמאי וכך הלאה. ניסיתי הכל: הבאתי הארד דיסק אחר שעובד ממחשב אחר ניתקתי כרטיסים וכונני CD והשארתי רק כרטיס מסך בדקתי את ההארד דיסק על מחשב אחר, שם הוא עבד. רק בסלוני לא. שיחקת עם הזכרונות, הוצאתי, החלפתי מקומות. החלפתי כבל BUS, החלפתי גם את המיקום שלו. שום דבר לא עוזר. המחשב עולה ומבצע ריסט שוב אוטומטית. מה יכולה להיות הבעיה? איך לגשת לפ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב, נראה לי שהכותרת די מסבירה אבל... היום שמתי לב שכשאני מכניס דיסק לצורב שלי (LITEON 40125W) ומגביר את העוצמה של הרמקולים אני יכול לשמוע דרכם את סיבוב הדיסק בצורב ??? אני יודע שזה קורה בזמן קריאה של דיסק, לא בדקתי אם גם בצריבה. למה זה קורה ? זה יכול להזיק למחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך RADEON X1650Pro 512MB הכרטיס הזה אמור להחזיק כמו שצריך... שלחתי אותו גם לבדיקה הוא תקין במשחקי FPS (בעיקר CS) יש לי דרופים כאשר יש עומס של גרפיקה ובמצב כזה לא ניתן להזיז את העכבר והמקלדת הם פשוט לא מגיבים לכמה שניות והFPS צונח.. אני בטוח שזאת בעיית חומרה מכוון שפרמטתי וגם זה לא עזר. לפני זה היה לי 6600GT שהלך לעולמו ולא היה לו בעיות כאלה(למרות שהתחילו לו קצת דרופים אבל לא משהו רציני) השאלה אם זה בגלל שאני צריך להגדיל ספק כוח,או שמשהו אחר יכל ללכת במחשב אני לא יודע מה לעשות... בהרבה משחקים זה ככה וזה באמת די מעצבן אם מישהו תותח כדי לפתור לי את הבעיה הזאת אני יודה לו מאוד.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הרכבתי מחשב מהרכיבים החדשים הבאים: Intel Core i5 4690K Gigabyte GA-Z97-D3H G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz Crucial MX100 Inch 256GB Western Digital Red 3TB x2 Scythe Ninja 3 Rev.B Seasonic 650W 80+ Gold X-650 ולקחתי מהמחשב הישן Sapphire HD7850 ומארז Antec P180 הבעיה היא כזו: מידי פעם המחשב לא עולה (לא עובר את ה- POST) כשמנסים להדליק אותו. במקום זה, הוא נכנס ללופ של בוטים, בהם מוצג הלוגו של ג'יגהבייט, לאחריו מסך שחור ואז ריסט (ושוב מההתחלה, ללא הפסקה). הדרך להדליק אותו כשהוא במצב כזה, היא לכבות אותו, לחכות חצי דקה ולהדליק שוב. ברוב המקרים הוא עולה כרגיל אחר כך, ואם לא, אז אחרי ניסיון נוסף או שניים הוא עולה. דרך נוספת להדליק אותו היא לעשות Clear CMOS באמצעות הפינים בלו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים