עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MW,

לפני חמש דקות קיבלתי מסך כחול ב WINDOWS XP רשם שם DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אמר לי לעשות ריסט...עשיתי פתאום המסך לא נדלק רק המחשב.... ניתקתי הוצאי וחיברתי שוב תכרטיס מסך הסתדר עכשיו המחשב מצפצף סתם ככה כאילו מצפצף מפסיק ומצפצף כל כמה זמן.... אני לא יודע מה קורה לו מישהו אולי יודע מה הבעיה??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא אני מתנצל על כך). החלטתי להחליף מארז. הבעיה היא שלוח האם מחובר למארז הנוכחי עם ספייסרים מפלסטיק שנראים כך (שהם לא מחוברים): איך מסירים את הספייסרים הללו מבלי לפגוע בלוח האם? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Delux,

אני חושב שהיא קשורה ללוח אני חושב הנה אולי אתם יודעים:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by waizman,

אני מקבל בזמן האחרון שגיאות שמסתיימות לי ב Blue Screen וב Memory Dump. יכול להיות שהספק אחראי לבאגים האלה? איך אני יודע אם הוא חלש מידי בשביל המחשב שלי? מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, קניתי הארדיסק WD 1.0TB Caviar Black, ההארדיסק כאמור בטכנולוגיה של sata 6gb/s. לוח האם שלי הינו לוח של אינטל מסוג DG41RQ אשר תומך ב-sata 3gb/s. ביצעתי התקנה של ווינדוס 7 על גבי ההארדיסק, ההתקנה עובדת כמו שצריך עד השלב האחרון שבו מתבצע הבוט האחרון. שם אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה של המסך. המחשב עולה דרך הארדיסק sata 3gb/s ישן בצורה תקינה (עם ווינדוס אקס.פי). ניסיתי לבצע את הג'ימפור של פינים 5-6 (אשר אמור להגביל את ההארדיסק ל3gb/s ב-phy) אך גם זה לא עזר. ממה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה של הרצת הארדיסק sata6gb/s על גבי לוח אם תומך sata3gb/s. אשמח אם תוכלו לסייע לי בפיתרון לבעיה. בתודה, אוהד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בזמן האחרון מדי פעם המחשב קורס לי פתאום בצורה ברורה שהוא נתקע ואז עולה לי מסך כחול שעד כמה שאני זוכר שאמרו לי פעם זה אומר שיש בעיה בחומרה במחשב. המסך הכחול נמשך רק כמה שניות בודדות אז אני לא ממש מצליח לקלות ממנו משהו רק "...Damage......". בפעם הקודמת זה היה הכרטיס מסך (לפני יותר חצי שנה). זה לא קורה לי כול יום, הפעם האחרונה היה אתמול ולפני זה היה שבוע לפני.... . היה לי יום שהיה לי פעמיים בהפרש זמנים קטנים וכשעדכנתי דריבר חדש ללוח אם זה היה נראה שהכול הסתדר כי לא עלהלי המסך הכחול לאיזה שבוע וחצי אם אני לא טועה... עזרה בבקשה ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by topcat115,

אני מנסה לצרוב קבצי וידאו לפורמט DVD על דיסק DVD+R DL ובסוף הוא מודיע שהצריבה נכשלה, וכשבעצם הוא צרב רק חצי. ניסיתי כבר בשני צורבים שונים שתומכים בDVD+R DL ואותה תוצאה בשניהם. השתמשתי בWindows DVD Maker. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Burned,

אז ככה לפני שנתיים בערך קנינו מחשב AMD GAME כחבילה אחת. המפרט: מפרט TDG1002 AMD Game PC 6400: CPU (מעבד): Athlon X2 6400 Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW Case (מארז): Recom Blackdraft ATX Power Supply (ספק כוח): Recom 450W קצת אחרי שקיבלנו אותו הוא כבר התחיל לעשות בעיות... הבעיות הן שהCPU USAGE עולה ל100% ותוקע את המחשב כל הזמן והוא מגיב ממש לאט כאשר מפעילים אינטרנט, לא משנה איזה דפדפן הוא עולה ל100%CPU וזוחל. במיוחד עם פלאש. פירמוט לא עוזר, גם אחרי פירמוט הוא ממשיך לעשות את…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי כרטיס HD4850 עם הדרייבר הכי עדכני (10.4) וכשאני מחבר את הכרטיס עם קבל HDMI דרך היבור המובנה שלו הוא מעביר רק תמונה בלי קול במנהל התקני השמע הוא מזהה את היבור אבל כלא מובר מישהו יודע מה עושים? תודה!

10. Started by Skyline GT-R34,

שלום לכולם! יש לי בעיה כזאת אני משחק במשחק שנקרא UAZ Racing 4x4 ובזמן המשחק המעבד על כמעט 100% עבודה, לפני שאני יפרט את החלקים רציתי לציין שהמשחק אינו עובד על גרפיקה מלא ואינו גם דורש כזה אימוץ לפי דרישות המשחק. החלקים במחשב הם: לוח אם GA-K8NF9 REV1.0 אחרי שדרוג ביוס מעבד AMD FX-60 + בעל קירור מסיבי צלעות קירור של חברת COOLER MASTER אם אני לא טועה ושני מאווררים 120mm שיושבים על הקירור זיכרון 2GB DDR1 400MHZ שאת שם החברה אני לא זוכר כרטיס גרפי לבנתיים ATI RADEON X1550PRO 512MB ד"א שמתי לב שגם בהעברת מידע עוד פעולות נוספות מסוימות המעבד עולה במאמץ, הייתי שמח לקבל תשובה לבעיה ופתרון. בתודה מראש נאור

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

חיברתי 2 מסכים למחשב בעל יציאת VGA ןDVI איך ניתן לחבר מסך שלישי וראיתי שתמונות שאנשים עושים את זה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אתמול במהלך היום, החלו להופיע על מסך המחשב (בזמן שסתם רואים את ה-desktop) ריצודים - מעין כתמים קטנים ריבועיים או פסים של צבעים מרצדים. זה נמשך כמה שניות ואחר כך נעלם. אחרי בערך כ-10 דקות, כל המסך פתאום התחיל לרצד כך שאי אפשר היה לראות כלום ואז קיבלתי חיווי מהמסך שאין סיגנל. מאז, המחשב עולה ומגיע לריצודים ולסיגנל הנעלם כל הזמן ולא עולה מעבר לזה יותר. עוד פיסות מידע (לא בטוח שיש קשר): 1. לפני מספר חודשים הוספתי דיסק קשיח חדש וכרטיס מסך חדש למחשב אבל לא החלפתי ספק (אמרו לי שלא בטוח שצריך). הקונפיגורציה שלי היא: amd 3000+ 939 1 Gb samasung DDR 400 1 HD 80Gb IDE 1 HD 160 Gb SATA new: 1 HD 320 Gb SATA2 XFX 7600 GT AGP מארז + ספק: compucase 6919 והספק של …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by אבי11,

היי אולי תוכלו לתת עצה. יש לי מחשב פנטיום 4 . כאשר מפעילים אותו, הכל לכאורה בסדר. הוא מתחיל לעבוד, ווינדוס עולה. אלא מה? כעבור כ 3 דקות הוא פתאום כבה ללא כל התראה ו/או הודעה. כבה כאילו היתה הפסקת חשמל.אם אני מפעיל אותו שוב, כל העסק חוזר על עצמו. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zaroor,

רציתי לעדכן מקרה מוזר שהיה לחבר המחשב חדש יחסית לוח אסוס P5QLE מעבד 8400 זיכרון OCZ 2 כל אחד ג'יגה עם קירור עליו ניקנה קיט זוג ,זה התחיל במסכים כחולים מידי פעם ואז שהוא התחיל להישתמש בתוכנת SKYPC וזה כבר קורה באופן קבוע אז הצעתי לו לבדוק זיכרונות עם MEMTEST בשני הגירסאות ואז זה הראה הרבה כשלים באדום בוצעה הפרדה לכל אחד בניפרד אז באחד היה הרבה ובשני בקושי בוצעו החלפת סלוטים לא שינה כלום לאחר מכן הלכנו לחנות להחליף את הזכרונת ואז בחנות KSP הוא אמר תשאיר לי אותם שבוע לבדיקה ואני יודיע לך, חבר שלי התעצבן מאוד ואז בנתיים הוא קנה קיט אחר של KINGSTON כל אחד גי'גה ואז הרכיב למחשב ובהנחה שהכל בסדר ...ואז שוב אותה בעייה חשבנו לוח ,בינתיים היה שבת אז הוא חיפש איזה פיתרון יכול לע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by marknopfler,

היי לכולם קניתי מחשב מחול והוא כולל: לוח אם:EVGA 790I FTW SLI כ.מסך:EVGA GTX280 זכרונות:CORSIER 2GB SLI 1600MHZ מעבד: INTEL Q9550 המשחק נתקע ואני צריך לעשות ריסט כל פעם התקנתי את הדרייברים החדשים 180.43 CRYSIS ו GRID עובדים בלי שום בעיה בנתונים הכי גבוהים גם FARCRY2 עובד בנתונים הכי גבוהים עד שאני מקבל מסך קפוא אחרי 5-40 דקות משחק יש גם דיון בפורום של EVGA ששאלתי שם והנה הקישור למי שרוצה http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=605790&mpage=1&key=&#605790 כלום לא עוזר הנה מפרט של הBIOS שלי אני מקווה שפה אמצא פיתרון BIOS Version: P0* stock bios **System ** CPU Freq, MHz: 2833.3 GHZ FSB Reference Clock, MHz: 1333.3 CPU Multiplier: [8.5X] PCle x16-1 & 16-2…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eliad3d,

אהלן, לאחר שהתקנתי תוכנה שתראה לי טמפרטורה מהאתר של NVIDIA בשם nTUNE. התרחשה בעיה קטנה ב לוח בקרה של הכרטיס מסך. הכ.מסך הוא 8800 GTS של BFG אם זה עוזר . מחקתי את ה nTUNE והבעיה נשארה . הלוח בקרה לא מראה לי את התוכן של כל לשונית - דף ריק עם לשוניות בצד. תמונה:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by liores121,

קניתי לפני חודש ומשהו מחשב של dell vostro 15 3510 והמאווררים עובדים שעות נוספות - גם בזמן שהוא מכובה והמחשב מאוד מתחמם באזור המקשים האם זה בעיה בחומרה או פשוט צריך לשנות משהו בהגדרות ? תודה

18. Started by Hagar Cohen,

הי יש לי מודם סלולרי ProView 4GPro Highspeed USB Dongleניסיתי לחבר אותו למחשב נייח והוא איטי באופן מוגזם החלפתי חבילת גלישה ל200 ועדיין איטי מאוד. יש משהו שאפשר לעשות ? תודה לעונים/ות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by PROSK8,

הסיפור של מתחיל בזה שאתמול עשיתי אתחול של דיסק קשיח בשביל להעביר אותו ממערכת קבצים של FAT32 למערכת קבצים NTFS באפשרויות אתחול עשיתי אתחול מהיר. בדיסק קשיח הזה היה לי תמונות וכמה קבצים שחשובים לי שנמחקו בעקבות התהליך הזה. ניסיתי להוריד מספר תוכנות חינמיים לשחזור קבצים אבל זה לא עזר. עכשיו רוב התמונות שחשובות לי גם מחקתי מהפלאפון בשביל לנקות קצת את הזיכרון בפלאפון. האם יש לי אפשרות לשחזר מידע מהרדדיסק?ואם כן אז איך אני עושה את זה? האם יש לי אפשרות לשחזר את התמונות מהפלאפון דרך תוכנה כול שהיא?ואיך אני עושה את זה אם במקרה אי אפשר כבר להחזיר את הקבצים מההרדיסק?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AvlK,

תוך כדי עיון ברשימת התוספים ב chrom, נתקלתי בתוסף בשם: "saave oon" אין לי מושג איך הוא התקין עצמו (אני יודע שזה נשמע מוזר) אבל אני לא התקנתי שום דבר שהתוסף הזה בא כחלק ממנו ובטח שלא התקנתי אותו בנפרד. גיליתי גם שהוא מותקן ב firefox וגם שם לא אני התקנתי אותו. חיפשתי בגוגל את השם אבל לא מצאתי משהו , מישהו מכיר או יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי לכולם, יש לי בעיה מהזמן האחרון... מדי פעם (כל כמה ימים) פתאום במהלך העבודה יש כמו פסים ירוקים שמופיעים לפתע על המסך, ולרוב לאחר מכן המסך קופא, ואני נדרש לעשות ריסטרט. זה מרגיש לי כמו איזשהו זרם חשמלי, אבל אולי זה משהו אחר. מישהו אי פעם נתקל בדבר דומה, ואם יש דרך לפתור? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shlomi Abir,

היי, יש לי כונן של 1TB שהייתי מתקין עליו את הווינדוס תמיד בעבר וגם יש לי עוד אחד של 2TB שהייתי משתמש בו לקבצים וזה שלא היה לי מקום אז עכשיו אני רוצה להתקין win 10 על הכונן של ה 2TB ואת ה 1TB להשאיר רק לכמה משחקים שלא יהיו על הכונן של הווינדוס ושאני נכנס לביוס זה מה שמופיע : אז הבעיה היא, שאני פשוט בוחר את הדיסק און קי ושם אותו ראשון שהמחשב יעלה דרכו (אני משתמש ב-UEFI), מתחיל להתקין ההתקנה מסתיימת ומתי שהמחשב מגיע לריסטארט, הוא פשוט עושה ריסטארט ומעלה לי את ההתקנה של הווינדוס דרך הביוס מחדש שוב... זה כאילו לא ממשיך בהתקנה ומעלה את ההתקנה של ווינדוס מחדש, וזה שהUSB עדיין מחובר... ושאני מנתק את הדיסק און קי ועושה ריסטארט, המחשב פשוט לא מעלה כלום (כי אין כלום זה לא המשיך…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by maozasaf,

יום בהיר אחד הדלקתי את המחשב והתחילו בעיות איתחול . המחשב הוא נייח בן שנה פלוס עם כונן מערכת ssd ועוד כונן רגיל. לוח אם של אסוס. בביוס לפעמיים יש זיהוי כוננים לפעמים אין. מידי פעם המחשב היה מצליח לעלות רק אחרי הוצאת הסוללה של הביוס . הלך לוח אם? (יש אחריות יצרן 3 שנים). אשמח לעזרה לפני שהולך למעבדה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש תוכנה כזו ? יש תוכנה שמצביעה על צוואר בקבוק ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Goat17,

שלום לכולם! יש לי בעבודה דרישה לתוכנה שתמדוד כמה זמן תוכנות אופיס (וורד, אקסל, פוור פוינט) ותוכנת אאוטוקד עובדות\פתוחות זאת חייבת להיות גם תוכנה חסויה שהעובדים לא יוכלו לסגור אשמח אם למישהו יש רעיון תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.