תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני שומע מוסיקה וכשאני פותח נגיד את הFIREFOX או אקספלור או אימיול או כל תוכנה אחרת יש רעשים מהרמקולים ובקושי שומעים את השיר ועם התוכנה לוקח הרבה זמן לטעון אותה אז בכלל המוזיקה מפסיקה לגמרי לכמה שניות. מה יכולה להיות הבעיה ? זה הלוח: GIGABYTE - Product - Motherboard - Overview - 8S661FXMP-RZ http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1855
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום דיסק קשיח חדש SATA2 320G ואני רוצה לחבר אותו עכגשיו יש לי כבר דיסק קשיח בטכנולוגית SATA כאשר אני מחבר את הדיס החדש אני רואה אותו בביוס אבל הוא נותן לי שגיאה שיש DISK BOOT איך אני אמור לגמפ'ר אותו?... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם מארז Thermaltake SViking VA4000BWS חיברתי אותו והכל עבד טוב יפה... הורדתי את מהירות המאווררים למינימום כדי להפחית מהרעש שלו. אחרי יומיים של עבודה במצב הזה המאווררים הגבירו את מהירותם על דעת עצמם ומאז הם לא מגיבים לוסתים המותקנים במארז :-\ אולי יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מאוורר 120mm של חברת 3R SYSTEM BLUE LED וחיברתי אותו ישירות לחיבור של לוח האם שלי MSI P67A-C43 (MS-7673 אבל המאוור עובד מאוד מהר וזה מציק ומרעיש לי המיקום של המאוורר נימצא בצד בתוך המיכסה של המחשב ולכן אני שואל האם יש אפשרות להנמיך את המהירות של המאוורר שלא ירעיש לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי באתר של טושיבה ולא מצאתי את כל הדרייבים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא משתמש בשרותי הטלפון שלהם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני 3 שנים, ולפני קצת זמן הוא לא הצליח לעלות פתאום. פתחתי את המחשב וניקיתי את האבק, ועכשיו הוא מצליח לעלות, אבל רק כשהוא שוכב(במצב מאוזן)... כשאני מעמיד אותו, לוקח לו כמה שניות והוא נכבה. אם אני מדליק אותו כשהוא במאונך, אז הוא מתחיל לעלות, ונכבה עוד לפני שהוא מעלה את הווינדוס. אני מניח שאחד מהרכיבי חומרה נדפק, אבל איך אני מגלה איזה אחד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שהדלקתי את המחשב כמה שניות אחרי הווינדוס עלה הופיע לי מסך כחול עם הבעיה הבאה: stop:0x000008E חיפשתי ומצאתי שזה כנראה קשור לזכרון אבל שהדלקתי אותו היום שהו הגיע לWEKCOME קופצת הודעה שאני צריך להפעיל את הווינדוס ולא משנה מה אני עושה כן לא או לא נוגע הוא עושה ריסט...יש לי 2 סטיקים 256 ו2 512 נסיתי להוציא חלק וזה לא עזר... מישהו מכיר את זה או יודע מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר זמן רב שישנה תקלה באתר hwzone.הייתי בטוח שיסדרו אותה אבל כנראה שמתחזקי האתר לא טורחים לבדוק את תקינותו באמצעות הפורמט שמותאם למכשירים סלולריים.אותו כפתור בצד שמאל למעלה בעמוד הראשי נעלם לפני זמן מה ומאז הגולשים יכולים להכנס אך ורק לקישורים של הדיונים "החמים".חבל.אני כמעט כבר לא נכנס כי לא יכול להכנס לפורומים.לתשומת לב מנהלי האתר!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב פנטיום 500 . חלונות 98. כשהמחשב כבוי - הנורה של המסך בצבע כתום. כאשר מדליקים את המחשב - הנורה אמורה להתחלף לירוק , אך היא נשארת בצבע כתום. לא רואים שום דבר על המסך וגם לא שומעים שום צפצוף . ספק הכח נידלק ופועל וגם המאוורר של המעבד. ניסיתי להוציא ולהחזיר את הזכרונות - לא עזר. אין לי בנתיים כרטיס מסך אחר כדי לבדוק (אני אמור לקבל - ATI RAGE PRO 128 AGP ). מישהו אמר לי לאפס את הביוס והכל יעבוד . השאלה - האם איפוס הביוס יפתור את הבעיה ואיך זה קרה ? אם מישהו ניתקל ספציפית בבעיה כזו (שהנורה בכלל לא מתחלפת לירוק) ויודע מה מקור הבעיה , מתבקש לעזור. תודה לעונים. חבר שלי גר רחוק ממני ולכן כשאני אגיע אליו אני חייב לפתור את הבעיה במקום.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעלתי סרט, רואים ושומעים אותו בטלויזיה. אבל כשאני משחק במשחקים או אפילו גולש באינטרנט, אז הצלילים של הוינדוס מפריעים לצפות בסרט. כלומר, באמצע הסרט שומעים איך אני מרוקן סל מחזור או שגיאה מסויימת או צליל של אקספלורר שסיים לטעון דף. בקיצור, איך אני משתיק את המחשב לגמרי, אך עושה כך שישמעו את הסרט? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה וכן להביא לי לינק אייסיקיו 167806010 לירן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה מוזרה מאוד לפעמים כשאני משתמש ביציאת ה TVOUT בכרטיס ה TI4800SE שלי המחשב עושה ריסט כשאני מנסה לכבות את היציאה, זה קורה ברגע שאני לוחץ אל הכפתור ADVANCED בחוצץ SETTINGS בחלון DISPLAY PROPERTIES. ועכשיו זה התחיל לקרות במישחקים גם, אני משחק ופתאום באמצע הוא עושה ריסט , השתכלתי אל הטמפ של המעבד והיא בסדר גמור 37 מעלות. מה לפי דעתכם הבעיה יכולה להיות ??? תעזרו בבקשה, מי שרוצה לדעת מה ההרכב של המערכת יכול לבדוק בפרטים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד nec versapro vy20/w-1 שאני לא מוצא תדרייברים שלו בשום מקום חיפשתי ולא מצאתי.. ניסיתי את כל התוכנות driver chacker הזה וכל האחרים ואין סריאלים ולא כלום אני מודה למי שימצא לי זה ממש דחוף תודה מצטער אם זה לא המקום הנכון לא ידעתי איפה להשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי על המחשב הנייח windows 10 home גרסא 17.09 1. אני חייב להוריד למחשב את הגרסא 17.09 או שאפשר כל גרסא של windows 10 ? אפשר לקבל קישור להורדה של הוינדוס כדי שאני יוכל לתהקין על המחשב שלי ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני 30 יום הלחתי לאקסלנט כדיי שיחליפו לי את הלוח, אחרי 30 יום של נידנודים שלי לחברה על התעקבות המחשב הם התקשרו אליי ואמרו לי שהלוח הוחלף והכרטיס טלויזיה נראה להם לא תקין (הכרטיס לא נקנה מהם אלה מאוניברס-קלאב והוא לא באחריות) הם אמרו שהם לא נוגעים בכרטיס בגלל שהוא לא נקנה מהם. השאלה העיקרית שלי היא : איך הם יודעים שהכרטיס לא תקין אם הם לא נגעו בו ? ד"א:הכרטיס היה תקין עד שהוא הגיע אליהם...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים לפני חצי שעה המחשב שלי נתקע בעת ניגון סרט באינטרנט כשעשיתי ריסט המחשב נותן 4-5 צפצופים, עושה רושם כאילו נדלק (מאווררים עובדים ורעש כמו תמיד של מחשב שעובד) אבל המסך לא מזהה שום דבר ונשאר ב stand by , האורות במקלדת ובעכבר לא נדלקים וככה המחשב נשאר. התופעה חוזרת כמובן בכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב. מחשב ישן אך לא עשה לי בעיות עד עכשיו: windows 7 interl core 2 due e6300 Abit IL9 PRO 2 סטיקים של 512 ראם כונן קשיח אחד של WD למישהו יש מושג מה התקלה ואיך לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני החג לא הצלחתי להעלות את הווינדוס ומה שקרה הוא שבדיוק במסך הפתיחה של הווינדוס המחשב ריסטט. חשבתי שמדובר בזיכרונות אך ניסיתי כל פעם עם זיכרון אחר והבעיה נשארה בעינה. היום פירמטתי את המחשב ולאחר שימוש של כשעה חזרתי אחורה למצב הקודם (ריסטרט בעמוד הפתיחה) יכול להיות שמדובר בהארדיסק תקול או בלוח-אם תקול. איך אני יכול לדעת איפה הבעיה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים , יש לי חשד שבמחשב הנייח שלי יש בעיה בהארד דיסק אבל העניין הוא שניתקתי דיסק קשיח ממחשב אחר שעבד כמו שצריך וחיברתי אותו למחשב שלי אבל הוא לא עובד הוא מגיע לבוט הוינדוס והמחשב מפעיל את עצמו מחדש וזה קרה עם שני הארד דיסקים שבטוח עובדים ולא תקולים ... מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא תואם לפורום, אם לא אני מתנצל מראש. בקרוב יגיע לי המחשב, ואני ביקשתי להרכיב אותו בעצמי מכיוון שאת המארז הזמנתי מחו"ל והוא יגיע אחרי שהמחשב יגיע. חבר שלי אמר לי שיש כל מיני שיטות לכל חלק וחברה, כל מיני קומבינציות בכדי לתת ביצועים יותר טובים, לא יודע בדיוק מה הוא רוצה ממני. הוא צודק או שפשוט מחברים כל חלק איך שהוא אומר להיות מחובר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני מקווה שזה המקום המתאים בשביל לכתוב את הבעיה שלי.. אם לא אני מתנצל מראש =] אז ככה.. לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הsandisk sansa clip עכשחן כשאני מחבר אותו למחשב זה מתקין את החומרה שלו אבל אומר שאירעה תקלה וייתכן והתקן זה לא ייפעל כראוי והנגן לא מופיע לי ב"מחשב שלי" ואני לא יכול לשים קבצים על הנגן.. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?? יכול להיות שזה קשור לעובדה שמותקן אצלי כבר החומרה של הsansa e260?? אם כן מה אני יכול לעשות בנידון?? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני דגם: Seagate FreeAgent Desk 1000GB ומדי פעם הכונן מבצע תיקתוקים ל 3-4 שניות גם בזמן מנוחה.. יכול להיות שהכונן לא תקין?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מהחנות לוח אם חדש..(נישרץ הקודם..וקיבלתי אחד חדש עם אריזה והכל..) זה החדש..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8S661FXMP-RZ.htm זה הישן שהיה לי לפני זה..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SIMLH-P%20(Rev%204.1).htm עכשיו המחשב לא עולה בכלל..אני כמעט בטוח שבגלל הכרטיס מסך..הוא מתאים בכלל ? **רק מבינים!**
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-