תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
-
-
אהלן, המפרט שלי בחתימה. יש לי בעיה מוזרה, מדי פעם, לא תמיד, כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות הוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש, בדיוק כמו אחרי שמשנים הגדרות ביוס של אוברקלוק למשל. זה יכול לקרות גם אם אני מכבה את המחשב מהכפתור של המארז או גם דרך Shutdown בוינדואס, לא שזה כזה משנה כי שניהם עושים את אותה פעולה. בכל מקרה, אני יודע 100% שהבעיה היא לא בהתחממות, ההיטסינק יושב על המעבד מצוין והמאורר מתחיל לעבוד בשנייה שאני מדליק את המחשב, כל המאווררים במארז עובדים והוא נקי מאבק כל הזמן. האפשרות היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שאולי יש יותר מדי עומס על השקע שאליו מחובר המחשב? יש לי שקע אחד שמחזיק שני מפצלים ובסך הכל 7 שקעים בשימוש מחוברים אליו כולל זה של המחשב ויש לי עוד שקע פנוי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב פועל נורמלי בלי שום טעויות מהאנטי וירוס או בעליה של המחשב,לאחר כמה דקות הוא נכבה ואי אפשר להדליק אותו יותר אלא אם כן מוציאים את השקע מהחשמל ומחזירים חזרה ואז הוא נדלק אבל ממש לשתי שניות עוד לפני שעולה המסך בכלל ואם מוציאים את השקע ומחכים עשר דקות אז אחר כך הוא נדלק וחוזר על המקרה הראשון שבו לאחר כמה דקות הוא נכבה פתחתי אותו ניקיתי מאבק בדקתי את המאווררים (כולם עובדים כראוי) חיברתי את המחשב רק לחשמל בלי כל שאר הקבלים ונתתי לו לרוץ איזה 10 דקות לראות שאף מאוורר לא נכבה ובאמת הוא רץ כמו שצריך והכל אבל ברגע שחיברתי אותו חזרה שוב עשה את אותה בעיה נכבה לאחר כמה דקות יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חושב שזה אולי זכרונות, איך אפשר לבדוק? חבל לי להזמין טכנאי שיעלה לי ב150 שקל …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שדי הרסה לי את חווית השימוש במחשב,כבר תקופה שהמסך 'קורץ'(התמוה נעלמת מהמסך ואז שוב חוזרת) הבעיה לא במסך כי הוא מתפקד נהדר (בדקתי כבר עם מחשב אחר) לאחר כמה 'קריצות' כאלה המחשב עושה ריסט ולא מופיע שום אזהרה שום כלום. אפילו הווינדוס לא שואל שאלות בהדלקה. ניסתי כבר לנקות את האבק במחשב,הכל מאוורר ממש ונקי בקופסא לשו. אני שואל בצעד אחרון לפני שאני הולך לטכנאי ומוציא כסף,אז בקשה תעזרו. הייתי עם ווינדוס 7 כשהבעיה התחילה ,מתוך צעד נואש עברתי לווינדוס 8 (גרסת נסיון כלשהיא) והבעיה עדיין נמשכת. מה שמוזר זה שכבר קרוב לחצי שנה ככה ושום דבר לא התפוצץ לי במתוך המחשב . להלן המפרט של המחשב(בתקווה שזה עוזר) Field Value Computer Operating System Windows 8 Release …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שניקיתי את המחשב יסודי מאבק זה מראה לי שהוא עדיין ממש מתחמם: (ואחרי שהוא פועל עוד קצת, הטמפרטורה הראשית (GPU) גם עולה ל-51 ויש גם ציור של להבה. וכשאני מפעיל את המחשב בהתחלה הוא מפסיק לעלות ורושם לי שיש בעיה במאוורר של המעבד (CPU Fan Error) וללחוץ F1 כדי להמשיך. והפעלתי את המחשב כשהמארז היה פתוח וראיתי ש/המאורר של המעבד כן מסתובב. מה הבעיה? מה אני אמור לעשות? להחליף קירור למעבד/ספק כוח?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחה"צ טובים, לפני כשבועיים צצה בעייה מעניינת במחשב הנייח בבית. הנפשות הפועלות: מחשב ישן AMD Sempron 2200 ו768 מ"ב זיכרון פנימי MSI GeForce FX5200 מסך Samsung SynMaster 740N מחובר בVGA Windows XP SP3 הבעייה שצצה היא שלאחר כמה זמן שלא נוגעים במחשב (או לחילופין מכבים את המסך ונותנים למחשב להמשיך לעבוד) ומנסים להדליק את המסך שוב הוא נדלק אבל מסרב לתת תמונה. שום פעולה או צירוף במקלדת או בעכבר לא מחזירות את התמונה, הדבר היחידי שעובד זה ריסטארט למחשב. בדקתי שוב את הגדרות חיסכון בחשמל של המערכת וחוץ מכיבוי מסך לאחר 25 דקות הכל מסומן על "Never". לא היה שום עדכון חומרה (או דרייברים) במערכת בזמן האחרון ונראה שזו סתם בעייה שצצה משומקום. מישהו יודע מה הבעייה? מה כדאי לבדוק? תודה מרא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחרונה אני סובל מתופעה מאוד מתסכלת, במהלך עבודה ומבלי לעשות שום דבר מיוחד התצוגה של המסך נדפקת ואני רואה רק פסים שחורים (בתמונה המצורפת), ושום דבר לא מצליח להחזיר את התצוגה חזרה, רק אם אני מכבה את המחשב וממתין זמן לא מבוטל של שעה לפחות רק אז התצוגה חוזרת. אם אני משאיר את המחשב במצב הזה דלוק לאחר כמה זמן אני מקבל את ההודעה: " Not Optimum MOde Recommended Mode 1280 x 1024 60 Hz" ניסיתי לחבר מסך אחר כדי לוודא שהבעיה בכרטיס => לא הצלחתי לשחזר. ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לוודא שהמסך דפוק => לא הצלחתי לשחזר. עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך, לא עזר. אפילו הרצתי בדיקות מסך ותצוגה דרך Ubuntu שהרצתי מUSB והבעיה קרתה. אני די אבוד ולא יודע לשים את האצבע על מה לעזאזל נ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של SeaGate עם 1 טרה ואתמול נכנסתי למחשב שלי , פתאום הוא לא מופיע , נכנסתי למנהל הדיסקים , מנהל ההתקנים , ביוס , חיברתי מחדש , שיניתי את החיבור במקום SATA 1 ל SATA 2 כל הכבלים מחוברים הוא אפילו דולק (ומשום מה עושה רעשים ממש מוזרים) , הוא מתחמם והוא דלוק אבל לא מופיע בשום מקום מה הבעיות ?! נסיתי הכל , ויש עליו 500 ג'יגה מאוד חשובים לי :[ מה אפשר לעשות תודה רבה לעוזרים !
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תודה לעוזרים, אז ככה יש ברשותי מחשב של לנובו מדגם G550, הבעיה היא שכונן סי אצלי יש לו 190GB והכל מלא, הקטע הוא שאין לי כלום על המחשב מלבד קבצי וורד מכיוון שמדובר במחשב לנטו צורכי עבודה ולימודים, מימה יכולה הבעיה הזאת לנבוע????
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם הבוט שלי נימצא בתוך אימאג'??? (איך אני "צורב" את האימג' לתוך הדיסק או קי וגרום לו להיות בוט.. )
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים לפני חצי שעה המחשב שלי נתקע בעת ניגון סרט באינטרנט כשעשיתי ריסט המחשב נותן 4-5 צפצופים, עושה רושם כאילו נדלק (מאווררים עובדים ורעש כמו תמיד של מחשב שעובד) אבל המסך לא מזהה שום דבר ונשאר ב stand by , האורות במקלדת ובעכבר לא נדלקים וככה המחשב נשאר. התופעה חוזרת כמובן בכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב. מחשב ישן אך לא עשה לי בעיות עד עכשיו: windows 7 interl core 2 due e6300 Abit IL9 PRO 2 סטיקים של 512 ראם כונן קשיח אחד של WD למישהו יש מושג מה התקלה ואיך לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! המצלמה שלי שומרת תמונות על כרטיס SDHC 4GB של סאנדיסק, ובעזרת מתאם לUSB אני מעביר את התמונות למחשב - כך עשיתי כבר לא פעם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי זאת, אני נתקל בבעיה - בכונן שהמחשב קורא מופיע רק קובץ אחד ללא סיומת ששוקל 0K, בשם: ".USBC `iF" על הכרטיס בוודאות יש תמונות - ניתן לראות אותם על מסך המצלמה כשהוא מוכנס אליה. בנוסף, בדקתי על הכרטיס שהוא לא היה במצב נעול בעת חיבורו למחשב. מה עשויה להיות הבעיה? יכול להיות שווינדוס 10 מתקשה בקריאת כרטיסים כאלו? יש פתרון או שצריך להגיד שלום לתמונות? אודה לכם מאוד על עזרתכם! יום טוב (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. התלבטתי איפה לשים את הדיון, אבל החלטתי על פורום תמיכה טכנית. אם זה לא המקום הנכון, עמכם הסליחה, תעבירו את הדיון. אני משדרג את המעבד ולוח האם שלי בקרוב. זה הולך לעלות לי בערך מאתיים שקל. המחשב של סבתא שלי גסס בשבועות האחרונים, והיום מת במפתיע [ליתר דיוק הHD מת]. כבר לפני כמה ימים היא החליטה לשדרג. אבא שלי הציע רעיון חביב: מכיוון שסבתי משתמשת במחשב שלה לדברים עם דרישות מאוד מינימליות [היה לה עד לפני כשנה 486, עכשיו היא נפתרת מפנטיום 1 עם 133Mhz], הוא חשב שאולי אני אעשה איתה טרייד-אין. אני אתן לה את לוח האם והמעבד שלי, והיא תיתן לי את החדשים שלה. היא אתמול אישרה את הרעיון. הייתי מספר איזה בלאגן הולך להיות לי בין-לבין, אבל זה לא קשור לדיון. אני משתמש בWindows…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים שמתי לב כי הטמפרטורה של המעבד מגיעה לרמה מאוד גבוהה - בערך 98 (!!) מעלות ב-Real Temp לאחר כ-5 דקות ריצה של Prime95 במצב Small FFTs, כאשר ב-idle הטמפ' מגיעה עד 45 מעלות. המפרט שלי הוא: לוח Gigabyte X58A-UD7 מעבד Intel Core i7 940 עם היטסינק Thermaltake V1 AX ספק כוח Corsair TX750 זכרונות Kingston 6GB Triple Channel 1600MHz שני כרטיסי מסך NVIDIA GTX 460 1GB מארז Antec P183 ביצעתי את הדברים הבאים בניסיון (שנכשל) לשפר את המצב: 1. פתחתי את המארז וניקיתי אותו מאבק. יש לציין כי לא היה הרבה אבק מלכתחילה. 2. הוספתי מאוורר למארז מקדימה, כך שכעת יש שלושה: אחד שמכניס אוויר ושניים שמוציאים מאחורה ומלמעלה. 3. סידרתי את הכבלים כך שזרימת האוויר טובה יותר.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה איתה כול כמה זמן בערך זה עושה הודעה של שגיעה ושהמחשב יתכבה תוך 60 שניות מה אני עושה בבקשה עזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב/מפעיל מחדש ,המחשב נדלק ז"א הכונן נדלק אך אין תצוגה על המסך ורק לאחר כמה דק' של נסיונות המחשב נדלק ומראה שגיאה זה קורה ממש הרבה בעת האחרונה אשמח אם אוכל למצוא כאן פיתרון לבעיה אם זה עוזר הלוח אם שלי הוא MSI K9N SLI MS-7250 v2 אם צריך עוד פרטים תגידו... אגב ניסיתי את האופציה Load optimize ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפעמים אני מוריד סרטים ואז באמצע ההורדה זה מפסיק יש לי פיירפוקס אז יש תחלון הזה של ההורדות ופתאום הוא נעלם וניפסק ההורדה ואני צריך להוריד הכל מחדש גם אם זה שניה אחרונה למה זה קורה ואיך אפשר או אם יש תוכנה שיכולה להמשיך את ההורדה מאותו מקום שניפסק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו של Samsung דגם vp-D73i ואני רוצה להעביר ממנה את הסרט למחשב... חיברתי אותה USB וכשאני מנסה להעביר עם התכנה שקיבלתי (DVC media) אני מקבל רק תמונה בלי סאונד. רציתי לדעת אם יש איזה תכנה טובה להעביר סרטים מהמצלמה או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה שהיא כבר הרבה זמן במחשב, והיא שלאחר משחק קצר של כ-10 דקות ב-Bad Company 2, הכדורים כאילו לא פוגעים באנשים, לא בדקתי את זה, אבל כנראה (ורואים) שזה ירידת FPS. חשוב לציין שהמשחק הזה שרף לי כרטיס מסך ולוח אם בעבר...מאז קניתי מחשב חדש שהמפרט שלו הוא: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz 2GB RAM Nvidia (Gigabyte) GT220 1GB RAM DDR3 לאחר בדיקה ב-HWMonitor , המחשב שלי מגיע ל-65-70 מעלות אחרי שאני יוצא מהמשחק. המחשב הזה בהתחלה הריץ את BC2 מצויין, והמחשב הזה כבר כמעט שנה. הבעיות התחילו בערך לפני 3 - 4 חודשים והחמירו מאז. (אם לפני 4 חודשים ה-FPS ירד לאחר 6 שעות משחק, היום זה אחרי פחות מ-10 דקות!) אשמח לעזרתכם, בתקווה שהבעייה מפורטת כמו שצריך ושהאשכול נפתח בהתאם לחוקים. ת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בעקבות שדרוג מסך, אני נאלץ לשדרג את כרטיס המסך שיש לי על המחשב לכרטיס שתומך ברזולוציה של 4k / 2160p לוח האם שברשותי מסוג Gigabyte דגם: GA-H77-D3H הבנתי שיכולה להיות בעיית תאימות של לוח האם עם הדגמים החדשים של כרטיסי המסך, אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר המחשב שלי מת. ( אני רושם כרגע לא מהמחשב שלי ) כל הנוריות במחשב דלקו, כולל את הכונן A. לחצתי על ריסט והוא לא הגיב. כיביתי והדלקתי -מסך שחור, נוריות דיסק קשיח ובקרה דולקות וכלום לא עובד. אני אציין שכבר כמה ימים המחשב פשוט נתקע באמצע, כלום לא זז וכלום לא עובד. אחרי הריסט הכל חזר לקדמותו. מבקש עזרה !!!! :'( :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בד"כ פותר קלות כאלו לבד אבל הפעם אני פשוט לא מצליח לאבחן את מקור הבעיה, אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי. בכל משחק שניסיתי, TF2, CSS, CS, COD4, CRYSIS ואחרים המשחק רץ ב FPS נורמלי (100~FPS חוץ מ crysis כמובן שרץ על 30FPS), כל 2 דקות בערך יש FPS DROP רציני שנמשך עוד 2 דקות, ה FPS ת-מ-י-ד צונח ל 7, נשאר המשחק כמובן מקרטע ולא זז ל 2 דקות ואז חוזר לעצמו, אחרי 2 דקות שוב זה קורה וכך הלאה... פירמטתי את המחשב, לא עזר, עברתי לויסטה, לא עזר, ניסיתי XP, לא עזר, שוב חזרתי לויסטה. אני חושד שהבעיה בכרטיס מסך מכיוון שהיא אף פעם לא הייתה לי עם הכרטיס מסך הקודם (NVIDIA 7600GT), כרגע יש לי ATI X850XT PE. דריברים מותקנים כמובן, ניסיתי 8.7 ו 8.8, גם לא עזר. מקווה לתשובה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
USB שמצוייין בכותרת תוך כדי עבודה ללא סיבה נראית לעין הפך להיות WRITE PROTECTED עכשיו אי אפשר לכתוב עליו שום קובץ אין אפשר להסיר ממנו שום קובץ למעשה הוא מת וחסר תועלת ניסיתי כמה דברים שמצאתי באתרים כולל להעלות את המחשב ב SAFE MODE עם קומנד פרומפט ולנסות לפרמט את ה USB הוא לא נותן אומר שהוא WIRE PROTECTED ניסיתי גם שיטה דרך הרגיסטרי שמצאתי ביוטיוב אנשים שמסבירים וגם זה לא הצליח היו לי 2 USB מאותו סוג לשנייהם קרה אותו דבר וחיפוש באינטרנט יראה שזה רואה להמון מהדגם הזה פשוט גועל נפש אם בכל זאת למישהו יש רעיון אז אשמח לשמוע ניסיתי גם להוריד תוכנה KILL ACTIVE DISC שעושה פורמט אבל זה לוקח 80 שעות אז עשיתי ביטול
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-