עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום קניתי חלקים חדשים למחשב. שקניתי מtms מאוורר של אינטל אמרו לי פה בפורום שיש עליו משחה טרמית. אך בtms הביאו לי מאוורר יותר טוב של zalman כי נגמר להם האינטל מקורי במלאי. עכשיו לשאלה,האם על המאוורר או המעבד שלי יש משחה טרמית והאם אפשר להרכיב אותם ללא?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by abudy,

המחשב עשה לי ריסט סתם ממה זה קורה? תודה

3. שלום, האם יש מצב שלמישהו יש דרייבר לכרטיס רשת ישן זה? פניתי ישירות לSILICOM אך גם להם לצערי אין תודה מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. Started by gogober,

התקנתי לוח אם והוא לא מזהה לי את הפלופי הפכתי את הקו הרחב וגם לא עזר בעיה שנייה שקיימת היא שאני מכבה את המחשב באמצעות המפסק הראשי המחשב נדלק מחדש ורק בפעם השנייה הוא נכבה :s05:

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  5. שלום קניתי לאחי מחשב עכשיו אני רוצה לתקין בו ווידאוס אך לצערי נתקלתי בבעיה שאני מדליק את המחשב עולה החלון של הלוח אם ורשום ללחוץ DEL בשלב זה המקלדת לא עובד ולא נותנת לי אפשרות לעלות תביוס בשביל להתקין תווינדאוס לפעמים שאני מדליק אני מגיע לחלון של החברה American Megastrends והוא רושם לי F8 choose ur bbs F12 excute ez flash משהו כזה ולמטה הוא רושם usb install.....done ומשם לא קורה כלום המקלדת נתקעת ולא מגיבה . ניסתי לחבר מספר מקלדות וזה לא עזר , ניסיתי להויצא תבטריה של הביוס ולא עזר ניסיתי לנתק תדיסק קשיח ותכונן אופטי וזה פשוט מגיע לחלון של הלוח אם ונתקעע אני ממש חייב את עזרתכם זה ממש דחוף תודה יוני.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. מה קורה? הנה הבעיה שלי: קודם כל כרטיס המסך שלי הוא 6800NU והמסך שלי הוא BENQ FP767 12MS (זה יהיה רלוונטי בהמשך) אני לחצתי לחצן ימיני על שולחן העבודה.. נכנסתי לproperties.. לחצתי על קלף הsettings. אני ראיתי שהmonitor הסטנדרטי על המחשב שלי הוא המוניטור של כרטיס המסך, אשר יכול להגיע ל2048*1536 ברזולוציה, מה שהמסך שלי לא יכול להגיע אליו כמובן. אז מה שרציתי לעשות הוא להחליף את הmonitor הסטנדרטי שהוא יהיה תלוי במגבלות המסך, ולא במגבלות כרטיס המסך, מפני שאם לדוגמא אני דופק זמן ריענון יותר גבוה המסך שלי יכול גם להידפק, ואני לא רוצה שזה יקרה. אז כמובן החלפתי את המוניטור מה6800 לBENQ, עשיתי APPLY.. פה מתחילה הבעיה. אני עשיתי את הAPPLY, הבזק שחור, ואז מה אני רואה? רקע נטו. לא שום …

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  7. Started by eladm4,

שלום לכם! תוכלו לעזור לי בשאלה? בעקבות החששות להפסקות חשמל של ימים... אני רוצה סוללה ניידת להטעין את הלפטופ שלי ACER ASPIRE 5. האם השילוב של הסוללה הזו + המתאם הזה, יטעינו את המחשב שלי? אודה לתשובתכם!

8. Started by kotel,

ניסיתי לחבר המון דברים לשתי חיבורי ה-USB שעל גבי לוח האם, הם פשוט לא מגיבים שום דבר לא עובד שתי ה-USB שלי משומה מתים. המחשב הוא פנטיום שלוש איך אני בודק מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by tmpusr,

בחודשיים האחרונים חלה האוטה משמעותית בחלק מהפעולות במחשב: * זמני קומפילציה ב-visual studio איטיים מאוד * תקשורת דרך דרייבר NDIS יעודי לכרטיס פיתוח חומרה ב-RJ45 מאוד איטית. * לעיתים פתיחת תוכנות לוקחת המון. במחשב אחר, חלש יותר, הכל רץ הרבה יותר מהר. בנוסף, מדי פעם המקלדת "משתגעת" והמקשים כאילו מוקצים לפעולות אחריות - F מתנהג כמו ALT, מקש C כמו HOME והשאר לא ממש מגיבים. מסתדר אחרי RESTART אותו דבר עם העכבר - מדי פעם קליק שמאלי מתנהג כ-download link למשל. גם מסתדר אחרי RESTART מפרט: I7-4770K SSD 256GB 32GB RAM לוח Z77 GTX660TI OC LOGITECH G700S KEYBOARD MICROSOFT X6 מלבד וירוס (לא מצאתי) ולפרמט מחדש - יש רעיונות איך לאבחן מה הבעיה? תודה

• 40 תגובות
    • 6.2k צפיות
  10. Started by shay820,

שלום לכולם מנסה לעשות DISABLE לכרטיס קול המובנה בלוח אבל לא מוצא איפה בביוס !! אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by מוסקה,

שלום חברים יקרים אחותי רכשה מחשב דרך האתר של אייבורי ובטעות קנתה מחשב שמגיע רק עם לוח אם ודברים מינימליים. אמרו לה שזה מחשב להרכבה. היא בכלל לא ידעה מה היא מזמינה ולא שמה לב שזה מגיע ללא ווינדוס וללא שום דבר בנוסף. רצתה להחזיר ולקנות משהו אחר במקום, אך סורבה כי פתחה את המארז. רושם לכם את דגם המארז, האם יש בו דברים בסיסיים מובנים או שהיא צריכה לקנות כל דבר בנפרד, כמו: כרטיס מסך, מתאם רשת, וכו’. אם כן אשמח שתפרטו. תודה רבה. דגם לוח: Asus h610 prime m-k מעבד i7 127002 1700 tray עריכה: לאחר שיחה עם שירות לקוחות אייבורי אמרו שהם מוכנים להתקין כל דבר שצריך בנוסף שנרכוש אצלם ללא עלות התקנה אלא רק עלות חומרה. אשמח להמלצתכם מה כדאי להוסיף?

12. Started by ntc6,

קניתי מחשב חדש בחלקים מKSP אילת, (גם לא מרכיבים שם מחשבים) חיברתי הכל כראוי ווידאתי כמה וכמה פעמים שכל החיבורים יושבים כמו שצריך אבל כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק, המאווררים עובדים ולאחר 2-3 שניות הוא מתכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה... אין שום רעש או צפצופים מיוחדים זה המפרט מעבד - Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב - LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 מארז -…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by aradgonen,

שלום,יש לי במחשב כונן DVD מדגם: OPTIARC DVDRW AD-7200S ATAD DEVICE. הכוננן מקבל חשמל ונפתח אך לא מופיע בתקיית "המחשב שלי" אם אתם יכולים לתת לי דגם של כונן די וי די טוב אני אשמח מאוד וגם אם אפשר דרייבר לכונן שמצויין פה מקווה שתענו בהקדם תודה.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by matan5000,

יש לי windoes 7 ultimate 64bit, בימים האחרונים כאשר אני מכבה את המחשב הוא עובר למסך הכחול של היציאה ורשום "יוצא" עם העיגול של החשיבה, אבל בשלב מסוים הוא נתקע, והעיגול לא מסתובב, המחשב פשוט קופא ולא נכבה. יכול להיות זה כי שיחקתי קצת עם התוכנה של ג'יגהבייט של הלוח אם? איך אני מוצא את מקור הבעיה ואיך לפתור אותה? אשמח להצעות ועזרה מתן.

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by Chumlee,

למה המעבד שלי מתאמץ כל כך שאני מפעיל משחק מחשב ? WOT = קבוע בין 40-75% ENEMY FRONT בין 70-90% CALL OF DUTY בין 70-90% % = אחוז מאמץ בעבודות אופיס , אינטרנט מוזיקה הוא דיי רגוע ... גם באתרי פלאשים יחסית כבדים הוא מתאמץ נוורא לחבר של אחי יש מעבד 3770 והוא בכלל לא מתאמץ במשחקים ממש עובד חלק .

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by kobi_af,

המחשב לא מזהה לי את ההארד דיסק משום מה אתמול ניסיתי להפעיל את המחשב (פועל עליו windows 98 ) והוא לא עולה אחרי מספר נסיונות ונסיון התקנה של windows xp רשום לי שהוא לא מוצא hd . בדקתי בביוס וגיליתי שהוא לא מזוהה ..ממ פתחתי את המארז וראיתי שהכל אותו דבר אין כבל משוחרר מה עושים? הhd הזה כבר אצלי כמה שנים טובות (מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי דיסק DVD שמכיל 3 סרטים, הכונן DVD במחשב אומר שאין דיסק לעומתו בנייד דוקא כן נראה הדיסק והוא גם מצליח לקרוא אותו, למה זה קורה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Roi Aloosh,

היי אז הרכבתי מחשב חדש לוח אם: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13454 מאורר: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12208 משום מה, גם כאשר FAN CONTROL מאופשר בביוס המאורר רץ כול הזמן על 2300RPM עידכנתי את הביוס, אך עדיין לא עוזר. אולי אני לא משחק בהגדרות הנכונות? למישהו יש את לוח עם ביוס דומה ויכול לאזור לי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Jonnyboy,

שלום, קוראים לי יונתן אורן. לפני כמה דקות אחדות הסטנד של המחשב התהפך וכל המחשב נפל, לא נפל מבחינה חשמלית, פשוט נפל פיזית והכל נתקע, הייתי צריך לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. לכן, אני רוצה לבדוק ששום בעיית חומרה נגרמה, לא לספק, לכ.מסך למעבד ללוח האם וכו' המחשב מריץ משחקים ונדלק כראוי אך אני רוצה לבדוק שהכל בסדר, ולא רק מבחינה חיצונית. איך אני עושה בדיקה כללית כזאת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Rnold,

אהלן, המחשב שלי החליט שהוא לא מתכבה יותר ואין לי מושג מה מקור הבעיה. אני ינסה לפרט: מערכת ההפעלה היא Windows 7. במסך הכחול של ה- "Shutting down" המחשב נתקע ולא מתכבה, לרוב גם הסמל הזה שמסתובב ליד הכיתוב נתקע ומפסיק להסתובב. עשיתי חיפוש ברשת וניסיתי את הדברים הבאים שהציעו אך שום דבר לא פתר את הבעיה: 1. בדיקה אם ב- Safe mode התקלה ממשיכה- חיובי. 2. סריקה באנטיוירוס ותוכנה להסרת רוגלות (Malwarebytes Anti-Malware). 3. Hotfix של ווינדוס. מקווה שלא שחכתי כלום, כאמור הדברים לא הועילו והבעיה ממשיכה. אני לא רוצה לכבות מהכפתור ולגרום נזק למחשב. מקווה שתוכלו לעזור לי ומודה מראש.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by haim.gds,

יש לי מחשב עם לוח אם Asus P7P55D ועם i5 מואץ (2.4 ל 3.7) שעובד אצלי 24/7. בשנה האחרונה הוא עשה מספר בעיות בזמן עלייה (במיוחד לאחר הפסקות חשמל) בצורה של קפיאה בזמן הדלקה (מדליקים אותו ונורת הדיסק דולקת רצוף בזמן שלא יוצא סיגנל וודאו) שנפתרו ע"י מספר נסיונות הדלקה עד שהוא עלה. אתמול החלטתי להחליף את אחד מהמאוורים במארז ולאחר מכן המחשב נתקע בזמן שהוא מציג את מאפייני לוח האם. החלפתי כרטיס מסך, לא עזר. הלד המעיד על בעייה בזיכרון נדלק למספר שניות בהתחלה. הכנסתי/הוצאתי זיכרונות, החלפתי בין הסטיקים, לא עזר. הלד המעיד על בעייה באיתחול נשאר דולק וזהו. האם התקלה ניתנת לתיקון? (אפילו באופן זמני) האם התקלה היא בלוח האם, מעבד או זיכרונות?

22. Started by zabal12,

שלום ביצעתי פרמוט לDOK שלי ועכשיו המחשב לא ממש מזה אותו אני לא מצליח לכתוב אליו. ואין עליו שום קובץ . מה עושים ? עדכון : רק המחשב שלי לא מזהה את ה-DOK במחשב אחר הוא עובד רגיל

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by rico,

שלום לכולם, בזמן האחרון לפעמים כשאני רק רוצה לגשת לאחד מהכוננים במחשב שנמצאים ב- "My Computer\מחשב שלי" אז לוקח מלא זמן להראות את הכוננים, גם כשהמד הכחול מגיע לקצה הוא ממשיך לטעון ולא מראה דבר. לקחתי תמונה "מהמחשב שלי" וכן מה- "מנהל משימות"\Task Manager . אני חושב שיש לי 2 פעולות "חדשות" שמופיעות בשם: swprv - 15864 - Microsoft software Shadow Copy Provider VSS - 13496 - Volum Shadow Copy אי אפשר לבטל אותן. http://jpg.co.il/view/5509dbdb3ac08.png/ האם יש רעיונות\הצעות\פיתרונות, כלי לבדיקה בבקשה? תודה רבה לתמיכה חברים.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. שלום, הרכבתי מחשב חדש לפני כ3 שבועות עם הלוח אם Asus M2N-E וההארד דיסק Western Digital 1600AAJS. פתאום בלי שום התראה מוקדמת, כשקמתי בבוקר היום אחרי שהמחשב היה דלוק כל הלילה ראיתי את המסך שחור עם שורה אחת שהיה כתוב בה משהו כמו: system disk not found. כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והווינדוז לא עלה. נכנסתי לביוס והבנתי מה הבעיה...הלוח אם לא מזהה בכלל את ההארד דיסק. לקחתי היום את ההארד דיסק למחשב של חבר שלי וגם על שלו ההארד דיסק לא נקרא ע"י המחשב. איך פתאום זה קורה להארד דיסק?ועוד מחברה טובה כזאת...מה יכול לגרום לזה? יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את ההארד דיסק או לפחות להציל את הקבצים שהיו עליו? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by kalda01,

מחשב עם לוח Intel BLKDH67CL Cold Lake הותקן בו לפני כ3 חודשים SSD דגם טרנסנד 370 בגודל 128GB. מערכת הפעלה WIN 8.1 לפני יומיים המחשב נתקע, ואחרי REBOOT הSSD נעלם. לא מזוהה על ידי הBIOS. החלפתי כבל חשמל וכבל DATA וגם ניסיתי לחבר לכניסת SATA אחרת בלוח. לא עוזר כלום. יש אחריות על הSSD השאלה אם הוא נדפק או שזו בעייה אחרת.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.