תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מחדש את הWIN 7 שלי... יש לי פיזית 3 ארדיסיקים, וחוץ מהכונן שהתקנתי עליו כולל המחיצה שלו שאותם אני רואה שני ארדיסיקים אני לא רואה למרות שפיזית אני רואה אותם על המחשב תמונה מצורפת את מה שאני רואה זה את C ו.. D כל השאר לא.. תודה מראש לעוזרים חבר'ה שכחתי לעשות משהו פשוט כמו להוסיף להם DRIVE LETTER לא צריך עזרה, תודה בכל אופן ולאחראים אתם יכולים למחוק את זה בכיף, פתאום עליתי על זה פשוט
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
תופעה מוזרה מלווה אותי ביומיים האחרונים. לאחר שהמסך היה כבוי או ב-STAND BY (שומר מסך), הוא אינו נדלק חזרה. הוא לא נותר ב-STAND BY, אלא נשאר כבוי לחלוטין. ניתוק וחיבור לחשמל, אינו עוזר לכשעצמו, אבל אם הוא מלווה בניתוק כבל התקשורת בין כרטיס המסך למסך וחיבורו חזרה במקביל לחיבור חזרה לחשמל - אז הוא נדלק. המסך - LG L1932TQ (כן, די ישן המסך הזה). שאר המפרט - בצד. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ל אחותי מחשב ניח לא יודע מה יש לו לפעמים מאתחל לפעמים מסך כחול אבל רוב מסך כחול רציתי לדעת מה השגיעה הזות אומרת +++ STOP 0x00000007,0x00000CD4,0xE20FA9E0
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ערב טוב. שכן שלי שיש לו חנות ביקש ממנו לקפוץ אליו לבדוק לו משהו,הבעיה היא שהמחשב מתכבה לבד אחרי בערך שעה שלמה של עבודה,בלי מסך כחול בלי כלום,פשוט מתכבה לגמרי! אז לקחתי ספק כח אחר ששכב אצלי(אם זה משנה הספקים שFOXPC סיפקה עם המחשבים הזולים של הCOLOR MASTER 420W,דיי ג'נרי),חיברתי למחשב שלו,סבבה הכל טוב ויפה המחשב עובד,אבל אחרי שעה של עבודה שוב פעם הוא התכבה. מה הסיבות לכך? יכול להיות אולי שזה בגלל שהמצלמות בחנות מצלמות ואז הוא מקליט וכל זה,ואחרי שנגמר כל המקום בדיסק קשיח המחשב קורס ומתכבה לבד?,אולי אפילו בעיה שיש קצת זיכרון במחשב? אשמח לעזרה בדחיפות,תודות.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז משום מה הUSB PORTS שלי מספיקים לעבוד מדי פעם ואני צריך לנתק את העכבר והמקלדת ולחבר אותם לפורטים אחרים. הדבר הזה הפך ליותר ויותר שכיח בזמן האחרון ואתמול שאלתי אנשים בIVORY ואחד התכנאים אמר לי שיכול להיות שזו בעייה בוינדוס. אני רוצה לציין שהמחשב אינו חדש והוא אינו מחשב שעושה עבודה קשה( סה"כ גלישה וOFFICE) והוא בשימוש כבר בלי להיות מפורמט איזה שנה ולכן אני לא מאמין שזה פתאום הWINDOWS (בנוסף על כך אין עליו וירוסים שהANTIVIRUS מצא). אז זה הגיוני שזו בעית חומרה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש מושקע (מפרט בקישור שלי בצד) אתמול באמצע העבודה המחשב נכבה בצורה פתאומית ולא נדלק שוב. כשאני מחבר את הכבל חשמל בחזרה אני רואה שיש מתח בלוח אם, האורות דולקים אך כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא נדלק, הספק פועל איכשהו בצורה מינימלית (למשל אני לא שומע את המאוורר אבל שומע קצת רעש שהספק כן עובד) ושום דבר לא נדלק, לא מאוורר לא כלום. ניסיתי לנתק הכל הכל הכל חוץ מהמעבד ולהדליק שוב אך ללא תוצאות. ניסיתי גם להדליק את המחשב דרך כפתור ההדלקה שנמצא על לוח האם. המחשב עבד סבבה חודשיים 2 שינויים אחרונים שעשיתי 1) לפני כשבוע הרכבתי מערך RAID 0 עם 2 כוננים קשיחים של WD (זההים) 2) לפני כחודש הזמנתי מהאינטרנט קורא כרטיסים פנימי שמתחבר ללוח אם ישירות. יכ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש שאמור להיות מאוד מהיר אבל משום מה יש תקיעות של העכבר כשהמחשב חושב. זאת אומרת העכבר לא מגיב מייד ו"קופץ" ממקום למקום על המסך. אני לא יודע אם זה בעיות תוכנה או חומרה. מישהו יכול לעזור מפרט המחשב: צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1708 Cooler Master Elite 310 Blue, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1811 Antec BP500U 500Watt, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נדלק, מתכבה לפני שהוא טוען את המסך אפילו ומתחיל שוב. אני יודע בבטחון שהוא לא מתחמם (מחשב חדש כמעט לגמרי, נקי מבפנים ותמיד קריר), המאווררים כולם פועלים ויש מתח. מישו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי גם לבדוק אם איזה חוט התנתק לי ועושה לי קצר, אבל זה גם לא זה. (המפרט בצד)
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, בעיה מוזרה מתרחשת אצלי במחשב - כל כמה דקות וללא סיבה נראית לעין המחשב קופא כמעט לחלוטין ל-10-20 שניות ואז חוזר. אפשר להזיז את העכבר ולעבור בין (חלק) מהחלונות, אבל כל פעולת עיבוד, טעינת דפי אינטרנט, לחיצה על כפתורים וכו' פשוט לא עושה כלום. כמובן שבזמן שהמחשב קופא אי אפשר לפתוח שום תוכנת ניטור, וכל תוכנה שניסיתי גם לא דוגמת שום דבר בזמן שהוא קופא העניין הבאמת מוזר הוא שהייתי משוכנע שמדובר בבעיית זכרון/מעבד - וניצלתי את ההזדמנות כדי להחליף לוח אם, מעבד וזכרון וגם להתקין מחדש windows, וזה עדיין קורה. נשארות שתי אופציות שאני יכול לחשוב עליהן - כרטיס מסך או HDD. האם יש למישהו נסיון עם בעיה כזו? כרטיס מסך נשמע לי פחות סביר, אבל מצד שני גם ה HDD שלי נראה תקין ולא מדוו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים ! אני משחק פיפא 2011 ופתאום המסך שלי התחיל להשתגע והחליף צבעים לדעתי זה לא בעיה במסך אולי הדרייבר של הכרטיס מסך לא מותקן נכון או שלא יודע מה כי גם שאני מפעיל תמחשב מחדש הכל בסדר וחוזר להיות טוב הינה תמונה : חייב עזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים יש לי בכרטיס מסך של הווידאו רשום 256 אך אני משפר את הזכרון הזה האם הוא בא עם הכרטיס מסמך האם הוא לוקח מהRAW 256 זה קצת אין פלא שמשחקים עובדים אצלי באיכות מגעילה מה ניתן לעשות בכדי לעשות המשחקים יעבדו באיכות טובה יותר או פשוט אך להגיד את הזכרון של ה56 שיש לי על הווידאו כמו שמצוין בפירוט
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי דיק קשיח נייד של חברת WD 320GB לא יודע מה בידיוק קרה אך כאשר אני רוצה להעתיק עליו קבצים או למחוק ממנו קבצים הוא לא נותן לי. מה יכולה להיות הבעיה. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק וגם המחשב לא משמיע שום צפצוף. מה שמוזר שאני גם לא יכול לכבות את המחשב אחרי זה, גם כשאני לוחץ על כפתור של הכיבוי ומחזיק אותו כ 10 שניות זה לא משפיע, גם כפתור הריסטרט לא עובד, וגם שילוב של ctrl+alt+del. ניתקתי כוננים אופטיים וכונן קשיח השארתי רק זכרון אחד כרטיס מסך ספק שמחובר כראוי ללוח. מה יכולה להיות הבעיה? לוח\מאבד\ספק? תודה.
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, העברתי את לוח אם והמעבד ממארז אחד לשני, אחרי שהעברתי אותו חיברתי הכל כמו שהיה מקודם, הפעלתי את המחשב, הוא כתב לי שלא יכול לטעון הגדרות של הביוס ולכן איפס אותם, מאז כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בתמונה (שמצורפת למטה) ולא ממשיך להתקדם משם. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל להגדיר את הביוס כמו שצריך? או שאולי זאת בעיה אחרת? תודה. לינק לתמונה בגודל מלא: Uploaded with ImageShack.us [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייח יחסית חדש עד להיום השתמשתי בכרטיס המובנה של הלוח אם מתוצרת ASUS M4N68T-M עם CHIPSET של nivida היום רכשתי כרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 4350 חיברתי את הכרטיס מסך ואין תגובה המחשב חושב מספר דקות כשהמסך כבוי ולאחר מכן מפעיל את המסך רק בעזרת הכרטיס המובנה על הלוח אם ניסתי לשדרג את הביוס,להוריד דריברים אך כלום לא עוזר אני שם לב שהוא כן מזהה את הכרטיס כי בעת הכנסת הכרטיס החדש המחשב ממתין כחצי דקה עד שהוא בוחר בכרטיס המובנה. אין ציפצופים היכולים להעיד על בעיה כלשהיא בחיבור של הכרטיס מסך המסקנה היחידה שלי זה בספק כוח רשום עליו 480watt אבל הוא נראה ג'נרי לחלוטין איך ניתן לבדוק האם הבעיה היא בספק כוח המחשב נדלק גם כשהכרטיס מסך החדש נמצא על הלוח אם,פשוט הלוח אם …
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום - זקוקה לעצה סופר דחופה עם הדלקת המחשב ישנם מספר מקשים קבועים שלא מגיבים כמו האות ה' ד' ועוד בדרך כלל זה מסתדר אחרי כמה דקות ולפעמים לא שום מתג לא נבחר בחלון "אפשרויות נגישות" ז"א כולם מבוטלים הבעיה היא לא במקלדת (של מייקרוסופט) HELP
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחותי טוענת שפתאום קרה לה שהמחשב היה מגיע עוד לפני שהווינדוס נטען יש לה ריסט. לקחתי ובאמת ראיתי עושה ריסט ישר איך שנדלק שללתי את שאר החלקים והגעתי למסקנה שהבעייה בדיסק קשיח. אני מנסה להיכנס לסייף מוד והוא נתקע ולא זז אחרי שהוא מריץ את כל הקבצים. ניסיתי עם התוכנה ERD Commander 2007 אך גם זה לא עזר הוא לא מוצא לי ווינדוס מותקן בכלל ככה שאני לא יכול לשחזר שם שום דבר. מה שכן כשאני מחבר את הכונן למחשב הפרטי שלי אני רואה את כל הקבצים הכל הכל ומתחבא לו קובץ שרשום גיבוי XP עם סיומת של TIB ניסיתי לשחזר אותו עם התוכנה acronis true image ניתבתי לקובץ הגיבוי אבל הוא אומר לי שזה לא קובץ של התוכנה. מה עוד ניתן לעשות אני ממש לא יודע מה לעשות אני מהשעה 10:00 בבוקר עושה ניסויים ולא מצליח …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI ופשוט מאז כל 5 דקות המחשב נתקע כזה, המסך עושה פריז לכמה שניות ואז יש מסך שחור כזה עם צורות מוזרות ואז זה חוזר להיות רגיל וזה אומר לי שהייתה שגיאה בדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הצליחה לחזור לתפקד בהצלחה ( זה בצד ימין למטה) יש לי עוד בעיה שנראה לי קשורה לכרטיס מסך, במשחק קוד7 אחרי איזה 20 דקות פשוט המשחק קופא, ואני צריך לצאת מהמשחק ע"י קונטרול אלט דליט עכשיו, שאני מוחק את הדרייברים בכלל זה לא קורה אבל זה בעייתי... כי אני צריך דרייברים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים שקניתי מאיבורי מחשבים, לא ממזמן התחלתי לשמוע רעש של טיק טוקים מהמחשב ניתקתי תארדיסק וגם תסידירום והרעש ממשיך כך עליתי לאט לאט על הבעיה השאלה היא למה המחשב לא נדפק אנ ירוצה לדעת מה דפוק בו כי הרעש הזה פעם בכמה ימים למשך מספר דקות שאני מדליק את המחשב אם היתי יודע שזה מחלק מסויים היתי הורס והיו מחליפים לחדש האחריות עדיין זמינה לשנה נוספת הבעיה היא שהרעש פעם בכמה זמן אז הרעש או לוח אם או ספק כוח כי לפעמים אני רואה שרואים גם תמסך מהבהב טיפה הוא גם בן 4 שנים דגם 731bf שבע עשרה אינץ' , הבעיה עכשיו איך אני יוכיח לחנות שיש בו משהו דפוק מה אני יחכה לעוד שנה אני לא רוצה שאחריות תפוג יש שיטה כל שהיא לדעת מה דפוק בו כי ניתקתי תארדיסק וגם תסידירום ועדיין הבעיה ממשי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, אפילו זקן - לדעתי בן 6 ככה הוחלפו לו מספר ספקי כוח. יש לו ספק כוח פשוט כרגע. הוא נדלק או שהמסך לא מגיב או שהוא נדלק ורושם NO SIGNAL או שהוא מנסה לעלות בוט מהארדיסק ואז עושה ריסטרט או נכבה. ואז עכשיו הוא נדלק, המאוורר של המעבד זז המחשב דולק כמה שניות ואז נכבה. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לראיונות לטיפול
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב. 1. כשאני מכניס דיסק און קי (לא משנה איזה) ואני נכנס לתיקיה שלו המחשב עושה לי אל תשלח ונתקע לפעמים. (במחשבים אחרים בבית אין את הבעיה הזאת) 2. אני לא יודע למה אבל הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (פעם הוא זיהה... זה צורב של LG), לפני חודשיים צרבתי על דיסק של אותה חברה במחשב אחר בבית ושם הצורב זיהה. הצורב מזהה פתאום רק מקוריים ואין לי מושג למה. בבקשה אם אפשר עזרה.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פירמטתי את הארדיסק זה לא עזר, כשאני משחקת למשל ב WOW זה מה שקורה: ראו תמונות.. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ראו את הדיון שהתחלתי בפורום WINDOWS http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486084.0 כיוון שהבעיה לא נפתרה וככל הנראה מדובר על בעיית חומרה ולא תוכנה, ממשיך את הדיון כאן. כאמור, בהמשך למה שהמליצו לי, פתחתי את המחשב ניקיתי, שאבתי אבק, העברתי את כרטיס הזכרון (512) מ SLOT אחד לשני. המחשב עבד יום שלם בלי לקפוא ובלי שום דבר, אבל אתמול בערב הוא התחיל לקפוא שוב, אחרי שהוא קופא ועושים לו RESTART הוא עולה עד WIN ועושה לעצמו שוב RESTART עד שאני נכנס ל SAFE MODE עושה משם RESTART מסודר ואז הכל שוב עולה. מה תוכלו להמליץ לי?[br]פורסם בתאריך: 1.01.2011 בשעה 11:27:08 תוספות קטנה, מדי פעם בביצוע פעולות שונות במחשב, למשל פתיחת ה task manager, מתקבלת הודעה כמו:the instruction at…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב. אחריי שפירמטתי את המחשב והתקנתי VISTA רציתי לעדכן BIOS במחשב הנייד MSI EX 600. את העדכון עשיתי דרך דיכרון פלאש לפי המדריך הזה של חברת המחשב. http://www.msi.com/html/pdf/How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode.pdf הבעיה היא שהכל הלך חלק עד סעיף 10 שם נתקעתי ומה שמופיע לי כאשר עולה המחשב זאת תמונה לפני אחרונה, כתוב במדריך שאני צריך ללחוץ F11 ולהמשיך, אך כאשר אני לוחץ לא מתבעת שום פעולה ולא זז שום דבר. זה מאוד דחוף לי כי אני משתמש בנייד כל הזמם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתחיל בזה שהייתה לי בעיה בדיסק קשיח הקודם כנראה כי קיבלתי הודעה שהמחשב עולה על boot failure עכשיו חיברתי דיסק קשיח חדש אחר אבל הוא עדיין לא מזוהה ב-bios וגם שאני בא להתקין windows חדש הוא לא מזהה את הדיסק קשיח החדש יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לדרייברים או בעיה אחרת?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-