תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, התבקשתי לעזור לחבר עם המחשב שלו שסובל לאחרונה מאיטיות מרובה. מדובר בלפטופ של דל (vostro A860) בן שלוש שנים בערך שעבד מצויין עד עכשיו. לאחרונה החל לעבוד ממש לאט, במיוחד בזמן העלייה. הרצתי כמה תוכנות לזיהוי וירוסים - הכל נקי. בדקתי את הזכרונות והדיסק הקשיח - תקינים. בדקתי את הtask manager - כאן יש משהו חשוד. בתחתית המסך מופיע שה-CPU רץ על 40-60 אחוזים אבל כל התהליכים ברשימה למעלה לא פעילים. כלומר משהו עובד על המעבד אבל הוא לא מופיע ברשימה ואני לא יודע מה זה! מה אפשר לעשות, מלבד להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך CHIMEI CMV 221D וכרטיס מסך 3DConnect X1900XT 512MB. כאשר אני מתקין את VISTA, היא מאפשרת בהגרות למסך להגיע לרזולוציה של 1024X768 בלבד. גם לאחר התקנת הדרייברים העדכניים של ATI, זה לא משתנה. רק אחרי שחיברתי במקביל מסך אחר (LG L1732P), ויסטה זיהתה אותו ונתנה לי לטפס עד לרזולוציה נייטיב שלו (1280x1024), ואחרי שניתקתי אותו, יכולתי להעלות את ה- CHIMEI לנייטיב שלו (1680x1050). שני המסכים מחוברים ב- DVI. יציאת הטלויזיה עובדת נהדר במקביל לחיבור המסך, וחוצמזה המסך עובד נפלא. השאלה שלי היא ממה זה נובע, וכיצד ניתן להתמודד עם התקלה בלי חיבור של מסך אחר (שלאו דווקא יהיה לי במקרים הבאים).
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP מתוך USB ומקבל את ההודעה שבכותרת הורדתי את הקובץ הזה בנפרד והחלפתי אותו בקיים ועדיין זה קורה יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מחר אני קונה מעבד-לוח אם+זכרונות חדשים...... וואני רוצה להשתמש בהארד דיסק החדש אז אני צריך לעשות משהו או פשוט לחבר את לחבר את הלוח אם וגמרנו עניין?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום מידי פעם במחשב נתקע - קורה..... הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הRESET הוא מבצע RESET אבל לא עולה חזרה, אפילו לא שלב הביוס. אני רק רואה מסך שחור בלי שום שיוני וגם הנוריות של הגוננים (DVD,CD) דולקות לסירוגין וגם לא ניתן ללחוץ על הPOWER. אני פותר תבעיה בצורה די פרימיטיבית ע"י כיבוי והדלקה של הPSU והפעלה של המחשב לגמרי מחדש. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן כמה שנים - הלוח אם והדיסק הקשיח הם 2 הרכיבים הישנים (בערך 6-7 שנים) כל שאר הרכיבים, מעבד זיכרון כ.מסך הוחלפו עם הזמן. כרגע במצב הנוכחי המחשב נדלק - אבל זה נשמע כאילו הוא מנסה לעלות את עצמו כל רגע מחדש. כביכול לא באמת מצליח להעלות את המחשב, ניתן לראות את זה גם לפי נורת המחשב שכל רגע כאילו נדלקת מחדש, כאילו כל רגע מנסה להתניע מחדש. (על המסך לא מופיע כלום) ניסיתי עם ספק חדש - לא פתר את הבעיה. ניסיתי לבודד כמעט כל חלק בנפרד - כלומר רק ספק , לוח אם וזכרונות ועדיין אותה בעיה. ניסיתי לשנות סלוטים לזכרונות או להוציא אחד מהם וזה גם לא עזר. דרך אגב לפני שהמחשב ככה קרס, הוא רשם איזה משהו על הדיסק הקשיח (priamry משהו) לפני שהווינדוס עלה - יותר נכון לא עלה. כמובן ש…
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב כשמגיע הלוגו של ווינדווס הקונן עושה רעש ולוקח לו כ חצי דקה לעלות לאומת זאת ב ריסטרט רוב הפעמים עולה די חלק ולפעמים נדירות גם בהדלקת המחשב הוא עושה טובה ועולה מבלי לטחון למה זה ? אולי יש משהו שכדאי לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה בעליית המחשב קשה למאוורר של המעבד להניע, זה מעבד amd am2 3200mhz על לוח Gygabyte. אין בו כמעט אבק, אך יש לי חשד שאני רוצה לאמת אתכם - מי שהרכיב לי את המחשב בזמנו התקין תוכנת אוורסט ושיחק שם עם כל מיני פרמטרים, אני אח"כ הסרתי אותה, ויש לי הרגשה ממבט בלבד שהמאוור מסתובב לאט כבר מהיום הראשון... איך אני יכול לבדוק האם המאוור מקבל את המתח הראוי לו כדי להסתובב כמו שצריך? תודה ! ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני בקושי רואה מה שאני כותב עכשיו.. לא יודע מה קרה למסך שלי הכל מטושטש לא רואים כתב טוב, את האיקונים על המסך לא רואים טוב. כלום... שמתי לכם תמונה של איך שרואים את העמוד הראשי של הפורום.. מקווה שתוכלו לעזור לי..תודה..ניר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום לפטופ Asus N56 מסך "15.6 מעבד Intel® Core™ i7-3610QM דיסק קשיח 750GB, ראם 8 ג'יגה. ישר מהחנות, הלכתי לקיי.אס.פי וקניתי כונן SSD 256GB של OCZ Agility 4, 2.5 inch אפילו שילמתי לטכנאי 60 שקל שיתקין במקום (!) הוא התקין והסתכלנו במסן של הביוס שהכל מופיע, היה בסדר והלכתי הביתה להתקין מערכת הפעלה. בבית לא הצלחתי למצוא את ההארד דיסק, לא עם Gparted, כדי לעשות פרטישן, ולא עם אף סטאפ, לא של לינוקס (מינט) ולא של ווינדווס 7. הסתכלתי בביוס וראיתי שהדיסק לא מזוהה שם. עשיתי כמה הדלקות וכיבוי, ופעם אחת הוא כן הופיע שם, חילקתי למחיצות ואיתחלתי, ושוב לא מזוהה. החזרתי את הדיסק המקורי עם המערכת הפעלה, והכל עבד סבבה. יכול להיות שהדיסק לא תקין? מה הבעיה??? עיזרו לי, שילמ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שוקרה זה שאם לדוגמא אני משחק במאפיה 2 ואני לוחץ על w אחרי כמה שניות של לחיצה רצופה הדמות פשוט נעצרת כאילו הפסקתי ללחוץ ואז אני צריך שוב לשחרר וללחוץ שוב וכן והלאה..... זה קורה רק במשחקים הבטריות טובות האות קליטה טוב(זה ממש צמוד למקלט). הסט הוא microsoft multimedia dektop 1000
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר מחשב עם לוח של ASUS P4S533-MX אני לא מצליח להעלות דיסק של XP וגם לא דיסקט איתחול ולחיצה על F8 לא מעלה לי את תפריט הבוט הנה תמונה של לשונית BOOT מהביוס תודה לעוזרים ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: עזרתכם חשובה לי מכיוון שהמון מידע מונח על הכף.... היום לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה פתאום הופיע לי "מסך כחול". :'( כשעשיתי ריסטרט למחשב התחלתי לשמוע צלילים של נקישות מההארדיסק. המחשב התחיל לטעון את המערכת הפעלה אבל לא נכנס אליה ועצר במסך השחור שיש בין הטעינה של XP לבין השולחן עבודה. מה היא הבעיה ?? ממה היא נובעת ? איך אני יכול סדר את זה ? תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום !
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בוקר טוב לחברי הפורום, התלבטתי האם לפתוח את השרשור הזה בתת-פורום ווינדוס או כאן, אבל הגעתי למסקנה שכאן יתאים יותר. אני מקווה שצדקתי. חבר טוב פנה אליי בבקשה שאפרמט את המחשב המיושן שלו. המחשב בן 8-7 שנים, לצורך ההבהרה מדובר במעבד אינטל דור שני, 8GB ראם וכרטיס HD 5850 וHDD בודד. אני הרכבתי לו את המחשב בזמנו, אז זה מה שאני פחות או יותר זוכר מהמחשב. כששאלתי אותו לסיבת הפרמוט הוא רק הסביר שיש יותר מדי זבל במחשב, הוא רוצה מחשב נקי עד שירכוש מחשב חדש בעוד כשנה-שנה וחצי. כעת אני בדילמה ואני צריך חידוד רציני לגבי האופן שבו ווינדוס 10 פועל. כרגע יש לו ווינדוס 7, הוא לא הפעיל בזמנו את הווינדוס 10 אז הוא לא זכאי יותר לווינדוס 10 בחינם. באמצע…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כרגע במחשב מותקן לי 2*1G בדואל .היום ניסיתי להוסיף עוד מודול אחד של 2G של אותו יצרן ודגם ומשום מה ברגע שהוספתי אותו כל הגדרות האוברקלוק התאפסו וחזרו לברירת מחדל גם של המעבד וגם של הזכרונות. ניסיתי להגדיר אותם עוד פעם לאחר שינוי להגדרות ברירת מחדל , שמירה יציאה כניסה מחודשת לביוס והגדרות שהיו לפני הוספת הזכרון הנוסף וכמובן שמירה של ההגדרות החדשות,אבל זה עדיין מופיע כברירת מחדל. את המפרט ניתן לראות בצד. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב בן 4 שנים בערך (המפרט בצד ימין), לא עשיתי שום שינויים בחומרה והוא הפסיק לעלות. כשאני מפעיל אותו, לא רואים כלום על המסך, ונשמעים צפצופים - אחד ארוך ואז 3 קצרים. בפעמים הקודמות שזה קרה הבעיה נפתרה כשהוצאתי והחזרתי את הסטיקים של הRAM אבל עכשיו זה לא עוזר. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לוחץ על קישור באתר תפוז וזה פותח לי את החלון שלו כביכול ופתאום זה נעלם...לא יודע מה הבעיה תעזרו לי בבקשה... תודה
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני יודע שבאופן עקרוני אסור לי לציין שמות של חנויות... אך במקרה הזה אני חייב לציין את שם החנות [במקרה הזה-KSP] בכל מקרה-מחר אני קונה מהחנות מחשב חדש...מחשב לעבודה..המפרט מסודר כבר והכל טוב ויפה... אך רציתי לשאול אותכם שאלה: יש לי מחשב נוסף...המחשב שלי...שהוא מחשב שמיועד בעיקר ליישומים גראפיים ומשחקים [ראו מפרט] לאחרונה המחשב סובל מבעיות חמורות של תקיעות ראנדומאליות [פריז מוחלט של המחשב,רק ריסט עובד]...תוספת קירור לא עזרה ואין מקרים מסוימים שבמחשב נתקע בהם-הוא נתקע גם בווינדוס,גם במשחקים,גם לפני עליית הווינדוס,גם בביאוס,גם בדוס וגם בעת גלישה באינטרנט...באחת מהפעמים האחרונות שהמחשב נתקע,נוצרה אצלי בעיה נוספת-המחשב מסרב לעלות...לפני עליית הווינדוס הוא כותב לי את ההודעה:…
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לפני יום התחילה לי בעיה שכשאני מפעיל את המחשב ומתחיל לגלוש או סתם לעשות משהוא הוא פתאום נכבה לבד אחרי כמה דקות בדקתי את המעלות של המעבד ושל כרטיס מסך כשזה קורא והכל בסדר מעלות נמוכות מאוד מה זה יכול להיות תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך מחשב של samsung דגם: S22R35 , כשאני מפעיל את המחשב המסך מציג את החלון הראשוני ומאפשר כניסה ותצוגה של ה BIOS, ברגע שאני יוצא מחלון ה BIOS המסך נהיה שחור ונכנס אחרי זה למצב שינה. כשאני מחבר את המסך למחשב אחר הכל עובד. כרגע המחשב מחובר עם כבל DP-HDMI למסך טלוויזיה והכל עובד. ניסיתי לחבר את המחשב עם כבל DP וגם עם כבל HDMI בשניהם הוא לא מגיב. עשיתי עדכון דרייברים לכל הרכיבים, גם ללא שינוי. מפרט של המחשב: לוח אם: ASUS TUF gaming b550m-plus מעבד: AMD Zen3 Ryzen7 5800X RAM : hyperX 32GB (4x8GB) 3200MHz DDR4 GPU : GeForce RTX2070 Super PS: 750W power supply
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה... במהלך החודש האחרון התחילו להופיע לי תקלות עם המחשב במהלך משחק ב battlefield bad company2 (מקורי) באתחלה הופיעו לי במהלך המשחק במצב multiplayer ו singalplayer הבהובים באים וחוזרים (לפעמים לחלק ולפעמים לכל המסך) שבגללם היה כמעת בלתי אפשרי לשחק (במיוחד ברשת). במהלך השבועות האחרונים המחשב התחיל גם להתקע זמנית או לגמרי במהלך אותו המשחק. לפעמים (נדיר אבל קורה) זה מגיע לקריסה של המחשב (מסך כחול של EROR). המשחק לא חדש אצלי, אני משחק בו כבר כמעת שנה. מפרט המחשב: מעבד I5-750 TRAY עם קירור COOLER MASTER HYPER TX3 כרטיס מסך 250 1G GAINWARD GTS זכרון OCZ 4G דיסק קשיח SEAGATE 500G ספק כח לא זכור הדגם והחברה אבל הוא 400W WINDOWS 7. המחשב משרת אותי טוב כבר הרבה זמן (למר…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הנייד שלי התקנתי את כל הדרייברים כולל הWIFI ושאני מדליק את הWIFI אז הוא לא מחפש רשתות מערכת הפעלה XP SP3
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה המחשב שלי חזר מהמעבדה ומרגיש לי שהמסך נוטה מעט בזווית. הסתכלתי על הצירים וזה נראה כאילו הציר הימני התעקם. 1. האם ציר עקום יכול לגרום למסך להיות קצת בזווית? (מצרף תמונה). 2. האם ניתן לתקן את זה בבית על ידי נותני האחריות? אין לי שום עניין שיקחו את המחשב למעבדה ויהרסו לי אותו עוד יותר. עריכה: עוד משהו קטן. הם הדביקו לי מדבקות ליד המקלדת היכן שאני מניח את היד וזה מפריע לי להקליד + שתי מדבקות מאחורי המחשב ואמרו לי שהחוק מחייב אותם לעשות את זה. מישהו מכיר דבר כזה? האם זה בכלל חוקי שהם מדביקים מדבקות ללא אישורי (רשמתי להם מפורשות לא להדביק מדבקות ולהסיר את המדבקות שכבר הדביקו, אבל במקום להסיר הוסיפו עוד אחת. אני לא מדבר על מדבקות שמגיעו…
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא טוען את המסך של לוח האם ואז נתקע במצב של מסך שחור עם פס לבן מהבהב בקצה למעלה משמאל. ניסיתי להעלות התקנה של ווינדוס דרך ה BOOT ולמרות שסימנתי את ה CD ראשון בעדיפות בביוס, הוא עדיין נתקע באותו מצב ואפילו לא מגיע לשלב של BOOT FROM CD... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות בנושא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה אחרי הרכבת במחשב אסביר את העניין בקיצור כדי שתדעו על מה מדובר. קניתי מחשב חדש זה המפרט שלו. Motherboard MSI X99S XPower AC (MS-7881) ╚►CPU Type HexaCore Intel Core i7-5820K, 3300 MHz ╚►Motherboard Chipset Intel Wellsburg X99, Intel Haswell-E ╚►Disk Drive Samsung SSD 840 PRO Series ╚►Video Adapter nVIDIA GeForce GTX 970 (G1) gigabyte ╚►Memory 16GB (DDR4-2400 DDR4) ╚►Case 900D ╚►Sound Card ASUS Xonar DX 7.1 ╚►Monitor 24 LCD ASUS HDMI 1920 X 1080 1080P ╚►Power Supply 1000W Gold! 80 Plus! COUGER CORSAIR Hydro Series H110 Extreme Performance Water/Liquid CPU Cooler. 280mm היה לי בעיה בעידכון של הביוס ונדפק הלוח כי ברוב טיפשותי דפקתי גם את הביוס …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-