עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם קודם כל חג שמח לכל חברי האתר .. וחופש נעים .. עכשיו לבעיה התגעגעתי לפיפא 2002 ומי פיפא 2002 קנייתי כבר מחשב והמחשב שלי עובר את ה 2.0 מגהרץ ... בקיצור המשחק פיפא 2002 כמובן לא עובד ! ולמה הוא לא עובד כי הוא לא תומך במחשבים מעל 2.0 מגהרץ מזה האפליה הזאת ! מאיפה הגעתי למסקנה שהוא לא עובד ?! ....במחשבים מעל 2.0 מגהרץ מפה ! http://www.tgame.co.il/index.asp?mode=faq&id=1398 מזה השטיות האלה לכל הרוחות למה הוא לא יכל לתמוך ?! ... מה הקשר .??!?!?!...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by KooK,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP, DUAL CORE E8400 , 2 GB RAM ומהרגע הראשון של המחשב יש מסך כחול + ריסט. שלחתי ל KSP פעמים לתיקון והם אמרו שזה ההארדיסק, כמובן שזה לא היה זה ופשוט אין להם מושג מה גורם לבעיה. ההודעת שגיאה שאני מקבל זה: 0X00000024 (0X001902FE , 0XB2F832E4 , 0XB2F835E8 , 0XB2F832E4 , 0X8056C403) באמת שאין לי מושג מה הבעיה ניסיתי לחפש בגוגל אתה הודעה אבל זה נותן לי רק את התוצאה ל 0X00000024 , שזה מראה בעית חומרה כללית. המון תודה לעוזרים ! עריכה: מצטער שאני מקפיץ, אבל אני ממש זקוק לעזרתכם, המחשב היה ב KSP שלוש פעמים והם טוענים שההודעת שגיאה היא לא קשורה לחומרה אלא לתוכנה, זה לא הגיוני כי התקנתי כמה סוגים של ווינדוס וגם ללא שום תוכנות וזה עדין מבצע לי את …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, מייד לאחד שכתובים הנתונים (Athlon XP 1800, Gigabyte 7VRXP) והביוס והכל, הוא כותב במשך 20 שניות: Detecting, ומייד לאחר זה מופיעה שגיאה: The MBUltra133 cannot load because there are no drivers attached, או משהו כזה. איך אני פותר את הבעיה? תודה לכל מי שיעזור!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mulderfox,

היי! כרטיס SD חדש שנרכש ממש עכשיו (אבל לא בארץ) פורמט מספר פעמים, ובפעם האחרונה משום מה התפרמט ל1GB במקום ל2GB.. למישהו יש רעיון/הפניה לתוכנה שמאפשר לפרמט מחדש לנפח האמיתי שלו? יעזור לי מאוד.. אגב, הוא למצלמה דיגיטלית, לא לPDA, כך שתוכנות לPDA לא יעזרו.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני עובד עם מחשב חזק XPS עם כרטיס מסך שעובד ברזולוציה 1440x2560. החלטתי להוסיף למחשב צג חיצוני (שתומך באותה הרזלוציה) וחיברתי אותו בכבל thunderbolt. והתוצאה שהרזלוציה במסך החיצוני יורדת, זאת אומרת שב- xps הרזולוציה תקינה אבל במסך החיצוני רואים בבירור שהרזולוציה יורדת.התקנתי דרייבר שקיבלת עם המסך אבל זה לא עזר. רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. עשיתי איפוס לביוס בגלל תקלה שלא עמדתי עליה נכון הוספתי זיכרון 400/256 של נניה (שם משעשע משהו) למחשב שהיה בו 256/266 אבל קיבעתי בביוס על 266 הוספתי עכבר נוסף אם למישהו יש רעיון אני אשמח לתגובה ועזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yehonatan1234,

חיברתי את הטלפון שלי למחשב הנייד, הטלפון נטען אבל המחשב לא קלט אותו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by toroker,

יש לי שאלה ! 1) לפני יותר משנה רכשתי כרטיס TV FLYVIDEO2000 . 2)כאשר התקנתי אותו במחשב הישן שלי לאחר התקנה הוא פעל בסדר , אך עשיתי תעות שלא בדקתי העם הוא מתפקד לאחר הפעלה של מחשב מהתחלה כי סמכתי על זה שבאריזה שלו מודפס שהוא פועל החל מP133 . 3)כאשר ניסיתי להשתמש אם כרטיס TV הופתעתי ליראות שהוא לא מתפקד . 4)בהתחלה חשדתי שקרטיס מקולקל ,אך לאחר שבדקתי אותו במחשב PIII וראיתי שהוא מתפקד בסדר ניסיתי באופן עצמי לפתור בעיה . א) גיליתי שאם אני תקין שוב דרייבר של וידאו מאותו תקלית התקנה ,אז הוא מתפקד רק אם אני לא סוגר מחשב . ב) גיליתי שאני לא יכול להקליט קטעים וידאו יותר מ 20MB קיבולת . 5) המחשב הישן שלי מכיל : CPU P133 RAM 32 MB HD IBM 8GB VIDEO CARD RIVA TNT 16MB MONIT…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ron56,

שלום, כמה פעמים ביום אני מקבל את ההודעה הנ"ל וכשאני לוחץ אל תשלח כל האייקונים בשולחן העבודה נעלמים וגם כל שורת ההתחל נעלמת. ברצוני לציין שאני בכלל משתמש בכרום. מערכת XP תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. נניח שהסרט בגודל 700 מגה. (זה לא משנה באיזו תוכנה הוא יעשה ריסטרט תמיד) מפרט: AMD DURON 1300 JETWAY663AS ULTRA - VIA KT 133A 128SDR תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Shmoolik,

אני לא מוצא בשום מקום ואשמח אם תעזרו לי. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש להורים שלי מחשב ישן עם i3 3220 שדי מספק להם את מה שהם צריכים,גלישה באינטרנט+צפייה ביוטיוב,מתוכננת רכישת מחשב בעתיד הלא רחוק,השאלה שלי אם מעבד פנטיום גולד יתן מענה ברמה של הi3? או שעדיף i3 9100?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SHOOTER8,

היום בבוקר, המחשב נתקע מספר דקות אחרי שהפעלתי אותו. אחרי לחיצה על כפתור ריסט המחשב עלה ונתקע שוב. מאז כשאני מפעיל את המחשב הספק פועל, הדיסק עושה קולות ואורות שהוא פועל והאורות של הצורבים מהבהבים, אבל אפילו המסך לא נדלק. שמתי לב שבניגוד לעבר כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע צפצוף. המחשב כבר בן-6 ואם זו תקלה רצינית לא שווה לתקן אותה. השאלה הנוספת, אם אני אנסה לחבר את הדיסק (40GB ATA)למחשב אחר, האם לא יגרמו בעיות? אם הדיסק לא תקין זה יכול לגרום נזק למחשב החדש? בדיסק הנ"ל קיימת מערכת הפעלה, האם המחשב ידע להשתמש במערכת ההפעלה הקיימת ולא במערכת מהדיסק המותקן? או לחילופין, יתקע בכלל את המחשב? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by solo3,

אהלן, קיבלתי מחשב נייד של Gigabyte דגם W566N מקרוב משפחה הבעיה עם המחשב - הוא לא נדלק. ניסיתי כל מה שאני יודע, עד שפשוט פתחתי אותו כשפתחתי ראיתי דבר כזה : לחצו כאן לתמונה 2 החצים מתארים את 2 החלקים החסרים במחשב. חיפשתי בכל מקום באינטרנט ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו מכם יוכל להגיד לי איזה חלקים חסרים פה בדיוק, כי לי פשוט אין מושג. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by א,

היה לי מסך כחול ובעקבותיו ריסטרט, אחריו עלה המחשב כרגיל. על כל מקרה, החלטתי לבדוק את נושא הטמפרטורות במחשב. על מה הטמפרטורה הזאת מצביעה? כתוב סתם Temp3

17. Started by Selinko,

שלום לחבר שלי יש P4 והוא התקין WIN XP והמחשב כל הזמן עושה מפעיל את עצמו מחדש .... מה יכול לגרום לבעיה? ביטלנו את האפשרות שהWINDOWS מפעיל את עצמו אוטומטית....... הטמפ של המעבד היא 43 (לפי הביוס) זה הרבה אתם חושבים? אולי הקירור של המעבד לא טוב? יש לו P4 עם קירור מקורי אני סבור... זה יכול להיות כרטיס מסך? לא נכון? אז אם יש לכם רעיון אני אודה לכם תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, עד היום הכל היה בסדר. עכשיו אני נתקל בבעיה עם ההארד דיסק 320 GB WD שלמרות שהוא מחובר ל USB במחשב ונדלקת הנורה, המחשב לא מזהה אותו. צירפתי צילומים, אשמח לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! לאחרונה היו לי בעיות שהמחשב לא עלה, ניתקתי וחיברתי הכל מהלוח אם כמו שמומלץ במדריך שנעוץ והמחשב באמת חזר לעבוד. עכשיו הדלקתי את המחשב והוא נתקע במסך של הפוסט, אני לא יכול לדעת למה כי מופיע לי לוגו גדול של ABIT. המחשב משמיע צפצוף קצר כאילו הכל תקין. מישהו יכול להעריך מה הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by iveco,

שמתי לב שככל ששמים יותר זיכרון במחשב ככה המערכת ההפעלה אוכלת זיכרון סתם , הווינדוס בזבזני בצורה הזויה עבדתי עם 16 גיגה במחשב הקודם והמחשב הגיע בקלות ל 4-5 גיגה וקפץ ל 8-10 ועכשיו שאני עובד באותה צורה עם 4 גיגה המחשב מגיע ל 3-3.5 גיגה ולא ל 10 איך זה יכול להיות ? מוסיפים זיכרון והמערכת ההפעלה טיפשה לא יודעת להשתמש בנפחים גדולים נכון .

21. Started by gilgol,

הלוח-ASUS STRIKER 2 FORMULA היה מחובר עם ENERMAX 620 קניתי toughpower 1200 וחיברתי את ה24 פינים למקום שלו ואת המחבר שמתפרק ל-2 רבעיות לחיבור ה12V ליד המעבד כשהדלקתי את הספק נדלקה מנורה בלוח אם שהכל בסדר אבל המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הכבלים הנוספים( כרטיס מסך, כוננים) וניסיתי להדליק, והמחשב נדלק וכמובן ציפצף כי לא היה חשמל שמחובר חכרטיס מסך(GX2 9800) ניסיתי להחזיר רק לכרטיס מסך, ומה שקרה הוא שכל פעם שלחצתי על כפתור ההדלקה זה כאילו נדלק לשנייה (ראיתי את כל המאווררים זזים טיפה) אבל לא נדלק. כיביתי את הספק והדלקתי ואז אפילו המנורות בלוח אם לא נדלקו ניתקתי שוב את הספק מהלוח וגיליתי שאיפה שמחברים את החיבור הארוך ללוח אם הוא רותח ויש מאחוריו איזה ג'וק קטן שהוא רותח החזרתי את ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tomerhas,

האם יש בעיות תאימות בין XP למצלמה של LG lpc-uc35? המצלמה לא מזוהה נכון ומותקנת להתקנים אחרים. דווקא התקני USB אמורים להיות הכי פחות בעיתיים לא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן. תופעה מוזרה אצלי במחשב, כאשר אני עם הזכרונות על Dual Channel, ואני עושה אוברקלוק למעבד+זיכרון, כל אוברקלוק- אפילו העלאה של 2MHz , גורמת ל- Prime95 להציג שגיאה תוך שתי דקות והתוכנה מפסיקה לעבוד. מתי שאני שם את הזכרונות Single Channel, או משאיר רק סטיק אחד במחשב, אני מגיע עד 2000Mhz למעבד ו-210Mhz לזכרונות ללא שום שגיאה. החלטתי לעשות בדיקה מקיפה לזכרונות. {במיוחד גם לפני שאני הולך לחנות ומחליף מעבד (בגלל חשד לבקר זיכרון דפוק)} כאשר הזכרונות היו על Dual Channel (שזו התצורה שגורמת למחשב להשתגע) הרצתי את התוכנה memtest86 , חזרתי לאחר 7 שעות והתוכנה ציינה שגיאה אחת. אוקיי, אמרתי נבדוק כל סטיק לבד וכך נגלה מי הוא זה הפגום. השארתי סטיק אחד במחשב (512MB), הרצתי memte…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tripto,

היי, יש לי מחשב בן שנה וקצת מסדרת Dell vostro 5000 8 גיגה זכרון 256 SSD ומעבד i7 בזמן האחרון אני שם לב שהוא ממש מתאמץ, המאוורר פועל ממש בלי הפסקה, בלי שאני עושה משהו מיוחד כשאני נכנס למנהל המשימות לראות מה הולך שם ניצול המעבד עומד על 35-50% ברגיל והדיסק לרוב גם בניצול של 80% ומעלה, בתמונות אתם יכולים לראות את הצרכניים העיקריים של הדיסק ושל המעבד, זה נראה לי ממש מוזר, האם מישהו נתקל בתופעה ויש לו פתרון? (בתמונה פתוחים במחשב שני קבצי PDF קובץ WORD וכרום עם 4 טאבים) תודה מראש לכל העוזרים:)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by moshe chaim,

יש לי מחשב נייד של dell עם 2 כוננים, כונן אחד נעלם מידי פעם וחזר שוב לפעמים, מישהו יודע מה יכול להיות הסיבה? אציין שהבאתי את המחשב לטכנאי מחשבים והוא לא ידע מה לעשות עם זה... תודה!!!

דיונים חדשים בפורומים