עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by wares2002,

אז כך נסיתי כבר להתקין דריורים של OMEGA ועדיין יש לי בעיה התמונה רוצדת כזאת בדרגוטיק ב 3DMARK2001 והמשחק COMANCHE4 עובד ממש לאאט ניתקע כזה....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. ??? תסבירו לי מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hagay,

לפני יותר חודש זה התחיל.. בלילה לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך והולך לישון.. ובבוקר אני קם ורואה פתאום בשולחן עבודה לפחות איזה 5-6 סירטונים שאני לא הורדתי.. בדקתי לפני שאני הולך לישון מה רץ במחשב ולפעמים רץ קאזה ולפעמים מירק וכמעט תמיד שום דבר לא רץ ... ועדיין זה ממשיך.. אני קם ומגלה סירטונים מכל מיני סוגים.. בשולחן עבודה שלי.. הרצתי נורטון 2003 מעודכן ולא מצא כלום.. הרצתי Ad-aware וגם לא מצא איזו תוכנית מוסתרת.. אני כבר לא יודע מה עוד לעשות.. יכול להיות שמישהו משתמש במחשב שלי בלילה???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה, קוראים לי שגיא ואני בן 21 עכשיו לבעיה יש לי מחשב פנטיום 4 1.5GHZ 478 עם מערכת הפעלה XP ו512DDRAM כ.מסךGEFORCE FX5200 ככל שידוע לי המחשב שלי מעולם לא סבל מבעיות חום כאלה או אחרות והוא עובד טפו טפו טפו פיקס. עד ש....היום בבוקר ובערב פעמיים הוא נכבה בצורה מסתורית... החלטתי להוריד את SPEEDFAN ואלה הנתונים שהיא מראה לי הבעיה שאני לא כל כך מצליח להבין אותה אז צירפתי תמונה כמו שאתם רואים בתמונה יש לי שם משהו שנקרא TEMP3 והוא די גבוה... עכשיו אני יודע שיש לי במחשב שני מאווררים על המארז ומעבד אחד על המעבד מן הסתם אז השאלה היא למה מתכוונת התוכנה למאוורר? ואם כן לאיזה מהם? צירפתי עוד תמונה שאולי תוכל לעזור דרך אגב פתחתי את המחשב ובדקתי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכם, קניתי "מחשב" אנרואיד כזה קטן לטלויזיה. רציתי לדעת איזה מקלדת ועכבר אלחוטיים אני יכול לקנות? האם משהו רגיל כמו סט של Rapoo שיש ב 95 שקלים יעבוד? http://ksp.co.il/?uin=15545 תודה. המכשיר שקניתי... (דומה אבל לא בדיוק) http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JZvimpu1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המאוורר שלי התחיל לעשות רעש של טרקטור ואי אפשר להגיע לציר של המאוורר לשמן. יש מקום בארץ שמוכר או שזה רק הזמנה מחול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by devek,

יש לי בעייה עם המודם אני כמעט בטוח! אני גולש לי בכיף והאינטרנט נתקע לי ואז אני חייב לעשות ריסט למחשב כי אי אפשר להתחבר שוב... כשאני מוריד מכל מיני תוכנות שיטוף למינהם אז זה נתקע יותר מהר.. התקשרתי לחברת אינטרנט שלי (WOW) והם אמרו לי שיש עומס על האינטרנט ולכן זה תוקע לי את האינטרנט! אבל אני יודע זה לא! כי לפני בערך חודש אני הייתי בכיף מוריד כל הלילה ואפילו יומיים ברציפות ולא היה קורה שום דבר! הייתי ממשיך לגלוש בכיף! אז בגלל שמהחברת אינטרנט שלי אני לא מקבל עזרה חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by STM,

לאחרונה המחשב שלי נכבה ללא כל סיבה ממשית . כל עומס הכי קטן שאני מפעיל על המחשב והוא נכבה לדגמא אם אני משחק משחק כלשהו או שומע מוזיקה ומפעיל עוד תוכנה או שתיים , אחרי מספר דקות לא רב המחשב פשוט ניכבה . אחרי שהוא ניכבה אני צריך לנתק את הכבל של הספק כוח מאחורה , לחבר אותו חזרה ורק אז הוא נדלק מחדש אחרת הוא לא נדלק לי . אם למישהו יש מושג מה הבעיה קודם כל ואיזה פתרונות יש לי בענין אני יודה לו מאוד .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מחובר לאינטרנט עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל לפני שבוע התחילו לי ניתוקים, כשבדקתי את הבעיה לעומק הסתבר כשזה קורה רק כשתוכנת ה- UTORRENT מופעלת ומורידה קבצים. הורדות מהאינטרנט לא גורמות לניתוקים (בניתוקים האורות על המודם נכבים ונדלקים מחדש). יש לי בבית מחשב נוסף, בחיבור נפרד לאינטרנט (גם עם הוט ובזקבינ"ל), ושם זה קורה בתדירות יותר נמוכה, רק אחרי כחצי שעה של הורדה. אצלי זה יכול לקרות כל 2 דקות או כל 10-15 דקות. התקשרתי כמה פעמים לתמיכה הטכנית, של הוט ושל בזק. ניסיתי להוריד טורנטים בעוד 3 תוכנות שונות והתקלה חזרה על עצמה. שלחו אותי להחליף מודם וזה לא עזר. הציעו לי להגדיר חייגן וגם זה לא עזר. לאף אחד אין מושג שם ממה נובעת התקלה. אני אובד עצות, למישהו יש רעיון מה יכול לגרו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by galaloss,

ערב טוב . יש לי מסך כחוול הודעת השגיאה היא . STOP: 0x0000008E 0X0000005 0X8055DE82 0XBAF40904 0X0000000 מערכת הפעלה XP PRO לא הותקנה שום חומרה במחשב תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by someone,

אז ביום בהיר אחד, בלי שום סימן מוקדם , המחשב לא עובד יותר... המסך כותב no signal, וכנ"ל מסכים אחרים. המאוורר בכרטיס מסך עוד עובד, זה אומר משהו? יכולה להיות סיבה אחרת חוץ מכרטיס המסך? (בן יותר מ5 כבר)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, יש לי win xp כשאני נכנס ל system tools=>event viewer דרך computer managment אני רואה מס' שגיאות, חלקם error וחלקם warning 1-מה שיותר מדאיג אותי זו שגיאת error שב- source רשום disk שגיאה זו חוזרת על עצמה הרבה פעמים. שגיאת ה disk מופיע גם ב- warning לציין שביצעתי סריקה לדיסק במס' תוכנות, סריקה מלאה של כמה שעות ויצא שהדיסק תקין ביצעתי גם סריקה של ורוסים ולא נמצא דבר. מדובר בדיסק של WD250GB-YS כשאני לוחץ על השורה של השגיאת ה error נפתח לי חלון זה- וכשאני לוחץ על שגיאת ה warning נפתח לי חלון זה- 2- שגיאה נוספת שמופיעה רק בצורת error היא שב- source רשום SideBySide כשאני אני לוחץ על השורה נפתח לי חלון זה- תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מעוניין להתמחות בנושא החומרה כתוצאה מכך אני קורא הרבה ועכשיו אני מעוניין לראות יותר איך הכל נראה בצורה ויזואלית כך שאם יש לכם מידע על אתרים שמספקים סרטונים כאלה אשמח מאוד לשמוע ולקבל קישורים. בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. התקנתי את המחשב שלי מחדש וחסר לי דרייבר לכרטיס קול לאחר בפעלת Cpuz הוא הראה לי את דגם הלוח ולאחר מכן הורדתי והתקנתי את הכרטיס (AC97) בכל אופן לאחר ההתקנה הוא ביקש לעשות אתחול ונחשו מה קרה אחרי ההפעלה מחדש?...בדיוק! כלום. אני מצרף צילום מסך של דגם הלוח ושל מנהל ההתקנים אשמח מאוד אם תעזרו לי לפענח את נושא השלמת התקנת כרטיס הקול..חשוב לציין כי או כרטיס מובנה. [attachment deleted by admin]

15. Started by Shane McMahon,

שלום. גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה שחור,והיו צפצופים ארוכים. טייייייייי טיייייייייייייי טייייייייי... מה זה יכול להיות?פעם היה לי אתר שכותב אבל אני לא מוצא אותו...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ספויילר הרמקולים והאוזניות מופיעים כאחד בהתקני השמע יש דרך לגרום להם להופיע בנפרד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by עזרא יעקב,

כתוצאה מהפסקות חשמל התוכנה של הטלביזיה נעלמה ואיך אפשרות להפעילה למזלי אני באחריות וטכנאי ביצע אפגרייד המזכירה בקשה 250 שקל עבור טכנאי. בקשתי היא איכן ניתן להסיק את הקובץ לא יתכן שכל הפסקת חשמל תשבאת המחשב בטלביזיה והצרכנים ללא סיבה ינוטרלו למספר ימים וישלמו מכספם על מחדלי חברת החשמל בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kozimus,

שלום. היום גיליתי שאני לא יכול לפתוח את SARATIM.CO.IL וגם לא את SUBTITLE.CO.IL שניהם יושבים על אותו שרת של GODADDY . אני מצליח לעשות PING תקין לשני האתרים וגם לפי isup.me האתרים תקינים. השגיעה שאני מקבל היא " Could not connect: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (10061 " תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by א,

היה לי מסך כחול ובעקבותיו ריסטרט, אחריו עלה המחשב כרגיל. על כל מקרה, החלטתי לבדוק את נושא הטמפרטורות במחשב. על מה הטמפרטורה הזאת מצביעה? כתוב סתם Temp3

20. Started by abr328,

שלום רב, המחשב שלי (ווינדוי 7) הפסיק לעבוד ונראה כאילו החשמל לא מגיע לרכיביו. אבל כאשר חיברנו סמארטפון להטענה באחד השקעים הוא התחיל לעבוד. האם יש הסבר לתופעה זו ? כיצדלפתור את הבעיה ? בתודה מראש אברהם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gtrippleg,

אני לא יודע אם זה קרה לעוד מישהו פה... פרסמתי מוצר בלוח, השארתי את המייל שלי, קיבלתי מודעה ממישהו שהתעניין וכשניסיתי לענות לו זה נותן לי את ההודעה (החופרת) הבאה, ולא מצויין המייל של הבן אדם אז אין לי איך לחזור אליו...זה די דפק לי מכירה וחבל... פיתרון? עריכה: מתנצל, בסוף מצאתי את המייל שלו בהודעה החופרת אז קבלו ביטול ומתנצל שבזבזתי את זמנכם - יום טוב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by amir77a,

אני מנסה לתקן מחשב של קרוב משפחה, לוח אם שהיה מעולה בעבר Asus P3B-F, עם חלונות 98 כל השאר כרגיל. המקלדת והעכבר (שניהם PS/2) לא הגיבו בכלל. המקלדת אפילו לא הגיבה ב-Bios Setup. קניתי מתאם PS/2-USB כדי לבדוק אפשרות לתקלה במחבר. המקלדת חזרה להגיב ב-Bios Setup. העליתי את Windows ובפעם הראשונה גם העכבר וגם המקלדת הגיבו שניהם. כאשר ביצעתי restart ל-Windows שניהם הפסיקו להגיב לגמרי. המצב כרגע הוא כזה: DOS/BIOS Setup יש מקלדת. Windows Safe Mode יש מקלדת אין עכבר. Windows רגיל - אין כלום. מה לעזאזל קורה כאן? למען הסר כל ספק כמובן שב-Bios גם התמיכה ב-PS/2 וגם ב- USB הם על Enabled. כל עצה ודעה תתקבל בברכה. תודה על הסבלנות ועל העצות. אמיר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by User_Name,

אני משתמש בwindows 2000 pro אין בה את msconfig. מישהו ציין בעבר שניתן להוריד את זה מאתר microsoft. חיפשתי ולא מצאתי אשמח אם מישהו יתן לי את הקישור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by PeteRoy,

התראה שכנראה מגיעה מ Google Chrome לחץ על "נקה את המחשב" כדי להסיר את כל הנגיפים ברור לי שזה וירוס אמיתי, מה הדרך הכי טובה לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Gregorian,

היי.. יש לי דיסק קשיח ישן 4 ג'יגה..עכשיו כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא נהיה לי תחת מאסטר... רק בסלייב... גם אם אני שם ג'אמפר ולא משנה לאן אני מחבר אותו בקבל IDE הוא עדיין תחת סלייב... מישהו יודע מה הבעיה...אני סה"כ צריך להתקין עליו ווינדאוס.. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים