תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב שלי היום והכנסתי את הדיסק שלי, לאחר ההתקנה לפני שהמערכת עולה בפעם הראשונה קיבלתי את השגיאה the computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error windows installation ובכדי להמשיך את ההתקנה ללחוץ ENTER (ואז מתבצע ריטס) והיא תמשיך ,ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם יש את אותה השגיאה, ניסיתי להתקין מחדש ושוב אותו הדבר, זו גרסת WIN 7 64 ביט שצרבתי מה-MSDN של מייקרוסופט (יש לנו מנוי בעבודה) והשתמשתי בה הרבה פעמים, בגלל שלא היה לי איך לצרוב מחדש את האימג' (כי הנחתי שמשהו בדיסק דפוק) התקנתי את אותה הגרסה רק 32 ביט וההתקנה עברה בסדר, צרבתי שוב את האימג' של ה-64 ביט ושוב פעם אותו ERROR לאחר ההתקנה ואני לא מצליח להשלים את ההתקנה, מה יכול להיות שנדפק ? המער…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד היה בסדר ועכשיו אין זיהוי! כשאני מכניס זיכרון USB ליציאת USB יש איזה אייקון קטן בשורת המשימות USB ROOT ואני מקבל הודעה כמצ"ב יש לי XP ולוח אם Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) כנראה שזה הלוח http://www.epox.com/USA/product.asp?ID=EP-8RDA3I עריכה כאשר אני מכניס את זיכרון USB ישירות ליציאה אז עובד, אבל כאשר אני מחבר דרך כבל מאריך אז יש לי בעייה כנ"ל. העניין: אם הכבל היה דפוק לגמרי - אז למה יש זיהוי של XP בשורת המשימות שאני מנסה להכניס רכיב USB וגם המנורה של זיכרון ה-USB כן דולקת דרך הכבל המאריך? הבעייה זהה בכל יציאות ה-USB של הלוח [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מסל מאג חדש לפנייומיים. לאחר שימוש קצר, הוא התחיל להשמיעביפ רציף. הלכתי לחנות והביאו לי חדש. אך גם זה לאחר זמן קצר התחיל להשמיע ביפ רציף. חשבתי אולי הרמקולים המובנים אבל שמתי אותם על 0 אז הם לא עובדים. כשאנימחבר מסךישן הכל בסדר. עוד לא יצא לי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לבדוק. האם מישהומכיר את הבעיה או איךלפתור אותה ? קשה להאמין שזה המחשב שלי כי המסך הישןעובד בלי ביפים. האם זה בעיה בדגם הזה ספציפי או שזה אמור להיות ככה ? הדגם mag h2404. תודה לכלהעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להיכנס לדיון / להגיב / לערוך תגובה - כל דבר אחר , לוקח ממש הרבה זמן עד שהאתר מגיב/מתעדכן ועולה . מוזר שרק לאתר הזה לוקח להיכנס אליו ולפתוח כל דיון זה בערך נע בין 0.5-2 דקות. יש דרך לסדר את זה או שיש בעיות עם השרתים של הפורום ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חווה תופעה מוזרה שבה בזמן שאני צופה בסרטי תלת מימד, ישנן קטיעות או תקיעות קצרות בווידאו. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה במחשב או בכבל החיבור לטלוויזיה, וגם החלפתי נגן (עובד עם Pot Player), אבל הבעיה ממשיכה להתרחש. מדובק במחשב חזק - 3770K 3.5 GHz Core i-7 עם כרטיס מסך Geforce GTX 660. הסרטים רצים בסדר גמור כל עוד אני מנגן אותם כside by side - ניגון רגיל של סרט, בלי שאני מבקש מהטלוויזיה להפוך אותם ל3D, אבל ברגע שאני מפעיל את התלת מימד בטלוויזיה - הקטיעות מופיעות. בדרך כלל הן מופיעות בסצינות עם הרבה אפקטים/פרטים. עדכנתי את גרסת התוכנה של הטלוויזיה לגרסה המעודכנת ביותר וגם הdriver של הכרטיס מסך מעודכן. יש לכם מושג במה מדובר? תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה עם הצורב! לפני חודש וחצי בערך, ביום בהיר אחד, הצורב שלי הפסיק לצרוב - אבל הוא קורא דיסקים בצורה תקינה. פשוט בכל פעם שאני מנסה לצרוב - הצריבה נפסקת אחרי 10 שניות עם הודעה - SCSI TARGET ERROR. אחרי שהחליפו לי את הצורב פעמיים והצורב עדיין לא צרב, גיליתי בטעות (היום) כי כאשר המודם שלי לא מחובר, הצורב... צורב! (אני משתמש במודם חיצוני בחיבור USB של מוטורולה - לאינטרנט בכבלים) יש לציין כי אני עובד עם WIN XP PRO, והצורב הוא צורב X32 של BENQ למישהו יש מושג למה הדבר קורה? איך המודם יכול להפריע לצריבה? איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעייה עם המודם אני כמעט בטוח! אני גולש לי בכיף והאינטרנט נתקע לי ואז אני חייב לעשות ריסט למחשב כי אי אפשר להתחבר שוב... כשאני מוריד מכל מיני תוכנות שיטוף למינהם אז זה נתקע יותר מהר.. התקשרתי לחברת אינטרנט שלי (WOW) והם אמרו לי שיש עומס על האינטרנט ולכן זה תוקע לי את האינטרנט! אבל אני יודע זה לא! כי לפני בערך חודש אני הייתי בכיף מוריד כל הלילה ואפילו יומיים ברציפות ולא היה קורה שום דבר! הייתי ממשיך לגלוש בכיף! אז בגלל שמהחברת אינטרנט שלי אני לא מקבל עזרה חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב פשוט מכבה את עצמו או הולך למסך כחול בו כתוב IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קורה בעיקר במשחקים... מפרט: p4 2.66 asus p4s533-mx ddr 512 400 mhz geforce fx 5200 wd hd 80 gb מישהו יודע למה זה? איזה חלק עושה את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שיחקתי במשחק מחשב ופתאום המחשב פשוט נכבה. המחשב לא נדלק יותר, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, החלפתי כבל, החלפתי שקע ושום דבר לא עובד... אפילו ניסיתי להוציא ולהכניס את כרטיסי הראם אם זה קשור בדקתי את הסוויץ' שיהיה מכוון על 230V והסוויץ השחור של ההדלקה דלוק... שום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת ההודעה שקופצת לי תוך כדי עבודה וגלישה. למרות שבדיסק C נשאר פנוי 1.7 GB מתוך 185 GB. כלומר כ 10% בלבד. האם אחר ניקוי הדיסק זה יעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אקספלורר ומדיה פלייר לא עובדים, כנראה וירוס מחק את הקבצים שלהם. כמו כן עדכונים נכשלים מיד בהתחלה. וינדוס 7 הום פרימיום. איך מתקנים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אתמול קבלתי את האל פסק שלי PowerMust UPS-600USB חיברתי אותו למחשב שלי והדלקתי. מרגע שחברתי למחשב שמתי לב שהוא מתנהג כאילו אין לו מספק כח.(נהיה איטי) בקיצור כיביתי את האל פסק ומהחשב נכבה.באתי להדליק את המחשב והוא לא מתניע היה לי ספק ישן 230 שמתי אותו והמחשב נדלק אבל המסך לא מקבל סימן מהכרטיס מסך. שמתי עוד שני כרטיסים אחרים ואותו סיפור. האם יכול להיות שלוח האם נשרף? גם הרמקול הקטן שבמחשב לא משמיע צפצופים סתם מן רעשים חלשים החלפתי רמקול חדש ואותו סיפור. האם יכול להיות שבגלל שלא טענתי את האל פסק המחשב תפקד חלש? ובגלל שכיביתי ישירות את האל פסק וזה כיבה בבת אחת את המחשב? כרגע הביאו לי מחשב אחר ואני הולך להזמין מחשב חדש כי שלי היה ישן XP 1600 DDR 2100 RADEON …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח abit nf7-s דיסק wd sata 160gb ודיסק maxtor ide 40gb אני לא מצליח לזהות את הסריאל דיסק בביוס או בכלל שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא מזהה לי רק את המקסטור.איך אני מגדיר כ primary את הסיריאל ו secondery את ה ide.ואיפה בכלל בביוס אני יכול לראות את הסיריאל?.כרגע אני לא מצלחיח לזהות את הסיריאל בכלל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב, מייד לאחד שכתובים הנתונים (Athlon XP 1800, Gigabyte 7VRXP) והביוס והכל, הוא כותב במשך 20 שניות: Detecting, ומייד לאחר זה מופיעה שגיאה: The MBUltra133 cannot load because there are no drivers attached, או משהו כזה. איך אני פותר את הבעיה? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כפי שרשום בכותרת, המחשב נדלק וישר יש צפצוץ מהיר ללא הפסקה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יודע אם הזכרונות שלי הם על 2.5 או 3?? יש לי של A-DATA/VT מKSP יש לי CPU-Z זה מופיע שם אולי?? תודה ביי
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב כ5 שנים אצלי, AMD ATHLON 2600+ זה המעבד, עם לוח של ABIT NF7 ספק 350W החולף כבר הרבה פעמים מקפיצות חשמל 3-4 מאז שקניתי את המחשב.. (שאר המפרט לא רלוונטי אני מניח). המעבד פועל על 58-60 מעלות, זה לא תקין ! עם מאוור חזק מאוד אחרי החלפת סיליקון מגעים, לפני ההחלפת הסיליקון והמאוורר הטמפרטורה הייתה גם עוברת את ה60 במעט, בעבר עם מאוור קטנצי'ק צנום ושקט המעבד לא היה עובר את 46-47, שמתי לב שעל הלוח יש כמה קבלים מנופחים, יש מצב הלוח גורם להתחחמות יתרה של המעבד ? או שהמעבד עשה את שלו ? ד"א ניקוי בלחץ אוויר מתבצע כול כמה חודשים, אין טיפת אבק. יש לי מדחס אוויר, וכבר ניקיתי אותו מלא פעמים, אין טיפת אבק !, זה מעבד שלא עבר את 45 מעלות בעבר אף פעם !, הסיליקון הוא לבן, יש לי מליון…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שהסרט בגודל 700 מגה. (זה לא משנה באיזו תוכנה הוא יעשה ריסטרט תמיד) מפרט: AMD DURON 1300 JETWAY663AS ULTRA - VIA KT 133A 128SDR תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם, המסך במחשב נייד שלי פתאום החליט שהוא מציג צבעים בצורה מוזרה ומפוקסלת שכזו...כשאני מחבר את הנייד למסך חיצוני הכל בסדר, רק במסך של הנייד עצמו...מה הסיכוי שזה שבר במסך או משהו כזה?? יש לציין שהוא לא נפל ולא קיבל שום מכה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היופ התקנתי וינדוס מחדש וכונן אחד שהיו בו שמורים כל התוכנות שלי נדפק..כאילו אני נכנס אליו הוא מראה ש 17 ג'יגה בשימוש וכל התיקיות שהיו נשארו אבל רק לאחת מהן אפשר להכנס לכל השאר הוא אומר ש"אין גישה" להיכנס והתיקייה שנשארה שוקלת רק 2 ג'יגה כאילו 15 ג'יגה נעלמו לי בכונן.... מה אני יכול לעשות כדי שיהיה אפשר להיכנס עוד פעם לתיקיות שהיו....?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים קניתי מחשב נייד חדש (asus zenbook) ויש עליו תוכנה (my asus) של אסוס לניהול המחשב. בתוכנה אפשר לנהל את ההטענה של המחשב וההמלצה שם היא להטעין את המחשב עד 80% (ההטענה תפסיק אוטומטית כאשר הסוללה תגיע לשם ולא תמשיך עד 100%). ההמלצה נכונה? זה אמור לשמור על הסוללה ולגרום לה לאריכות ימים והזדקנות בשיבה טובה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות בעיות של צריבה וגלישה במקביל בדקתי את מצבם של התקני ה-IDE שלי וגיליתי שאחד מהם עובד במצב DMA והשני ב-PIO. אני זוכר בוודאות ששניהם עבדו במצב של DMA ולא הייתה לי שום בעיה של גלישה וצריבה במקביל. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי טונר מקורי עבור המדפסת שברשותי מדגם hl2130 של חברת brother. טרם החלפת הטונר כיביתי את המדפסת וזאת בניגוד להוראות (עשיתי זאת בטעות). לאחר שהחלפתי את הטונר והדלקתי את המדפסת, המדפסת מודיעה לי כי הטונר ריק. כיבתי והדלקתי את המדפסת מספר פעמים, ובנוסף הוצאתי והכנסתי מחדש את הטונר, אך דבר לא השתנה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד יד שניה - lenovo g505 המחשב מאוד איטי, אי אפשר לגלוש, דפי אינטרנט נטענים לאט מאוד, יכול לקחת דקה או שתיים לטעינת דף אינטרנט. האם מישהו יודעה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-