תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי בעיה קטנה, כל פעם שהעכבר זז הוא גורם לרעש. בדר"כ ע"י דפיקות עליו (חזקות) או הפעלת כוח אחר הרעש מפסיק, אבל ברור כי זהו לא פתרון לטווח ארוך. יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית מאוד במחשב - כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנות או משחקים באמצעות ה-InstallShild Wizard אני לא מצליח להתקין גם לא תוכנות וגם לא משחקים. זה ממש מעצבן אותי - זה קורה גם לאחר שאני סודר את כל התוכנות ואפילו לאחר שאני עושה ריסטרט למחשב. בבקשה - אני ממש צריך עזרה. זה כותב לי ככה: An error (-5003 : 0x5) occurred while running the setup. please make sure you have finished any previous setup and closed other application. if the error still occours, please contact your vendor: xxxxxxxx ובפרטים כתוב: Error Code: -5003 : 0x5 Error Information: >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1799) PAPP:Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1.1 PVENDOR:Nokia (http://www.Nokia.com) PGUID:765A74D4-…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בצורב, אני מכניס דיסק DVD/CD לכונן צריבה והצורב לא קולט את הדיסק וניסיתי עם מלא דיסקים.. ולא קלט. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים את זה, שאיך שמפסיקים להשתמש במחשב, אחרי 10 דקות המסך יכנס לאיזשהו מצב של "שמירת אנרגיה" והנורה אצלו תשתנו מכחולה לצהובה (נגיד) ? ואז איך שחוזרים להשתמש במחשב, אז המסך ידליק את עצמו ? אז אצלי הוא הספיק לעשות את זה. יש לי 2 מחשבים, באחד היה 8800GTS שעכשיו נמצא בתיקונים, אז אני משתמש בX300, ובשני היה 6600GT ועכשיו יש X800 Pro. המסך זה ASUS VW222. הבעיה הזאת התחילה מתי שהכרטיסים הוחלפו מתוצרת nvidia ל ATI. אני יכול להזיז את העכבר כמה שאני ארצה, או ללחוץ על איזה מקש שבא לי במקלדת, המסך פשוט לא ידלק. אם אני מכבה ומבדליק אותו, הוא רושם לי no signal ואז חוזר חזרה למצב של שמירת האנרגיה שלו. קשה לי להאמין שזאת בעיה במסך או במערכת ההפעלה, אז יש איזשהו משהו בכרטיסים של ATI עם …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 ויש לי איתו כמה בעיות.. בערך כל 5 דקות המסך נהיה שחור,ואז אני מקבל את ההודעה הזו: וזה גם קורה לי בזמן טעינת משחקים,ואז המחשב נתקע. הכרטיס גם לא מופיע לי בתוכנה EVEREST ושם כתוב שאין לי כרטיס מסך.. יש לי את הדרייברים הכי חדשים אם זה משנה עכשיו אולי זה הספק כוח שגורם את זה?או משהו אחר? הספק כוח שלי הוא EZCOOL 450W REAL תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בואו אני אספר לכם איך כול זה התחיל ניתקתי את המחשב (כמו שצריך), חיברתי מחשב אחר מסיבות אישיות... אחרי זה שהחזרתי את המחשב שלי.. המחשב נדלק אבל לא היה תצוגה על המסך. ניסיתי שעות על גבי שעות לנסות לחבר כמו שצריך עד שיראו משהו על המסך.. באי הצלחה. החלטתי להוציא את הכרטיס מסך ולנסות לחבר לכרטיס מסך המובנה.. גם לא עבד. איבדתי את תקוותי.. אמרתי ניתן למחשב לנוח.. כעבור כמה שעות נסיתי שוב.. והמחשב פשוט לא נדלק.. הוא נדלק לממש שנייה ונכבה מיד לאחר מכן.. בנוסף יש ריח של משהו שנשרף.. האם זה הספק אולי? עזרההההההההההההההה! תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך RADEON X1650Pro 512MB הכרטיס הזה אמור להחזיק כמו שצריך... שלחתי אותו גם לבדיקה הוא תקין במשחקי FPS (בעיקר CS) יש לי דרופים כאשר יש עומס של גרפיקה ובמצב כזה לא ניתן להזיז את העכבר והמקלדת הם פשוט לא מגיבים לכמה שניות והFPS צונח.. אני בטוח שזאת בעיית חומרה מכוון שפרמטתי וגם זה לא עזר. לפני זה היה לי 6600GT שהלך לעולמו ולא היה לו בעיות כאלה(למרות שהתחילו לו קצת דרופים אבל לא משהו רציני) השאלה אם זה בגלל שאני צריך להגדיל ספק כוח,או שמשהו אחר יכל ללכת במחשב אני לא יודע מה לעשות... בהרבה משחקים זה ככה וזה באמת די מעצבן אם מישהו תותח כדי לפתור לי את הבעיה הזאת אני יודה לו מאוד.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אחרי שההארד דיסק הקודם שלי נהרס, קיבלתי לפני שבוע במסגרת האחריות אחד חדש (160 S-ATA של WD ) בקיצור היום התקנתי ווינדוס והכל נראה חלק... עד שאני נכנס למשחקים ותוך כמה שניות מקבל את המסך הזה http://img182.imageshack.us/img182/5391/dsc00190kd2.jpg מה הבעיה ? זה בהארד דיסק או בתוכנות ? תודה רבה לעוזרים , אתה כבר משתגע מכל הבעיות של המחשב הזה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי אתמול HDD חדש אחרי שהHDD הקודם שלי התפגר,WD250G ת.נ.צ.ב.ה הדגם החדש הוא Hitachi HDS721010DLE630 1TB התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים ואלו הבעיות מכאן והלאה: אין לי סאונד, במקום סאונד יש רעשים של שריטות וצפצופים מוזרים. אני מקבל BSOD שנכבים מיד (מופיעים לשנייה, בקושי מספיק לקרוא מה רשום) , כתוב שזה כתוצאה מDisplay Drivers שנכבו ולא מצליחים לאתחל את עצמם. לפני הBSOD לעיתים מופיעים גם קווים אפורים על המסך. ניסיתי כבר עשרות פעמים למחוק ולהתקין דרייברים (דרך הDevice Manager, דרך Driver Sweeper, בשימוש עם Safe Mode וכו' וכו') גם של הRealtek (OnBoard sound driver( וגם של AMD. הגרסאות של הדרייבר סאונד הן מהאתר של REALTEK והן מדף הדגם של לוח האם שלי בא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit. בכל פעם שאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה ביום (המחשב כבוי בלילה), קורה דבר מוזר בתהליך האתחול: בשלב מסוים מופיע פתאום מסך עם רקע כחול עם כיתוב בסגנון DOS. המסך מופיע במשך 2 שניות בממוצע, ולכן עקב ריבוי הכיתוב בו קשה להבחין או להבין במה מדובר. הפרטים היחידים שאני מצליח לקלוט הם משהו שקשור ל- Memory, ישנה הרצה מהירה של מספרים מ-0 עד 100 (כפי שאמרתי - במשך 2 שניות), ומיד לאחר מכן המסך מחשיך והמחשב מאותחל שוב, אך הפעם מערכת ההפעלה בדרך כלל מפנה אותי להפעלה במצב בטוח (במקרה של ויסטה) או לניסיון Repair (במקרה של 7). כמובן שאני לא מסכים לכך ומאתחל את המחשב שוב (או פשוט לוחץ על האפשרות של הפעלה רגילה), אך הפע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום, יש לי מחשב כבן שנה קצת יותר ויש לי 2 בעיות כבר תקופה ארוכה. הנה המפרט: מעבד: intel core 2 dou e7500 לוח אם: intel dg41rq כרטיס מסך: nvidia geforce 9500gt זכרון: kingston 2gb 800mhz דיסק קשיח: seagate 500gb 7200rpm ספק ג'נרי: cidev 500 wat הבעיות הם: 1)שאני מפעיל תוכנת שיתוף קבצים כדוגמת ביטורנט ומוריד לדוגמה קובץ של 8GB אני שם תהורדה בלילה, בבוקר שאני קם אני רואה שהמחשב ביצע ריסט ז"א כניראה בעיה של זכרון נמוך אני מתכוון לשדרג יכול להיות שזה יפתור את הבעיה. 2)בעיה יותר רצינית היא במשחקים כמו NBA 2K10 GTA IV MW2 ועוד כמה, לאחר זמן משחק לא קבוע המשחק נתקע לכמה שניות ואז מוצגת לי הודעה ליד השעון "שמנהל התקן תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" משהו בסגנון הזה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה. עד היום היה לי במחשב כ-3 ג'יגה RAM DDR II 667Mhz. ה-3 גיגה היו ב-4 סטיקים, 2 של 1 גיגה, ו2 של חצי גיגה. כל ה-4 חוברו בDUAL CHANNEL ולא היו בעיות (2 של OCZ ו-2 של TWINMOS). אחד הסטיקים שהיו לי של TWINMOS החליט שאין לו יותר כוח ומת, ועל כן החלטתי שאיני רוצה להישאר עם 2 וחצי וללא דואל צ'נל והחלטתי לרכוש עוד 2 סטיקים של 1 גיגה של KINGSTON, שגם הם DDR II 667Mhz. לפני שעשיתי זאת בדקתי קודם לכן והלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה וגם רשום כך בחוברת שלו (למעוניינים הלוח אם שלי מופיע במפרט בצד). אך כרגע הוא רושם לי דבר כזה: INSTALLED MEMORY: 4.00GB (3.12GB USABLE) על המחשב שלי מותקן ווינדוס 7 בגרסא של 32 ביט כך שאני לא חושב שפה הבעיה... ממה שזכור לי הוא אמור לתמוך בזה.. (או שלא…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחבר את העכבר הנ"ל וכשאני מחבר אותו למחשב בחיבור ה-USB שלו (כמובן ללא עוד עכבר נוסף שמחובר למחשב) הסמן מתחיל לעוף ולהשתגע ואני לא נוגע בכלל בעכבר.. עזרה? משהו מוזר ששמתי לב אליו זה כשאני מחבר את העכבר ב-USB יש הרבה את הקול של חיבור וניתוק USB.. פירסמתי את הנושא בפורום ציוד היקפי אבל אני לא חושב שזה קשור לשם ולא עונים לי שם בנוסף חח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE L655-121 עם כרטיס מסך של AMD-ATI RADEON 5650. לאחרונה הורדתי דרייבר מאתר AMD במיוחד לכרטיס מסך הזה למחשבים הניידים אבל כשאני רוצה להתקין אותו הוא כביכול עושה התקנה לתקייה מסויימת אך בבדיקה התיקייה ריקה ובמנהל התקנים התאריך של הדרייבר נשאר של 2010. אני משתמש עם מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT. מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה? איך אפשר לעדכן את הדרייבר כמו שצריך? מדובר על דרייבר של ספטמבר 2011
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים שמתי לב כי הטמפרטורה של המעבד מגיעה לרמה מאוד גבוהה - בערך 98 (!!) מעלות ב-Real Temp לאחר כ-5 דקות ריצה של Prime95 במצב Small FFTs, כאשר ב-idle הטמפ' מגיעה עד 45 מעלות. המפרט שלי הוא: לוח Gigabyte X58A-UD7 מעבד Intel Core i7 940 עם היטסינק Thermaltake V1 AX ספק כוח Corsair TX750 זכרונות Kingston 6GB Triple Channel 1600MHz שני כרטיסי מסך NVIDIA GTX 460 1GB מארז Antec P183 ביצעתי את הדברים הבאים בניסיון (שנכשל) לשפר את המצב: 1. פתחתי את המארז וניקיתי אותו מאבק. יש לציין כי לא היה הרבה אבק מלכתחילה. 2. הוספתי מאוורר למארז מקדימה, כך שכעת יש שלושה: אחד שמכניס אוויר ושניים שמוציאים מאחורה ומלמעלה. 3. סידרתי את הכבלים כך שזרימת האוויר טובה יותר.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק החדש של NFS MOST WANTED ופתאום באמצע המשחק המסך מתחיל להבהב ולקפוץ ולשנות צבעים. ראה סרטון להסבר טוב יותר: http://youtu.be/TMSkfzfGlRs המפרט של המחשב שלי: http://imageshack.us/a/img42/6011/displayuh.png http://imageshack.us/a/img819/6289/systemgk.png מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שניקיתי את המחשב יסודי מאבק זה מראה לי שהוא עדיין ממש מתחמם: (ואחרי שהוא פועל עוד קצת, הטמפרטורה הראשית (GPU) גם עולה ל-51 ויש גם ציור של להבה. וכשאני מפעיל את המחשב בהתחלה הוא מפסיק לעלות ורושם לי שיש בעיה במאוורר של המעבד (CPU Fan Error) וללחוץ F1 כדי להמשיך. והפעלתי את המחשב כשהמארז היה פתוח וראיתי ש/המאורר של המעבד כן מסתובב. מה הבעיה? מה אני אמור לעשות? להחליף קירור למעבד/ספק כוח?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כבר איזה חודש תקלת רשת בלתי מוסברת שאני לא מצליח להשתחרר ממנה, מקווה שתוכלו לעזור. מדי פעם (יכול לקרות 3-4 פעמים בשעה גם) הגלישה לאתרים כאילו נקטעת. אני מקבל הודעת website took to long to respond ורק אחרי כמה רגעים זה ישתחרר ואוכל להמשיך לגלוש כרגיל. אני חושב (אך לא בטוח) שזה ספציפי למחשב אחד. הסיבה שבגללה אני לא בטוח היא שיש לי גם שירות טלויזיה על האינטרנט וגם שם היו לי 2-3 ניתוקים, אבל בגלל שיש שם איזשהו באפר שאולי מחפה על תקלות כאלה קשה לי לדעת. ניסיתי לבדוק במכשירי סלולר שמחוברים לרשת במקביל כשהתקלה קורית, שם הגלישה כרגיל, אז אני די בטוח שזה מקומי למחשב. ספקית האינטרנט היא פרטנר, בשירות הסיבים האופטיים שלהם. היו אצלי 3 טכנאים, לא מצאו תק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הגדרתי סיסמה לBIOS דהיינו שלא יהיה אפשר לשנות את הגדרות הBIOS ללא סיסמה, אבל כיוון שבאמצעות F12 אפשר להגיע לתפריט BOOT, ולעשות BOOT מUSB או דיסק, בעצם אפשר להיכנס למחשב ללא סיסמה כלל. יש לי מחשב LENOVO ישן ׁ(N500 3000) לא בדקתי עדיין איך זה במחשבים אחרים, רק מעניין אותי אם יש כמה סוגי BIOS שיכולים להתאים לאותו לוח אם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. תופעה מוזרה אצלי במחשב, כאשר אני עם הזכרונות על Dual Channel, ואני עושה אוברקלוק למעבד+זיכרון, כל אוברקלוק- אפילו העלאה של 2MHz , גורמת ל- Prime95 להציג שגיאה תוך שתי דקות והתוכנה מפסיקה לעבוד. מתי שאני שם את הזכרונות Single Channel, או משאיר רק סטיק אחד במחשב, אני מגיע עד 2000Mhz למעבד ו-210Mhz לזכרונות ללא שום שגיאה. החלטתי לעשות בדיקה מקיפה לזכרונות. {במיוחד גם לפני שאני הולך לחנות ומחליף מעבד (בגלל חשד לבקר זיכרון דפוק)} כאשר הזכרונות היו על Dual Channel (שזו התצורה שגורמת למחשב להשתגע) הרצתי את התוכנה memtest86 , חזרתי לאחר 7 שעות והתוכנה ציינה שגיאה אחת. אוקיי, אמרתי נבדוק כל סטיק לבד וכך נגלה מי הוא זה הפגום. השארתי סטיק אחד במחשב (512MB), הרצתי memte…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך נסיתי כבר להתקין דריורים של OMEGA ועדיין יש לי בעיה התמונה רוצדת כזאת בדרגוטיק ב 3DMARK2001 והמשחק COMANCHE4 עובד ממש לאאט ניתקע כזה....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איך יתכן שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הזמן כשהספק תקין והחומרה חדשה? יכול להיות שזה בגלל דריברים של הכרטיס מסך? או שיכולה להיות עוד איזה שהיא סיבה? נ.ב יש לי AMD1900+ והחום נע בין 35-40 יש שם VOLCANO 6C כמובן שבמאמץ החום יעלה בהרבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מחשב פנטיום 3 500mhz אני שם זיכרון 1 של 128mb > מזוהה נכון. כאשר אני מוסיף עוד מקל זיכרון של 128mb אז הביוס מזהה 192mb ביחד. כל אחד לחוד מזוהה נכון > 128mb. כשאני שם מקל אחד של 128mb ואחד של 64mb >הביוס מזהה רק 128mb. ה-64mb לבד עובד טוב. בקיצור - הביוס מוריד 64mb מהזיכרון. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שקניתי את כרטיס המסך היו לי תקלות משונות (איטיות רגעית פעם ב.. וכו') אך לא התייחסתי לזה. בעקבות רכישת SSD חדש החלטתי להתקין את וינדוס 8, במקום ה7 שהיה לי ,על הכונן החדש ולאחר מכן התחילו הבעיות הרציניות. הבעיה המשמעותית היא קריסה של הדרייבר של כרטיס המסך עד כדי שהוינדוס לא הצליח לשחזר אותו (הכוונה לבלון של "הדרייבר שוחזר בהצלחה") ואז נאלצתי לעשות ריסטרט. בעיות נוספות היו כגון גמגומים של סרטונים (בעיקר סרטוני פלאש ביוטיוב). התקיעות היו יותר תכופות עם הדרייברים שבאו אחרי 13.1 catalyst. עם CCC 13.1 היו תקיעות אך פחות תכופות. גם התקנת מערכת הפעלה מחדש לא עזר. התקנתי 8 מחדש ואז חזרתי ל7. עדיין התקלה מתרחשת. בינתיים חזרתי להשתמש בGTX470 והכל עובד בלי תקלות. אז המסקנה היא שכר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, כל פעם שאני מנסה להתקין וינדוס 7 או 8 (וניסיתי אולי 10 גרסאות מכל וינדוס, לצרוב על דיסקים להתקין מUSB כלום לא עוזר) אני נתקל בשגיאה "windows cannot install required files" error 0x80070570 at "expanding files ניסיתי להחליף בBIOS מIDE לACHI שום דבר לא מצליח לי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-