עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dante123,

גלגלו למטה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by iziksas,

קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה, הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA geforce GTX560 Ti חברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיה הבעיה היא כזאת: ברגע שאני מחבר את הכבל למחשב יש רעש כזה (כמו הרעש שמחברים USB למחשב) ואז אני יכול לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה. למחשב כנראה יש איזה משהו שאחרי שאני לא נוגע בו מספיק זמן הוא כאילו נכבה אבל לא נכבה... איזשהו מצב שינה כזה שברגע שאני נוגע בכל מקש או בעכבר הוא חוזר לחיים המסך נדלק והכל חזר לאותו מקום שבו הפסקתי... אבל על המסך של הטלויזיה אני כבר לא רואה כלום (כאילו אין חיבור בין המחשב לטלויזיה למרות שיש) ובשביל שגם זה יחזור לקדמותו אני צריך להגיע אל מאחורי המחשב לנתק את הכבל HDMI שמחובר למחשב ולחבר אותו מחדש ואז אני שוב יכול לראות את המחשב על הטלויזי…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by matityahoo,

אני מנסה ל defragment אני מקבל את ההודעה: disk defragmenter has detected that chkdsk scheduled to run on the volume:(c .please run chkdsk /f והוא לא נותן לי להריץ . chkdsk /f האם כדי לפרמט או שניתן לפתור זאת בדרך אחרת המחשב רץ פחות מהר וההרד דיסק עושה יותר רעש . אני מאד אשמח לקבל עזרה יום טוב

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by galsko,

באיזה Ddr המחשב שלי תומך http://www.upit.ws/picture.php?file=6ae1017a5e698.GIF

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by omerbar,

קניתי מחשב חדש ביחד עם מסך חדש רק לפני שבוע. המפרט: I5-6600K @3.5 Gigabyte GA-Z170-HD3P G.Skill DDR4 8 GB RAM VALUE CORSAIR RM550X POWER SUPPLY Sapphire RX480 NITRO+ 8GB והמסך הוא dell Ultrasharp 2414H אני חווה בעיות בעיקר באתרי אינטרנט שבהם כשאני יורד למטה מופיע לי אפקט של Tearing זה ממש מציק ורואים את זה דיי בבירור.. איך אפשר לפתור את הבעיה? מי שמכיר וזה עוזר לו: http://www.vsynctester.com/

6. Started by The-Devil,

אהלן יש לי מעבד Quad q9300 כרטיס מסך של 8800GT 4 גיגה זכרון ומאז שקניתי את המחשב היו לי כול מיני בעיות שפתרתי כמו זכרונות דפוקים של OCZ (הוחלף) ומסכים כחולים בגלל הצ'יפסט לאחרונה התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך וכול בעיות המסכים הכחולים נעלמו אבל עדיין המחשב לפעמים מגיב לי בצורה משונה שהוא כאילו נתקע לשתי שניות ורק אז ממשיך הרצתי Memtest והכול תקין למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות??? אני מריץXP 32BIT האם יכול להיות שבגלל שיש לי ארבע ליבות הוא עושה את זה?? תודה רבה לכול העונים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by crovei,

אתמול בלילה פתחתי את המחשב לאחר שהוא היה סגור בשבת, וראיתי שהמסך לא עולה. שיחקתי עם החיבורים, החלפתי שקעים וכלום (הבעיה היא לא שהמסך אינו מזוהה ע"י המחשב, אלא שהוא פשוט לא מקבל חשמל/לא עובד פיזית). המסך הוא מסך LCD של יונדאי, דגם ImageQuest L50A. המסך (והמחשב) מחוברים לאל-פסק (UPS), ככה שאני לא חושב שמדובר בקיפצת מתח או משהו כזה.. הבעיה היא שאני לא יכול ממש לדעת איפה הבעיה.. יכול להיות הכבל חשמל, יכול להיות השנאי (שלפני שנתיים נדפק לי והחלפתי אותו לשנאי חדש), ואולי זה המסך שנשרף. המסך בן 3 ומשהו.. חוץ מהשנאי הוא מעולם לא עשה לי בעיות. אין פיקסלים שרופים, לא עיוותי תמונה ולא כלום. יכול להיות שהוא פשוט ניצל את כל תוחלת החיים שלו ומת?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  8. אף תוכנה לא מראה לי את המעלות חוץ להתוכנה של הלוח ! למה ? התוכנה של הלוח לא טובה לי ! איזה תוכנה תתאים לי בדקתי כמה תוכנות למי יש את הלוח הזה <

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by ITSIK86,

יש לי מחשב חדש עם 7900 GT ואני משחק משחקים-FEAR למשל א קונטר סטרייק סורס ואני שם את הגרפיקה על ממש גבוה וזה עובד סבבה עד רגעים מסויימים שבהם המסך של המחשב נכבה או שצץ המסך הכחול הזה ועושה לי ריסט בסך הכחול רשום שהבעיה זה NV4_DISP ויש גם טקסטורות שבורות במשחקים וכל מני תקיעות-המסך דולק פשוט לא רואים בו כלום,והנורה שלו מהבהבת מה כל הבעיות האלו? יש לי רת כל הדרייברים ויש לי מעבד חזק 3600 X2 שכחתי לציין שכל הבעיות האלו לא היו קימות עד העדכון הארור של הוינדוס אתמול בצהריים-מאז יש בעיות עריכה:הקריסות כבר הסתדרו בערך, תודה הבעיה עכשיו זה שיש לי באגים בגראפקיה וטקסטורות שבורות במשחקים יש לי את הדרייברים הכי חדשים וגם עם הישנים יותר יש את הבעיה-יש לי גם דירקט איקס האחרון שיצא 9c

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום ..לא יודע מאיפה צצה לי עכשיו הבעיה הזאת ...כשאני מנסה לחבר כרטיס זכרון כלשהוא-מצלמה-טלפון-בדרך כלל נפתח לי חלון ומציג את תיקיית הכרטיס עכשיו פתאום לא קורה כלום רק בחיבור הטלפון המכשיר נטען כרגיל אבל את הזכרון לא מוצג משום מה..ניסיתי גם דרך קורא כרטיסים כי חשבתי משהו אולי בזכרון לא בסדר אבל מסתבר זה בעיה כללית בוינדוס למישהו יש מושג מה אני עושה ..שחזור מערכת לא עזר ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, קניתי מסך חדש - U2312HM של דל, 23 אינץ'. הבעיה היא שמאז שחיברתי את המסך, כל ביצועי המחשב נעשו איטיים להחריד. הייתי מעוניין לדעת אם זה יכול לנבוע מהמסך החדש, שכן המפרט שלו די עשיר, ולעומת זאת המחשב שלי די ישן ובסיסי (pentium 4, 512 MB). יכול להיות שזאת הסיבה לזה שהמחשב נהיה כבד? בנוסף, שיניתי את רזולוציית המסך בלוח הבקרה ל: 1080*1920 כדי שיתאים לרזולוציה של המסך החדש. (לפני זה עבדתי על 768*1024). אודה על תשבות, כי אם האיטיות נוצרה מהמסך אצטרך לגשת כבר מחר לחנות כדי שיחליפו לי מסך בלי יותר מדי בעיות (ksp, שכידוע לא ממש שמעו על מדיניות החזרת מוצרים...). תודה רבה.

• 41 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by Bollner,

אהלן חבר'ה, שלשום קיבלתי את הספק, התקנתי אותו אתמול הספק הוא : TT 360W Single fan + Passive PFC ובקיצור שמתי אותו בחנות הכל טוב ויפה ניסיתי להדליק קצר בחנות שוב ניסיתי שם הורדתי את המתג ככה כמה פעמים לפעמים קיצר לפעמים לא... בקיצור אמרתי מקסימום אני מחליף לחדש (יש אחריות שנה) אבל קודם אני אנסה בבית. הספק בבית עבד הפעלתי ת'מחשב בינתיים ככה שלוש פעמים לבדוק מה שאני חושב שיכול להיות שהחשמל בחנות היה דפוק או משהו, אבל עוד משהו חשוב מהספק יש כבל לחשמל אז שם לא השתמשתי במה שקיבלתי מהספק השתמשתי ממה שהיה שם (אתם יודעים השחור הזה מהספק לשקע) ובבית שמתי את מה שקיבלתי עם הספק. השארתי בלילה את המחשב, בבוקר הוא עדיין היה בסדר (רציתי לבדוק אם הוא מקצר) קיצר מה את…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. מדובר במחשב מדגם lenovo yoga 300 המחשב ללא מערכת הפעלה כלל. הכנתי בוט של ווינדוס 10 על מנת להקין עליו. אבל משום מה כשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו ככונן הקשיח שלו ואין עוד שום כונן אחר שמזוהה. כך גם בהתקנת הווינדוס כשאני מגיע לשלב שבוחרים כונן להתקין עליו הוא מזהה רק את הדיסק און קי של הבוט. לא מצאתי שום דרך לזהות אותו דרך הביוס או להגדיר אותו מחדש מישהו יודע איך לעשות זאת?

14. Started by galr52,

שלום אתמול שמתי לב כי כל מקשי F למינהם (F1 F2 F3 F4...) לא עובדים. הם לא מגיבים לכלום. מה אפשר לעשות בנידון? יש לי מערכת הפעלה XP. אגב אני מקווה שזה המקום הנכון אם לא אז אני מצטער.

• 4 תגובות
    • 7.6k צפיות
  15. לפני תקופה מסוימת בערך שנה המחשב עבד והכל ואז פתאום החליט לא לעבוד,קיבלתי גם ככה מחשב חדש נייד ושכחתי ממנו, אך לפני איזה שבוע אמרתי נבדוק מה עם המחשב והוא פתאום עובד! סבבה כיביתי אותו והכל אחרי שהשתמשתי בו , ואתמול אני בא שוב להשתמש בו מנסה להדליק אותו ואותה בעיה שהייתה לי לפני שנה , הביאוס מתחיל להיטען ונתקע (הכוונה למסך הזה אחרי שמדליקים ויש מידע על המחשב והכל על הלוח אז הוא פשוט נתקע) חייב עזרה בדחיפות... הנה תמונה http://jpg.co.il/view/51430d15f0f30.jpg/

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by Anz,

איפה המתג שמאפס את הביוס מהאוברקלוק? דחוף מאוד תעזרו לי בבקשה בלוח אם של ASUS דגם P5SD2-X

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט במאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. הרמקולים שלי תקינים לחלוטין, החיבור למחשב נראה תקין. כשאני מפעילה שירים ביוטיוב הכל עובד כרגיל. כשאני מנסה להפעיל משחקים הסאונד עובד באופן חלקי, שומעים רק קולות רקע ולא את הדמויות עצמם. לפעמים שומעים אבל ממש חלש. מישהו שיכול לעזור ולהסביר אם בכלל אפשר לסדר את זה?

19. Started by oriki9999,

שלום וברכה, יש לי את את הכונן LG GH24NS50 ואחרי שעדכנתי את התוכנה דרך האתר של LG הוא הפסיק להגיב בכלל (לא נפתח אפילו). הורדתי בהתחלה את העדכון הראשון (XP02) מכאן : http://www.lg.com/sg/support-product/lg-GH24NS50 , ולאחר שהכונן לא עבד התקנתי גם את האחרים (והוא עדיין לא עובד). מה שמוזר שהורדתי את הDriver המתאים לגרסה שלי אבל מסיבה כלשהי המחשב מזהה בdevice manager את הכונן עכשיו כגרסה gh52l.ניסיתי להוריד את כל הDrivers המתאימים לגרסה שלי והכונן עדיין לא עובד (וממשיך להופיע כgh52l). מישהו יודע איך אני יכול לסדר את הבעיה? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by dovik,

ברצוני לחבר טלויזיה כזאת למחשב. כעת אני מחבר דיסק נייד וזה עובד מצויין. רק שצריך להוציא אותו ולשים תוכן חדש וזה מעצבן. המטרה היא בעיקר לראות קבצי וידאו. אינני מבין כלום בנושא ואשאל כמה שאלות שאולי תראנה לא חכמות במיוחד.. כיצד בוחרים מה לראות? האם מפעילים את ההקרנה דרך המחשב או דרך השלט של טלויזיה? האם יש דרישות כלשהן בשני המקרים? כיצד בכלל זה פועל? עכשיו עצה. אני מתלבט האם לחבר ביניהם באמצעות כבל HDMI או XTREAMER אלחוטי. מה היתרונות והחסרונות של שני השיטות? צריך לציין שבמקרה הראשון זה ידרוש כבל באורך של כ-10 מטר. המטרה היא כמה שפחות לעבור מהכורסה לכסא מחשב ובחזרה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by weamir,

לפי קבצי הMINIDUMP הבעיה היא HARDWARE, אבל לך תדע מה? הרצתי MEMTEST, ועבר חלק. בדקתי קבלים על הלוח, ואין בעיה. טמפ' של המעבד והלוח נורמליות לחלוטין! למישהו יש עוד רעיונות? האם ייתכן והבעיה היא במעבד,ואם כן כיצד בודקים זאת? האם ייתכן שלמרות הMEMTEST שעבר חלק, עדיין זה לא אומר שהזכרונות תקינים? מה לגבי בעיה של ספק כח?

22. Started by LIOR42,

יש לי בעיה אחרי שאני משתמש במחשב זמן מה פתאום כאילו הוא נרדם הכל לא פעיל חוץ המעכבר שממשיך לעבוד

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by uskatin,

יש לי לוח אם GIGABITE Z68X-UD4-B3 ומחוברים למחשב רמקולים מאחורה 5.1. כאשר אני מחבר אוזניות לחיבור מקדימה הרמקולים לא מתנתקים. אני צריך לעשות את זה ידנית. איך אפשר לעשות שזה יקרה אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  24. תגידו למה אף אחד לא עושה לפורום מדריך לשימוש נכון בביוס כי הרבה צריכים את זה וזה מאוד שמושי לדעתי אשמח עם ייענו לי ואולי אפילו מישהו ייעשה תודה לעוזקים כי אני רואה שהרבה מתקשים איתו ואל תגידו לי למה אתה לא עושה זה לא שאני לא עושה כי אני לא רוצה אני פשוט לא יודע אני גם צריך את זה!

• 5 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.