עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by PeteRoy,

התראה שכנראה מגיעה מ Google Chrome לחץ על "נקה את המחשב" כדי להסיר את כל הנגיפים ברור לי שזה וירוס אמיתי, מה הדרך הכי טובה לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. פתאום...איני יכול לחבר את הטלפון למחשב, הכבל USB אינו מזהה, ניסיתי גם נוט 2 וגם אייפון, בבדיקה במחשבים אחרים נמצא כי הטלפונים תקינים, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ואני מזהה שיש כשל בהתקנה של ה MTP...כנראה צריך למחוק או לפרמט את הנושא הזה... יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shevah,

המחשב יחסית חדש, קניתי אותו באוגוסט שנה שעברה(2008) והוא בסה"כ עבד מצויין, אבל זה לא המסך הכחול הראשון שלי, ואני מתחיל לדאוג. בכל מקרה שמרתי את הדו"ח והינה הוא: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1033 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80004E646C2 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini011709-01.dmp C:\Users\*****\AppData\Local\Temp\WER-62213-0.sysdata.xml C:\Users\*****\AppData\Local\Temp\WER6E8A.tmp.vers ion.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/f…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שמעו אני לא ממש הבנתי מה זה . אבל אם הבנתי נכון כשאני נכנס לאתרים מסויימים פעמים רבות אז הנתונים שלהם נשמרים שם וכך האתרים נפתחים ומגיבים מהר יותר. יש לי בעיה רצינית עם יד 2 , האתר הזה כל הזמן איטי , מה הסבה לכך? זה אתר שאני נכנס עליו המון אז בתוך הוא שמור בCACHE תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ikehgl,

שלום יש ליWindows 7 ודפדן Explorer 11 . כרקע לשולחן העבודה בחרתי בצילומים שיש לי בתיקיה מסויימת. לעיתים תכופות המחשב מפסיק את סבב התמונות ונשאר תקוע על תמונה אחת. אני שוב בוחר את כל התמונות ועושה שמירה וזה מחזיק מעמד יומיים שלושה בלבד. אני משער שבכל פעם שישנו עדכון אטומטי או משהו דומה זה מבטל את הבחירה שלי מה עושים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קיבלתי הודעת אימייל שבה התמונות לא מוצגות. צירפתי תמונה של אחד האייקונים בהודעה:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום! יש לי מחשב pentium 4 3.00 GHZ s-478 abit vt7 readeon 9550 gigabyte עכשיו ככה זה הבעיות: 1) איך נאי רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך? 2) כל כמה זמן שאני משחק פתאום המשחק נתקע וזה עושה שגיאה עם VPU RECOVER או משהו כזה או שפשוט נתקע כל המשחב וצריך רק לעשות ריסט...\מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? וממה נובעת הבעיה??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Gil80,

אהלן קניתי לאחרונה מחשב חדש עם כרטיס מסך Gigabyte 9800 GTX 512MB. הרצתי עליו 3 משחקים. 1. COD4 2. Crysis 3. GRID 1 ו-2 רצו חלק גרפיקה מלאה חוץ מ-crysis שנאלצתי להוריד כמה פרמטרים מ- very high ל-high. 3 עשה בעיות כבר על ההתחלה. הצבעים השתגעו, כל כמה שניות היו לאגים מטורפים הגרפיקה התחרבשה ולפעמים היה רק שחור על המסך או שבכלל נזרקתי חזרה למערכת הפעלה. מאז הופיעו בעיות בשתי המשחקים הראשונים. עושה רושם שזאת בעית טמפרטורה. בדיקה בפורומים מאשרת שאכן הכרטיס מסך הזה או מהסדרות 9XXX לא מעלים את עוצמת המאוורר כתלות בטמפרטורה. האם למישהו יש מושג אם הבעיה פתירה? משחק עם התוכנה RivaTuner לא עוזרת כי ברגע שמעלים משחק, הכרטיס מסך מחזיר את המאוורר למהירות הרגילה שלו. CPU: Intel E8500 (No…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shlomi4i,

הם יש לי duel bios והביוס שלי f6 אני רוצה לעדכן אותו לf9 הלוח שלי ג'יגהבייט GA-EP43-UD3L האם בכל זאת שיש לי duel bios זה עדיין מסוכן ? מפחד להסתכן חחחח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ??? תסבירו לי מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by UVnet,

לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי בלוח אם חדש של אסוס (P4T8X)ת מעבד חדש של אינטל (2.8Ghz) זיכרון חדש וכרטיס מסך חדש (ATI RADEON 9700 PRO). אחרי כל ההתקנות אני בא להפעיל את המחשב פעם ראשונה. הביוס עולה ונראה שכל הרכיבים מחוברים נכון והכל עובד כשורה, אבל כשהמערכת מנסה למצוא את מערכת ההפעלה היא לא מוצאת אותה ומחזירה הודעת: System boot failure. Please insert boot disk מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שכל הכבלים מחוברים נכון כי הביוס מזהה אותם בצורה מושלמת. שאר החומרה במחשב: (ספק כוח 300W, צורב של אסוס, די-וי-די של אסוס, טייפ גיבוי של onstream, כרטיס ISDN וכרטיס קול Soundblaster Live! Platinum של קריאטיב) תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, דוד שלי "שיחק" במחשב שלו ובטעות לקח כמה קבצי מערכת והעביר אותם לתיקייה אחרת. עכשיו הוא יודע בדיוק לאן הוא העביר אותם. כעת כשהוא מנסה להפעיל את המחשב הוא מקבל את ההודעה ntldr is missing press any key to restart כשניסיתי לעזור לו בטלפון הבנתי שלחיצה על F8 לא מכניסה אותו למסך עם אפשרויות מצב בטוח וכ' והדבר היחידי שהוא הצליח לעשות זה כשהוא לוחץ DEL וF2 זה מכניס אותו לביוס. רציתי להכנס ודוס ולכתוב כמה פקודות כדי להעביר את הקבצים חזרה אך הוא אומר שF8 לא מגיב.. אולי זה כפתור אחר? לא יודע.. מישהו יכול לעזור לי איכשהו? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by _dudi_,

היי לכולם אתם יכולים להגיד לי איך מוחקים את win XP אני רוצה לפרמט את המחשב. :AR15: וגם יש לי עוד שאלה אם אני רוצה להרכיב כרטיס במחשב איך אני יכול להמנע מחשמל סטטי ולפרוק את החשמל מגופי ואז אני יוכל להרכיב את הכרטיס בלי חשמל סטטי ??? תשובות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, יש לי לפטופ של ASUS שבו יש 2 דיסקים קשיחים אחד SSD עם 22GB השני רגיל עם 750GB התקנתי על ה SSD את מערכת ההפעלה (וינדוס 7) עכשיו אני רוצה שהדיסק הגדול יתפקד כראשי (כלמור שכל ההתקנות הורדות וכד' ישמרו עליו) ושה SSD ישאר רק עם מערכת ההפעלה כדי למנוע עומס עליו (הוא ככה קטן מאוד) איך אפשר להגדיר זאת ??? תודה מראש עינב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. מפרט המחשב: נקנה ביולי 2010: GIGABYTE GA-P55-USB3 Intel Core i5 750 + Cooling Alpine 11 Rev 2.0 ADATE DDR3 4GB (2x2GB) 1600 CL9 MSI GTX 750Ti N750 TI TF 2GD5/OC SeaSonic SS-500ET 500Watt תיאור התקלה: מחשב קופא באקראי, בעבר זה היה פעם בשבוע בערך ואף הפסיק ליותר מחודש, עכשיו זה באופן יומיומי. כשזה קורה התמונה על המסך תקועה, אין חשמל לעכבר (אין אור אדום מאחור) ולמקלדת (חיווי אורות של נאם לוק וכו' כבויים). אם המחשב משמיע משהו אז הרמקולים ימשיכו בצפצוף (מחוברים לחשמל חיצוני). כדי שהמחשב יזהה את כל הזיכרון, אני צריך לנתק אותו מהחשמל לשתי דקות, ולפעמים זה לא מצליח וצריך להוציא את הבטריה של ה-BIOS. השיטה של msconfig לא רלוו…

16. אהלן, יש לי מחשב של לנובו ideapad c340 חמש עשרה אינץ, ועדכנתי דרייברים דרך תוכנה driver booster ומאז המשטח מגע של המחשב לא מגיב (לחצתי גם על F6 ולא עוזר). שלחתי הודעה לתמיכה של לנובו הביאו לי דרייברים מעודכנים וזה גם לא עבד לאחר עדכון. הם אמרו לי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אני סטודנט באמצע תקופת מבחנים לא יכול לאבד את כל החומר והתוכנות שיש לי. האם יש דרך נוספת לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם קודם כל חג שמח לכל חברי האתר .. וחופש נעים .. עכשיו לבעיה התגעגעתי לפיפא 2002 ומי פיפא 2002 קנייתי כבר מחשב והמחשב שלי עובר את ה 2.0 מגהרץ ... בקיצור המשחק פיפא 2002 כמובן לא עובד ! ולמה הוא לא עובד כי הוא לא תומך במחשבים מעל 2.0 מגהרץ מזה האפליה הזאת ! מאיפה הגעתי למסקנה שהוא לא עובד ?! ....במחשבים מעל 2.0 מגהרץ מפה ! http://www.tgame.co.il/index.asp?mode=faq&id=1398 מזה השטיות האלה לכל הרוחות למה הוא לא יכל לתמוך ?! ... מה הקשר .??!?!?!...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pukipc,

שלום לכולם, יש בעיה קטנה, בכל פעם שאני מחבר דיסק און קי למחשב, הוא מבקש לעבור את כל התהליך של התקנת דרייבר. ממש כמו שהוא מזהה חומרה בפעם הראשונה ומבקש לעבור את כל התהליך של עדכון הדרייבר. יש למישהו רעיון או איזשהו פיתרון לנושא? תודה. משה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. טוב לפני שעה בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, עשיתי לו ריסטרט, ואז כשניסיתי להפעיל אותו, המערכת לא עלתה, זה אמר לי שהקובץ c:/windows/system32/hal.dll חסר או פגום. עכשיו לפרמט זה לא אופציה, כי יש לי דברים על המחשב, אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס (לא מקורי), לא הייתה לי אפשרות לעשות repair, וכשמפרמטים יש 3 אפשרויות: 1. פרמוט מהיר 2. פרמוט מלא 3. פרמוט אבל להשאיר את הווינדוס הקודם וזה מה שעשיתי, השארתי את הקבצים של הווינדוס הקודם כדי שאני יוכל לטפל ולהיכנס אליו, לאחר שסיימתי, כשאני מדליק את המחשב לפני העלאת הווינדוס הוא נותן לי אפשרות לבחור בין 2 ווינדוסים של XP , הראשון הוא הווינדוס החדש, השני הוא הווינדוס הפגום שהקובץ hal.dll חסר בו. וכשנכנסים אל כו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. עשיתי איפוס לביוס בגלל תקלה שלא עמדתי עליה נכון הוספתי זיכרון 400/256 של נניה (שם משעשע משהו) למחשב שהיה בו 256/266 אבל קיבעתי בביוס על 266 הוספתי עכבר נוסף אם למישהו יש רעיון אני אשמח לתגובה ועזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הכתם הופיע לראשונה לפני כשנה בתור פיקסל אחד והתחיל להתפשט באמצע המסך, לאחר מכן הוא פשוט הופיע במקום אחר נמוך יותר, וכרגע נמצא באזור השמאלי התחתון. תחילה חשבתי שזה פיקסלים שרופים, אבל פיקסלים שרופים לא יכולים לזוז.. איך אפשר לתקן את זה? יכול להיות שיש איזה חלקיק בתוך המסך שגורם לזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מעוניין להתמחות בנושא החומרה כתוצאה מכך אני קורא הרבה ועכשיו אני מעוניין לראות יותר איך הכל נראה בצורה ויזואלית כך שאם יש לכם מידע על אתרים שמספקים סרטונים כאלה אשמח מאוד לשמוע ולקבל קישורים. בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by casio222,

לאחר שאני חוזר מחו"ל שבועיים, אני מנסה לפתוח את המחשב והוא עצמו נדלק אך במסך לא מופיע כלום, בנוסף המקלדת והעכבר גם הם לא נדלקים (אין אורות). אם מחברים את המקלדת והעכבר מה-PS2 יש אורות, אך אם לוחצים משהו לא קורה כלום, ניסיתי למשל ללחוץ DELETE ולשמוע אולי יהיה את הצליל לפני הכניסה ל-BIOS, אך לא היה. בנוסף באחד הנסיונות להדליק את המחשב היה ביפ ארוך (2 שניות בערך). איך זה נגרם? מה עושים? אם מישהו יודע שיגיב תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by toroker,

יש לי שאלה ! 1) לפני יותר משנה רכשתי כרטיס TV FLYVIDEO2000 . 2)כאשר התקנתי אותו במחשב הישן שלי לאחר התקנה הוא פעל בסדר , אך עשיתי תעות שלא בדקתי העם הוא מתפקד לאחר הפעלה של מחשב מהתחלה כי סמכתי על זה שבאריזה שלו מודפס שהוא פועל החל מP133 . 3)כאשר ניסיתי להשתמש אם כרטיס TV הופתעתי ליראות שהוא לא מתפקד . 4)בהתחלה חשדתי שקרטיס מקולקל ,אך לאחר שבדקתי אותו במחשב PIII וראיתי שהוא מתפקד בסדר ניסיתי באופן עצמי לפתור בעיה . א) גיליתי שאם אני תקין שוב דרייבר של וידאו מאותו תקלית התקנה ,אז הוא מתפקד רק אם אני לא סוגר מחשב . ב) גיליתי שאני לא יכול להקליט קטעים וידאו יותר מ 20MB קיבולת . 5) המחשב הישן שלי מכיל : CPU P133 RAM 32 MB HD IBM 8GB VIDEO CARD RIVA TNT 16MB MONIT…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הרי המאורר הסטנדרטי שמקבלים עם המעבד עושה את העבודה שלו אחרת INTEL/AMD לא היו מביאות אותו והמחשב לא היה פועל גם.. יש הבדל בין עבודה של המחשב שטמפ המעבד היא 30 לבין עבודה שהטמפ היא 45? והאם מאורר ברמה יכול לעשות הפרש כזה בטמפ לטובה כמובן?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים