עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by toro,

חיברתי כרטיס PCI IEEE 1394 למחשב פנטיום III 800 המחשב לא עולה באתחול. החלפת מיקום הכרטיס לא פתרה את הבעיה, כמו כן הורדת כרטיסי PCI אחרים מהלוח לא עזרה גם. מודה מראש לכל היועצים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי שתי בעיות אשמח אם תעזרו לי.... 1.שכשאני מעלה את המחשב כל הזמן נהייה לי Check Hard Disk לכמה שניות-שזה אומר שנעשית בדיקה של הארד דיסק שלי וזה לוקח כחצי דקה בערך-עד עכשיו זה לא היה אני ישמח לדעת למה זה קורה לי עכשיו??? 2.קניתי כרטיס מסך חדש ולאחר שיברתי אותו ועשיתי שכפול מסך והגדרתי שבמסך המשני יהיה וידאו במסך מלא-עדיין זה לא מופיע במסך מלא אלא ברגיל משוכפל??? הכרטיס מסך הוא Nx8800 ....

3. Started by Svinka !,

יש לי בעית בריחת חשמל בשתי נקודות במארז שלי... יש לי מארז של GigaByte דגם לא משנה איזה אחד מהאלה שעולים כ350-400 ש"ח שכולו בנוי ממתכת בלי שום פלסטיקים... איפה שיש את היציאות ללוח אם בצד שמאל (הצלע שאליו מחובר לוח האם) מאחורי המארז באיזור הUSB והSOUND CARD(OB( אם אני מעביר את היד אני מרגיש זרם חשמל כזה... ובאותו צד בפינה למעלה יש מקום כזה שמרגישים זרם חשמל. האם הדבר הזה דורש בדיקה? האם לפנות לחנות שממנה רכשתי לפני כ3 חודשים את המחשב? האם זאת בעיה רציני? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם ושבת שלום! יש לי מחשב דיי ישן, בן 7 שנים כבר עם חלקים מקוריים למעט שני הארד דיסקים SSD - אחד מהם עליו מותקן ווינדוס 10, הכונן נקנה בשנת 2016 בערך. המחשב נתקע באופן פתאומי ולא מגיב לכלום, או שהוא נתקע ומאתחל את עצמו ואז נתקע בעת עליית הווינדוס ורק כיבוי עוזר, או שהוא מאתחל את עצמו ומעלה את הווינדוס ופועל כרגיל בין דקה ל-חצי שעה אפילו ואז נתקע וכו'. בגלל שאני לא יודע לאפיין את התקלה ולתת כיוון - אפרט כאן את השתלשלות האירועים שקרו למחשב... זה יהיה קצת ארוך ממליץ לקרוא כדי להבין יותר אבל אפשר לוותר אם אין כוח לקרוא. לפני כמה חודשים החלפתי משחה טרמית - דבר שפתר את הבעיה באופן חלקי - הצלחתי להוריד את טמפ המעבד והמאוורר פעל נור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mMmSaK,

שלום לכולם, לאחרונה רציתי לשדרג מחשב נייד שאני מאוד אוהב ב SSD ששכב ולא עשה כלום (MX100 256GB). חיברתי אותו והוא זיהה והכל היה טוב ושרציתי לפצל אותו לכונן C ועוד משהו אז בטעות עשיתי לו דליט בבחירה של איפה להתקין את המערכת הפעלה ועכשיו בהתקנה זה לא מזהה אותו בכלל. יש לציין שבמחשב נייח כלשהו זה כן מזהה את ה SSD הזה. מישהו יודע איך משחזרים את זה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by דני אריה,

שלום מבקש לדעת כיצד ניתן להפוך תמונה לתמונת רקע בתוך תיקיה משתמש בווינדוס 10 תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי את המארז SUNBEAM TRANSFORMER. בחלק העליון שלו יש שתי יציאות USB יציאה לרמקולים\אוזניות ויציאה למיקרופון. חיבורי הUSB פועלים מעולה..אולם חיבורי השמע אינם פועלים כלל.. כאשר אני מחבר אוזניות או מיקרופון המחשב עדיין ממשיך להשמיע דרך כרטיס הקול שעל הלוח (שאליו מחוברים הרמקולים של המחשב) עכשיו מה יכול להיות הבעיה של זה? נזכרתי שהיה פה סיקור על המארז ואמרו שהכבל קצר מדיי וזה...יש מצב שהטכנאי שהרכיב לי את המחשב לא הצליח להגיע עד למעלה? אם אני בודק ואכן הכבל מחובר (ואני כמעט בטוח שכן) מה לעשות? תודה על העזרה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mp91,

העכבר שלי מתחיל לקפוץ ל במשחקים או גם באינרנט לפעמים.. במשחקים הוא גם לפעמים מעביר לי נשקים.... מה עושים? אולי לנקות את העינית שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. היי לכולם! יש לי לוח של GIGGABYTE GA-K8NF-9 היו לי בו שני זכרונות של 256 400 MHZ של חברה לא מוכרת... חבר שלי הביא לי 4 זכרונות של 512 400 MHZ של חברת HYNIX. דגם מדוייק: HYMD564646CP8J-D43 AA-A עכשיו כשאני מנסה לחבר את כולם המחשב לא נדלק וכשאני מחבר רק 2 ב DIMM 2-3 המחשב נדלק ומזהה את שניהם. לעמת זאת כשאני מחבר אותם ל DIMM 1-2 המחשב לא נדלק. אך כשאני מחבר ל DIMM 2-3 את הזכרונות 512X2 ומחבר ל DIMM 1-2 את הזכרונות 256X2 המחשב נדלק ומזהה גיגה וחצי של זכרון... מה יכולה להיות הבעייה??? נ.ב כל הזכרונות הם SS תודה רבה לכולם!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by W00T3D,

שלום. יש לי את הלוח אם abit kv8pro. כאשר אני מנסה לעשות BOOT מזיכרון נייד,המחשב לא מתייחס. שיניתי בביוס שיקרא קודם מUSB-FFD/ZIP/CDROM ושום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rotman,

שלום אנשים , קיבלתי דיסק DVD (צרוב) עם כל מיני סרטי DIV-X , הדבר הכי מוזר קרה , אני מכניס את הדיסק לצורב DVD שלי (NEC 3540) וזה לא מזהה אותו בכלל.. הכנסתי את הדיסק לנגן DVD , לקח לנגן משהו בסביבות 5 דקות(!!!) עד שהוא הצליח לקרוא את הדיסק אבל בסופו של דבר הוא כן זיהה את הדיסק וניגן את הסרטים שעל הדיסק.. איך יכול להיות שכונן DVD לא מזהה את הדיסק ולא יכול לקרוא אותו? יש איזשהו פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. אני מדליק את המחשב רגיל, ופתאום עולה לי בעיה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הוא כותב עוד הרבה דברים לפני, הנה 2 תמונות, מקווה שתבינו... http://img246.imageshack.us/my.php?image=dscf0002dx6.jpg http://img177.imageshack.us/my.php?image=dscf0004le6.jpg תודה רבה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shoomil,

media player classic could not render some of the pins in the graph you may not have needed codecs or filters installed on the system E:\lhemule53\incoming\darin- step up.wmv::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ggg123,

יש לי את הכרטיס קול המובנה של Asus P5B Deluxe, הסאונד מקס גירסא 5.2 שהתקנתי מהדרייבר של הלוח אם. בכמה רמקולים שבדקתי יש הפרעות מידי פעם, בהתחלה היו הרבה הפרעות ועכשיו זה פחת לתדירות נמוכה אבל עדיין יש מידי פעם. רציתי לדעת מה ניתן לעשות בעניין מבלי לקנות כרטיס קול חדש. תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AntiSocial,

שלום לכולם! מדובר במחשב קצת ישן שיושב בחדר די חם, לפני כמה ימים המסך פשוט הפסיק לקבל אות מהמחשב.. חשבתי שאולי מדובר בבעיה בכרטיס מסך - ניסיתי להפעיל מחדש על הכרטיס מסך שנמצא על הלוח-אם וגם ממנו לא יצא אות.. ניסיתי לחבר למסך אחר ועדיין אין תגובה. לא יודע אם זה עוזר או לא, אבל המחשב עצמו מגיב להדלקה וכיבוי מהכפתור והכונן DVD פועל גם כן, יש לי הרגשה שהמחשב עצמו עובד אבל אני לא מבין למה אין קשר עם המסך, רעיונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yooda120,

שלום לכם לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב/מפעיל מחדש ,המחשב נדלק ז"א הכונן נדלק אך אין תצוגה על המסך ורק לאחר כמה דק' של נסיונות המחשב נדלק ומראה שגיאה זה קורה ממש הרבה בעת האחרונה אשמח אם אוכל למצוא כאן פיתרון לבעיה אם זה עוזר הלוח אם שלי הוא MSI K9N SLI MS-7250 v2 אם צריך עוד פרטים תגידו... אגב ניסיתי את האופציה Load optimize ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Yosi318,

שלום, אני עובד עם מחשב נייד, ACER, למחשב הנייד מוניטור נוסף מתוצרת PHILLIPS, עד אתמול (לאחר מספר חודשי עבודה רצופים) הכל היה תקין, פתאום המחשב אינו מזהה את המוניטור, עשיתי לדעתי את כל הפעולות הנדרשות, צלצלתי לתמיכה באיסטרוניקס (יבאני המוניטור), המוניטור תקין, הוצאתי את הכבל והחזרתי, נכנסתי לחלון Screen Resulution וניסיתי לגרום למחשב לזהות את המוניטור וללא הצלחה, למישהו יש פתרון?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by benhalaf,

אני צריך עזרה המחשב לא עולה לי. הוא נתקע במסך השחור ההתחלתי כשהוא מציג את פרטי המעבד ועושה memory test. כשאני מפעיל אותו בלי ללחוץ על דבר הוא נתקע על המסך של abit, והוא לא מגיב לשום מקש. הדבר היחידי שאני מסוגל לעשות הוא ללחוץ מהר מאוד לאחר הפעלה מחדש על tab ואז אני פשוט מגיע למסך השחור, אם אני לוחץ לאט מדי הוא מפסיק להגיב. הוא לא מגיב בכלל למקש הdel או לctrl alt delete. צירפתי תצלום של המסכים. המון תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DoR,

הצורב וה-DVD שלי פשוט מלאים באבק. יש דרך פשוטה לנקות אותם? או שצריך לפרק אותם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ilan2525,

בכונן c מןתקנת רק מערכת הפעלה , תוכנות ואופיס . כל התמונות , הסרטים והמסמכים נמצאים בכונן d . למרות זאת המקום הפנוי בדיסק הולך ומצטמצם . אני מרוקן את פח המיחזור . מוחק דואר ישן ולמרות זאת המקום הולך ומצטמצם .מדוע ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Phenom 955 stock Gigabyte MA770T-UD3 (8GB (2X2+4X1 Sapphire 7950 3GB Seasonic M12II-520 ssd samsung evo 250 משודרג ל Firmware האחרון ע"י התוכנה של סמסונג. בהדלקה ראשונית המחשב נדלק ונורת ה HDD מתחילה להבהב. אין פלט במסך ולאחר כמה שניות נכבה. ספק? הוא יחסית חדש. (לדעתי קצת יותר משנה). אני מדליק אותו שוב והוא עולה כרגיל, אך אין תזוזה של העכבר או תגובה מהמקלדת. (פריז). רק לאחר ריסטארט שלישי הכל לכאורה תקין ואפשר לעבוד. למה לכאורה? בעת גלישה ישנם ארטיפקטים יחסית נדירים אבל קיימים (משולשים גדולים על הדף כשהוא נגלל בצבעי ה RGB). יש לציין שתכונת ה Rapid לא פועלת (לא נתמכת ב Windows 10). בדקתי את לוח האם בסקירה שטחית ולא מצאתי עדות לקבל נפוח ו/או נוזל. עובר בדיקה של Memtest בת 4…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, שימו לב בתמונה הנ"ל: http://gyazo.com/9a02cc15141ad772656ac5afb8d01c21 כאשר אני מקיש על המחשב שלי, מופיעים לי המון התקנים שלא קיימים בפועל, K,M,I,L לא קיימים/מחוברים למחשב ועדיין מופיעים, מה גם שלמחשב עצמו לוקח המון זמן להיטען (ראו את הבר למעלה שנצבע בירוק) לוקח לו נצח להיטען ואם אני רק נוגע איפשהו על אחד הכוננים האלו. הכל נתקע. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח יובל
    Started by אורח יובל,

יש לי בעיה עם האינטרנט במחשב שלי, יש לנו כמה מחשבים בבית יש אחד בממד ואחד בחדר שלי המודם והראוטר נמצאים בממד ולי יש כרטיס רשת בחדר שקולט מהממד. (30MBׂ) מאז שיש לי את המחשב הזה תמיד היו לי בעיות אינטרנט בין אם האינטרנט מפסיק לעבוד או שהאינטרנט מאוד איטי, השאלה שלי היא איך אני יכול לשפר את המהירות של האינטרנט שלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הR7 260X דורש 450W מינימום ויש לי ספק כוח 400W חדש Antec האם זה יעבוד כרגיל או שאני אדרש לשדרוג הספק? יש מצב שהיא נשמעת קצת שאלה רטורית אבל אולי בכל זאת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. היי. כשאני מגיע לדיסק מלא (750 מגה פנוי למשל) ב- Partition C, אני מריץ Disk Cleanup, ורואה Temprorary files בגודל של 114 GB. הבעיה מתחילה כשגודל המחירה 60 GB. איך יכול להיות שאני מקבל 114 אם הגודל של של אותה המחיצה 60? כשאני פותח את תיקיית ה-Temp, אכן היא שוקלת כמה GB, כשבין התיקיות יש לי Shadow Copy של Nunit. אבל זה לא מגיע ל114 GB בשום אופן. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.