עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by WinnerLine,

אז ככה לא יודע למה אבל המחשב התחיל לקרוס לי המעבד פתאו במנוחה התחיל להיות על 31 ואז התחיל לעלות עד ל 40 והמחשב נכמה אוטומטית ניסיתי לעשות בדיקה של OCCT אבל כל פעם שאני מנסה לעשות בדיקה אחרי כמה שניות המחשב נכבה אוטומטית... מישהו אולי יודע מה הבעיה? (יאללה נשבר לי המחשב הזה :-[ ) ד"א המחשב קרס לי ככה לפני שבועיים אחרי שהוחלף הספק והתווספו 2 מאווררים משהו ממש מוזר =[ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה : 19:15 קרה לי משהו ממש מוזר עשיתי בדיקה ב OCCT והפסקתי באמצע הדבר המוזר שקרה שהמעלות עדיין נשארו על 46 למרות שסגרתי כבר תתוכנה תמונה :

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום,קניתי משחק והתקנתי אותו דרך STEAM. החשבון נחסם,ועכשיו כשאני מנסה להסיר אותו הוא רוצה להיכנס לSTEAM אבל החשבון לא קיים. לא מצאתי את המשחק במחשב,לא מצאתי תקיה שאמורה להקרא STEAM APPS.,או כל תקיה אחרת בה המשחק נמצא. ב ADD AND REMOVE הוא דורש כניסה ל STEAM. לעזרתכם אודה. המשחק נקרא SNIPER ELITE 5. המשחק נרכש באיביי לפני מספר חודשים ועבד תקין עד שהחשבון נחסם. המחשב:LENOVO LEGION 5,WINDOWS 11.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by casio222,

לאחר שאני חוזר מחו"ל שבועיים, אני מנסה לפתוח את המחשב והוא עצמו נדלק אך במסך לא מופיע כלום, בנוסף המקלדת והעכבר גם הם לא נדלקים (אין אורות). אם מחברים את המקלדת והעכבר מה-PS2 יש אורות, אך אם לוחצים משהו לא קורה כלום, ניסיתי למשל ללחוץ DELETE ולשמוע אולי יהיה את הצליל לפני הכניסה ל-BIOS, אך לא היה. בנוסף באחד הנסיונות להדליק את המחשב היה ביפ ארוך (2 שניות בערך). איך זה נגרם? מה עושים? אם מישהו יודע שיגיב תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ryan_b,

מכרתי את המעבד שלי והלוח אם למישהו. ועכשיו הוא לא מצליח להפעיל את המחשב שהוא הרכיב איתם. הספק הוא 300 וואט, המעבד 500 , זיכרון SDRAM שהוא הביא לוח אם רגיל, דיסק קשיח שלו וכרטיס מסך שבטוח עובד. הוא אומר שאין צפצוף בכלל, ואין שום דבר על מסך. הלוח אם מעביר חשמל, והמאוררים מסתובבים אבל חוץ מזה אין כלום. יש הצעות ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הרי המאורר הסטנדרטי שמקבלים עם המעבד עושה את העבודה שלו אחרת INTEL/AMD לא היו מביאות אותו והמחשב לא היה פועל גם.. יש הבדל בין עבודה של המחשב שטמפ המעבד היא 30 לבין עבודה שהטמפ היא 45? והאם מאורר ברמה יכול לעשות הפרש כזה בטמפ לטובה כמובן?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם ושבת שלום! יש לי מחשב דיי ישן, בן 7 שנים כבר עם חלקים מקוריים למעט שני הארד דיסקים SSD - אחד מהם עליו מותקן ווינדוס 10, הכונן נקנה בשנת 2016 בערך. המחשב נתקע באופן פתאומי ולא מגיב לכלום, או שהוא נתקע ומאתחל את עצמו ואז נתקע בעת עליית הווינדוס ורק כיבוי עוזר, או שהוא מאתחל את עצמו ומעלה את הווינדוס ופועל כרגיל בין דקה ל-חצי שעה אפילו ואז נתקע וכו'. בגלל שאני לא יודע לאפיין את התקלה ולתת כיוון - אפרט כאן את השתלשלות האירועים שקרו למחשב... זה יהיה קצת ארוך ממליץ לקרוא כדי להבין יותר אבל אפשר לוותר אם אין כוח לקרוא. לפני כמה חודשים החלפתי משחה טרמית - דבר שפתר את הבעיה באופן חלקי - הצלחתי להוריד את טמפ המעבד והמאוורר פעל נור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by achiya1,

ערב טוב יש לי בעיה שצצה מהעבר הרחוק של אחד המחשבים אצלי בבית. המחשב: Motherboard Name Gigabyte GA-VM900M v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) Disk Drive Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) בעבר היה אצל קרוב משפחה והם התייאשו ממנו כי הוא היה קופא כל הזמן בתדירות גבוהה. ניקיתי את המחשב ופירמטתי אותו וגם שמתי לו משחה טרמית חדשה על המעבד קיצר פינקתי אותו..והוא באמת חזר לעבוד כרגיל ,עד לפני כמה ימים שפתאום קלטתי שהוא קפא. נלחצתי כמובן כי ישר הבנתי שהוא יכול להתקע עכשיו כל חצי שעה או כל 2 דקות ..מתי שבא לו בע…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם. כבר פרסמתי שאלה אך היא לא נענתה ולכן אעלה אותה בשנית... ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE דגם GA8I945 ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: הפאנל הקדמי מחובר אך הוא עושה בעיות. א. הוא אינו מזהה אוטומטית כאשר אני מחבר את האוזניות (את החיבורים האחוריים הוא מזהה אוטומטית). ב. יש אופציה בדריבר של השתקת הלוח האחורי כאשר מתחבר הקדמי... זו אופציה מעולה לחיבור אוזניות אך לצערי היא אינה עובדת... כנראה שבגלל שהחיבור לא מזוהה אוטומטית. מישהו יכול לעזור??? בבקשה, אני משתגע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pc student,

חברה אני מנסה להפעיל דרייבר 3 אבל הוא עושה אצלי תקיעות,והLOADING ממש איטי. אתם יכולים לעזור לי והלגיד לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by honda coupe,

יש לי מחשב AMD DURON ( tm ) PROCESSOR 1.30 GHZ 224 MB RAM רציתי לדעת איך המחשב הזה אם הוא טוב ולאיזה פנטיום זה נחשב 3 או 4 ???? תענו לי דחוף

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Shim299,

כשאני מדליק את המחשב הכוננים וה-hd לא לא עובדים ורק מסך שחור עם קו קטן בצד שמאל למעלה מהבהב. בדקתי את כל החיבורים החלפתי את כול הכוננים , כולל ההרד דיסק והמצב לא השתנה , עידכנתי את ה BIOS , וגם המצב לא השתנה , הלוח שלי הוא : GA -7VA של Giga Bait ! המעבד שלי הוא : AMD 1800 בקיצור הבעיה שלי היא: שאני לא מצליח להגיע ל וינדווס אבל המחשב נדלק ונתקע ב קו קטן מהבהב בצד שמאל למעלה ונתקע ככה! נ.ב : אני רושם לו ב BIOS להתחיל מכונן מסויים אבל זה לא מגיב ! תעזרווו ליייי בבקשה חייבבב לתקן את זה תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Yotamidan25,

איך אני יכול לפתור בעיה זאת ? ניסיתי כל מדריך אפשרי באנטרנט ולא עזר לי

14. יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NerVo,

שלום. קניתי מסל מאג חדש לפנייומיים. לאחר שימוש קצר, הוא התחיל להשמיעביפ רציף. הלכתי לחנות והביאו לי חדש. אך גם זה לאחר זמן קצר התחיל להשמיע ביפ רציף. חשבתי אולי הרמקולים המובנים אבל שמתי אותם על 0 אז הם לא עובדים. כשאנימחבר מסךישן הכל בסדר. עוד לא יצא לי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לבדוק. האם מישהומכיר את הבעיה או איךלפתור אותה ? קשה להאמין שזה המחשב שלי כי המסך הישןעובד בלי ביפים. האם זה בעיה בדגם הזה ספציפי או שזה אמור להיות ככה ? הדגם mag h2404. תודה לכלהעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gggilad13,

חבר שלי ביקש ממני לשאול את השאלה הזאת: כאשר הוא מפעיל את המחשב, המקום הצפצוף ה"רגיל" יש צפצופים ארוכים שלא נגמרים והמחשב לא עושה כלום... הצפצופים נשמעים בערך כמו הצליל ששומעים בטלפון כשמחכים שמישהו יענה, צפצוף של שניה, הפסקה ואז עוד צפצוף. מישהו יודע מה זה אומר? מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מחשב שמחוברים אליו 2 מסכים (מוגדר כמסך מורחב), אחד מסך מחשב רגיל ואחד טלויזיה. שניהם מחוברים עם כבל HDMI. האם ישנה אפשרות שאני יכול להגדיר רק את אחד מהמסכים למצב שינה? ואם כן, איך ניתן לעשות זאת בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by assaf990,

מה זה מגן ברקים למה זה נועד בדיוק? (שקע כזה כמו שחברת חשמל מציעה) במה זה שונה מ-UPS? (היסטוריה אישית, בהרבה הפסקות חשמל, חלקם מסופות ברקים, נהרס לי הספק כח. רוצה למנוע זאת)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ghadad,

היי זקוק לעזרתם , קניתי מחשב חדש עם Asus m2a-vm hdmi עשיתי את כל ההתקנה המליאה מהדיסק ובכל זאת אני מקבל הודעת שגיאה על מצב הדרייבר של הפיירוויר , הודעה : אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) הסרתי התקנה והוא מייד הוסיף אותו שוב עם המצב הנ"ל . יש למישהו רעיון ? אגב לא ניסיתי לחבר מצלמה . תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הפוסט כאזהרה לכולם או בניסיון למציאת פיתרון. לאחר הורדת וינדוס עדכני מהאתר של מיקרוסופט ועידכונה, הוינדוס מסרב להתקין דרייברים עדכניים לכרטיס מסך עדכני. הכרטיס 3070 גרסת הווינדוס 21H1 ניסיתי התקנה במצב בטוח, ניקוי שאריות עם ddu, עדכון דרך NVIDIA experience וגם עדכון דרך האתר הראשי, גרסאות של UK ושל US אפילו ניסיתי התקנה נקייה נוספת של הוינדוס וכמובן ניסיון הכרטיס במחשב נוסף. ניסיתי עשרות גרסאות ורק עתיקות ביותר כן מצליחות להיות מותקנות. התקלה אינה מופיעה במחשב עם וינדוס 10 בגרסא ישנה יותר. השגיאה בזמן ההתקנה "this NVIDIA graphics driver is not compatible with this version of windows" *בכרטיס מסך אחר 660TI הבעיה גם קיימת. אשמח למעט…

21. Started by iyehuda,

האם יש אתר שבודק ביצועי הכוננים אני שואל את השאלה כי נתקלתי בבעיה יש לי DVD מסוג ASUS X16/X48 יש לי כ 200 סרטי DVIX/S-VCD את כולם אני ללא בעיה פרט לסרט ( Blade 2 ) שאותו אני רואה בקפיצות החלפתי את ה DVD ב CD X24 של TEAC והכל הסתדר האם יש לי בעיה ב DVD או שזה בגלל שזה DVD או ש ASUS פשוט גרועים מה שכן החלפתי גם ל CD X52 ASUS וגם בו ראיתי ללא הקפיצות ברגע שהחזרתי את ה DVD חזרו הקפיצות אך רק בסרט הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ozba77,

שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, 320GB חיבור USB. כאשר אני מעתיק קבצים לדיסק הוא מתחיל להעתיק אותם במהירות של 10-20 מגה לשניה אבל אחרי כמה קבצים הוא יורד למהירות של פחות מ-1 מגה - למרות שיש יותר מ-100GB מקום פנוי. גם לאחר המתנה ארוכה (חשבתי אולי יש לו באפר בהתמלא), הוא ממשיך לעבוד במהירות איטית מאוד. ביצעתי פירמוט לכונן, אבל הבעיה חוזרת על עצמה. מערכת ההפעלה שלי היא XP. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by soundf,

אהלן . דבר ראשון מפרט נמצא בחתימה יש לי בעיה, והיא צצה רק בזמן שאני משחק מסך כלשהו. במיוחד ב FarCry3 . ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו המחשב נותן לי זימזום אזהרה כלשהיא.... הזמזום בוקע מהספיקר שיש בלוח אם. בדקתי אם זה בגלל התחממות-זה לא בגלל זה- המחשב בטמפרטות שלא עוקפות את ה40 מעלות כנל הכרטיס מסך בדקתי אם זה בגלל שמשהו לא מחובר כראוי-הכל מחובר מעולה בדקתי אם זה בגלל שאחד המאוורים לא פועל-כולם פועלים כולל ה2 שעל הכרטיס מסך , אבל שמתי לב שבלי שום קשר אם אני יעצור את המאוורר של המעבד ( שהוא על מצב אוטומטי-רוב הזמן לא מדליק את עצמו) אז יופיע הזמזום הזה שוב. אני מזכיר שוב, המחשב מקורר מעולה, לא בטמפרטורה גבוהה,אין משהו שמפריע למאווררים להסתובב, והתקלה צצה רק שאני משחק מש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אני לתומי הרגשתי המחשב צריך Restart ועשיתי לו כי האינטרנט היה איטי המחשב היה טיפה עמוס. הפעלתי מחשב הוא רשם לי כמה דקות Bios Recobery משהו כזה אני לא ידעתי מזה אז עשיתי Restart שוב. ואז המחשב בכלל לא עלה. כביתי. הפלעתי לא עלה. הצעדים שעשיתי הם: הוצאתי את הסוללה כמה פעמים נתתי לה לנוח - לא עזר כמובן נתקתי את המחשב מהחוטים וגם את התקעים מהחשמל. הוצאתי פעמים את הג'מפר ( CLR_PWD ) - לא עזר. הלוח אם הוא : Gigabyte-8S655FX מה אפשר לעשות כדי לסדר תבעיה? בבקשה אנשים עזרה זה דחוף! יכול להיות הלך הלוח-אם? מה מו למה מחשב חדש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הכתם הופיע לראשונה לפני כשנה בתור פיקסל אחד והתחיל להתפשט באמצע המסך, לאחר מכן הוא פשוט הופיע במקום אחר נמוך יותר, וכרגע נמצא באזור השמאלי התחתון. תחילה חשבתי שזה פיקסלים שרופים, אבל פיקסלים שרופים לא יכולים לזוז.. איך אפשר לתקן את זה? יכול להיות שיש איזה חלקיק בתוך המסך שגורם לזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים