תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו הצליח להתקין (ספציפית - SB LIVE או VORTEX 2) בבקשה לספר באיזו תצורה הכרטיסים - איזה כרטיסים אחרים מותקנים על הלוח, באיזה סלוט יושב כרטיס הקול, הגדרות ביוס, וכל דבר אחר שיכול לסייע. תודה מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר מיקרופון אבל משום מה הווינדוס לא מזהה לי אותו איך אני פותר תבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי כונן סיגייט 4טרה חדש , כונן פנימי שאמור לשמש כאחסון לכל השיט שיש לי במחשב . Seagate Barracuda HDD 4TB Sata III ST4000DM004 התחלתי לגבות את כל הדברים ושמתי לב שהמהירות כתיבה / קריאה מזעזעת ואיטית עד כדי כך שהמהירות יורדת ל 0 ואז עולה ל 2 מגה ואז יורדת בחזרה ל 0 . בדיקה של דיסק מארק נותנת 75 מגה בקריאה ו 8 מגה בכתיבה . הכונן מחובר ב SATA3 וכל הבדיקות של סיגייט גם הראו שהכל תקין , הכונן מפורמט ב NTFS . מעבר לזה אין לי מושג מה יכול להיות דפוק ולמה יש מהירות כזאת מזעזעת , יתכן והכונן דפוק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שאלה לי אליכם, המסך במחשב נייד שלי פתאום החליט שהוא מציג צבעים בצורה מוזרה ומפוקסלת שכזו...כשאני מחבר את הנייד למסך חיצוני הכל בסדר, רק במסך של הנייד עצמו...מה הסיכוי שזה שבר במסך או משהו כזה?? יש לציין שהוא לא נפל ולא קיבל שום מכה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי כרטיס מסך 8600GT של ASUS עם יציאת HDMI+DVI ואחרי שאני מתקין את הדרייבר אני לא מצליח לשמוע דרך ה-HDMI מה עליי לעשות כדי לשמוע דרכו? בדקתי בשולחן עבודה למטה היכן שיש את הסימן של הרמקול בדקתי את שלושת האופציות שמופיעות אך אין שמע. הכרטיס הוא 8600GT DDR2 512 ASUS לוח גיגבייט G31 מעבד פנטיום 4 3.0GHZ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מידי פעם בעת הפעלת המחשב - מקבל את הודעת השגיאה הבאה,ובקשה להיכנס לבקרה של הביוס: "CPU FAN - ERROR",ואז בקשה להיכנס לביוס ולשנות שם משהו בהגדרות. שתי שאלות: האם זה אומר,שמאוורר המעבד - הולך למות בקרוב ו/או,שהוא תקול? מה אני אמור לשנות בהגדרות בביוס?,כשאני נכנס לביוס - הגדרה אחת מופיעה באדום (לא זוכר בדיוק איזו הגדרה),אבל...רואים,שטמ"פ המעבד=תקינה ו/או אולי נמוכה (31-35 מעלות צלסיוס)? לוח אם:ASUS P8Z68 - V PRO. מאוורר מעבד:ZALMAN - CNPS 11X. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 64 BIT. מעבד:i5-2500k. כ. מסך:6970. ס. כוח:ENERMAX MUDU 87+ 700W. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה צצה לי בעיה מעצבנת במחשב בתוכנות מסוימות כמו פוטושופ ובמציג תמונות של ווינדוס אין צבע לבן פשוט כל מה שלבן הופך להיות מין לבן עם גוון של כתום אני לא מצליח להבין מה הבעיה משהו יודע מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי היום דיסקים ריקים של DVD לצריבה של חברת Silverline. בעת הכנסת הדיסק לצורב, Nero מזהה שניתן לצרוב רק ב-2X במקום ב-8X כפי שהדיסקים תומכים. 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. האם זוהי בעיה של איכות הדיסקים, על איזו חברה/ות חברה אתם ממליצים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המפרט מחשב הבא: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - [..] GIGABYTE GA-790XT-USB3 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] POWER COLOR HD5850 PCS+ 1GB GDDR5 - [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - [..] מארז COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - עם מסך 22" של SAMSUNG רוולוציה 1680x1050 WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT הבעיות בעיקר הם במשחקים CRYSIS וGTAIV.. בCRYSIS, המחשב מריץ אותו בכיף, אבל לפעמים כשאני מגיע לאיזור פתוח עם הרבה פריטים לטעון, יש "פריז" מעצבן לכמה שניות כשאני מזיז את העכבר.. לא יודע אם זה קשור לתקלה של ח…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה win XP מחשב נייח שלום כאשר אני מדליק את המחשב מתבצעת העלאת תוכנת ההפעלה (המסך מתפקד) באמצע ההפעלה מופיעה על המסך הודעה " entering sleep mode" והמסך נכבה. ברקע אני שומע דרך הרמקולים שפעולת העלאת מערכת ההפעלה נמשכת כרגיל. החלפתי מסך - התופעה חוזרת על עצמה (משמע זה לא המסך) הוצאתי את הסוללה של המחשב למספר דקות - התופעה לא נפתרה. אני מצליח להעלות את המחשב ב "safe mode" ואז המסך לא נכבה. בדקתי ב power options properties אין לי בכלל את האופציה של sleep mode אשמח להסבר כלשהו וכן פיתרון תודה מיקי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי בלוח אם חדש של אסוס (P4T8X)ת מעבד חדש של אינטל (2.8Ghz) זיכרון חדש וכרטיס מסך חדש (ATI RADEON 9700 PRO). אחרי כל ההתקנות אני בא להפעיל את המחשב פעם ראשונה. הביוס עולה ונראה שכל הרכיבים מחוברים נכון והכל עובד כשורה, אבל כשהמערכת מנסה למצוא את מערכת ההפעלה היא לא מוצאת אותה ומחזירה הודעת: System boot failure. Please insert boot disk מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שכל הכבלים מחוברים נכון כי הביוס מזהה אותם בצורה מושלמת. שאר החומרה במחשב: (ספק כוח 300W, צורב של אסוס, די-וי-די של אסוס, טייפ גיבוי של onstream, כרטיס ISDN וכרטיס קול Soundblaster Live! Platinum של קריאטיב) תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אתם יכולים להגיד לי איך מוחקים את win XP אני רוצה לפרמט את המחשב. :AR15: וגם יש לי עוד שאלה אם אני רוצה להרכיב כרטיס במחשב איך אני יכול להמנע מחשמל סטטי ולפרוק את החשמל מגופי ואז אני יוכל להרכיב את הכרטיס בלי חשמל סטטי ??? תשובות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לחבר את שתי הכוננים הקשיחים שלי ביחד.. כך שאני יתקין את מערכתה הפעלה.. (VISTA) באחד מהכוננים, ואני יוכל להשתמש בשניהם... עכשיו.. יש לי SATA ושניהם בנפך של 160 גי'גה.. אותו ממשק. פתרונות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב: יש במחשב של אימי בעייה כלשהיא שכאשר המדפסת שלה (Brother MFC-J625DW) או מכשיר האל פסק, מחוברים עם כבל ה-USB שלהם לאחת מיציאות כרטיס ה-USB 3.0 החיצוני, בעת הפעלה מחדש של המחשב, או אם המחשב לא היה בשימוש לזמן רב יחסית, המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה, והמחשב מפסיק להגיב לגמרי (מקלדת לא מגיבה, האור של העכבר לא דולק), עד שמנתקים אותם מהכרטיס, ואז המסך נדלק והמחשב חוזר לעבוד. הבעייה לא קורית אם אני מחבר את הדיסק און קי שלי (Sandisk Extreme) ומפעיל מחדש את המחשב. מה הגורם לבעייה? מפרט המחשב של אימי: ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM צ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב חדשש ניקנה לפני שבוע AMD 3200 BARTON ABIT NF7 V2 256+512 DDR 400 של לקסיר GF4 MX440 80 GB 8 MB WD המחשב עובד ועולה אבל איך שהוא נכנס לווינדוס אופפפפפ הוא עושה ריסאט לעצמו מחדש אני בטוח שזה בעיה אני לא יודע מזה הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אבל לפני זה הוא רושם הודעה בכחול על כל המסך זה בטוח הודעת ביוס מהלוח משהו כזה כי זה לא הודעה מהווינדוס אבל אני לא מספיק לקרוא והוא עושה ריסאט לעצמו מזה יכול להיות אנשים??? זה משגע אותי ונמאס לי ללכת לחנות עוד הפעם
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אתר שבודק ביצועי הכוננים אני שואל את השאלה כי נתקלתי בבעיה יש לי DVD מסוג ASUS X16/X48 יש לי כ 200 סרטי DVIX/S-VCD את כולם אני ללא בעיה פרט לסרט ( Blade 2 ) שאותו אני רואה בקפיצות החלפתי את ה DVD ב CD X24 של TEAC והכל הסתדר האם יש לי בעיה ב DVD או שזה בגלל שזה DVD או ש ASUS פשוט גרועים מה שכן החלפתי גם ל CD X52 ASUS וגם בו ראיתי ללא הקפיצות ברגע שהחזרתי את ה DVD חזרו הקפיצות אך רק בסרט הנ"ל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה במשחקים שמתבטאת (ברוב המכריע של המקרים) בכך שכאשר הדמות שלי פונה התמונה לא זזה בצורה חלקה אלא באופן קטוע . זה לא קורה כשאני הולך אחורה וקדימה וכשאני עומד במקום ומסתכל לצדדים. הבעיה לא קיימת בכל המשחקים ואין קשר לדרישות המשחק כי יש משחקים חדשים שאין את הבעיה ומשחקים ישנים שכן יש את הבעיה. כלומר, הבעיה לא קיימת בכל המשחקים. בנוסף, הבעיה לא הייתה קיימת עד לפני כמה שבועות. ניסיתי לחזור לדרייברים ישנים יותר של המעבד הגרפי אך ללא הועיל. בדקתי באמצעות תוכנת fraps את ה frames per second וה frame times ושניהם תקינים ויציבים. בקיצור אין לי מושג ממה הבעיה נובעת ומה לעשות. אשמח מאוד עם למישהו יש עצות בעניין. תודה מראש. ----------------------------…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום קניתי זכרון חדש 2x2gb. התקנתי אותו על המחשב, המחשב עושה boot ומראה על 3.4 גיגה זכרון, אין ציפצופים או משהו ברגע שהמחשב מגיע לטעינה של windows xp הוא נתקע או עושה restart מישהו נתקל בבעיה זו ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני החג לא הצלחתי להעלות את הווינדוס ומה שקרה הוא שבדיוק במסך הפתיחה של הווינדוס המחשב ריסטט. חשבתי שמדובר בזיכרונות אך ניסיתי כל פעם עם זיכרון אחר והבעיה נשארה בעינה. היום פירמטתי את המחשב ולאחר שימוש של כשעה חזרתי אחורה למצב הקודם (ריסטרט בעמוד הפתיחה) יכול להיות שמדובר בהארדיסק תקול או בלוח-אם תקול. איך אני יכול לדעת איפה הבעיה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ליWindows 7 ודפדן Explorer 11 . כרקע לשולחן העבודה בחרתי בצילומים שיש לי בתיקיה מסויימת. לעיתים תכופות המחשב מפסיק את סבב התמונות ונשאר תקוע על תמונה אחת. אני שוב בוחר את כל התמונות ועושה שמירה וזה מחזיק מעמד יומיים שלושה בלבד. אני משער שבכל פעם שישנו עדכון אטומטי או משהו דומה זה מבטל את הבחירה שלי מה עושים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכתם הופיע לראשונה לפני כשנה בתור פיקסל אחד והתחיל להתפשט באמצע המסך, לאחר מכן הוא פשוט הופיע במקום אחר נמוך יותר, וכרגע נמצא באזור השמאלי התחתון. תחילה חשבתי שזה פיקסלים שרופים, אבל פיקסלים שרופים לא יכולים לזוז.. איך אפשר לתקן את זה? יכול להיות שיש איזה חלקיק בתוך המסך שגורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש ויש לי בעיה קודם כל זה המפרט ntel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Gigabyte GA-Z68AP-D3 LANCOOL K-63B Seasonic SS-750AT 750W Active PFC Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333X4 Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3 Sparkle GTX580 1536MB GDDR5 HDMI RETAIL - Calibre Overclocked המחשב הגיע עם WIN 7 64 BIT מקורי כשפתחתי את המחשב בפעם הראשונה אז זה נכנס לווינדוס ולכל המסך היו נקודות וקווים לבנים וזה היה על הרוזולוציה הכי נמוכה ומשום מה לא הצלחתי לשנות אותה זה נשאר 600X800 אז חשבתי להוריד דרייברים לכרטיס מסך וכשעשיתי את זה עשיתי ריסטרט ועכשיו המערכת בכלל לא עולה עדיין היו את אות…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! הבעיה היא כזאת, המחשב לא ניגש להארד דיסק, אל מערכת ההפעלה, במקום זה מופיע מין מסך שחור כזה שלמעלה יש לוגו של INTEL DESKTOP ומתחתיו כל מיני כתוביות של קופי רייט ועוד. התחתית המסך יש F12 כדי לשים את NETWORK כבוט דבייס ראשון ועוד מקש כדי להכנס לביוס. אופציה יחידה שיש להגיע למערכת ההפעלה היא דרך FAST BOOT שיש בביוס, אבל זה נתקע (לזמן מה) על המסך בוט מעבר של המעבד (של הפנטיום 4) ולא מראה את כל המסכים עד לבוט של מערכת ההפעלה (כפי שאמור לעשות,כאמור הפעלתי את ה-FAST BOOT עאלק).. מה שלא מאפשר לי במידה ואני רוצה להפעיל דיסק או כל דבר אחר דרך הבוט דבייס.. (אני צריך כי המערכת הפעלה נכשלת לעלות ואני רוצה להכניס דיסק כדי לתקן אותה) מה לעשות? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו לי 3 HD 40 GB שהיה מחולק ל C ו D 60 GB שהיה מחיצה אחד E ו עוד 40 GB שהיה מחיצה F כולם היו 7200, ואף אחד לא 8 קאש. הציעו לי להחליף את E ו F כלומר 100 GB תמורת 120 עם תוספת תשלום של 220 ש"ח וכך עשיתי. התקנתי את הHD החדש ללא בעיות, ואז התחלתי להעתיק מ E ו F לתוך ההרד דיסק החדש - H. אחרי שההעתקה הסתיימה ניתקתי את שתי ההרד דיסקים (E ו F) וחיברתי רק את ההרד דיסק של ה 40 GB (את C ו D) +ההרד דיסק של ה 120 GB - H. כלומר עכשיו יש לי שתי הרד דיסקים, עם קיבולת של 160 GB, אבל!! לפתא באמצע עבודת WINDOWS, אני רוצה להיכנס להרד דיסק E והוא אומר לי שגיעה של DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT NOW?... אני נכנס ל MANAGEMENT TOOLS ואני רואה שההרד דיסק מתנהג כאילו הוא חדש ורק ע…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-