עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by galai198777,

שלום יש לי מחשב בן 5 שנים מחשב נייח והמחשב מתחיל לעשות בעיות רציתי לדעת האם כדאי לקנות מחשב חדש למשחקים בינוניים וBlueStacks הכי חדש עדיפות למעבד אינטל i7

2. אוקי אז ככה מערכת הפעלה windows xp sp2 לוח אם ישן יש בו שתי יציאות usb1 אתמול עבדתי במחשב בקיצר פתאום המודם ale 130 התכבה ולא עבד חשבתי בעיה במודם חיברתי התקנים אחרים כלום לא עזר. שום התקן לא עבד. איפסתי את הביוס כלום לא עזר נאדה גורניש איפוס על ידי ג'אמפר בקיצר. ניסתי לחבר כרטיס usb חיצוי pci גם זה לא עזר לי היציאות האלה גם לא עובדות הווינדוס בכלל לא זיהה תכרטיס ואל אמר כלום על חומרה חדשה התקנתי את זה עם דיסק דריורים. שאני מחבר נגיד תמודם לשנייה נדלק האור ואופ מתכבה. גם האמ פי שלשו נגיד או כל התקן אחר שום דבר לא עובד. שאני מחבר לכרטיס החיצוני זה מתחיל להבהב מו מטורף הנורה של המודם. חברים זה ממש חשוב ודחוף לי מה הבעיה? ולא פחות חשוב איך אני פותר את זה? אני לא יכול הלטעין…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ExploiT,

שלום כולם הוספתי למחשב שלי שבצד שמאל עוד 512 ראם, לפני זה היה לו סטיק אחד שלadata של 512 עכשיו הוספתי עוד אחד של 512 של vdata המוזר הוא שהמחשב עובד עם 2 הסטיקים אבל הוא מזהה רק 512 ? הנה במחשב שלי רואים שהוא מזהה רק 512 http://img245.imageshack.us/img245/6897/29ch1.jpg גם באברסט הוא מזהה רק 512 אבל ב spd הוא מזהה 2 סטיקים עם cas lantcy שונה האחד 3 והשני 2.5 http://img248.imageshack.us/img248/9316/17vb.jpg מה עושים ? תודה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כמעט כל דיון אחד המנהלים מעביר אותו לפורום אחר, למשל יש בעיה בכרטיס מסך אז ->גרפיקה בתלת מימד... בעיה בוינדוס-> מערכת וינדוס ומייקרוסופט... למה בכלל עשו את הפורום הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

יש לי שתי חיבורי USB קידמיים במחשב שלא עובדים, במנהל התקנים הם מזוהים, אבל עם אני יחבר משהו כאילו לא קרה כלום, איך אפשר לסדר את זה? (אולי בביוס? ועם כן אז איך?) תודה מראש, GONZILA.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by frhan,

א מדפיסה עברית במצב דוס ההדפסה בגיפריש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tomer_et,

יש לי בעיה מאוד מוזרה עם הצורב! לפני חודש וחצי בערך, ביום בהיר אחד, הצורב שלי הפסיק לצרוב - אבל הוא קורא דיסקים בצורה תקינה. פשוט בכל פעם שאני מנסה לצרוב - הצריבה נפסקת אחרי 10 שניות עם הודעה - SCSI TARGET ERROR. אחרי שהחליפו לי את הצורב פעמיים והצורב עדיין לא צרב, גיליתי בטעות (היום) כי כאשר המודם שלי לא מחובר, הצורב... צורב! (אני משתמש במודם חיצוני בחיבור USB של מוטורולה - לאינטרנט בכבלים) יש לציין כי אני עובד עם WIN XP PRO, והצורב הוא צורב X32 של BENQ למישהו יש מושג למה הדבר קורה? איך המודם יכול להפריע לצריבה? איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by topcat115,

יש לי בעיה בדיסק קשיח של חברת Seagate, כשהוא מחובר למחשב אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להתקע. יש עליו אחריות אבל הבעיה שקניתי אותו במרדנית שפשטו רגל, אני לא יודע מה לעשות.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני חי עם הבעיה הזאת כבר די הרבה זמן ועד עכשיו לא הצלחתי לאתר מה גורם לזה. בחלק מהמשחקים ואלה לא חייבים להיות משחקים כבדים מבחינת גרפיקה המסך הופך להיות שחור או לבן. זה קורה גם כאשר אני רואה טלוויזיה במחשב דרך כרטיס טלויזיה או רואה סרטונים ביו טיוב, במיוחד תוך כדי alt-tab לחלון אחר. לגבי המשחקים, ממש אין כאן חוקיות - המשחק שקורס בתדירות הכי גבוהה זה Football Manager וזה משחק די פשוט מבחינת גרפיקה, משחקים כבדים יותר יכולים לעבוד ללא שום בעיה, למרות שלמשל ב-Skyrim אני רואה הרבה פגמים ויזואליים אחרי 10-20 דקות משחק. אחרי שזה קורה, אם אני מוציא את המחשב מהשקע אני רואה USB device overcurrent detected, the system will shut down in 20 seconds. אם אני עושה ריסטרט רגיל, המחשב עולה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום יש לי כונן קשיח חיצוני של WD. שאני מחבר אותו למחשב נדלקת הנורה הכחולה שלו,יש תחושה שהוא עובד, והמחשב משפיע ביפים, אבל הוא לא מזוהה. ניסיתי כמה מחשבים והתופעה דומה. מה ניתן לעשות? יש לי מידע חשוב בפנים. תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. היי, יש לי בעייה שהיא כבר הרבה זמן במחשב, והיא שלאחר משחק קצר של כ-10 דקות ב-Bad Company 2, הכדורים כאילו לא פוגעים באנשים, לא בדקתי את זה, אבל כנראה (ורואים) שזה ירידת FPS. חשוב לציין שהמשחק הזה שרף לי כרטיס מסך ולוח אם בעבר...מאז קניתי מחשב חדש שהמפרט שלו הוא: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz 2GB RAM Nvidia (Gigabyte) GT220 1GB RAM DDR3 לאחר בדיקה ב-HWMonitor , המחשב שלי מגיע ל-65-70 מעלות אחרי שאני יוצא מהמשחק. המחשב הזה בהתחלה הריץ את BC2 מצויין, והמחשב הזה כבר כמעט שנה. הבעיות התחילו בערך לפני 3 - 4 חודשים והחמירו מאז. (אם לפני 4 חודשים ה-FPS ירד לאחר 6 שעות משחק, היום זה אחרי פחות מ-10 דקות!) אשמח לעזרתכם, בתקווה שהבעייה מפורטת כמו שצריך ושהאשכול נפתח בהתאם לחוקים. ת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. אתמול ניסיתי כרגיל להיכנס למשחק [Need for Speed החדש, לצורך העניין], אבל במקום לעבוד כרגיל, עם טעינת המשחק, המסך הופך לשחור, הסאונד "נתקע", והמסך מגיב כאילו אין OUTPUT מהמחשב. הפתרון היחיד במצב הזה הוא לאתחל את המחשב. ניסיתי כל מיני דברים - עדכון דרייברים [למרות שהיה לי כבר הכי מעודכן], SYSTEM RESTORE.. כלום לא עבד. ניסיתי להשתמש בDXDIAG, וכל הבדיקות הראו שהכל בסדר. אני חושש שזוהי בעיה בחומרה - אבל אני לא מצליח להצביע עליה. שמעתי דברים כמו "אולי זה הספק?", אבל הספק החזיק את המערכת [הדיי חדשה] במשך 3 שבועות בלי בעייה - לא מבין למה שפתאום משהו ישתנה. בדקי, והטמפ' של המחשב בסדר גמור. יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? זה נהיה מתסכל! פרטי המערכת שלי: 7400e dual core in…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by oded6188,

כל 20 דקות בערך המסך קופא, ולאחר כמה דקות מתקבל מסך כחול כזה... הרצתי MEMTEST למשך יומיים - והזיכרון יצא תקין חיפשתי Bad Sectors - וגם הכל יצא בסדר NOD32 - אין וירוסים ניקיתי את המחשב מאבק, ובדקתי את כל החיבורים בתוך המארז (כולל ניקוי של כל הסלוטים מאבק) בקיצור עשיתי כמעט הכל חוץ מפורמט למחשב הבעיה היא שזה מחשב שמפעיל תאורה במועדון.... ולפרמט אותו זה חתיכת סיפור (בגלל שיש המון מידע והגדרות שצריך לשחזר) איזה עוד דברים אפשר לנסות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה. הצליל המוזר מהמחשב , משהו שהתחיל לי היום, צליל כזה צפצוף.. איך אני אסביר את זה.. כמו הצליל שמכונית עושה כשיש מישהו לא חגור או כשיש דלת פתוחה, משהו כזה. אין לי מושג מזה וזה משגע אותי. ובעיה 2 המחשב קופא, אחרי כמה זמן שהוא דלוק ופתוחות בו תוכניות, הוא נהיה איתי ואז אם נגיד אני רואה סרט או סרטון ביוטיוב, המחשב קופא . [זה לא קורה עם משחקים] בבקשה תצילו אותי לפחות מהבעיה הראשונה, מלחיץ אותי!! זה משגע אותי!! אין לי שקל בשביל מחשב חדש, חייב את העזרה שלכם!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yossidaga,

תודה לעוזרים, אז ככה יש ברשותי מחשב של לנובו מדגם G550, הבעיה היא שכונן סי אצלי יש לו 190GB והכל מלא, הקטע הוא שאין לי כלום על המחשב מלבד קבצי וורד מכיוון שמדובר במחשב לנטו צורכי עבודה ולימודים, מימה יכולה הבעיה הזאת לנבוע????

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם ושבת שלום! יש לי מחשב דיי ישן, בן 7 שנים כבר עם חלקים מקוריים למעט שני הארד דיסקים SSD - אחד מהם עליו מותקן ווינדוס 10, הכונן נקנה בשנת 2016 בערך. המחשב נתקע באופן פתאומי ולא מגיב לכלום, או שהוא נתקע ומאתחל את עצמו ואז נתקע בעת עליית הווינדוס ורק כיבוי עוזר, או שהוא מאתחל את עצמו ומעלה את הווינדוס ופועל כרגיל בין דקה ל-חצי שעה אפילו ואז נתקע וכו'. בגלל שאני לא יודע לאפיין את התקלה ולתת כיוון - אפרט כאן את השתלשלות האירועים שקרו למחשב... זה יהיה קצת ארוך ממליץ לקרוא כדי להבין יותר אבל אפשר לוותר אם אין כוח לקרוא. לפני כמה חודשים החלפתי משחה טרמית - דבר שפתר את הבעיה באופן חלקי - הצלחתי להוריד את טמפ המעבד והמאוורר פעל נור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mMmSaK,

שלום לכולם, לאחרונה רציתי לשדרג מחשב נייד שאני מאוד אוהב ב SSD ששכב ולא עשה כלום (MX100 256GB). חיברתי אותו והוא זיהה והכל היה טוב ושרציתי לפצל אותו לכונן C ועוד משהו אז בטעות עשיתי לו דליט בבחירה של איפה להתקין את המערכת הפעלה ועכשיו בהתקנה זה לא מזהה אותו בכלל. יש לציין שבמחשב נייח כלשהו זה כן מזהה את ה SSD הזה. מישהו יודע איך משחזרים את זה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by דני אריה,

שלום מבקש לדעת כיצד ניתן להפוך תמונה לתמונת רקע בתוך תיקיה משתמש בווינדוס 10 תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lempsar,

שלום קניתי כונן dvd-r מסוג lg h55nk עם חיבור sata2. אני מעוניין לחבר אותו ללוח abit an7 (מכיל שני חיבורים של sata1). בעבר כבר חיברתי דיסק קשיח SATA1 והכל היה תקין. כעת כשאני מחבר הלוח מנסה לבצע איתחול מהכונן החדש ולא מצליח. ללא הכונן החדש, המחשב מאתחל כרגיל. סדר עליית כוננים בביוס הוא של hard disk first. כונן dvd-r היה מסוג PATA (nec 4550) שסיים את חייו המפתיע. אשמח לקבל תשובות כיצד לחבר (הטכנאי במעבדה אמר שהכל צריך להתחבר ללא בעיות). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by toro,

חיברתי כרטיס PCI IEEE 1394 למחשב פנטיום III 800 המחשב לא עולה באתחול. החלפת מיקום הכרטיס לא פתרה את הבעיה, כמו כן הורדת כרטיסי PCI אחרים מהלוח לא עזרה גם. מודה מראש לכל היועצים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי שתי בעיות אשמח אם תעזרו לי.... 1.שכשאני מעלה את המחשב כל הזמן נהייה לי Check Hard Disk לכמה שניות-שזה אומר שנעשית בדיקה של הארד דיסק שלי וזה לוקח כחצי דקה בערך-עד עכשיו זה לא היה אני ישמח לדעת למה זה קורה לי עכשיו??? 2.קניתי כרטיס מסך חדש ולאחר שיברתי אותו ועשיתי שכפול מסך והגדרתי שבמסך המשני יהיה וידאו במסך מלא-עדיין זה לא מופיע במסך מלא אלא ברגיל משוכפל??? הכרטיס מסך הוא Nx8800 ....

22. Started by Svinka !,

יש לי בעית בריחת חשמל בשתי נקודות במארז שלי... יש לי מארז של GigaByte דגם לא משנה איזה אחד מהאלה שעולים כ350-400 ש"ח שכולו בנוי ממתכת בלי שום פלסטיקים... איפה שיש את היציאות ללוח אם בצד שמאל (הצלע שאליו מחובר לוח האם) מאחורי המארז באיזור הUSB והSOUND CARD(OB( אם אני מעביר את היד אני מרגיש זרם חשמל כזה... ובאותו צד בפינה למעלה יש מקום כזה שמרגישים זרם חשמל. האם הדבר הזה דורש בדיקה? האם לפנות לחנות שממנה רכשתי לפני כ3 חודשים את המחשב? האם זאת בעיה רציני? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. פני שבועיים קניתי מחשב בשביל משחקים המפרט שלו מופיע כאן מעבד inel i7 4790k לוח אם gigabyte z97x-sli זיכרון 8g ram ספק corsair 650w למחשב הזה חיברתי כרטיס מסך GIGABYTE R9 280X לpci-e X16 בלוח אם התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי ביחד עם הכרטיס. כשאני מדליק את המחשב כן עולה לי המסך כמו שצריך רק כשאני רוצה להריץ משחקים כמו call of duty החדש, shadow of mordor המחשב מראה לי את הסירטונים בהתחלה ואז מסך שחור וזהו הוא לא נכנס לי אפילו למסך הראשי של המשחק. מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה הבעיה??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SomeBody_IT,

שלום וברכה, רכשתי לפני יותר משנה מחשב נייד , ידעתי שלפחות לתקופה הקרובה כאני ישתמש בו יותר בבית מאשר בחוץ ולכן תכננתי להשתמש בו כPC - רוב הזמן (לחבר מסך) , עכבר ומקלדת וכדומה ולהשאיר. (קניתי את המחשב בידיעה שישמש אותי גם כמחשב נייח) ועל סמך גם בחרתי מחשב נייד של מהסדרה asus x555LN וקניתי אותו (http://www.asus.com/IL/Notebooks/X555LA/), מה שלא לקחתי בחשבון ולא בדקתי לפני הקנייה הוא שהסוללה של המחשב פנימית (לא נשלפת) מה שלא מאפשר לי להשתמש בו כמחשב נייח ולא לפגום עד כמה שאפשר בסוללה. השאלה שלי היא איך ניתן עד כמה שאפשר להפוך נייח אני רוצה לדעת אם אפשר לנתק את הסוללה באופן וירטואלי (אני מאמין שכן ואשמח לדעת איך לעשות זאת , אני חושב שניתן למחוק דרי ברים אבל אני …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by amitbaz,

יש לי את לוח-אם הזה: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 ויש עליו 4 כניסות לram, שתיים אפורות ושתיים שחורות. אני יודע שיש הבדל בין הכניסות אבל אני לא יודע איזה הבדל. יש לי 3 כרטיסי ram, 1 של 8 גיגה ו2 של 2 גיגה כל אחד ואני רוצה לחבר את שלושתם. האם ישנה איזושהי דרך נכונה לחבר אותם מבחינת הכניסות או שפשוט אפשר לחבר אותם לכל כניסה וזה יהיה אותו הדבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.