עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Raz20,

יש לי זיכרון 1GB של RAM במחשב Pentium 4 3.2GHz אני משתמש בתוכנה Pc Booster ולפיה אני רואה ככה (זה לאחר הפעלת המחשב מחדש בלי להפעיל שום תוכנה) Total Memory :1021 Avail Memory : 680 יכול להיות שכ-MB 340 זיכרון בשימוש על הפעלת המחשב ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Blackend,

אז ככה... לפני יומיים שידרגתי את המחשב שמשמש לי בעצם כמכונת איכסון והורדת קבצים של הרשת בבית ל amd xp 2500 מפנטים 2 350 הדבר היחידי שהיתה בעיה איתו זה כרטיס המסך המיושן. הוא agp וזה ati rage 2 נדמה לי אם לא אז 1 . בכל מקרה הוא לא מתאים ל AGP בכל מקרה הוא לא מתאים ל AGP שיש על המת'רבורד שלי nf7 . מכך אני מסיק ששינו מתישהו את המודל קצת. מישו יודע מתי היה השינוי ויכול לביא שתי תמונות שיראו את ההבדל אני אשמח נורא פשוט אני לא מצאתי על זה כלום ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by assaf990,

תמיד היה בסדר ועכשיו אין זיהוי! כשאני מכניס זיכרון USB ליציאת USB יש איזה אייקון קטן בשורת המשימות USB ROOT ואני מקבל הודעה כמצ"ב יש לי XP ולוח אם Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) כנראה שזה הלוח http://www.epox.com/USA/product.asp?ID=EP-8RDA3I עריכה כאשר אני מכניס את זיכרון USB ישירות ליציאה אז עובד, אבל כאשר אני מחבר דרך כבל מאריך אז יש לי בעייה כנ"ל. העניין: אם הכבל היה דפוק לגמרי - אז למה יש זיהוי של XP בשורת המשימות שאני מנסה להכניס רכיב USB וגם המנורה של זיכרון ה-USB כן דולקת דרך הכבל המאריך? הבעייה זהה בכל יציאות ה-USB של הלוח [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Moo,

הצורב מבפנים מלא אבק ואני חייב דחוף לנקות אותו. כבר היה לי בעיה עם הצריבה של ה RW ועם דיסק ניקוי זה הסתדר אבל עדיין יש אבק בכמויות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by idanrm,

שלום, יש לאח שלי מחשב די ישן ואין לו סאונד. יש לציין שהסאונד כן עבר בעבר (לפני פירמוט). ניסיתי לחבר שני סוגים של רמקולים (חדשים) וזה לא עבד באף אחד מהם. התקנתי את הדרייברים של ה-Audio של הלוח, והם גם מופיעים בשם SoundMax במנהל ההתקנים. אבל בכל זאת אין סאונד. יש לכם עצות? תודה מראש .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by roei7,

אם שדרוג לראם: XPG 16G 3200Mhz ולספק כוח: FSP 500W 5-YEAR

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי לכולם. כפי שמתואר בכותרת, מסך הטאצ' הפסיק להגיב כאשר בבדיקה מדוקדקת ראיתי שריטה ארוכה על רוב המסך. מן הסתם, ההצעה הסבירה תהיה להחליף מסך, אולם היות והתצוגה לא נפגעה כלל (גם במקום של הסדק) אני שואל האם יתכן להחליף רק את הציפוי שנסדק מתוך הנחה שהדבר יפתור את התקלה, ובתקווה במחיר זול יותר. דגם המחשב: thinkpad x1 yoga 3gen תודה מראש

8. Started by Rocket_Pool,

היי, קיבלתי היום את הכרטיס 8800GTS 320 BFG OC החלפתי ים מחשב אחר שהיה לי למעבד 3.0,זכרונות DDR 1GB,לוח אם MSI 915 שמעתי שצריכים לעדכן כמה דברים בביוס(מהירות ה PCI E ועוד כמה דברים שאני לא ממש יודע) אממ..והתקנתי את הדרייבר שהגיע לי עם הכרטיס,יצא דרייבר חדש ל 8800 בזמן האחרון? כל מה שאפשר לעדכן תציעו,בכדי שאני אקבל את המקסימום מהכרטיס.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Liad91,

המחשב נדלק אך לא מעלה את עצמו, לאחר ההדלקה מופיע על המסך תצוגה של יצרן לוח האם (asrock) והמחשב לא מגיב לנסיונות לעלות את הביוס או לכל פעולה אחרת. ניסיתי להחליף זכרונות, כרטיס מסך, מעבד, ספק ואפילו דיסק קשיח.. הבנתי שכנראה הלוח אם הלך אבל הוא מגיב אם לא מחברים זכרונות (עושה צפצופים). לאחר איפוס הביוס המחשב הגיב ונכנס לתפריט של הביוס אבל אחרי 10 שניות המסך קפא (קרה מספר פעמים) אני די בטוח שהלוח אם הלך אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה.. התקלה קיימת מאתמול והכל קרה לאחר חיבור כרטיס מסך gts250 (הכרטיס תקין ועובד במחשבים אחרים) נ.ב- אין כבלים נפוחים על הלוח והוא נראה תקין לחלוטין. תודה מראש והמשך ערב טוב, ליעד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by פתח הדביר,

קניתי מחשב נייד לא מזמן וגיליתי שאין לי בתפריט הכיבוי Hibernate, אך ורק Sleep. יש לי ווינדוס 7 באנגלית. קראתי שיכול להיות שמצב השינה ההיברידית מופעל אבל כשנכנסתי להגדרות החשמל המתקדמות לא מופיע מתחת הסליפ "allow hybrid sleep" גם כן. מה עושים? איך פותרים את זה?

11. Started by iSneak,

אהלן, קניתי לפני כשבוע הארד דיסק - WD320GB SATA 2. אני מנסה לשים אותו על לוח אם Gigabyte UL8. הביוס מזהה את הכונן. כשאני מכניס ת'דיסק של הווינדוס (וניסיתי כמה סוגי ווינדוסים) הוא מתחיל לעשות BOOT ממנו, ואז לאחר מס' דקות בטעינת ההתקנה, מופיע לי ה BSOD. זה קורה לי גם שאני שם אותו לבד, גם כשהוא מופעל ביחד עם הכונן הישן (IDE). מה אני צריך לעשות? תודה מראש. עריכה: אני מוסיף את הודאת הBSOD: Machine_Check_Exception Stop: 0x0000009C (0x0000000000000004, 0xfffff8000bf05ba0, 0x00000000b2000000, 0x0000000000070f0f)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Michelle,

היום שבאתי לצרוב משהו זה אמר לי שזה צריך מקום לקבצי טמפ לגבות את הטראק ואין לי מספיק מקום בתקיית טמפ. וזה לא נותן לצרוב. מה זה אומר ? איך מוחקים קבצי טמפ ואיך יודעים אילו קבצים חשובים ואילו ניתן למחוק ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by amig,

שלום לכולם, יש לי מחשב מדגם HP Probook 430-G1 מזה שלוש שנים. לאחרונה החל המחשב להכבה בפתאומיות (אחרי עשר דקות עבודה, רבע שעה וכו'). לקחתי למעבדה, עשו ניקוי וטענו שאם לא יעזור זה כנראה המאוורר. הניקוי לא עזר. בבדיקה חוזרת הם אמרו שכנראה יש בעיה בלוח אם (ולא במאוורר), מכיוון שהוא כבה בפתאומיות בין אם מעמיסים עליו ובין אם לא. החלטתי לוותר על תיקון לוח אם (עלות עד 700 ש"ח, אחריות 3 חודשים). לפני שאני קונה מחשב חדש אשמח מאוד לדעת האם יש לכם איזו שהיא עצה לתיקון\בדיקה וכו' שניתן לעשות. אני לא יודע האם המידע רלוונטי, אבל רק אוסיף שהמאוורר הנוכחי מרעיש. תודה עמי

14. Started by levelone,

שלום לכולם. לפני כיומיים רכשתי מחשב נייד של חברת HP מדגם 4330S. בגלל עומס התוכנות שבאות עם ההתקנה, החלטתי לעשות פורמט ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate 64Bit. לאחר הפורמט, חיבור הwifi הפסיק לעבוד. למרות שהורדתי את כל העדכונים, לא הורד דרייבר כל שהוא שיסדר את הבעיה. במחשב יש מחיצה שנקראת HP tools שמכילה מספר תוכנות שמתוקנות כאשר עושים שחזור למחשב. שמתי לב שבין התוכנות נמצא עדכון לbios. אתם חושבים שיכול להיות שיש צורך בעדכון של הbios על מנת שהמחשב יתמוך בכרטיס הרשת? בעיה נוספת, או שלא, היא מה שנראה כמו שימוש יתר בחומרת המחשב. כלומר, יש קפיצות משמעותיות ורגעיות בשימוש של המעבד (core i3 2330m). אתם חושבים שזה נובע מחומרה/תוכנה פגומה או שזה נורמלי לגמרי? מחכה לתשובה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nati melech,

קיבלתי לפני כמה ימים מחשב שהרכיבו בשבילי והוא עבד מצויין ואתמול הדלקתי אותו והוא פשוט התחיל להידלק ולהכבות אחרי 2 שניות והוא עושה זאת בלופים בלי הפסקה עד שאני מנתק אותו מהחשמל. לציין שאין כ''כ מושג מה הם הרכיבים חלקם ישנים וחלקם חדשים ואין לי כ''כ מושג מה לעשות. עצות מישהו😞😞😟

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by daniell13,

<blockquote>המחשב שלי לא נדלק פשוט לוחצים על הכפתור ולא קורה כלום אמרו לי לבדוק את הספק שמתי אותו במחשב אחר והוא עבד שם מצוין אמרו לי לבדוק את הלוח אם והוא בסדר גמור כי כשחיברתי עכבר ליציאה בלוח העכבר נדלק באור שלו וגם הוא חדש רק בן חודש אמרו לי לבדוק בלוח אם אם החיבורים של הכפתור הדלקה מחוברים והם כן אבל עדיין לא נדלק מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? </blockquote>

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ch33,

כבר בערך חודשיים או שלוש אני סובל מהבעיות האלה ואין לי מושג איך לאתר את הבעיה, אני מניח שהבעיה היא בחומרה ומשהו במחשב הזה גמור, אבל אני לא יודע איך לצמצם את האפשרויות. יש לי מגוון תקלות די רחב, והדבר המעניין הוא שהן קורות בעיקר אחרי שהמחשב נדלק\הווינדוס עולה, ומתישהוא הבעיה "מסתדרת" והמחשב יעבוד כרגיל עד שאכבה אותו ואדליק אותו שוב ביום למחרת. התקלות שאני מקבל הן - 1. המחשב פשוט קופא כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה -קורה לי 90% מהזמן כשהווינדוס עולה לראשונה אחרי שהמחשב היה כבוי. 2. BSOD - כל מני errors שונים, אבל הכי נפוץ זה 0x00000e, וBCcode 1e בדו"ח הזה שקופץ לי כשהווינדוס שוב עולה. קורה די ברנדומליות. לפעמים אחרי התקלות האלה, הווינדוס פשוט לא יעלה - המחשב ייתקע לפני הboot,…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by liorka,

שלום רב ברשותי מחשב עם לוח אם בעל שני סלוטים של pci. האם יש איזושהי דרך שאוכל להרחיב את מספר הסלוטים (אולי ע"י הוספת יחידה חיצונית...) שאוכל להגדיל את מספר הסלוטים לשלוש או ארבע? ראיתי במספר אתרים (לא ישראלים) שיש יחידה שנקראת pci expansion box. האם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות במחיר עממי דבר כזה? בברכה ליאור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by LCD,

שלום קיבלתי היום את המחשב החדש שלי וסיימתי להרכיב אותו עכשיו וכשאני מדליק אותו אחרי כמה שניות המאוור של המעבד מפסיק להסתובב והמחשב לא עולה! מישהו יודע מה הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shlomid,

האם מישהן יודע כיצד ניתן לקבל פקס במחשב? האם יש תוכנה כל שהיא? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הרי המאורר הסטנדרטי שמקבלים עם המעבד עושה את העבודה שלו אחרת INTEL/AMD לא היו מביאות אותו והמחשב לא היה פועל גם.. יש הבדל בין עבודה של המחשב שטמפ המעבד היא 30 לבין עבודה שהטמפ היא 45? והאם מאורר ברמה יכול לעשות הפרש כזה בטמפ לטובה כמובן?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by דרור בן שלום,

ערב טוב וחג שמח, קנית מחשב נייח מאמזון. לא שמתי לב שמדובר במחשב 110v... האם ניתן להחליף לכבל 'קומקום' רגיל ולהפעילו ברשת החשמל בארץ? מצ''ב התמונות של הרישום שעל הספק תודה לכל המסייע! דרור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by רועיקי,

לא בטוח אם כאן או בפורום שפות \ HTML. יש לי קובץ StickyNotes.snt, עם הרבה רשימות בעברית, שניסיתי לשחזר ע"י הדבקה בתיקייה (App data \ roaming וכו'). מעלה את הסטיקי נוטס - חלק מהפתקים הקטנים מוצגים כרגיל, השאר לא מוצגים. כל המידע עדיין בפנים. פותח את הקובץ בNotepad, אפשר לראות מילים באנגלית כרגיל: day of the tentecle\par monster bash\par \lang1037\f0\rtlch\par } uts\par ys\lang1037\f0\rtlch\par \lang1033\f1\ltrch aquaria\par jamestown\par עברית מוצגת כ \lang1037\f2\rtlch\'ee\'e3\'e5\'e1 אם אין אפשרות לשחזר את הסטיקינוטס, יש אפשרות לפחות לתרגם את התוכן?

24. Started by ICORE,

יש לי בעיה מזה כבר שבוע ויותר. אני לא יכול לשחק בשום משחק כבד. אני מנסה לשחק COD או BBC2 ואני פשוט לא יכול זה טוען לי ב- COD משימה כבדה יותר ואז יוצא ומראה לי את זה: כל התמונות אותו דבר אבל צילמתי כמה שהבעיה תהיה ברורה יותר. תמונות: החליפו לי את הזיכרונות היום לחדשים כי חשבו שזאת הבעיה, מסתבר שלא! אני עדיין לא יכול לשחק ולהפעיל דברים כבדים. אין לי מושג כבר איפה הבעיה... אני צריך עזרה באופן דחוף. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Tal Koper,

נוסע למס חודשים לחו"ל ולא מעוניין להשאיר המחשב הנייח לשותפים (ברמה שיש לי חומר שלא מעוניין שיחטטו +כל מיני תיבות מייל וכו ) האם כדאי לפרק הכונן והאים יתפקד לי בחול?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים