תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש (ראו במפרט שלי) והוא 2-3 פעמים בשבוע עושה ריסט לעצמו ולפעמים גם בליווי מסכים כחולים ככה סתם בלי שום קשר להפעלת תוכנה או משהו אפילו סתם גולש באינטרנט וזה קורה צרפתי קבצי DUMP שאם תוכלו לקרוא אותם משום שאני לא הבנתי אין לפי ההסבר אז אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי לדעת מה הבעיה לפני שאני פונה לחנות לתיקון תודה לכל העוזרים לי שבוע טוב לכולם! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. יש לי את המצלמה הנ"ל. משום מה לאחרונה שמתי לב שהווידאו המתקבל ממנה הוא ברזולוציה הנ"ל ולא ב 1080P. נכנסתי להגדרות וראיתי שזה נמצא על איכות מקסימלית. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
hi everyone, i had a problem, with youtube for the last couple of months any time i wanted to see a video, the website seems to have problems and the video itself takes a long time to play, and even when its fully buffered, still the video breaking up.... when i watching the same video on my phone, all is ok the bandwidth is really good in here and i have no further problem except this one the windows is legit and im running the essentials that is fully updated i would very much appreciate if you will tell me what is going on here thx uriya
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב מבפנים מלא אבק ואני חייב דחוף לנקות אותו. כבר היה לי בעיה עם הצריבה של ה RW ועם דיסק ניקוי זה הסתדר אבל עדיין יש אבק בכמויות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד HP, פנטיום3 עם windows XP pro. אתמול חיברתי לו מצלמה דיגיטלית ל-USB והכל עבד יופי, ההתקן זוהה בזמן שהמחשב דלק והעברתי קבצים. היום רציתי לחבר עכבר USB של מיקרוסופט ל-USB, אך הוא לא מגיב ולא נדלק. ב-PC הוא עובד אחלה, כנ"ל המצלמה. צירפתי תמונה של מנהל ההתקנים. הסרתי את כל ה-USB שיש שם, כיביתי, פעלתי מחדש, ה-USB זוהה מחדש אך לא מזהה חומרה. מה קורה כאן?? :-\ תודה, מאור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן,אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הבעיה הזאת: טוה אז ככה, קניתי מחשב לפני חודש וחצי בערך, מחשב טוב לפי דעתי. מעבד: INTEL E4400 2GHZ ליבה כפולה זכרון:1024MB DDR2 667MHZ לוח אם של גיגהבייט 945GCM-S2 בהתחלה הכל היה בסדר אבל בזמן האחרון המחשב נהיה איטי. הכל זז לאט, כשאני מפעיל פוטושופ ועוד תוכנות זה ממש איטי. האנטרנט איטי, החלונות עולים לאט. בקיצור הכל ממש לא זז!!!! אני עושה בערך כל שבוע ניקוי דיסק ואיחוי! אז למה??? אני לא מבין גדול במחשבים אבל שמעתי משהו על זכרון ווירטואלי וקובץ החלפה ???! האם זאת הבעיה?? או שזה משהו אחר??? בבקשה תעזרו לי. רק מי שמבין בזה ולא סתם לזרוק תגובות כמו: תחליף מעבד או משהו כזה! תודה רבה ויום טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב חדשש ניקנה לפני שבוע AMD 3200 BARTON ABIT NF7 V2 256+512 DDR 400 של לקסיר GF4 MX440 80 GB 8 MB WD המחשב עובד ועולה אבל איך שהוא נכנס לווינדוס אופפפפפ הוא עושה ריסאט לעצמו מחדש אני בטוח שזה בעיה אני לא יודע מזה הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אבל לפני זה הוא רושם הודעה בכחול על כל המסך זה בטוח הודעת ביוס מהלוח משהו כזה כי זה לא הודעה מהווינדוס אבל אני לא מספיק לקרוא והוא עושה ריסאט לעצמו מזה יכול להיות אנשים??? זה משגע אותי ונמאס לי ללכת לחנות עוד הפעם
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס קול בא עם הלוח asus maximus formula ובשום מקום לא מצאתי דרייבר לכרטיס קול..ניסיתי את הדיסק שבא עם הלוח אבל זה אומר שזה לא תומך במערכת שלי זה מותאם רק לאקס פי וויסטה .. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשאני משחק משחקים מסוימים המשקחים פשוט קורסים לשולחן עבודה בלי שום הודעה.. ואין לי מושג למה יש לי פנטיום 3 1000 GEFORCE4 MX WIN98 למשהו יש מושג מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני לא ממש הבנתי מה זה . אבל אם הבנתי נכון כשאני נכנס לאתרים מסויימים פעמים רבות אז הנתונים שלהם נשמרים שם וכך האתרים נפתחים ומגיבים מהר יותר. יש לי בעיה רצינית עם יד 2 , האתר הזה כל הזמן איטי , מה הסבה לכך? זה אתר שאני נכנס עליו המון אז בתוך הוא שמור בCACHE תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP, DUAL CORE E8400 , 2 GB RAM ומהרגע הראשון של המחשב יש מסך כחול + ריסט. שלחתי ל KSP פעמים לתיקון והם אמרו שזה ההארדיסק, כמובן שזה לא היה זה ופשוט אין להם מושג מה גורם לבעיה. ההודעת שגיאה שאני מקבל זה: 0X00000024 (0X001902FE , 0XB2F832E4 , 0XB2F835E8 , 0XB2F832E4 , 0X8056C403) באמת שאין לי מושג מה הבעיה ניסיתי לחפש בגוגל אתה הודעה אבל זה נותן לי רק את התוצאה ל 0X00000024 , שזה מראה בעית חומרה כללית. המון תודה לעוזרים ! עריכה: מצטער שאני מקפיץ, אבל אני ממש זקוק לעזרתכם, המחשב היה ב KSP שלוש פעמים והם טוענים שההודעת שגיאה היא לא קשורה לחומרה אלא לתוכנה, זה לא הגיוני כי התקנתי כמה סוגים של ווינדוס וגם ללא שום תוכנות וזה עדין מבצע לי את …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה קטנה, בכל פעם שאני מחבר דיסק און קי למחשב, הוא מבקש לעבור את כל התהליך של התקנת דרייבר. ממש כמו שהוא מזהה חומרה בפעם הראשונה ומבקש לעבור את כל התהליך של עדכון הדרייבר. יש למישהו רעיון או איזשהו פיתרון לנושא? תודה. משה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני בבעיה קטנה ומוזרה יש לי כונן E שמאז ומתמיד זה כונן של כל מיני דברים C זה כונן מערכת ותוכנות, E {אין לי D} זה כל מיני דברים אחרים שלי יש לי וינדוס 7 אני ניכנס למחשב שלי, מופיע לי 48.6 NB בשימוש. אני ניכנס לכונן והוא ריק, בדקתי בהגדרות תקייה, וסימנתי שיציג לי תוכנן מוסתר, וזה לא עזר, מעניין אותי מה מסתתר שם, יש למישהו מושג מה עושים לסדר את הבעיה הזאת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי עכשיו תמחשב רציתי לנקות אותו, אז ניקיתי אותו עברתי עם נייר על החלקים להוריד את האבק הדלקתי המחשב יש מנורות מאווררים אבל המסך לא נדלק. יענו המחשב סגור... *כשהכבל של המסך לא מחובר למחשב יש מסך כחול NO SIGNLE, כשאני מחבר את המסך למחשב זה מסתדר אני מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי (כמו שזה אמור להיות) *אין צפצופיי התרעה מהלוח-אם. אבל הציפצוף הראשוני של הפתיחה גם איננו. *המנורות של המקלדת לא נדלקות וגם המנורה של העכבר שלי לא נדלקת מה עשיתי כבר: *בדקתי מסך אחר *הוצאתי מחשמל *החלפתי כרטיס מסך עם אח שלי (שלי כן עובד אצלו.) *החלפתי מקלדת עכבר *החלפתי את הזכרונות מקום בסלוט *ניתקתי את הכונן הקשיח וכונן הדיסקים *החלפתי ספק כוח מסקנות: *המסך תקין. *הכרטיס מסך …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל כל עזרה לגבי פתרון הבעיה של קריעת מסך כרטיס מסך נקנה לפני שבועיים ASUS GTX960 2GB הבעייה התחילה לפני יומיים . מה כבר ניסיתי לעשות : *מקחתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך מהSAFE MODE והתקנתי את הכי עדכניים - לא עזר *החלפתי בין מסך שלי לבין מסך טלויזיה שיש לי בחדר ושם זה לא מופיע.. *החלפתי בין המחשבים שלי לבין של אבא שלי לראות אולי הבעיה במסך שלי אבל לא עדיין המסך שלי בסדר עם המחשב של אבא שלי ... *ניסיתי עוד כמה וכמה טיפים בנושא אבל לצערי כלום לא הועיל .. זה רק בעיה של דרייברים או הגדרות כלשהן אשמח מאוד למושיע בנושא!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם יש לי duel bios והביוס שלי f6 אני רוצה לעדכן אותו לf9 הלוח שלי ג'יגהבייט GA-EP43-UD3L האם בכל זאת שיש לי duel bios זה עדיין מסוכן ? מפחד להסתכן חחחח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הגדרתי סיסמה לBIOS דהיינו שלא יהיה אפשר לשנות את הגדרות הBIOS ללא סיסמה, אבל כיוון שבאמצעות F12 אפשר להגיע לתפריט BOOT, ולעשות BOOT מUSB או דיסק, בעצם אפשר להיכנס למחשב ללא סיסמה כלל. יש לי מחשב LENOVO ישן ׁ(N500 3000) לא בדקתי עדיין איך זה במחשבים אחרים, רק מעניין אותי אם יש כמה סוגי BIOS שיכולים להתאים לאותו לוח אם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצב שינה במחשב 10 דקות כיבוי צג .. 20 דקות לך לישון אחי.. עובר להן 20 דקות המחשב יושן..לאחר כמה דקות נדלק לבד..מתכבה..ככה כל כמה דקות ... למה זה? אני שובר תראש לא מעט זמן למה זה קורה יש למישהו מושג? בווינדוס 7 ב 10 זה אותו דבר ..יש משהו שגורם לזה שאני צריך לעלות על זה תעזרו לי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי המון בעיות עם הוינדוס שלי ואני חושב לבצע התקנה חדשה שלו. הבעיה שיש לי עם הרעיון הזה, זה שיש לי המון דברים שמותקנים כברירת מחדל על כונן C או שמותקנים על כונן אחר אבל יש להם כמה קבצים על כונן C. בפעם הקודמת שהתקנתי מחדש את וינדוס בעצם הייתי צריך "להתחיל" מחשב מחדש בגלל שכמעט אף תוכנה לא עבדה והיייתי צריך להתקין כמעט הכל מחדש. רציתי לשאול האם יש לי אפשרות להתקין את וינדוס (על כונן אחר ממה שיש היום, אם זה משנה) והוא יעתיק או ישמור על כל הקשרים הקיימים? או שאין מנוס מלהתקין את הכל מחדש? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה הספק שלי החליט להפיץ ריח של פלסטיק שרוף. ניקיתי אותו מאבק (הייתה כמות די גדולה), והוא עדיין מפיץ ריח. יש לציין שזה מארז COOLERMASTER 690 והספק יושב למטה, כך שהוא צובר לי המון אבק (המאוורר מכוון לרצפה). באופן כללי המחשב נקי ואפילו נקי מאוד מאבק, פשוט הפתח איוורור של הספק לא היה גלוי לעין, כך שפיספסתי אותו בכל ניקיון. האם צריך להחליף ספק? לתת לזה עוד קצת זמן, אולי הניקיון יעזור? משהו אחר? ניר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי אינטרנט ב-ADSL עם מודם ALE 070, שכבר כולכם מכירים בטח את הבעיות שהוא עושה. אתמול, בא טכנאי והתקין לי אינטרנט בכבלים והביא לי איתו מודם TERAYON TJ715X. משום מה, המחשב נהיה יותר איטי מרגע שהתקנתי את המודם רשת (לא ממש התקנתי, רק הורדתי את החייגן של אינטרנט זהב). האיטיות היא כשאני מפעיל את ווינדאוס, ברגע שאני בוחר את המשתמש שאליו אני רוצה להיכנס ועד שווינדאוס נכנס למשתמש הזה לוקח בערך 35 שניות יותר ממה שזה היה לוקח לו כשהיה לי מודם ALE 070 (שזה לא ממש הגיוני כי הרי ידוע שהמודם הישן שהיה לי גורם לאיטיות בהעלאה, אז איך כרטיס רשת יכול לגרום לאיטיות יותר גדולה בהעלאה???). זה מתחיל ממש לעצבן אותי ורציתי לדעת אם אני יכול כדי לגרום לאיטיות הזאת כשאני נכנס לשם המשתמש שלי להפסי…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל בתחום המוזיקה ויש לי קיובייס. למדתי אותו קצת לפני רכישה נוספת של כרטיס קול. וזהו! הגיע הזמן. אני מחפש להקליט קול וגיטרות ולא בו זמנית ככה שערוץ פיזי אחד מספיק לי. רציתי לדעת אם כרטיס קול UR22 נחשב רמה גבוהה יחסית למתחילים? אם לא, אשמח להצעות. התקציב שלי נע בסביבות ה800 שח. אפשר קצת לחרוג למעלה. בנוסף, אם יש מישהו שמבין בערוצים יודע לומר לי איזה ערוץ כדאי לרכוש של תופים? הכי קרוב למציאות שיצא לו לראות. תודה חברים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לאח שלי מחשב די ישן ואין לו סאונד. יש לציין שהסאונד כן עבר בעבר (לפני פירמוט). ניסיתי לחבר שני סוגים של רמקולים (חדשים) וזה לא עבד באף אחד מהם. התקנתי את הדרייברים של ה-Audio של הלוח, והם גם מופיעים בשם SoundMax במנהל ההתקנים. אבל בכל זאת אין סאונד. יש לכם עצות? תודה מראש .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים. קטע הזוי לחלוטין, בכל מסמך שאני רושם בעברית בדפדפן, מופיע קו אדום רציף מתחת כל מילה כאילו יש שם שגיאת כתיב. זה התחיל לפני מספר ימים, מדובר רק על עברית ז"א באנגלית אין בעיה, עוד קטע מוזר זה שאני לא יכול לרדת שורות בENTER (לפחות לא פה, יש פורומים אחרים שזה כן נותן לי) ובעבר הייתי יכול. ניסיתי לאפס את ההגדרות דפדפן לברירת מחדל, זה לא עזר. ניסיתי להוריד SPELLING CHECKER בעברית כי אולי זה לא מזהה שאני רושם בעברית, זה גם לא עזר. מישהו מכיר את הבעיה? מצ"ב צילום מסך. אגב, מדובר רק על מסמכים באינטרנט, OFFICE למשל הכל תקין
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-