תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום עשיתי עדכון לביוס ואחרי העדכון הוא מסרב לקרוא מקלדת usb בהפעלה אפילו שכל האפשרויות של הusb מסומנות על enable כולל ה usb boot יש למישהו איזה רעיון מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עדכון ביוס אחרון ל EP43-DS3 של GIGABYE. יש לי בעיה הוא לא מזהה לי את הכרטיס מסך בתהליך ה POST. הכרטיס מסך ATI 4890 1GB. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בעל לוח אם 915 neo 2 עם כרטיס רשת OB של MERVELL המחשב עבר פירמוט וכעט לאחר התקנה של XP וגם 7 הוא לא מזוהה כלל ע"י מנהל ההתקנים(יש לי את כל הדריברים העדכנים) עזרה.... עוד משהוא האם אני אוכל לעבור עם כרטיס זה עם ווינ' 7 בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכרטיס לפני כמה ימים. ה-TV2000 RM. מהממיר אני מוציא RCA (אדום צהוב לבן) את האדום והלבן מתחברים למחשב - יש סאונד. הצהוב מתחבר לכרטיס, אך אין תמונה. מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עשיתי בדיקת ראם במחשב ושהדלקתי הופתעתי והווינדוס הפך ללא חוקי, הכונן לא נפתח (והדיסק של memtest בפנים..),local area connection נמחק ואני לא יודע מה עוד... איך אי מסדר את הכונן שיפתח? אם תוכלו לעזור לי בשאר הבעיות זה יעזור מאוד.. תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ביום בהיר אחד, בלי שום סימן מוקדם , המחשב לא עובד יותר... המסך כותב no signal, וכנ"ל מסכים אחרים. המאוורר בכרטיס מסך עוד עובד, זה אומר משהו? יכולה להיות סיבה אחרת חוץ מכרטיס המסך? (בן יותר מ5 כבר)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה דיגיטלית עם חיבור DV (fire wire) ואני צריך איכשהו לחבר אותה למחשב, יש לי שני מחשבים, אחד עם לוח Gigabyte GA-945P-S3 ואחד עם Gigabyte GA-K8NS nforce 3 chipset בשניהם אין חיבור firewire מובנה בלוח (עד כמה שאני יודע), האם יש דרך בכל זאת לחבר firewire או שיש מתאם לאחד מהלוחות דרך USB או משהו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתקין לחבר מחשב עם לוח MSI עם chipst של VIA (הדגם של הלוח PM8M2-V ). הטמבלים מהחנות לא הביאו לי את הדיסקט שאני צריך להכניס בעת התקנת ה-WINDOWS (כאשר לוחצים F6 בהתחלה) מישהו מוכן לעזור לי מאיפה מורידים.. אני לא מצליח למצוא.. נורא דחוףף תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היופ התקנתי וינדוס מחדש וכונן אחד שהיו בו שמורים כל התוכנות שלי נדפק..כאילו אני נכנס אליו הוא מראה ש 17 ג'יגה בשימוש וכל התיקיות שהיו נשארו אבל רק לאחת מהן אפשר להכנס לכל השאר הוא אומר ש"אין גישה" להיכנס והתיקייה שנשארה שוקלת רק 2 ג'יגה כאילו 15 ג'יגה נעלמו לי בכונן.... מה אני יכול לעשות כדי שיהיה אפשר להיכנס עוד פעם לתיקיות שהיו....?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך Dell U3014 שיש לו 3 פורטים DisplayPort, אחד מהם הוא יציאה לטובת שרשור מסכים. חיברתי היום בטעות את היציאת DP מהמסך ליציאת ה-DP בכרטיס המסך שלי. אח"כ חיברתי כבל DP באופן הנכון אבל קיבלתי הודעת "אין סיגנל DP/לא מחובר כבל לפורט DP". השאלה שלי היא אם נוצר נזק לכרטיס המסך לפורט ה-DisplayPort אם חיברתי לתוכו בטעות יציאת DisplayPort מהמסך?(הכנסתי לו סיגנל במקום לקבל)? אני יודע שפין 20 של מחבר DisplayPort הוא של 500mA@3.3V האם זה מידע רלוונטי? תודה מראש מולי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעבור דירה ולפרסם את הדירה בה אני כרגע גר, אך אני רוצה לפרסם מפרופיל שלא שלי כי אני לא רוצה שכל מי שמכיר אותי יידע שאני עובר. ניסיתי לפתוח פרופיל חדש אבל אחרי שניסיתי להצטרף ל-2-3 קבוצות של דירות להשכרה ולפרסם מודעה, פייסבוק חסם את הפרופיל (למרות שאימתתי אפילו עם מספר טלפון). איפה אני יכול לקנות פרופיל פייסבוק שעובד ושלא ייחסם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בבעלותי לוח אם GIGABYTE H97-HD3 (rev 1.1). אני רוצה לחבר אליו SSD ב-PCIE ולא ברור לי האם יתמוך או לא. בלוח יש אמנם סלוטים של PCIE, אבל הם נראים לי במידות אחרות מה-SSD, אם נקח למשל כונן כמו Samsung 980 PRO M.2 NVMe. האם אני בכל זאת יכול לחבר אותו לסלוטים הקיימים בלוח? האם אני צריך לחפש SSD ישן יותר שמתאים לסלוטים שבלוח האם שלי? בהנחה שאני לא רוצה לחבר לסאטה, כמובן תודה
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק ורושם משתמש אחר ומבקש שם משתמש סיסמה ורושם שזה שגוי אפילו שזה השם והסיסמה הנכונים ואני לא יכול להשתמש במחשב מישהו יכול לעזור לי עם זה? בתודה מראש איידל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני בערך 3 חודשים רכשתי מחשב חדש, הכל עבד תקין ולא היו בעיות כלל. לפני שבועיים באמצע משחק המחשב קרס ולא הצליח להעלות את הוינדוס, בכל פעם רגע לפני מסך הטעינה המחשב קרס שוב וחוזר בלופים. כיביתי את המחשב ידנית ולאחר כמה דקות שהמחשב היה כבוי הוא עלה אך דקות ספורות אחרי התחיל שוב לקרוס. בסופו של דבר פירקתי את המחשב, הרכבתי מחדש והכל חזר לעבוד. לפני כמה ימים זה התחיל לקרות שוב, המחשב קורס בלי הפסקה, לפעמים בלופים ולפעמים הינדוס עולה לכמה רגעים. הגעתי למצב שהמחשב כל 2 דקות קורס, ועכשיו המחשב בכלל לא עולה ברמה שלא מגיע לביוס. יש כזה קליק קטן, הלדים נדלקים ואז הכל נכבה, זה פשוט בלופים כך שנאלצתי לנתק מהחשמל. אין לי מושג מה לעשות, כל הרכיבים חדשים ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תכנה שאני משתמש בה בתשלום, ואם אני פותח בה כמה לשוניות, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה. מה פשר ההודעה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
איך אני יודע איזה עדכון אני צריך לעדכן את הביוס פשוט עשיתי איפוס למחשב והביוס לא מעודכן איך אני יודע מה לעדכן ואיזה ואיך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתמול התחדשתי בQ6600 עם מאוורר zalman 7000 משהו, ולוח Gigabyte EP43C-DS3. קצת הסתבכתי אתמול עם ההרכבה אבלז ה כנראה שהיה לי חום 40 (צריך קירור יותר חזק). היום בערב, אחרי שאתמול והיום השתמשתי במחשב והוא רץ נהדר, היו לי כמה פריזים (משהו כמו 5) ולאר מכן המחשב נתקע סופית, עשיתי לו restart (כפתור) והוא כמה פעמים נתקע על הlogo screen (של הלוח לא המערכת הפעלה), וסירב לעלות, כמה פעמים אחרי כ5 דקות על מסך הפתיחה הוא בכ"ז המשיך לאט לאט, אך לא הצליח להעלות מערכת הפעלה ודרש אתחול מחדש. לאחר קצת חיפוש בפורומים שונים החלטתי שאני פותח את המארז (!!!) ומסתכל על כל הרכיבים במבט מאיים ( ) לאחר מכן (במלי לסגור את דלת המארז...) הדלקתי את המחשב והוא שוב רץ נהדר, משעשע נכון? יש למישהו מו…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה מטרידה מאוד במסך כול פעם שאני פותח את המחשב התצוגה על המסך קצת קטנה יותר מאשר מה שהיא אמורה להיות רחבה יותר וגם כשה- POWER STRIP עולה ומשנה את התצוגה לכמעט למה שהיא אמורה להיות זה לא עוזר ובמשחקים אחריי שאני משחק וחוזר ל- WINDOWS התצוגה שהוגדרה מקודם השתנתה למצב של תצוגת מסך קטנה יותר ממה שהיא אמורה להיות, אז מה יכול להיות הגורם לסיבה שזה קורה המסך או הכרטיס מסך ( מסך ACER 17 וכרטיס מסך LAEDTEK WINFAST 170 TH GF 4 MX 440 64 DDR ). ומה אני צריך לעשות לגביי הנושא, בבקשה תעזרו לי ובתודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוב שלום... האם מישהו שמע על מקרה שבו החלפת רכיבי זכרון פנימי של המחשב (ידוע בוודאות כי החדשים תקינים) גרמה למסכים כחולים בחלונות XP ? טכנאי מחשבים אמר לי, לאחר שהחליף לי את הזכרונות, שאני צריך להתקין XP מחדש ורק אז הבעיה תפתר... מישהו? שוב, כמו בהודעה הקודמת, אני מבקש אם אפשר שכל מי שעונה גם יציין מה הרקע הטכני שלו, למשל, טכנאי מחשבים, עובד בחנות מחשבים וכו'. אני ארצה אולי לצטט את התשובה בעתיד... תודה מראש! מוטי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך MAG 796FD שבימים האחרונים הופיע אצלו הבהובים מהירים שדומים קצת להבהובים שמייצרים פלאפונים סלולרים בדקתי את המסך אצל חבר והוא עבד יופי איך אני יכול לבדוק אם זה תוכנה או חומרה ומה התקלה הנפוצה למקרה זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(לא ידעתי איפה לשים ,אם זה לא מתאים אנא להעביר..) בכל מקרה, כל פעם שאני מנסה להפעיל/לצפות בסרט במחשב , לא משנה איזה סיומת, AVI,MPEG או כל דבר אחר DIVX XVID, זה נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? בחומרה? או בתוכנה? :-\ תודה, יאן.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברור טפשותי, בטעות ניסיתי לחבר את אספקת הכוח שיוצאת מהספק (הכבל) אל ההארדיסק, בזמן שהמחשב עבד. היה ניצוץ, והכל כבה. הדלקתי את המחשב מחדש, וההארדיסק - בדממה. לא עובד, לא מתקפד, לא מזוהה. יש לציין את הדבר החשוב הבא: הסיבה שבגללה בכלל פתחתי את המארז היא מכיוון שהארדיסק החל לנקוש בעוצמה, והיה לדעתי על סף מוות. הוא אמנם הצליח להריץ את מערכת ההפעלה - אבל אחרי המתנה איטית מאוד של 15 דקות. וכל הזמן הזה - הוא נוקש. האם הרגתי את הארדיסק הגוסס? מעניין אותי לדעת האם קצר כזה יכול להביא למותו של הארדיסק. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר ששיחקתי הרבה זמן עם פרו אבולושין באופן תקין יום אחד המישחק החל לקרטע. יש לי מעבד מעולה זכרון RAM 4 GIGA חוץ מהמישחק הכל נראה טוב מאז גם מישחקים אחרים לא עובדים תקין. יש למישהו רעיון מה זה ? אם הכרטיס היה מתקלקל גם דברים אחרים לא היו מתפקדים במחשב לא ? ניסיתי לעדכן דרייבר לא עזר. רעיון מישהו ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שיחקתי במחשב ופתאום הוא נכבה ניסיתי להדליק אותו לא הלך המסך והראוטר פועלים כרגיל מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-