עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nuctornal wisdom,

באחד מהכוננים שלי (WD 320 KS), התחילו bad sectors לפני כמה חודשים, עשיתי chkdsk /r והבעיה הסתדרה. היום התחילו שוב בעיות של bad sectors, הרצתי שוב chkdsk והפעם אחרי שהבדיקה הסתיימה אי אפשר לגשת לכונן, אני מקבל שגיאה the parameter is incorrect, ובdisk management הוא מופיע כ RAW , מה לעשות? recuva, אגב, יכולה לגשת לכונן הזה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lazarpk2,

אז ככה שלום כולם. אני קניתי לא לפני הרבה זמן GTX 770 4GB של GIGABYTE והוא עושה לי בעיות אם הFPS לדוגמא אני משחק משחק מסויים אחרי שעה שעתיים זה מוריד את ה FPS בחצי... ואני משחק במשחקים לא מקוריים כמו פארקריי4 אססאסין קריד האחרון אבל יש לי גם משחקי אונליין של FREE2PLAY כמו APB,LOL וגם שם זה מוריד את ה FPS בחצי ואפילו יותר המפרט שלי : core i5 4690 3.5-3.9 G.skill crucial 16 gb 1600mhz 1.5tb western digital 750 watts seasonic silver ופשוט אני משחק והכרטיס מסך מחליט להוריד את ה FPS בחצי ואפילו במשחקי אונלין יותר מוריד וה3DMARK מראה שהכל טוב. אבל אני לא רואה שזה ככה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by AMD Sempron +3100,

היה לי ATI 3D RAGE 8 MB ושמתי במקומו GE FORCE 4 64 MB ולא מספיק שלא רואים טוב יותר פשוט רואים פחות טוב והמסך ניהיה כזה קשה לצפיה מסנוור כזה (מכה של אור) למה זה ? זה לא אמור להיות כרטיס טוב יותר ? ובדקתי את הכרטיס הוא תקין ! אולי זה משהו בהגדרות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by looo,

המחשב שלי נהיה ממש איטי ומשחקים שלא צורכים הרבה בכלל כמו top gun מקרטעים. זה קרה אחרי שהפעלתי את המחשב בלי מאורר כמה פעמים ואז החזרתי אותו. למאורר נשפברה כנף והתחיל לרעוד (תאונה קטנה..) אז שמתי משהו שיחזיק אותו ועכשיו זה בדיוק איך שזה היה בהתחלה. help plz? ??? :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by jepe,

כל כמה שעות,בדר"כ בצפייה בסרטים המחשב נתקע ומשמיע צליל מתמשך. אין אפשרות לעשות כלום מלבד לכבות אותו ולהדליק מחדש. המחשב חדש לגמרי ואין לי אותו שבועיים אפילו. המפרט: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX מעבד GIGABYTE GA-P55-US3L לוח אם PATRIOT 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 זכרונות GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כרטיס מסך SEASONIC 500W : SS-500ET ספק 160GB SATA II 7200RPM 8MB 250GB SATA II 7200RPM 16MB 500GB SATA II 7200RPM 16MB 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ‎ NEC 3550A DVD±RW x16 Dua צורב SAMSUNG LA37B530 FULL HD מסך SAMSUNG 226BW 22'' LCD WIDE מסך צירפתי תמונה של הטמפרטורות מתוך EVEREST. מחשב בזמן מנוחה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לאחר שהד. הקשיח בנייד שלי קרס נאלצתי להתקין על החדש וינדוס 7 32 ביט הכל טוב ויפה אך לא מצליח לבצע עידכונים אוטומטיים בדקתי ברשימת הסרויסים אך הסרויס עובד.צירפתי תמונה עם ההודעה אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by דרור בן שלום,

ערב טוב וחג שמח, קנית מחשב נייח מאמזון. לא שמתי לב שמדובר במחשב 110v... האם ניתן להחליף לכבל 'קומקום' רגיל ולהפעילו ברשת החשמל בארץ? מצ''ב התמונות של הרישום שעל הספק תודה לכל המסייע! דרור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, מידי פעם בעת הפעלת המחשב - מקבל את הודעת השגיאה הבאה,ובקשה להיכנס לבקרה של הביוס: "CPU FAN - ERROR",ואז בקשה להיכנס לביוס ולשנות שם משהו בהגדרות. שתי שאלות: האם זה אומר,שמאוורר המעבד - הולך למות בקרוב ו/או,שהוא תקול? מה אני אמור לשנות בהגדרות בביוס?,כשאני נכנס לביוס - הגדרה אחת מופיעה באדום (לא זוכר בדיוק איזו הגדרה),אבל...רואים,שטמ"פ המעבד=תקינה ו/או אולי נמוכה (31-35 מעלות צלסיוס)? לוח אם:ASUS P8Z68 - V PRO. מאוורר מעבד:ZALMAN - CNPS 11X. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 64 BIT. מעבד:i5-2500k. כ. מסך:6970. ס. כוח:ENERMAX MUDU 87+ 700W. תודה רבה מאוד מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בס"ד המחשב הוא: Mainboard : Asus M5A78L-M LX Chipset : AMD 780 Processor : AMD Athlon II X4 645 @ 3100MHz Physical Memory : 4096MB (1 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : AMD Radeon HD 6570 Hard Disk : OCZ-VERTEX2 ATA Device (80GB) Hard Disk : SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500GB) DVD-Rom Drive : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-222AB Monitor Type : Dell Computer DELL U2311H - 23 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit) DirectX : Version 11.00 המחשב לפעמים קורס קצת אחרי שהוא טוען את הווינדוס ולפעמים ואם הוא עלה בסדר אז הוא לא ק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Armageddon1,

Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered. זה מה שהוא רושם לי אחרי שהכרטיס קורס וחוזר לפעול אחרי מספר שניות. קרה לי פעמיים בסה"כ היום . אני צופה בסרט וזה פתאום קורה .. 10.12 ccc2 זה הדרייבר HD5850 זה הכרטיס מסך .. מערכת הפעלה (win 7 (64 bit לא קרה לי עד עכשיו דבר כזה , יכול להיות שזה הדרייברים החדשים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by oren,

שלום, יש לי לוח ASUS A7A266 ושישה התקני IDE: הארדיסקים: 60 ג'יגה IBM 80 ג'יגה WD (חדש יחסית) 13 ג'יגה SEAGATE 6 ג'יגה SEAGATE CD's: DVD של AOPEN צורב של YAMAHA מהירות 16*10*40 רציתי לחבר הכל בצורה אופטימלית, יש ברשותי שישה כבלים לחיבור התקני IDE אך אין לי מושג באילו להשתמש לצורב וה-DVD ובאילו להשתמש להארדיסקים... (אני יודע שאני צריך רק שלושה... אך אני לא יודע אילו שלושה לבחור מבין השישה...) הבנתי שאני צריך להשתמש ב-ATA133 להארדיסק אבל אין לי מושג איך לזהות כזה כבל... כיצד ניתן לזהות סוג של כבל ולדעת בדיוק כמה ATA הוא (66/133) ואילו עוד דברים אני צריך לדעת כדי לחבר את ההארדיסקים אל הלוח במהירות הגבוהה ביותר? תודה רבה ושיהיה אחלה שבוע. נ.ב. לשואלים כיצד ניתן לחבר שישה התקני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ברשותי מחשב P4 2.66 512 RAM לוח ECS כרטיס מסך FX5200 128MB כאשר אני מפעיל משחקים באמצע המשחק נמרחים פתאום הצבעים, נסיתי כבר הכל דרייבירים חדשים של NVIDIA DIRECTX 9 ניקיון של הכרטיס כל דבר שאפשר ועדיין זה קורה צריך עזרה דחוף בבקשה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Eli Barak,

יוטיוב לא נותן לראות סרטונים ומודיע תקלה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by No-One,

שלום חברים, צריך לשחזר קבצים שנמחקו מסל מחזור. בבקשה המלצה על תוכנה חינמית ויעילה, תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SnowBoard,

שלום לכולם יש לי את המפרט מחשב הבא: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - [..] GIGABYTE GA-790XT-USB3 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] POWER COLOR HD5850 PCS+ 1GB GDDR5 - [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - [..] מארז COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - עם מסך 22" של SAMSUNG רוולוציה 1680x1050 WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT הבעיות בעיקר הם במשחקים CRYSIS וGTAIV.. בCRYSIS, המחשב מריץ אותו בכיף, אבל לפעמים כשאני מגיע לאיזור פתוח עם הרבה פריטים לטעון, יש "פריז" מעצבן לכמה שניות כשאני מזיז את העכבר.. לא יודע אם זה קשור לתקלה של ח…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. יש לי מחשב חזק: 3.2 GHZ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT 512 MB של ATI. קיבלתי בתוכנה הזאת ציון של: 6973 שזה ציון מאוד נמוך ואני צריך לקבל בין 9000 ל - 9500. עשיתי כבר סריקה עם התוכנה a-squared Free ומחקתי את מה שצריך, יש לכם עוד הצעות? יש לי קירור טוב, יש לי מארז טראנספורמר עם 5 מאווררים. תעזרו לי בבקשה, תודה מראש.

17. Started by AVIVI11,

בטעות ביטלתי את הרשאות המנהל ועכשיו נחסמה לי הגישה לכל הקבצים שלי מה יש לעשות???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by semca,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,ואחרי שגמרתי להתקין את כול התוכנות ,(כולל מע ההפעלה) כיביתי את המחשב (כיבוי כמו שצריך) גיליתי לתדהמתי,בבוקר,שהמחשב עובד,ניסיתי כמה פעמים לבצע כיבוי (רגיל) ובכול פעם אחרי כמה דקות,המחשב הפעיל את עצמו לבד. אולי מישהו יודע להסביר את התופעה ?,בכבוד ,ותודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by xDa,

אהלן, פירמטתי את המחשב, לפני הפירמוט היה לי פה : https://imgur.com/n89mE2v אפשרות לבחור מכשיר פלט (שהופך לדיפולט) ועכשיו אין לי את החץ הזה שהיה לי שם. כדי לשנות אני צריך ללכת לפה : https://imgur.com/t9k4MZK ואז לבחור את המכשיר כדיפולט. יש דרך להחזיר את הדרך המהירה עם החץ למטה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DarkSid3,

שלום ! הכל התחיל מהרבה מסכים כחולים בערך 6-8 ביום (היתי מקבל אותם 2-1 ביום) ואז משום מה הפסיק לעבוד הכרטיס מסך. למזלי יש לי כרטיס מסך מובנה, אז כרגע אני משתמש בו. כמה דברים: - קיים אצלי סלוט אחד של PCI-E בלוח אם - יש לי שני כרטיס מסך שעובדים למייטב ידיעתי ואת שנייהם ניסיתי 1)8800GT זה שהיה מחובר כל הזמן, זקוק למתח מהספק 2)8600GT קירור פאסיבי, לא זקוק מתח מהספק - כאשר חיברתי את ה 8600GT ו גם את 8800GT שנייהם לא הציגו לי חוזי על גבי המסך, לא היה לי אפשרות אפילו להציג את הביוס. - אם מחובר כרטיס מסך לסלוט, המובנה לא עובד (מקודם הוא כן עבד במקביל עם כרטיס לא מובנה) - הסלוט מקבל מתח, הקירור של 8800GT מסתובב כרגע לא נתקלתי בשום מסך כחול, מקווה שזה ימשיך ככה אגב המ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tuvia,

שלום. המחשב שלי החליט להשתגע סופית! כל כמה דקות פתאום מופיע לי מסך כחול, פעם אחת שאני משחק משחקים, פעם אחת בפוטושוט והוא כותב משהו כזה PFN_LIST_CORRUPT dumping memory בלא בלא בלא.... המחשב הוא amd 2200xp+ windows xp sp1 512 ddr 400 2 כוננים קשיחים 40 gb radeon 9600 se 128 mb לא בטוח איזה דרייבר אבל לא חדש, שחכתי לעדכן... sound card aureon fun 5.1 זהו אני מקווה שזה מספיק. משהו יכול לעזור בבקשה!! הצילו אני משתגע

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Omri643,

כבר 10 ימים יש לי מסכים כחולים,ולא פניתי לעזרה מתוך עצלנות התופעה התחילה משומקום,סתם ככה באמצע עבודה הייה לי מסך כחול קרה לי עוד כמה פעמים... אבל מה ששמתי לב אליו זה שזה קורה לי רק באמצע עבודה!!! רק שאני גולש באינטרנט,ועושה כל מיני דברים זה קורה כי אני משאיר את המחשב דולק כל הלילה ולא קורה לו כלום! הפעם,זה עשה לי אחד,עלה מחדש ולאחר 2 דקות של שימוש בפיירפוקס בום!! חזר המנייאק... בקיצור הפעם זה מחק לי את כל הסימניות של הפייר פוקס!!! לא נשאר שום זכר לסימניות!והיו שם דברים ממש חשובים אז אני צריך את עזרתכם בשני דברים הראשון והכי חשוב-איך אני משחזר את כל הסימניות שהיו לי? ושני גם חשוב-איך לפתור את בעיות ה Blue Screen Of Death חח לא יודע אם עדיין קוראים לזה ככה אז כדי לחסוך כל מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם! לאחרונה היו לי בעיות שהמחשב לא עלה, ניתקתי וחיברתי הכל מהלוח אם כמו שמומלץ במדריך שנעוץ והמחשב באמת חזר לעבוד. עכשיו הדלקתי את המחשב והוא נתקע במסך של הפוסט, אני לא יכול לדעת למה כי מופיע לי לוגו גדול של ABIT. המחשב משמיע צפצוף קצר כאילו הכל תקין. מישהו יכול להעריך מה הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by iSneak,

אהלן, קניתי לפני כשבוע הארד דיסק - WD320GB SATA 2. אני מנסה לשים אותו על לוח אם Gigabyte UL8. הביוס מזהה את הכונן. כשאני מכניס ת'דיסק של הווינדוס (וניסיתי כמה סוגי ווינדוסים) הוא מתחיל לעשות BOOT ממנו, ואז לאחר מס' דקות בטעינת ההתקנה, מופיע לי ה BSOD. זה קורה לי גם שאני שם אותו לבד, גם כשהוא מופעל ביחד עם הכונן הישן (IDE). מה אני צריך לעשות? תודה מראש. עריכה: אני מוסיף את הודאת הBSOD: Machine_Check_Exception Stop: 0x0000009C (0x0000000000000004, 0xfffff8000bf05ba0, 0x00000000b2000000, 0x0000000000070f0f)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך של אסוס מדגם גיפורס 210 חלונות 7 אולטימט אני די בטוח שהכרטיס לא מתפקד כיאות, יש משחקים שהייתי צריך לשנות הגדרות בשביל שיפעל, למשל WOW העכבר נתקע ומבירור ברשת זאת בעית מתאם גרפי, שינוי הגדרה קטנה במשחק סידר את הבעיה אבל עדיין נראה לי שאם המתאם היה מותקן כיאות זה לא היה עושה בעיות. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס והבנתי שהוא לא מעודכן אז הסרתי והתקנתי דרייבר מקורי מאנווידיה המעודכן שלהם, עדיין יש הרגשה שיש תמיכה לא תקינה. האם יש דרך לוודא זאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים