תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
<<< אני מקווה שאני בפורום הנכון... אני מתנצל אם אני טועה >>> אז ככה, כמו שתראו במפרט המחשב שלי, יש לי שני מחשבים, הבעיה הראשונה היא במחשב הראשון (פנטיום 4 2 ג'יגה) משום מה, מיום ליום הוא עובד יותר ויותר לאט, יש לי מספיק מקום פנוי בכוננים (מעל כמה ג'יגה בכל אחד) הוספתי זיכרון וירטואלי... הבעיה קוראת בעיקר שאני עושה כתיבה או קריאה מהכונן... באיחוד בין הכוננים... < שלושת הכוננים יושבים בתוך מגירות אטא100 כולם > (בזמן הרצה של המחשב, אני רואה בטבלה שכולם אטא 100) מיום ליום המחשב עובד יותר ויותר לאט... היום גם התחילה בעיה עם הצורב (אני מאמין שזה בגלל מהירות העברת נתונים איטית...) <<< התוכנה של בדיקת טמפ' עושה לי כרגע בעיות, אבל פעם אחרו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XP PRO+SP2+כל העידכונים האחרונים. SEYGATE PERSONAL FIREWALL AVAST 4.5 PRO עכשיו לכאורה המערכת שלי מוגנת מכל בחינה, אבל איכשהוא הצליחו לפרוץ לי למחשב- מדי פעם המחשב עושה ריסטארטים פתאומיים, וזאת לא בעיית חומרה. אבל אני משער שלא פרצו ע"י חדירה אל המחשב דרך האינטרנט, אלא השתלת תוכנה או משהו במחשב עצמו מאצלי בבית. לאחותי באים הרבה ידידים/ידידות משועממים בני 14-5, שאני בוודאות יודע שחלקם חסרי חיים=האקרים. אז לפי דעתי אחד מהם פשוט איפשר גישה מהמחשב שלו למחשב שלי כשהוא ישב על המחשב. איך אני יכול לבדוק דבר כזה? זה כמו בשיתוף אינטרנט, אז זה בעצם לא טרוייאן. אז שום תוכנת אנטי ווירוס לא תגלה את זה. ובנוסף, אני בכל זאת רוצה לבדוק אם יש טרוייאנים במחשב. יש תוכנה שעליה אתם ממליצי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בערך (אני לא זוכר כלכך) ומהירות התגובה שלו לא משביעה רצון (אני תמיד מקפיד לסרוק וירוסים דרך נוד 32 ו Malwarebytes Anti-Malware ומנקה דרך ccleaner ) אבל עדיין זה לא כלכך עוזר אלא משפר בקצת הניקוי דרך ccleaner. אשמח לייעוץ על מנת לשפר את המהירות שלו בפתיחה וסגירה של ישומים ותוכנות אציין שהשימוש העיקרי של המחשב זה שימוש קל אבל עדיין המחשב זוחל אני מעלה תמונה של המפרט שלי דרך התוכנה AID 64 אם תרצו מידע ספציפי דרך התוכנה תכווינו אותי ואני יעלה עוד תמונות. חשבתי בהתחלה לקנות זיכורן ram או ssd אבל מעדיף להתייעץ עם המומחים פה כדי לא להוציא סתם כסף תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב עם לוח אם בעל שני סלוטים של pci. האם יש איזושהי דרך שאוכל להרחיב את מספר הסלוטים (אולי ע"י הוספת יחידה חיצונית...) שאוכל להגדיל את מספר הסלוטים לשלוש או ארבע? ראיתי במספר אתרים (לא ישראלים) שיש יחידה שנקראת pci expansion box. האם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות במחיר עממי דבר כזה? בברכה ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת בין שני מחשבים ואני מעונין להאריך את הכבל קניתי מתאם בין הכבלים ששניהם יתחברו נקבה-לנקבה השאלה שלי היום הכבל שיש לי הוא מוצלב איזה כבל אני צריך לקנות את ההארכה??? מוצלב או ישר תענו מהר בבקשה רק מי שיודע
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מסתבר שבמחשב שלי יש 1.5 זכרון RAM מסוג DDR2. בדקתי באתר של אינטל, יצרנית לוח האם, ואם אני מבין נכון אז יש 2 כניסות זכרון, במהירות של 667 MHZ מקסימום. http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006823.html צירפתי את פירוט לוח האם והזכרון הקיים, והשאלה שלי היא איזה כרטיס זכרון אני צריך לקנות כדי להגדיל את סך הזכרון לפחות ל 3 GB? משהו מאלה אני מניח? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-memory&db5332054=5333667&db27455=27967&db27457=156748&noidx=1 תודה רבה לעונים. בני.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CRUCIAL MX300 שעבד מעולה עד אתמול פרמטתי את המחשב, וכנראה מחקתי כמה מחיצות חשובות בSSD שלי, הSSD שלי מזוהה בBIOS, אבל כשאני מנסה להעלות את הווינדוס ממנו פשוט לא קורה כלום, המסך שחור עם המקף הקטן מהבהב, אבל כשאני משאיר את הUSB עם ההתקנה של הווינדוס הכל עובד ועולה חלק.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת HP Photosmart C4583 וכן גם Office 2016. כשאני מורה לו לשים את השוליים (הן בראש הדף הן בתחתיתו) על 0.00 סנטימטרים ומטה, הוא אומר שהמדפסת אינה מסוגלת להדפיס עם קביעת שוליים שכזו (בדקתי, נכון: התכנה תוציא הודעת אזהרה וחלק גדול מן הטקסט ייחתך) ושהמינימום שאני יכול לקבוע הינו 0.32 סנטימטרים בראש הדף על 0.34 סנטימטרים בתחתיתו, אך, כשאני מנסה להדפיס עם שוליים שכאלה (גם עם שוליים קטנים במעט מאלה התכנה טוענת שניתן להדפיס), המדפסת חותכת את הטקסט הן בראש הדף הן בתחתיתו. המינימום שאני מצליח להדפיס בלי שהמדפסת תחתוך הינו 0.45 סנטימטרים בראש הדף על 0.36 בתחתיתו. יש דרך להדפיס עם שוליים אף קטנים מכך מבלי שהמדפסת תחתוך? תודה ואשמח גם אם תפנו אותי לפורומים מתאימי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מזה כבר שבוע ויותר. אני לא יכול לשחק בשום משחק כבד. אני מנסה לשחק COD או BBC2 ואני פשוט לא יכול זה טוען לי ב- COD משימה כבדה יותר ואז יוצא ומראה לי את זה: כל התמונות אותו דבר אבל צילמתי כמה שהבעיה תהיה ברורה יותר. תמונות: החליפו לי את הזיכרונות היום לחדשים כי חשבו שזאת הבעיה, מסתבר שלא! אני עדיין לא יכול לשחק ולהפעיל דברים כבדים. אין לי מושג כבר איפה הבעיה... אני צריך עזרה באופן דחוף. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אם מראה לי הביוס שהחום המעבד הוא 80 מעלות האם זה אומר שהמעבד לא טוב או שרק הגוף קירור לא טוב כלומר אם אני ישמיש אותו החום אמור לרדת או שהמעבד לא תקין אשמח לתגובה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מחשב פנטיום 3 500mhz אני שם זיכרון 1 של 128mb > מזוהה נכון. כאשר אני מוסיף עוד מקל זיכרון של 128mb אז הביוס מזהה 192mb ביחד. כל אחד לחוד מזוהה נכון > 128mb. כשאני שם מקל אחד של 128mb ואחד של 64mb >הביוס מזהה רק 128mb. ה-64mb לבד עובד טוב. בקיצור - הביוס מוריד 64mb מהזיכרון. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה), לפניו היה לי P4 2.0GHZ ומשום מה, הישן פעל מהר יותר מהנוכחי. מה הכוונה באיטי/מהיר יותר? כשאני עושה דאבל קליק על "המחשב שלי", לוקח למעבד החדש יותר זמן לפתוח את התיקיה. אותו הדבר לגבי כל דבר אחר. לגבי "התחל", לגבי "אספלורר", הכל. הוא פשוט עובד לאט. גם כשאני עושה "גזור" או "העתק", לוקח לו זמן לקלוט את הפקודה. זה הגיוני? כמובן, שעם המעבד הקודם, הכל התבצע במהירות של שניות אחדות, לא שמים לב לאיטיות אפילו. אבל בחדש..מלא זמן המחשב הקודם היה P4 2.0ghz + intel d845bg + 512 233mhz + 80ghz wd 7200. ..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכל הקורא הודעה זו יש לי 2 בעיות שאני צריך עזרה בדחיפות כדי לפתור אותן 1. יש לי מחשב בעל 384 מגה זיכרון הבעיה היחידה שהזיכרון הפנוי יורד במהירות גבוהה ווינדוס אקס פי אינו עושה ריענון שלו כיצד ניתן לפתור בעיה זו ............. 2. יש לי את התוכנה VISIO ולא ניתן לרשום בה בעיברית כאשר אני מנסה לכתוב בעיברית זה כותב לי משמאל לימין לדוגמא: אני רוצה לכתוב את המילה שלום המחשב כותב לי םולש ניסיתי כבר את כל הדרכים המקובלות לסידור הבעיה.......... ושום דבר אינו פועל האם קיים פאץ או דרך אחרת לסדר זאת? ואם כן איכן אני יכול למצוא אותו? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
No IDE Master H.D.D Detected זאת ההודעה שאני מקבל כשאר אני מפעיל את המחשב בכל פעם וצריך ללחוץ על f1 בשביל להמשיך. מפרט מחשב: intel e6750 2g kingston 800mhz לוח אם של asus nvidia geforce 9600 gt הצורב מחובר לי ב ide ויש לי שני כוננים קשיחים שתיהם של wd אחד 160 ג'יגה אחד 500 ג'יגה שניהם מחוברים ב sata 2 תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יצא למישהו להתנסות עם NUC7i7BNH החדש וחווה גם רעש מהמאוורר ? מחשב דנדש אבל רועש לעומת הסדרה הקודמת שהיתה מוצלחת ושקטה.. גם לאחר ששיניתי את ההגדרות למצב שקט בביוס (כמוכן לאחר עדכון לגרסה 46), ראיתי בפורום שאני לא חריג בנושא הזה, אשמח גם לרעיון להחליף אולי את המאוורר לדגם שקט מאד שיתאים למוצר.. ברור לי שמדובר במוצר מאד חדש בקנה מידה עולמי, סביר להניח שיהיו עוד עדכוני ביוס אבל ככה להשיק נשמע קצת מווזר... בברכה, VAM
-
שלום לכולם, שחקתי משחק במחשב שלי ומשום מה המשחק זיהה לי את הכרטיס מסך המובנה שיש לי של INTEL, יש לי כרטיס מסך של GEFORCE שכמובן מיועד למשחקים, חשבתי שאם אעשה DISABLE על הכרטיס מסך המובנה של INTEL זה יזהה לי את ה GEFORCE במשחקים והכל יהיה טוב.. ברגע שעשיתי DISABLE לכרטיס זה החשיך את המסך ומאז גם אחרי ריסטרט וגם אחרי כיבוי המחשב זה עדיין מסך שחור, כמובן שאי אפשר גם להיכנס ל BIOS, יש אזשהי דרך להציג את המסך? תודה רבה רבה לעונים!! שיהיה לכולם שבוע טוב !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מדבר במירק לא עושה שום דבר מוזר.... ופתאום המסך שלי מתחרפן ומתחיל להבהב בצבע סגול שקוף.....זה מפסיק לשניה ואז חוזר...אחרי חמש דקות זה שוב התחרפן ואז חזר לעצמו....אין לי מושג מה זה....עשיתי degauss אבל זה לא נירא לי שזה עזר....אין לי מושג מה גורם לבעיה, אבל אין לי שום כלי מתכת ליד המסך חוץ מהרמולים שלי.....אז לא נירא לי שזה נגמר מאיזה דבר מתכתי אגב המסך הוא: ctx 17 ואני מתקשה לזכור את הדגם :'( וכרטיס המסך R9700p וזה מספיק לא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, חברה שלי התחילה ללמוד עיצוב גרפי, לאחר מחקר מצאתי ש Lenovo Yoga 7 עונה על הצרכים אז הלכתי וקניתי לה Lenovo Yoga 7-14ITL מ KSP. קישור למחשב מעבד I7 זיכרון 256GB NVMe RAM 8GB GPU Intel® Iris® Xe אך מסתבר שזה GPU לא מספיק חזק... האם ניתן להוסיף למחשב זה כרטיס מסך של NVIDIA נניח 2060? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי....שדרגתי את כרטיס המסך שלי מ-1050TI ל-RX6600XT והמשחק החביב שלי לא עולה יותר AGE OF empires2 בגירסתו הישנה.....מערכת ההפעלה שלי W7 וכמובן התקנתי דרייברים בהתאם . ההודעה שמופיעה כשאני מנסה להפעיל את המשחק-Could Not Initialize Graphics System Make Sure Video Card and Driver Are Compatible With DirectDraw כמובן ניסיתי לשנות את כל אפשרויות התאימות של מערכות הפעלה קודמות .הרצתי DXDIAG והוא מראה שהכל תקין ועובד. אגב שאר המשחקים שלי מתפקדים . יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי החלפת ספק במחשב השתנו כמה דברים בביוס: כשאני מדליק את המחשב המסך של הפוסט נהיה עם גודל טקסט יותר גדול מקודם. דבר שני ויותר מוזר הוא שהופיע לי בתפריט של הבוט בביוס אפשרויות שלא היו קיימות קודם: Hard Drive BBS Priorities, ו-CD/DVD Rom Drive BBS Priorities. איך זה פתאום הופיע אחרי החלפת ספק? בנוסף, אם אני מדליק את המחשב ולוחץ F11 בשביל לבחור מאיפה לעשות בוט - הוא נותן לי את כל הכוננים של המחשב לבחירה למרות שרק מאחד בלבד יש אפשרות לעשות בוט. לוח האם הוא ASRock H87M והביוס מעודכן ציטוט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שיצאתי מהבית, כיבתי את המחשב מהחשמל מהשקע. חיברתי בחזרה, לא היה שום קול שום כלום, היה רק ריח שרוף חלש פתחתי את המארז אני מריח ריח חזק מהספק, פירקתי מהר את הספקפתחתי אותו אני רואה החוטים [שחור אדום] של המאורר דבוקים לאיזה גוף קירור משהו וריח של שרוף חזק. קיצר זרקתי את הספק כח, שמרתי את השם EZCOOL ATX 400 JSP עכשיו אין לי מושג איזה לקנות כי אין לי מושג אם יש את שלי בידיוק בחנות והאם זה משנה אם אני יקנה יותר מ 400W.? היה לי 400 בנוסף, איך אני זוכר לאן לחבר כל דבר? מהר ניתקתי הכל נבהלתי. יש אולי מדריך בנט או יוטיוב? אני ינסע מחר לאיבורי אם למישהו יש המלצה למשהו ספציפי משם אני אשמח לדגם מדויק ומחיר אם ידוע. אני יכול גם ללכת לחנות QCP משהו כזה החנות השניה המוכרת באשדוד. אנ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4, 512 מגה, XP ו- GeForce 2 400MX. יש לי שתי בעיות: 1. לפני שבוע בערך, בכל הסופות ברקים האלה המחשב שלי היה מחובר לחשמל (ובאזור שלנו יש נטייה למכשירים או לחלקים מהם להישרף...) אבל קיוויתי שלא קרה כלום. ל USB שלי מחוברים עכבר ומודם כבלים וכשהדלקתי את המחשב וניסיתי להתחבר לאינטרנט שמתי לב שאחד מה USB שלי לא מתפקד, אחרי שלקחתי לתיקון את המחשב (כי חשבתי שמשהו נישרף, ועדיין יש לי אחריות) אמרו לי שלא קרה כלום, וששני ה USB עובדים. רק שאחד מהם מיועד רק למדפסת והשני לכל המכשירים, מה שאני לא מבין כי שניהם עבדו לי גם עם העכבר וגם עם המודם. 2. כשהחזרתי את המחשב מהתיקון (שלא עזר לי בכלל...) שמתי לב שיש סימן קריאה לי הכרטיס מסך במנהל התקנים, ניסיתי להתקין מחדש את הדריי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי מחולק כרגע ל3 ספריות (C, D ,E ).. רציתי לדעת אם אפשר לשנותאת גודלם באיזה שהיא דרך בלי לפרמט ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים שמעו יש לי סיסמא לביוס ואני רוצה שלא יהיה סיסמא כדי שאני יכול לסדר את סדר ה-Boot אז אני רוצה להוציא את סוללת הביוס לשתי דקות ולהחזיר אבל אני מפחד שיקרא משו אז מה קורה אחרי שאני מכניס את הסוללה ומפעיל את המחשב מה הכול כרגיל!?! פשוט הסיסמא התאפסה?! או שזה נכון מה שאומרים שצריך להתקין את כל החומרות וזה...!??! תודה לעזורים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-