תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי, הבעיה קיימת כבר כמה שבועות, ולא משנה כמה פעמים אני משנה את ההגדרות, הן חזורות למצב שבו זה מסמן דברים שבכלל לא קיימים, כגון כונן פלופי, הפעלה של המחשב לבד, בחירת כונן קשיח אחר שהמחשב יעלה ממנו וכו', אשמח אם יעלו פתרונות או כוונות ממה הבעיה נוצרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במחשב שהוא לפעמים אחרי שאני RESTART למחשב מה-WINDOWS הוא עושה שלושה צפצופים קצרים ונכנס למצב של STANDBY ולפעמים אפילו שאני מדליק אותו הוא עושה זאת. זה אינו דבר קבוע וזה קורא לפעמים. הרצית במשך לילה שלם את MEMTEST86 והוא לא גילה לי שום בעייה בזיכרון, כמו כן בדקתי את החיבורים של המחשב והכל תקין, הרצתי אפילו FANSPEED לבדוק טמפ' של ה-HD והמאווררים והכל תקין, לא נרשמה שום חריגה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב שעושה קצת בעיות.. אני לא סגור על הבעיה אבל זה נראה לי הלוח אם.. הוזיזו במחשב הזה את הכפתור של הספק מ230V ל115 והספק נשרף. את הספק החלפתי, אבל יש עוד בעיה, כשמדליקים את המחשב אז מופיע המסך הראשי של הספירת זיכרון וכו' והוא נתקע במסך הזה... לפעמים אחרי ספירת הזיכרון.. לפעמים ממשיך קצת ונתקע בתחילת זיהוי החיבורים בIDE ולפעמים נתקע בדיוק אחרי הבדיקה של החיבורי IDE.. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק והצורב מהIDE אבל כשמנתקים את הכבל שלהם המחשב נדלק, (עושה רעש) אבל המסך נשאר מכובה וכו'... אז את הפלופי ניתקתי והIDE השארתי... פעם אחת הצלחתי להגיע לביוס, ותוך מספר שניות הכל קפא עד שעשיתי ריסט... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני מתקין מחשב חדש ואני לא יודע איך לסדר את הכוננים.. יש לי שתי כוננים של 80 גיגה, צורב ודיוידי... מי צריך להיות בפריימרי ומי וסקונדרי ובכל אחד מי צריך להיות סלייב ומסטר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם העכבר הזה. העכבר עובד לפי הרצון שלו. והיום בכלל הוא לא רוצה לעבוד. העכבר עובד לפעמיים ואז לפעמים באמצע התקנה או עבודה בWindows העכבר לא מגיב ועושים ריסט והוא חוזר להגיב. אבל היום לאחר הריסט הוא בכלל לא רוצה להגיב. נסיתי לחבר את העכבר בPS2 עם המתאם שקיבלתי איתו וגם בכל יציאות הUSB. העכבר מראה נורה אדומה אבל הנורה ניכבת. שהעכבר עובד בצורה נורמלית הנורה לא ניכבת אלא נהיית אדום חלש מאוד. ושנוגעים בעכבר הנורה האדומה נידלקת חזק. הפעם יש נורה חזקה שנדלקת פעם אחת וזהו אין יותר תגובה מהעכבר. נסיתי את העכבר על לוחות אחרים אותה בעיה. יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת? אני זוכר שמשיהו כתב על גירסאת Rev 1.0 שיש לה הרבה בעיות אבל אני לא זוכר אם זה העכבר הזה או הM…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברכות, לפני כשלושה ימים באמצע משחק המחשב ביצע ריסט לעצמו. אם נכנסים לפרטים, תחילה המסך נכנס ל-Safe Mode (כמו במצב של Standby), אור הסידירום נדלק "כאילו" הוא קורא, ואחרי בערך 6-7 שניות המחשב עושה ריסט. אחרי הריסט קולות של סירנה נשמעים הנפסקים רק בכיבוי של המחשב. תחילה חשבתי שמדובר במצב שקורה רק במשחקים, אחרי כן נתגלה לי שהבעיה חוזרת בכל מצב של עבודה "קשה" - כלומר צפיית סרט, עשיית Benchmarks וכו'. למעשה הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לגלוש... כמה דברים שכדאי לדעת לפני שמפעילים את התאים: -המחשב עובד מצויין כבר הרבה זמן. -לא הייתה איזה פעולה חשובה שקדמה לבעיה (אממ, האמת שניסיתי להתקין משחק והמחשב קרס, אבל חוץ מזה כלום) -מדובר בבעיה בחומרה 100%. על המחשב עומדים לי שני גיר…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי בלוח אם חדש של אסוס (P4T8X)ת מעבד חדש של אינטל (2.8Ghz) זיכרון חדש וכרטיס מסך חדש (ATI RADEON 9700 PRO). אחרי כל ההתקנות אני בא להפעיל את המחשב פעם ראשונה. הביוס עולה ונראה שכל הרכיבים מחוברים נכון והכל עובד כשורה, אבל כשהמערכת מנסה למצוא את מערכת ההפעלה היא לא מוצאת אותה ומחזירה הודעת: System boot failure. Please insert boot disk מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שכל הכבלים מחוברים נכון כי הביוס מזהה אותם בצורה מושלמת. שאר החומרה במחשב: (ספק כוח 300W, צורב של אסוס, די-וי-די של אסוס, טייפ גיבוי של onstream, כרטיס ISDN וכרטיס קול Soundblaster Live! Platinum של קריאטיב) תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ASUS P4S533 ולפעמים המקלדת לא עובדת כלומר הWINDOWS אומר שהיא לא אותחלה. יש לי WIN2K אם מישהו נתקל בתופעה ופתר אותה האם הוא יוכל לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט נמצא ב "מפרט מחשב בצד ימין" בזמן האחרון (מאז התקנת מודם ADSL של רוטל דגם ALE070) הצורב שלי מסרב לצרוב דיסקים של מוזיקה כאשר אני מחובר לאינטרנט וכאשר אני צורב בכלל אי אפשר לעשות כלום במחשב יש כל הזמן "לאגים" ומשהו ישן יותר אף פעם לא הצלחתי לצרוב דיסקים של 900 ד"א תוכנת הצריבה היא נרו גרסה 5.5.7.3 שסופקה בבנדל עריכה: ניסיתי גם עם winoncd5.0
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים צריך את עזרתכם... יום בהיר אחד(אתמול) נדם לי המחשב... יש מתח,כך שזו לא בעייה של ספק(למרות שהחלפתי גם אותו...) מדליק את המחשב ו...כלום... מאווררים מזמזמים....נורת power דולקת ותו לא... אין ביפ,אין תצוגה... (המאוורר של כרטיס המסך לא מסתובב...) המחשב לא מגיע לשלב ספירת הזכרון. החלפתי כרטיס מסך ניתקתי את כל מחברי המתח (כוננים קשיחים,סי.די.פלופי) הוצאתי\החזרתי כרטיסי זכרון... הוצאתי\החזרתי סוללה הוצאתי\החזרתי מעבד המחשב בשלו... יש דרך לבדוק תקינות לוח אם שלא במעבדה? יש דרך לבדוק תקינות מעבד שלא במעבדה? (אין לי מעבד נוסף בבית להצלבה ולא לוח אם....)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי המפרט בצד,שמתי לב שהעליה של הוינדוס נהייתה איטית משמעותית למרות שאני על SSD(ולמרות שאני על SATA2) האם ניתן לבדוק אם אכן הבעיה היא בSSD ולפעול בהתאם?במשחקים שמותקנים על הSSD לדוגמא המהירות טעינה של המפות לא השתנתה והיא עדיין עניין של שניות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום...איני יכול לחבר את הטלפון למחשב, הכבל USB אינו מזהה, ניסיתי גם נוט 2 וגם אייפון, בבדיקה במחשבים אחרים נמצא כי הטלפונים תקינים, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ואני מזהה שיש כשל בהתקנה של ה MTP...כנראה צריך למחוק או לפרמט את הנושא הזה... יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה,יש לי 2 הארדיסקים חיצונים אחד של היטאצ'י,ואחד של WD,אני לא יודע דגמים ספצפיים בכול פעם שאני מחבר אותו,לדוגמא פותח תקיות באנגלית מוסיף קבצים וכו' ואחרי שאני מנתק אותו ומחבר שוב,זה משנה לי את התקיות לקיצורי דרך זאת אומרת שאני לא יכול להיכנס לתקייה ישר אלא לפתוח אותה ואז זה פותח לי את התקייה עצמה עם הקבצים. זה התחיל לאחר ששיניתי את המערכת הפעלה כמה פעמים מרוסית לעברית לאנגלית וכו' עכשיו המערכת הפעלה באופן קבוע באנגלית והורדתי לגמרי את הרוסית אך הבעיה עדיין לא ניפתרה אני עם ווינדאוס 7 SP 1 32BIT והבעיה היא במחשב נייד של LG RD510 שאני משתמש עם תוכנות יעודיות לצפות בתמונות,אני לא יכול להיכנס להארדיסק ולצפות דרך התוכנה מפני שזה מראה לי קיצור דרך. *חשוב להגיד שזה קורה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב 3 יציאות "אוזניות שייתחברו ל3 מגברים שונים ואני חייב שהם יחוברו ביחד ויעבדו יחד. באתר בKSP רשום שיש 3 יציאות אבל לא אם הם יכולים לעבוד יחד: "3 x Audio jack(s" לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=37206&select= מישהו יכול לברר לי את העניין? כי אם לא הם ירכיבו לי אותו מחר-מחרתיים ולא אוכל לשנות..... אשמח לעזרה תודה וחג שמח לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הכרום לא נפתח בבכלל והאקספלורר נפתח וכותב שהוא לא מגיב. - יש אינטרנט - אנטיוירוס ווינדוס מתעדכנים. ניסיתי להריץ AVG ו AVAST ללא וירוס. אין תהליך של כרום שרץ במנהל המשימות. ניסיתי לשנות DNS ולא עזר וכן פיתרון שראיתי באינטרנט : netsh winsock reset catalog netsh int ip reset reset.log hit אשמח לעוד רעיונות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל לפני שבוע התחילו לי ניתוקים, כשבדקתי את הבעיה לעומק הסתבר כשזה קורה רק כשתוכנת ה- UTORRENT מופעלת ומורידה קבצים. הורדות מהאינטרנט לא גורמות לניתוקים (בניתוקים האורות על המודם נכבים ונדלקים מחדש). יש לי בבית מחשב נוסף, בחיבור נפרד לאינטרנט (גם עם הוט ובזקבינ"ל), ושם זה קורה בתדירות יותר נמוכה, רק אחרי כחצי שעה של הורדה. אצלי זה יכול לקרות כל 2 דקות או כל 10-15 דקות. התקשרתי כמה פעמים לתמיכה הטכנית, של הוט ושל בזק. ניסיתי להוריד טורנטים בעוד 3 תוכנות שונות והתקלה חזרה על עצמה. שלחו אותי להחליף מודם וזה לא עזר. הציעו לי להגדיר חייגן וגם זה לא עזר. לאף אחד אין מושג שם ממה נובעת התקלה. אני אובד עצות, למישהו יש רעיון מה יכול לגרו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי טלויזיה של Panasonic כבר כמה חודשים שעובדת מצוין והכל היה בסדר עד עכשיו. בהתחלה שקניתי את הטלויזיה לא הבנתי למה התמונה הייתה מטושטשת עד שאמרו לי לכבות את ה OVERSCAN בהגדרות של הטלויזיה ובאמת זה עבד והתמונה הייתה בסדר. היום הדלקתי את המחשב והבעיה חזרה. כמובן שמיד בדקתי אם מישהו בטעות שינה חזרה את ה OVERSCAN ונסיתי לכבות אותו ולהדליק, כמו כן גם עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (NVIDIA 560TI), שיחזרתי את המערכת שבוע ומשהו אחרונה, ניסיתי כבל HDMI אחר וגם בכניסה אחרת בטלוויזיה ושום דבר לא עזר. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה נפתרה אפשר לנעול, תודה וסליחה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כיום הדיסק המקורי מחובר לשקע סאטא1 וכונן סי-די לסאטא2. האם לחבר את הדיסק הנוסף לסאטא3 או עדיף להעביר לשם את הסי די, ואת הדיסק הנוסף לחבר לסאטא2?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה מחשב ישן ששימש את הנכדים לאחרונה יש תופעה כזאת: כאשר המחשב עולה בחצי השמאלי של המסך התמונה טובה ובחצי הימני התמונה מטשטשת ובהירה האם יש למישהוא הערכה מה הבעייה ואם כדאי לתקן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לא מזמן וגיליתי שאין לי בתפריט הכיבוי Hibernate, אך ורק Sleep. יש לי ווינדוס 7 באנגלית. קראתי שיכול להיות שמצב השינה ההיברידית מופעל אבל כשנכנסתי להגדרות החשמל המתקדמות לא מופיע מתחת הסליפ "allow hybrid sleep" גם כן. מה עושים? איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים אבקש את דעתכם המקצועית בנושא. היום הדלקתי את המחשב - וזה מה שהיה במסך: http://img31.imageshack.us/img31/2479/40041103.jpg http://img90.imageshack.us/img90/9013/62450295.jpg הפעולות שעשיתי: מחיקה של הדרייבר והתקנה של אחד מעודכן - לכרטיס מסך הוצאה של הכבלים - והחזרתם ניקוי מאבק של כל המחשב התפללתי הרבה.. ואף אחת מהפעולות לא תיקנה את התקלה. לדעתי המקור של הבעיה בכרטיס מסך בגלל זה: אשמח לדעתכם המקצועית לפני שאני רץ לטכנאי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אסביר בגלל שהמארז היה קטן היו צריכים להחליף לי אותו. התקינו לי הכל במארז החדש אבל כאשר אני בחלונות 10 אני רואה רק את C (SSD) ולא רואה את הכונן הקשיח. האם זאת הגדרת תוכנה או אולי משהו שכנראה לא חובר טוב בחומרה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלק תמונות על כרטיס זיכרון של power silicon, נראה כאילו הקוד הדיגיטלי שלהם השתבש. השאלה אם זה פשוט כרטיס לא תקין?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשמל שפעם דפק קצת את לוח האם שלי, גרם לכך שחיבורי הUSB שעל הלוח (כלומר אלו שרואים באחורי המארז) לא שמישים יותר. חיברתי ללוח התקן חדש של מספר חיבורי USB (כלומר קיבלתי שוב חיבורי USB באחורי המארז), אבל מכיוון שההתקן הזה הוא לא המקורי של הלוח, אני לא יכול להשתמש בו כשהמחשב עולה (למשל להכנס ל bios או לבחור בתפריט עליית המחשב לאיזו מערכת הפעלה אני רוצה לעלות). לכן האופציה היחידה שלי (מלבד לזרוק את המחשב לפח ולקנות חדש) היא להשתמש בחיבור ה PS2 שיש למחשב שלי. קניתי מקלדת (silverline פשוטה) שמתחברת בחיבור PS2 אבל יש שם טריק. יש שם התקן שמצד אחד שלו יש PS2 זכר ומהצד השני USB נקבה והמקלדת PS2 שקניתי, היא בעצם מקלדת USB שהגיעה עם ההתקן הזה מחובר אליה. ולא יא…
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
הי, המחשב הוא די ישן, לוח אם Shuttle Inc Model AV40S עם 256MB Ram, Pentium 4 1.6 Ghz וזהו. כמעט בכל פעם כשמופיע מסך הטעינה של XP אחרי חצי דקה בערך, הפס הכחול נתקע ואז מופיע המסך הכחול עם irql_not_less_or_equal בצירוף הקוד: 0x000000D1(0X00000000,0X00000002,0X00000000,0X00000000) מדי פעם ה- Windows הפס הכחול נתקע לכמה שניות, ואז ממשיך, הוינדוס מצליח לעלות, אבל הוא עובד מאוד לאט! אפילו התנועה של העכבר קטועה, אבל מה שמוזר זה לסירוגין, לפעמים הוא עובד במהירות נומרלית למשך דקה. אם אני מפעיל את המחשב ב- Diagnostic Mode מתוך ה- MSconfig, או מתוך Safemod המחשב עובד בסדר גמור. יש לו Geforce2 MX מחובר ב- AGP, כרטיס קול OnBoard, וכרטיס רשת ב- PCI. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים האפשריים, …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-