תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
טוב אני מנסה לעשות את המדריך הנ"ל ושאני רוצה להיכנס למצב בטוח, אין אותו בביוס. זה המחשב הראשון שאני נתקל בו ואין את המצב הזה אצלו. יש רק להתחיל את החלונות רגיל, או להיכנס ל"מצב תיקון אוטומאטי" איך אני בכל זאת יכול לעשות את המדריך, אני עוד לא רוצה לפרמט את המחשב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הדלקתי את המחשב (לאחר שהיה כבוי בערך שבוע) אבל לא רואים כלום במסך. ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר והוא עובד, כך שנראה שהבעיה היא לא בצג. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר, אבל עדיין לא רואים כלום, ולכן אני חושד בלוח האם. הסתייגות לנושא הזה היא שמדובר בכרטיס מסך ישן (מלפני חמש וחצי שנים), ואני לא בטוח שהוא עבד כמו שצריך בפעם האחרונה שהוא היה מחובר למחשב... אני מניח שהשלב הבא יהיה לחבר את כרטיס המסך למחשב אחר בשביל לבדוק שהוא אכן תקין, אבל יש לי בעיה טכנית לעשות את זה... השאלה היא מה הסיכוי שאכן מדובר בתקלה בלוח האם ולא בכרטיס המסך? אני מניח שזה אפשרי, אבל האם זה סביר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד HP Pavilion Laptop 14-ce3xxx Windows 11 לאחרונה החל המסך לרצד. לא ברורה הסיבה. כאשר המסך מתחיל לרצד הדרך היחידה להפסיק זאת היא ע"י לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי. במידה ולא, לאחר זמן מה הצג חוזר קפוא ולא ממורכז.. ביצעתי הסרה של מתאם תצוגה Intel® UHD Graphics דרך מנהל ההתקנים- הבעיה עדיין נמשכת. בדקתי Windows Update אבל אין עדכון. גם לא דרך HP. Intel Driver & Support Assistant מראה עדכון: Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Windows* (ראו למטה). האם העדכון מתאים לWindows 11? הוא קשור לבעיה שתיארתי? האם הוא בטוח להתקנה? תודה. Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Wind…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע בערך מחשב, והשארתי פעמיים אותו בלילה דלוק כי הורדתי משהו, ובבוקר כשקמתי והדלקתי את המסך התברר שהוא עשה RESTART. מה הבעיה פה? המחשב חדש הרי...זה לא יכול להיות בגלל הטמ'פ...או שכן.? * עכשיו שיחקתי איזה משחק , והמחשב קרס =\ התקנתי WINDEBUG , אבל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ MINIDUMP...הוא כותב לי : You dont have the permission to open this file Contact the file owner or an administrator to obtain permission עריכה: נכנסתי דרך SAFE MODE. פעם ראשונה הוא קרס בגלל LVcKap.sys ופעם שנייה בגלל: pacer.sys מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, קיבלתי מערך חדש מבוסס RYZEN והוא לא עולה. להלן המפרט המלא: מעבד: 1700X לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-GAMING 3 זכרונות: Ballistix Sport LT 16Go Kit DDR4 DIMM - BLS2C8G4D240FSC דיאגנוסטיקה שלי: האור האדום (LED) על הלוח נדלק בהפעלה, כמובן שגם כל המאוררים שמקבלים חשמל מהלוח. חיברתי ספיקר אבל הוא לא נותן שום אינדיקציה (לא מצפצף בכלל) ניסיתי לאפס את הלוח זה לא עזר. האם ניתן לעשות עוד משהו שאולי פיספסתי? החומרה עדיין תחת תקופת אחריות כמובן, אבל כל הציוד נקנה מחו"ל כך שאני צריך לבדוק בעצמי מה מקור הבעיה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשימוש בכבל hdmi to dvi מלוח MSI B75MA-E33 למסך ASUS VW222 1680x1050 (אין כרטיס מסך, מעבד Pentium G2030). לפני שה windows עולה יש תצוגה דרך hdmi, אבל לאחר שה windows עולה יש תצוגה רק דרך VGA.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט נמצא ב "מפרט מחשב בצד ימין" בזמן האחרון (מאז התקנת מודם ADSL של רוטל דגם ALE070) הצורב שלי מסרב לצרוב דיסקים של מוזיקה כאשר אני מחובר לאינטרנט וכאשר אני צורב בכלל אי אפשר לעשות כלום במחשב יש כל הזמן "לאגים" ומשהו ישן יותר אף פעם לא הצלחתי לצרוב דיסקים של 900 ד"א תוכנת הצריבה היא נרו גרסה 5.5.7.3 שסופקה בבנדל עריכה: ניסיתי גם עם winoncd5.0
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באמצע פעולת המחשב שמעתי רעשים "לבנים" ... והסאונד פסק. ועכשיו אני לא שמוע כלום. עריכה: ה WIN ממשיך ליראות את ה AC97 ב system device. וכל ההגדרות במצה רגיל. מה אני מפספס? מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה הגדרות מומלצות לכונן קינגסטון ssd עם WD black למיהירות מרבית הלוח גיגהבייט ציפ 97 .אני שמעתי שאפשר להעיץ את ה WD עם sad איזה הגדרות כידי???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הקורא הודעה זו יש לי 2 בעיות שאני צריך עזרה בדחיפות כדי לפתור אותן 1. יש לי מחשב בעל 384 מגה זיכרון הבעיה היחידה שהזיכרון הפנוי יורד במהירות גבוהה ווינדוס אקס פי אינו עושה ריענון שלו כיצד ניתן לפתור בעיה זו ............. 2. יש לי את התוכנה VISIO ולא ניתן לרשום בה בעיברית כאשר אני מנסה לכתוב בעיברית זה כותב לי משמאל לימין לדוגמא: אני רוצה לכתוב את המילה שלום המחשב כותב לי םולש ניסיתי כבר את כל הדרכים המקובלות לסידור הבעיה.......... ושום דבר אינו פועל האם קיים פאץ או דרך אחרת לסדר זאת? ואם כן איכן אני יכול למצוא אותו? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי בפלאפון עם נט סטיק שלהם. כעת עברתי ל 012 , קיבלתי מספר חדש . איך אני מפעיל את הנט סטיק בנייד עם 012 ? מופיע לי עדיין פלאפון - - - תגובה אוחדה: - - - זה הדגם :net stick teilt
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שחקתי משחק במחשב שלי ומשום מה המשחק זיהה לי את הכרטיס מסך המובנה שיש לי של INTEL, יש לי כרטיס מסך של GEFORCE שכמובן מיועד למשחקים, חשבתי שאם אעשה DISABLE על הכרטיס מסך המובנה של INTEL זה יזהה לי את ה GEFORCE במשחקים והכל יהיה טוב.. ברגע שעשיתי DISABLE לכרטיס זה החשיך את המסך ומאז גם אחרי ריסטרט וגם אחרי כיבוי המחשב זה עדיין מסך שחור, כמובן שאי אפשר גם להיכנס ל BIOS, יש אזשהי דרך להציג את המסך? תודה רבה רבה לעונים!! שיהיה לכולם שבוע טוב !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה זה קשור לפורום הזה אבל מי שקנה מחשב חדש של קיאספי קיבל מדבקה שאומרת שאם מורידים אותה אז אין אחריות עכשיו המדבקה נמצאת במקום ככה שאם פותחים את נמארז אז היא נקרעת... אני רוצה לפתוח את המארז ולא יודע מה יהיה עם האחריות...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אסביר בגלל שהמארז היה קטן היו צריכים להחליף לי אותו. התקינו לי הכל במארז החדש אבל כאשר אני בחלונות 10 אני רואה רק את C (SSD) ולא רואה את הכונן הקשיח. האם זאת הגדרת תוכנה או אולי משהו שכנראה לא חובר טוב בחומרה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי צורב דיוידי של אלג'י , לאחרונה קנניתי כבל מתאם מ IDE לUSB .. חיברתי את הצורב לכבל . ועכשיו הוא נהייה ''צורב USB '' חיברתי לחיבור המלוקס שלו גם חשמל והצורב עובד. אבל כשאני מחבר אותו למחשב (מע' XP ) המחשב אומר שיש אפשרות לעבוד על 2.0 .. וזהו הוא לא נותן לי לעבוד איתו.. אני מאוד רוצה לפרמט את ה EEE שלי אך ללא הצלחה מישהו מכיר את הבעיה ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XP PRO+SP2+כל העידכונים האחרונים. SEYGATE PERSONAL FIREWALL AVAST 4.5 PRO עכשיו לכאורה המערכת שלי מוגנת מכל בחינה, אבל איכשהוא הצליחו לפרוץ לי למחשב- מדי פעם המחשב עושה ריסטארטים פתאומיים, וזאת לא בעיית חומרה. אבל אני משער שלא פרצו ע"י חדירה אל המחשב דרך האינטרנט, אלא השתלת תוכנה או משהו במחשב עצמו מאצלי בבית. לאחותי באים הרבה ידידים/ידידות משועממים בני 14-5, שאני בוודאות יודע שחלקם חסרי חיים=האקרים. אז לפי דעתי אחד מהם פשוט איפשר גישה מהמחשב שלו למחשב שלי כשהוא ישב על המחשב. איך אני יכול לבדוק דבר כזה? זה כמו בשיתוף אינטרנט, אז זה בעצם לא טרוייאן. אז שום תוכנת אנטי ווירוס לא תגלה את זה. ובנוסף, אני בכל זאת רוצה לבדוק אם יש טרוייאנים במחשב. יש תוכנה שעליה אתם ממליצי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4, 512 מגה, XP ו- GeForce 2 400MX. יש לי שתי בעיות: 1. לפני שבוע בערך, בכל הסופות ברקים האלה המחשב שלי היה מחובר לחשמל (ובאזור שלנו יש נטייה למכשירים או לחלקים מהם להישרף...) אבל קיוויתי שלא קרה כלום. ל USB שלי מחוברים עכבר ומודם כבלים וכשהדלקתי את המחשב וניסיתי להתחבר לאינטרנט שמתי לב שאחד מה USB שלי לא מתפקד, אחרי שלקחתי לתיקון את המחשב (כי חשבתי שמשהו נישרף, ועדיין יש לי אחריות) אמרו לי שלא קרה כלום, וששני ה USB עובדים. רק שאחד מהם מיועד רק למדפסת והשני לכל המכשירים, מה שאני לא מבין כי שניהם עבדו לי גם עם העכבר וגם עם המודם. 2. כשהחזרתי את המחשב מהתיקון (שלא עזר לי בכלל...) שמתי לב שיש סימן קריאה לי הכרטיס מסך במנהל התקנים, ניסיתי להתקין מחדש את הדריי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בירשותי צורב Yamaha 8x4x24 SCSI שרכשתי לפני כיותר משנתיים. כבר כמה זמן שאני מכניס דיסקים ריקים \ מלאים לצורב והוא לא מזהה אותם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע והעברתי את הצורב הזה למחשב החדש, חשבתי שבעייה זו תיפתר, אך זה לא קרה והצורב עדיין לא קורא לי דיסקים. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Professionl. מה אפשר לעשות \ מה אתם ממליצים ? בתודה מראש, B@By-KiLLeR
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי בעיה רצינית עם קירור ועם זה שהמעבד במשחקים מתחמם לי יותר מידי.. ניסיתי כבר הכל.. והציעו לי פה לעדכן את הביוס שלי ואולי זה יעזור... אבל יש כמה בעיות... אין לי מושג איך עושים את זה.. וחוץ מזה שאני מאתחל את המחשב ולוחץ DEL אז המחשב לא נכנס לביוס למסך הכחול הזה.. הוא פשוט נתקע לי!... שתי שאלות יש לי חבר'ה, א. איך אני מעדכן הביוס שלי בלי דיסקט? ב. האם זה יעזור לדעתכם לבעיית ההתחממות שלי? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהן יודע כיצד ניתן לקבל פקס במחשב? האם יש תוכנה כל שהיא? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! הבעיה היא כזאת, המחשב לא ניגש להארד דיסק, אל מערכת ההפעלה, במקום זה מופיע מין מסך שחור כזה שלמעלה יש לוגו של INTEL DESKTOP ומתחתיו כל מיני כתוביות של קופי רייט ועוד. התחתית המסך יש F12 כדי לשים את NETWORK כבוט דבייס ראשון ועוד מקש כדי להכנס לביוס. אופציה יחידה שיש להגיע למערכת ההפעלה היא דרך FAST BOOT שיש בביוס, אבל זה נתקע (לזמן מה) על המסך בוט מעבר של המעבד (של הפנטיום 4) ולא מראה את כל המסכים עד לבוט של מערכת ההפעלה (כפי שאמור לעשות,כאמור הפעלתי את ה-FAST BOOT עאלק).. מה שלא מאפשר לי במידה ואני רוצה להפעיל דיסק או כל דבר אחר דרך הבוט דבייס.. (אני צריך כי המערכת הפעלה נכשלת לעלות ואני רוצה להכניס דיסק כדי לתקן אותה) מה לעשות? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני HDD אחד של 20 ג'יגה ועוד אחד של 40 , המערכת הפעלה שלי (XP) נמצאת על כונן D (כונן ה-40 ג'יגה) ועכשיו אני רוצה להוציא את העשרים ג'יגה למחשב אחר , אבל כשאני מוציא אותו אז נהיה לי מין שגיאה כזאתי בדוס על ה-BOOT, והוינדוס לא מצליח לעלות.... :-\ , אני לא מבין למה זה קורה מכיוון שהוא לא כונן מערכת שבו נמצאת הווינדוס אלא הכונן השני(40) ניסיתי לעשות את כל ההחלפות של הפריימרי/סלייב/מאסטר וכד' (כמובן ניסיתי את זה אחרי שהוצאתי את ה-20 ג'יגה , גם בביוס שיניתי ב-BOOT PRIORITY שהארד דיסק עם הוינדוס יהיה ראשון. תודה מראש על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב בווינדוס XP PRO, הוא עושה לי REBOOT!!!!! ??? ??? ??? בדקתי בהגדרות המערכת ולא מצאתי שום בעייה! :-[ אולי בכל זאת למישהו יש פיתרון?- שמעתי שצריך להוריד איזשהו PATCH או משהו כזה? -מאיפה??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק אחד של WD ששימש אותי עד עכשיו ועליוי מותקנת המערכת הפעלה עם כל הקבצים והדברים האחרים שלי. הבאתי הרד דיסק אחר (סיגייט משומש אבל עובד) שיחובר בנוסף לישן שלי. יש כבל שיוצא מהלוח אם ובקצה שלו מחובר ההרד דיסק המקורי עם המערכת הפעלה (ה-WD). חיברתי את הסיגייט למחבר האמצעי בכבל (אני חושב שזה נקרא SLAVE) וכשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני להכניס דיסק BOOT לכונן הקטן. ניסיתי לחבר את הסיגייט לבד ואז עולה לי מסך שחור ששואל אותי איך להפעיל א הווינדוס (safe mode, normally, last good known...) כשאני מחבר רק את הWD הכל עולה כרגיל. מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחדשתי במחשב נייד ושמתי לב שמידי פעם שהוא פותח דברים, לא משהו גדול כמו משחק או תוכנה, אלא משהו קטן כמו פלאג כגון יוטיוב או סתם איזה תיקיה המחשב נינכ סלמצ של ריצוד. הכוונה שאם היה משהו (קול) שמתנגן ברקע, הוא ירצד לי (כמו דיסק שרוט) לכמה שניות. המחשב לא נינכ סלמצב שהוא ניתקע לגמרי, הוא רק מרצד משום מה. ניסיתי להבין מאיפה יכולה לנסוע הבעיה, אולי הHD אך הוא חדש ושוב, זה דברים קטנים שלפעמים מקבלים ישירות לRAM כמו תוכן מדפדפנים. מה יולה להיות הבעיה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-