עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אלוש,

אני עובד שנים עם תוכנת עריכה Ulead VideoStudio 11 plus. לאחרונה לאחר שפירמתתי את המחשב והכנסתי את תוכנת ULEAD, אני יכול להכניס סרטים שאני מצלם ממצלמת הוידאו דיגיטלית שלי (SONY), אני עורך את הסרטים, מכניס כותרים ועוד. אך כאשר אאני לוחץ על CREATE DISK כדי להגיע לסוף תהליך העיבוד ולצריבת הסרט הערוך לדיסק, אני מקבל הודעה בסגנון unified error. ברצוני לדעת מה הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. שלום, לאחרונה מאורר המארז האחורי שלי התחיל לעשות רעשים אז קניתי מאורר חדש. המאורר הישן היה מחובר לספק, המאורר החדש לעומת זאת הגיע עם חיבור מתאים ללוח אם. הבעיה היא שכאשר חיברתי את המאורר החדש ללוח אם (חיבור 3 פינים, לוח - ASUS P5L-VM) המחשב לא עלה בפעם הראשונה ולאחר כמה נסיונות הגיע לווינוס ועף למסך הכחול שם היה כתוב שחומרה חדשה כנראה יוצרת שגיאה. אז קניתי מתאם כדי שאוכל לחבר את המאורר לספק כוח, ואז המאורר הסתובב בסל"ד נמוך מאוד, לא כמו כאשר חיברתי אותו ללוח.. לסיכום: מאורר מחובר ללוח אם ועובד בסל"ד ראוי אבל המחשב לא מתפקד או- מאורר מחובר לספק, עובד בסל"ד נמוך מאוד והמחשב מתפקד מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by ramit02,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנושא מסויים, קצת פרטים לפני תיאור הבעיה : מעבד : |Intel core2 Dou 1.86Ghz לוח אם : asus p5b delux זיכרון : 2X 1GB כרטיס מסך : leadtek winfast px8600 gts tdh 256mb אני חווה בעיה עם המחשב שלי בתקופה האחרונה, המחשב מאוד מאוד איטי בתגובות שלו (לפתוח את המחשב שלי לוקח לי כחצי דקה), כשאני גורר אותו מצד לצד יש מלא לגים כשאני גולל דף אינטרנט למטה או למעלה זה בדילי ומקרטע. התקנית את המחשב מחדש (פירמטתי את הHD לפני) והתקנת XP (גם 32 וגם 64 ביט) בשניהם אותה הבעיה. החלפתי זכרונות אך זה לא פתר את הבעיה,. אשמח לעזרתכם בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by Director,

אהלן, הפעלתי את המחשב מחדש ובחלון ה BOOT נתקלתי בהודעה הבאה: "A disk error occurred , Pres Ctrl+Alt+Del to restart" . מישהו ניתקל בבעיה הזאת פעם ? יודע איך לפצור אותה ? ניסיתי לחבר את ה HDD לחיבור SATA אחר , החלפתי כבל SATA , שיניתי שה HDD יעלה ראשון ולא ה CD-ROM או משהו אחר וכו' . מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by airforce,

שלום רב, בכל אתחול אני מקבל מסך שחור שבו מתבצע הליך הDisk check ובמהלכו נמחקים לי קבצים של מערכת ההפעלה. בדיקות למציאת וירוסים סוסים טרוינים רוגלות וכו לא העלו דבר. לפעמים בעת הפעלת המחשב מופיע לי מסך כחול ואחריי זה מסך שחור שבו כתוב Startup fix (או משהו כזה). עד כה פרמטתי את המחשב מעל 12 פעמים (כולל דיסקים שונים ומקוריים של Windows 7) והבעיה חוזרת ללא הרף. לאחרונה איני מצליח להתקין את המערכת ההפעלה בעת הכנסת הדיסק לCDROM אין Boot הCDROM כן עובד וקורא דיסקים, (במצב שבו מערכת ההפעלה עובדת), אך בעת האתחול הוא אינו קורא דיסקים. כששוחחתי עם הטכנאי הוא אמר לי לנתק את הHard disk המשני ולעבוד רק עם אחד אך זה לא עזר. וכעת לטענתו מדובר בזיכרונות. ושאלתי היא: האם החלפת הזיכרון תפט…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by benfree,

שלום לכולם לפי הביוס יש אפשרות לחבר 9 כוננים 6 מחוברים כרגע עוד 2 זה ה eSATA ואיפה עוד אחד? יש משהו שאני מפספס? הלוח של גיגהבייט GA-P67A-UD5-B3 אשמח לתגובה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by ikehgl,

הורדתי סרט הוליוודי דובר אנגלית שנעשה עליו דיבוב בשפה אחרת. האנגלית נשמעת ברקע בקושי רב. האם יש תוכנה שמאפשרת למחוק את הדיבוב ולהישאר עם האודיו המקורי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. יש אצלי מחשב נייד עם כרטיס מסך של nvidia מדגם gt 330m. עכשיו מדי פעם המסך ניכבה,נדלק, ואז מופיעה לי הודעה בסרגל למטה שהכרטיס הפסיק לעבוד,משהו כזה, ויש הודעת שגיאה. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? התקנתי את העידכונים הכי חדשים שמציעים באתר של nvidia, ועדיין אין פיתרון לזה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. מה אפשר לעשות חוץ מלגבות? [attachment deleted by admin]

10. Started by Art Tatum,

הבעיה מתרחשת מדי פעם גם בכרטיס יעודי וגם בכרטיס OB באותה מידה. ניסיתי כמה נגנים, אותו סיפור. זה משפיע גם על מוזיקה וגם על סרטים. ביטול הOC לא עוזר. ספק נבדק עם OCCT, נראה יציב. בDPC LATENCY CHECKER היה ירוק כשבדקתי עם הASUS. ועכשיו שאני בודק עם הOB חלק מהקפיצות ירוק כאילו כלום, וחלק אדום עד הסוף. נראה כאילו משהו במערכת גורם לתקיעות קטנות שגורמות לLATENCY בסאונד באופן עקיף. מה זה יכול להיות ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by ntntnt23,

יש לי בעיה ,כל הזמן שאני לוחץ לחיצה אחת על הלחצן השמאלי הוא עושה לי דאבל קליק . עוד דבר- גם שרוצה להשחיר משהו בשביל להעתיק, אז זה מרקד כזה ואני לא מצליח להעתיק . יש לציין שלפעמיים הבעיה נפתרת מעצמה, אבל זה חוזר. אולי זה וירוס? מחקתי את דרייבור העכבר והתקנתי מחדש- לא עזר. העכבר, Razer DeathAdder . איך אפשר לפתוח את העכבר? אני לא רואה ברגים.

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  12. Started by yadin,

שלום מקירים את זה שפיתום בצד של המחשב אי אפשר להכניס קבצים לא לגעת שם ביכלל וזה ניראה כאילו רגיל אבל שמים לב שכל הקבצים דחוסים בצד אחד מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by yadin,

שלום יש לי מחשב שבעברו היה נתקעה יודעים קפוא לאחר ניקוי יסודי של המחשב המחשב הפסיק להיתקעה ועכשיו הוא מתכבה לגמרי לבד אם אני משחק הוא מסוגל להתכבות כך סתם עעזרה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by Tzah22,

שלום לכולם ! ברשותי כרטיס מסך 9800GT POV עם יציאת HDMI הכרטיס מחובר למחשב ולטלווזיה... יום אחד ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי את הטלוויזיה.. (מה שעשיתי כבר מיליון פעם) והופ ! הטלווזיה לא מקבלת סיגנל.. החיברתי את המסך של המחשב שוב.. ואותו הדבר.. עשיתי ריסטרט ועדיין הופיעה הבעיה.. *חשוב לציין שעם כבל רגיל VGA... הכל עובד תקין 0_o קורה שאני מדליק את המחשב כשהכרטיס מחובר לטלוויזיה הוא מציג לי POST בנקודות אדומות על כל המסך בצורה זוועתית.. ופשוט מקבל NO signal כשהמחשב מגיע למערכת ההפעלה. הסתכלתי במחבר הHDMI שעל הכרטיס והכל נראה תקין ולא שבור.. כנ"ל גם הכבלים.. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה !

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by Oranl,

אהליין, הוספתי זיכרון DDR2 1GB למחשב פנטיום 4 עם 512MB והזיכרון לא מזוהה ע"י המערכת. הוא כן מזוהה ב-EVEREST ואני רואה את הסטיק אבל זיכרון המערכת נשאר כפי שהיה.. למה?? ניסיתי להחליף בין הסלוטים וזה לא עזר. הלוח המדובר הוא MSI PM8M (MS-7222). האם כל שנשאר הוא להחזיר את הזיכרון ולקוות להחזר כספי?

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by indescrimonous,

שלום, בזמן האחרון במחשב שלי, לדוגמא בזמן הרצת קבצי מוזיקה למיניהם, המחשב שלי מאט, וביחד איתו גם קובץ המוזיקה (כלומר המוזיקה נשמעת איטית יותר) זה לא קורה רק בקבצי מוזיקה אבל זאת דוגמא ברורה של ההאטות האלו. ההאטות האלו הם לא תגובה לשום תוכנה כבדה שאני מריץ ברקע או שאני פותח, ובדרך כלל בו זמנית עם ההאטות האלו אני שומע צליל שנשמע כאילו משהו נכבה במחשב ומדליק את עצמו מחדש (נשמע קצת כמו מאוורר אבל אני לא בטוח).אגב המחשב הוא בן ארבע, אבל שדרגתי אותו מאז הקנייה והוא אף פעם לא האט ככה - ההאטות החלו באופן פתאומי. זאת הפעם הראשונה שאני לא יכול לזהות אפילו מה גורם לבעיה, שלא לדבר על איך לתקן אותה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  17. יש לנו מחשב בבית שהוא פנטיום 4 בן 5 שנים היו לי איתו בעיות עד ליפני חצי שנה(וגם התנהל כאן פוסט רחב בנושא) - שהוא היה מאתחל את עצמו בסופו של דבר זו היתה בעיית טמפרטורה ומאוורר CPU הוחלף מאוורר = החום הוא 48 ( לא הכי נמוך אבל סביר) >>> והמחשב עבד ככה 6 חודשיים בלי איתחול! לפני 4 חודשים רכשנו HD חדש ביגלל מקום ואיתו הותקנה מערכת XP חדשה והמחשב זריז ( עדיין) חיוני ואחלה הממה...(כיבינימט) >>> לפני שבועיים חזרה תופעת האיתחולים האקראית בודאות זה לא חום ( אני כבר מומחה ) לא מערכת הפעלה ישנה ( סה"כ בת 4 חודשים) אין סיכוי לוירוסים...אבל בדקתי פםעמיים ולקינוח עשיתי גם CCLEANER 1. המחשב מאתחל את עצמו - בסמוך להדלקה 2. לאחר 3 - 5 פעמים ....כאילו צולחים …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן חברי הפורום היקרים, היום הדלקתי את המסך שלי מדגם samsung syncmaster t220p ולהפתעתי הלא נעימה התחלתי לראות עיוותים בתצוגה, עוד בשלב ה boot ועלית המערכת. התיאור הכי טוב לעיוותים הוא שאיזורים במסך עם ריכוז של צבע שחור מופיעים במעין גוון ירקרק ומרדצד. רוב הגוונים חוץ משחור מוצגים יחסית בסדר (ישנן מריחות של צבע ורוד פה ושם שכנראה גם קשורות לצבע מסוים אחר) המחשבה הראשונה שלי היתה התחממות של המסך/כרטיס מסך - אך המחשב הודלק זה עתה לאחר 3 ימים בו היה כבוי! הוא עוד לא הספיק אפילו להתחמם יותר מידי.. מן הסתם שנסיתי reset, כיבוי והדלקה, הוצאה מהחשמל וכיוצא בזה. ניסתי לבדודד את הבעיה לכרטיס המסך או למסך עצמו : כשניתקתי את כבל ה DVI מהמחשב המסך המשיך לרצד בצבע הירוק שאמור להיות שחו…

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by asafbd,

טעות בקטגוריה ...

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by Vissor,

שלום לכולם, שאלה לי אליכם,אני טכנאי מחשבים ונתקלתי בבעיה מוזרה,אולי למישהו פה תמצא תשובה או פתרון. אז ככה הרכבתי מחשב חדש ללקוח, מפרט: duel core e5800 msi g41M p21 DDR3 samsung 500gb gt 430 ddr3 2GB כל השאר לא רלוונטי. ו שתי סטיקים של g.skill ddr3 1333 f3 2GB הבעיה היא כזאת, כאשר יש 2 סטיקים על הלוח אם המחשב מנסה לעלות, ואחרי 3-5 שניות נכבה,ונדלק לאחר 2 שניות שוב...וכך הלאה. כאשר יש סטיק אחד של 2GB או אפילו 4GB!! המחשב עולה בסדר גמור!,וכאשר אני שם 2 סטיקים של 4GB כל אחד המחשב עולה אבל מזהה רק 4 גיגה בביוס ובווינדוס. החלפתי כבר בין המקומות של הסטיקים,החלפתי לסטיקים אחרים גם,החלפיתי אפילו לוח אם לבדוק... הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לשנות כמה פרמטרים בביוס אבל זה לא עזר. אשמח לק…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by eyalkrembo,

שלום המחשב שלי נכבה ללא סיבה, הוא לא מתחמם והוא לא מראה מסך כחול. לקחתי אותו לKSP והמחשב לא נכבה אצלם (כמובן שהם עשו בדיקות מאמץ לחלקים). זה קורה בדרך כלל אחרי שאני נמצא באיזה משחק... עריכה: לפני כחודש~חודשיים החלפתי מעבד, לוח אם וכרטיסי זיכרון. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם: ASUS M4A88T-M לא ניסיתי לבצע OVERCLOCK.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by blizzard20,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג LENOVO N500 ויש לי בעיה: היה לי ווינדוס ויסטה מותקן עליו. רציתי לשדרג לווינדוס 7 אז עשיתי ריסטרט אבל עם הדיסק של ווינדוס 7 בכונן והעלתי את המחשב דרך הכונן. נכנסתי למקום של השדרוג (שהחומר הישן לא יימחק מהמחשב) והוא רשם לי הודעה שבשיל לשדרג ווינדוס קיים צריך להיכנס לווינדוס ואז רק להכניס את הדיסק ולהתחיל את תהליך השדרוג ולכן יש לעשות ריסטרט ולהפעיל את המחשב דרך הויסטה. לחצתי על כפתור האיקס ועשיתי ריסטרט ומה שקורה זה כזה דבר: המחשב מראה לי את המסך של הביוס (ואומר לי ללחוץ על כפתור אם אני רוצה להיכנס להגדרות הביוס ) ואחרי שניה הוא פשוט מראה לי מסך שחור, בלי סמן מהבהב בפינה בלי כלום - פשוט מסך שחור (במקום שיופיע הלוגו של הווינדוס..). ניסיתי לשנות בהגד…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by Enable,

פרמטתי את המחשב ומאז התחילו לי צרות בכונן C, בכונן יש לי בערך 20 גיגה בשימוש אבל המחשב כל הזמן מתריע לי שאין מקום ויש פחות מ 100 מגה ושאני עושה קליק ימני על כונן C ואפשרויות אז אני באמת רואה שאין מקום ובתוך הכונן הנפח הכולל של כל הקבצים הוא 20ג'גה. ניסיתי לראות אם יש תיקיות מוסתרות או שאולי ה SYSTEM RESTORE יוצר נקודות שיחזור כל הזמן ואפילו עשיתי סריקה לוירוסים ועדיין הבעיה ממשיכה, לא משנה כמה אני מוחק דברים מהכונן אחרי 10 דקות הוא מתחיל להתמאלות לבד. מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. יצא לי לראות ולפתור הרבה מאוד בעיות ותקלות מוזרות, אבל לרוע המזל הבעיה הכי מוזרה ומייאשת מתרחשת במערכת שלי- יש לי כמה תהיות על למה זה יכול להגרם, אבל לפני שאני מפרק חלקי חומרה הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. את המחשב הנ"ל (מפרט בחתימה) קניתי לפני טיפה יותר משנה ואני חווה איתו מאז שהגיע בעיה מוזרה. לקח לי בעיקרון כמה זמן לקבץ את הבעיות ולהבין למה הן קשורות ולצערי פחות זמן לנסות לפתור, לכן באיחור של שנה+ אני מתכוון לבדוק את הבעיה הזו לעומק. יש למערכת 2 מצבים עיקריים שמשתנים מתקופה לתקופה, ואני אסביר: במצב הראשון הכל עובד פיקס, נראה תקין למדי, FPS הולם במשחקים וכד'. במצב השני של המערכת זה כבר עניין אחר: האטות מוזרות, BSOD, איכות קול נמוכה (אני ארחיב), ו-FPS או נמוך יותר בהרבה ממ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב שלי שמטרתו היא עיבור אודיו. בזמן העתקת קבצים או חיבור מחשב למחשב באמצעות כבל רשת המחשב פתאום מראה תצוגה מבולגנת של צבעים על המסך ולמרות זאת ממשיך לעבוד, לא קורס. כאשר אני מפעיל אותו מחדש לפעמים הוא חוזר למצבו הקודם ולפעמים הוא פשוט משמיע רעש כאילו בוא נדלק מחדש אך הוא לא מראה כלום על התצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב: עוד משהו שאולי יכול לעזור זה שמאז ומתמיד שאני מדליק את המחשב זה נראה ככה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים