תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
נשפכו לי מים על המקלדת של המחשב נייד ויש כפתורים שלא מגיבים ... מישהו יודע מה צריך לעשות ? (לפתוח ,לנקות את הקורוזיה, לקנות מקלדת חדשה) הדגם הוא LG R405. תודה רבה מראש חגי.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המסך חדש ומחליף מסך 19" וישמש בעיקר לקריאת טקסט באינטרנט המסך עובד על רזולוציה 1680 *1050 בחיבור DVI תדר 60 HZ לאחרונה שמתי לב לבעיה מטרידה של ריצוד בזמן קריאת טקסטים באינטרנט וגם בזמן קריאת מסמכי וורד / צפייה בסרטים המסך לכאורה יוצא מפוקוס, הטקסט / העמוד הניצפה זז ימינה ושמאלה ללא סיבה (לא כאשר אני גולל את עמוד האינטרנט) האם יתכן שהבעיה נעוצה בכך שהחמרת המחשב לא תומכת במסך 22" מדובר בכרטיס מסך ON BOARD ATI RADEON XPRESS 1250 האם נתופעה מוכרת ,או שעלי לפנות ליבואן לשם החלפה תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה עם המחשב וזה מחשב חשוב ללימודים... אם מישהו יצליח לאבחן לי את התקלה אני אהיה אסיר תודה כי זה ממש רציני... המחשב זורק לי את ההודעה שצירפתי בתמונה, כאשר בהתחלה הוא היה עושה את זה רק כאשר הייתי פותח יישום כלשהו ואז ההודעה היתה מופיעה וסוגרת לי את אותו היישום, וכעת ההודעה סתם מופיעה ומונעת ממני לתפקד עם המחשב... ניסיתי לפרמט (לא ב-quick) והתוצאה היתה שהוא נתקע (לילה שלם) על 20%. היום בבוקר ניסיתי לפרמט אותו (עם quick ) והתוצאה היתה סיום הפירמוט בהצלחה. האם הלך ההארד דיסק או שאולי ה-motherboard (מקווה שלא) הלך ? :'( תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם. רציתי לשאול שאלה שממש אין לה הגדרה... יש לי מחשב (דווקא די סבבה מפרט מעבד ליבה כפולה המחשב בן שנתיים ומשהו) שהיה מותקן עליו windows xp תקופה ארוכה. הגיע היום שנמאס לי מה xp ורציתי לעבור לווינדוס 7 פרמטתי אותו לגמרי (כולל מחיצות והגדרתי הכל מחדש) והתקנתי עליו windows 7 כמובן עם אנטי ווירוס וכו' (אציין שבמחשב יש רק סרטים גישה לאינטרנט זה הכל) אחרי כמה ימים קרתה התקלה מתי שהדלקתי את המחשב בזמן הוא הגיע לרגע שהוא אמור לקרוא מהדיסק קשיח המחשב פשוט נכבה ונדלק מחדש וכל זה מתי שהווינדוס 7 היה מותקן (אציין שהתקנתי אותו כמו שצריך, במחשב אין ווירוסים בקושי יש עליו משהו) עשיתי בדיקה להארד דיסק דרך הביוס והוא נמצא תקין בלי שום בעיות החלפתי ספק כח וגם לא עזר, ניסתי לתקן בעיות…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם חיבור של מאוורר בעייתי, לחיבור המאוורר בלוח-האם יכול למנוע מהמחשב לעלות? הסיפור שמאחורי השאלה, הוא שחיברתי מאוורר שמישהו - שאין לי מושג אפילו מיהו - "טיפל" בו, כך שהוא מקבל חשמל מלוח האם, ויש עוד שני חוטים - שחור ואדום, שמחוברים בניהם בקבל. חוץ מזה שזה לא בריא, ושאר הטפות מוסר שכבר זכיתי להן, מישהו יכול להעשיר את דעתי בנושא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל מחובר כמו שצריך אני מדליק את המחשב אחרי שתי שניות הוא נכבה חברתי ספק אחר הוא עבד אבל אין תצוגה במסך עכשיו ניסיתי שוב וגם הספק שהיה מדליק את המחשב עושה את אותה הפעולה נדלק ונכבה מה יכולה להיות הבעיה תודה...
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לפני 4 חודשים קניתי מחשב: i5 2400 6950 4 grm hd 1tb (בנו לי את המפרט פה בפורום) יש לי 770 גיג'גה פנויים והיום קרס לי משחק (Splinter cell double agent) מי שמכיר תמשחק יודע שזה משחק ישן ואמרו להיות עוגיות למחשב הזה. קרס לי וכתב לי Virtual Memory is low, delete files from hd. משהו בסגנון, עכשיו זה לא הגיוני המחשב שלי לא מפוצץ מבחינת תוכנות או משחקים. 1. איפה אני בודק כמה VIrtual memory יש לי? 2. מופיעים לי בחלק מהמקומות במשחק הנ"ל כלמני צבעים לדוגמא יש אי חתיכת קיר שבורה ועל החלק הקטן של הקיר יש צבעים ירוק ואדום בחלק כזה, זה לא נראה כמו חלק מהמשחק אבל זה גם לא מפריע גם. האם זה קשור לאותה בעיה?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש בבעלותי מסך LCD ותיק גנרי של CHIMEI מדגם CMV T38D. המסך עובד נהדר כאשר הוא דולק אך לאחרונה בעת הדלקתו, בין אם באמצעות הכפתור או יציאה ממצב סטנד ביי, המסך מציג תמונה ונכבה מיידית בליווי קול זמזום קל של חשמל מהפאנל האחורי. אחרי מספר כיבויים והדלקות (שהולך וגדל עם הזמן עד כדי עשרות לחיצות הפעלה וכיבוי שלו נכון לרגע זה), המסך נדלק סופית ופועל כרגיל. אמנם אני לא מהנדס חשמל, אבל יש לי חשד שאחד הקבלים/רכיבים בודדים בו נדפק... הבעיה היא בוודאות במסך עצמו. השאלה הנשאלת היא האם שווה לתת את המסך לתיקון, או שמא דבר כזה יעלה קרוב למחירו של מסך חדש בגודל דומה? כאמור המסך עובד נהדר כאשר אני מצליח להדליקו, וחבל לי להשליכו לפח. תודה רבה על כל עזרה ועיצה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש בן 4 חודשים, 4 ראם,מעבד אינטל I5 , כרטיס מסך NVIDIA GT220, ויש קצת ירידה בביצועיו לאחרונה, סרקתי וירוסים וניקיתי אותו עם CCLEANER וזה לא כל כך עזר, הוא עדיין סוס עבודה כמובן לגלישה וכל זה, אבל למשחקים יש קצת לאגים כבר, זה בגלל הטמפרטורה.. רציתי לבקש טיפים ועצות איך לנקות את המחשב, מה לנקות יותר ואיך, איזה חלקים לנקות בלי להזיק למחשב.. ושאלה אחרונה, האם שווה לי לקנות מעמד למחשב שהוא עם 2 מאווררים ומתחבר בUSB כדי לקרר את המחשב? זה יעזור משמעותית? נ.ב אני לא יכול עכשיו לקנות מערכות קירור וכל זה, אשמח לטיפים ללא קנייה של חלקים חדשים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום , בעיה שנמשכת כבר המון זמן , המחשב קופא או קורס ( מסך כחול) ורק לאחר שאני עושה ריסטרט הוא ממשיך לעבוד כרגיל , דבר זה קורה לעיתים קרובות גם אחרי שניסיתי לנקות אבק .. תודה רבה לעוזרים , המשך יום טוב...
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחבר את העכבר הנ"ל וכשאני מחבר אותו למחשב בחיבור ה-USB שלו (כמובן ללא עוד עכבר נוסף שמחובר למחשב) הסמן מתחיל לעוף ולהשתגע ואני לא נוגע בכלל בעכבר.. עזרה? משהו מוזר ששמתי לב אליו זה כשאני מחבר את העכבר ב-USB יש הרבה את הקול של חיבור וניתוק USB.. פירסמתי את הנושא בפורום ציוד היקפי אבל אני לא חושב שזה קשור לשם ולא עונים לי שם בנוסף חח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר שנה וחצי אני סובל ומיואש מזה, במהלך התקופה הוחלף לי במסדרת אחריות: זיכרונות, לוח אם, דיסק קשיח בנוסף החלפתי ספק כוח. ועדיין הבעיות חוזרות. רוצה לציין שאני מחובר עם 4 דיסקים קשיחים, 2 מהם ותיקים מאד, עוד אחד בן שנה וחצי, ועוד אחד (עליו יישבתי את הווינדוס) בן כמה חודשים בודדים. פירמוטים אינסופיים, וכל פעם מתקפת מסכים גם במהלך התקנת הווינדוס. בתוכנה שעוקבת אחר הלוגים של המסכים הכחולים, רואים שהקובץ שגורם לכל הנפילות האלו הוא NT KERNEL.. המסכים הכחולים באים בצורה רנדומלית, יכול להיות יום עם נפילה אחת, או בלי נפילות בכלל, ויכול להיות יום שאני בקושי מצליח לעבוד בצורה רציפה, ומקבל את המסכים האלו משהו כמו 20 פעמים באותו היום. הרצתי חיפוש בגוגל אך אני נואש, לא מצאתי טרדים שמגי…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של Radeon HD 6870 במחשב חדש ויש לי בעיות של הבהובים במסך קראתי קצת באינטרנט ונראה שזה בעיה ידועה שאין לה עדיין פיתרון - הדרייברים החדשים של ATI לא ממש פתרו את הבעיה העניין הוא שהכרטיס נרכש לפני כחודש מפנדה מחשבים והם בנתיים פשטו רגל ... מה לעשות ?? הכרטיס של Sapphire , אם מישהו יודע מי היבואן נציג רשמי שלהם בארץ שניתן לפנות אלין אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר את הHD ללוח אם עם מעבד וזיכרון חדשים ללא התקנה מחדש של הOS. בעקבות קפיצת חשמל קרס המחשב והלוח אם לא נידלק לא מצפצף ורק המאווררים פועלים. האם יש אפשרות להעביר את הדיסק הקשיח עם מערכת ההפעלה לאחר שהחלפתי לוח אם ללא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? או האם יש דרך לנקות את הדריברים בMicrosoft Windows XP Professional , בצורה כזאת שמתי שהOS יעלה הוא יבקש את ההתקנה של כל הדריברים מחדש כמו לאחר התקנה ראשונה של הXP ?:
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לדעת את המצב האידיאלי להתקנת מאווררים מה מוציא ומה מכניס אוויר כדי שהמחשב יהיה הכי פחות חם תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הגיע לידיי ג'ויסטיק עם חיבור לא מוכר. מסתבר,שזה בא מפלטפורמה של sinclair zx spectrum 48k [table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]אפשר לעשות עם זה משהו? הכוונה שיהיה אפשר לחברו ל-PC רגיל,דרך COM או USB.. שמא אפשר להשיג את הענתיקה הזאת של המחשב ההוא? אגב,הג'ויסטיק.. http://www.clive.nl/joysticks/joystick-cheetah-125 אודה על תגובות לעניין ))
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, פעם ביומיים עד ארבעה אני פתאום רואה פסים על המסך. זה תוקע את המחשב וריסטרט הוא הפיתרון היחידי שמצאתי. המפרט בצד. יש לציין שזה גם קרה לי במחשב הקודם: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-965GM-S2 ASUS GeForce 250GTS 1GB 2x2GB DDR2 OCZ 800MHz Corsair VX450W כמו שניתן לראות הרכיבים היחידים שלא שידרגתי הם הכרטיס מסך והספק כוח(הארדיסקים הוחלפו גם כן, מה שמבטל את האופציה שהWINDOWS הינה הבעיה). איזה רכיב פגום? יש דרך לבדוק בלי כרטיס\ספק ספייר? תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי חבר שלי ניסה להתקין ווינדוס מ-DOK. הוא הכניס את ה-DOK והפעיל את המחשב, אחרי המסך הראשוני (שממנו נכנסים לביוס), הופיע מסך שחור, חלק, בלי צפצופים. מאז המסך הזה תמיד מופיע.. ההגדרות בוט בביוס מוגדרות כמו שצריך. עד הנסיון התקנה הזה, המחשב עבד חלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש Win XP לאחר יום עבודה המחשב החל להתרסט כל כמה דקות. מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
בזמן האחרון מדי פעם המחשב קורס לי פתאום בצורה ברורה שהוא נתקע ואז עולה לי מסך כחול שעד כמה שאני זוכר שאמרו לי פעם זה אומר שיש בעיה בחומרה במחשב. המסך הכחול נמשך רק כמה שניות בודדות אז אני לא ממש מצליח לקלות ממנו משהו רק "...Damage......". בפעם הקודמת זה היה הכרטיס מסך (לפני יותר חצי שנה). זה לא קורה לי כול יום, הפעם האחרונה היה אתמול ולפני זה היה שבוע לפני.... . היה לי יום שהיה לי פעמיים בהפרש זמנים קטנים וכשעדכנתי דריבר חדש ללוח אם זה היה נראה שהכול הסתדר כי לא עלהלי המסך הכחול לאיזה שבוע וחצי אם אני לא טועה... עזרה בבקשה ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המקלדת שלי מיקרוסופט x6 חדלה סתם ככה לפעול בערב היא היתה בסדר בבוקר היא כבר לא מגיבה בכלל כאילו היא לא מחוברת לא שיניתי כלום ולא נגעתי בכלום אשמח לרעיונות לסיבה לתקלה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז ככה... יומיים יש לי את המחשב וכשאני מפעיל משחקים המחשב ממש מתחמם.. ולא כולו רק האזור העליון שלו איפה שנמצא הספק. מסך: DELL ULTRASHARP 23" U2311H מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 כמות:2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL כמות:2 מערכות הפעלה: Windows 7 HOME PREMIUM - 64 Bit - ENG - OEM ספק כוח: HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB מארז: FULL TOWER 3D AURORA דיסק קשיח: WD 1TB Black יכול להיות שהספק ממש מתחמם ? הטמפרטורה של המעבד היא 40 מעלות
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קניתי את הכבל הנ"ל ורציתי לשאול איזה מהם זה מהחוטים (Red Blue Green) הוא וידאו ואיזה הם אודיו. או שזה לא הולך ככה, הייתי שמח לדעת. וגם, חיבור component הוא כולל אודיו אם אני מחבר אותו דרך VGA? תודה רבה רבה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום.. הדלקתי את המחשב והמחשב פועל ולא רואים במסך (ז"א המאוורים עובדים), מה יכול ליהות הבעיה? המסך תקין ב100%,זה רק כרטיס מסך יכול ליהות או שיש עוד דברים?(זה כרטיס מסך מובנה על הלוח)
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-