עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dagish,

שלום לכולם!! עזרתכם חשובה לי עד מאוד!!!!! המחשב שלי עושה ריסטרטים באופן פטאומי בזמן האחרון לכל פעם שזה קורה מופיעה לי הודעה שאומרת oc fail check your oc setting. הריסטרטים קורים בדרך כלל כאשר אני עובד על משחקים כבדים כמו PES6 או שאני עובד עם הצורב/CD שלי. בחיפוש בגוגל מצאתי 2 גורמים משותפים: לוח אם של ג'יגה בייט (כמו שיש לי ) overclocking - אין לי מושג מה זה אומר. אני מניח שזה קשור לטמפרטורת המעבד. הטמפרטורה הממוצעת של המעבד שלי היא 42-47מעלות כאשר יש לי 2 מאווררים 1 על הלוח והשני בחלק האחורי של המארז(המאווררים נקיים!!!) בכל מקרה לפי שהייאוש מגיע ואני אצטרך לפנות לכל מעבדות המחשב הנוראיות. עזרה!!! מה לעשות!!!!?????

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by MAOR,

התקנתי הארד דיסק חדש בנוסף להארד דיסק אחר אני עובד איתו כבר יומיים והורדתי השארתי אותו פתוח כל היומים והוא עבד חלק ! רק היה לי פעמיים מסך כחול (שלא ממש שמתי לב לתוכן) אבל היה רשום בו VXD למה זה יכול להיות קשור ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שנהרס וקיים במחשב שקניתי לפני 10 חודשים, הוא עדיין באחריות. כשהלכתי לחנות אמרו לי שיתקנו אותו ולא יחליפו בחדש. השאלה שלי היא האם זה נהוג? או שנהוג להחליף לחדש. עם כל הכבוד אין שום סיבה שכרטיס מסך ייהרס אחרי 10 חודשים ואם כן לדעתי אני אמור לקבל אחד חדש לא לתקן את הפגום. או שאני טועה? תודה מראש לכולכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם. לחבר שלי יש בעיה במחשב שהמקלדת פשוט הפסיקה לפעול אין לה אורות והיא לא מגיבה גם לא בווינדוס וגם לא בדוס מה יכול לגרום לזה? קצת פרטים על המחשב: לוח אם: GA-7VTX כרטיס מסך: G-FORCE 2GTS 64B זיכרון 256 DDR מעבד: AMD ATHLON 1333 ניסינו כבר להחליף מקלדת וזה לא עזר מה זה יכול להיות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by roihanouka,

יש לי בעיה כבר כחודש בכרום, מסיבה לא מובנת הכרום השתבש לי לגמרי, מציג לי אתרים לא ברורים כתוביות שעולות אחד על השני מצ"ב תמונה לדגומה מאתר MAKO בקיצור זה אני לא רוצה אפילו לחשוב לעבור לדפדפן אחר אבל עושה לי מלא בעיות אשמח לעזרה שלכם תודה

6. אוקי זה כבר בעיה מאוד קשה הורדתי את המשחק הזה ! כבר 4 פעמים רצוף ! ואותה הודעת שגיאה ..שיחקתי ב1.5 אני רוצה לנסות את 1.6 אבל אותה הודעת שגיאה מעצבנת באמצע ההתקנה מישהו יודע מה לעשות ?! בגיימר לא הצליחו להגיד לי מה הבעיה מה לא ניסיתי ! אני בטוח שפה יכולו לעזור לי . http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/11.JPG

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מדפסת מדגם: LEXMARK X1290 הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המדפסת החלה להוציא דף פירוט לאחר כל הדפסה! (מצורף צילום מסך). יש לציין שהדף יוצא לאחר הדפסות בוורד\פנקס רשימות. אם אני מדפיס דרך האקספלורר זה לא יוצא.. התמיכה של לקסמרק לא הצליחה לעזור לי, הדבר היחיד שהם ייעצו לי זה להסיר\להתקין מחדש את הדרייבר - מה שלא עזר. להלן צילום המסך: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מנסה להריץ את Crysis 1 בהגדרות מקסימליות (Very High) ולא מצליח להגיע אפילו ל60 פריימים בשביל V-Sync. ניסיתי לשחק עם הAA, יש עד x16Q - רק כשאני מוריד לx4 אני מתחיל לגרד את ה60FPS וגם זה לא ממש יציב כדי לנעול אותו ב V-Sync. מפרט: 4790K 32GB RAM GTX770 - 4GB רזולוציה: 2560x1080 אני עושה משהו לא נכון? משחק מ2007 לא אמור לרוץ חלק לגמרי על מפרט כזה? בתודה מראש.

9. Started by Tokadon,

המחשב עובד אצלי כל הזמן. כשאני עוזב אותו לזמן ממושך, נניח במהלך הלילה, המחשב נכנס למצב שינה והמסך עובר לסטנד-ביי. בבוקר אני מנסה להוציא אותו ממצב שינה, אבל המסך מתקשה "להתעורר". הנורה שלו עוברת לירוק, אבל מהבהבת והמסך לא מציג דבר. לאחר המתנה של רבע שעה, לפעמים יותר, המסך פועל כרגיל. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה במסך, אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש, בשלב שהביוס עולה, המסך נדלק כמו שצריך פתאום והנורה מפסיקה להבהב. כשאני מעלה את וינדוס במצב בטוח המסך גם כן מתפקד כרגיל. הנחתי שאני צריך למחוק ולהתקין מחדש את הדריבר להכי מעודכן. עשיתי את זה, אבל הבעיה חזרה על עצמה. יש לכם רעיונות? כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GeForce 8500 GT.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מדבר מהמחשב הישן שלי .. כי הספק במחשב החדש נשרף אז אמרתי לאבא שלי הוא הלך וקנה לי 480 אבל של חברה לא מוכרת עכשיו אמרו לי זה לא טוב זה לא 480 לא יודע מה בלבלו אותי חבלז מה לעשות הספקכבר אצלי לשים אותו לא לשים אותו .. לא יודע מה לעשות :-[

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Kappa,

שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zivoshri,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג ממה היא נובעת. בזמן גרירת תיקייה בשולחן עבודה התמונה נמרחת כאילו הפריימים מאוד נמוכים, ובעת גלילה בעמוד אינטרנט מלא בטקסט יש ריצודים. בהתחלה חשבתי שהבעיה מהמסך שלי (acer v236hlbd) אז שמתי מסך ממחשב אחר (fujitsu ll3200t) וגם בו יש אותה בעיה (במחשב שממנו לקחתי את המסך אין את הבעיה) ככה ששללתי בעיית מסך. ואז פניתי לכיוון הכבל בהתחלה חיברתי כבך dvi מהכרטיס מסך החיצוני (HD 7950) עדיין זה קורה, אז כאפשרות אחרונה חיברתי כבל VGA מהכרטיס מסך המובנה למסך ועדיין זה קורה. אם יש למישהו מכם איזשהו מושג לגבי מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לעזרה. מצורף סרטון קצר שממחיש את הבעיה: https://youtu.be/uD3o_DEFQgU …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by coperl,

קשיח של סיגיייט, וינדוס דרש איתחול פעמיים בשבוע האחרון כדי לתקן שגיאות בדיסק, בבדיקה של הכלי של סיגייט שאר הבדיקות תקינות חוץ מלונג ושורט גנריק טסט, מה זה? והאם זה סופו של הדיסק החדש יחסית (4 חודשים). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אוקיי, אז הנה הסיפור: מחשב חדש - קניתי לפני כחודש וחצי: AMD ATHLON XP 2500+ ABIT NF7-S ספק כוח HEC 300AR-T המחשב עבד כחודש וחצי מצויין - שיניתי קצת את התכולה למאווררי לדים, הוספתי קתודה, אבל לא נראה לי שזה קשור, פתאום היום באמצע עבודה הכל נכבה והוא עושה מעיין אזעקה כזאת, ללוח אם עובר חשמל, אני יודע את זה ע"פ הנורת LED שדולקת, בדקתי אם החיבורי חשמל למארז טובים - והם כן, שום דבר לא התנתק, אבל שמתי לך שהלו אם שלי לפני כשבוע-שבועיים - הNorthbridge fan שלו לא עבד - יכול להיות שהוא לא עבד מלכתחילה, אני לא זוכר, למישהו יש מושג מה קרה או איך אפשר לתקן? היום יום שבת - אז רק מחר אני יוכל להתקשר לPCH, תודה רבה! נ.ב. אם הלוח-אם דפוק - לא סביר שהוא לקח את המעבד איתו - נכון? ואם הספק כ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, אני מעוניין להתקין לינוקס לצד ווינדוס - האם זה בכלל אפשרי? אם כן,איך? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by berner,

חברים טובים הפעלתי היום המחשב ורציתי לכנס לכונן E (מחיצה) ואז המחשב מודיע לי כי הכונן לא מפורמט והאם לפרמט. הכונן היה פעיל ויש בו חומר . למה המערכת דורשת ולא מזהה את התחולה הכונן יש לי מערכת XP PRO הHD בעל נפח גדול והמהירות 7200 מי יכול לתת לי הסבר למה זה כרה ומה לעשות בברכה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי. יש לי מחשב די ישן עם המפרט הבא: לוח אם m2n-tvm/s AMD 5000+ (או 5200 לא זוכר בדיוק) וספק PSN-355PC (רשום 255W ו-Peak 355W) יש לי מספר שאלות: 1. טמפ' המעבד תמיד נמצאת על 25 מעלות. האם זה יכול לגרום לאיטיות המעבד? 2. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך Gforce 9600GT 1024M DDR2. האם כרטיס מסך זה יעבוד עם המפרט, או שייצור צוואר בקבוק? (או לא יעבוד בכלל) 3. אם אני מוסיף את הכרטיס מסך, האם אני צריך להחליף ספק? (יש לי במקרה ספק של Enermax Liberty model ELT400AWT של 400W) תודה לעוזרים! (וסליחה אם זה לא הפורום המתאים)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by arik63,

מחשב חדש , חלקים מהאריזות שלהם . כל החלקים חוברו (כנראה שלא) לפי הספר , ועדיין שאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעלות אבל אז נכבה ומנסה שוב ושוב וכן הלאה , למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? המפרט : inter core i7 6700k 4.0Ghz 8MB Cache s1151 Arctic Freezer 7 Pro Rev .2 CPU COLLER DCA0-FP701-CSA01 GIGABYTE GA-Z170-HD3P LGA1141 , INTER Z170 , DDR4 , 2XPCI-E ' VGA ' DVI ' HDMI KINGSTON HYPERX FURY BLACK 2X16GB DDR4 2400MHZ Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5 PSU HCG-620 (RETAIL ANTEC THREE HUNDRED U3 Mid Tower Gamer Black Case (No PSU

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי את המצלמה, היא נקראת FASHION CAM... אין לי מושג מה החברה של המצלמה, ולא כלום... הבעיה שלי היא שאין לי את הדרייברים ואני לא מצליח למצוא אותם, אם מישהו יכול למצוא לי את הדרייברים\יש לו את המצלמה בבקשה לפנות אליי לאייסיקיו: 50732787 או לפרסם כאן , בבקשה... גיא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by iMeash,

אהלן, נכנסתי ל msconfig ובלשונית boot בחרתי safe mode. לאחר שהמחשב ביצע ריסטרט אני נכנס ללופ אין סופי של מסך כחול. מצרף תמונה בתקווה שמישהו יודע איך לצאת מהמצב הזה. מציין שבחרתי באפשרות safe mode בעבר (אפילו היום) ואף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו. https://imgur.com/a/lPqh3pD

21. Started by ilanZx,

טוב שמעו... פעם כתבתי על זה דיון ואמרתי שיש לי בעיה במחשב שאני משחק מידי פעם במשחקים ואז המחשב אחרי כמה זמן עושה ריסט.... היה לי ati readon 9200 ואמרתם לי שאולי זה בעיה בכרטיס מסך אז קניתי אחד חדש... לא אחד ממש טוב כי אני לא משחק במשחקים שדורשים כרטיס מסך טוב.. אני משחק COUNTER STRIKE קניתי geforce fx 5700 וזה עדיין עושה ריסט.. רק הפעם זה עושה מסך כחול לפני הריסט וכתוב שם איזה משהו ... לא ממש הספקתי לקרוא כי זה עובר מהר אבל הספקתי לקרוא שם קטע שאמור להסביר לי איך לסדר תבעיה... זה כותב : " disble bios memory such caching or shadowing " וזה כתב עוד דברים על זה מה שהספקתי לקרוא... מישהו בבקשה יכול לעזור לי? אני כבר רוצה לסדר תבעיה הזאת... זה מאז שקניתי תמחשב... וכב…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Thunder-Head,

אהלן, יש לי 2 כוננים קשיחים, כל אחד בגודל של 500GB, מדגם ST3500320AS. כאשר שניהם מחוברים ב-Raid 0. לוח האם: Gigabyte GA-EP45C-DS3R. מערכת ההפעלה המותקנת: Microsoft Windows XP Service Pack 3. ה-Windows מותקן על Partition בגודל של 80GB. כאשר אני מנסה לפרמט את ה-Partition שנותר (שהוא בגודל כ-850GB) דרך ה-Disk Management, הפירמוט נתקע באמצע (המחשב לא מגיב). אוסיף שחיכיתי כשעה אחרי שהמחשב נתקע (האחוזים של הפירמוט לא התקדמו), ועדיין הוא היה תקוע. דבר נוסף: כאשר התקנתי את ה-Windows, וניסיתי לפרמט דרך ההתקנה את כל ה-1TB, כדי להתקין עליו את ה-Windows, הפירמוט נתקע. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Voodude,

ברשותי צורב מתוצרת RICOH מדגם MP7320A, במהירויות 32X10X40. לאחרונה הוא לא צורב שום קובץ, וגם לא קורא, למרות שכאשר מכניסים דיסק הנורית דולקת. אני משתמש בתוכנת צריבה נרו. גם דיסק ניקוי שהוכנס לא נקרא. מה עושים? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם לפני כשבועיים נשרף לי הלוח אם של esc [ניסיתי לשנות בלוח אם שהמחשב יעבור על כרטיס המסך המובנה ולא על החיצוני, משום מה לאחר מכן הלוח אם נשרף] באותו יום הלכתי עם המחשב לחנות מחשבים וקניתי לוח אם חדש + כרטיס מסך חדש הלוח אם : Gigabyte - GA-MA74GM-S2H והרטיס מסך: palit geforce 9500gt 1GB המחשב מבוסס מעבד AMD לאחר השדירוג שביצעה החנות שקניתי ממנה את הרכיבים [התקנתי וינדוס חדש והכל] וכאשר הייתי שומע מוזיקה וכותב או משתמש בעכבר המוזיקה הייתה קופצת,היו שומעים כאילו טאקים כאלה בקול,בנוסף המחשב לא יכל לעמוד במשחקים עם FPS גבוה. לאחר שהחזרתי את המחשב לחנות מחשבים עם הבעיה הזאת שם אמרו לי שהבעיה היא בהארד דיסק ,ואז הם החילפו לי הארד דיסק והתקינו שוב וינדוס[משלהם…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by abanjo,

שלום לכולם. במחשב שלי מותקן כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI שלאחרונה הפסיק לעבוד. הרוב המוחלט של הפריימים נזרק בגלל CRC ERROR. אני די בטוח שזו בעיית חומרה כיוון שהחזרתי את המחשב ל IMAGE שנתיים אחורה והבעיה נראית בדיוק אותו דבר. כמה שאלות: 1. האם מישהו חושב שיש סיכוי שהבעיה אינה בכרטיס עצמו אלא נאמר בחיבור? לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-G31M-ES2L. יש דרך לבדוק את תקינות ממשק ה PCI שלו? 2. אם אני קונה חדש - האם יש עדיפות לכרטיס PCI או שאולי עדיף דונגל? 3. המלצות למוצר ספציפי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים