תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום , הורדתי מהאתר של ג'יגבייט עדכון עבור הביוס שלי . בעת ההורדה התקבלו 3 קבצים ( יש תמונה ) . עכשיו השאלה שלי היא , איזה מהקבצים הבאים הוא קובץ העדכון שיש להריץ בביוס על מנת לעדכן את גרסת הביוס הקיימת ? . אני צריך להעביר את 3 הקבצים לדיסק או קי , ולהריץ אחד מהם בעת הפלאש של הביוס נכון ? . איזה קובץ עליי להריץ בזמן הפלאש ? . דגם הלוח שברשותי : gigabyte z370 aorus gaming k3 - CF תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב מחלקים באילת והרכבתי בבית, המחשב נועד למשחקים. התקנתי ווינדוס, עדכונים, דרייבר לכרטיס מסך (מאתר החברה). דרייבר להתקן Wifi ודרייברים נוספים מתאימים ללוח האם מאתר gigabyte. זה המחשב: מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE זכרונות RAM: Corsair 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 VENGEANCE® LPX מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led + Gigabyte 650W כונני SSD: Addlink SSD 256GB S68 M.2 2280 NVMe כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כרטיסי מסך: PowerColor RX 5700XT 8G GDDR6 AXRX 5700XT 8GBD6-3DH תקשורת: Gigabyte GC-WB1733D-I Adapter AC…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. ייתכן שהנגן אינו תומך בסוג הקובץ או ב- Codec ששימש לדחיסת הקובץ. אני רוצה לצפות בקבצים של מצלמת הדרך שלי וזה ההודעה שאני מקבל. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פאקרד בל, הוא די ישן (אם צריך שם דגם כי זה חשוב תגידו לי..) בערך בן 3. עבר תיקון או 2. (בעיקר תיקוני מערכות קירור) עכשיו לאחרונה הוא לא נדלק- מה זה אומר לא נדלק..? הוא בעצם נדלק אפשר לקרוא לזה, מערכת ההפעלה לא עולה. יש עליו ויינדוס 7.. כשמדליקים את המחשב נראה כאילו הכל הולך להיות בסדר.. המחשב נטען כרגיל אך שמגיע לשלב שבו הוא אמור לפעול.. (שהמחשב נדלק למעשה במצב רגיל) רואים רק עכבר על רקע שחור-אפור. אפשר עצות כלשהן?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים:) יש לי כמה שאלות תאורטיות שמעניינות אותי ואשמח לקבל תשובות: לפני כשבוע ניסיתי לעדכן תוכנה [Bluestacks שמדמה מערכת אנדרואיד על המחשב. זה המקום היחיד שבו אני משתמש בוואטסאפ או כל סוג אחר של אפליקציות (אין לי סמארטפון)]...יש רגעים בחיים שפשוט חולפים לנגד עיניך ואין לך מושג איך ולמה נתת לכל זה לקרות - לא גיביתי את התוכנה לפני ואף לא גיביתי את הוואטסאפ. מפה לשם, כמובן שדווקא ברגע שכזה העדכון לא מצליח, התוכנה סוג של נמחקת וכל האפליקציות איתה. יום למחורת נזכרתי שאולי יש באפשרותי לשחזר את המערכת וראיתי שאכן יש נקודת שחזור לבערך 5 ימים לפני המקרה. מפה לשם לא יכולתי להתעסק בזה, הימים חלפו ואיתם הנקודת שחזור. ועכשיו לחלק של השאלות: האם תוכנה כמו EaseUS Data Rec…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי ASUS 8200 DELUXE יש לו אפשרות לוידאו IN וכמו כן לVIDEO CAPTURING אני צריך את הדרייברים של ה VIDEO CAPTURING מישהו יודע איפה אני יכול להשיג? אני לא מוצא אותם באתר של NVIDIA אז אם מישהו מוכן לתת לינק אני אשמח! בתודה מראש. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בעל לוח אם 915 neo 2 עם כרטיס רשת OB של MERVELL המחשב עבר פירמוט וכעט לאחר התקנה של XP וגם 7 הוא לא מזוהה כלל ע"י מנהל ההתקנים(יש לי את כל הדריברים העדכנים) עזרה.... עוד משהוא האם אני אוכל לעבור עם כרטיס זה עם ווינ' 7 בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו אחרי 5 דקות של פעילות. אין לי ברירה אלא לעשות ריסטארט למחשב ולחכות שוב עד שייתקע... חייב עזרה דחוף... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. לא בטוח שזו בעיית חומרה, אני עדיין מנסה לאתר את התקלה. אולי מישהו ממכם נתקל בזה בעבר. התופעה היא, שבזמן עבודה רגילה על המחשב, המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר. המחשב ממשיך לעבוד, כלומר אני יכול להמשיך להקליד פקודות ולהזיז את העכבר וכדו' אבל המסך שחור לחלוטין למספר שניות. המסך לא נכבה והמחשב לא מבצע פעולות מיוחדות. האם מישהו נתקל בתופעה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש יחסית (AMD1800 + WIN XP). לאחר מס' שעות שאני מחובר לאינטרנט (ADSL) אני מגלה ב - WINDOWS TASK MANAGER שהמחשב נמצא בעומס מלא (100% CPU USAGE) ללא שום הצדקה (כל האפליקציות סגורות) כאשר ה - PROCESS ש"שותה" את מירב המשאבים הוא SVCHOST - כ - 70%+15%. ישנם מס' PROCESS בשם זה. לאחר ביצוע end process ל - SVCHOST הסוררים - (2-3 מתוך 6 בערך) העומס יורד לאיזור 7-10% ומתנהג נורמלי (עולה ע"פ עומס אפליקציות...) נראה שאין כל השפעה לPROCESS הנ"ל מכיוון שכאשר הוא סגור המחשב עובד רגיל לחלוטין (אינטרנט ושאר אפליקציות). נמאס לי לעשות את זה כל פעם שאני מבצע REBOOT. רעיונות ? למה שייך ה PROCESS הזה? איך נפטרים ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. המחשב מאתחל ספונטנית במהלך פעילות כלשהי בוידוס (או חוסר פעילות). 2. אחרי האתחול החלון בו בוחרים את היוזר אליו רוצים להיכנס בוינדוס הוא שוב מאתחל - וכך יכול לקחת 2/3 פעמים עד שוינדוס עולה! מישהו מכיר את התופעה? פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. מפרט: p-4 2000mhz clevo 650 ddr1 512mb sis650 win xp sp2 מחשב נייד ללא שם....(עובד רצוף וחלק כבר 5 שנים!) תודה לכולם מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי צורב מתוצרת RICOH מדגם MP7320A, במהירויות 32X10X40. לאחרונה הוא לא צורב שום קובץ, וגם לא קורא, למרות שכאשר מכניסים דיסק הנורית דולקת. אני משתמש בתוכנת צריבה נרו. גם דיסק ניקוי שהוכנס לא נקרא. מה עושים? ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עושים כשיש לאגים במחשב כשרואים סירטון על מסך גדול, כל הדריברים מעודכנים, נבדקו וירוסים בעזרת NOD32 ולא נמצאו, ובוטלו כל התוכנות עם העליה של המחשב כשהסרטון קטן אין את הבעיה אבל שמגדילים אותו על כל המסך הוא עושה את הבעיה, בכל הסרטים עושה את הבעיה ולפני כמה ימים זה לא היה ווינדוס XP מעבד E2140 זיכרון 2GB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אתמול בזמן שניקיתי את חדר העבודה נפל המסך מחשב על הרצפה וחטף מכה לא נעימה מאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בזמן עליית המחשב התמונה "מופיעה-נעלמת" וכאשר מערכת ההפעלה עולה המסך פשוט מפסיק להראות תמונה למרות שהוא עדיין פועל (המנורה עדיין עובדת) כאשר אני לוחץ על כפתור הSOURCE התמונה חוזרת לשנייה ומיד נעלמת שוב פעם. יש למישהו מושג מה הבעיה ועד כמה אני צריך מסך חדש? תודה מראש לעוזרים. דרך אגב, המסך הוא SAMSUNG 226BW LCD
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה שבמשחקים(בנתיים לא קורה לי בFPS אלא רק משחקי אסטרטגיהCOH HON) גם בווינדוס הנוכחי וגם בקודם המחשב לא טוען לי טקסטורות כמו שצריך ואני מקבל מסך שחור חלקי-עד מלא ואי אפשר לראות כלום באותו אזור וכשאני מזיז את המסך למקום אחר הכל חוזר חזרה הבעיה היא שאני חוזר על אותה פעולה או אותו מקום שוב מסך שחור זה כרטיס מסך? מעבד? או שזה משהו אחר לגמרי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים טוען את הנקסוס שלי ישירות מהיציאת USB של המקלדת מאז שעברתי לווינדוס 8.1 הפלאפון לא נטען לי לא מהמקלדת ולא ישירות מהלוח אם יש מצב שזה בעיה בווינדוס 8.1 או שה7970 החדש שותה יותר מדי מתח אז אין מספיק מתח להטעין את הפלאפון
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, המחשב הוא די ישן, לוח אם Shuttle Inc Model AV40S עם 256MB Ram, Pentium 4 1.6 Ghz וזהו. כמעט בכל פעם כשמופיע מסך הטעינה של XP אחרי חצי דקה בערך, הפס הכחול נתקע ואז מופיע המסך הכחול עם irql_not_less_or_equal בצירוף הקוד: 0x000000D1(0X00000000,0X00000002,0X00000000,0X00000000) מדי פעם ה- Windows הפס הכחול נתקע לכמה שניות, ואז ממשיך, הוינדוס מצליח לעלות, אבל הוא עובד מאוד לאט! אפילו התנועה של העכבר קטועה, אבל מה שמוזר זה לסירוגין, לפעמים הוא עובד במהירות נומרלית למשך דקה. אם אני מפעיל את המחשב ב- Diagnostic Mode מתוך ה- MSconfig, או מתוך Safemod המחשב עובד בסדר גמור. יש לו Geforce2 MX מחובר ב- AGP, כרטיס קול OnBoard, וכרטיס רשת ב- PCI. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים האפשריים, …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב פנטיום 2 משרדי החל לסרב לעבוד. לפי שמונת הצפצופים הקצרים שנשמעים מדובר ב-Display memory read/write error לפי הטבלה הזו: http://bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm. לוח האם המדובר הוא M747: http://www.elitegroup.de/talentunion/files/katalog/m747.html אם תסתכלו בתמונה אפשר לראות בצד ימין סלוט אפור. אני מניח שזהו ה-Display memory ואני מקווה שהחלפה שלו תסדר את המצב. מכיוון שבבירור זה לא יהיה קל להשגה רציתי רק לשאול אם נראה לכם שזה אכן הכיוון או שיש צורך להחליף את כל לוח האם? חיבור של כרטיס מסך תקין ללוח כתחליף לכרטיס המובנה לא שינה דבר. ד"א, נראה שהנזק נגרם כתוצאה מחיבור של דיסק פגום למערכת. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התחילו כל מיני בעיות במחשב הנייח שלי (מערכת הפעלה 8.1, לאחר עדכון מערכת 8 שנרכשה כשדרוג לווינדוס 7). לאחר BOOT וכניסה לשולחן העבודה - העכבר נע ועובד אך לוקח זמן רב לתגובתיות מן המערכת (מדובר בכונן קשיח 128 C400 SSD). בשימוש בדפדפן IE יש לעיתים קרובות תקיעות (מסך לא מגיב, העכבר נע), ולעיתים הוא לא מצליח לפתוח דף חדש וטוען שיש בעיות בתקשורת על אף שאין. הבעיה הכי חמורה הופיעה כאשר במשחק CS:GO פתאום הופיע מסך כחול וכניסה לריסט. ההודעה הייתה: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR ללא פירוט מעבר לכך. הרצתי כלים לבדיקת זיכרון וכונן קשיח - לא נמצאו בעיות. כן נמצאו קבצים corrupt שהמערכת לא הצליחה לתקן בעצמה (untitled2 - קובץ מצורף). לפני שאני קובע שזה בעיה בכ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיביתי אותו והדלקתי, קיבלתי מסך שחור. כיביתי, ניתקתי את כל הכבלים, לחצתי קצת על הכפתור של ההדלקה ואז חיברתי שוב הכל והדלקתי, הפעם הכל עבד טוב. הבעיה היא שהדלקתי אותו הבוקר והוא שוב עושה לי את זה, רק שעכשיו לא עזר מה שעשיתי. מה אני עושה??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח ואני מעוניינת לשדרג אותו מחפשת מישהו שמבין שיוכל לתת לי הצעת מחיר שדרוג כי אין לי מושג ברכיבים של המחשב. מטרתו של המחשב היא גלישה באתרי אינטרנט שמירת קבצי קול ושימוש באופיס . מטרתו של המחשב ללימודים. המחשב מאד איטי עולה לאט פותח חלונות ממש לאט והייתי רוצה שיגיב בזריזות .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם קרה לי משהו מוזר שאני לא יודע איך זה קרה... פעם המחשב שלי עבד בסדר בנושא הזה ופתאום זה הפסיק לעבוד ככה... הבעיה שלי היא שאני כל פעם צריך להגדיר את ההגדרות סאונד שלי... אני ארחיב: הרמקולים במחשב עובדים בצורה דפולטיבית, אבל אם אני מחבר אוזניות... אני לא שומע ישר דרך האוזניות, אלא עדיין דרך הרמקולים של המחשב. אם אני מחבר כבל HDMI, אני עדיין שומע את הסאונד דרך המחשב ואת התמונה דרך המסך... אם אני משחק עם ההגדרות (מבטל את הרמקולים של המחשב דרך הגדרות הסאונד[לא עושה להם מיוט אלא ממש מבטל] ) אז אני שומע את הסאונד דרך הטלווזיה ו/או דרך אוזניות... למישהו יש רעיון איך אני מגדיר את זה שדפולטיבי כשאני מחבר משהו חיצוני למחשב הוא יקבל את הסאונד? (זה היה ככה, ופתאום הפסי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אחרי שהתקנתי את ההווינדוס 7 מחדש אז יש לי בעיה מעצבנת מאוד. המחשב פתאום נכבה בלי ההודעת התראה של אחוזי סוללה נמוכים, דבר שהיה לי לפני ההתקנה מחדש של הווינודס. איך אני עושה ששוב תהיה לי הודעת אזהרה שהסוללה נמוכה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי ספק ישן ג'נרי לספק של HEC 650W !!! אחרי לחיצה על POWER מאווררים נדלקים ומפסיקים מיד והלוח כן מקבל חשמל!! מה דעתכם!! מישהו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, משחקים לא זזים לי ולא הבנתי למה בקיצור בסוף התברר אין לי מולקס מחובר או איך שלא קוראים לזה, איך אני מחבר את זה איך זה אמור להראות לאיזה חור לחבר אני על סף התאבדות כי אני לא יכול לשחק SA סתם חחח תודה לעוזרים מצב נפשי קשה של בנאדם ניתן יהיה למנוע. סתם תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-