עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים אשמח לרעיון לפתרון אני רואה הספריות בדיסק החיצוני כולל תיאור הקבצים והפרטים אולם המחשב (ניסיתי בכמה מחשבים) לא מצליח לקרוא את הקובץ עצמו אלו קיבצי סרטים ואו תמונות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yadinS,

שלום המחשב שלי עושה ריסטרט ומראה תשגיאה הזות הווינדוס רושם לי ‏‏

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gregos1990,

לאחרונה אני חווה תקלה בגרפיקה, אני נכנס למשחק דרך האייקון של המשחק וזה עושה לי צבעים לא נכונים, בהירים מידי וגם קונטרסט חזק מידי, בקיצור צבעים משובשים כאלה, אומנם כשאני נכנס למשחק דרך Nvidia experience הצבעים מסתדרים והמשחק עובד רגיל, ניסיתי למחוק את הדרייבר של Nvidia ולהתקין מחדש אחרי שהורדתי גירסה מעודכנת מהאתר וזה לא עזר, במשחקים אחרים עובד רגיל גם במשחק Horizon New Dawn היה לי משהו דומה אבל זה הסתדר מעצמו. מפרט: I7-770K 4.2GHz Max Tutbo לוח אם - GA-Z270X-Gaming7-Gigabyte כרטיס מסך - Nvidia Gforce GTX 1080 TI Turbo זיכרון פנימי - 230 GB ssd + 4TB ssd זיכרון פנימי - 49GB בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by devilm,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. הרכבתי הכל כמו שצריך, בדקתי כמה פעמים שהכל נכון. אבל כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק המאווררים עובדים התאורה בלוח אם נדלקת אבל כלום לא קורה אין צפצופים אין כלום המסך לא נדלק, האורות במקלדת לא נדלקים. בדקתי הכל שוב ניסיתי להחליף בין הזכרונות לא עזר. סתם למען הבדיקה אפילו הוצאתי את הזכרונות לגמרי וגם אותו דבר אין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: core i7 920 , asus p6t deluxe, ocz 3g 1600ghz ocz3p1600lv3gk, enermax 82pro 525w, כרטיס מסך ישן של ati 2350. מארז של antec p182.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by oranhz,

יש לי מחשב שאני רוצה לחבר אותו גם למסך המחשב וגם למסך הטלוויזיה חיברתי את שניהם וכאשר רציתי להגדיר ששניהם יפעלו לחצתי על קליק ימני-מאפיינים-הגדרות, ולהפתעתי במקום לראות אופציה של שני מסכים קיבלתי אופציה של רק מסך אחד (מצורפת תמונה) מה אני אמורה לעשות בשביל להגדיר שני מסכים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אני מנסה להריץ את Crysis 1 בהגדרות מקסימליות (Very High) ולא מצליח להגיע אפילו ל60 פריימים בשביל V-Sync. ניסיתי לשחק עם הAA, יש עד x16Q - רק כשאני מוריד לx4 אני מתחיל לגרד את ה60FPS וגם זה לא ממש יציב כדי לנעול אותו ב V-Sync. מפרט: 4790K 32GB RAM GTX770 - 4GB רזולוציה: 2560x1080 אני עושה משהו לא נכון? משחק מ2007 לא אמור לרוץ חלק לגמרי על מפרט כזה? בתודה מראש.

7. מחשב חדש (מפרט לא מעודכן), נורות הזיכרון דולקות ! נורת לוח האם דולקת, המאווררים נעים ! אבל המקלדת לא נדלקת (PS2) והמסך לא מגיב ונשאר בSUSPEND כאילו המחשב היה מכובה. מה לעשות !? תבינו, אין BOOT בכלל ! נסיתי לדבר עם אנשים ב IRC אף אחד לא הצליח לעזור. נקיתי כבר את ה CMOS פעמיים ! אבל זה לא עוזר ! HELP !!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ביואסבי השמאלי קשה להוציא ולהכניס התקנים זה במיוחד נכון לדיסק און קי שיש לי של סאן דיסק צריך פשוט לממש את האחריות בקטע כמו זה או שיש איזה בדיקה נוספת לפני זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by avivi85,

אהלן חבר'ה, יש לי בעיה במחשב, הוא קורס בלי סיבה. בהתחלה זה היה קורה תחת עומס, כל איזה חצי שעה- שעה. עכשיו שיחקתי במחשב איזה חצי שעה והוא קרס. פעמיים רצוף תחת עומס. ניתקתי אותו מהחשמל ניסיתי להוציא את הבטריה של הלוח אם. החזרתי ניסיתי שוב לשחק, קרס שוב פעם אחרי שעה.עשיתי אותו דבר שוב, ועכשיו זה הגיע למצב שהמחשב עולה, נכנס לווינדוס, וקורס אחרי בערך 5 דקות (לא תחת עומס). חשבתי על לנסות לפרמט,(למרות שזה לא ניראה לי כמו בעיה בתוכנה..) נכנסתי לSAFE MOD, בשביל לנסות לגבות קבצים, וגם שם הוא קרס אחרי 5 דקות. * אחרי שהמחשב קורס , יש מסך שחור, כל המאווררים מפסיקים להסתובב , הוא כאילו מנסה להפעיל את עצמו מחדש אבל לא מציג שום דבר על המסך וכלום לא קורה. (הנורות של המחשב דולקות) …

10. Started by Minex,

יש לי Windows 10 pro, כשאני מחפש בשורת חיפוש וגם בלוח הבקרה, שמתי לב שהאופציה להוריד עדכונים נעלמה ואני לא מוצא אותה יותר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Jack_g,

במחשב היה כ.מסך LEADTEK TI4400 עכשיו שמתי בו GF2MX400 CHAINTEC בקיצור לא משנה איזה דרייבר של נווידיה אני מתקין הוא אומר a problem accured while installation ולא מתקין את הכ.מסך ניסיתי אפילו את הדרייברים של CHAINTEC ואותו דבר. ניסיתי להיכנס לSAFEMOD ולהסיר זה לא עוזר. מדובר ב WINDOWS XP. לפי דעתי זה איזה באג מפני שהיה לי את זה פעם בלי להחליף כ.מסך היה לי מותקן ה LEADTEK TI 4400 עם הדרייברים המקוריים וכשניסיתי להחליף לדרייברים של נווידיה הוא לא נתן לי עשה את הבעיה הזו הייתי חייב לחזור לדרייברים של ליאדטק. אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להתקין מפני שמדובר בכ.מסך שונה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mrsan14,

שלום , חבר הביא לי כרטיס מסך וגיליתי שזה GIGABYTE Radeon HD 4850 , לכרטיס מסך יש יציאה של 6 פינים וחבר שלי הביא לי עם הכרטיס מסך כבל כזה : http://i.imgur.com/i1f34dv.jpg חיברתי את הכרטיס מסך לחריץ ה PCI E-X16 וחיברתי את הכבל לאחד השקעים הלבנים שיוצאים מהספק . המחשב עולה , המסך עולה , אבל זה לא מראה שהכרטיס מחובר, בנוסף הכרטיס מסך היה חם אשש [יש לו קירור מאסיבי , שלא עבד כנראה החיבור של ה6 זה שלו] ניסיתי כמה פעמים לחבר להוציא להוריד דרייברים אבל זה לא פתח לי. מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3 GHz Dual-Core [איך המעבד ? סביר או ממש גרוע ?] ספק : ZU400W X2 [לפי מה שאני חושב יש מצב שהוא לא מספיק בשביל הכרטיס הזה ?] ראם : 2GB לוח אם: gigabyte technology co. ltd P35-DS…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by almor12,

היום החלפתי לוח אם וכרגע המחשב לא נדלק. החלפתי ספק כוח,הוצאתי את הזיכרונות,כרטיס מסך... חוץ מלהחליף את הלוח אם חזרה עשיתי הכל... מה עוד אפשר לעשות חוץ מללכת לטכנאי? המפרט שלי: מעבד I7 2600K לוח אם כרגע GIGABYTE Z68X ספק SEASONIC S12II 520W זיכרונות G.SKILL 1600MHZ RIPSHAW X כרטיס מסך EVGA GTX650TI כרגע רק מאוורר אחד נדלק ואז נכבה. שאר המאווררים לא מסתובבים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ron56,

- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. ייתכן שהנגן אינו תומך בסוג הקובץ או ב- Codec ששימש לדחיסת הקובץ. אני רוצה לצפות בקבצים של מצלמת הדרך שלי וזה ההודעה שאני מקבל. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח דביר
    Started by אורח דביר,

שלום לכולם, הכבל של המסך בטעות התנתק לי וכשחיברתי מחדש רשום לי no video input ניסיתי לחבר מסך אחר עם כבל אחר, גם של החשמל וגם של החשמל, ניסיתי לחבר לטלוויזיה בעזרת hdmi וגם היא לא מזהה את המחשב, לדעתי הבעיה היא בהגדרות של המערכת, תמיד היו לי שני מסכים ואחד מהם היו מוגדר כשולט וכשאחד דולק השני כבוי, עד שהגדרתי מסך כפול, עכשיו אני חושב שאני צריך להגדיר שהמסך הזה שמחובר הוא השולט הבעיה היא, איך עושים את זה בלי מסך? מערכת הפעלה win7 ומסך של philips

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liav123,

היי, אז ככה. בגלל הברקים והגשם שהיו, כיביתי את המתג של הספק כדי שלא יקרה כלום למחשב. היום, אחרי יומיים, הפעלתי את המתג, הדלקתי את המחשב, אך המסך לא עולה בכלל. המסך עצמו פועל, והמחשב עולה. לא מבין מה הבעיה... ניסיתי לעשות ריסט ולהפעיל מחדש שוב את המחשב, כלום...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Or ei,

הורדתי את MBPROBE והוא התחיל לצפצף לי על vccp2 2.26 vbat0.08 אין לי משוג מה שני אלה מישהו יודע מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KHNIH,

משום מה שום צ'ט או משחק דוגמת משחקי יאהו לא פועל אצלי כל פעם שאני מפעיל צ'ט או משחק מופיע אצלי כזאת תמונה קטנה בפינה השמאלית למעלה וזהו קופא נראה לי שזה קשור ל JAVA אבל אני לא יודע את בעיה המדוייקת. אני רוצה לציין שהבעיה היא לא בפלאש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ramiben,

שלום, יש לי 2 מחשבים בקונפיגורציה זהה (בני כ 3 שנים) שמידי פעם "קופאים" וממשיכים בעבודה תקינה Intel I7 2600K Asus P8H61-M LE למעבד קירור מים SCKTN-3000 4G RAM בדיקת טמפרטורה בעזרת SpeedFan ו HWMonitor מראה ערכים "מפחידים" בעבודה משרדית רגילה. (רצ"ב תוצאות הבדיקה) המאורר עובד כשורה במגע יד התחושה שגוף הקירור בטמ"פ סביבה פחות או יותר. האם זה נורמלי ? אם לא מה הבעיה? תודה

20. Started by proevo4ever,

אהלן חברים, בעבודה אנחנו רוצים לאפשר RemoteFX ב HYPER-V . בכל מקרה על מנת לעשות זאת המעבד צריך לתומך באופציה של HYPERTHREATING ו EPT בכל אופן יש תוכנה של מייקרוסופט שנקראת COREINFO.EXE לבדוק את הנושא. הקטע המוזר הוא שכאשר ה - HT עובד ה EPT כביכול מכובה ושאני מכבה אתה HT פתאום ה EPT נדלק. איך אפשר להפעיל אותם ביחד? המעבדים בוודאות תומכים ב-2 הפוקנציות העלאתי פה קישור תמונה עם ה COREINFO http://s13.postimg.org/9qgemuvzr/EPT.png

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה ומעצבנת: לחיצה על כל מקש ממקשי האותיות והספרות שבמקלדת (אלחוטית של קומפק) מנמיכה את הווליום במערכת (ויסטה) וכמובן שזה מצב בלתי אפשרי. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול (SB 24 LIVE!) עם כל מה שמסביבו ללא שינוי. מישהו נתקל בתופעה כזו ויכול לעזור? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Component,

שלום. לפני כמה שבועות התקלקל הכרטיס מסך שלי (innovision geforce 2mx 200). מיד השאלתי מחבר שהמעבד שלו נשרף MSI geforce 4 Ti 4600, הכרטיס פעל חלק. שלשום קיבלתי כרטיס מסך חדש - leadtek geforce 2mx 400. התקנתי את הדרייברים שעל הדיסק ואת התוכנה winfox. מאז, בכל פעם שהמחשב עולה מופיע לי המסך הכחול הזה: an exeption OE has ocured at ...... VxD VMM (01)..... לעתים המחשב גם נתקע. אני משתמש ב win98. האם מדובר בבאג בתוכנה winfox או בדרייברים? בתודה מראש, עדי רובין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nizan.n,

המחשב לא מזהה את תוכנת פלאש פלייר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. חבר'ה אני לא מצליח למצוא שידרוג לביוס אבקש ממכם אם תוכל למצוא עבורי שידרוג לביוס שלי מאחר וקניתי כונן קשיח 40 ג'יגה והביוס שלי פשוט מסרב לזהות אותו אמרו לי כי שדרוג הביוס יסדר לי את הבעיה המחשב שלי הוא: פנטיום 3 450MHz 320 זיכרון כמו כן אני מצרף לכם פרטים נוספים לוח : M6TBA Processor: GenuineIntel Femaly 6 Model 7 449MHz Stepping 3 Math Support:Present BIOS: Award Modular BIOS v4.51PG 02/23/99 Bus Type:PCI,ISA,USB Port: 1 Parallel 3 Serial Bios ID: 2A69KBOCC Bios Date: 23/02/99 Bios Type:Award Modular BIOS v4.51PG Chipset: Intel440BX/ZX Rev 3 המון תודות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by elabet,

אני מנסה לשחק "ספיידרמן 3" שלא נחשב משחק כבד במיוחד, אני משחק 10 דקות בערך ואז המשחק קופא, והמחשב עושה ריסט. אותו דבר קורה עם ניסיון רינדור קטעי וידאו שאני עורך ב-After Effects, זה מתחיל לרנדר כמה דקות ואז קופא ועושה ריסט. וכנ"ל גם עם הצמדת כתוביות ב-Virtual Dub. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: מעבד - intel dc e7200 @ 3.8gh לוח אם - gb p35 כ מסך - geforce 8800gt 512mb זיכרונות של מושקין 4 ג"ב WIN XP HOME EDITION SP2 תודה מראש~!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים