תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
או קיי היום בבוקר התחילו לי בעיות עם הקובץ הזה כל היום יש לי בעיות איתו עשיתי ריסט למחשב בבוקר והוא הקפיץ לי הודעה איך שעבר מסך הטעינה שלה ווינדוס שבא להכנס לווינדוס "שגיאה בקובץ lsass.exe" בעיה בתצורת תבנית משהו כזה לא הבנתי מה זה רוצה עשיתי כמה ריסטים עד שהצלחתי להכנס לצורה רגילה בווינדוס הייתי קצת במחשב ואז נעשה ריסט אוטומטי ניסיתי לעשות כמה ריסטים ואז המחשב פשוט הפסיק להגיב אז חיכיתי עד לא מזמן נכנסתי בsafe mod והנני כאן מחפש עזרה מה הוא רוצה ממני לעזאזל הקובץ נמצא בתקיות הבאות: C:WINDOWSsystem32 C:WINDOWSServicePackFilesi386 יש לי serviece pack 1 ואני לא מעוניין להחליף הקובץ הוא אותו קובץ בשתי התקיות ושוקל כ12 kb מי שיש לו את העזרה אני אודה לו מאוד מאוד מאו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן של המתנה קניתי היום מחשב מבוסס AMD 64bit עם כרטיס מסך 6600Gt רק מה שהלוח אם שלי עושה בעיות סאונד, המחשב עובד לאט כמו הקודם שלי,לא יודע בקיצור בעיה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN XP, אך מקבל מסך כחול פעם אחר פעם, גיגול מהיר העלה כי הפתרון הוא מצב SATA / IDE MODE, המצב אצלי מוגדר כך. ולמרות זאת - התקלה קיימת הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום בצהריים באתי להדליק את המחשב שלי והוא פשוט לא עובר את החלון פתיחה(זה שעליו כתוב Intel). ניסיתי לפרק את הHDD וגם זה לא עזר. אני אשמח מאוד שתגידו לי איך לפתור את הבעיה כי בינתיים אין לי מחשב. ולכל מי ששואל מאיפה אני כותב אז אני כותב מהמחשב של אח שלי. תודה מראש, עומר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! הבעיה היא כזאת, המחשב לא ניגש להארד דיסק, אל מערכת ההפעלה, במקום זה מופיע מין מסך שחור כזה שלמעלה יש לוגו של INTEL DESKTOP ומתחתיו כל מיני כתוביות של קופי רייט ועוד. התחתית המסך יש F12 כדי לשים את NETWORK כבוט דבייס ראשון ועוד מקש כדי להכנס לביוס. אופציה יחידה שיש להגיע למערכת ההפעלה היא דרך FAST BOOT שיש בביוס, אבל זה נתקע (לזמן מה) על המסך בוט מעבר של המעבד (של הפנטיום 4) ולא מראה את כל המסכים עד לבוט של מערכת ההפעלה (כפי שאמור לעשות,כאמור הפעלתי את ה-FAST BOOT עאלק).. מה שלא מאפשר לי במידה ואני רוצה להפעיל דיסק או כל דבר אחר דרך הבוט דבייס.. (אני צריך כי המערכת הפעלה נכשלת לעלות ואני רוצה להכניס דיסק כדי לתקן אותה) מה לעשות? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נדלק אך לא מעלה את עצמו, לאחר ההדלקה מופיע על המסך תצוגה של יצרן לוח האם (asrock) והמחשב לא מגיב לנסיונות לעלות את הביוס או לכל פעולה אחרת. ניסיתי להחליף זכרונות, כרטיס מסך, מעבד, ספק ואפילו דיסק קשיח.. הבנתי שכנראה הלוח אם הלך אבל הוא מגיב אם לא מחברים זכרונות (עושה צפצופים). לאחר איפוס הביוס המחשב הגיב ונכנס לתפריט של הביוס אבל אחרי 10 שניות המסך קפא (קרה מספר פעמים) אני די בטוח שהלוח אם הלך אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה.. התקלה קיימת מאתמול והכל קרה לאחר חיבור כרטיס מסך gts250 (הכרטיס תקין ועובד במחשבים אחרים) נ.ב- אין כבלים נפוחים על הלוח והוא נראה תקין לחלוטין. תודה מראש והמשך ערב טוב, ליעד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי רמקולים מסוג Microlab A-6321 הינה קישור אליהם http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=451502 יש לי אותם כ 6 שנים ופיתאום התחילה בעיה קטנה. הבעיה היא שאחד החיבורים שנמצאים מאחורי המגבר סובל מבעיות במגעים, כך ניראה החלק האחורי במגבר http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpRPncpe.JPG * מה שמסומן בכחול הוא החיבור שנהרס. ובדקתי את זה וזה לא בעיה ברמקול כי יש שם 3 כניסות , אחד הסאבוופר, הכניסה האדומה שבאותו שורה איתו זה חיבור לרמקול, ומה שמסומן בכחור זה חיבור לרמקול השני שהוא נהרס (ובגלל זה רק רמקול אחד עובר) ועכשיו שללתי את העיניין שאולי הרמקול תקול , כי שאני מחבר בכל פעם את אחד הרמקולים לחיבור האדום (התקין) הם עובדים בלי בעיה , לפעמים ככה אני מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות...כמעט על גבול הנואש. לפני כחודש המחשב התחיל לא לזהות כל מיני דברים שאני מכניס לUSB כגון,MP3 ,פלאפון וDOKים למיניהם. בשבוע האחרון החלטתי לעשות לזה סוף,רציתי להיפתר מהבעיה הזו כדי שאוכל להשתמש בUSB כמו שצריך. קראתי באינטרנט המון דברים,עד שנתקלתי באחד שאמר כי כדאי להסיר את כל התקני הUSB ממנהל ההתקנים->בקרי אפיק אוניברסלי. הסרתי את הכול ואז היה רשום להפעיל איזה 2 קבצי INF ועוד קובץ VBS. ולעשות ריסט וחיבורי הUSB יאתחלו את עצמם עשיתי כפי שרשום ולהפתעתי שום חיבור USB לא עבד.... כולל המקלדת והעכבר האלחוטיים שהיו היחידים שעבדו.... מאתמול כשזה קרה אני כבר לא יודע מה לעשות....אובד עצות....שום דבר לא עוזר הפעלתי סריקות לוירוסים על המחשב ואין כלום..... וע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס דיי חדש שנקנה עם המחשב: i5-760, gigabyte mobo usb3 p55, 8GB ram DDR3 עבר מצויין עד עכשיו. הייתי עושה לו OC לכיף בטווחים נמוכים והכל היה בסדר. רציתי לראות כמה תופסת לביצועים תיהיה למשחק metro 2033 והוספתי בMSI AFTERBURNER איזה 50 מגה-הרץ עלובים ונכנסתי למשחק. הכל מחורבש, ולא רק בזה אלא בכל משחק אחר. החזרתי למצב הרגיל של הכרטיס, לא מסתדר. הורדתי 50 מגה-הרץ מתחת לרגיל, לא מסתדר. הסרתי והתקנתי את הדרייבר מחדש ואפילו עם driver sweeper, לא עוזר. הדרייבר הוא 260.99 ניסיתי להחזיר ל 259 וגם לא עוזר. מספר פעמים החלפתי בין הגרסאות עם כל האפשרויות, שום דבר לא עוזר. furmark קורס מתי שאני מפעיל בדיקת יציבות. msi kombuster עולה עם המון ארטיפקטים. האם 50 מגה-הרץ הספיקו לדפוק לי את …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר הארד דיסק בנוסף לקיים. שני הארדיסקים מסוג סאטא SATA אחד 80 ג"ב והשני 160 ג"ב הווינדוס מותקן על ה80 יחד עם שאר התוכנות מאחר ש SATA לא צריכים ג'אמפרים אז אני פשוט מחבר אותם רגיל הבעיה שהמחשב לא מזהה את ההרדיסק שאני רוצה לצרף אבל בBIOS SETUP הוא כן מזהה את ה160 בתור THIRD IDE MASTER ואת ה80 FOURTH IDE MASTER ההארדיסק של ה160 מוגדר הכל על אוטומט 32BIT DATA TRANSFER הוא מוגדר על DISABLED מה עושים איך עושים שהמחשב יזהה את ההארדיסק החדש? תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן 3.5 (amd athlon 3000, wd80 sata+wd320sata, board gygabyte nfarce 3 chip) . למחשב מחובר צורב בחיבור ide ועכשיו כשחיברתי צורב נוסף(פיוניר) בממשק sata המחשב מתחיל לעלות אך נעצר ורושם "verifying dmi pool" ואינו ממשיך להעלות את מערכת הפעלה., בביוס בקרי ה sata פעילים. ניסיתי לחבר את הצורב החדש לשני בקרי sata שונים אך זה לא עזר. כשאני מנתק את הצורב החדש המחשב עולה רגיל. תודה מראש על העזרה ???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב עם לוח אם בעל שני סלוטים של pci. האם יש איזושהי דרך שאוכל להרחיב את מספר הסלוטים (אולי ע"י הוספת יחידה חיצונית...) שאוכל להגדיל את מספר הסלוטים לשלוש או ארבע? ראיתי במספר אתרים (לא ישראלים) שיש יחידה שנקראת pci expansion box. האם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות במחיר עממי דבר כזה? בברכה ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התקנת מערכת הפעלה Win Xp Sp3 המחשב לא מזהה התקן USB,לאחר בדיקה במנהל ההתקנים,לא נראה זכר להתקן USB במחשב ניסיתי להתקין את הדרייבר מהדיסק ועדיין לא מזהה כלום,ז"א זה לא שאני רואה איזה סימן שאלה או קריאה על ההתקן אני אפילו לא רואה שקיים דבר כזה.. מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את ההתקן?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה , המפרט : P4 2.8 ABIT IS7-E I865PE FX 5700 ... קיצר קניתי 2 גיגה DDR400 של קינגסטון , המחשב לפני שמגיע לווינדואס עצמו עושה ריסט , או בזמן הטעיה של המסך עם הקווים , או אחריו . יש לי עוד 2X512 גנריים ... שמתי אותם והכל בסדר , עכשיו זה כבר פעם שניה שזה קורא הוא הביא לי 2 גיגה אחרים לפני של קינגסטון ואמרתי לו שהם דפוקים והחליף לי לחדשים , משהו פה לא הגיוני , לא הגיוני ש4 סטיקים דפוקים . אגב נוסה על מחשב אחר : P4 2.4 MSI 6580 ואתה הבעיה , ושמתי שם רק גיגה אחד כי הוא תומך עד 1.5 גיגה ... קיצר אשמח אם מישהו יוכל לעזור . http://www.dooyoo.co.uk/motherboard/abit-is7-e/details/
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מנסה לפתוח את האקסל ואת האופיס וישר מקבלת הודעה של להמתין עד להתקנת תוכנית התקנה ולאחר מכן רושם ללא הצלחה ונסגר אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה המותקנת:windows 10 מקורית גרסת מערכת ההפעלה, כולל סיביות (ביט):windows 10 home 64 bit תיאור התקלה: היי, אני סטונדט למדעי המחשב,חלק מהקורסים דורשים ממני לתכנת בשפת C על ממשק לינוקס הורדתי VMWARE Workstation pro v15.0.3 פתחתי מכונה וירטואלית חדשה מבוססת Ubuntu 20.10 (לינוקס). פעמים רבות כשאני מריץ את המכונה אני מקבל מסך כחול ואיתו השגיאה: page_fault_in_nonpaged_area המסך הכחול קורה ממש לאחר לחיצה על מקש Power on this virtual machine אפשר לראות את המכונה מתחילה לעלות ואחרי 5 שניות מקבל את המסך הכחול מידי פעם המכונה מצליחה לעלות ללא בעיות, אך ברוב במקרים לצערי היא לא ואני מוצא את עצמי עושה לא מעט ריסרטים למחשב (פוגע בו) על מנת להצליח לעלות את המכונה אש…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אני מנסה להתקין פורטנייט על מחשב עם הנתונים האלו : לצערי מופיעה אי התאמה והמחשב מזהה 2 ליבות במקום 4 ולא נותן אפשרות להעלות את המשחק, אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 2 אם 40 גיגה ורציתי להוסיף לא עוד 80 גיגה אבל הוא לא מוכן לזהות לי אותו המחשב שלי בנוי כך שיש לי פנטיום 2 350 הרץ 512 sdrm לוח אם אסוס p2b ואין לי מושג למה הוא לא מוכן לזהות לי אותו התיעצתי אם אנשים ואמרו לי שיכול להיות שצריך דריבר ללוח אם בשביל שהוא יוכל לזהות לי אני לא יודע אם זה הגיוני[בקיצור אנשים עיזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבוקר הדלקתי את המחשב, ביצע IDE SCAN זריזה ואז פשוט מופיע מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית וזהו, פה הוא נעצר. הוא עבד טוב לפני זה, ולא התקנתי שום רכיב חדש בזמן האחרון. אני יכול להיכנס ל BIOS ולתפעל אותו כרגיל. אני בנתיים בתהליך בדיקה של הכוננים הקשיחים במחשב השני, אבל הייתי שמח לעצות בנתיים. תודה מראש עריכה: חיברתי את הדיסק הקשיח הראשון למחשב הנוסף, בנתיים נראה בסדר רק שאני לא יכול למחוק/לשנות בו קבצים, כי קופצת הודעה שהקובץ בשימוש או שהדיסק מוגן מפני כתיבה. אני צריך למחוק כמה דברים כדי שיהיה מקום להתקין ווינדוס מחדש... עריכה 2: הדיסקים הקשיחים פועלים בסדר במחשב השני. מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי מחולק כרגע ל3 ספריות (C, D ,E ).. רציתי לדעת אם אפשר לשנותאת גודלם באיזה שהיא דרך בלי לפרמט ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לכתוב במחשב וזה כותב לי Hi, Please Check this new facebook hacker here >>> http://www.onrakish.ru/ico/o.exeH האנטי וירוס שלי לא מזהה את הוירוס מה אני עושה?????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, צפיתי במדריכים, בסירטונים או כתובים... אני חושב שאני עושה אותו דבר - אבל בסופו של דבר מקבל אנשי קשר רייקים לגמרי באאוטלוק. יש לי קובץ CSV שיצרתי מ GMail אבל שאני עושה יבוא - אני מקבל אנשי קשר ללא תוכן. אשמח אם מישהו יוכל לעזור איכשהו. יש לי אופיס 2010 וגם 2003 אם צריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאתמול בבוקר כל משחק שאני משחק מקבל Stop working אחרי 5 דקות שאני בפנים עשיתי היום בדיקת וירוסים וזה לא עזר אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני כרגע בצבא והתבשר לי שהמחשב שלי שבק חיים הוא נדלק, מעלה את הלוגו של הביוס ואז כותב את ההודעה No virtual disk found! No physical disk found! שתאכלס תמיד הייתה שם ומכאן והלאה המסך שחור עם הבהוב של הסמם שאיתו כותבים בדוס, נתקע עם ההבהוב משמאל למעלה יש לי מחשב כבר די ישן - i7 920, asus p6t deluxe, 285 gtx ואיזה 3 ג"ב ראם שאני לא זוכר לפי דעתי קפץ החשמל ומשהו השתבש אצלו, ניסיתי ריסטרטים כולל ניתוק מהחשמל עם לחיצה על ההדלקה. מה הלאה? הוצאת סוללה מהלוח אם ואז מה? זה נשמע לי כמו משהו תוכנתי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מזה כבר שבוע ויותר. אני לא יכול לשחק בשום משחק כבד. אני מנסה לשחק COD או BBC2 ואני פשוט לא יכול זה טוען לי ב- COD משימה כבדה יותר ואז יוצא ומראה לי את זה: כל התמונות אותו דבר אבל צילמתי כמה שהבעיה תהיה ברורה יותר. תמונות: החליפו לי את הזיכרונות היום לחדשים כי חשבו שזאת הבעיה, מסתבר שלא! אני עדיין לא יכול לשחק ולהפעיל דברים כבדים. אין לי מושג כבר איפה הבעיה... אני צריך עזרה באופן דחוף. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-