עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yanivle32,

הדלקתי היום את המחשב , מסך שחור עם חלונית קטנה בצד ימין administrator system 32 אין אייקונים רק ב alt ctrl delte אני יכול להפעיל task manager אותו דבר ב safe mode מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. טוב אז ככה, התמונה דיי חדה, אבל כאילו כל הדברים במסך נמרחים , קשה לראות את זה אבל זה קורה, זה לא היה לי מקודם, ועצם העובדה שאני קורא טקסט שהוא קצת מרוח גורמת לכאבים בעיניים ונראה לי שאני מאמץ אותם סתם לחינם, כשחזרתי ראיתי שהמחשב שלי עשה ריסט לבד, וזה עלה ככה.. איך אני מסדר את זה? מה זה יכול להיות? עשיתי ריסט אחרי זה שוב.. לא ממש הסתדר. אפשר להגיד שאלו מן שובלים שנשארים למשל מהטקסט או מהתמונה לצד ימין, והם מטשטשים עד שהם בלתי נראים, אני חייב לסדר את זה, ד"א המסך שלי הוא SAMTRON 96BDF הנה תמונה http://www.atraf-f.net/prblm.PNG תגדילו אותה, ותתקרבו איפה שיש עיגולים זה חלק מהמריחות, אם אתם לא רואים אולי הבעיה במסך עצמו, בבהירות, בניגודיות או לא יודע מה שיחקתי עם זה שעה, הקצ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז ככה אני משחק במשחק הנוסטלגי WORMS עכשיו אני מתחיל לשחק והכל בסדר אבל לאחר דקה, חצי דקה זמן משתנה כל המסך נהייה לי בצבעים מוזרים כאלה ולא נח לשחק ככה! יש לי מחשב נייד עם כרטיס GeForce 8400GS יש לציין שאין לי בעייה עם יישומים אחרים זה ספציפית למשחק הזה כי הוא כנראה יישן! יש דרך לפתרון?? תודה רן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. משהו מבין ב QNAP???(זקוק לתמיכה)האם אפשר להעביר מ QNAP למחשב רגיל את הדיסקים??ולהמשיך ב RAID

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום , פרמטתי לחבר שלי את המחשב לפני כמה ימים, אבל כנראה הדיסק שהוא השיג היה פגום והמחשב לא הצליח להתקין סיפרייה בשם DRIVERS.CAB שמן הסתם הכילה דרייברים.. הכל עבד טוב וחשבתי שלא יהיו בעיות, אבל כשניתקנו את העכבר והמקלדת.. וחיברנו שוב, ראינו שזה לא עובד פשוט.. הPS2 והUSB לא עובדים.. המחשבה הראשונה שעולה לי בראש זה שבספרייה שהוא לא הצליח להתקין היו דרייברים של PS2 וUSB.. עכשיו אני צריך להתקין ווינדוס שוב.. השאלה איך אני עושה את זה בלי מקלדת ועכבר.. אמרו לי שבביוס ולפני שהווינדוס עולה , המקלדת תעבוד.. אבל עוד לא בדקתי, זה נכון? :] ואם יש דרך אחרת או שזה בכלל לא קשור לסיפרייה של הDRIVERS - אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Lidor Abu,

חברים יש לי מחשב נייד שקניתי השבוע Dell Inspiron 3537 והwindows כל הזמן שואף ל 100 אחוז (windows 8) עשיתי בדיקת חומרה למחשב והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Hagar Cohen,

הי יש לי מודם סלולרי ProView 4GPro Highspeed USB Dongleניסיתי לחבר אותו למחשב נייח והוא איטי באופן מוגזם החלפתי חבילת גלישה ל200 ועדיין איטי מאוד. יש משהו שאפשר לעשות ? תודה לעונים/ות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. איך אפשר למנוע ממחשב נייד לקום ממצב שינה אחרי פתיחת המסך ? ניסיתי לחפש את האפשרות בהגדרות צריכת החשמל, אבל לא מצאתי כל מה שיש שם זה מה קורה כאשר אני סוגר את המסך, ולא מה קורה כאשר אני פותח את המסך המחשב הוא HP. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, משחקים לא זזים לי ולא הבנתי למה בקיצור בסוף התברר אין לי מולקס מחובר או איך שלא קוראים לזה, איך אני מחבר את זה איך זה אמור להראות לאיזה חור לחבר אני על סף התאבדות כי אני לא יכול לשחק SA סתם חחח תודה לעוזרים מצב נפשי קשה של בנאדם ניתן יהיה למנוע. סתם תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קניתי מחשב מחלקים באילת והרכבתי בבית, המחשב נועד למשחקים. התקנתי ווינדוס, עדכונים, דרייבר לכרטיס מסך (מאתר החברה). דרייבר להתקן Wifi ודרייברים נוספים מתאימים ללוח האם מאתר gigabyte. זה המחשב: מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE זכרונות RAM: Corsair 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 VENGEANCE® LPX מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led + Gigabyte 650W כונני SSD: Addlink SSD 256GB S68 M.2 2280 NVMe כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כרטיסי מסך: PowerColor RX 5700XT 8G GDDR6 AXRX 5700XT 8GBD6-3DH תקשורת: Gigabyte GC-WB1733D-I Adapter AC…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי צורב של BENQ עם הרבה "שנות טיסה"... היום ניסיתי לצרוב עם דיסקים חדשים שקניתי מסוג EPOCH 700MB. ניסיתי לצרוב סרט ששוקל 680MB אבל כאשר ניסיתי לצרוב קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת כך: calibration area full invalid write state could not perform endtrack could not perform fixation command sequence error could not perform fixation מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה קרה פה??? מה לא בסדר והכי חשוב... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by v_man,

אני מחפש דרייברים למחשב שציינתי למעלה נכנסתי לאתר של acer יש שם דרייברים הורדתי אחד אחרי השני התקנתי ועדיין המחשב לא חזר להיות כמו לפני הפורמט נאבד לי הדיסק של הדרייברים הוא עושה לי בעיות בטאץ פד (אי אפשר לגעת בו ב 2 אצבעות) המחשב הזה זה 3D ואין לי את התוכנה שמריצה 3D אם למשהו יש אותו מחשב יש לו את הדיסק ויכל להעתיק את הדיסק ולעלות לי לאינטרנט אני מאוד מאוד ישמח אני כבר מיואש הורדתי כ"כ הרבה דרייברים וכלום לא עזר לי תודה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by arkadur,

כרגע אני עובד ללא כרטיס מסך חיצוני, אלא אם זה שנמצא ב4790K, והלוח לי מוציא יציאות HDMI ויציאת DP. אני מחובר עם 2 מסכים מתוך 3 נכון לעכשיו, למחשב יש השהייה של כיבוי המסכים לאחר 5 דקות בהגדרות צריכת החשמל. שמתי לב, שהמסך שמחובר בDP, משחיר, אבל לא מתכבה כמו המסך שמחובר בHDMI. המסך פשוט נשאר דלוק. מישהו מכיר את התופעה? יש לזה פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר מחפש לה פיתרון זמן רב. כאשר אני רוצה לשמור כל קובץ שהוא (וזה לא משנה אם זה באינטרנט או בשימוש בוורד) אני לא מצליח לראות את שאר הקבצים כדי שתבינו למה אני מתכוון תסתכלו בתמונה שאני מצרף ותבינו על מה אני מדבר. כשאני בא לשמור אז כל המסך של השמירה הוא אפור מישהו יכול לעזור לי? תודה [ATTACH=CONFIG]6082[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Emmanuell,

אז קניתי את ה Microsoft HD 3000 , הכל טוב ויפה כאשר אני משתמש בתוכנה שמגיעה איתה - Microsoft LifeCam , הוידיאו נראה מעולה ורץ ב30 fps ב 720p כאשר אני בודק אותה בכל מקום אחר , למשל בסטרימיניג בטוויץ' וכו' אז אני מקבל בערך 5 fps לא משנה כמעט באיזו רזולוציה .וב 720p זה מגיע גם למצגת שקופיות ב 1fps . בדקתי גם בלפטופ שלי ואני מקבל עם המצלמה המובנת תוצאות יותר טובות ...כל הדרייברים עדכניים וכו'

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by roihanouka,

יש לי בעיה כבר כחודש בכרום, מסיבה לא מובנת הכרום השתבש לי לגמרי, מציג לי אתרים לא ברורים כתוביות שעולות אחד על השני מצ"ב תמונה לדגומה מאתר MAKO בקיצור זה אני לא רוצה אפילו לחשוב לעבור לדפדפן אחר אבל עושה לי מלא בעיות אשמח לעזרה שלכם תודה

17. Started by white_angel,

מחשב חדש יחסית (AMD1800 + WIN XP). לאחר מס' שעות שאני מחובר לאינטרנט (ADSL) אני מגלה ב - WINDOWS TASK MANAGER שהמחשב נמצא בעומס מלא (100% CPU USAGE) ללא שום הצדקה (כל האפליקציות סגורות) כאשר ה - PROCESS ש"שותה" את מירב המשאבים הוא SVCHOST - כ - 70%+15%. ישנם מס' PROCESS בשם זה. לאחר ביצוע end process ל - SVCHOST הסוררים - (2-3 מתוך 6 בערך) העומס יורד לאיזור 7-10% ומתנהג נורמלי (עולה ע"פ עומס אפליקציות...) נראה שאין כל השפעה לPROCESS הנ"ל מכיוון שכאשר הוא סגור המחשב עובד רגיל לחלוטין (אינטרנט ושאר אפליקציות). נמאס לי לעשות את זה כל פעם שאני מבצע REBOOT. רעיונות ? למה שייך ה PROCESS הזה? איך נפטרים ממנו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ranici,

[move] שלום, [/r][/move]בזמן עליית המחשב המחשב מתקשה בגישה להארדדיסק. מערכת ההפעלה לא עולה, ישנן שגיאות על קריאת הארדדיסק. גם לאחר החלפת הארד דיסק יש אותה בעיה. חשדתי בבעיה בספק כוח עקב התמונה המצורפת (קריאת מוזרה של 5V). החלפתי לספק כוח חדש - אך עדיין אותה בעיה עם אותה קריאה מוזרה ב- BIOS ? מה דעתכם? הלך הלוח אם? אולי בעיה אחרת? הצעות רעיונות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב, ניסיתי להתקין הארדיסק חדש, חיברתי את כל החיבורים, הדלקתי את המחשב והתצוגה הפכה למשובשת(ראו תמונה). ניסיתי לנתק את כל ההארדיסקים, לנסות כל פעם סטיק זכרון אחר, הוצאתי וניקיתי את כרטיס המסך(8800GTS), וכלום לא עזר. אודה לכם אם תוכלו לעזור. תודה! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by izahk,

היתקנתי כרטיס בקר לכוננים נוספים .RAID. ואין לי דרייבר מתאים. אני משתמש ב-WIN2000- לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by amirhe,

היי לכולם, מקווה שמישהו יוכל לתת לי רעיון לגבי הבעיה שמיד אפרט. יש לי מחשב שנרכש בשנה האחרונה. בחודש האחרון התחילו רעשים שנשמעים כמו "קליק" והם מופיעים אחת לכמה זמן. הזמן בין קליק לקליק משתנה אבל הם לא רצופים מאד. אלו לא המאווררים מכיוון שהקליקים האלו מופיעים גם כשהמחשב כביכול סגור. בהתחלה חשבתי שאולי זה הספק (ספק של LIBERTY 500) ואז ביצעתי את הפעולות הבאות : 1. העברתי את שקע החשמל של המחשב לתקע אחר 2. כיבית את הספק מהמפסק שיש על הספק עצמו. למרות זאת עדיין הופיע אותו קליק. חשבתי אולי יש משהו נוסף שמזין את המחשב כמו שקעי USB . יש לי כרטיס קול חיצוני איתו אני עובד להקלטות מוזיקה ומקלדת מידי, נתקתי את מקלדת המידי כי חשבתי שאולי היא שולחת פקודות כלשהן למחשב אבל זה לא עזר. נשמ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by miki77,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב כול שנייה שאני ניכנס לאינטרנט או למשחקים יש לי שגיאה כזואת "internet Explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר אנו מתנצלים על אי-הנוחות" אוקיי נסתי לתקן לא הצליח לי עבר יום יומיים הכנסתי דיסק פרימוט למחשב הפעלתי מחדש אוקיי ואחר כך לא הצליח לפרמט כתוב כזה ABORT:10014 Cannot open" 1:3\GHOST\ MAL YHEB"

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Tokadon,

המחשב עובד אצלי כל הזמן. כשאני עוזב אותו לזמן ממושך, נניח במהלך הלילה, המחשב נכנס למצב שינה והמסך עובר לסטנד-ביי. בבוקר אני מנסה להוציא אותו ממצב שינה, אבל המסך מתקשה "להתעורר". הנורה שלו עוברת לירוק, אבל מהבהבת והמסך לא מציג דבר. לאחר המתנה של רבע שעה, לפעמים יותר, המסך פועל כרגיל. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה במסך, אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש, בשלב שהביוס עולה, המסך נדלק כמו שצריך פתאום והנורה מפסיקה להבהב. כשאני מעלה את וינדוס במצב בטוח המסך גם כן מתפקד כרגיל. הנחתי שאני צריך למחוק ולהתקין מחדש את הדריבר להכי מעודכן. עשיתי את זה, אבל הבעיה חזרה על עצמה. יש לכם רעיונות? כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GeForce 8500 GT.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by miki891,

היי יש Logitech מצלמה אינטרנט. אני היתקנתי בחלונות 98 ולא רואים תמונה. יש לי מחשב חדש : לוח אם Asus P4P800 מעבד 2.8 (800) זיכרון 512MB - (400 USB 2.0 G-4 - 128MB אני היתקנתי הכל דרייברים של הלוח אם. למה אני לא רואה תמונה? נסיתי להיכנס לאתר של החברה Logitech והורדתי דרייבר חדש. וזה לא עבד ולא רואים תמונה. מישהו יודע איך פותרים את התקלה המוזרה? עיזרו לי למישהו יש כמוני כמו לוח אם P4P800 וניתקל בבעיה שלי דומה? בתודה מראש מיקי בברכת חג שמח לכולם...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by .:YoGy:.,

היי כולם קרה לי משהו מוזר שאני לא יודע איך זה קרה... פעם המחשב שלי עבד בסדר בנושא הזה ופתאום זה הפסיק לעבוד ככה... הבעיה שלי היא שאני כל פעם צריך להגדיר את ההגדרות סאונד שלי... אני ארחיב: הרמקולים במחשב עובדים בצורה דפולטיבית, אבל אם אני מחבר אוזניות... אני לא שומע ישר דרך האוזניות, אלא עדיין דרך הרמקולים של המחשב. אם אני מחבר כבל HDMI, אני עדיין שומע את הסאונד דרך המחשב ואת התמונה דרך המסך... אם אני משחק עם ההגדרות (מבטל את הרמקולים של המחשב דרך הגדרות הסאונד[לא עושה להם מיוט אלא ממש מבטל] ) אז אני שומע את הסאונד דרך הטלווזיה ו/או דרך אוזניות... למישהו יש רעיון איך אני מגדיר את זה שדפולטיבי כשאני מחבר משהו חיצוני למחשב הוא יקבל את הסאונד? (זה היה ככה, ופתאום הפסי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים