תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
התקנתי הארד דיסק חדש בנוסף להארד דיסק אחר אני עובד איתו כבר יומיים והורדתי השארתי אותו פתוח כל היומים והוא עבד חלק ! רק היה לי פעמיים מסך כחול (שלא ממש שמתי לב לתוכן) אבל היה רשום בו VXD למה זה יכול להיות קשור ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם באחד המחשבים מותקן לוח אם asus a55bm-a עם כרטיס רשת Realtek® 8111G. המחשב מחובר בכבל להוטבוקס - והמהירות מוגבלת עד 50MB בבדיקת מהירות. בבדיקה עם מחשב אחר באותו כבל המהירות מגיעה ל 90mb. בדקתי שהדרייברים+ביוס מעודכנים - מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הנתונים שמפורטים למטה, ודבר כמעט אינו מותקן על המחשב אך כשאני מנסה לשחק overwatch,שכרגע התקנתי, הוא זז לאט מאוד גם עם נתונים נמוכים מאוד. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שומע MP3 וכו' אך לא שומע MIDI... מה אפשר לעשות? האם זה דרייברים של כרטיס קול? דרייברים של DIRECTX? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין במחשב HDD חדש 80GB של חברת ExcelStore. על הפריימרי יש לי HDD+CD. את החדש אני מתקין על סקנדרי מאסטר ומג'מפר בהתאם. הבעיה: באיתחול, הBIOS אינו מזהה את הכונן החדש והמחשב נתקע ואינו מעלה את מערכת ההפעלה. קונפיגורציה: Mother Board - LX-6AP2(EX) <- הסוגריים צריכים להיות על EX BIOS Type - Award Modular BIOS v4.51PG BIOS ID - 08/11/1998-i440EX-W977TF-2A69JF9EC-00 Chipset - Intel 440EX/LX rev 3 Operating System - Win98 מידע נוסף: - הכונן, כבל IDE, והג'ימפור תקינים (בדקתי על מחשב אחר). - אולי הBIOS אינו תומך בHDD החדש ונדרש שדרוג. איך ניתן לדעת זאת? והיכן להשיג את 2 הקבצים הדרושים לצורך שדרוג הBIOS ? (נראה לי שלחברה של לוח האם, LX-6AP2(EX), אין אתר ברשת) -האם AT…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצורך העניין, התקנתי וינדוס 7 לפני כחודשיים. הכל עבד כשורה אך לפני כמה זמן קרה לי שכשאני מפעיל את המחשב, הווינדוס עולה, התוכנות (אנטי וירוס וכו') עולות והכל, אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים בכלל. אמרתי לעצמי- טוב נו ננסה לפרמט, אבל אפילו במסך הפירמוט שמפעילים דרך הבוט, המקלדת לא עובדת. יכול להיות שזו בעיה במערכת ההפעלה? אחרי כמה רסטארטים העכבר החל לפעול אולם כשלחצתי על כפתור אחד במקלדת, הכל נתקע שוב. ואז אחרי עוד כמה רסטארטים העכבר והמקלדת חזרו לעצמם. הדבר הזה קורה לי כל יום ואני צריך כל פעם לעשות מלא ריסטים. קראתי באיזה פורום על עוד משתמש שזה קורה לו, והוא אמר שהוא פרמט כמה פעמים ואחרי כמה ימים זה שוב חוזר לו. מה יכולה להיות הבעיה?? איך פותרים את זה?! אני כבר מיואש ולא יודע…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש (מפרט לא מעודכן), נורות הזיכרון דולקות ! נורת לוח האם דולקת, המאווררים נעים ! אבל המקלדת לא נדלקת (PS2) והמסך לא מגיב ונשאר בSUSPEND כאילו המחשב היה מכובה. מה לעשות !? תבינו, אין BOOT בכלל ! נסיתי לדבר עם אנשים ב IRC אף אחד לא הצליח לעזור. נקיתי כבר את ה CMOS פעמיים ! אבל זה לא עוזר ! HELP !!!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש נייד לעבודה משרדית . דגש על משקל מינימלי, גודל 13.3 מכס' ועדיף פחות , וזמן סוללה. מראה, עיצוב וכו' לא חשובים לי. מה שכן, הוא צריך להיות מסוגל להחליף ביעילות את הנייח שלי במקרה וישבוק חיים. כלומר להתחבר בhdmi למסך, ושיהיו לו לפחות 2 חיבורי usb מסורתיים. 1. מתלבט בין ה- ASUS - UX331UAL קל המשקל הזה , אבל שמצריך תשלום גבוה מאוד עבור הרחבת אחריות, לבין ההעדפה שלי למשהו סולידי אבל יקר יותר של דל 2. (ראיתי גם מחשבים שעונים לדרישות עם מעבד מדור 10 שאפילו מתומחרים נמוך יותר ואני לא מבין איך זה.. ) 3. מישהו יודע אם יש עדיין בעיה עם מלאים בחנויות ? 4. ואם מדברים על אחריות, ראיתי ביקורות נוראיות על השירות של אסוס בארץ, ומאידך הבנתי שגם השי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי HD של 3TB, כאשר חיברתי אותו למחשב, המחשב מזהה רק 2TB ומראה לי עוד 780GB, שאני לא יכול לעשות איתם כלום ... כלומר, כשאני הולך ל MANAGE (לחצן ימני כל המחשב שלי), אני רואה שם אתץ ההארד דיסק מחולק ל 2, ל 2TB הוא נתן לי לעשות פורמט ולחלק השני שהוא 750GB הוא מראה לי אותו אבל לא נותן לי לעשות איתו כלום, כאילו הוא לא שמיש. מה אני עושה ??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי לוח אם והפאנל הקדמי לא עובד(usb עובד אודיו לא). בדקתי בספרי ההוראות וכנראה יש שינוי כלשהו בחיבור של הפינים. השמאלי של הישן והימני של החדש. איך אני צריך למקם את הפינים בחדש? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת הפעם הראשונה שנרשמתי לאתר..בדכ הסתפקתי בלקרוא בפורומים וללמוד מבעיות של אחרים. הפעם לא מצאתי בשום פורום את אותה בעיה! אז ככה המסך של asus mw221c והכרטיס מסך הוא hd4870 הבעיה היא שכשאני נכנס למשחקים מסוימים כגון alone in the dark//assian creed ועכשיו גם mirror edge שהמסך נהיה חצוי בצדדים,מין 2 פסים שחורים אחד מלמעלה ואחד מלמטה,כך שהתמונה לא ניפרסת לכל אורך המסך.. זה לא בעיה בהגדרות הגרפיות כי כבר ניסיתי את כולם,ואף את כל הרזולוציות! במסך לא ניתנת אפשרות למתיחת התמונה כי זה DVI וזה ממש מעצבן! על mirror edge ממש לא בא לי לוותר..אז מה ניתן עוד לעשות?!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש Logitech מצלמה אינטרנט. אני היתקנתי בחלונות 98 ולא רואים תמונה. יש לי מחשב חדש : לוח אם Asus P4P800 מעבד 2.8 (800) זיכרון 512MB - (400 USB 2.0 G-4 - 128MB אני היתקנתי הכל דרייברים של הלוח אם. למה אני לא רואה תמונה? נסיתי להיכנס לאתר של החברה Logitech והורדתי דרייבר חדש. וזה לא עבד ולא רואים תמונה. מישהו יודע איך פותרים את התקלה המוזרה? עיזרו לי למישהו יש כמוני כמו לוח אם P4P800 וניתקל בבעיה שלי דומה? בתודה מראש מיקי בברכת חג שמח לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה אמתול ראיתי שבמחשב שלי נדלקה הנורה האדומה למטה במארז אז כמו שאני יודע כיבתי את המחשב והידקתי את הרכיבים , וכשהדלקתי שוב המחשב פשוט לא עלה לי. היום שוב ניסתי והמחשב ציפצף לי ציפצוף חצי שנייה הפסקה וככה 3 פעמים אחרי כמה שניות הוא שוב התחיל אבל עשה בדיוק ככה ברצף בלי הפסקה. אז לפני מה שהבנתי זה הוא הזיכרונות או הכרטיס מסך מה אני עושה ? ולא להגיד לי BIOS RIPER ולעזוב אותי וכל זה כי אין לי ממש מושג אז תסבירו לי הכל בסדר סידרתי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי כמו שאמרו לי כאן מהאתר של maxtor תוכנה שמותקנת על גבי floppy בשם powermax איך אני מפעיל אותה ומה היא בדיוק עושה????
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שדרגתי מרמקולים של קריאטיב (SBS120) לJBL CREATURE 2 והתחילה לי תופעה מוזרה, בלילה אני מעביר את המחשב (win 7 ultimate מפרט בפרופיל) לsleep והרמקולים מתחילים להוציא מעין פצפוצים סטטים כאלו, וזה ממש מפריע, השתקה של הרמקולים משתיקה גם את הרעשים. (רק השתקה פיזית, לא השתקה של הצליל במחשב) הדבר לא קרה לי מעולם עם הקראייטיב. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לתופעה, או יותר חשוב איך אפשר לטפל בה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן עריכה בפוטושופ, בזמן שינוי פרמטרים התגובה איטית משהו כמו 2-3 שניות בכל שינוי לדוגמא: בזמן שינוי צבעים או סטורציית צבע השינוי מתבצע בהדרגה איטית מה שמפריע לאופן עריכה שוטף. ברשותי שני מסכים: 1.DELL U2311H 2.LG L1900R שעובד כמסך משני בעריכה המסכים מחוברים לכרטיס מסך יחיד מדגם: NVIDIA GeForce 8400 GS (256 MB) הדל מחובר לכניסת DV אשר עובד ב- FHD ה-LG מחובר לכניסת VGA אשר עובד ברזולציה 1280X1024 מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz זיכרון: 6G DDR2 800mhz אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי ממה זה נובע ומה עלי לשדרג? האם יכול להיות שהכרטיס מסך חלש מדי בכדי לסחוב שני מסכים? ואם כן מה מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח (שוב אך ורק לעיבוד תמונה ולא וידאו\משחקים) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום רמקול USB חיברתי אותו ללפטופ הוא הוריד דריברים והתחיל לנגן הבעיה שלי איתו שהוא כרטיס קול נפרד והרמקולים הפנימיים של המחשב לא עובדים איתו במקביל בטוח שיש איזה דרך לחבר בניהם אך לא הצלחתי למצוא כלום אשמח לעזרה על המחשב יש וינדוז ויסטה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שאליו מחובר ראוטר ועובד כרגיל והWIFI מופעל כי היה מחשב שהיה מחובר אליו לפני כמה זמן. יש מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט והתקנתי בו את כרטיס הרשת Edimax 7711USN כולל הדרייברים הדרושים והכל הותקן בהצלחה. במנהל ההתקנים מופיע כמותקן ללא סימני שאלה. הבעיה היא שבחיבורי רשת מופיע Wireless Network Connenction לא מחובר עם X אדום ניסיתי לבטל ולהפוך לזמין ושום דבר לא עוזר - זה לא מחשב נייד ככה שאין אפשרות של הפעלת WIRELESS חשוב לציין שניסיתי במחשב אחר והבעיה אותה בעיה. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש קנו לי ליומולדת את כרטיס הקול החיצוני ASUS XONAR, שאותו התקנתי בהצלחה ע"פ הוראות יצרן, הכול עובד פיקס יש לי כבר פריסטים הכול מעולה ונשמע פשוט פצצה, אני משחק מלא משחקים מביניהם BF4 BF 3 CS GO וכו... ואני שומע מצויין, אך ישנם כמה משחקים שפשוט מתחילים ללא סאונד ואני בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס קול, בוודאות הגדרות לא נכונות, ניסיתי לבטל את ה DOLBY ואת ה PHOEBUS אבל זה לא עזר... ניסיתי לבטל הגדרות מיוחדות דרך SOUNDS בלוח הבקרה וזה גם לא עזר, משחק לדוגמא שאני נכנס אליו ועבד עם סאונד לפני התקנת הכרטיס "LOADOUT" עבד עם הכרטיס אונבורד הרגיל ולא עובד עם הכרטיס XONAR... ממש מוזר אם אני שואל האם הכול עובד כשורה? הכרטיס בסדר גמור ללא שום פגם או בעיה פשוט לפי דעתי …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני עובד ללא כרטיס מסך חיצוני, אלא אם זה שנמצא ב4790K, והלוח לי מוציא יציאות HDMI ויציאת DP. אני מחובר עם 2 מסכים מתוך 3 נכון לעכשיו, למחשב יש השהייה של כיבוי המסכים לאחר 5 דקות בהגדרות צריכת החשמל. שמתי לב, שהמסך שמחובר בDP, משחיר, אבל לא מתכבה כמו המסך שמחובר בHDMI. המסך פשוט נשאר דלוק. מישהו מכיר את התופעה? יש לזה פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נכבה לי באופן אקראי... חשדתי בספק הכח החלש והחלפתי לאחד איכותי... הבעיה המשיכה, אז חשדתי בכרטיסי הזיכרון... בניסיון לפתור הבעיה הוצאתי את אחד מכרטיסי הזיכרון, במחשבה שהוא יוצר את הבעיות, אך כשניסיתי להדליק את המחשב המאווררים עבדו, והמחשב לא עלה... לא היו אורות בעכבר והמסך לא הראה סימני חיים... הבעיה נשארה גם לאחר שהחזרתי את כרטיסי הזיכרון למצבם הקודם. מה כדאי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק IDE כאשר אני ניכנס לניהול דיסקים נותן לי את ההודעה הבאה. the drive cannot find the sector requested. ניסיתי לתקן בעזרת MBR FIX זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר מחפש לה פיתרון זמן רב. כאשר אני רוצה לשמור כל קובץ שהוא (וזה לא משנה אם זה באינטרנט או בשימוש בוורד) אני לא מצליח לראות את שאר הקבצים כדי שתבינו למה אני מתכוון תסתכלו בתמונה שאני מצרף ותבינו על מה אני מדבר. כשאני בא לשמור אז כל המסך של השמירה הוא אפור מישהו יכול לעזור לי? תודה [ATTACH=CONFIG]6082[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז קניתי את ה Microsoft HD 3000 , הכל טוב ויפה כאשר אני משתמש בתוכנה שמגיעה איתה - Microsoft LifeCam , הוידיאו נראה מעולה ורץ ב30 fps ב 720p כאשר אני בודק אותה בכל מקום אחר , למשל בסטרימיניג בטוויץ' וכו' אז אני מקבל בערך 5 fps לא משנה כמעט באיזו רזולוציה .וב 720p זה מגיע גם למצגת שקופיות ב 1fps . בדקתי גם בלפטופ שלי ואני מקבל עם המצלמה המובנת תוצאות יותר טובות ...כל הדרייברים עדכניים וכו'
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-