עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Idan-h,

שלום, כשאני מדליק את המחשב יש רעש חזק מאוד שהולך ונעלם תוך כמה דקות, אך עדיין קיים רעש. הבעיה היא שעכשיו למחשב יש התקפים: מידי פעם, לעיתים קרובות, המחשב שוב עושה רעש חזק כזה, ממש כמו התנעה של אופנוע, בהפסקים, רק חלש יותר, ואז זה נעלם ושוב חוזר. באמת נמאס לי כבר מהרעש הזה, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד.. אני חושב שזה בא מהמעבד...אבל אני כלל לא בטוח אני יכול לציין שהרמתי את הקליפסים של המאוורר של המעבד והחזרתי בחזרה, בלי לפרק.. האם זה מסוכן, וצריך למרוח עכשיו משחה טרמית או שזה לא קשור? בתודה, עידן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by comandobx,

אז משום מה הUSB PORTS שלי מספיקים לעבוד מדי פעם ואני צריך לנתק את העכבר והמקלדת ולחבר אותם לפורטים אחרים. הדבר הזה הפך ליותר ויותר שכיח בזמן האחרון ואתמול שאלתי אנשים בIVORY ואחד התכנאים אמר לי שיכול להיות שזו בעייה בוינדוס. אני רוצה לציין שהמחשב אינו חדש והוא אינו מחשב שעושה עבודה קשה( סה"כ גלישה וOFFICE) והוא בשימוש כבר בלי להיות מפורמט איזה שנה ולכן אני לא מאמין שזה פתאום הWINDOWS (בנוסף על כך אין עליו וירוסים שהANTIVIRUS מצא). אז זה הגיוני שזו בעית חומרה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by The Burglar,

יש לי בעיה במחשב , המסך לא נדלק (מנורה כתומה) הוא לא רושם שום דבר ניסתי בכמה מסכים החלפתי את הכרטיס מסך ולא עזר . פעם אחת נגעתי בחיבורים מאחורה של המסך והוא נדלק ועבדתי בו כרגיל אבל יותר זה לא עזר .

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז ככה... היה לחבר שלי מלא מסכים כחולים לפני כמה ימים, בדקתי דאמפים וזה הצביע על מלא קבצי סימנטק. הורדתי את הנורטון עדכנתי לכל החלקים את הדרייברים למעודכנים ביותר ו... עדיין עושה מסכים כחולים. הדאמפים מהיום (3) מראים ככה (קו מפריד בין אחד לשני): ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for tcpip.sys Unable to load image NDIS.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NDIS.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NDIS.sys Unable to lo…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הכל בכותרת. כרטיס הרשת המובנה בלוח לא פועל. ה'אור' שאמור להדלק עם קבלת מידע לא נדלק, הראוטר לא מציג חיבור, בהכנסת הדיסק דרייברים הרשת לא מזוהה, וכמובן שאין אינטרנט. מה אפשר לעשות? (עלול ליהיות נזק פיזי כלשהו.) גיא.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by יוספי,

במידה ואני מוריד מכאן מהאתר של מיקרוסופט ווינדוס 10. אני יכול להתקין אותו על המחשב שלי ללא אקטיבציה לתקופת ניסיון של 30 יום? מה קורה לאחר ה 30 יום? לא אקבל עידכונים ממיקרוסופט או שהווינדוס לא יפעל? ובמהלך ה 30 יום אני אקבל עידכונים באופן שוטף ממיקרוסופט? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by b007,

היות ואין כבר תמיכה לכרטיס מסך מסוג זה, האם יש דרייברים שפותרים בעיה זאת ויגרמו לי להעלות משחקים כמו HITMAN2 וGTA3?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 4X-BMA,

שלום לכולם, יש ברשותי שני כרטיסי מסך אשר תומכים ב-SLI, 1. Gf 7300GT 256M 2. GF 8600GT 512M כמו כן יש לי לוח אם עם שני תושבות לכרטיסי מסך, השאלה, האם חיבור שני כרטיסי המסך, יאפשרו לי לעבוד עם SLI? מה היתרונות לגבי משחק הסימלטור טיסה, בעבודה עם SLI?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אתמול קניתי את הR9 290 ומארז NZXT Phantom 410. ואחרי שחיברתי את המחשב והדלקתי אותו שמתי לב שהשימוש בדיסק מגיע ל50%+ ושזה ממש תוקע את המחשב ובכללי כל המחשב שלי חדש (אצלי חודש) חוץ מהכונן קשיח שנמצא אצלי בערך 6-7 שנים. הגיע הזמן לשדרג גם אותו?. ובמארז הגיעו לי כמה כבלים שבחיים לא ראיתי תמונה חיברתי רק את הmolex וסגרתי את המחשב. מישהו יכול להגיד לי למה הכבלים האלה?.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב לכולם . קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם windows 7 home 64 bit/ המפרט שלו הוא: מעבד אינטל i5-650 3.2 GHZ 4 mb לוח אם Ga-h55m usb 3 GIGABYTE כ.מסך nvidia geforce 250GTs 1g-3 דיסך קשיח 500 Gb Sata 32 mb WD זיכרון פנימי kingston 2 Gb DDr3 1333 mhz ספק כוח 600 w Silverstone ומארז על הנייר אני מבסוט עליו ממש השאלה הנשאלת היא למה כשאני מחלץ קובץ של נגיד 6 גי'גה ומנסה לעשות עוד משו נגיד להיכנס לwinamp לשמוע מוזיקה לוקח זמן לעלות לwinamp יש מצב שאני צריך להגדיל תזיכרון הפנימי שלי לעוד 2 ?(גם בגלל שזה windows 7 64 bit ?) אשמח לתשובות בבקשה [br]פורסם בתאריך: 21.10.2010 בשעה 14:21:07 בבקשה עזרה מכם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by DarkLloth,

לאחר פירוק כל הרכיבים התברר שהלוח אם כנראה מקצר את ההפעלה של המחשב (הלוח חובר למעבד בלבד וקירור על השולחן , כולל ספק כמובן) , המחשב נדלק לכמה שניות ואז נכבה , הבדיקה גם נעשתה עם מעבד נוסף. בנוסף כנראה הבעיה נובעת מהתושבת של המעבד , אשר גם היא נוקתה בזהירות בעזרת כהל. האם ניתן לתקן את הבעיה או שאין טעם וכבר כדאי לרכוש לוח אם חדש ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם אתמול שמתי לב בפעם הראשונה שהדיסק הקשיח שלי מתנהג ממש מוזר! דבר ראשון שהסתכלתי בנתונים ב"מחשב שלי" (כונן 40 ג'יגה) ראיתי שבכונן D יש רק 3 ג'יגה פנויים ובכונן C יש רק 1.5 פנויים, עכשיו העניין הוא שאני יודע ובודק כל יום את המחשב ויודע בדיוק כמה מקום יש לי פנוי תמיד! קיצר בדקתי בתוכנות מזדמנות וסימנתי את כל הקבצים(כולל המוסתרים) בכונן D ובדקתי בדיקה פשוטה במאפיינים שהראתה על שימוש של 22 ג'יגה מתוך 29 שיש בכונן הזה ואותו דבר בכונן C שהראה 5.5 ג'יגה בשימוש מתוך 10 ג'יגה בכונן חיפשתי ולא מצאתי מה יכול לגנוב לי את הזכרון ועוד כל כך הרבה ג'יגות נגנבו! בדקתי וירוסים תוכנות ריגול,כלום!!!! ואז!!! שמתי לב שהמחשב התחיל לעשות רעשים של חריקות חוזרות בקצב של שלשות (חרקקק...…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אז האחיינת נעלה את הלפטופ עם הוינדוס 8.1 ולא זוכרת את הסיסמה. התגייסתי לאפס אותה ואני על סף איבוד השפיות - הלפטופ לא מוכן לעשות BOOT מUSB לא משנה מה אני שם עליו - LINUX,HBCD, תוכנות יעודיות לאיפוס סיסמה. הנייד הוא ASUS x520c וניסתי לשחק עם ההגדרות בביוס של הבוט הבטוח ושיניתי 2 DOK ועדיין כלום יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by aviatawil,

שלום, כל יציאות ה USB לא מתפקדות. יש חשמל (האור דולק) אבל זה לא קורא שום דבר. לא עכבר ולא כרטיס רשת חיצוני. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב קניתי מפלצת (בחלקים) על פי המפרט הבא GIGABYTE X97 UD3 2011 גירסה 1.1 ספק של 650 W זיכרון שני סטיקים של GGIL 1866 F3-1866-8GAB קירור נחמד של NOCTUA חיברתי הכול ...והתוצאה שאין ציפצוף והספק נדלק ונסגר וכך חוזר. יש לי אחריות... השאלה שלי מה אפשר לעשות מהנקודה הזו . והאם כדי להחזיר ל KSP שירכיבו לבד ....ואם כך ...האם רצוי לפרק הכול חזרה לקופסאות כדי שהם יתקינו ...או להשאיר במארז. (כרגע המחשב מורכב מחוץ למארז) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי לוח אם של ABIT דגם IS7-E וניסיתי לעדכן לו את הביוס לכמה גירסאות אחורה כי הייתה לי בעיה נוראית עם הבקר IDE שם וכבר ניסיתי הכל... אז בזמן שעשיתי את העדכון העדכון עצמו הסתיים, המחשב עשה לעצמו רסטארט ולאחזר לעצמו מכיוון שאני אמור לכבות אותו ולעשות איפוס לביוס ואז להדליק את המחשב מחדש... הלכתי לפי ההוראות ומאז הלוח אם לא מצפצף אין אות מהכרטיס מסך אין פוסט אין כלום... מה ניתן לעשות במקרה כושל של עדכון לביוס? תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קניתי מחשב מחלקים באילת והרכבתי בבית, המחשב נועד למשחקים. התקנתי ווינדוס, עדכונים, דרייבר לכרטיס מסך (מאתר החברה). דרייבר להתקן Wifi ודרייברים נוספים מתאימים ללוח האם מאתר gigabyte. זה המחשב: מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE זכרונות RAM: Corsair 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 VENGEANCE® LPX מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led + Gigabyte 650W כונני SSD: Addlink SSD 256GB S68 M.2 2280 NVMe כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כרטיסי מסך: PowerColor RX 5700XT 8G GDDR6 AXRX 5700XT 8GBD6-3DH תקשורת: Gigabyte GC-WB1733D-I Adapter AC…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mccartney,

שלום! המחשב משמיע את הצפצוף הבא: צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, וכן הלאה... המחשב לא מולי כרגע אבל אני יכול לבדוק את סוג לוח האם וה-BIOS האם למישהו יש מושג מה משמעות הצפצופים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by animated,

אהלן אז ככה.. אני מוריד סרטי HD מטורנטים ורואה בVLC שבלפטופ, פעם בחצי שעה בערך הסרט נתקע ונסגר. אם אני פותח את הסרט מחדש הוא נתקע באותה נקודה בדיוק ונסגר, אם אני עובר את הנקודה הזאת אפילו בשניה אחת הסרט ימשיך כרגיל. בדקתי במחשב הנייח והסרטים עובדים חלק. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי חיבור אינטרנט דרך בזק ואינטרנט זהב במהירות 100 MB ראוטר BE ונקודת גישה של אותו ראוטר. כל המחשבים שמחוברים לנקודת הגישה המרוחקת מתלוננים על ניתוקים כמה פעמים ביום. אני רוצה להיות בטוח שמדובר בתקלה, איזה תוכנה יכולה לנטר חיבור אינטרנט על פני זמן? אין לי בעיה אפילו עם תוכנה בתשלום. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני לא מצליח לשמוע עם האוזניות, כשאני מחבר אותם לפנל הקדמי של המארז. דגם הלוח אם שלי הוא: GA-P35-DS3L אני אודה מאוד לכל העוזרים, ואשמח לכל עזרה שתינתן. *אני מעוניין לציין שבדקתי איך מחברים דרך החוברת של הלוח אם, וחיברתי את חיבור ה-HD (אחד מהחיבורים שיוצאים מהפנל הקידמי לכיוון הלוח אם) לחיבור של ה-F_Audio (שנמצא ע"ג הלוח אם). וכמובן שזה לא עזר. Raistelyn.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ROBE,

שלום לכולם אז אתמול עידכנתי שהחליפו לי את הכרטיס מסך שהיה פגום אך לצערי הבעייה לא נפתרה בכדי לכבות את המחשב אני נאלץ להוריד את המפסק דרך הספק כוח המחשב לא כבה דרך הוווינדוס כשאני לוחץ על כיבוי אני שואל איך אפשר לדעת במה מדובר אולי זה לא הספק למרות שפעם קרה מקרה דומה והבעיה הייתה בספק אז מה אתם אומרים חומרה או תוכנה המחשב לאחר איחוי,וניקוי דיסק ,סריקת רגולות ומזיקים ,ניקוי מאבק אשמח לעזרתכם תודה רובי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם באחד המחשבים מותקן לוח אם asus a55bm-a עם כרטיס רשת Realtek® 8111G. המחשב מחובר בכבל להוטבוקס - והמהירות מוגבלת עד 50MB בבדיקת מהירות. בבדיקה עם מחשב אחר באותו כבל המהירות מגיעה ל 90mb. בדקתי שהדרייברים+ביוס מעודכנים - מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ozking,

אהלן חבר'ה, לפני כמה ימים עבדתי על המחשב, ולפתע המחשב קפא - והופיעו פסים ירוקים עליו. הדבר כבר קרה לי בעבר, אבל לאחר reboot הכל חזר לקדמותו. כעת - כשאני מעלה את המחשב, עוד במסך הראשון (שבו ניתן להכנס ל-BIOS) - יש פסים ירוקים על המסך, וכמובן שלאחר מכן בעליית מערכת ההפעלה - יש פסים ירוקים ולא רואים טוב. המחשב ישן, לפני 6 שנים~: AMD 5600+ 2 GB RAM Geforce 8800 GTS האם הכרטיס מסך נשרף? יש אפשרות שזאת בעיה אחרת? איזה כרטיס מסך יהיה תחליף דומה במחיר שיצדיק את הקנייה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Astronaut,

שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש שנועד בעיקר למשחקים אך גם שיהיה חזק באופן כללי. הכל טוב ויפה ואני מרוצה מאוד מהמחשב, אך מהרגע שקיבלתי אותו שמתי לב לכך שהוא די רועש. <<המפרט של המחשב בצד לפי מירב הבנתי המארז Fractal Design define r3 אמור להיות מבודד רעש, ולא שמעתי על כך שהקירור למעבד אמור להיות רועש מידי, אז מה יכול להיות מקור הרעש? המאווררים של המארז? ואיך אני יכול למנוע דבר זה? (הרעש הוא סטטי, כלומר גם כאשר אני לא מאמץ את המעבד הרעש לדעתי חזק מידי). תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים