עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tomegozi12,

שלום לכולם.כשאני מעלה סרטונים מהפלאפון למחשב.המחשב לא מפעיל אותם בכלל.ואם זה מהמצלמה זה מעלה בלי סרטון בלי קול.האם אתם מכירים איזה תוכנה פשוטה שיכולה לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכם ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בערך (אני לא זוכר כלכך) ומהירות התגובה שלו לא משביעה רצון (אני תמיד מקפיד לסרוק וירוסים דרך נוד 32 ו Malwarebytes Anti-Malware ומנקה דרך ccleaner ) אבל עדיין זה לא כלכך עוזר אלא משפר בקצת הניקוי דרך ccleaner. אשמח לייעוץ על מנת לשפר את המהירות שלו בפתיחה וסגירה של ישומים ותוכנות אציין שהשימוש העיקרי של המחשב זה שימוש קל אבל עדיין המחשב זוחל אני מעלה תמונה של המפרט שלי דרך התוכנה AID 64 אם תרצו מידע ספציפי דרך התוכנה תכווינו אותי ואני יעלה עוד תמונות. חשבתי בהתחלה לקנות זיכורן ram או ssd אבל מעדיף להתייעץ עם המומחים פה כדי לא להוציא סתם כסף תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ron56,

- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. ייתכן שהנגן אינו תומך בסוג הקובץ או ב- Codec ששימש לדחיסת הקובץ. אני רוצה לצפות בקבצים של מצלמת הדרך שלי וזה ההודעה שאני מקבל. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, רכשתי לאחרונה מחשב נייד Asus X510UR BQ-243T ואני 99% מהזמן שאני עובד איתו נמצא בבית בסמוך לשקע חשמל. כיצד מומלץ להשתמש במחשב כדי שהפגיעה בסוללה תהיה מזערית? לא ניתן לנתק את הסוללה פיזית מהמחשב. האם לעבוד מחובר לשקע תמיד? או בטווח אחוזי סוללה מסוים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ecas,

היי לכולם, אני שוקל לקנות מחשב חדש וראיתי שאין לו מקום לכוננים, אני מדבר על המעמד איפה ששמים שם כוננים פנימיים, אני אצטרך להוסיף שם עוד כונן אחד רגיל לא SSD, אז איך אני מחבר אותו? עוד לא קניתי את המחשב והכונן, אמור בימים הקרובים.

6. שלום. לחבר שלי נמחק כל המידע במחשב, והוא חייב לשחזר הכל. הוא יודע שזה יעלה לו לא מעט ומוכן לשלם. יש חברה שמומלץ ללכת אליה? עדיפות לירושלים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by D.A.Y.C,

שלום. לפני חודש גיליתי שיש לי עוד כונן נוסף במחשב של 1TB רק שהוא לו מופיע במחשב וגם לו DISK MANAGEMENT . למישהוא יש אולי עזרה, משהוא... למרות שזה לא כל כך דחוף

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, יש ברשותי מקלדת מכאנית Logitech G710+ (מקשים חומים). לאחר כמה שנים החלטתי לנקות אותה: שלפתי את כל המקשים וניקיתי אותם עם מטלית עם קצת חומר (להורדת כתמי הזיעה). במקביל, שאבתי את גוף המקלדת. החזרתי את המקשים למקום. לאחר הניקוי, המקלדת עצמה מרגישה מאוד נוקשה כמו כן, יש כמה מקשים שלא מגיבים טוב (צריך ללחוץ כמה פעמים כדי לקבל חיוי ו/או לא עולים נכון). מישהו מכיר את התופעה? יכול לסייע? תודה לעוזרים.

9. שלום חבר'ה.. יש לי כאן מחשב עם החומרה הבאה: AXP1800 + TT V11 Gigabyte nForce2 board - GA-7N400-L1 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400-L1.htm 256mb OCZ PC2700 WD 40JB Liteon 52x32x52 Sapphire R9100 Compucase 6A19 מסך Hyundai Q17 מחובר ב-DVI מערכת הפעלה WinXP Home מקורית + Service PK1 יש לי שני מחשבים כאלה, סה"כ דיי זהים (לאחד כונן קשיח של Seagate וכונן CD של LG). בזמן האחרון שניהם משום מה התחילו להציג את הלוגו של Windows בצורה מעוותת כאשר המחשב עולה (אי אפשר לזהות את הלוגו - רק את הצבעים) לאחר שפרמטתי אחד מהם התופעה נשארה כשהיתה.. ולכן אני מניח שזו אינה בעיית תוכנה, אלא חומרה. האם נתקלתם בזה בעבר? מה עלי לעשות כדי לבדוק את הגורם לבעיה? אם אחד מ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קיבלתי צורב חדש עם כבל שנקרא ID flat cable pin 1 ויש לי סידי רום שאינני רוצה להסיר. ניסיתי להתקין כמו שמראים בהוראות אבל כל פעם משהו לא עובד בשלב מסוים המחשב שלי לא זיהה את הסידי רום ואת הצורב בשום מקרה הוא לא זיהה. לדעתי חסר לי כבל שמתחבר ל- DC INPUT connector אם כן מאיפה משיגים אחת כזה ואם לא אז איך מחברים את הצורב??? שיחקתי עם המצבים של master , slave לא נראה לי שהבעיה בהם... :-[

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Peri228,

אתמול קיבלתי את המחשב מתיקון , והחליפו לי לוח אם . כתוצאה מכך התקנתי מחדש Win XP , והייתי צריך להוריד מחדש דרייברים , עידכונים וכו' . הדבר הראשון שעשיתי הוא כמובן להגדיר את החיבור לאינטרנט , ולהתחיל להוריד עידכונים ודרייברים . לאחר מכן , נכנסתי לאתר גיימר , והוא עבד חלק והכל , אבל אחרי בערך שעה , האתר נדפק לחלוטין . כל עמוד באתר שנכנסתי אליו שהיה קשור לפורומים , או לאינדקס , פשוט לא עבד והציג לי את צבע הרקע בכל העמוד . כמו כן , כאן ( HWZone ) , הוא לא מציג לי את התפריט הראשי ניסיתי להכנס ולהוריד עידכונים לווינדוס , אבל גם לאתר של העידכון הוא לא מוכן להכנס לי ! האפשרות האחרונה שחשבתי עליה היא לנסות להגדיר למחשב הורדת עידכונים אוטומטיים , אבל כל מה שהוא רושם לי זה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Component,

שלום. לפני כמה שבועות התקלקל הכרטיס מסך שלי (innovision geforce 2mx 200). מיד השאלתי מחבר שהמעבד שלו נשרף MSI geforce 4 Ti 4600, הכרטיס פעל חלק. שלשום קיבלתי כרטיס מסך חדש - leadtek geforce 2mx 400. התקנתי את הדרייברים שעל הדיסק ואת התוכנה winfox. מאז, בכל פעם שהמחשב עולה מופיע לי המסך הכחול הזה: an exeption OE has ocured at ...... VxD VMM (01)..... לעתים המחשב גם נתקע. אני משתמש ב win98. האם מדובר בבאג בתוכנה winfox או בדרייברים? בתודה מראש, עדי רובין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני משדר רדיו הרבה פעמים וקורה לי הרבה פעמים שפתאום השיר קופץ בשניה, וזה לא קרה בעבר וזה גם קורה לי שאני לא משדר שאני סתם שומע שירים ובכלל הווינאמפ נעשה איטי וזקן כזה אבל לא עשיתי שום שינויים במחשב, לא הפצצתי ת'הרדדיסק פתאום וזה גם לא קורה בעומס, זה קורה בכל מצב.... בבקשה זה חשוב, אני משדר ואסור שזה יקרה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mega1234,

המחשב שלי ושל אחותי מחוברים עם ראוטר. ביום שבת התחילו ריסטים עצבניים במחשב שלי, כאלה שהדיסק קשיח ממש נכבה ונדלק מחדש. בראשון עבדתי על המחשב כל היום והכול היה בסדר. עכשיו הייתה לי הפסקת חשמל בחדרים שלי ושל אחותי (המתג קפץ בלוח פיקוד הזה של החשמל) וכמובן שכול המכשירים בחדר שלי ושלה (החדרים שלנו צמודים עם אותו קיר) כבו. אני תוהה אם אני מעמיס יותר מידי על רשת החשמל בחדרים שלנו : מחוברים אצלה : מחשב(ספק גנרי 300W), מסך LCD LG 17 , מערכת סטריאו, ומדי פעם מטען של פלאפון. אצלי: מחשב(ספק 420W TT), מסך 19 CRT, טלויזיה, ראוטר,מודם,רמקולים של קריאטיב. עצות מישהו ? תודה מראש *רציתי להוסיף רק שאצלה נשרפה הנורה של החדר, אולי יש איזשהו קשר ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dor0x,

המחשב שלי עושה ריסט כל שעה בערך כבר הרבה זמן חשבתי שאולי זה מערכת הפעלה וזה לא חשבתי שזה ספק כוח והחלפתי אותו ומה שנותר לי לדעת עם זה טמפטורה או משהו אחר שאתם חושבים לפי הSpeedFAN הטמפרטורה : Core 0: 40 Core 1: 34 Core 2: 38 Core 3: 36 המפרט של המחשב שלי הוא Q6600 Geforce 8600 2G ram

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, קמתי בבוקר לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה, וגיליתי שהמחשב פתוח על המסך של ווינדוס REPAIR. עשיתי לי ריסטר והפתעתי לגלות שכבר במסך הראשי, לפני הוינדוס, אני לא יודע איך קוראים לשלב הזה.. אולי סטארטאפ, זה בדיוק בשלב שאפשר להכנס לביוס. המחשב בקושי זז, לוקח לו הרבה , מאודד, זמן לעבור למסך הבא, וגם שמה יש איטיות, עד שהוינדוס עולה.. לא ניסיתי עדיין לחכות שהווינדוס יעלה, כי אני בעבודה. אבל למישהו יש כיוון לגבי התופעה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי אי6600 עכשיו הבעיה היא שהוא אמור להיות 2400ghz ומשומע שאני בודק עכשיו הוא רק על 1600 עכשיו הוא משתגע כזה הוא כאילו כמה שניות על 1600 ואז עולה ל2400 ושוב כמה שניות 1600 ואז לשניה עולה ל2400 אני באמת לא מבין את זה אף פעם לא בדקתי את זה לפני זה פעם ראשונה שאני רואה את זה השתמשתי בתוכנה אורסת + cpuz לבדוק ושניהם אותו דבר זה פגם במעבד עצמו ? זה בסדר מזה אומר בכלל למה זה ככה תודה מראש לעזורים (מי ששואל לא עשיתי לו אוברקלוק רק לכרטיס מסך עשיתי )

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tal daniel,

שלום לכולם יש לי בעיה עם משחק כלשהו וגיליתי שהבעיה היא שהinternal ip והexternal ip הם זהים. ולכן רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את זה ולעשות שהם לא יהיו אותו דבר? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. התקנתי היום ווינדוס 7 64 BIT וכונן מסוג SATA על המחשב החדש שלי וזה הציג לי את השגיאה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/16/25974554.jpg חיפשתי על זה בגוגל וראיתי שזה קשור להארד דיסק וצריך את הדרייברים שלו אבל לא קיבלתי את הדרייברים שלו, אז רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ARIK1984,

יש לי שאלה אם מראה לי הביוס שהחום המעבד הוא 80 מעלות האם זה אומר שהמעבד לא טוב או שרק הגוף קירור לא טוב כלומר אם אני ישמיש אותו החום אמור לרדת או שהמעבד לא תקין אשמח לתגובה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, קיבלתי היום מחשב חדש של lenovo שהזמנתי (סתם לידע כללי, הזמנתי דרך ניידנייד וחייב לציין שהשירות שלהם מעולה. ממליץ). כמה שאלות : 1. אני מנסה לסנכרן את הכרום שלי עם המחשב הקודם והסלולרי שלי, אבל למרות שאני מחובר למשתמש גוגל שלי הוא מבקש בנוסף את ה passpahrse שלי. אני לא זוכר בכלל מתי הגדרתי סיסמה כזאת, ובכל מקרה אני לא מצליח לשחזר אותה .. קריטי לי לסנכרן את המחשב עם הנייד, מה עושים? 2. המחשב הגיע עם אנטי וירוס של מקאפי. כדאי להחליף? ממה שאני מכיר הוא לא להיט. 3. הרצתי עדכון לווינדוס, יש איזשהי תוכנה שבודקת איזה דרייברים בדיוק אני צריך להתקין? עם המחשב לא קיבלתי שום דיסק.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by speed42,

שלום לכולם, מצורף קובץ hwmonitor. לאחרונה המחשב די מרעיש מהמאווררים, וזה המצב שלו במנוחה. ניקיתי אותו מאבק ועדיין אותם תוצאות. לא קיים מאוורר במחשב (הוא די מזמן הפסיק לעבוד והמחשב משמש רק לעבודה משרדית) פרט לזה של הכרטיס מסך וזה של המעבד. האם הטמפרטורות גבוהות מדי למצב מנוחה? מה כדאי לעשות לדעתכם? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום קניתי לפני יומיים דיסק קשיח של סיגט בנפח 2TB חיברתי אותו למחשב קצת ישן עם לוח מדגם gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 כשהכנסתי הוא זיהה לי רק טרה ביט אחד גם בביוס הוא זיהה רק טרה ביט אחד חשבתי שזה בעיה בדיסק קשיח אז הלכתי לחנות והחליפו לי לחדש ובדקו לי אותו בחנות שזה 2TB כשחיברתי אותו למחשב הוא שוב פעם זיהה רק טרה אחד הבנתי שזה בעיה בלוח אז עדכנתי דרייברים של הלוח..... הבעיה שעכשיו גם כשאני מחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר חדש הוא מזהה לי רק טרה ביט אחד עשיתי לו איתחול וזה גם לא עזר ניסיתי גם עם התוכנה EASEUS Partition לפרמט אותו והוא עדיין נשאר טרה אחד גם בביוס דגם דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דגם לוח במחשב הישן gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 ד…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by PuppEDogg,

יש לי אוזניות של roccat מדגם kave 5.1 מחוברות לכרטיס קול של asus xonat dgx 5.1 לפני כמה ימים עדכנתי את הדרייבר ולאחר מכן שמתי לב שכשאני שומע משהו באוזניות אם זה סרטון ביוטיוב או סרט במחשב או שיר אז במשך כמה שניות לאחר מכן יש רעש לבן מאוד מורגש ומציק ואז הוא מפסיק. זה משהו שלא היה לפני העדכון וניסיתי לשחזר את הדרייבר וזה לא עזר וזה די מציק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Mon6ooSe,

שלום לכולם. לפני כחודש קנו לי ליומולדת את כרטיס הקול החיצוני ASUS XONAR, שאותו התקנתי בהצלחה ע"פ הוראות יצרן, הכול עובד פיקס יש לי כבר פריסטים הכול מעולה ונשמע פשוט פצצה, אני משחק מלא משחקים מביניהם BF4 BF 3 CS GO וכו... ואני שומע מצויין, אך ישנם כמה משחקים שפשוט מתחילים ללא סאונד ואני בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס קול, בוודאות הגדרות לא נכונות, ניסיתי לבטל את ה DOLBY ואת ה PHOEBUS אבל זה לא עזר... ניסיתי לבטל הגדרות מיוחדות דרך SOUNDS בלוח הבקרה וזה גם לא עזר, משחק לדוגמא שאני נכנס אליו ועבד עם סאונד לפני התקנת הכרטיס "LOADOUT" עבד עם הכרטיס אונבורד הרגיל ולא עובד עם הכרטיס XONAR... ממש מוזר אם אני שואל האם הכול עובד כשורה? הכרטיס בסדר גמור ללא שום פגם או בעיה פשוט לפי דעתי …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.