תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo ideapad 300-15isk . קרתה תקלה שאינני יודעת מהי? מערכת ההפעלה (ווינדוס 10) לא עולה אלא ישירות לביוס. ניסיתי מספר פעמים להפעיל את המחשב ומערכת ההפעלה לא עולה . בביוס שמתי לב שבסדר עליית המחשב אין ברשימה כונן קשיח. ניסיתי להתקין את ווינדוס מחדש דרך דיסקאונקי , ללא הצלחה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט דרך בזק ואינטרנט זהב במהירות 100 MB ראוטר BE ונקודת גישה של אותו ראוטר. כל המחשבים שמחוברים לנקודת הגישה המרוחקת מתלוננים על ניתוקים כמה פעמים ביום. אני רוצה להיות בטוח שמדובר בתקלה, איזה תוכנה יכולה לנטר חיבור אינטרנט על פני זמן? אין לי בעיה אפילו עם תוכנה בתשלום. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק גיבוי חיצוני של seagate בחיבור USB שעבד בצורה תקינה. הדיסק הפסיק לפתע לתפקד (לגבות ) ותקע את כל המחשב. לאחר ניתוק וחיבור מחדש ניסיתי להעלות קבצי הגיבוי- ללא הצלחה. נסיון לתיקון קבצי הדיסק- לא הצליח. כעת אני מנסה לאתחל הדיסק ומקבל את ההודעה הבאה: לא היתה אפשרות לבצע הבקשה עקב שגיאה של התקן קלט/פלט. הורדתי את תוכנת discwizard מאתר seagate אך התוכנה מודיעה לי כי היא לא מזהה אביזר של seagate ולכן לא מופעלת. הדיסק עצמו מזוהה ע"י המחשב שלי אך מודיע על 0 נתונים ן- RAW. איך ניתן לאתחל את הדיסק? בתודה מראש :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי זה כבר בעיה מאוד קשה הורדתי את המשחק הזה ! כבר 4 פעמים רצוף ! ואותה הודעת שגיאה ..שיחקתי ב1.5 אני רוצה לנסות את 1.6 אבל אותה הודעת שגיאה מעצבנת באמצע ההתקנה מישהו יודע מה לעשות ?! בגיימר לא הצליחו להגיד לי מה הבעיה מה לא ניסיתי ! אני בטוח שפה יכולו לעזור לי . http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/11.JPG
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש , חלקים מהאריזות שלהם . כל החלקים חוברו (כנראה שלא) לפי הספר , ועדיין שאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעלות אבל אז נכבה ומנסה שוב ושוב וכן הלאה , למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? המפרט : inter core i7 6700k 4.0Ghz 8MB Cache s1151 Arctic Freezer 7 Pro Rev .2 CPU COLLER DCA0-FP701-CSA01 GIGABYTE GA-Z170-HD3P LGA1141 , INTER Z170 , DDR4 , 2XPCI-E ' VGA ' DVI ' HDMI KINGSTON HYPERX FURY BLACK 2X16GB DDR4 2400MHZ Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5 PSU HCG-620 (RETAIL ANTEC THREE HUNDRED U3 Mid Tower Gamer Black Case (No PSU
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המקש רווח שלי לא בסדר! (( סתכלו ניקיתי היום את המקלדת, הוצאתי את המקש רווח, נכון יש שם ברזל כזה? אין לי מושג למה הוא, לא משנה הוצאתי אותו ניקיתי.. החזרתי אותו בדיוק כמו שהוא היה.. אני מחזיר את המקש רווח, ופתאום משני הצדדים שלו כשאני לוחץ אז הצד השני מורם כזה....... (יש ברווח אחד ראשון שנכנס אליו באמצע ושניים מכל צד לייצב אותו..) קיצר אמרו לי שהם לא מחוברים טוב, מה אני אעשה ניסיתי כל דרך להכניס אותם כמו שצריך וזה תמיד ניראה אותו דבר אבל כשאני לוחץ הבעיה חוזרת... ורק אם אני לוחץ מהאמצע אז זה טוב כי באמצע יש איזון :-( עזרה? :'(
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מקלדת אלחוטית מחוברת למחשב נייד. לא מתפקדת בכלל. ערב שיתי את כל הפעולות הבסיסיות, ניתוק, הפעלה מחדש, הוצאה והכנסת החיישן וכו'
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם. רציתי לשאול שאלה שממש אין לה הגדרה... יש לי מחשב (דווקא די סבבה מפרט מעבד ליבה כפולה המחשב בן שנתיים ומשהו) שהיה מותקן עליו windows xp תקופה ארוכה. הגיע היום שנמאס לי מה xp ורציתי לעבור לווינדוס 7 פרמטתי אותו לגמרי (כולל מחיצות והגדרתי הכל מחדש) והתקנתי עליו windows 7 כמובן עם אנטי ווירוס וכו' (אציין שבמחשב יש רק סרטים גישה לאינטרנט זה הכל) אחרי כמה ימים קרתה התקלה מתי שהדלקתי את המחשב בזמן הוא הגיע לרגע שהוא אמור לקרוא מהדיסק קשיח המחשב פשוט נכבה ונדלק מחדש וכל זה מתי שהווינדוס 7 היה מותקן (אציין שהתקנתי אותו כמו שצריך, במחשב אין ווירוסים בקושי יש עליו משהו) עשיתי בדיקה להארד דיסק דרך הביוס והוא נמצא תקין בלי שום בעיות החלפתי ספק כח וגם לא עזר, ניסתי לתקן בעיות…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, מקווה שמישהו יוכל לתת לי רעיון לגבי הבעיה שמיד אפרט. יש לי מחשב שנרכש בשנה האחרונה. בחודש האחרון התחילו רעשים שנשמעים כמו "קליק" והם מופיעים אחת לכמה זמן. הזמן בין קליק לקליק משתנה אבל הם לא רצופים מאד. אלו לא המאווררים מכיוון שהקליקים האלו מופיעים גם כשהמחשב כביכול סגור. בהתחלה חשבתי שאולי זה הספק (ספק של LIBERTY 500) ואז ביצעתי את הפעולות הבאות : 1. העברתי את שקע החשמל של המחשב לתקע אחר 2. כיבית את הספק מהמפסק שיש על הספק עצמו. למרות זאת עדיין הופיע אותו קליק. חשבתי אולי יש משהו נוסף שמזין את המחשב כמו שקעי USB . יש לי כרטיס קול חיצוני איתו אני עובד להקלטות מוזיקה ומקלדת מידי, נתקתי את מקלדת המידי כי חשבתי שאולי היא שולחת פקודות כלשהן למחשב אבל זה לא עזר. נשמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת קשה להסביר את הבעיה שיש במחשב שלי, אבל אנסה בכל זאת. מחשב נייד Dell Inspirion 5521, windows 8.1 64x, chrome ביומיים האחרונים, בעת שימוש באינטרנט או בוורד או בכל תוכנה אחרת במחשב שנפתחת בחלון משלה, כל דקה בערך יש כמו מן קטיעה ברצף העבודה. באותו זמן, צבעו של החלון משתנה, כאילו הופעלה תוכנה אחרת ברקע/נפתח חלון אחר ברקע אך בפועל הדבר לא קרה. לאחר כשלוש שניות, צבעו של החלון משתנה שוב והעבודה חוזרת לסדרה- אבל אז זה קורה שוב כל כמה דקות. זה מפריע מאוד בעבודה, בעיקר בוורד. אני כותבת ברצף, ואז "כאילו" תשומת הלב של המחשב הולכת לחלון אחר (על אף שאין עוד חלונות פתוחים) והכתיבה בוורד נקטעת. כך נוצר מצב שלעתים חסרות לי מילים או אותיות במסמכים, על אף שכתבתי אותן…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכול מני משחקים נלחץ לי מקשים כולשהם בלי סיבה כך שאי אפשר לשחק.כאילו משהו לוחץ כול הזמן על החץ למטה במיקלדת. ניסיתי לנתק את כול התקני הusb וזה לא פתר את הבעיה. יש עולי תוכנה שמאתרת מאיפה מגיעה לחיצות או משהו? יש לי מחשב חלש אבל אני מריץ עליו משחקים קלים בשביל לכיף. כול מקרה כמה משחקים קצת ישנים כמו need for speed underground 2 או icy tower לא נותנים לי לשחק. עדכון:לא רלוונטי הסתדרתי. היה לי תוכנה בשם GRemote במחשב שדפקה לי משהו בדרייברים. כול מקרה הלכתי למנהל התקנים>בקרי קול וידאו ומשחק>והפכתי את הדרייבר של GRemote ללא זמין.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מערכת חדשה, הלוח הוא h87 hd3 והוא מזהה לי את הssd והסידירום בלבד, למרות שהhdd עבד לפני רבע שעה עם המערכת הישנה ללא כל בעיה האפילו לא הוצא מהמארז בזנן התקנת הלוח ושאר הרכיבים, ההארדיסק הוא sata2 של סמסונג
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע לאן זה בדיוק קשור כי אני בעצמי לא בטוח מה הגורם לבעיה, לכן אני מעריך כי זה הפורום המתאים. הבעיה היא כזו, המחשב פועל לאט מאוד (אגב הוא היה פועל לאט גם כאשר עוד התקנתי את ה-XP בפעם הראשונה.. אך הפעם זה ממש שובר גבולות.) כאשר לחצתי על ctr+alt+del (מנהל המשימות) ובחרתי בביצועים.. השימוש במעבד היה כמעט עד הסוף.. כלומר הוא נע בין ה-80 ל-100. והכל נתקע.. אני ניקיתי את התוכניות שפועלות, ובזיכרון הפנימי לא נראתה בעיה כלשהי. אתמול הוא נשאר על ה-90 פלוס ואז התחיל לפתוח לי חלונות של שגיאה וסגירת יישומים. אמרתי לעצמי המעבד בסכנה.. וכיביתי את המחשב. בעוד שהמחשב מתכבה היה רעש של מעין קריסת מערכת כזו.. (המחשב עדיין פועל...) אבל אני לא יודע מה לעשות בקשר לכל המהירות וכל זה.. ו…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, גוגל כרום שומר לי את הסיסמא של ה- gmail כך שרק צריך להקיש כניסה וזהו, אני מעוניין לבטל את שמירת הסיסמא ולהקיש אותה כל פעם מחדש כדי שלא כל מי שירצה יוכל להיכנס לתיבת המייל שלי, כיצד אני מבצע את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף שלום לכולם צריך עזרה דחוף! יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס 64 ביט xp (חוקי) ויש ברשותי 4 ג'יגה זיכרון ראם. ההתקנה עברה בסדר...אבל מישום מה הוא מזהה לי רק 3 ג'יגה זיכרון . למרות כל מיני החלפות מיקומים וניסיון לאתר אולי יחידת זיכרון אחת תקולה, לא הצלחתי לאתר התקלה ואין לי מושג למה הוא מציין רק "3 ג'יגה" זיכרון. כל הקטע שרציתי שה-64 ביט ינצל לי את על מרחב הזיכרון של ה-4 ג'יגה. יש למישהו פיתרון או דרך לנסות לפתור הבעייה? או שיש מצב שזה בכלל בסדר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכונן c מןתקנת רק מערכת הפעלה , תוכנות ואופיס . כל התמונות , הסרטים והמסמכים נמצאים בכונן d . למרות זאת המקום הפנוי בדיסק הולך ומצטמצם . אני מרוקן את פח המיחזור . מוחק דואר ישן ולמרות זאת המקום הולך ומצטמצם .מדוע ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים , רציתי לברר אילו תוכנות או דברים נוספים לאחר ביצוע התקנה חדשה של WINDOWS עבור המחשב לאחר עידכון דרייברים? רק לוודא שלא שכחתי משהו קריטי....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה בדיוק ההבדל בין "האוגרים" שיש בתוך המעבד לבין הזכרון מטמון אם שתיהם שומרים על ערכי זיכרון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון, יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9500GT 1GB .... לכרטיס מסך יש שתי יציאות DVI אבל הן קצת שונות אחת מהשנייה .... בקיצור, חיברתי כבל אחד למסך מחשב ורואים הכל כרגיל והכל טוב ויפה ככה : וכבל שני חיברתי לטלוויזיה אבל בטלויזיה אני רואה משום מה צבע מוזר מאוד ושונה מהצבע הרגיל שאמור להיות : ( טלויזיה PANASONIC) ניסיתי לבדוק בהגדרות של התוכנה NVIDIA אולי הצבעים שונים בין המסכים אבל בדקתי ואותם ההגדרות על שני המסכים.... אשמח לקבל פתרון לבעיה שלי ...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ניתן לעשות? בדקתי שאין שום ריח שרוף בתוכו וכמו כן ניתקתי אותי מהשקע לחצי שעה והחזרתי ולא ועבד HELP!!! דרך אגב זו המכרכת שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Cooler Master CM 690 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Enermax Modu82+ 525W EMD525AWT
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי המחשב שלי נראה לי בתהליך גסיסה קודם כל הוא עושה לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. שנית - היום פתאום הוא קפא באמצע שיר וכמה חלונות בFF\IE וקצת אחרי זה חזר לעצמו נראה לי זו בעיית חום אבל אין לי כך כך מה לעשות בנידון - מעבד AXP 1800 - החלפתי לו מאוורר למקורי של AMD (משומש) והלוח חם כי החדר חם...מזגן לא עוזר מי יודע מה אגב מוזר סגרתי את אחד הIE בTASK MANAGER והמחשב פתאום דפק ריסט
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המפרט מימין. המעבד והלוח חדשים לגמרי (וגם הRAPTOR). המחשב עובד פצצה, 3.12@2.4. את הזכרונות החדשים עוד לא קיבלתי אז אני בינתיים משתמש בישנים (ראו מפרט). המחשב רץ נהדר, הטמפרטורות של הלוח והמעבד לא עולות על 25-26 מעלות. הרצתי עליו PRIME95 למשך שעה ועדיין - אלה הטמפרטורות והוא לא נתקע באמצע. אולם, כל פעם שאני עובד עליו, אחרי שעתיים שלוש של עבודה המחשב נתקע. הכל קופא - עכבר,מקלדת... נתקע לחלוטין. ניסיתי גם להשאיר אותו דלוק כששום אפליקציה לא רצה ברקע - והוא עדיין נתקע אחרי שלוש ארבע שעות. החזרתי את המעבד ל2.4 ועדיין אותה בעייה. עדכנתי BIOS - ועדיין הבעיה קיימת. החזרתי את הגדרות הBIOS להגדרות ברירת המחדל (עדיין בלי OC כמובן) והבעייה נמשכת. המעבד והלוח לא מתחממים (אני…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-