עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קוראת לי תופעה מוזרה מאוד ב WIN7 (אני משתמש ב WIN7 בוורסיית 64 ביט). מפעם לפעם המחשב קופא לחלוטין, לא מסך כחול, לא ראסט, לא כלום. פשוט קפוא. שמתי לב כי ב 3 לילה קרתה התופעה הזו והוא לא השתחרר עד שביצעתי בבוקר כיבוי והדלקה. בהתחלה חשבתי כי מדובר בדיסק בעייתי, הדיסק החשוד הוחלף אך התופעה ממשיכה. יש איזה כיוון לגילוי מקור הבעייה?

2. Started by or_cohen,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש הכול טוב ויפה, התקנתי כמה משחקים בווינדוס XP ומשום מה כל המשחקים מGTA 2 ועד COD4 וGTA המקורי IV , לאולם בעיות רציניות בגאפיקה, רואים פסים משונים, טישטושין, וב-IV הגעתי למצב שהייתי צריך לעשות ריסטרט כל המחשב נתקע עם טישטושים מפחידים חשבתי הוא כבר נשרף. התקנתי ווינדוס 7 , מכיוון שיש בו DIRECTX 11 מובנה והווינדוס מעדכן דרייברים והכול, כל הדרייברים שלי פועלים שמתי תהכי חדשים והכול פועל טוב, אבל שוב בעיות בכל המשחקים, ניסתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך אבל לא עוזר. דרך אגב הכרטיס מסך הוא ג'יפורס 240GT של NVIDIA. זיכרון 2.GB RAM - מעבד 3GHRZ INTEL I3 CORE בקיצור הכול חדש במחשב הוא לא מחשב של גיימרים אבבל בהחלט אמור לעמוד במשחקים פשוטים כמו GTA …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכם, צפיתי במדריכים, בסירטונים או כתובים... אני חושב שאני עושה אותו דבר - אבל בסופו של דבר מקבל אנשי קשר רייקים לגמרי באאוטלוק. יש לי קובץ CSV שיצרתי מ GMail אבל שאני עושה יבוא - אני מקבל אנשי קשר ללא תוכן. אשמח אם מישהו יוכל לעזור איכשהו. יש לי אופיס 2010 וגם 2003 אם צריך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Mon6ooSe,

שלום לכולם. לפני כחודש קנו לי ליומולדת את כרטיס הקול החיצוני ASUS XONAR, שאותו התקנתי בהצלחה ע"פ הוראות יצרן, הכול עובד פיקס יש לי כבר פריסטים הכול מעולה ונשמע פשוט פצצה, אני משחק מלא משחקים מביניהם BF4 BF 3 CS GO וכו... ואני שומע מצויין, אך ישנם כמה משחקים שפשוט מתחילים ללא סאונד ואני בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס קול, בוודאות הגדרות לא נכונות, ניסיתי לבטל את ה DOLBY ואת ה PHOEBUS אבל זה לא עזר... ניסיתי לבטל הגדרות מיוחדות דרך SOUNDS בלוח הבקרה וזה גם לא עזר, משחק לדוגמא שאני נכנס אליו ועבד עם סאונד לפני התקנת הכרטיס "LOADOUT" עבד עם הכרטיס אונבורד הרגיל ולא עובד עם הכרטיס XONAR... ממש מוזר אם אני שואל האם הכול עובד כשורה? הכרטיס בסדר גמור ללא שום פגם או בעיה פשוט לפי דעתי …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי 2 כוננים, כל אחד 2 טרה, אפשר שיהיה לי כונן אחד בגודל 4? איך עושים זאת?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by arkadur,

כרגע אני עובד ללא כרטיס מסך חיצוני, אלא אם זה שנמצא ב4790K, והלוח לי מוציא יציאות HDMI ויציאת DP. אני מחובר עם 2 מסכים מתוך 3 נכון לעכשיו, למחשב יש השהייה של כיבוי המסכים לאחר 5 דקות בהגדרות צריכת החשמל. שמתי לב, שהמסך שמחובר בDP, משחיר, אבל לא מתכבה כמו המסך שמחובר בHDMI. המסך פשוט נשאר דלוק. מישהו מכיר את התופעה? יש לזה פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by er4n,

אהלן חברים:) יש לי כמה שאלות תאורטיות שמעניינות אותי ואשמח לקבל תשובות: לפני כשבוע ניסיתי לעדכן תוכנה [Bluestacks שמדמה מערכת אנדרואיד על המחשב. זה המקום היחיד שבו אני משתמש בוואטסאפ או כל סוג אחר של אפליקציות (אין לי סמארטפון)]...יש רגעים בחיים שפשוט חולפים לנגד עיניך ואין לך מושג איך ולמה נתת לכל זה לקרות - לא גיביתי את התוכנה לפני ואף לא גיביתי את הוואטסאפ. מפה לשם, כמובן שדווקא ברגע שכזה העדכון לא מצליח, התוכנה סוג של נמחקת וכל האפליקציות איתה. יום למחורת נזכרתי שאולי יש באפשרותי לשחזר את המערכת וראיתי שאכן יש נקודת שחזור לבערך 5 ימים לפני המקרה. מפה לשם לא יכולתי להתעסק בזה, הימים חלפו ואיתם הנקודת שחזור. ועכשיו לחלק של השאלות: האם תוכנה כמו EaseUS Data Rec…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ברשותי ASUS 8200 DELUXE יש לו אפשרות לוידאו IN וכמו כן לVIDEO CAPTURING אני צריך את הדרייברים של ה VIDEO CAPTURING מישהו יודע איפה אני יכול להשיג? אני לא מוצא אותם באתר של NVIDIA אז אם מישהו מוכן לתת לינק אני אשמח! בתודה מראש. :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. פירמטתי לבן דוד שלי את המחשב ולאחר מכן התקנתי וויןXP בהתקנה של הווינדוס בשלב שההתקנה מעתיקה את קבצי ההתקנה להרדיסק (עוד במסך הדוס הכחול) הופיעה הודעת ארור שהוא לא מצליח להעתיק קובץ כלשהו להרדיסק. החלפתי לדיסק התקנה אחר , וצצה אותה בעיה (יש לציין ש2 הדיסקים פעלו על מחשבים אחרים מצויין). לאחר שאותה ההודעה הופיעה דגם בדיסק השני (אותו קובץ) לחצתי ESC בשביל לדלג על הקובץ העתקת הקבצים הסתיימה והתחילה ההתקנה עצמה באמצע ההתקנה המחשב נתקע התחלתי מחדש את ההתקנה וכרגע הכל הלך טוב - איטי נורא (מחשב עם 224 ראם ו1.6 P4 של אינטל). עכשיו אחרי שהתקנתי לוקח בערך רבע שעה לווינדוס לעלות, אם הוא בכלל עולה ולא נתקע בדרך. אחרי שהוא עולה אחרי כמה פעולות המחשב פשוט נתקע או שהוא בקושי זז (שעוד לא …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BlindWitness,

יש משהו לעשות בנידון? הוא קופץ מדי פעם וזה האמת משגע קצת... יש לי פד כחול, יכול להיות שזה קשור? אגב, ההתחלה של החוט שלו מעוקמת כזאת ולא ישרה יכול להיות זה הדבר הבעייתי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by stige,

יש לי בעיה מוזרה. מה שחשוב לי בעיקר הוא לאבחן אם זו אכן בעיית חומרה כדי לדעת אם להעביר את המחשב למעבדה. המחשב שלי סה"כ טוב מאד ועבד חלק עד לפני כמה זמן. מבחינת חומרה יש לו 4 מעבדים, 4 ג'יגה זיכרון הרבה נפק דיסק פנוי ואחלה כרטיס מסך. בשלב כלשהו הוא פתאום התחיל להתקע מידיי פעם. מה שמוזר עוד יותר הוא שהתקיעות הן בדר"כ לא על כל המחשב אלא על איזה Process ספציפי. נניח אם הייתי רואה סרט הוא היה נתקע וכעבור כמה דקות הסרט היה ממשיך (אפילו כאילו הזמן התקדם כרגיל - כלומר הסרט קפץ קדימה לכאורה). אם הייתי בתיקייה או באינטרנט אז החלון פשוט נתקע וכולי. בדקתי וירוסים עם AVG לא היה. החלטתי לפרט את הדיסק (לפחות את ה System Partition ולהתקין את וינדוס 7 מחדש). שום דבר לא עזר. וגם מייד לאחר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by KHNIH,

משום מה שום צ'ט או משחק דוגמת משחקי יאהו לא פועל אצלי כל פעם שאני מפעיל צ'ט או משחק מופיע אצלי כזאת תמונה קטנה בפינה השמאלית למעלה וזהו קופא נראה לי שזה קשור ל JAVA אבל אני לא יודע את בעיה המדוייקת. אני רוצה לציין שהבעיה היא לא בפלאש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ralph,

יש לי מסך lg f700b ויש לו כל מיני פונקציות מוזרות לכיוון מסך שרק מבלבלות... לכן הכל אצלי עקום, לפעמים לא רואים את הקצוות של התמונה. אז אני מנסה לכוון קצת וזה נהפך למעוגל... יש איזה פטנט או תוכנה שעוזרת לכוון את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי את הנתונים שמפורטים למטה, ודבר כמעט אינו מותקן על המחשב אך כשאני מנסה לשחק overwatch,שכרגע התקנתי, הוא זז לאט מאוד גם עם נתונים נמוכים מאוד. מה יכולה להיות הבעיה??

15. Started by EliyaEA,

שלום, לאחרונה כשאני מציג סרטון וידאו (בכל רזולוציה) במסך מלא מופיע לי מן שבירות כאלה במסך, אשמח לדעת מה זה ואיך ניתן לתקן את זה. יש לי מסך של DELL UltraSharp D2717D כרטיס מסך GIGABYTE RTX 2080 Turbo OC והמסך מחובר למחשב בDP תודה רבה לעוזרים

16. Started by shahar tsabari,

מישנו יודע איך ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by chenrp,

שומע MP3 וכו' אך לא שומע MIDI... מה אפשר לעשות? האם זה דרייברים של כרטיס קול? דרייברים של DIRECTX? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב. המחשב נכבה ללא שום הודעה (נכבה לגמריי) דבר ראשון שחשבתי עליו זה בעיה בספק, העניין הוא שבאחת הפעמים המחשב נכבה כשהיא שוטטה ב PICASA והתיקייה שהיא היתה בא (שהכילה 30 ג'יגה) נעלמה כלא היתה כשאהיא הדליקה שוב את המחשב ובתיקיה בכלל היו קבצי AVI לכן לא נראה לי זה קשור ל PICASA יכול להיות שהכשל בספק גרם להארדיסק לאיזה שהו כשל שמחק את הספריה אבל בכל זאת.. אגב, טמפרטורות תקינות גם בפעילות של ORTHOS ו ATITOOL תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by asaf556,

האם 67 מעלות לכרטיס מסך אחרי גלישה באינטרנט זה מסוכן יכול לגרום נזק או לא נורא ואם נורא מה עושים הכרטיס מסך הוא 7300 gs

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מדליק את המחשב והכל בתוך המחשב דלוק, אין את הצליל הזה שיש כשמפעילים את המחשב והמסך אפילו לא נדלק... הכל קרה לאחר שניסתי להוסיף זיכרון חדש למחשב שלי... רציתי להוסיף עוד סלוט ואז זה קרה, זה המשיך לקרות גם אחרי שהוצאתי את הסלוט.... נ.ב כשאני מנסה לכבות את המחשב אז אני לוחץ על הפתור כבוי למשך 30 ולא קורה כלום וגם אם אני לוחץ על הריסט... מקווה שתעזרו לי במהרה תודה רבה לכולם!

21. Started by airforce,

שלום רב, בעת העריכה בתוכנת Sony Vegas 11 מופיעה לי השגיאה הבא: Extra Information File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\gpu_video_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\dx_video_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\svfx_video_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\dx_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\vst_grovel.log File: C:\Users\user\Desktop\Untitled.veg Problem Description Application Name: Vegas Pro Application Version: Version 11.0 (Build 371) 64-bit Problem: Unmanaged …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by max74,

מופיע לי בהתקן צהוב התקנתי דרייבר של הלוח אם ללא הועיל ,אן דבר שלא נסיתי... מערכת הפעלה 98se .מצרף תמונת מסך.. אשמח לכל הצעה .תודה לכם... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Goat17,

שלום לכולם! יש לי בעבודה דרישה לתוכנה שתמדוד כמה זמן תוכנות אופיס (וורד, אקסל, פוור פוינט) ותוכנת אאוטוקד עובדות\פתוחות זאת חייבת להיות גם תוכנה חסויה שהעובדים לא יוכלו לסגור אשמח אם למישהו יש רעיון תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by War-Hammer,

יש לוח אם של אינטל (לא, לא זה שבמפרט שלי) מדגם D850GB עליו יושב לו מעבד 1.4Ghz סוקט 428 ושני סטיקים של 64 מגה ביט RDRAM ועוד שני אפסים. שמתי על הלוח כרטיס מסך GAINWORD GEFORCE 4 440MX 64MB והלוך פשוט לא נותן פוסט! (בלי קשר לכרטיס מסך, גם עם כרטיסים אחרים אין פוסט) מה אני יכול לעשות?? אין אף צפצוף בהתחלה מהלוח, אולי הביוס לא בסדר? איך אני עושה לו פלאש? ניסיתי לאפס ביוס על ידי הוצאה של הבטריה והחזרתה (ככה אני תמיד עושה, זאת השיטה הטובה ביותר לאיפוס ביוס). בקיצור, מה זה נראה לכם?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, בימים האחרונים התחילו כל מיני בעיות במחשב הנייח שלי (מערכת הפעלה 8.1, לאחר עדכון מערכת 8 שנרכשה כשדרוג לווינדוס 7). לאחר BOOT וכניסה לשולחן העבודה - העכבר נע ועובד אך לוקח זמן רב לתגובתיות מן המערכת (מדובר בכונן קשיח 128 C400 SSD). בשימוש בדפדפן IE יש לעיתים קרובות תקיעות (מסך לא מגיב, העכבר נע), ולעיתים הוא לא מצליח לפתוח דף חדש וטוען שיש בעיות בתקשורת על אף שאין. הבעיה הכי חמורה הופיעה כאשר במשחק CS:GO פתאום הופיע מסך כחול וכניסה לריסט. ההודעה הייתה: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR ללא פירוט מעבר לכך. הרצתי כלים לבדיקת זיכרון וכונן קשיח - לא נמצאו בעיות. כן נמצאו קבצים corrupt שהמערכת לא הצליחה לתקן בעצמה (untitled2 - קובץ מצורף). לפני שאני קובע שזה בעיה בכ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים