עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Enable,

המערכת שלי כזאת Asus-p5k/epu e8400 4gb ram HD6850 thermaltek 500w מאז שהחלפתי לכרטיס הזה אני מרגיש שיש נפילות FPS מעצבנות כאלה רוב הזמן. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המשחק שהורדתי [THE WHITCHER 2] אבל אז שניסיתי לשחק אפילו ב COUNTER STRIKE SOURCE קבלתי את אותה בעיה. ניסיתי להתקין את הדרייוורים החדשים ביותר, ולפרמט אבל זה לא עזר. יכל להיות שיש בעיה בכרטיס וצריך לעשות לו איזה בדיקת מאמץ או משהו? אם כן יש הסבר איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DJO,

זה ממש מפחיד אותי. ... לא הייתה לי את הבעיה הזאת עד לפני יום העצמאות אבל בערב יום העצמאות הלכתי למסיבת רשת ולקחתי את המחשב החזרתי את המחשב הביתה ואז יצאתי שוב שחזרתי אמנם הייתי קצת שיכור אבל הרכבתי את המחשב וברגע שהדלקתי אותו שמעתי קולות מוזרים בוקעים מן המארז.. הזזתי אותו קצת הקולות נחלשו, כיביתי את המחשב הזזתי אותו קצת שמאלה והקולות נפסקו. אז הייתה איזה הפסקה של שבוע בקולות הם הופיעו פה ושם אבל נפסקו או לבד או ע"י הזזה קטנה של המארז. ביומיים האחרונים הם חוזרים יותר on & off כזה.. וה ממש מדאיג אותי ואני חושש שההארדיסק שלי הולך להתפגר זה או הארדיסק או אחד מן המאווררים נכון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by white_angel,

מחשב חדש יחסית (AMD1800 + WIN XP). לאחר מס' שעות שאני מחובר לאינטרנט (ADSL) אני מגלה ב - WINDOWS TASK MANAGER שהמחשב נמצא בעומס מלא (100% CPU USAGE) ללא שום הצדקה (כל האפליקציות סגורות) כאשר ה - PROCESS ש"שותה" את מירב המשאבים הוא SVCHOST - כ - 70%+15%. ישנם מס' PROCESS בשם זה. לאחר ביצוע end process ל - SVCHOST הסוררים - (2-3 מתוך 6 בערך) העומס יורד לאיזור 7-10% ומתנהג נורמלי (עולה ע"פ עומס אפליקציות...) נראה שאין כל השפעה לPROCESS הנ"ל מכיוון שכאשר הוא סגור המחשב עובד רגיל לחלוטין (אינטרנט ושאר אפליקציות). נמאס לי לעשות את זה כל פעם שאני מבצע REBOOT. רעיונות ? למה שייך ה PROCESS הזה? איך נפטרים ממנו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by D.A.Y.C,

שלום. לפני חודש גיליתי שיש לי עוד כונן נוסף במחשב של 1TB רק שהוא לו מופיע במחשב וגם לו DISK MANAGEMENT . למישהוא יש אולי עזרה, משהוא... למרות שזה לא כל כך דחוף

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by IAbyss131,

רשמתי פה כי לא מצאתי פורום יותר מתאים אז אם זה לא המקום מצטער, קניתי חלקים למחשב חדש מאילת ורציתי לדעת אם מישהו ממכם מכיר מקום שיכל להרכיב לי אותו (בתשלום כמובן) באיזור טבריה והסביבה

6. Started by law89,

היי חברה האם יש אפשרות לשכפל דיסק און קי? יש בו התקנה של גרסה ישנה של וינדאוס ואני רוצה להעתיק אותו כך שתהיה אפשרות להתקין מדיסק און קי אחר את הוינדאוס. (זה דיסק און קי שיצרתי בו התקנה של וינדאוס עם הכלי שיש באתר של מיקרסופט) תודה

7. Started by AAABC,

שלום רציתי לדעת מה עושים במקרה שהתחלתי לעדכן מMAICROSF STORE ובאמצע הפסקתי המחשב הפסיק להגיב ובהמשך הוא החל לבצע הפעלה מחדש במשך 4 שעות מה עושים עם זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ecas,

היי לכולם, אני שוקל לקנות מחשב חדש וראיתי שאין לו מקום לכוננים, אני מדבר על המעמד איפה ששמים שם כוננים פנימיים, אני אצטרך להוסיף שם עוד כונן אחד רגיל לא SSD, אז איך אני מחבר אותו? עוד לא קניתי את המחשב והכונן, אמור בימים הקרובים.

9. בוקר טוב לכולכם , יש לי בעיה , המחשב שלי התחמם לטמפ' דיי גבוהה , כי כל ישום שהדלקתי שמעתי שהמאוור התחיל להסתובב יותר RPM וגם הטמפ' עלתה .. הטמפ' הייתה בגבול שי 45-55 ... אז הורדתי את הגוף קירור של המעבד , הורדתי את המשחה התרמית הישנה , ושמתי חדשה של ZALMAN . המשחה פוזרה לכל אורך המעבד אך כשהפעלתי ראיתי שהטמפ' של המעבד הוא 88 -90 , למרות שהפעלתי את המחשב , הכל עובד נורמאלי! לא נתקע אפילו טיפה , וגם משחקים עובדים נורמאלי לגמריי והמחשב לא נכבה בעצמו . הגוף קירור אכן נוגע במעבד ככה שאני לא מבין מה יכול לעשות את הבעיה הזו ? אולי ה סנסור של הטמפ'? תודה לעוזרים .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן, כרגיל, שיחקתי היום על המחשב שלי במשחק (לא ממש משנה איזה), כשבאמצע המשחק המחשב נתקע לרגע, ואז המשיך (=הבעיה היא לא המשחק), אחרי זה הוא נתקע שוב ואז הראה מסך כחול, בתוך המסך הכחול, המערכת נתקעה בשלב של ה-BEGINING DUMP OF PHISICAL MEMORY, ראיתי שהמערכת תקועה, ואז כיביתי את המחשב. בהדלקה של המחשב, המערכת כל פעם נתקעת בשלב אחר של העלאת ה-OS: פעם לפני הביוס, פעם אחריו, בקיצור, תמיד אחרי ה-POST, המחשב פשוט נתקע ולא מעלה WINXP (=החומרה בסדר), כשהתקרבתי למארז (בתקווה שאני לא באמת רואה עשן...), הרגשתי שהוא ממש חם, האם עד כאן הכל בסדר? הניחושים שלי מדויקים? אני מחכה למברג (אל תשאלו) בשביל לפתוח את המארז, מה שייתן לי רמז האם זה המעבד שרותח, או כרטיס המסך...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by a_a_aa,

מעבד בן 2 שנים-AMD X2 5000 64 AM2 -עדיין באחריות לוח אם בן 2 שנים- GIGABYTEGA-M55S-S3זכרונות 2 GB-עדיין באחריות כרטיס מסך לא רע. אתמול המחשב עושה רעשים שקשה לי להגדיר מאוד חלשים אחרי 10 דק' מופיע מסך כחול ותוך שנייה המחשב מפעיל עצמו מחדש. אך לא מצליח להעלות את ווינדוס וכך מעלה עצמו שוב ושוב ללא יכולת להעלות את ווינדוס.כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל פתחתי אותו לראות שלא קפץ איזה זיכרון מהסלוט-כלום! הכל יושב בסדר.נוגע במעבד הוא לוהט!!! לא יודע אם ככה זה בד"כ! ניסיון נוסף לחבר לחשמל ואני לא מקבל אפילו תמונת מסך כלומר המסך כבוי. חשוב לי לציין שהמחשב עד כה לא עשה תקלות בכלל!לא מסכים כחולים ולא שום דבר אחר.לא שידרגתי חלק נוסף לאחרונה ולא התקנתי תוכנות חדשות. לפני שאני רץ לחנות ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. נכון כשמדליקים את המחשב אז בכמה שניות הראשונות המאווררים עובדים על מקס'... אז עכשיו אצלי זה ככה קבוע לא נפסק והמחשב לא עולה בכלל, המסך לא נדלק, כלום... רק אם אני עושה כמה ריסטרטים הוא מצליח להגיע למסך הראשון ואז בסדר... קיצר פרמטתי תמחשב - וזה לא עזר עזרה :s05:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש איך קוראים לכרטיס pci שבודק תקלות חומרה כמו שיש במעבדות מחשבים...תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 114508534,

אהלן בוקר טוב הבעיה שלי היא כזאתי המחשב של עבדה שלי פתאום איתחל את עצמו ומאז אין תצוגה. אז ככה המחשב עולה יש את התצוגה של הלוגו של הלוח אם, אפשר להיכנס לביוס הכל בסדר, מופיע החלון של חלונות שטוען אותו ואז המסך נכבה ומופיעה ההודעה . video mode not supported אבא שלי לא עשה שום שינויי בהגדרות ולא שיחק עם כלום, המחשב איתחל את עצמו ולאחר מכן זה המצב, המסך הוא Hyundai L90D + והכרטיס מסך אני לא סגור עלי נראה לי זה geforce 7900 GX2 אשמח לקבל עזרה ולשמוע רעיונות ככה שאוכל לסדר את הבעיה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם ניתן (והאם יש צורך) לחבר מערכת רמקולים כדוגמת FX6021 2.1 לאל פסק, בשביל להגן מפני זנק למערכת בזמן הפסקת חשמל? אם כן, כמה כוח המערכת תצרוך מהאל פסק, בהנחה שאני מכבה את המערכת רמקולים מיד אחרי הפסקת חשמל, ומשאיר רק את המחשב והמסך מחוברים לאל פסק ומכבה גם אותם אחרי כמה דקות? אם אפשר לעשות את זה פשוט, על ספק עם כמה VA תמליצו רק בשביל המערכת רמקולים הזו - לא בשביל שהיא תעבוד בזמן הפסקת חשמל, אלא רק בשביל שלא ייגרם לה נזק? (אני פשוט אוסיף את הכמות לכמות המומלצת למחשב ומסך שלי ואקנה אל פסק חזק מספיק בשביל כל זה) תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה ונדלק פתאומית רק במשחקים בדקתי זיכרון לוח כרטיס מסך ועדכנתי דרייברים ועדיין יש אותה בעיה אגב הטמפרטורות בסדר מפרט המחשב לוח ASUS P5QC כרטיס מסך Gainward 9800GTX+ 512MB מעבד אינטל q9550 זכרון 4GB תודה מראש למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by patishi,

לפני כמה ימים התחיל להתקע לי המחשב בכל מני סיטואציות. בהתחלה הוא היה נתקע כמה שניות אחרי ההפעלה, אחרי ניקוי בסיסי של המחשב הוא התחיל להתקע רק בעת ניגון סרטים. כשפתחתי אותו וכיוונתי אליו מאוורר חיצוני הוא הוא לא נתקע בכלל מה שגרם לי לחשוב שזאת תקלה שקשורה בטמפרטורה ובניקיון. פתחתי את המחשב ואחרי ניקוי יסודי הבעיה לא נעלמה אלא רק לקח למחשב יותר זמן להתקע. בדקתי טמפרטורות והן יחסית גבוהות (60-70 מעלות), אני לא יודע מה יכול לפתור לי את הבעיה.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dbx22,

שלום. יש לי במחשב שני סטיקים של 1GB, הם מחוברים בדואל צ'אנל. כלומר אם יש 1 2 3 4 אז יש סטיק ב1 וב3. קניתי סטיק נוסף של 2GB ושמתי אותו באחד הפנויים, וכשאני מדליק את המחשב הוא נתקע על המסך הראשון לפני הsetup של הביוס. ניסיתי להחליף סלוט, אבל זה לא משתנה. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הבעיה החלה כאשר החלפתי את הכרטיס מסך שלי ל: GIGABYTE RADEON 9600 PRO בעת הרצת משחקים המחשב מחליט לאתחל את עצמו.עברתי על הדרייברים ומותקנת אצלי הגירסה האחרונה ביותר. חשבתי אולי מדובר על בעית זיכרון מכיוון שיש 512 מגה + 256 מגה ולכן הוצאתי את כרטיס ה-256 מגה.חייב להודות שהיה שיפור אבל המחשב עדיין מאתחל את עצמו במהלך המשחק. הספק כוח שלי בעל 380W.ידוע לי שיש חזקים ממנו אבל לפי דעתי הבעיה לא אמורה להיות כאן. האם למישהו יש עצה בנושא?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ron56,

- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. ייתכן שהנגן אינו תומך בסוג הקובץ או ב- Codec ששימש לדחיסת הקובץ. אני רוצה לצפות בקבצים של מצלמת הדרך שלי וזה ההודעה שאני מקבל. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, רכשתי לאחרונה מחשב נייד Asus X510UR BQ-243T ואני 99% מהזמן שאני עובד איתו נמצא בבית בסמוך לשקע חשמל. כיצד מומלץ להשתמש במחשב כדי שהפגיעה בסוללה תהיה מזערית? לא ניתן לנתק את הסוללה פיזית מהמחשב. האם לעבוד מחובר לשקע תמיד? או בטווח אחוזי סוללה מסוים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Heretheparty,

שלום לכולם, שבוע שעבר קניתי מחשב I7 6700k Z170 hd3p Hyper-x 2x8 2400 Antec 500w ביום הראשון של ההפעלה הכל עבר כולל הוינדואוס אחרי שלושה ימים כנראה הופעל fast boot מתוך המערכת, המחשב כשל ונפל, נתן לי להיכנס לביןס לסדר את ההגדרות, אחרי שנכנסתי והגדרתי מחדש הוא נפל שוב ושוב ושוב בלופ אין סופי, אחרי שחיפשתי מידע באינטרנט הבנתי שיש בעיה עם הלוחות האלה ו2400mhz זכרונות שבאים און קלוק מהיצרן ולא 2133 אז הלכתי לksp ובאמת הם החליפו לי את המוצר ל2133 גם אחרי הכל עדיין לא עולה ההתקנה של הוינדואוס, לעשות סדר בדברים הגדרתי את הביוס בכל צורה אפשרית, איפסתי אותו שלושה פעמים דרך הcmos ניסיתי להתקין 3 מערכות הפעלה שונות win7 win 10 ופנדורה. ניסיתי לחבר זכרונות בכל הבלוטי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by UnwiZ,

שלום וחג שמח לכולם! אז ככה, לפני מספר ימים האינטרנט התחיל להתנהג לי מוזר - שמתי לב שההורדות פתאום איטיות יותר משמעותית, והרבה פחות יציבות, כלומר עם פיקים מטורפים לכאן ולכאן. כמובן שזה לא אומר דבר כי כל שרת או טורנט הוא שונה, אבל אז התחלתי לשים לב שגם בדפדפן אני נתקל בתופעות מוזרות - פתאום ישנם דפים שעליי לרענן על מנת שיעלו (אפילו באתרים כמו פייסבוק או גוגל!), סירטונים שמפסיקים להטען באמצע, או אפילו מההתחלה, או שנטענים קצת ואז קורסים (גם ביוטיוב). על שידורים חיים כמעט ואין מה לדבר, מילא נגיד בתוכנה כמו SOPCAST שאיתה אני משתמש לצפות במשחקי כדורגל - התוכנה מגמגמת בצורה נוראית, כשניסיתי לטעון אפילו שידור חיי פשוט כמו שידור רדיו - הפתעה הפתעה, גם שם השידור מגמגם וקטוע! לעיתים …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ziv951,

יש לי מחשב נייד של פאקרד בל, הוא די ישן (אם צריך שם דגם כי זה חשוב תגידו לי..) בערך בן 3. עבר תיקון או 2. (בעיקר תיקוני מערכות קירור) עכשיו לאחרונה הוא לא נדלק- מה זה אומר לא נדלק..? הוא בעצם נדלק אפשר לקרוא לזה, מערכת ההפעלה לא עולה. יש עליו ויינדוס 7.. כשמדליקים את המחשב נראה כאילו הכל הולך להיות בסדר.. המחשב נטען כרגיל אך שמגיע לשלב שבו הוא אמור לפעול.. (שהמחשב נדלק למעשה במצב רגיל) רואים רק עכבר על רקע שחור-אפור. אפשר עצות כלשהן?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tomegozi12,

שלום לכולם.כשאני מעלה סרטונים מהפלאפון למחשב.המחשב לא מפעיל אותם בכלל.ואם זה מהמצלמה זה מעלה בלי סרטון בלי קול.האם אתם מכירים איזה תוכנה פשוטה שיכולה לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.