תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המקש רווח שלי לא בסדר! (( סתכלו ניקיתי היום את המקלדת, הוצאתי את המקש רווח, נכון יש שם ברזל כזה? אין לי מושג למה הוא, לא משנה הוצאתי אותו ניקיתי.. החזרתי אותו בדיוק כמו שהוא היה.. אני מחזיר את המקש רווח, ופתאום משני הצדדים שלו כשאני לוחץ אז הצד השני מורם כזה....... (יש ברווח אחד ראשון שנכנס אליו באמצע ושניים מכל צד לייצב אותו..) קיצר אמרו לי שהם לא מחוברים טוב, מה אני אעשה ניסיתי כל דרך להכניס אותם כמו שצריך וזה תמיד ניראה אותו דבר אבל כשאני לוחץ הבעיה חוזרת... ורק אם אני לוחץ מהאמצע אז זה טוב כי באמצע יש איזון :-( עזרה? :'(
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire Radeon HD 7850 OC, על מחשב שהוא גם כן חדש (כבן שבוע). במקביל (אני חושב שלאחר ההתקנה זה התחיל), המחשב התחיל תופעה שכשאני מגיע בבוקר אליו הוא לא מגיב לי. המחשב לא נכבה (האורות שלו עדיין פועלים) הספריות שלו שב-Share עדיין אפשר לגשת אליהן מהרשת אבל המסך לא מתעורר כשאני לוחץ על מקשים במקלדת. המחשב מוגדר לא לעבור ל-Sleep או Hibernate ב-Power Options. הסתכלתי בהגדרות ב-BIOS וההגדרה היחידה שלא ממש ידעתי מה היא עושה היא pcie2 link aspm שנמצאת על Disable. המפרט של המחשב: מעבד AMD Phenom II x6 1055T 2.8Ghz קירור Arctic freezer 7 pro לוח אם ASRock 880GMH/U3S3 זיכרון GSkill DDR3 8GB (2x4GB) 1333Mhz 9-9-9-24 Ares כונן A-DATA S510 120GB SS…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב הכל ניראה כאילו הוא עובד אבל המסך לא מקבל אותות מהמחשב , ריסטרטים לא עוזרים אני מכבה הכל הולך לארון חשמל סוגר את המפסק שאחרי לחדר שלי ו-פיתאום הכל עובד הכל סבבה אני מחליט לבדוק משהוא אני מכבה את המחשב מוציא ומחניס את התקע והופה יש הפסקת חשמל אני מדליק את המפסק מהארון חשמל מדליק את המחשב, ושוב המסך כותב שאן לו סיגנל ואז ניסיתי כל מיני דברים לנתק את השקע ואז להפעיל ולחבר ועוד כל מיני דברים עד שחשבתי שמצאתי את הבעיה ואז פיתאום אני רואה שלא משנה מה אני עושה הכל עובד טוב אחרי כמה פעמים שהוא לא עבד והפעלתי אותו כתוב שהיתה איזו שהיא בעיה ועם להמשיך רגיל או ליטעון את הגדרות הדפולט של הביוס מה קורה פה? מה הבעיה? אך אני אמנע מזה לחזור? חשוב לציין כי הבעיה היא …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, כבר תקופה ממושכת שאחת לכמה ימים סדר הכוננים ברשימת כונני האחתול בביוס ( BOOT OPTIONS PRIORITIES, GYGABYTE B450 AORUS ELITE) משתנה על דעת עצמו, במקום שיהיה מקובע לנצח נצחים על windows boot manager. המשמעות היא שבעת האתחול עלי להפעיל את המחשב מחדש, להכנס להגדרות הביוס, לשנות בחזרה את הסדר ולבצע שמירה והפעלה מידש, רק שזה לא ממש עוזר. מצרף תמונה כפי של הגדרות סדר התחול כפי שהן צריכות להיות. הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי HD של 3TB, כאשר חיברתי אותו למחשב, המחשב מזהה רק 2TB ומראה לי עוד 780GB, שאני לא יכול לעשות איתם כלום ... כלומר, כשאני הולך ל MANAGE (לחצן ימני כל המחשב שלי), אני רואה שם אתץ ההארד דיסק מחולק ל 2, ל 2TB הוא נתן לי לעשות פורמט ולחלק השני שהוא 750GB הוא מראה לי אותו אבל לא נותן לי לעשות איתו כלום, כאילו הוא לא שמיש. מה אני עושה ??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שרץ עליו Windows NT (2000), אני צריך לעשות IMAGE שלם לכל מערכת ההפעלה עם כל הקבצים וכל ההגדרות ולהעתיק אותם להארדיסק אחר שיהיה מחובר בו זמנית למחשב. בסיום שאוכל לנתק את הארדיסק שאליו עשיתי IMAGE ופשוט לחבר במחשב אחר עם אותה חומרה בדיוק. המלצות לתוכנה שתומכת ב-Windows 2000 ושאפשר למצוא באינטרנט? ניסיתי כבר עם Acronis. בבקשה לא לשאול למה ככה ולמה ככה - אי אפשר לשדרג את מערכת הפעלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי מחשב נייד של דל. בחודשים האחרונים רמקול המחשב משמיע מדי פעם קול נקישה בזמן שאני מבצע פעולות מסוימות במחשב, לדוגמה: פתיחה או סגירה של דפדפן, פתיחת אפליקציות, סגירת מחשב וכו'. הרעש לא נעים, במיוחד כשאני עם אזניות. למשהו יש רעיון היכן הבעיה/תקלה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! יש לי חבר עם המון ריסטים של מסכים כחולים, אמרתי לו שישלח לי את הקבצי MINI DUMP שאני אוכל לפענח אותם עם הWINDBG. ככל הנראה התוכנה מתאימה לקבצי MINI DUMP של XP ולא מצליחה לפענח את הקבצים של WINDOWS7. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שדרגתי מרמקולים של קריאטיב (SBS120) לJBL CREATURE 2 והתחילה לי תופעה מוזרה, בלילה אני מעביר את המחשב (win 7 ultimate מפרט בפרופיל) לsleep והרמקולים מתחילים להוציא מעין פצפוצים סטטים כאלו, וזה ממש מפריע, השתקה של הרמקולים משתיקה גם את הרעשים. (רק השתקה פיזית, לא השתקה של הצליל במחשב) הדבר לא קרה לי מעולם עם הקראייטיב. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לתופעה, או יותר חשוב איך אפשר לטפל בה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס דיי חדש שנקנה עם המחשב: i5-760, gigabyte mobo usb3 p55, 8GB ram DDR3 עבר מצויין עד עכשיו. הייתי עושה לו OC לכיף בטווחים נמוכים והכל היה בסדר. רציתי לראות כמה תופסת לביצועים תיהיה למשחק metro 2033 והוספתי בMSI AFTERBURNER איזה 50 מגה-הרץ עלובים ונכנסתי למשחק. הכל מחורבש, ולא רק בזה אלא בכל משחק אחר. החזרתי למצב הרגיל של הכרטיס, לא מסתדר. הורדתי 50 מגה-הרץ מתחת לרגיל, לא מסתדר. הסרתי והתקנתי את הדרייבר מחדש ואפילו עם driver sweeper, לא עוזר. הדרייבר הוא 260.99 ניסיתי להחזיר ל 259 וגם לא עוזר. מספר פעמים החלפתי בין הגרסאות עם כל האפשרויות, שום דבר לא עוזר. furmark קורס מתי שאני מפעיל בדיקת יציבות. msi kombuster עולה עם המון ארטיפקטים. האם 50 מגה-הרץ הספיקו לדפוק לי את …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש קנו לי ליומולדת את כרטיס הקול החיצוני ASUS XONAR, שאותו התקנתי בהצלחה ע"פ הוראות יצרן, הכול עובד פיקס יש לי כבר פריסטים הכול מעולה ונשמע פשוט פצצה, אני משחק מלא משחקים מביניהם BF4 BF 3 CS GO וכו... ואני שומע מצויין, אך ישנם כמה משחקים שפשוט מתחילים ללא סאונד ואני בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס קול, בוודאות הגדרות לא נכונות, ניסיתי לבטל את ה DOLBY ואת ה PHOEBUS אבל זה לא עזר... ניסיתי לבטל הגדרות מיוחדות דרך SOUNDS בלוח הבקרה וזה גם לא עזר, משחק לדוגמא שאני נכנס אליו ועבד עם סאונד לפני התקנת הכרטיס "LOADOUT" עבד עם הכרטיס אונבורד הרגיל ולא עובד עם הכרטיס XONAR... ממש מוזר אם אני שואל האם הכול עובד כשורה? הכרטיס בסדר גמור ללא שום פגם או בעיה פשוט לפי דעתי …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי ASUS 8200 DELUXE יש לו אפשרות לוידאו IN וכמו כן לVIDEO CAPTURING אני צריך את הדרייברים של ה VIDEO CAPTURING מישהו יודע איפה אני יכול להשיג? אני לא מוצא אותם באתר של NVIDIA אז אם מישהו מוכן לתת לינק אני אשמח! בתודה מראש. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שלוקח לו המון זמן לעלות משהו כמו 2-3 דקות.(אני מדבר מהזמן שאני לוחץ הדלקה עד שהמסך נדלק לוקח לו 10 שניות מהזמן שמסך נדלק עד השולחן עבודה.) מדובר במחשב חדש. ryzen 7 5800x 32RAM 3600 6700XT 1TB nvme. עכשיו שאני שם בביוס את ההרץ של הראם על 3600 לוקח לו מלא זמן לעלות. כשאני שם אותו על 3200 הוא עולה לשולחן עבודה תוך פחות מ20 שניות. מישהו יודע למה זה? "כל החלקים באחריות". Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR4 3600MHz CL18 לוח אם Asus TUF GAMING B550M-PLUS AM4, AMD B550, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה, ומסך חדש של דל מדגם u2715h. אין לי כבל dvi, אז ניסיתי לחבר עם כבל hdmi בין המסך החדש והכרטיס מסך, בין הכרטיס מסך לטלוויזיה, ובין הטלוויזיה ליציאת hdmi בלוח אם. בנוסף ניסיתי לחבר dp בכרטיס מסך וmniDp במסך, ואף אחת מהאופציות האלו לא סיפקו לי אות מהמחשב. אני מאמין שברגע שאתקין מערכת הפעלה, הבעיה תיפתר, אבל עד אז אין לי דרך לבצע את ההתקנה ללא מסך. האם האופציה היחידה שלי היא להשיג כבל dvi?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק גיבוי חיצוני של seagate בחיבור USB שעבד בצורה תקינה. הדיסק הפסיק לפתע לתפקד (לגבות ) ותקע את כל המחשב. לאחר ניתוק וחיבור מחדש ניסיתי להעלות קבצי הגיבוי- ללא הצלחה. נסיון לתיקון קבצי הדיסק- לא הצליח. כעת אני מנסה לאתחל הדיסק ומקבל את ההודעה הבאה: לא היתה אפשרות לבצע הבקשה עקב שגיאה של התקן קלט/פלט. הורדתי את תוכנת discwizard מאתר seagate אך התוכנה מודיעה לי כי היא לא מזהה אביזר של seagate ולכן לא מופעלת. הדיסק עצמו מזוהה ע"י המחשב שלי אך מודיע על 0 נתונים ן- RAW. איך ניתן לאתחל את הדיסק? בתודה מראש :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצותיכם לתוכנה לתחזוקת דיסק קשיח מכני. תיקון שגיאות וכו'... תודה!
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שומע MP3 וכו' אך לא שומע MIDI... מה אפשר לעשות? האם זה דרייברים של כרטיס קול? דרייברים של DIRECTX? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוחלף לי ssd בנייד והותקן ווינדוס חדש... האינטרנט עובד כרגיל אבל כשאני מנסה להוריד את גוגל כרום הוא תקוע על מסך 'ממתין להורדה' למרות שאת פיירפורס כן הצלחתי להוריד... הבעיה אצלי או בגוגל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה עושים כשיש לאגים במחשב כשרואים סירטון על מסך גדול, כל הדריברים מעודכנים, נבדקו וירוסים בעזרת NOD32 ולא נמצאו, ובוטלו כל התוכנות עם העליה של המחשב כשהסרטון קטן אין את הבעיה אבל שמגדילים אותו על כל המסך הוא עושה את הבעיה, בכל הסרטים עושה את הבעיה ולפני כמה ימים זה לא היה ווינדוס XP מעבד E2140 זיכרון 2GB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירקתי מחשב ישן של אבא שיל כדי לקחת חלקים לקחתי את המאורר שיש לו שם ואני רוצה לחבר אותו אצלי אבל... למאורר הזה יש רק חיבור אחד של 2 פינים כאלה (2 חוריםץץץ למי שלא הבין) ואין לי חיבור כזה על הלוח אם... (או שאני לא מוצא אותו) יש לי רק של 3 וחיבור לספק אין לי כזה גם.... יש מה לעשות עם זה? כי חבל לי זה 2 מאוררים!!! בעצם 3 אבל אחד חיברתי 2 מאוררים של 80 ומאורר אחד של 60
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במצב הזה אני חייב לעשות הפעלה מחדש. מה מקור הבעיה? יש לי windows 7 והמחשב שלי עומד בכל הדרישות. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי נמחק כל המידע במחשב, והוא חייב לשחזר הכל. הוא יודע שזה יעלה לו לא מעט ומוכן לשלם. יש חברה שמומלץ ללכת אליה? עדיפות לירושלים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אתמול בזמן שניקיתי את חדר העבודה נפל המסך מחשב על הרצפה וחטף מכה לא נעימה מאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בזמן עליית המחשב התמונה "מופיעה-נעלמת" וכאשר מערכת ההפעלה עולה המסך פשוט מפסיק להראות תמונה למרות שהוא עדיין פועל (המנורה עדיין עובדת) כאשר אני לוחץ על כפתור הSOURCE התמונה חוזרת לשנייה ומיד נעלמת שוב פעם. יש למישהו מושג מה הבעיה ועד כמה אני צריך מסך חדש? תודה מראש לעוזרים. דרך אגב, המסך הוא SAMSUNG 226BW LCD
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שאלה של מתחילים: אני מבין שמודם ראוטר שנדרש לפעול על תשתית של בזק צריך לתמוך בוקטורינג. יש לזה חשיבות גם עבור המגדיל טווח (REPEATER)? תודה, איתמר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין במחשב HDD חדש 80GB של חברת ExcelStore. על הפריימרי יש לי HDD+CD. את החדש אני מתקין על סקנדרי מאסטר ומג'מפר בהתאם. הבעיה: באיתחול, הBIOS אינו מזהה את הכונן החדש והמחשב נתקע ואינו מעלה את מערכת ההפעלה. קונפיגורציה: Mother Board - LX-6AP2(EX) <- הסוגריים צריכים להיות על EX BIOS Type - Award Modular BIOS v4.51PG BIOS ID - 08/11/1998-i440EX-W977TF-2A69JF9EC-00 Chipset - Intel 440EX/LX rev 3 Operating System - Win98 מידע נוסף: - הכונן, כבל IDE, והג'ימפור תקינים (בדקתי על מחשב אחר). - אולי הBIOS אינו תומך בHDD החדש ונדרש שדרוג. איך ניתן לדעת זאת? והיכן להשיג את 2 הקבצים הדרושים לצורך שדרוג הBIOS ? (נראה לי שלחברה של לוח האם, LX-6AP2(EX), אין אתר ברשת) -האם AT…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-