עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי חברים, אני כבר לא יודע מה לנסות, אולי מישהו מכם כבר עבר את זה והצליח יש לי כאן מחשב נייד של LG דגם E310-M.C2P4E זה הדגם המדוייק המערכת הפעלה המותקנת היא 7, כל הדרייבירם עובדים ומזוהים, לא ניתן להתחבר לWIFI כי הוא מנותק, הרכיב נמצא ועובד תקין אבל הוא על DISABLE, בשביל להפעיל את הWIFI צריך ללחוץ על מקש ה-FN + F6 אך זה לא עושה כלום... מבדיקה שעשיתי זוהי תקלה שנפתרת באמצעות עדכון BIOS, כרגע על המחשב קיימת גירסה EBRRSF04 והגרסה העדכנית היא EBRRSF09 )הורדתי מהאתר את קובץ העדכון כולל כלי העדכון לDOS הכנתי USB עם BOOT כאשר אני מפעיל את הכלי (phlash16.exe זה הכלי, נכנסים אליו והוא מזהה אוטו' את הקובץ) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: File Open Failed on c:\BIOS.WPH press any key t…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by novice,

היי לכולם, רכשתי לוח ga-z68x-ud3h-b3 עם מעבר CORE I5 וזכרונות של GSKILL PC3-12800 התקנתי את הכל במארז חיברתי כבל 24 PIN + כבל 12VX4 את המעבד + הקירור שלו (FIRO OCK) הכל היה נראה סבבה ... הדלקתי מכפתור ההדלקה והמחשב נדלק לשניה ואז נכבה ואז שוב נדלק לשניה ונכבה ככה בלופ אין סופי ניסיתי כבר כמה פעמים לבדוק שהכל יושב טוב והמעבד במקום ונעול היטב והזכרונות כמו שצריך אבל כלום פשוט לא ראיתי פעם אחת BOOT כמו שצריך !!! דרך אגב ספק כח 600W של TT ToughPower האם יש לכם עוד עצות ? האם כדי לקחת את הלוח + המעבד + הזכרונות למעבדה ב KSP שם רכשתי את כל הציוד (מלבד ספק הכח והדיסקים הקשיחים שהעברתי מהמחשב הישן) ? מת להתחיל לעבוד כבר על המחשב החדש !!! אז תשובה מהירה תתקבל בברכה

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  3. שלום, קניתי כרטיס+כבל+דיסק מכאן והוא קורא אותו ב-device manger (את הכרטיס) ואז חיברתי את המצלמה והוא מציג אותה ב-devices and printers בכפתור ההתחל (Panasonic NV-GS25) ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, שם דבר לא קופץ ולפי דעתי צריך לעשות משהו עם הדיסק, יש שם מלא התקנות של תוכנות ואני לא יודע מה להתקין ואיך עובדים עם זה, זה מה שיש בדיסק, מה אני אמור לבחור: Uploaded with ImageShack.us מישהו יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by avim1990,

שלום לכולם, יש לי במחשב שלושה הארד דיסקים שכולם מחוברים למחשב בצורה הבאה: 2 מחוברים בחיבור אחד והכונן הראשי © מחובר למחשב באותו חיבור עם הצורב. יום אחד המחשב פשוט כבה ואחרי שהדלקתי מחדש המחשב הראה רק את כונן C בלי 2 הארד דיסקים האחרים ובלי הצורב. ניסיתי לשחק עם הכבלים ולהחליף בינהם וראיתי שכל הארד דיסקים והכבלים תקינים אבל משום מה פשוט אי אפשר לראות בו זמנית את כל ה4 מכשירים כמו פעם. מישהו יכול אולי לעזור ולהבין במה יכולה ליהיות הבעיה. תודה מראש, ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  5. יש לי מעבד i7 לוח ASUS P6T, וזכרונות G.Skill DDR3 3x2GB (6GB) 2000MHz CL9, כשהמחשב עולה הוא רושם לי בפוסט cpu has been changed.please re-enter cpu settings אני גם שם לב שהמעבד שלי רץ במהירות של 2.6GHZ ולא 2.8 יש לי בלוח הגדרות של הזכרונות, ניסיתי הכל וכלום לא עזר, המעבד עדיין על מהירות של 2.6 ועדיין יש לי את ההדעה המעצבנת בפוסט http://imageshack.us/f/571/unledzd.jpg/

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by eyal.vl,

יש לי בעיה מוזרה בכרטיס מסך ,כשאני רוצה לצפות בסרטונים באינטרנט בכמות 4 סרטונים או יותר, המסך מהבהב מס' פעמים ולאחר מכן כבה וחוזר לעצמו ונותן לי הודעה שגיאה 275.33 משהו כזה , המחשב שלח לי את ההודעה הזאת לפני הפירמוט וגם לאחר מכן. יש לציין שבדקתי בגוגל על הבעיה ולא ראיתי פתרון אפשרי ומובן . תמונה של הבעיה. אנה אם תוכלו לכתוב מובן כי אין לי הרבה מושג בחומרה. כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 8600 GT וינדואוס :WIN 7 Ultimate * אני לא מצליח להציג תמונה אז אם צריך תגידו לי איך לעשות את זה . תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by oDanielZi3,

קניתי כרטיס מסך חדש אתמול 430 GT וגיליתי שהיום כל פעם שאני עובר ליד סמוק או זורק סמוק הFPS נופל ל60 40 ואפילו לפעמים 30. יש לציין כי הכרטיס עצמו לא עושה לי בעיות כי הFPS שלי לא נופל מה100 כאשר אין סמוק בסביבה. אז באתי לפה כדי לבקש עזרה. תודה מראש. נ.ב לפני ההחלפה היה לי את הכרטיס 9500GT שהוא פחות טוב מהחדש שלי, אני לא בטוח במאה אחוזים אם זה קרה איתו או לא כי אני לא תמיד מסתכל על מד הFPS כדי לראות אם יש ירידות או לא.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לא מזמן התחיל אצלי בעיה שהמחשב כל יום ויום נהיה איטי יותר , עכשיו זה הגיע למצב שבמנוחה הוא על 1GB RAM ו 70% מאמץ . עשיתי ניקוי ואיחוי . השתמשתי ב CCleaner . השתמשתי ב NOD32 , Malwarebytes' Anti-Malware , windows-kb890830-v3.21 . לא מצא כלום , רק Malwarebytes' Anti-Malware מצא 6 קבצים נגועים ומחקתי (4 קבצים ו2 מפתחות רג'יסטרי) . בדקתי בתהליכים אם יש תהליך מסוים שלא אמור להיות , ואין , את הכל אני מזהה . ניקיתי אבק מכל המחשב בצורה יסודית ומרחתי משחה טרמית . לא עולה לי עוד רעיונות לפתרון ... עזרה ? * המחשב בן 5 שנים * המעבד משמיע רעשים מוזרים (?) * יכול להיות שהמעבד סיים תעבודה שלו ?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by daniel9876,

המפרט שלי: כרטיס מסך GTS 250 1GB gigabyte מעבד E8400 זיכרון 4GB RAM ובכל זאת יש לי תקיעות במשחקים אפילו שאני מוריד את הגרפיקה עד הסוף !!! בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה הבעיה??!!! אולי זה קשור בספק או בלוח או בזכרונות? ???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות עם המחשב. הרבה פעמים הוא מצפצף בזמן הדלקה והמסך נשאר שחור. אחרי כמה ריסטרטים הוא חוזר לעצמו. לפעמים יש צפצוף עם הודעות שגיאה בכונן A (דיסקטים) או הודעה שהמקלדת לא מחוברת. יחד עם כל זה שמתי לב שכשהמחשב עולה השעון לא מעודכן. הבנתי שזו יכולה להיות בעיה בביוס או משהו עם הסוללה שלו. אשמח לקבל הדרכה.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  11. מעבד e8400 מותקן על לוח אם p5q pro asus בזמן מאמץ אפילו קטן, המעבד חורק ומפיק רעש חנוק ומעצבן. לא בוצע OC בעבר. אגב, בדקתי והחלפתי כרטיס מסך, כך שהרעשים נובעים מהמעבד עצמו. בטוח לא מהמאוררים, בדקתי אחד אחד.. איך ניתן לטפל בזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by vitali02,

יש לי את הבעיה של הCRUSH והמסך הכחול בדקתי בעזרת תוכנה ולפי הMINIDUMP כתוב שהבעיה היא nv4_disp.dll הבנתי שזה בעיה בדריירים של NVIDIA אבל ניסיתי כבר את כל הפתרונות של הסרת הדרייברים במצב בטוח ואז להתקין את זה ניסיתי כבר כמה פעמים וזה לא עוזר.. ועכשיו זה כבר כל יופ יש 2 קריסות ומופיע המסך הכחול.. מה לעשות?? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by darkspell,

שלום לכולם, היום חזרתי אחרי עשרה ימים בחו״ל שלפניהם דאגתי לכבות את המפצל שאליו מחוברים המחשב, המסך, מערכת הסאונד וכו׳ וגם כיביתי את ספק המחשב על כל צרה שלא תבוא. היום כשחזרתי המחשב מסרב להידלק, כל שאר המכשירים שמחוברים לאותו המפצל לא עושים בעיות... אפשר לפתור את זה איכשהו ? יש סיכוי שקרה משהו לספק למרות שהוא היה כבוי עד כה ?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. קניתי לפני שבועיים רמקולים עם מגבר של קריאייטב ב - 300 שקלים , חיברתי אותם והיה סאונד מהמם.... , משום-מה אחרי יומיים הסאונד נעשה מקוטע , טכנאי המחשבים שלי אמר שאולי צריך להתאים לרמקולים הרציניים האלה כרטיס-קול מתאים.... , אז קניתי מימנו כרטיס קול של CREATIVE - VALUE - PCI - 7.1 וניסיתי להתקינו עם התקליטור שלו , אבל ההתקנה נפלה לי באמצע, ביגלל איזה ERROR ומיד המחשב עשה ריסטארט... , סיפרתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה חייב להיות בעייה במערכת-ההפעלה... , אז היתקנתי מחדש את התקליטור של ווינדווז-7-אץ'-פי-64 שלי , אחר-כך היתקנתי מחדש את התקליטור של כרטיס-הקול ואכן , ההתקנה היסתיימה בהצלחה גדולה עם הודעה גדולה של -- INSTALLATION SUCESFULL -- ונורא שמחתי כי הייתי בטוח שהבעייה ניפתרה..…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by AvalonX,

יש לי משחק רשת כאשר אני יוצא ממנו באופן פתאומי הClient ממשיך לפעול ולא מאפשר לסגור אותו, איך אני סוגר אותו בכל זאת?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  16. שלום רב, לאחרונה כשאני מנסה לצפות בסרטוני YOUTUBE ( לא משנה באיזה דפדפן) הוא תוקע לי את הדפדפן, ומכריז כי הפלאג אין של SHOKWAVE קרס. ניסיתי להסיר - להתקין מחדש, כנל את הדפדפן כרום (מעודכן לגירסא החדשה ביותר) - אך עדיין ישנן נפילות. ישנו פתרון?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  17. בעיה כל איזה חצי שעה משהו כזה המחשב עושה לי מסך כחול עם מלא מלא שגיאות כאלה . מה אני עושה ? איך אני יכול לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. Started by ybass096,

אהלן! שמעו, יש לי בעיה במחשב החדש שקניתי (לפני כחצי שנה).. היום בבוקר השתמשתי במחשב ופתעום המחשב נתקע והראה מסך כחול עם שגיעה ואחרי זה לא הראה כלום.. לאחר מיכן עשיתי רסטרט והמחשב עבד (הייתי רק באינטרנט).. אחרי שעתיים + - הוא שוב נתקע אך אחרי הרסטרט הוא נתקע כל הזמן על ההתחלה של ההדלקה.. לאחר זמן מה , הצלחתי להדליק אותו והוא נותן לי כל מיני אפשרויות הפעלה (SAFE MODE וכו'..) ואני בוחר בהפעלה רגילה ואז הוא כותב לי שיש בעיה בהארד דיסק או CD ROM או שהוצאתי USB במהלך ההפעלה.. אף אחד מהדברים הכתובים האלו לא תקול (הכל תקין).. לאחר 30 דקות הצלחתי להפעיל את הWINDOWS ואז הוא שוב נתקע והבעיה חוזרת.. המפרט של המחשב הוא : Intel i5 2400 GIGABYTE GA-PH67A-UD3 KINGSTON 4GB ATI…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by Ding Ding Dong,

יש לי ספק כוח חדש של חברת CHIEFTEC(זו חברה שנחשבת חברה טובה?) 550 וואט... יש לי כרטיס מסך 9800GT ומעבד E8400. אני רוצה להחליף את שניהם את הכ. מסך ל: GTX460 או HD6870 ואתה המעבד להחליף i5 3.2 או I7 3.0 השאלה שלי היא האם הספק כוח יחזיק אותם?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by ratzabi,

שלום לפני כחודשיים קניתי מחשב נייח. וקניתי מסך בנפרד. כשהפעלתי אותו הכל היה סבבה. עד ש הופיעו לי מן ריבועים כאלה מוזרים על המסך שהם לא קבועים. הם יכולים להיות בכל המסך אבל גם להעלם פתאום. תראו תמונות : http://www.up2me.co.il/v.php?file=2813924.bmp http://www.up2me.co.il/v.php?file=57663524.bmp נסיתי להחליף מסך לשבוע וזה לא עזר זה היה גם על המסך שהחלפתי. לקחתי את המחשב לבדיקה לאיפה שקניתי והוא בדק את הכרטיס מסך בעומס רב גם ללא הצלחה. החלפתי את הכבל dvi וזה גם לא עזר. המוכר של המחשב שאל אותי אם יש לי מקלדת ועכבר אלחוטי ולא הבנתי למה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by bizon,

שלום לפני יום התחילה לי בעיה שכשאני מפעיל את המחשב ומתחיל לגלוש או סתם לעשות משהוא הוא פתאום נכבה לבד אחרי כמה דקות בדקתי את המעלות של המעבד ושל כרטיס מסך כשזה קורא והכל בסדר מעלות נמוכות מאוד מה זה יכול להיות תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מחבר את כבל הHDMI ל DVI מהטלויזיה למחשב. HDMI™ Connectivity If your DTV supports HDMI (High Definition Multimedia Interface) and your AMD Radeon™ graphics card has a DVI connection, you can connect the DTV to your computer. The DVI output of some AMD Radeon graphics cards is capable of audio processing and is composed of both video and audio signals. In this case, you only need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to connect to an HDMI-capable DTV. The DVI output of pre-AMD Radeon 2000 series graphics cards supply video only. To connect this type of graphics card to an HDMI-capable DTV, you need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to s…

23. מצו"ב הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלי כפי שנמדדו ע"י HWMONITOR שמתי לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך מתקרבת ל60 מעלות. האם מדובר בטמפרטורה גבוהה מדי העלולה לסכן את שלמותו של הכרטיס? יש לציין שלאחרונה היו לי בעיות עם הכרטיס מסך. למרות שהוא נמצא בידי רק כחצי שנה המאוור של הכרטיס השמיע רעשים מטרידים, וכאשר נשלח לבדיקה בחנות נאמר לי שהדבר נובע מOVER CLOCKING שנעשה עליו בלי רשותי אז... האם יש לי סיבה לדאגה?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by moranhoresh,

יש לי מע' הפעלה חלונות 7 עם 64 סיביות. יש לי נתב של חברת אסוס דגם rt-n56u. יש לי כונן חיצוני בנפח 2TB של western digital. כשאני מחבר את הכונן החיצוני לנתב דרך חיבור ה-USB אני לא רואה קבצים ששמותיהם בעברית, וכן ספריות בעלות שם עברי נראות ריקות וללא שם. ניסיתי להחליף שפה בנתב לסינית standard וגם traditional, ללא שיפור או שינוי במצב. ד"א, אם אני מחבר את הכונן ישירות למחשב דרך ה-USB הכל תקין. מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by j,

שלום לכולם, אחת לכמה זמן - נע בין כמה שעות לכמה דקות תלוי במצב רוח של המחשב - המחשב נתקע על מסך שחור, לפעמים מהבהב בין התצוגה למסך השחור ואז עושה ריסטרט? הציעו לי להתקין ווינדוס מחדש.. האם זה קשור? מה אתם אומרים? המחשב עצמו הוא מחשב שהיה די חזק לפני 6 שנים: AMD 3800X2, זיכרון 2GB, כרטיס מסך GeForce 6600..

• 6 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים