עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TNT,

בשבוע האחרון התקנתי את וינדווס כמעט 10 פעמים. יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא יודע איך היא נוצרת. לבעיה- לפני שזה קרה לפעמים המחשב ניתקע ולרוב עשיתי כיבוי כמו שצריך אבל נידמה לי שהייתה התוכנה EDONKEY במקרים האלה ברקע פועלת. אז כחה לאחר הכיבוי יש לי הודעה- non system disk replace the disk and press any key ולמי ששואל לא היה דיסקט בכוi דיסקטים. זה הדבר המוזר, ושאני לוחץ על מקש כל שהוא זה רושם לי - boot failure:system healthed טוב ניסיתי להיכנס לוינדווס בדרך אחרת, ניכנסתי לכונן דרך דיסקט איתחול ואז הלכתי לסיפרייה של הוינדווס ורשמתי WIN גם זה לא עזר. הוא טען כמה דברים ואז היתה את ההודעה הבאה לחצי שניה- Registry file was net found. Registry services may be inoperative for this…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by krimon,

שלום! רציתי לדעת למה הווינדוס שלי מתנתק כאשר אני לא נוגע בו זמן מה... הוא מנתק לי את היוזר ואז בשביל להכנס אני צריך ללחוץ עליו... מישהו יודע איך מבטלים את זה... WIN 7 HEB ULTIMATE 32BIT

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by iyehuda,

בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ofir123,

נכון שקיבלתי את המחשב שלי אבל עוד פעם בעיות.... הארד דיסק שלי עובד במחשב אחד אבל במחשב שלי הוא לא עובד וגם הארד דיסק אחד לא עובד במחשב שלי ניסיתי להחליף כבל אבל זה לא עזר וכאשר הכבל נתונים מנותק מארד דיסק ורק החשמל מחובר הוא עובד (שומעים אותו) וכאשר הכבל נתונים מחוברהוא פשוט לא עובד ולא שומעים ממנו ציוץ. מה הבעיה? איך אני פותר אותה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום היום "קפץ הפקק" בביתי בעקבות חיבור מכשיר חשמלי סורר ומאז המחשב שלי לא עולה- הוא כן נדלק והמאווררים עובדים אבל אין תמונה על המסך. פתחתי את המחשב והכול נראה תקין אבל אין תמונה כשאני מדליק אותו, חיברתי את המסך לכניסה השניה בכרטיס מסך (VGA במקום DVI) ועדיין אין תמונה חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. האם יש דרך לדעת בלי לקחת את המחשב למעבדה אם הבעיה היא בספק כח או בכרטיס מסך או במשהו אחר? :s05: תודה! ------------------------------------------------------------------- אלוהים יודע מה קרה אבל המחשב חזר לעבוד תודה על כל התגובות!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by moonbone,

שלום, לפני שבוע בערך או אולי בדיוק אני כבר לא זוכר... קיבלתי מחשב חדש שאת תכולתו תוכלו לקרוא במפרט שלי... אחרי שניסיתי XP PRO ובאופן מוזר ולא צפוי הוא עובד מעולה (היה לי נסיון ממש רע עם XP) ניסיתי לחבר את המודם שלי Alcatel speed touch home למחשב ולהיכנס לאינטרנט... אבל לצערי קיימת בעית תקשורת כלשהי בין כרטטיס הרשת המובנה בלוח Epox 4g4a+ ובין המודם שמחובר אליו... כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך אפילו וידאתי מול התמיכה של ספק האינטרנט... מה שהכי מוזר הוא שהכרטיס עובד בצורה כלשהי, WIN XP זיהה אותו ו התקין לו דריברים כשאני מחבר אותו למודם יש אור ירוק ממש מגניב כזה מסביב לחור בלוח של הרשת... וגם יש את החיבור הזה של XP שמראה לך את החיבורי רשת כמו שזה מראה אינטרנט (מקווה שאתם יוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by em28,

בעת הדלקת המחשב , נדלקות נורת ה-POWER , ונורת ה-HD , ושומעים את ה-HD טוחן. המסך , מקלדת , יציאות ה-USB לא נדלקות. ??? בשלב מסויים נורת ה-HD נכבית , כנראה נגמרה טעינת ה-WIN. אבל , לפעמים , כשנחה עליו המוזה , :s05:המחשב נדלק כמו גדול - וכשהוא דלוק - הכל מתפקד. רק מה ? מחשב שאסור שיכבה . מחשב P3 667MHZ , לוח אם של אסוס , זיכרון 64MB , חלונות 2000 כרטיס מסך VOODO 16MB שהוחלף ב-ATI 8MB ללא הבדל . ספק ? לוח אם ? כרטיס מסך בכל זאת ? המחשב משמש רק לגלישה באינטרנט ולמשחקים ברמת הסוליטר.

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  8. הינה תמונה: אשמח לשמוע דעות תודה. רונן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני בא להיכנס לביוס והוא מבקש ממני סיסמה איך אפשר לבטל את זה ?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  10. ??? שלום חברים, כבר לא מעט זמן המחשב שלי עושה רעשים ממש בלתי נסבלים, כמו איזה מכסחת דשא או אופנוע 500 סמ"ק. זה נמשך כמה דקות ויותר, ואז נפסק לכמה דקות ומתחיל מחדש, וככה כל הזמן. הבנתי מאנשים שסיפרתי להם את זה שזה כנראה מאווררים מלוכלכים ולא משומנים. אז קניתי ספריי לחץ אוויר, לקחתי שמן מכונות ופתחתי את המחשב והתחלתי לנקות אותו. המאווררים אכן היו מלוכלכים אבל ניקיתי כמה שיכולתי ואני חושב שגם שימנתי, כמו שרשום במדריך פה באתר. בכל אופן, זה הוריד את הטמפרטורה של המעבד בכ-10 מעלות, אבל לא פתר את הרעש. מה עוד זה יכול להיות? מה עושים במצב כזה? ??? :'( המחשב איתי כשנתיים. תודה מראש ומקווה לעזרתכם, ניר.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by PcLord,

היי המעבד שלי רץ על 60~ מעלות במנוחה ו85~ בעבודה זה בסדר? נב ניסתי לנקות אבק והמחשב נקנה לפני שנה מעבד i7 6700k GTX 970 32GB של זיכרון RAM DDR4

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by sLoGy,

אני רוצה להוציא את המעבד מהלוח אם כדי להרכיב אותו על לוח אחר אני פותח את 2 התופסנים האלו של המאוור ומנסה להוציא אבל הוא לא יוצא, יש עוד משהו שצריך לעשות? ואם כבר פתחתי תרד חדש אז עוד שאלה אם אני קונה לוח אם חדש (תואם למעבד) אני יהיה מסוגל לחבר אותו לבד? יש לי קצת\הרבה ידע בחומרה אני יודע איך לחבר הכל ולאן אבל מה שמדאיג אותי זה הכבלים של ההדלקה\כיבוי\ריסט אני לא ממש יודע מזה כל אחד ואיזה צבע כל אחד ולאן לחבר.. וגם אם הפעולה של ההוצאה של המעבד "מסובכת" כמו הרכבה? תודה

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by bar barbar,

היי חברים ברשותי מחשב ישן לוח אם Gigabyte GA-G41M-COMBO עם ספק כוח w500 ברצוני לשדרג את המחשב למכסימום היכולת שלו אני מבקש המלצות א.איזה מעבד לשים ב. מאוורר למעבד ג. מכסימום של כרטיסי זכרון סוג וכמות ד. האם אפשר לחבר ssd ? ומה מומלץ? תודה רבה מראש לעונים

14. Started by Soundman,

הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מכניס סרט DVD לכונן (Pioneer 115) אז הוא מזהה את שם הסרט אבל כאשר אני לוחץ PLAY מופיעה ההודעה: Create overlay failed. Please lower your resolusion or color depth and try again כמובן ניסיתי לשנות הגדרות רזולוציה וצבעים, ניסיתי תוכנות PLAYER אחרות (WinDVD, PowerDVD, MediaPlayer) ניסיתי לחזור לחלונות 98 (כרגע אני על XP) עידכנתי BIOS עידכנתי F\W עידכנתי דרייברים כל רשימת ההתקנים תקינה ע"פ הווינדוס, והכונן מתפקד ככונן CDROM תקין לחלוטין אני משתגע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברה, אתמול אני מדליק את המחשב ופתאום אני רואה על המסך את ההודעה הבאה: Boot Block Compatible Version Ver .002 Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery... Checking for floppy... Floppy not found! Checking for CD-ROM... CD-ROM found. Reading file "P5SD2X.ROM" File "P5SD2X.ROM" not found on CD-ROM! הלוח אם הוא : ASUS P5SD2-X הורדתי את הגירסא הכי עדכנית של הביוס... צרבתי על דיסק וידאתי שהשם שלה הוא P5SD2X.ROM (באותיות גדולות)... הכנסתי וזה מה שהוא רושם... ניסיתי לאפס BIOS (להוציא בטריה) בקשר ל ג'אמפר, אני לא יודע אם הוא קיים בכלל ואם כן אז איפה או נמצא... אין לי את הדיסק המקורי של הלוח אם לכן אני לא יכול לשחזר את זה משם... מה עושים במצב כזה? תעזרו לי בבקשה!

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  16. איך שאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור עם המילים האלה PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART האם משהוא ניתקל בזה ויכול לעזור הורדתי קובץ ? תודה לעונים WhatsApp Image 2019-01-20 at 21.09.34.pdf

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. נפתח רגיל ,אבל כשאין בו דיסק הוא לא נפתח בכלל על ידי לחיצה בכפתור, וצריך להכניס סיכה לתוך חור הביטחון כדי שהמגש ייצא אז מה עושים כדי שהוא יפתח רגיל גם שאין בו דיסק ?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by MATOK,

אחיין שלי קנה זכרונות חדשים: KINGSTON 2X256MB DDR 400MHz כאשר הוא מכניס אותם לשני הסלוטים ומדליק את המחשב מתקבלת הודעה: (פירוש לעברית): "במחשבך ישנם מספר קבצים מקולקלים,הכנס את הדיסק המקורי של WINDOWS ולחץ על מקש R ו-WINDOWS יפתור את הבעיה" . אני לא מבין בזה כל כך,האם זה בטוח לנסות מה שכתוב בהודעה? (הוא לא מעוניין בפירמוט אם לא נחוץ). אם יש למשהו פתרון בבקשה שיעזור,תודה מראש. המחשב שלו דיי חדש: P4/3.0 (בערך שנה).

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by tomhalo,

המחשב שלי היה מתכבה כל כמה שניות, אחרי שיחה עם הטכנאי שאמר לי לקחת פן ולנקות את המחשב זה די עזר.. עכשיו המחשב נקי לגמרי מאבק אבל המחשב עדיין מתכבה (עכשיו זה בערך כל כמה שעות) המחשב מתכבה בד"כ שאני גולש באינטרנט.. שאין שום מאמץ על המחשב ובזמן שהוא פועל אני יכול להריץ בדיקות וירוסים/כל דבר אחר שמאמץ את המחשב וזה עובר בסדר.. אלה הטמפרטורות במנוחה (המחשב מתכבה גם במנוחה אחרי חצי שעה עד 3 שעות בערך) http://img66.imageshack.us/my.php?image=13266724dw7.png מה עוד אפשר לעשות.. ?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by FEARRR,

מחשב חדש תקין קניתי לפני חצי שנה הכל עבד עד לפני חודש בערך מאז הוא עושה בעיות. לקחתי אותו למעבדה שם הוא נדלק והיה תקין וגם אחרי שהחזרתי אותו הוא עבד יום יומיים כרגיל ושוב אותה בעיה השארתי אותו ככה הוצאתי את כל הכבלים מהספק הנחתי לו יום שהחזרתי את הכבלים הוא נדלק כיביתי אותו בלילה וקמתי בבוקר שוב אותה בעיה. נסיתי הכל כל הכבלים מחוברים כראוי, הוצאתי את הכבל מהחשמל הכנסתי כלום לא עוזר. ושוב מחשב תקין יש אור בלוח אם. לוח אם : Tuf gaming B450 Plus אם זה רלוונטי ממה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  21. לוקח למחשב שלי 20 דקות עד שהוא מגיע לסמל של ווינדוס של הטעינה ההתחלתית ואז שאני צריך להקיש סיסמה להיכנס למחשב זה קרה לפני הרבה זמן עכשיו אני רוצה לתקן את זה כי אני משחק בCS:S מקצועי עכשיו יש לי משחק ליגה ביום שבת ויש לי לאגים של גראפיקה במשחק בזמן האחרון מאז שהתקנתי תווינדוס 7 64 ביט(היה לי 32 ורציתי לנצל עוד קצת אז הורדתי 64 והחלפתי פשוט) ולכן אני רוצה לעשות אולי תיקון לווינדוס מתוך דיסק של הווינדוס הבעיה שלוקח למחשב 20 דקות לעלות ואי אפשר לתפוס את הקטע שצריך ללחוץ על מקש בשביל לעשות BOOT להתקנה לכן אני רוצה עכשיו לתקן את זה עד יום שבת זה דיי דחוף לי

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by pelo911,

אני מפעיל את המחשב הכול טוב יפה, ואז אחרי 10 דקות,לפעמיים שעה,שתי דקות.. פתאום נתקע לי ה-USB ואני חייב לעשות ריסטרט בשביל שיפעל שוב... המקלדת שלי מחוברת לUSB האוזניות והמדפסת.. מישהו יודע מה לעשות.. תודה

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  23. קיבלתי לוח אם חדש או מחודש או משומש (לא ברור) והמחשב מתנהג בצורה חריגה (לא ברורה עדיין הסיבה). מה שקורה הוא הדבר הבא: תוך בערך 60 שניות מהדלקת המחשב, כולל כניסה לתוכנית BIOS SETUP , הטמפרטורה של המעבד עולה על 60 מעלות והיא ממשיכה לטפס (כיביתי את המחשב מייד כאשר הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל- 70 מעלות). אציין שעל לוח אם קודם (אותו החלפתי) המעבד הגיע לטמפרטורה 45-50 מעלות וזו הייתה טמפרטורה יציבה שלו גם בחודשי הקיץ. ----------הדרך היחידה שלי (כנראה) לקיים מעקב אחר נתוני בריאות של המחשב היא דרך תוכנית ה- BIOS SETUP ---------ברצוני לברר האם נתוני הבריאות דרך BIOS SETUP הם נתונים _מדוייקים_ !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, תראו יש לי לוח אם P5N32-E SLI ואני לא יודע להתעסק עם הביוס שם. המפרט שלי הוא: Q6600 ASUS P5N32-E SLI OCZ 2048MB DDR2 800MHZ אני יודע שהמתחים של הזכרונות הם 2.1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 דרך אגב אני לא עושה OC לשום דבר חוץ מהכרטיס מסך שבא כבר עם OC. עכשיו האם תוכלו להגיד לי איזה מתחים לשים. הנה תמונה מהביוס שיהיה לכם יותר קל, התמונה מהאינטרנט והמתחים סתם מכוונים שמה אז תגידו לי מה לשים למפרט שלי. מקווה שתעזרו לי ותודה מראש.

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  25. פתחתי את המארז כדי לנקות אבק, ניתקתי גם את הכרטיס מסך ונשפתי לעברו כדי להסיר אבק ממנו כמה שניתן. אחרי שהחזרתי אותו למקום, הפעלתי את המחשב וראו תמונה עד איפה שרואים את הלוגו של הXP ואז לאחר כמה רגעים פשוט לא ראו דבר. המסך נכנס כאילו להמתנה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.