תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי ברשותי מצלמת לוגיטק QuickCam Pro ניתן להציץ בקישור זה לדוגמא : http://www.tgspot.co.il/logitech-quickcam-pro/ הבעיה שחיברתי אותה בטעות למחשב בעל כניסת USB פגומה שכנראה "מקצרת" גורמת לקצר או לבעיה חשמלית למכשיר שמתחבר ל USB. ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב אחר ותקין בעל מערכת הפעלה WIN7 ניסיתי גם למחשב אחר שמריץ לינוקס, ו XP אבל המצלמה לא מגלה סימן חיים. יתרה מכך: כאשר אני מכניס את הכבל ל USB אין שוב תגובה מצד המחשב, ואין צליל או שום סימן ואות חיים. מה עושים? יש פיתרון, או שהלכה המצלמה? תודה רבה ! אגב, לא בטוח שיש לי אחריות עליה..
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך gtx570. כשאני מפעיל משחק, אחרי כמה דקות כל הטקסטורות נמרחות וככה זה נשאר תקוע. האם יש מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב, מידי פעם כשאני מדליק אותו, לאחר שהוא מראה את החלון של הלוח אם ואת החלון של העלייה של המערכת הפעלה, הוא נתקע על מסך שחור ולא עולה. בנוסף, לפעמים אחרי שאני מצליח להדליק אותו תוך דקה בערך הכל נתקע ורואים על המסך המון פסים צבעוניים. הבעיות האלה לפעמים קורות ולפעמים המחשב עולה בסדר, לא ממש ברור באיזה תדירות זה קורה, זה ממש לפעמים ככה ולפעמים ככה. לדיסק קשיח בעבר היו בעיות אז חשבתי שזה אולי קורה שוב והרצתי תוכנה לבדיקת הדיסק קשיח, התוכנה לא מצאה סקטורים פגומים וגם לא בעיות אחרות. בנוסף ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב לחשמל, להריץ את MEMTEST על מנת לבדוק את הזכרונות (ונראה שהכל בסדר), וגם לרסט את ה-CMOS, אבל תמיד מתישהו הבעיה הזו חוזרת. בנוסף, זה גם …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במערכת XP במחשב נייח, ומחובר לרשת אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני אלחוטי של אדימקס (http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=347&pl1_id=1&pl2_id=44). כאשר אני מחבר אותו בכבל מאריך סטנדרטי של USB (חדש, נקנה לפני כחודש) - המחשב נתקע - ברמה שהמסך קופא ואין תגובה, וצריך לאתחל את המחשב. כאשר הכרטיס רשת מחובר באופן רגיל, כלומר ישירות ליציאת הUSB של המחשב - הוא עובד. כאשר אני מחבר לכבל המאריך מוצר USB אחר - דיסק און קי נניח - גם זה עובד. הדברים הנ"ל נכונים לגבי כל יציאות הUSB הקיימות על המחשב. את החיבור הנ"ל ניסיתי לעשות גם כאשר המחשב כבוי ורק אז להדליקו - ושוב, איך שעלה הווינדוז, נתקע המחשב. בנוסף, איני יודע אם זה רלבנטי, ובכל זאת - מחובר בUSB (ישיר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פעם השתמשתי בOCCT אבל הוא אומר שהוא לא תומך בכרטיס מסך שלי אז האפשרות של הMEMTEST בDisable. בכול מצב אני מהמר שיש רכיב במחשב שעושה בעיות במחשב שלי ורציתי לדעת אם אני יעלה פה בדיקות תוכלו לעזור לי? הרצתי בדיקה בOCCT של CPU הינה: http://www.mediafire.com/?n53ac6san5brfn2 רציתי לדעת אם יש משהו חריג?
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הקירור הוא Evercool Buffalo, לוח האם Biostar TP67B. המחשב עדיין חסר הארד דיסק ולכן לא התקנתי מערכת הפעלה (ולא בא לי לצרוב live-CD של לינוקס), אז בינתיים רק ביוס - אבל בכל ההגדרות שניסיתי הקירור, בחיבור 3 פינים, עובד ב2000 סל"ד קבוע ונשמע כמו טרקטור. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שאליו מחובר ראוטר ועובד כרגיל והWIFI מופעל כי היה מחשב שהיה מחובר אליו לפני כמה זמן. יש מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט והתקנתי בו את כרטיס הרשת Edimax 7711USN כולל הדרייברים הדרושים והכל הותקן בהצלחה. במנהל ההתקנים מופיע כמותקן ללא סימני שאלה. הבעיה היא שבחיבורי רשת מופיע Wireless Network Connenction לא מחובר עם X אדום ניסיתי לבטל ולהפוך לזמין ושום דבר לא עוזר - זה לא מחשב נייד ככה שאין אפשרות של הפעלת WIRELESS חשוב לציין שניסיתי במחשב אחר והבעיה אותה בעיה. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ובכן, בשבוע האחרון העכבר קופא לשנייה ומיד משתחרר, זה חוזר על עצמו מספר פעמים ביום. מדובר בg500 מחובר באמצעות הusb, לא הותקנו שום דרייברים לאחרונה עבור העכבר ואין וירוסים וכו'. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי היום ווינדוס 7 64 BIT וכונן מסוג SATA על המחשב החדש שלי וזה הציג לי את השגיאה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/16/25974554.jpg חיפשתי על זה בגוגל וראיתי שזה קשור להארד דיסק וצריך את הדרייברים שלו אבל לא קיבלתי את הדרייברים שלו, אז רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אוזניות+מיקרופון עם חיבור USB , ואני משתמש גם ברמקולים המחוברים ללוח. הבעיה היא שאני רוצה לעבור משמיעה ברמוקלים לשמיעה באוזניות אני צריך מבטל את היציאה של הרמקולים דרך ה- DEVICE MANAGER ואז ב-SOUND AND AUDIO DEVICES אני מעביר לאופציה של עבודה עם האוזניות+מיקרופון . השאלה שלי היא האם יש כבל המפצל בין היציאת USB ל-2 יציאות (זכר) של אוזניות ומיקרופון. או שיש אפשרות של תוכנה מסוימת שמחליפה בין הרמקולים לאוזניות (מערכת הפעלה XP). או כל פיתרון יצירתי אחר. לפותרים נכונה יוגרל ממני ( ) מושון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: באתי להדפיס מסמך והמדפסת לא הדפיסה אותו. הסרתי את ההתקנה של המדפסת פירקתי את החיבור של ה-USB והתקנתי את המדפסת מחדש. לקראת סיום ההתקנה אני מתבקשת לוודא שהמדפסת דלוקה וכמו כן לחבר את כבל ה-USB. הדלקתי את המחשב וחיברתי את כבל - USB. אולם הוא לא מזהה את החיבור של ה -USB כלומר הוא נשאר עם ההודעה של "חבר את כבל ה - USB. כמובן שניסיתי לחבר את כבל ה - USB מהצד שמתחבר למחשב לחיבור אחר במחשב אולם עדיין החיבור של המדפסת לא מזוהה. כמובן שישנה גם אופציה שאולי כבל ה - USB דפוק אבל זו נראית לי אפשרות קלושה ביותר. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם יש למישהו רעיון מה אני אמורה לעשות? בתודה מראש !!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה לא פעם ראשונה שאני מרכיב לוח אם חדש על המחשב, שלי נשרף (מפרט בצד) קניתי בדיוק את אותו אחד, חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, מגיע לתמונה הזאת של הלוח שכתוב DEL לBIOS וכל שאר הדברים.. אם אני לוחץ על הביוס הוא נתקע על התמונה הזו ולא קורה כלום, אם אני לא עושה כלום יש מסך שחור והמחשב עושה ריסט, אם אני עושה F12 בשביל BOOT MENU הוא נתקע, בקיצור שום דבר לא עובד, האם יכול להיות שהלוח תקול? הכרטיס מסך מחובר עם 2X6PIN, ה24 פינים מחובר ובדקתי פעמיים, ניסיתי להחליף בין המקומות של הSATA של ההארד דיסק הכל מחובר ואין בעיות, 4 פין של המעבד במקום, פאנל קידמי מחובר מאוורר של המעבד מחובר, המעבד במקום נכון (אחרת המחשב לא היה נדלק בכלל או שלא הייתי מצליח לנעול אותו) ניסיתי להעביר את הזכרונות מ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה משהו מעניין, מעבד: i3 2100 לוח אם: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET B3 המחשב חדש (יומיים) הותקן עם Windows 7 כולל SP1 וכל העדכונים וכן דריוורים עדכניים של אינטל ועדכון לגרסת BIOS אחרונה. הבעיה היא כזאת, המחשב מתקשה להיכנס למצב BIOS - כלומר המסך שחור כמעט במשךכל ה-boot ורואים תמונה רק במסך ה-login של הwindows. אם לוחצים F2 (כניסה ל-BIOS) במהלך ה-boot המחשב לא מראה כלום (מסך שחור) ולא עולה ל-Windows. כמובן שבוצע CMOS CLR מספר פעמים לאחר שהמחשב לא עלה כלל. אם מחברים שני מסכים (טלויזיה ב-HDMI, ומסך ב-DVI) שניהם מושחרים והתמונה מופיעה מדי כמה זמן לשניות ב-DVI ונעלמת) כאשר windows עולה, בהגדרות מסך רואים רק מסך אחד ואין שום אפשרות להוסיף מסך שני גם דרך …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בעיה KERNEL POWER 41 מה זה אומר - ( תמונה ) כל כמה שעות המחשב שלי עושה ריסטארט שניכנס ל- WIN 7 64 מסומן שיש בעיה עם הבעיה שבתמונה למישהו יש מושג מה זה ? איפה הבעיה ? מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,יש לי מסך שטוח של Lg. לאחרונה צצה בעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם. לפעמים כשאני לא משתמש במחשב לתקופה ממושכת הוא נכנס לpower saving mode (מצב חסכון בחשמל או מצב שינה)והוא לא מצליח לצאת מהמצב הזה , הוא פשוט נשאר תקוע עליו,אני מכבה את המחשב מוציא את כל השקעים מהחשמל וכשאני מדליק הוא עדין נשאר תקוע.באותו מצב..בעבר הוא פשוט יצא מהמצב הזה אחרי כמה ששעות ולפעמים אפילו כמה ימים..אם מישהו מכיר את התופעה או יודע ממה אני נובעת אני ממש אשמח לקבל עזרה! תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור התקנתי את הווינדוז 7 ישירות מהתקנה נקייה ללא הXP וכאשר אני מנסה לעשות אקטיביזם לווינדוז הוא מציג לי הודעה שלא ניתן לעשות זאת מכיוון שהווינדוז לא הותקן דרך השידרוג אלא כהתקנה נקייה, נסתי לעשות פורמט ולהתקין ווינדוז XP אך בהתקנה של הXP אני מקבל לפני ההתקנה מסך שגיאה כחול.. למישהו יש פתרון בקשה לבעייתי?!? תודה... ???
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שנרכש במאי 2009 מסוג אינטל E5300, זיכרון פנימי של 4GB מסוג DDR2 וכונן קשיח של WDC עם 320GB סה"כ. המחשב מריץ Windows XP. בחודשים האחרונים התחילה להופיע תופעה מוזרה: כל כמה שעות המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה מחדש, ללא הודעות שגיאה. כלומר זה יכול להיות באמצע גלישה באינטרנט, שימוש באאוטלוק ואפילו סתם שהמחשב נח וברקע מופיע שולחן העבודה. בעת העלייה מחדש בשלב ה- BOOT שומעים בוודאות שהכונן הקשיח נדלק, כלומר הוא התכבה. יש לציין כי בהגדרות חשמל מוגדר שהכונן הקשיח יעבוד תמיד, חיסכון בחשמל רק על המסך שנכבה אחרי 10 דקות. עשיתי סריקת וירוסים, סריקת רוגלות, בדיקת שגיאות כולל תיקון סקטורים פגומים ואיחוי כללי מס' פעמים בהפרש של כמה חודשים והבעיה נמשכת. הטמפ' של רכיבי המ…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לא בטוח שהשאלה קשורה לכאן בכל אופן הסכיתו וקראו המחשב שלי בן 6 ועליו מותקנת מערכת הפעלה של וינדוס XP קניתי הארד דיסק חיצוני של IOMEGA בן 2 טארה לצורך גיבוי ההארד דיסק הפנימי שהתמלא. לאחר החיבור למחשב יש אפשרות להוריד מאתר החברה תוכנת גיבוי אוטמטית ועוד תוכנת הגנה עשיתי זאת ומאותו רגע המחשב נכנס ללופ של ריסטים. כלומר, המחשב מכבה עצמו ומאתחל, לאחר שהמחשב גומר לעלות הוא שוב, לאחר כמה שניות, מאתחל את עצמו לדעת. פניתי לחנות ושם הפנו אותי לתמיכה. פניתי לתמיכה ושם אמרו שזה שמטפל נמצא בחו"ל ואוטוטו חוזר ויצור איתי קשר. כמובן שאף אחד לא חזר אלי. פניתי לחברה דרך אתר האינטרנט שלה ואף הם לא חזרו אלי. לבסוף ביצעתי חזרה לגרסה האחרונה והסרתי את התוכנות ועכשו הכל תקין למעט העובדה שאין לי…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
-
שלום, לפני חודשיים התחילו אצלי מסכים כחולים כאשר התקנתי ושיחקתי במשחק MAFIA II מאז ועד עכשיו יש לי מסך כחול כאשר אני משחק במשחקים כבדים, ריבוי משימות כבד, קיצר הפעלה כבדה. לאחר כחודש עשיתי פירמוט למחשב בתקווה שיסתדר וזה לא עזר, ואני עדין מקבל את המסכים הכחולים. הינה קריאת קבצי ה DUMP ב Blusescreenview השתמשתי בתוכנה הזאת מכיוון שהתוכנה של מיקרוסופט דורשת סמלים שאני לא מצליח להשתמש בהם אשמח לעזרה מפרט המחשב: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHZ Asus P5QL-E Sapphira HD 4870 512MB DDR5 Kingston ValueRam 2GB DDR II מקלדת ועכבר Logitech MX 400 Logitech Wave Keyboard בדיקת חום: http://www.siz.co.il/my/z5vzmgwymzuw.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של טושיבה שנכשל בבידקת סמארט מה זה אומר שהוא נכשל בבדיקה הזאת ? יש אופציה לנסות להשיב אותו למוטב?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבד מצויין במשך שנה וחצי עם WINDOWS XP. לפני חודש סוף סוף שדרגתי את הדיסק הקשיח ל SSD ובאותה ההזדמנות החלפתי כרטיס מסך מ ATI 4770 ל NVIDIA 460 1GB וגם פרמטתי והתקנטי WINDOWS 7 32BIT. עכשיו מדי פעם המחשב קופא לחלוטין ללא מסך כחול. לא מגיב לעכבר ולמקלדת. גם המקלדת לא מגיבה למחשב (NUMLOCK לא מגיב). המסך נשאר קפוא בזמן ולא נכבה אוטומטית (יש אות של תמונה סטטית). כלום לא עוזר מלבד RESET ואז הכל חוזר לעבור למשך שעות, לפעמים ימים עד הפעם הבאה. בזמן הקפאון משום מה יוצא שאני מריץ מספר חלונות של OFFICE 2010 וגם את FIREFOX6 וגם UTORRENT 3. לא יצא לי לבדוק אם זה קורא ללא אחד מהמרכיבים הנ"ל. אני אתחיל עם מפרט המחשב: לוח MSI NEO2 מעבד E8400 עובד באוברקלוק של 400X9=3600 …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי התחיל להכבות אחרי מספר שניות מההדלקה: מדליקים, ואחרי שמופיעים נתוני כרטיס המסך והמסך - הוא נכבה עצמאית. לא מדובר בבעיה של חימום - יש מאוורר חדש למעבד, שאר המאווררים עובדים בסדר גמור. החלפתי ספק, והבעיה המשיכה. עם זאת, גיליתי שכאשר אני מחבר את הספק לכל המקומות, מלבד חיבור החשמל של המעבד (צירפתי תרשים), אזי כל הרכיבים עובדים והמחשב לא נכבה. רק כאשר אני מוסיף את חיבור החשמל הזה - חוזרת בעיית הכיבוי המהיר. http://imageshack.us/f/33/58221495.jpg/ יש למישהו רעיון מה עושים עם זה? רוב תודות, עופר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע בשעה טובה קניתי מחשב המפרט בגדול זה: core i3 3 GHZ Gforce 520 GT 2G 2G RAM בקיצור מחשב די חזק. מותקן עליו ונדואס 7 פרימיום. התקנתי את הדריברים של כרטיס מסך ושל המעבד שבאו איתם. והבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שהזכרון הקשיח הוא ישן והיה עמוס מאוד מאוד עד לא מזמן. בדקתי ב can you run it וראיתי לדוגמא שבמשחק battlefield bad company 2 המדד הגיע עד לסוף של הסקאלה, כלומר המחשב אמור להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה. רק שזה ממש מש לא ככה: התקנתי את bad company 2, ולהפתעתי המשחק בקושי זז! אפילו בהגדרות בינוניות, בלי AA ועל רזולוציה 1280*760 המשחק עדין מרגיש תקוע ולא עובד חלק, שלא נדבר על בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הטיבעית ש…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. חזרתי מחו"ל אחרי חודש. אתמול הדלקתי את המחשב, הוא נידלק, השארתי אותו פתוח (לא נגעתי), אחרי חצי שעה שחזרתי הוא היה קפוא ולא הגיב. אחרי שהדלקתי אותו הוא לא נידלק - הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל, להוציא ולהכניס חיבורים מבפנים, ורק אחרי חצי שעה זה עבד. היום היה לי מסך כחול כאשר נכנסתי למשחק כלשהו. בנוסף היום שנכנסתי לראות סירטונים ביוטיוב - פתחתי כמה לשוניות של סירטונים (שירים) - אחרי דקה וחצי שוב המחשב ניקפא ולא הגיב. ושוב הייתי צריך לעשות מה שעשיתי בפעם הקודמת. כאשר זה קורה, אני מדליק את המחשב מחשב - אך מופיע לי Monitor going to sleep. הייתי אומר שזה הכרטיס מסך אבל אין מצב.. אני אסביר למה. יש לי מקלדת - G15 של לוג'יטק. כאשר המחשב ניקפא - המקלדת לא מוארת, היא שחורה לגמ…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-