עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ogi,

אחד מהמחשבים שלנו הוא ATHLON 1600 ולו כונן CD רגיל של acer X 52 וכונן DVD של AOPEN . אני התקנתי את שני הכוננים ועל אף שהם עובדים כנדרש שניהם מחממים את ה-CD נורא מהר ואני לא יודעת מה יכולה להיות הסיבה. אנא עיצותיכם הטובות! OGI

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Hitman_47,

המודם של חברת issi וזה מה שכתוב אליו issi is61lv256

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לא מזמן, קיבלתי מחבר תיק מלא בדיסקים, שהיו בהם קבצים שהעתקתי למחשב שלי (סה"כ משהו כמו 90 דיסקים) אחרי שסיימתי להעתיק למחשב את הקבצים (תהליך שלקח שבועיים... עם הפסקות גדולות) , גיליתי שכונני הדיסקים שלי (סידירום וצורב, שבהם השתמשתי כדי להעתיק את הקבצים למחשבי) נעלמו מ"המחשב שלי", כשאיתחלתי את המחשב הכל חזר לקדמותו, אך מאז, מדי פעם אני מגלה שאחד מהכוננים נעלם לו מדי פעם, ולפעמים שניהם נעלמים, ולא תמיד RESTART עוזר, וצריך לכבות את המחשב ולתת לו "לנוח" זמן מה וכשמדליקים אותו אחרי מנוחה, אז הכל בסדר. יש לי WINDOWS XP PRO, לוח אם AOPEN AX63 PRO, פנטיום 3 550, 128 זכרון ראם, הצורב חדש (LG 40X12X40) והמחשב חוץ מזה מתפקד בצורה חלקה וללא בעיות. מישהו יודע מה ניתן לעשות על מנת לפתו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני משחק CS\ Flat-out 2 וכל משחק אחר, וחייב להיות לפחות 2 פעמים, תקיעה במשחק למשך 10-15 שניות. עם הCS יש לי מסכים כחולים לעיתים קרובות, צירפתי קבצים של הMINIDUMP, כדי שתוכלו לעזור לי, כי אין לי מושג איך לקרוא את הקובץ... בFLAT-OUT אני נכנס למצב משחק מסויים, והמשחק יוצא, ומפויעה הודעת ה-"אל תשלח". אני מאמין כי כל הבעיות באות בעקבות הבעיה של המסך הכחול, כי כולן מתחילות באותה צורה, תקיעה של אותו משחק למשך של 10-15 שניות, ולפעמים מסך כחול. אז מי שיוכל לומר לי מה הבעיה לפי הקבצים שצירפתי, ממש יעזור תודה רבה מראש, [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ben_amitai,

שלום היום התקשרו אליי מהספקית NETVISION ואמרו שאני לא לקוח עסקי ואני מוריד המון!!(מה שנכון) כמות הורדה מעל 30 GB. הוא טוען שהורדתי מעל 100 GB מה שלא ניראה לי הגיוני השאלה ככה האם יש ספקית אינטרנט לאכולל בזק שלא עושים את הבעיה הזאת??? בבקשה לענות מהר כי מנתקים אותי בזמן הקרוב :bash: :-[ :-[ :-[

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מארז חיצוני לדיסק קשיח X-Craft CoolerMaster EIDE USB2.0 אני בודק שקובץ RAR תקין , מעתיק את RAR למארז , בודק שוב - תקין . אני מנתק / מכבה את המארז דרך וינדוס "safely remove" . מחבר שוב בודק את תקינות הקובץ - CRC error !!! עשיתי הרבה בדיקות , ומה שמסתבר כרגע זה שהכתיבה למארז פגומה איכשהוא . העתקה מהמארז של קובץ תקין תמיד בסדר. שיניתי שהדיסק יותאם לביצועים במקום ניתוק מהיר ( write caching) - בעיה זהה. דיסק אחר - בעיה זהה, השארתי את המארז דולק אבל כיביתי את המחשב - בעיה זהה, ניסיתי עם BartPE - בעיה זהה . ניסיתי על מחשב אחר - בסדר גמור ניסיתי עם DOK (אותו הקובץ אותו מחשב) - בסדר גמור הדבר החשוד שגיליתי במקרה זה שכאשר אני נוגע עם תקע הUSB במתכת העוטפת של שקע USB בפנל …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מדובר במחשב שולחני: i7-920 12GB-RAM Asus P6T Nvidia Geforce 210 Samsung SSD 850 EVO Windows 10 x64 המחשב כבר איתי 10(!) שנים, ולאחרונה התחילה בעיה נורא מוזרה: בזמן צפייה ישירה (כמו למשל מאקו, וידאו בפייסבוק וכו') התמונה מתחילה לקרטע (סוג של "קופאת") למשך שנייה או שתיים, ואז מסתדרת... לאחר כמה שניות - שוב... ושוב... ושוב... חשוב לציין: הסאונד עצמו לא מקרטע בכלל, כלומר רק התמונה קופאת והסאונד לא נעצר. למרות שמדובר במחשב בן עשור, פרט לתקלה המוזרה הזו המחשב מגיב ממש טוב... הכל רץ חלק ומהר (השימושים שלי בו הם די בסיסיים - אינטרנט, PDF, WORD) עוד דברים חשובים שאולי יתנו כיוון: - זה קורה בכל הדפדפנים שניסי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מזמין עכשיו את https://www.yahavpc.co.il/product/3202/%D7%A4%D7%A1-%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-cougar-%D7%93%D7%92%D7%9D-cougar-led-strip-rgb-%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99-rgb-5v-1.5w-15-led-lights זה יכול להתחבר לשלט של כורסיר כזה https://www.bestbuy.com/site/corsair-commander-pro-hardware-controller/6229603.p?skuId=6229603&intl=nosplash

9. יצרתי קובץ התקנה על USB ע"י media creation tool במחשב עם דיסק ישן. חיברתי דיסק SSD לפורט SATA1 ובצעתי בהצלחה התקנה נקייה של וינדוס מה- USB. כעת חיברתי את הדיסק הישן לפורט SATA2. הוא מחובר כהלכה כי הוא מזוהה ע"י UEFI (תמונה מצ"ב). אולם בשום מקום בוינדוס הדרייב לא מזוהה. האם אני מפספס משהו... ושאלה לגבי ה- AHCI: מסתבר שזו הגדרה גורפת; האם לדיסק ה- EDD זה לא מפריע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, קניתי כרטיס רשת חיצוני שנקרא TP-Link TL-WN822N כדי לקלוט טוב יותר אינטרנט במחשב נייד מהראוטר. בינתיים נראה שזה עושה עבודה טובה מאד. השאלה היא - לכרטיס הזה יש 2 אנטנות והוא נמצא פחות ממטר לידי וכך יהיה למשך הרבה שעות כל יום. האם יש בעיה מבחינת קרינה או משהו כזה? תודה

11. Started by rgb00,

שלום לכולם, גיליתי שבזמן שלא עבדתי על המחשב, נמחקה תוכנת האבטחה Eset שהיתה מותקנת. מצאתי את תיקיית ESET Security ב Program Files ריקה מכל תוכן. יש בפורום שלהם כמה דיווחים של משתמשים שמתארים את אותה תופעה. אני מעוניין לפרמט את המחשב בצורה הכי אפקטיבית כדי להתחיל מחדש בראש שקט. א. הבנתי שיש אפשרות לעשות ב Windows 10 'Reset this PC' ולבחור Remove Everything. עד כמה שזכור לי, עדיף לפרמט את המחשב דרך ה BIOS ואז להתקין מחדש את Windows. ב. האם פירמוט המחשב יספיק במקרה הזה? או שיש סיכוי שגם הביוס נפרץ? תודה למגיבים. החומרה שלי - Mini PC מהדגם הזה: https://www.gigabyte.com/il/Mini-PcBarebone/GB-BLCE-4105C-rev-10#ov

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ag43,

קיבלתי מחשב נייד מלא בוירוסים\רוגלות וכו' לאחר שגמרתי לנקות אותו עם מספר תוכנות, המחשב עובד מצויין חוץ מאתר WINDOWS UPDATE שמציג שגיאה ונסגר כשמנסים לרענן את הדף. התקנתי את כל העידכונים אפילו שמתי IE7 ועדיין הוא לא עובד. יש לוג של HIJACKTHIS. אשמח לעזרה. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 7.0\avp.exe C:\PROGRA~1\NORTON~1\NORTON~4\GHOSTS~2.EXE C:\Program File…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן. לאחר כמה דקות של שימוש במחשב , המחשב פתאום מחליט שנמאס לו ומראה את המסך הכחול הבא : מה הבעיה? מה עושים? תודה מראש לעוזרים , שחר.

14. Started by haim855,

זה הלוח אם Z87-GD65-GAMING ..התקנתי תדרייברים שלו..כמובן של השמע.. חברתי תכבל הזה למערכת סטריאו רגילה.. ככה חובר גם במחשב קודם הכל עבד.. שחקתי בדריבר כלום לא עוזר..ברמקול למטה בסרגל כלים של ווינדוס זה מראה שזה מנגן אך אין שמע .. לאיזה חיבור זה צריך להיות מכל 6 היציאות של הכרטיס קול?למרות שנסיתי בכולם.. איזה לבחור פה? מחשב קודם זה עבד או בקו נכנס או ברמקול קדמי..פה זה לא עובד בכלום ]= מישהו יודע מה הבעיה של זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by דניאל3124,

דבר ראשון הנה המפרט שלי: Intel core i5 Haswell 4570 Gigabyte H87M-D3H Kingstone 8GB DDR3 AMD Radeon R9 270X OC ויש לי מין סוג של בעיה, כל משחק נטען יחסית לאט הרבה יותר לאט ממה שזה אמוור להיות... אני משחק עם חברים LOL ואני תמיד נטען אחרון יחסית לחבר שיש לו I3 ואחד שיש לו AMD BULDUZER והם מחכים לי בטעינה הרבה זמן זה ככה בעוד משחקים כמו סריוס סם3 וכל משחק שאני משחק איתם, גם לבד המשחקים נטעים לאט מאוד (COD GHOSTS וCRYSIS2 /3) גם הCPU מתאמץ יותר ממה שהוא אמור בדברים שלא דורשים הרבה... אבל משחקים רצים בסדר בלי לירידות FPS מה אתם אומרים? אני לא יודע מה זה אמור להיות... תודה רבה למי שיעזור לי!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by steakmaster,

מפרט מחשב: Intel Sandy bridge i5 2500 socket 1155 Asrock H67M-GE HIS Radeon 6950 2GB D5 Antec NEO ECO 620W המחשב לא היה בשימוש קצת מעל לשנה, כשפתחתי אותו לאחר שנה היה נראה כאילו יש בעיות במגעים, אבל לאחר קצת משחק עם הכבל HDMI המחשב עבד בסדר. לאחר כשבועיים עבודה, יום אחד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא הפסיק לזהות את הכרטיס מסך. המחשב עובד ללא בעיות דרך הכרטיס מסך שעל הלוח אם, כאשר הכרטיס מסך מחובר לחשמל אך לא ללוח אם המאווררים עובדים, אך כאשר הוא מחובר למחשב הוא לא מזהה אותו יותר. בהנחה שאין לי מחשב נוסף או כרטיס PCI-E נוסף, האם יש דרך לוודא שהתקלה אכן בכרטיס מסך? (או בעצם מה הסיכוי שהתקלה בלוח אם?)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MrNovice,

האלן חברים, חדש כאן יש לי בגוגל כרום הרבה סימניות , ואני מעונין להעביר אותם למחשב אחר / לגבות אותם ( שגם אם אני אמחק את הגוגל כרום יהיו לי את האתרים האלה ).. לא מצאתי היכן הם נמצאים... האם אתם מכירים אפשרות כזו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תראו שאני שם את זה על הרזולוציה 1024 768 אז זה פועל רק על התדר של 60 וכשזה פועל אז זה מראה עיוותים של דבריפ כאלה פסים לבנים מה זה הבעיה בכרטיס? תודה על העזרה ...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה לפני כשבוע קניתי כרטיס מסך חדש: ATI Radeon 8500 64MB Retail כן, הכרטיס הוא של ATI, שלא יהיהו ספקות, והוא לא סגריסאת ה LE. את המפרט שלי ניתן לראות למטה, ד"א הביוס גירסה 1007, אם זה עוזר למישהו+אני משתמש ב XP Pro אז ככה, התופעה היא בעצם קריסה של כל משחק אחרי זמן מסויים, הזמן הזה די קצר, הכי מעט בערך 5-10 שניות והכי הרבה כמה דקות. אני חושב שבכל מה שקשור לתוכנה ניסתי הכל: עידכון ל DX, 8.1B עידכון תאימות "Q321178"- מיועד למעבדי AMD ו DX. ניסתי כ 5 גירסאות דרייברים בינהם גם דרייברים של אומגה, הדרייברים הינם: 6166, 6118, 6071, דרייבר של אומגה מבוסס על גירסה 6118 ,והדרייברים שהגיעו עם הדיסק, דרייברים מאד ישנים מלפני שנה בערך. הורדתי את ה VIA 4In1 הכי חדשים, גירסה 4.43. עיד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by adilevy20,

שלום לכולם קניתי זכרונות DDR2 KINGSTON 800MHZ 2X1GBאך לא הצלחתי להתקין אותם שירוצו ביחד עם 2X1GB של קינגסטון 667MHZ DDR2 הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLE/ ASUS P5-KPLE ברגע שהתקנתי את 2 הסטיקים של 800 בסלוטים הצהובים ואח"כ את 2 הסטיקים של 667 בסלוטים השחורים המחשב נתקע ומצפצף ללא הפסקה בהדלקה ולא עולה. ברגע שהוצאתי סטיק אחד של 667 (כלומר נשארתי עם 3 סטיקים) המחשב עולה יש למישהו פתרון? איך אני יכול לשלב את כל ארבעת הסטיקים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, העברתי את לוח אם והמעבד ממארז אחד לשני, אחרי שהעברתי אותו חיברתי הכל כמו שהיה מקודם, הפעלתי את המחשב, הוא כתב לי שלא יכול לטעון הגדרות של הביוס ולכן איפס אותם, מאז כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בתמונה (שמצורפת למטה) ולא ממשיך להתקדם משם. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל להגדיר את הביוס כמו שצריך? או שאולי זאת בעיה אחרת? תודה. לינק לתמונה בגודל מלא: Uploaded with ImageShack.us [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Zeev86,

היי. יש לי מחשב די ישן עם המפרט הבא: לוח אם m2n-tvm/s AMD 5000+ (או 5200 לא זוכר בדיוק) וספק PSN-355PC (רשום 255W ו-Peak 355W) יש לי מספר שאלות: 1. טמפ' המעבד תמיד נמצאת על 25 מעלות. האם זה יכול לגרום לאיטיות המעבד? 2. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך Gforce 9600GT 1024M DDR2. האם כרטיס מסך זה יעבוד עם המפרט, או שייצור צוואר בקבוק? (או לא יעבוד בכלל) 3. אם אני מוסיף את הכרטיס מסך, האם אני צריך להחליף ספק? (יש לי במקרה ספק של Enermax Liberty model ELT400AWT של 400W) תודה לעוזרים! (וסליחה אם זה לא הפורום המתאים)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ערב טוב, סיימתי להרכיב את ה- MUGEN 2 על המחשב שלי לפני כשעה, והוא לא נדלק בכלל... לא יודע מה קרה, אין לי מושג, ההרכבה עברה דיי חלק ובשבילה הייתי צריך לפרק את כל לוח האם ולחבר מתחתיו מן מתקן שחור ע"מ להחזיק את הקירור, סגרתי הכל והכל ניראה מעולה, והמחשב פשוט לא נדלק בכלל...! לוחצים על הכפתור ולא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? כל החיבורים של הספק במקום וחיבור ה- 24 פינים גם, יכול להיות שהלך הספק משום מה? אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שיכול לגרום להרס טוטאלי של משהו. יש מצב גדול שזה הספק? כי ניראה שלא עובר בכלל מתח ושום רכיב... יש איזשהו כבל שיוצא מהספק שאם הוא לא מחובר בכלל או לא מחובר כראוי יכול לגרום לדבר כמו שתיארתי? הכל עשינו, אני ואבא שלי, מאוד מאוד מאוד בעדינות, …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ניתקתי את ה-HDD ואת כונן ה-DVD. המעבד מותקן, כרטיס המסך מותקן, סטיק אחד של RAM מותקן, וספק הכוח מחובר לרכיבים (בלוח הוא מחובר בשני מקומות). כשאני מדליק את המחשב, אורות ה-PHASE LEDS נדלקים והמאווררים מסתובבים כמו שצריך - אבל לא נשמע שום צפצוף (הרמקול מחובר ללוח) והמסך נכנס למצב שינה. אין לי אפשרות לבדוק עם כרטיס מסך אחר, אבל ניסיתי עם סטיק הזיכרון השני, והבעיה נשארה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי מסך U2311H IPS של DELL וכרטיס מסך 5770 (של sapphire אם זה משנה...) עד אתמול הם היו מחוברים בכבל DVI ללא בעיות. אתמול קניתי כבל DP, ומאז התחילו להבהב לי מסכים שחורים מידי פעם, למשך כשתי שניות, ללא סיבה ברורה ???. זה קורה בשימוש כללי ובאמצע סרט, לפחות פעמיים-שלוש בשעה, אבל לא קרה כלל במהלך כשעה וחצי של משחק ב- dragon age. לא ברור לי אם הבעיה היא בחומרה או בדרייברים.... מחיפוש ברשת ראיתי עוד דיווחים על בעיות דומות עם מסכי דל וכרטיסי ATI בחיבור DP, אבל לא מצאתי פתרון... מערכת הפעלה - win7 64 bit. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.