עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Alon32,

יש לי 3 מכשירי mp3 ישנים שמשמשים אותי כ-DOK'ים ולפני מס' חודשים כשחיברתי אחד מהם, הוא לא הוצג ב-my computer כפי שתמיד קרה, בדקתי גם עם השניים האחרים והתופעה חזרה על עצמה. כשמחברים אותם יש את הצלצול הקטן הזה שנשמע כשמחברים התקן Usb (ל-XP לפחות, לא יודע איך זה במערכות אחרות) ומופיע אייקון קטן ליד השעון בשורת המשימות ואז מיד נעלם וההתקן עצמו מראה שיש חיבור למחשב. לוח האם שלי הוא MA770-UD3 אם זה משנה. וחיבורים אחרים כמו מצלמה ופלאפון כן פעלו. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Vlad3,

קניתי משחק *לא אציין איזה* שאני רוצה להתקין אותו ומכניס את הדיסק לכונן שום דבר לא קורה ושאני מנסה להיכנס למחשב שלי זה טוען שעתיים וכלום לא קורה פשוט הטעינה נתקעת מה אפשרי לעשות? אין דרך אחרת להתקין את אותו המשחק

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  3. שלום לכולם. בשבוע שעבר קיבלתי מחשב חדש. כאשר קיבלתי אותו ביצעתי התקנה ראשונית של מערכת הפעלה בלבד. עבור התקנה זו חיברתי מסך יחיד ליציאת הDVI, עכבר +מקלדת, ובתור כבל חשמל השתמשתי בכבל של מחשב אחר. השבוע, ניסיתי להתקין את המחשב. כאשר ניסיתי לחבר מסך שני ליציאת ה-HDMI, התברר לי שהמחשב לא הורכב כראוי. פנל אלומיניום אשר נמצא בחלקו האחורי של המחשב מעל היציאות הונל עקום, כך שהוא חוסם את הגישה ליציאת הHDMI, הSATA וה-USBים העליונים שבלוח. יתרה מזאת, זיזים של הפנל הזה נמצאים בחלקם ממש בתוך היציאות, וייתכן וסגר איתם מעגל. בנוסף, עם המחשב\ספק הכוח סופק כבל חשמל שלו רק שתי שיניים - ללא השלישית, של ההארקה. כאשר המחשב היה מחובר בעזרת כבל זה לחשמל (כשהוא כבוי) הרגשתי זרמים מהמארז. כמובן…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Started by shay33,

ההארד דיסק הוא של סמסונג 2.5 מתחבר בUSB . וינדוס 7 מצליחה לזהות שהוא מחובר,אומרת שהוא פגום ומבקשת לאתחל אותו. אם אני עושה "פתיחה אוטומטית" הוא נפתח.. מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by tobul,

היי היו לי בעיות של קריסה בכרטיס הקודם 8800GT, אחרי התיעצות החלטתי להחליף אותו קניתי RADEON 6850, חיברתי הכל...בהתחלה המחשב נדלק אבל עכשיו שום דבר לא נדלק (עדיין אין מערכת הפעלה על המחשב) המסך עצמו מהבהב בכחול ז"א שיש חשמל כנראה. אני מפעיל את המחשב הכל נראה מסתובב כמו שצריך, אבל המסך פשוט לא נדלק. גפ האורות במקלדת לא נדלקים משום מה.. ניסיתי פריקת חשמל, בדיקת חיבורים ואיפוס BIOS ע"י הוצאת הבטריה- לא עזר יש מצב שזה כנראה הלוח אם ??

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by sangoker,

שלום , לפני כמה ימים התחילו להיות לי בעיות של תקיעות באתרים ספציפיים באינטרנט , לאחר מכן התקיעות עברו גם לווינדוס עצמו כשאני לא גולש כשהמחשב היה נתקע לא הייתה שום אפשרות ללחוץ על כלום גם לא crtl+alt+del ולהפעיל את מנהל המשימות , רק הפעלת נמחשב מחדש עשיתי סקירת וירוסים+שיחזור וזה לא פתר את הבעיה אתמול קפצה לי הודעה חדשה windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח http://www.fastup.co.il/images/59477090.png בדקתי על ידי התוכנה HD tune וזה התוצאות שקיבלתי http://www.fastup.co.il/images/59031044.png מה זה אומר בעצם הבעיה הזאת?? התקיעות במחשב זה בגלל הבעיה הזאת? מה אני צריך לעשות? לפנות לחנות שקניתי מימנה או שאני יכול לתקן בעצמי? שמעתי שיש תוכנה טובה יותר לבדיקת בעיות אבל אנ…

7. Started by oz4225,

יש לי win7 32bit השעה כל הזמן מישתבשת\מתאפסת ל 2/1/2003 אני מחזיר את זה וכשאני מדליק את המחשב יום למחרת זה שוב מיתאפס וזה חוסם לי אתרים... התקלה בערך כמה חודשים ככה... יש לי גם כמה בעיות את הביאוס ההגדרות כל פעם נימחקות שם... כל פעם שאני מדליק את המחשב אני לוחץ על F1

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by avivbd94,

שלום. לא מזמן שידרגתי את המחשב שלי מwindows xp לwindows 7 נתונים שלו כרגע הם אלו: operating system: Windows 7 Professional 64-Bit Processor: Intel® Xeon® CPU E31225 @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz Memory: 4096MB RAM Device... Name: NVIDIA NVS 300 אני שיחקתי במחשב הקודם (WINXP) בסימולטור טיסה Flight Simulator X Gold Edition .הסימולטור טיסה עובד לי במחשב הנוכחי ( windows 7) באופן בעייתי, הכל בסדר עד שנכנסים למשחק עצמו והוא פשוט מאד מאד תקוע התמונות מאד קטועות.. אמרו לי אנשים שזה בעיה במעבד או בכרטיס מסך או שפשוט המערכת ההפעלה של ווינדוס 7 לא תומכת במשחק.. לא משנה מה צריך לעשות הסימולטור חייב לפעול ולכן אני שואל מה הדרך הכי טובה לפתור את הבעיה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. Started by levelone,

שלום לכולם. לפני כיומיים רכשתי מחשב נייד של חברת HP מדגם 4330S. בגלל עומס התוכנות שבאות עם ההתקנה, החלטתי לעשות פורמט ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate 64Bit. לאחר הפורמט, חיבור הwifi הפסיק לעבוד. למרות שהורדתי את כל העדכונים, לא הורד דרייבר כל שהוא שיסדר את הבעיה. במחשב יש מחיצה שנקראת HP tools שמכילה מספר תוכנות שמתוקנות כאשר עושים שחזור למחשב. שמתי לב שבין התוכנות נמצא עדכון לbios. אתם חושבים שיכול להיות שיש צורך בעדכון של הbios על מנת שהמחשב יתמוך בכרטיס הרשת? בעיה נוספת, או שלא, היא מה שנראה כמו שימוש יתר בחומרת המחשב. כלומר, יש קפיצות משמעותיות ורגעיות בשימוש של המעבד (core i3 2330m). אתם חושבים שזה נובע מחומרה/תוכנה פגומה או שזה נורמלי לגמרי? מחכה לתשובה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eitan2503,

שלום רב ברשותי HD של WD שפירקתי מכונן חיצוני של מה שנקרא HOME EDITION זה WD CAVIAR GREEN 1 TB בכל אופן אני בונה מחשב חדש וקניתי לוח אם של ASROCK Z68 pro 3 לאן אני מחבר את הכונן ? איזה כבלים אני צריך לרכוש בשבילו ? יש איזה שהם הגבלות או משהו ?הגדרות מסויימות לאחר התקנה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by zohar678,

יש לי מסך LCD בן 3.5 שנים 22 אינץ שלאחרונה התחיל להבהב למספר שניות בכול פעם שאני מדליק אותו, או בכול פעם שהמחשב קם ממצב שנה. אמרו לי כאן בפורום ובפורום אחר שככול הנראה הלך לי ספק הכוח של המסך. האם כדאי לדעתכם לתקן במעבדה? או ששווה לקנות מסך חדש? כמה לדעתכם יכול לעלות לי תיקון כזה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: "יש צורך בתוסף נוסף כדי להציג אלמנטים מסויימים בדף זה" בשורה צהובה למעלה אני לוחץ התקן תוסף, ואז השורה נעלמת, ופשוט חוזרת שוב בדף הבא, לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח לגרום לזה להעלם.. יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה מראש!

13. נקנו החלקים הבאים: מעבד פנום 2 980 לוח אסרוק 880 8 גיגה זכרון יצא לי בעבר להתקין מערכות, אך מעולם לא נתקלתי בבעיה. המחשב עולה אך נראה כי המסך לא מגיב. ואין שום צפצפוף מהמחשב. תודה רבה! תמיר.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  14. Started by CyberBot,

פירמטתי את המחשב הנייד שלי התקנתי את כל הדרייברים כולל הWIFI ושאני מדליק את הWIFI אז הוא לא מחפש רשתות מערכת הפעלה XP SP3

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Sevixen,

אלהן , אין לי מושג איך להסביר את הבעיה שיש לי במחשב כי אין לה איזה תמונה או דרך להסביר אותה אני פשוט אתחיל מהתחלה : לפני זמן מה מחקתי את האנטי וירוס שלי וכל יום התעצלתי להוריד חדש , לאחר זמן מה חדר לי למחשב וירוס שגרם למערכת שלי לצרוך המון כוח , כאילו במנהל משימות היה המון צריכה של כוח מה שלא היה בעבר , עשיתי פירמוט סרקתי את המחשב (nod32) ולא נמצאו שום וירוסים למינהם . כיום המחשב עושה לי את אותם בעיות שלפני הפירמוט לדוגמא : שאני רואה סרט או שומע שיר וגולש בפייסבוק למשל אז השירים כאלה נשמעים מגעיל עם תקיעות קטנות בין השירים וגם לפעמים השיר פתאום הופך להיות בסלאו מושן , וגם העכבר עושה לי בעיות למשל שאני בא להעתיק משהו הוא מסמן לי סתם דברים ועושה בעיות שאני לא חושב שזה ויר…

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by theYORKdude,

היי! בסוף השבוע האחרון נסעתי אל מחוץ לעיר, וכשלא הייתי בבית היה שימוש קל במחשב שלי. כשחזרתי חיברתי את כל הכבלים למקומם הנכון(מישהו בילגן אותם אחרי שחיבר את המחשב שלו) מלבד הכבל של החשמל(שהוא היה כבר במקום). הדלקתי את המחשב, מסתבר שהוא היה על היברניישן. נכנסתי למשתמש שלי, וכשניסיתי לפתוח תוכנה כלשהי הופיע מסך כחול ועשה ריסטרט למחשב. אחרי שהוא עשה ריסטרט למחשב, עלתה הבעיה אליה אני צריך פתרון: "windows failed to start. ar recent hardware or software change might be the cause. fo fix the problem:" כאן מופיעות הוראות - להכניס דיסק התקנה של חלונות 7, ולעשות ריפייר יור קומפיוטר. עשיתי עם הדיסק התקנה שלי - לא עבד. ביקשתי מאחד מהחברים שלי שילווה לי את הדיסק שלו - גם לא עבד. הוא או…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : Intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 Cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. חיברתי אותו למסך חיצוני ורואים על המסך תמונה חלקה ללא ריצוד. למישהו יש רעיון איך אני פותר זאת וממה זה נובע ? רב תודות קובי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, פניתי אילכם כי אמרו לי שאתם הכי מבינים בחומרה ובעיות טכניות אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. אוקי אז קודם כל הבעיה התחילה ששדרגתי את המחשב שלי מxp לוינדוס7 עם 64 bit ועוד הוספתי שתי גיגה ראם . ככה שהמפרט שלי עכשיו הוא: q6600 gtx260 4g ram win 7 64 bit עכשיו,מה שמוזר זה שלפני השדרוג במשחקים כמו call of duty 4 \7 היה לי FPS גבוה(אבל בכללי בכל המשחקים ירד ה FPS) ואחרי השדרוג פשוט נפל בצורה מטורפת. עכשיו כמובן שניסיתי הרבה דברים א.ניקוי אבק ב.פירמוט ג.CCLANER ד.איחוי ושום דבר לא עזר. אני מודה לזה שהמעבד שלי חלש וגם יוצר צוואר בקבוק . אבל יש עוד פתרונות חוץ מלהחליף מעבד שיעלה לי 1000 שקל? כי זה פשוט ניראהלי ממש לא הגיוני שאחרי שידרוג ירד לי FPS. תודה לעוזרים ,אני ממש נו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by InterCOM,

קניתי לפני כמה זמן מחשב יד שניה, שישמש כשרת ביתי. לוח אם: Intel Desktop Board D865PERL מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHZ התקנתי עליו מערכת הפעלה Windows להתחלה, והתכוננתי להתקין עליו Linux כדי שישמש כשרת. בשבוע הראשון עבד טוב מאוד בלי בעיות, ואז פשוט נתקע 10 דקות אחרי שעלה. מדי פעם הוא עבד כמה שעות בלי בעיות, אבל פתאום קפא. החלטתי להתקין עליו Linux. הבעיה נשארה וגיליתי שהדיסק כמעט מת (many bad sectors) אז החלפתי אותו והתקנתי מחדש. עדיין הבעיה לא נפתרה. בדקתי את הBIOS, ניתקתי את הכונן לדיסקטים (ומחקתי אותו גם מהBIOS) וכלום לא עזר. עכשיו הוא נתקע ממש בזמן הstartup, בזמן הטעינה. פעם אחת הוא אפילו נתקע בחלון הראשון, עם הסמל של לוח האם. יש רעיון? זה בעיה של לוח האם/מעבד/הגדרות? של…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. הבעיה קרתה אחרי הפסקת חשמל ברחוב שלי לפני כמה ימים, הכונן עצמו נדלק וכו' וגם המסך, אבל אין זיהוי מצד המסך שהמחשב נדלק. ניתקתי את החשמל מהכל חיברתי חזרה לא עזר. ניתקתי את כלל הזיכרון מהמחשב והדלקתי אותו, ממה שזכור לי הוא אמרו לצפצף ( תקנו אותי אם אני טועה ) אבל הוא לא צפצף. בנוסף המנורה על הלוח אם לא נדלקת למרות שהמאוורר של הכ. מסך והמעבד עובדים, הHD עולים גם הם. בגלל זה אני לא בטוח אם זה הלוח או שמה הספק. הלוח שיש לי זה MSI - k9n Neo יש דרך לבדוק את העניין?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אין לי כונן חיצוני. האם ניתן להעתיק את תוכן התקליטור לדיסקאון קי ומשם לעשות בוט?(האם זה תלוי אם מדובר בדייסק מקורי או אם לאוו?) אשמח לתמיכתכם. תודה.

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by a_a_aa,

ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB. הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים. לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב]. במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל. ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר. לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP. איך אפשר להתמודד עם הנ"ל תודה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Shak83,

בזמן האחרון יש לי מסכים כחולים שקוראים באקראי רובם ATIKMPAG.SYS חיפשתי ברשת ונאמר שפשוט צריך לעדכן את הדרייבר אבל זה עדיין חוזר על עצמו אפילו אחרי עדכון, כמו כן זה מלווה גם ב-artifacts + display corruption על המסך גם במסך של ה BOOT. יכול להיות שזה בעיה של חומרה? המפרט: Core 2 Duo E8500 3.16ghz 4GB Ram Radeon HD4870 512mb HEC Cougar 550W win7

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום יש לי מחשב ישן המכיל את החומרה הבאה, ורציתי לדעת למה אני לא מצליחה להתקין עליו OS X64 CPU Intel® Pentium® Processor E6300 2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB http://ark.intel.com/products/27248/Intel-Core2-Duo-Processor-E6300-%282M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB%29 MothaBoaD ABIT IL9 PRO http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IL9+Pro&fMTYPE=LGA775 . If It Matters The GPU On It Is GeForce 9500GT Anyway אז ככה לפני כחודש סיימתי קורס של תחזוקת מחשבים, ואוטוטו אני אמורה להתחיל MCITP. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש יותר (מבוסס I5K), וחשבתי לעצמי שיהיה יותר נוח להשתמש במחשב הישן ל MCITP. ניסיתי להתקין עליו את WIN7 X64 והמחשב הודיע לי שאינו י…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בס"ד המחשב הוא: Mainboard : Asus M5A78L-M LX Chipset : AMD 780 Processor : AMD Athlon II X4 645 @ 3100MHz Physical Memory : 4096MB (1 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : AMD Radeon HD 6570 Hard Disk : OCZ-VERTEX2 ATA Device (80GB) Hard Disk : SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500GB) DVD-Rom Drive : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-222AB Monitor Type : Dell Computer DELL U2311H - 23 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit) DirectX : Version 11.00 המחשב לפעמים קורס קצת אחרי שהוא טוען את הווינדוס ולפעמים ואם הוא עלה בסדר אז הוא לא ק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים