תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני רואה את זה כאן הרבה לכאלה שאומרים שנתקע המחשב או משהו מקווה מאוד לעזרה תודה רבה לעוזרים1|
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לאחרונה תוכנה חינמית כלשהי שבלי ששמתי לב התקינה לי גם תוכנה זדונית על המחשב. התוכנה הזדונית שינתה לי את דף הבית בכל הדפדפנים במחשב ובנוסף גרמה לכך שלחיצה על כל קישור פותחת את האתר המבוקש בטאב חדש. לדוגמא: אם חיפשתי מילה כלשהי בגוגל אז כל תוצאת חיפוש שאני אבחר ללחוץ עליה תיפתח בטאב חדש. אני רוצה לחזור למצב הקודם. איך עושים זאת? מן הסתם הסרתי כל זכר לתוכנה הזדונית שהותקנה לי על המחשב. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי פנטיום 3 מעבד 600 מגה הרץ ומערכת הפעלה WIN XP. בכל פעם שאני מעונין לכבות את המחשב ישנה הודעה מה WIN שכעת ניתן לכבות את המחשב ידנית. עד כמה שידוע לי בפנטיום 3 ומעלה המחשב יכול להיסגר דרך מערכת ההפעלה. נכנסתי לביוס ושם אפשר לשנות את דרך כיבוי המחשב אך עדיין לא נפתרה הבעיה . אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזו כי זה מתסכל כל הזמן לסגור את המחשב ידנית. תודה מראש.... ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כל התמונות בשרת המשימות מוצגות הפוך איך משנים את זה?כאילו במקום לצד זה לצד האחר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ויום טוב, מכיוון שעזרתם לי פעם שעברה אני אנסה עוד פעם : לאחר הפסקת חשמל המחשב רושם את המסך הכחול הזה אחרי ה"סמל טעינה" של WINDOWS, מצב בטוח לא עבד וגם לא LAST KNOWN GOOD CONFIG הנה מה שרשום Unmountable_boot_volume Stop: 0x000000ED(0x80e68D98,0Xc00000006,0x00000000,0x00000000) תודה מראש ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל בלו סקרינס בתכיפות יחסית גבוהה. הם לא קורים כאשר אני מבצא פעילות מסויימת או במשחקים, אבל יכול להיות שהם נוטים לקרות דווקא כשאני מחליף משתמשים בווינדוס (צריך לשים לב יותר טוב למתי הם קורים בעתיד). בכל מקרה, התקלה קשורה לדרייבר שרשום בכותרת (dxgkrnl.sys), שהבנתי שהוא קשור לכרטיס המסך (HD4850). התקנתי מחדש את הדרייברים החדשים וזה לא עוזר, אני עכשיו מתקין גרסא ישנה יותר. חיפוש בגוגל לא מניב לי תוצאות מובנות כל כך.... פרטים בתמונה מצורפת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות... עריכה: שימוש בדרייבר ישן יותר לא עוזר. אני מחזיר לחדש. הסברה שזה קשור לחשבונות המשתמשים מתחזקת אצלי, זה קרה שוב כשהחלפתי משתמש וחזרתי לשלי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לאבא שלי במחשב הישן שלו כן כן 133 מגה ארץ 32 מגה בית מחולק ל4 כרטיסי זיכרון ממש ישנים קטנים כאלה בגודל של אצבע! קיצר עד היום היה לו במחשב 32 מגה בית כי הרי כל כרטיס הוא 8 כמובן אבל היום ניסיתי לחבר לפלוס כל ה 4 ניסיתי לחבר כרטיס זיכרון של 64 מגה בית אחרי שהכנסתי אותו יכול להיות שהיתה התנגשות או משהו כי הכרטיסים הקטנים והכרטיס היותר גדול לא אותו חברה ובסופו של דבר במקום לקבל 96 מגה בית אני מקבל 16 מגה בית עלובים!!!! ואני לא מצליח להחזיר ל32 המקורי למרות שהוצאתי את הכרטיס הגדול יותר נראה כאילו מה שאני לא יעשה זה נשאר 16 ניסיתי לשנות כמה דברים בביוס אבל שום דבר אין תגובה זה נתקע ב 16 אני מניח שאתם יודעים משהו אולי הגדרות מסוימות כי אני לא מבין גדול במחשבי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות עצה של חבר שידרגתי במחשב שלי. לשם כך השתמשתי במחשב אחר בביתי שהיה בו מעבד טוב יותר, קניתי כ.מסך חדש והוספתי 2G זכרון. לצורך השדרוג החלפתי את ההארד דיסק במחשב הישן יותר (שבו יש את הקבצים שלי) יחד עם ההארד דיסק במחשב החדש. עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא עולה עד לנקודה שבה הוא צריך לטעון את מערכת ההפעלה (windows 7 אם רלוונטי) ואז קורס. ניסיתי כמובן לשנות את הboot sequence בביוס אבל לא זו הבעיה. אני לא יודע מה לעשות מכאן, אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי 3 כוננים במחשב DVD CDROM וצורב שכל אחד בתורו החליט שהוא מפסיק לעבוד ואני אסביר. הכוננים עצמם עובדים, אך לא קוראים דיסקים. ברגע שאני מכניס דיסק קורא אחד משני דברים: 1. המחשב נתקע 2. הדיסק לא נקרא ע"י הכונן. יש לציין שמדובר בכוננים יחסית חדשים (כבר לא במסגרת אחריות) שלא אמורה להיות איתם כל בעיה. אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה הזאת הפשוט הופיעה לי במחשב.. פתאום בזמן שאני רואה סרטים שומע ועורך מוזיקה או משחק משחקים פשוט נהיה לי לייטנסי מטורף במחשב. זה גם פוגע במובן שהמחשב עובד במין קיטועים כאלה. עשיתי בדיקות בעזרת Latancymon ואלה הם התוצאות: ו: כמו שאפשר לראות הדרייברים שעושים לי את רוב הבעיות זה הUSB והכרטיס מסך שלי דברים שאני לא יכול סתם לבטל... אני ניסיתי לשנות הכל בערך בביוס בדריברים. ואני באמת פשוט כבר לא יודע מה לעשות! המפרט של המחשב שלי הוא: intel Q6600 Gigabyte p35-D35L G-force 8800GT לכרטיס קול אני משתמש באחד חיצוני של M-AUDIO (FAST TRACK(
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה לפני כשבוע קניתי כרטיס מסך חדש: ATI Radeon 8500 64MB Retail כן, הכרטיס הוא של ATI, שלא יהיהו ספקות, והוא לא סגריסאת ה LE. את המפרט שלי ניתן לראות למטה, ד"א הביוס גירסה 1007, אם זה עוזר למישהו+אני משתמש ב XP Pro אז ככה, התופעה היא בעצם קריסה של כל משחק אחרי זמן מסויים, הזמן הזה די קצר, הכי מעט בערך 5-10 שניות והכי הרבה כמה דקות. אני חושב שבכל מה שקשור לתוכנה ניסתי הכל: עידכון ל DX, 8.1B עידכון תאימות "Q321178"- מיועד למעבדי AMD ו DX. ניסתי כ 5 גירסאות דרייברים בינהם גם דרייברים של אומגה, הדרייברים הינם: 6166, 6118, 6071, דרייבר של אומגה מבוסס על גירסה 6118 ,והדרייברים שהגיעו עם הדיסק, דרייברים מאד ישנים מלפני שנה בערך. הורדתי את ה VIA 4In1 הכי חדשים, גירסה 4.43. עיד…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא בגלל הווינדוס זה בטוח,עשיתי פירמוט ועדיין ככה. אין מסך כחול,אין קבצי דאמפ. שאני נכנס למשחק,כל משחק,הוא עולה,ואחרי זה עושה ריסטרט ללא סיבה. אין קבצי דאמפ,איך אני אדע מה היא הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן :D כבר שבועיים יש לי צפצוף מעצבן כשאני מדליק את המחשב...למשך 3-5 דקות... לא ממש צפצוף אלא יותר כמו חריטה חזקה על ברזל :-\ :P אני פוחד שיכול לקרות משהו למחשב : : :-[ למישהו יש רעיונות? תודה ;)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה שקורה אחד לכמה ימים בינתיים קרתה 3 פעמים. הבעיה היא שברגע אחד בלי התראה או סימן כלשהו המסך הופך לשחור עד שאני עושה ריסט למחשב. המחשב ממשיך לפעול כרגיל המסך הופך לשחור בלי שום תגובה שאפשר לעשות במחשב חוץ מריסט. * לא עידכנתי שום דבר משמעותי מלבד עדכוני windows ועדכוני תוכנה לכרטיס. הכרטיס הוא AMD Radeon (TM) R9 390 Series גירסאת תוכנה: Radeon Software Version 18.4.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חלונות 7, כרטיס מסך רדאון HD 7850. (או 7830 אני לא זוכר בוודאות). ביום בהיר (היום) המחשב עובר למצב שינה. אני מעיר אותו ומקבל מסך כחול. ריסטרט, המחשב נידלק אבל המסך שחור לחלוטין. אחרי כמה ניסיונות כאלו המחשב נדלק כרגיל, עד שאני קם לכמה דקות, והמחשב נכנס למצב "turn off display" (זה מה שהוא עושה לפני מצב שינה), אני מחזיר את התצוגה ושוב מסך כחול. הסיפור חוזר על עצמו כמה פעמים (כיבוי מסך מסך כחול שוב נידלק אבל מסך שחור עד שכן נידלק ושוב מסך כחול אחרי שעושה כיבוי תצוגה) בסוף קיבלתי את השכל לבטל את הכיבוי תצוגה ומצב שינה, אבל הנזק נעשה - 1) קרה לי עוד פעמיים שהמחשב נדלק אבל יש מסך שחור. 2) עד היום הרזולוציה שלי היתה 1080X1920 ועכשיו האופציה הזאת פשוט נעלמה, הכי טו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של GIGABYTE , דגם GA-8S661FXM-775 ודיסק קשיח WD 80 SATA מידי פעם (כבר קרה לי לפחות 3 פעמים) המחשב עשה RESTART מעצמו והדיסק פתאום לא זוהה, כלומר הייתה הודעה שאין מערכת הפעלה והדיסק עצמו לא זוהה גם בביוס.. לאחר פתיחת המארז חיבור מחדש של כבל הSATA, הדיסק עלה ועבד כרגיל. לאחר שבועיים שוב אותה תופעה, אז כבר החלפתי את כבל הSATA הדיסק עלה , הכל טוב יפה ושלשום שוב זה קרה. השאלה שלי היא, אם יש דרך מדוייקת (תוכנה למשל) לדעת איפה התקלה בדיסק הקשיח או בלוח אם (בקר SATA) ? המחשב כרגע עובד שוב כרגיל, אך הדבר בטח יחזור על עצמו. תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבוע האחרון החלה בעיה מוזרה מאוד, המחשב פשוט נכבה, אין מתח למחשב 2 דקות אחרי שמערכת ההפעלה עולה, ואז אני חייב להוציא את כבל המתח ולחכות כמה דקות כדי שהמחשב יידלק שוב. ככה זה קורה כל יום בשבוע האחרון, אחרי שאני מגיע מהבסיס ומדליק את המחשב, ואחרי פעמיים או שלוש שזה קורה זה לא קורה שוב עד למחרת. מה יכולה להיות הבעיה? ההשערה שלי היא או ספק או לוח אם עם השערה גבוהה יותר ללוח אם כי הספק עובד הריי, אם הוא נשרף אז הוא נשרף, קשה לי להאמין שהוא מפסיק את המתח... למישהו יש רעיון איך לטפל בבעיה? ומה עושים במקרה שזה לוח אם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי... יש לי כרטיס מסך און בורד... הכוונה שהוא בנוי על הלוח אמ שלי... הבאתי מחבר כרטיס שעובד! Tornado Geforce 4 MX440 AGP x8 128mb והכנסתי אותו למחשב..חיברתי תמסך והכל.. עכשיו כל פעם שאני מדליק תמחשב.. המסך ישר נכבה.. אני מדליק אותו בכוח--> עדיין נכבה ישר... עוד לפני שהווינדוס עולה והכל.. ישרר הוא נכבה... ניסיתי להוציא תמסך מהחיבור שלו לכרטיס... ואז הוא נידלק.. (ברור שלא ראו כלום.. כי הוא לא מחובר למחשב..) הנה המפרט של המחשב שלי.. מקווה מאוד שתעזרוו במהרה! > Mainboard : ECS (P4VMM2) > Chipset : VIA P4M266 (VT8751) > Processor : Intel Pentium 4 @ 2000 MHz > Physical Memory : 384 MB (SDRAM) > Video Card : S3 Inc 86C420 ProSavage DDR 32MB …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia 6600GT והמאוורר שלו התחיל להרעיש לפני כחודש. ניסיתי לבדוק אם הכרטיס יוכל לתפקד ללא המאוורר, אך ראיתי שהוא מגיע ל-80 מעלות, אז כיביתי את המחשב, והשארתי את המאוורר מנותק מהכרטיס. יצאתי מהבית וכשחזרתי ראיתי שהמחשב עובד, אבל אין תצוגה במסך. התברר לי שאחי בינתיים הדליק את המחשב (שנמצא אצלי בחדר) ואמר שמיד כשהוא הדליק אותו, לא הייתה תצוגה על המסך. אני מניח שכרטיס המסך נשרף בזמן הזה. קניתי כרטיס מסך חדש ATI Shapphire 5450 (על לוח אם Gigabyte K8NF-9, אני מקווה שזה מתאים אחד לשני). חיברתי את הכרטיס למחשב, אך עדיין אין שום תצוגה על המסך. לקחתי את המסך למחשב השני בבית (שעובד) - והוא לא עבד שם. לקחתי את המסך התקין מהמחשב השני למחשב שלי בחדר- גם לא עבד. מה שזה א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתה בעיה עם הארד דיסק, הוא הוחלף, קיבלתי אחד חדש ושאני מדליק את המחשב קורת התקרית, חיפשתי קצת באינטרנט פתרונות, בדקתי את החיבור של הארד דיסק, איפסתי את הביוס, ועם או בלי התקנה של הווינדוס בתוך הכונן עדיין זה נתקע בהודעה הזאת. חשוב להדגיש שזה הארד דיסק חדש ואני לא חושב שהוא תקול. מה אתם אומרים ? אני אעשה דיסקט בוט ? זה יעזור ? מישהו יכול לשלוח קישור להסבר קצר + הורדה של מה שצריך לשים בדיסקט אני אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,שמי בן. בעייתי היא כזאת.. לאחרונה חזרתי לשחק NFS:PS[משחק שאני זוכר שפעל לי טוב לפני חצי שנה פחות או יותר]. לאחר כחצי שעה בערך.. המשחק הפך שחור.. המשחק המשיך ברקע.. אבל המסך הפך שחור,וכאילו הנורה של המסך מהבהבת כאילו אני באיזהשהו מצב שהמחשב מכובה או משהו כזה.. בדקתי בפורומים השונים.. לא מצאתי פתרון לבעייה,בכל אופן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך,הדרייברים של המעבד [ AMD 5000 לא עדכנתי ] ניסיתי לשנות רזולוציה הכל דבר לא עוזר המסך עדיין הופך שחור ואין אופציה לצאת בALT + F4 או בALT +CTRL +DLT או שום דבר המסך הופך שחור ורק ריסטרט יכול לעזור. עזבתי את זה.. לאחרונה התקנתי משחק שחבר נתן לי לנסות, Company Of Heroes לאחר כמה דקות משחק במשחק הזה.. שוב המסך הופך שחור ושוב אות…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לפני כחצי שנה נשרף לי כרטיס המסך הראשון. זה היה Geforce 8800GTS 512 (הגרסה שמבוססת על המעבד G92). הכרטיס נקנה יחד עם המחשב כולו והיה בן 4.5 שנים. זה קרה במהלך גלישה רגילה באינטרנט - המחשב נתקע לחלוטין ולאחר הפעלה מחדש, הופיעו ארטיפקטים ושיבושים קשים על המסך שהובילו למסך כחול והפעלה מחדש של המחשב. מיותר לציין שמאותו שלב, כל הפעלה של המחשב הובילה לאותו סדר פעולות ואת המחשב יכולתי להדליק רק במצב Safe Mode. לאחר שביצעתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר, הבנתי שהבעיה היא בכרטיס המסך והוא כאמור שרוף וזרקתי אותו לפח. כאן באתר, במדור היד שנייה מצאתי עוד כרטיס Geforce 8800GTS (רק בגרסא מעט מוקדמת יותר - 320, שמבוססת על מעבד G80). לא חשבתי פעמיים וקניתי אותו במחיר זול. חצי שנה הכל עב…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה נתב \ מודם מומלץ לרכוש עבור תשתית בזק ? כמובן שיתמוך בטכנולגויה החדשה . תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפניי שבוע היו ברחוב שלי הרבה הפסקות חשמל לחלקיק השניה , זה גרם למחשב להכבות כל הזמן , אבל לאחר שהחשמל חזר המחשב לא נידלק אוטמטי , בסוף החלטתי לנתק את כבל המתח מהמחשב , אבל כל הפסקות החשמל האלו קצת קילקלו את הנתב האלחוטי שלי, פשוט מההירות הגלישה ירדה , הזמנתי טכנאי של בזק והוא החליף לי נתב חדש , כי הוא טען שברקים או בעיות כאלו של הפסקות חשמל הרסו את הנתב האלחוטי , עכשיו אני מודאג מה לגביי המחשב שלי, האם זה גם קצת קילקל את המחשב, לכן אני מבקש מימכם אם יש תוכנה כזו שתבדוק טוב את תקינות לוח האם+ המעבדץ בתודה רוני
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפטופ acer aspire 5820, win7 64bit. 4GB RAM, INTEL GMA HD, CORE I3 לפני חודש ה-HDD של הלפטופ הוחלף לאחד חדש, הותקנה מערכת הפעלה חדשה ומשחה טרמיט נמרחה על גב המעבד. אני בספק אם זה מה שגרם למחשב את הבעיה. בכל מקרה, המחשב עבד לאחר הטיפול שלי. היום, המחשב התחיל לעשות בעיות. המחשב נדלק לזמן קצר מאוד, כ-5 שניות ונכבה. אין אות על המסך, אין סאונד, הנורות על המקשים והנוריות מצב דולקות ברגע שהמחשב נדלק וכבאות ברגע שהוא נכבה. המחשב חוזר על הפעולה בלופים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-