עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tzvikaboom,

צריך עזרה דחוף !!! המחשב נדלק אבל לא עולה המאוורים עובדים אבל אין כלום

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by s_aviram,

‫עזרה ממנהלי הפורום, הגדרת חומרה במחשב‬ אני שירה ☼ 23/07/09 14:13 windows xp pro. קניתי זכרון נייד של סאן-דיסק, usb 2.0 flash drive (במחשב אחר מזוהה חומרה זו). המחשב לא מזהה שהוכנסה חומרה חדשה (לא קופץ בלון שאומר שזוהתה חומרה חדשה, ובתיקית המחשב שלי לא נפתח כונן נוסף). התקן אחר (mp) הוא כן מזהה. איך אני מגדירה את החומרה החדשה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by GMTK,

שלום לכולם כל התמונות בשרת המשימות מוצגות הפוך איך משנים את זה?כאילו במקום לצד זה לצד האחר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ומתי לא כדאי להשתמש בבקבוק שכבר בשימוש בבית ונפתח ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by huber,

שלום חברים. אני זקוק למתג USB לחדר ישיבות אצלנו שיתחבר לטלוויזיה חכמה (WHITEBOARD TV). המטרה היא למצוא מוצר שיהיה "חכם" ככל האפשר עם פיטצ'רים רצויים כגון זיהוי כניסה חכם (ז"א שהמתג יעביר אוטומטית ליציאה האחרונה שחוברה למשל), רצוי מאוד שלט אם אפשר וכו. אשמח לעזרתכם במציאת מוצר מתאים.

6. Started by AloNs01,

לעיתים רחוקות קורה שהמחשב פתאום לא קולט את הכונן דיסקים, בשביל לתקן את זה אני תמיד מכבה את מחשב, מנתק את החיבור של הכונן ומחבר מחדש, מדליק את המחשב והכל עובד שוב. הבעיה היא שזה כל הזמן חוזר על עצמו, והשאלה שלי היא איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד?? תודה רבה לעוזרים עריכה: שחכתי להזכיר, הכונן הוא של LG, והחלפתי כבר באותו כונן פעם אחת, שהקודם התקלקל. המחשב עובד על וינדוס 7 אם זה עוזר במשו..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, פניתי אילכם כי אמרו לי שאתם הכי מבינים בחומרה ובעיות טכניות אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. אוקי אז קודם כל הבעיה התחילה ששדרגתי את המחשב שלי מxp לוינדוס7 עם 64 bit ועוד הוספתי שתי גיגה ראם . ככה שהמפרט שלי עכשיו הוא: q6600 gtx260 4g ram win 7 64 bit עכשיו,מה שמוזר זה שלפני השדרוג במשחקים כמו call of duty 4 \7 היה לי FPS גבוה(אבל בכללי בכל המשחקים ירד ה FPS) ואחרי השדרוג פשוט נפל בצורה מטורפת. עכשיו כמובן שניסיתי הרבה דברים א.ניקוי אבק ב.פירמוט ג.CCLANER ד.איחוי ושום דבר לא עזר. אני מודה לזה שהמעבד שלי חלש וגם יוצר צוואר בקבוק . אבל יש עוד פתרונות חוץ מלהחליף מעבד שיעלה לי 1000 שקל? כי זה פשוט ניראהלי ממש לא הגיוני שאחרי שידרוג ירד לי FPS. תודה לעוזרים ,אני ממש נו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רכשתי מחשב נייח (אבל יד 2) האם ככה זה במחשבים נייחים (פעם ראשונה שלי מזה שנים) שכרטיס הרשת דלוק (האור לפחות) גם כאשר המחשב כבוי לגמרי? שאלה שניה - ומטרידה יותר: אני מצליח להחבר לרשת (ז"א - קיים חיבור) רק כאשר אני מסיט את הכבל מעט שמאל (אולי בעיה של מגעים?). שמתי לב שלא מדובר בכבל, כי החלפתי לאחד חדש. האם מדובר על חופש במגעים, או שאני עתיד להתיקל בבעיה חמורה יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by HeaT-SinK,

אני משחק להנאתי או גולש פתאום יש כאלו כמו גלים במסך והצבעים מתעוותים ... לא התמונה .. את התמנוה אני רואה רגיל אבל הצבעים התשנו יש גוונים במסך והוא מרצד .. צבע כחול-לבן כחול-לבן אדום-סגול - אבל אני עדיין רואה תתמונה וזה קורה הרוב המסך . עכשיו מה הבעיה כרטיס מסך או מסך ? (ניסיתי להוריד קצב ריענון ל60 ולא עזר ניסיתי לצלם עם פרינט סקרין אבל אח"כ שפתחתי תתמונה היא הייתה ללא הצבעים הרעים)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sindar,

המפרט שלי תוכלו לראות משמאל. המחשב נתקע סתם כך ללא קשר למה שעושים במחשב. ניסיתי להחליף 3 כרטיסי מסך GEFORCE, החלפתי ראם ואפילו את הלוח הקודם שהיה לי ללוח הזה. למה שזה יקרה? תודה לכל עונה. 8)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, יש לי בעייה בBOOT אחרי שהחלפתי את הלוח אם והמעבד במחשC הוא מזהה יפה את הזיכרון ההרד דיסק והסי די רומים, וכך גם את כל התקני הPCI במסך שאחריו, אך מייד אחר כך נכתבת לי הודעת שגיאה: NTLDR IS MISSING ומבקש דיסק להפעלה מה הבעיה ? ואיך מסדרים אותה ? (ואני מקווה שהיא לא מתחילה ב-אתה צריך לפרמט את ההרד דיסק)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dns,

שלום , יש לי מחשב עם מפרט הבא : Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz Nvidia Geforce GTX 260 DFI LP BI G41 2X2 ג'יגה זכרון ספק כוח ג'נרי - TOP COOL 550W המחשב בן 3 רץ לי חלק במשחקים והכל ובשבועיים האחרונים התחיל להתכבות לי בזמן משחקים . פתחתי אותו ניקיתי כרטיס מסך הכל הוצאתי והחזרתי זכרונות , המחשב אחרי חצי שעה\רבע שעה משחק פשוט מצפצף 3 צפצופים ונכבה אם אני מנסה להדליק אותו ישר אחרי שהוא נכבה זה לא נותן לי (המאווררים מתחילים לעבוד אבל המסך לא עולה ואין את הצפצוף הזה שאמור להיות בהתחלה שאתה רק מפעיל) אני חייב לחכות כרבע שעה-חצי שעה ואז להדליק והוא נדלק .. אני מאמין שזה הספק כוח החלש , גם בדקתי בתוכנה SpeedFan ומופיע לי במקום של ה12V רק 8.34V .. זה על הפנים לא ? עדכנתי דרייברי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by infoman,

שלום . כמו שרשום למעלה רציתי לשאול שאלה לגבי sata שמתכוונים לזה הכוונה לארד דיסק או לכונן הטקליטורים ? ועוד שאלה sata צריך להתקין את הדרייבר שלו בזמן שאתה מתקין את הווינדוס או זה ביחד עם scis ? תודה רבה ...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לאחרונה, מידי פעם, כשאני מגיע למחשב בבוקר אני רואה את ההודעה המזעזעת על המחשב. החלטתי שאולי משהו ב-BOOT של מערכת ההפעלה דפוק אז על הדרך שדרגתי (בלי לפרמט) ל-8.1 והכל היה בסדר עד שלאחרונה הבעיות חזרו. התחלתי לבדוק ולנסות וראיתי שאחרי שההודעה מופיעה אני יכול לנתק את המחשב מהחשמל, לחבר חזרה והכל עובד טוב, אז כך עשיתי. במקביל התחלתי לעשות בדיקות מקיפות להארדיסק, הוא עבר את כל הבדיקות, כולל SeaTools וניתוח SMART, וגם CHKDSK עובר חלק חוץ מ-CHKDSK של ווינדוס 8 שמתבצע עם אתחול המחשב, הוא נתקע על 12% וראיתי באתרים אחרים שזו תופעה נפוצה גם בהארדיסקים תקינים ובריאים. השאלה היא מה השלבים הבאים שעלי לעשות כדי להבין אם הבעיה היא בהארדיסק עצמו או בלוח אם. תודה,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכול חבריי הפורום.. זוהי ההודעה הראשונה שלי אז סליחה מראש עם הנוסח לא תואם לכללים פה... הדבר אירע לראשונה כשלא הייתי מחובר לאינטרנט וניסיתי להתקין תכנה שמוכרת לכולנו דיימון טולס... (אינני חושב שביא קשורה לתקלה אך אני מציין כל פרט). המחשב קרס וריסט את עצמו ומאז לא הצליח לעלות וגם לא ב safe mode כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא פשוט קורס בשלב הסופי של ה login . נסיתי לעלות את המחשב דרך xp boot (דיסק שמדמה מערכת הפעלה של XP ) אך גם זה קרס באותו שלב. ניסיתי גם להריץ תכנת boot לבדיקת הארד דיסק אבל התוכנה מודיעה שהיא לא מוצאת את ההארד דיסק או שיש בעיה עם הזיהוי שלו ובזמן הזה הלפטופ מתחמם בצורה מטאורית.. מדובר בלפטופ בן שלושה חודשים יש אחריות מקיפה אבל זמן ההמתנה קשה לי מידיי... …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by online,

לאחרונה גיליתי את נפלאות ניקוי המחשב באוויר דחוס. קניתי ספריי ומאוד התרשמתי מהיעילות שלו. אני מתכוון לקנות עוד בקבוקי ספריי כאלה, אבל חשבתי שאולי כבר כדאי לקנות קומפרסור כדי לחסוך הוצאות נוספות בעניין בעתיד. בקבוק מספיק לי לחודשיים ומחירו 39 ש"ח ללחץ גבוה (לא לחץ רגיל). מה כדאי לעשות? האם יש קומפרסור מסוים שתמליצו עליו מבחינת התאמה לשקע חשמל ביתי (לא רכב) ואביזרים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Fentilon,

שלום לכולם זו המערכת שלי: P4 1.7GHZ 256DDR לוח מעפאן של jetway כרטיס מסך RadeonVE מ"ה WIN2K SP4 יש לי בעיה בהפעלת קבצי וידאו. כל פעם שאני מפעיל קובץ וידאו לא משנה עם איזו תוכנה המחשב נתקע ולא עוזר כלום חוץ מריסט. חוץ מזה אין שום בעיה אחרת במחשב. יש למישהו רעיו מה גורם לזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by KoDkOd,

בחיפוש מצאתי כמה תשובות אבל לא ממש עוזרות אני ישמח אם תעזור לי ,אני רוצה לדעת את הדגם המדוייק של הלוח שלי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי את הממיר וכרטיס 9700 פרו אם TV-OUT מה אנ עושה יש אפשרות לחבר את הכבלים ככה שאני יראה טלויזיה דרך המסך מחשב שלי כי אין יל כרגע טלויזיה אבל אני קונה 29 אינץ של טושיבה לחדר חודש הבא :yelclap: חיברתי הכל אצלי כמו שצריך עכשיו אבל כלום לא עולה אני לא רואה את הערוצים של יס חח מה עושים איפה לוחצים לאן הולכים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Charg,

היי, על פי המלצת הפורום הזמנתי HTPC עם מפרט כזה: 214 1 VP-500PC - 500W - ATX12V v2.3 compliant שנתיים אחריות VP-500PC -Antec 520 1 i3-4150 Dual core CPU - LGA1150 - 3.5 GH שלוש שנים אחריות CM8064601483643 -Intel 279 1 Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 ch שלוש שנים אחריות GA-H81M-HD3 -Gigabyte 354 1 8GB 240-pin DIMM DDR3 PC3-12800 CL11 - U אחריות לכל החיים JM1600KLH-8G -Transcend 400 1 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן ST2000DM001 -Seagate 45 1 2m High Speed HDMI with Ethernet (Also k CRHDMI-2M -יצרנים שונים 466 1 HTPC Grandia GD05 Black - Three silent 1 שנה אחריות SST-GD05B -Silverstone 233 1 Microsoft Wireless De…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום , אני מוסיף תמונה מישהו יודע במקרה למה הhd1 מתחמם והמחשב חדש ?

22. שלום לכולם. ברשותי פנטיום 3 מעבד 600 מגה הרץ ומערכת הפעלה WIN XP. בכל פעם שאני מעונין לכבות את המחשב ישנה הודעה מה WIN שכעת ניתן לכבות את המחשב ידנית. עד כמה שידוע לי בפנטיום 3 ומעלה המחשב יכול להיסגר דרך מערכת ההפעלה. נכנסתי לביוס ושם אפשר לשנות את דרך כיבוי המחשב אך עדיין לא נפתרה הבעיה . אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזו כי זה מתסכל כל הזמן לסגור את המחשב ידנית. תודה מראש.... ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ThePorscher,

לפני כמה זמן התחילו לקרות לי סדרה של בעיות רציניות במחשב בבת אחת. הבעיות הן: 1. כשאני מדליק את המחשב, הנורה האדומה על המארז נדלקת באופן רצוף ולא נכבית, והצהובה לא נדלקת בכלל. המחשב לא מגיב. אני צריך ללחוץ כמה פעמים על כפתור הריסט בשביל ששוב הנורה הצהובה תדלוק, והאדומה תהבהב, והמחשב שוב יגיב. 2. היום כשהדלקתי את המחשב אף אחת מהנורות לא נדלקה, למרות ששמעתי את המאווררים פועלים. המחשב לא הגיב. שוב, הייתי צריך ללחוץ מספר פעמים על הריסט עד שהצלחתי להדליק אותו. 3. הרבה מאוד קורה לי שהמחשב פשוט נתקע באמצע העבודה. אני עושה משהו על המחשב, ופתאום המחשב נתקע, שום דבר לא זז על המסך, והסאונד נתקע על צליל אחד. אני שומע מן קול כזה מהמארז שמשהו נכבה ונדלק שוב אחרי שנייה או שתיים. אבל המחש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by catsmonster,

היי, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם asus prime z270-a שמחובר לרסיבר ישן של דנון ב-5.1 דרך חיבור spdif אופטי. הדרייברים של הכרטיס קול חסומים לסראונד במשחקים וכאלה בגלל זכויות יוצרים כאלה ואחרות, אבל ניתן להתגבר על ההגבלה הזאת בעזרת מודים שונים (כבר עשיתי את זה ועבד בעבר). לאחרונה עשיתי ריסט למחשב שלי (כמו פרמוט רק בלי מחיקה של הקבצים), וכמובן שהיה צורך להתקין מחדש את הדרייברים עם המוד. התקנתי מוד אחד (כנראה גרסה יחסית ישנה) והיה לי סאונד משלושת הרמקולים הקדמיים ואחד מהרמקולים האחוריים כמו שצריך. הבוקר התקנתי מוד חדש https://github.com/AlanFinotty1995/AAFRealtekMod/releases והבעיה היא שעכשיו אני שומע סאונד מהסנטר, שמאלי קדמי, שני האחוריים אבל הימנ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי יש לי מחשב נייד HP בן שנתיים וחצי המחשב עשה לי הרבה בעיות (מאמץ יתר, איטיות וכו') אז החלטתי לפרמט אותו כול הפרמוט הלך כמו שצריך אך אחרי שסיים להתקין WIN 7, וביצע איתחול, הוא נתקע על הלוגו של HP בהפעלה אני צריך עזרה דחוף כי אני עובד הרבה במחשב הזה תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים