תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני צריך לפרק מאוורר של כרטיס מסך ולשמן אותו אבל לא יודע איך מפרקים. ראו תמונות למטה: 1. עליון של מאוורר 2. תחתון של מאוורר אני רוצה להדגיש שכרטיס מסך עדיין פעיל אבל מאוורר שלו לא כי מחשב נמצא כל הזמן בבית של משתמש שמעשן. היה הרבה לכלוך עקב זה ועדיין יש בתוך המאוורר. אני עשיתי טעות שהשתמשתי בספריי לשימון רב תכליתי ובסוף המצב התחלתי חזר. אחרי שאני אפרק ואנקה, אקנה שמן מכונות ואשמן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתמונה אפשר לראות את התוצאות אחרי הרצה של כ-6 שעות. לא נראה לי תקין במיוחד כמה אלפי שגיאות אבל החלטתי לבדוק כאן לפני שאממש אחריות. מה בדיוק התוצאות האלה אומרות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי את הווינדוס לפני שבועיים ועד עכשיו הוא היה עובד בסדר, היום מחקתי כמה דברים אולי בטעות הסרתי משהו גם שאני לא צריך והווינדוס לא עלה. הגעתי לחלון הזה: אבל אני לא יכול לעשות דרכו כלום, רציתי ללכת לאפשרויות מתקדמות ולעשות אולי תיקון אבל המסך תקוע ניסיתי לעשות ריסט מאה פעמים ללחוץ על כל כפתור אפשרי אבל עדיין אני לא יכול לגשת לאפשרויות מתקדמות כי המסך הזה לא מגיב ... יש משהו לעשות עם זה ? אני לא יכול לפרמט עכשיו יש לי מלא דברים חשובים במחשב הזה ואין לי גיבוי לרובם ..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לוודא איתכם האם הכרטיס מסך שלי מת באמת. יש לי כרטיס מסך radeon hd 7970 dual-x של sapphire. היום אחרי restart למחשב המסך נהיה שחור. עשיתי כמה פעמים restart וכל פעם או שהwin היה מצליח לעלות ולהראות את מסך הכניסה או שהראה מסך שחור, לאחר מספר פעמים כל הזמן מסך שחור. כשפתחתי את המחשב ראיתי שרק מאוורר אחד מסתובב בכרטיס. ניתקתי אותו וחיברתי מחדש עם כבל חדש שמחובר לספק ואותו הדבר. כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי של לוח האם הכל עובד. שמתי כרטיס מסך אחר בslot הזה וגם הוא עובד. האם זה אומר שהכרטיס מסך מת לחלוטין ואפשר לזרוק אותו או שיש אפשרות להציל אותו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק למתג USB לחדר ישיבות אצלנו שיתחבר לטלוויזיה חכמה (WHITEBOARD TV). המטרה היא למצוא מוצר שיהיה "חכם" ככל האפשר עם פיטצ'רים רצויים כגון זיהוי כניסה חכם (ז"א שהמתג יעביר אוטומטית ליציאה האחרונה שחוברה למשל), רצוי מאוד שלט אם אפשר וכו. אשמח לעזרתכם במציאת מוצר מתאים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המחשב שלי מאתחל את עצמו פעם זה קורה אחרי שווינדווס עולה או כמה דקות אחרי, פעם אחרת הוא לא מצליח להגיע אפילו לווינדווס ואפילו כשמנסה לעשות repair עם הדיסק של ווינדווס שיש לי, גם שם הוא קורס באיזשהו שלב. ברוב הפעמים הוא מגיע למסך הכחול של recovery עם שגיאה של 1*0000001 או משהו דומה, אבל לא תמיד. על המסך של הביוס אני יכול לעמוד גם שעתיים והוא לא יקרוס. וגם לעבוד עם מע׳ הפעלה חיצונית מיואסבי, כמו hirens boot cd שאני עובד איתה הוא לא קורס כבר יומיים. ספק כח זה לא.. איפה יכולה להיות התקלה? ואיך אפשר לתקן? אולי עם אחד הכלים במערכת הפעלה שהזכרתי? הרצתי איתה כמה בדיקות דיסק שלא העלו בעיות.. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כרטיס GPU חדש (RTX 2080). אם אני מחבר את המסך ליציאה הסטנדרטית- רואים את המסך. אבל כשאני מחשב ליציאת ה- GPU, אין שום תגובה על המסך. רעיונות איך ל"דבג"? האם מדובר בבעיית ספק? ואיך אני בכלל יכול לדעת שה- GPU מותקן היטב ומגיב? תודה וחג שמח דרור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, המצב כרגע הוא שהמחשב לא עולה, רק נדלקת נורה של לחצן ההדלקה. לאחרונה(לפני שהמחשב מת) שמתי לב לכך שהוא מתנתק מדי פעם וגם שכשהוא נדלק מופיע מסך מסויים(מצורף תמונה זהה למה שראיתי אצלי שלקחתי מהמרשתת). נראה לי שמדובר בספק כח, השאלות: 1) איך ניתן לוודא שהבעיה טמונה בו? 2) בהנחה ובאמת הבעיה בספק חשבתי לקנות ספק ולהרכיב, האם הספק הנ"ל מתאים(מבחינת הספק וכו'..) והאם מומלץ? או שיש משהו יותר מומלץ למפרט שלי ובמחיר זול יותר. הספק שאני חושב לקנות: https://www.tms.co.il/ss500et תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח בן 6 שנים. לפני שלושה שבועות טסתי לחו"ל וכאשר חזרתי היום ראיתי שהוא נשאר עובד כל הזמן הזה. כשניסיתי להפעילו הוא לא עלה, לאחר כיבוי והדלקה מחדש הוא עלה בצורה איטית מאוד (מעל 5 דקות). עכשיו קשה לי מאוד אפילו לפתוח תיקיה חדשה מרוב איטיות. אציין שלפני שטסתי הוא עבד בצורה חלקה ומהירה (מחשב i7). אשמח לתמיכה של המומחים (: תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, קניתי מאוור של חברת THERMALTAKE (קישור מצורף) http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp למעבד ה 478 שלי ובהדלקת המחשב הוא אינו מתניע ומתחיל להסתובב עד אשר אני נותן לו דחיפה קלה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם ספק חזק יותר יפתור את הבעיה (כרגע שלי הוא 400W) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ABIT דגם IS7-E וניסיתי לעדכן לו את הביוס לכמה גירסאות אחורה כי הייתה לי בעיה נוראית עם הבקר IDE שם וכבר ניסיתי הכל... אז בזמן שעשיתי את העדכון העדכון עצמו הסתיים, המחשב עשה לעצמו רסטארט ולאחזר לעצמו מכיוון שאני אמור לכבות אותו ולעשות איפוס לביוס ואז להדליק את המחשב מחדש... הלכתי לפי ההוראות ומאז הלוח אם לא מצפצף אין אות מהכרטיס מסך אין פוסט אין כלום... מה ניתן לעשות במקרה כושל של עדכון לביוס? תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המודם של חברת issi וזה מה שכתוב אליו issi is61lv256
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הודעת השגיעה שמופיעה לי כשאני מנסה להעתיק את הקובץ היא: אין אפקשרות להעתיק את SETUP שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) מזה השגיאה הזאת ואיך אני מתגבר עליה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול כרטיס קול Genius Sound Maker Value 5.1. אני מנסה להתקין אותו על Windows XP. התקנתי המון דרייברים בגרסאות שונות עבור אותו צ'יפ (C-Media CMI8738/C3DX) וכולם עבדו באותה צורה: 1. הסרתי כל זכר לדרייבר סאונד הקודם, גם מספריית (SYSTEM32/ReinstallBackups) וביצעתי ריסטארט. 2. המחשב עולה ומזהה כרטיס לא מוכר ומבקש דרייברים. 3. אם אני לוחץ Esc בשלב הזה, המחשב רץ בסדר. אין קול, אבל הוא רץ. 4. כשאני מתקין את הדרייבר, ההתקנה עוברת חלק. 5. המחשב מבקש לבצע ריסטארט. 6. המחשב עולה, נכנס לדסקטופ, ואז קופא ל- 2-15 דקות. הקפיאה הזאת נורא משונה. העכבר זז, אני יכול להפעיל יישומים פשוטים - למשל notepad או taskmgr; אבל כשזה מגיע לתוכנות כבדות כמו SiSoft Sandra או Media Player, הן…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אחי קנה מסך חדש מדגם LG FLATRON L1515S (דק - למי שלא מכיר), וכשהוא מחבר אותו למחשב, מתקבלת השגיאה שבכותרת. כרטיס המסך שמותקן במחשב הוא ATI RADEON 9200. מערכת ההפעלה Windows XP Pro SP2, אבל בתופעה קיימת גם כשמדליקים את המחשב (במילים אחרות - גם לפני עליית מערכת ההפעלה), כך שלא נראה לי שזה קשור למערכת ההפעלה/דרייבר. אז בעצם השאלה שלי היא: למה זה כן קשור?? יש לציין שהמסך עצמו עובד טוב במחשב שלי (אני כותב בעזרתו עכשיו ). לי יש כרטיס מסך מיושן יחסית של NVIDIA RIVA TNT2. מישהו נתקל? יש איזה 'טריק' שאני לא יודע עליו שיגרום לזה לעבוד, או אולי משהו בכרטיס מסך לא תקין? ??? בתודה מראש, רונן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן, קיבלתי מחבר תיק מלא בדיסקים, שהיו בהם קבצים שהעתקתי למחשב שלי (סה"כ משהו כמו 90 דיסקים) אחרי שסיימתי להעתיק למחשב את הקבצים (תהליך שלקח שבועיים... עם הפסקות גדולות) , גיליתי שכונני הדיסקים שלי (סידירום וצורב, שבהם השתמשתי כדי להעתיק את הקבצים למחשבי) נעלמו מ"המחשב שלי", כשאיתחלתי את המחשב הכל חזר לקדמותו, אך מאז, מדי פעם אני מגלה שאחד מהכוננים נעלם לו מדי פעם, ולפעמים שניהם נעלמים, ולא תמיד RESTART עוזר, וצריך לכבות את המחשב ולתת לו "לנוח" זמן מה וכשמדליקים אותו אחרי מנוחה, אז הכל בסדר. יש לי WINDOWS XP PRO, לוח אם AOPEN AX63 PRO, פנטיום 3 550, 128 זכרון ראם, הצורב חדש (LG 40X12X40) והמחשב חוץ מזה מתפקד בצורה חלקה וללא בעיות. מישהו יודע מה ניתן לעשות על מנת לפתו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם יציאת הטלויזיה לא פועלת מאז שהתקנתי את חלונות xp התקנתי את ה detonator האחרון לxp וכשאני מעביר לטלויזיה הוא מעביר ישר למסך המחשב, איך אפשר לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד מהמחשבים שלנו הוא ATHLON 1600 ולו כונן CD רגיל של acer X 52 וכונן DVD של AOPEN . אני התקנתי את שני הכוננים ועל אף שהם עובדים כנדרש שניהם מחממים את ה-CD נורא מהר ואני לא יודעת מה יכולה להיות הסיבה. אנא עיצותיכם הטובות! OGI
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה נתב \ מודם מומלץ לרכוש עבור תשתית בזק ? כמובן שיתמוך בטכנולגויה החדשה . תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו את https://www.yahavpc.co.il/product/3202/%D7%A4%D7%A1-%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-cougar-%D7%93%D7%92%D7%9D-cougar-led-strip-rgb-%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99-rgb-5v-1.5w-15-led-lights זה יכול להתחבר לשלט של כורסיר כזה https://www.bestbuy.com/site/corsair-commander-pro-hardware-controller/6229603.p?skuId=6229603&intl=nosplash
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי קובץ התקנה על USB ע"י media creation tool במחשב עם דיסק ישן. חיברתי דיסק SSD לפורט SATA1 ובצעתי בהצלחה התקנה נקייה של וינדוס מה- USB. כעת חיברתי את הדיסק הישן לפורט SATA2. הוא מחובר כהלכה כי הוא מזוהה ע"י UEFI (תמונה מצ"ב). אולם בשום מקום בוינדוס הדרייב לא מזוהה. האם אני מפספס משהו... ושאלה לגבי ה- AHCI: מסתבר שזו הגדרה גורפת; האם לדיסק ה- EDD זה לא מפריע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכול מני משחקים נלחץ לי מקשים כולשהם בלי סיבה כך שאי אפשר לשחק.כאילו משהו לוחץ כול הזמן על החץ למטה במיקלדת. ניסיתי לנתק את כול התקני הusb וזה לא פתר את הבעיה. יש עולי תוכנה שמאתרת מאיפה מגיעה לחיצות או משהו? יש לי מחשב חלש אבל אני מריץ עליו משחקים קלים בשביל לכיף. כול מקרה כמה משחקים קצת ישנים כמו need for speed underground 2 או icy tower לא נותנים לי לשחק. עדכון:לא רלוונטי הסתדרתי. היה לי תוכנה בשם GRemote במחשב שדפקה לי משהו בדרייברים. כול מקרה הלכתי למנהל התקנים>בקרי קול וידאו ומשחק>והפכתי את הדרייבר של GRemote ללא זמין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בהמשך לדיון אחר שפתחתי, רציתי לשאול איזה תוכנה המומלצת ביותר לעשות disk image לויסטה הום בייסיק. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המסך לפני עדכון דרייבר הכרטיס מסך ,היתה בעיה אך ורק עם דפדפן פיירפוקס , לפתע הוא ניהיה חשוך אחרי עדכון דרייבר המחשב פשוט בלי קשר לפיירפוקס היה עם גלים על המסך כאלו רעידות על המסך . והיום זה היה השיא, המסך נכבה נדלק לבד (שום פעולה או מאמץ לא היתה על המחשב הוא היה רק דלוק ועל דפדפן כרום) אז הוא נכבה נדלק בין ליבן היו רעידות ממש איומות (צלמתי אבל זה לא נראה במצלמה) אחרי דקה הוא נדלק ונכבה רק מידי פעם ! והיו את הרעידות בלי הפסק . פשוט כבתי אותו וזהו . הערות : הוחלפה היום משכה טרמית למעבד והוא נוקה כולל הוצאת הכרטיס מסך מהמקום והחזרתו (לפני כל הוצאה של רכיב ממקומו אני מצלם תמונה 2) הכל השתבש אחרי עדכון דרייבר דרך AMD ועדכון דרך מקס דרייבר(התוכנה של עדכונן דרייברים) נהיו בעיו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הwifi של הבית תקין כי הוא מחובר לטלפון לשלי אך משום מה המחשב הנייד שלי הפסיק לקלוט wifi מהראוטר בבית יש סימן איקס על אפשרות חיבור לרשת בבקשה בברשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-