עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sayko,

שלום, רציתי לדעת מהו כרטיס המסך הזול ביותר שאוכל להריץ איתו את ה htc vive.. לגבי השאר הכל תקין רק כרטיס המסך שלי לא טוב.

2. Started by Killer-Storm,

STOP:0000008E 0xC0000005,0x805FCB33,0xF9C718AC,0x00000000 !!! תעזרו לי זה לא מפסיק !!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. היי שלום. נצרך לעזרת המומחים כאן. יש לי סאונד בר של LG שהשימוש העיקרי בו היה שמיעת מוזיקה דרך החמחשב הנייד. אך לאחר איזשהו עדכון של וינדוס החגיגה נגמרה. המחשב מזהה את המקרן קול ומתחבר אליו בבלוטוס גם במקרן החיוי הוא על בלוטוס מחובר. אך המחשב משמיע את הפלט דרך הרמקולים שלו.ץ לוא נותן לבחור בפלט את הסאונד בר. יש לציין שבאוזניות בלוטוס למשל אין את הבעיה הזו. ועם המקרן קול דרך הפלאפון השמע עובד כך שאין כשל באחד הרכיבים. מחיפוש בגוגל עם החצי אנגלית שלי הבנתי שהבעיה מוכרת אך לא ממש מצאתי פתרון אשמח לסיוע!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם. קיבלתי את המחשב החדש מבוסס AMD ATHLON 64 ואני לא מצליח להתקין תוכנות כמו ICQ EMULוהכי חשוב את תוכנת השחמט CHESSBASE למישהו יש מושג מהיא הסיבה?! תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, פניתי אילכם כי אמרו לי שאתם הכי מבינים בחומרה ובעיות טכניות אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. אוקי אז קודם כל הבעיה התחילה ששדרגתי את המחשב שלי מxp לוינדוס7 עם 64 bit ועוד הוספתי שתי גיגה ראם . ככה שהמפרט שלי עכשיו הוא: q6600 gtx260 4g ram win 7 64 bit עכשיו,מה שמוזר זה שלפני השדרוג במשחקים כמו call of duty 4 \7 היה לי FPS גבוה(אבל בכללי בכל המשחקים ירד ה FPS) ואחרי השדרוג פשוט נפל בצורה מטורפת. עכשיו כמובן שניסיתי הרבה דברים א.ניקוי אבק ב.פירמוט ג.CCLANER ד.איחוי ושום דבר לא עזר. אני מודה לזה שהמעבד שלי חלש וגם יוצר צוואר בקבוק . אבל יש עוד פתרונות חוץ מלהחליף מעבד שיעלה לי 1000 שקל? כי זה פשוט ניראהלי ממש לא הגיוני שאחרי שידרוג ירד לי FPS. תודה לעוזרים ,אני ממש נו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Charg,

אז הורדתי סרט 1080P בפורמט MP4, צרבתי לו כתוביות עם התוכנה MKV Converter והמרתי אותו לפורמט AVI HD, צרבתי על דיסק DVD וכשאני מכניס לDVD בסלון שומעים רק את הסאונג אבל בלי תמונה (יש את הלוגו של הDVD על המסך זה לא שלא רואים כלום). אולי מהתחלה עשיתי משהו לא בסדר? באיזה פורמט צריך לצרוב סרטי DVD ואיך? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה) החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci. אהלן, רציתי לשדרג את הזכרונות שלנו. היה לי crucial 2x4 1333. קניתי hyperx fury 2x8 1866 cl10. התקנתי את החדש במקום הישן (כי הבנתי שלחבר הכל ביחד זה מתכון לבעיות..). המחשב אפילו לא הגיע למסך הלוגו של לוח האם. קראתי קצת באינטרנט - החלפה של הסלוטים, זכרון בודד, ריסט cmos.. כרגע אני מגיע למסך הטעינה של הוינדאוס ושם מקבל מסך כחול. החלפה חזרה לזכרונות הישנים עבדה, אבל אחרי עוד משחק עם הbios (שינוי מכאני של המהירות ל1600 או 1333, משחק עם המתח וכו') זה גם לא עובד…

8. שלום, קניתי את הצורב DVD LG H30N וניסיתי לחבר אותו למחשב. חיברתי את כבל הSATA מהלוח אם לצורב ועכשיו מה שנשאר זה לחבר (יש חיבור שחור בצורב ליד החיבור SATA) את הכבל מהצורב לספק הכח. *בצורב יש חיבור SATA ולידו עוד חיבור שחור לחיבור בין הצורב לספק כוח. הבעיה היא כזו: אני לא מוצא כבל כזה במחשב.. חבר אמר לי שצריך מתאם SATA? או משהו כזה? אין לי מושג איך מחברים ועם איזה כבל... בבקשה זה ממש דחוף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gman27,

חברים שלום קניתי 7600GT ל AGP עם מעבד אטלון 3000 של AMD כל פעם שאני מפעיל משחק כמו FEAR אן DARKSTAR על הרמה הכי גבוה המחשב פשוט נכבה ולא מעביר נתונים למסך.... האם יש פתרון ????? או שנדפקתי ???? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תאור הבעיה: מחשב שנמצא אצל גברת אחת (לא אצלי). מודיעה לי שאין אינטרנט. אני בודק וחושב שאולי הבעיה בכרטיס רשת. לוקח את המחשב אלי, מחליף כרטיס רשת בודק והכל נראה תקין. יש אינטרנט, אני מוריד תוכנות מעדכן אנטי וירוס וכו'. מחזיר את המחשב אליה ומחבר את הכל. מכבה ומדליק את המודם והראוטר של 012. לא עובד. אין אינטרנט. לוקח את המחשב אלי, בודק כרטיס רשת. אין אינטרנט. כרטיס רשת לא מתפקד. מעלה לינוקס (SystemRescueCD). לינוקס לא יכול לעבוד עם הכרטיס רשת הנוכחי. מחליף כרטיס רשת לכרטיס רשת אחר - שלישי. מעלה לינוקס. יש אינטרנט. יש כרטיס רשת. הכל בסדר. מכבה מחשב, מחליף חזרה לכרטיס רשת שני. מעלה לינוקס. לינוקס לא רוצה לדבר איתו. מכבה מחשב. כותב בעיה בפורום. מסקנה: הראוטר של 012 שרף 2 כרטיסי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. יש לי כאן כרטיס טלווזיה Fly Video (הראשון בסדרה) הוא נקנה ממזמן, והיה גם במחשב הישן שלי וגם במחשב של אחי. מלפני שנה וחצי (או משהו כזה), כבר לא הייתי צריך אותו אז שמתי אותו בשקית אנטי-סטטית עם עוד כמה כרטיסים שהיו שם. הכרטיס הוא כרטיס PCI, ועכשיו בגלל שהוא ישב שם דיי הרבה זמן, אני מפחד שקרה לו משהו, ואולי הוא נדפק. יש איזשהו סיכון בזה שאני אתקין אותו ואולי יקרה לי משהו ללוח? (או שאני סתם מפחד). אשמח לתגובות.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. טוב קניתי מחשב חדש עם לוח עם abit ip35-e חיברתי הכל טוב ויפה בא להדליק, נדלק אבל לא מראה כלום אחרי כמה בדיקות הוצאתי את הג'מפר של הלוח אם איפסתי את הלוח ואז המחשב התחיל לפעול שמח ומאושר אני מתחיל להתיקן את הוינדוס מגיע לשלב שהוא צריך לעשות restart ראשון הוא שוב נתקע בboot שוב פעם איפסתי שוב פעם עבד, הצלחתי ככה פעם אחרי פעם לעשות את זה ולהגיע לוינדוס עם אינטרנט בשביל לשאול למישהו יש מושג למה המחשב לא מצליח לעשות לעצמו ריסטרנט או יותר נכון למה הוא נתקע בבוט אחרי הראשון? בנוסף המחשב גם מתחיל מוזר, בהתחלה הוא מתחיל לכמה שניות מתכבה וכמה שניות ושוב מדליק את עצמו (קורה גם במקרים שהוא עולה בסוף וגם באלה שהוא לא ) אני ממש צריך ומבקש שמישהו ינסה לעזור לי כי זה ממש מעצבן אותי כל ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Stasik,

שלום לכם יציאת הטלויזיה לא פועלת מאז שהתקנתי את חלונות xp התקנתי את ה detonator האחרון לxp וכשאני מעביר לטלויזיה הוא מעביר ישר למסך המחשב, איך אפשר לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Krazy-Hawk,

שלום, יש לי בעיה, מדי זמן מסוים המחשב מעין נתקע אבל עדיין אפשר להכנס לחלק מהתיקיות ועדיין אפשר להזיז את העכבר. הבעיה שחוץ מ-2 הדברים האלה שום דבר אחד לא עובד, לא תוכנות, לא מוזיקה וכו', מה גם שאני עושה ריסטארט מהתחל --> כיבוי וכלום לא קורה. שלא לדבר על זה שALT+CTRL+DEL לא מעלה את הTASK MANAGER... קראתי הרבה הודעות דומות לזו ובאף אחת לא מצאתי תשובה לבעיה... מה לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by avz,

האם ניתן ואם כן איך, לחבר כונן קשיח 3.5 SATA למחשב נייד? ברור שהחיבור יהיה חיצוני. אני רוצה לחבר את הכונן כדי להוריד חומר שיש לי על הכונן הפנימי של המחשב הנייד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, יש בידי דיסק קשיח חיצוני של חברת Transcend הוא מתחבר לכל המחשבים אבל למחשב שלי לא... מה יכולה להיות הבעיה? (אני חושד שזה בהגדרות המחשב ושאין בעיה בדיסק עצמו כי הרי מתחבר מעולה לשאר המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by motogt,

מזה כיומיים, המחשב (מחשב שולחני intel core duo 2 ) עובד כרגיל ואז הוא מחליט לצפצף לכמה שניות וממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה בהארד דיסיקים, הוצאתי את שניהם מחוץ למארז והרצתי תוכנת בדיקה של WD להארד דיסקים. בזמן הבדיקה המחשב התחיל לצפצף והצפצוף לא יצא מהארד דיסק בוודאות. עזרתכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי ווינדוס 10 במחשב השני. כשאני מפעיל אותו הוא לא עולה ומופיעה השגיאה: The boot selection failed because a required device is inaccessible נתקלתי בתוכנה Easy Recovery Essentials. https://neosmart.net/EasyRE/ זאת תוכנה טובה לתיקון ה-boot? יש הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב והמחשב לא נדלק, הנורה של הלוח אם דולקת. הסיבה שיכולה ליהיות היא נפילת מתח שבגלל המחשב כבנ ומאז הוא לא נדלק. אני לא יודע אם הייתה נפילת מתח בוודאות בגלל שזה קרה בלילה (כשניסיתי להדליק את המחשב בבוקר לא הצלחתי להדליק אותו) אבל הנפילות מתח זה דבר שקורה הרבה. שוב הנורה של הלוח אם דולקת, נתקתי את כל החיבורים של הספק מהמחשב מלבד מעבד, והלוח אם ועדיין לא נדלק. לא היה ריח שרוף, מה שכן קורה זה, שכשאני מוציא את החיבור של הספק לחשמל מאחורי המחשב ומחבר מחדש, בזמן ההדלקה נשמע מעין זמזום לשניה (מעין רעש של זרם שעובר) וכשאני מנסה ללחוץ שוב אז לא קורא כלום וגם לא נשמע רעש של זרם. לא היה לפני כן סימן לאיזה בעיה באחד הרכיבים, המחשב עבד טוב. אני מניח שהבעי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by RuleThePC,

שלום קניתי מחשב נייד של DELL דגם 7778 וממתי שקיבלתי אותו אני מקבל כמה דקות אחרי ההפעלה מסך כחול עם השגיאה DPC_WATCHDOG_VIOLATION. לאחר מכן המחשב עושה ריסטרט ורץ בלי שגיאות. השגיאה מופיעה רק לאחר הפעלה ממחשב כבוי ולא לאחר הפעלה מחדש. לפי חיפוש בגוגל יש אולי בעיה בדריבר של ההארדיסק (SSD 256 של טושיבה). הבעיה שאני לא יכול לעדכן דריבר אלא אם כן הם מורשים של דל. (ניסיתי להוריד דריברים של הכרטיס מסך אינטל וזה אמר לי שאפשר להתקין רק דריבר דרך דל). בכל אופן התוכנה של DELL אומרת שכל הדריברים מעודכנים. ביצעתי בדיקת שגיאה מלאה למחשב ואין אף שגיאה, גם לא בהארדיסק. לפני שאני שולח את המחשב לאחריות ומפרמטים לי אותו, האם יש פיתרון לבעיה? תודה …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Dan Eitan,

שלום לפני שבוע רכשתי מחשב חדש מבית Dell דגם Inspiron 5480 לאחר יישור קו של דרייברים,ניסתי להפעיל את המשחק FIFA בגרסת הדמו דרך ממשק origin הרשמי והתאכזבתי לגלות שהמשחק מקרטע.. אחרי כל מיני שינויים בהגדרות הבנתי שאני הולך סחור סחור ושום דבר לא משתנה לטובה.. התרשמתי מכמה סרטונים ביוטיוב אשר מראים את הכרטיס הגרפי של המחשב (GeForce MX250) בפעולה בזמן משחק הפיפא ועובד להם מצוין! בהגדרות הגבוהות ביותר שיש למשחק להציע. למישהו מכם יש איזשהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? איזה בדיקות ניתן לבצע? מפרט המחשב : דוגמה למחשב פחות עם חומרה חלשה יותר שמריץ את המשחק באופן רציף ושוטף.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Fentilon,

שלום לכולם זו המערכת שלי: P4 1.7GHZ 256DDR לוח מעפאן של jetway כרטיס מסך RadeonVE מ"ה WIN2K SP4 יש לי בעיה בהפעלת קבצי וידאו. כל פעם שאני מפעיל קובץ וידאו לא משנה עם איזו תוכנה המחשב נתקע ולא עוזר כלום חוץ מריסט. חוץ מזה אין שום בעיה אחרת במחשב. יש למישהו רעיו מה גורם לזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לפעמים כשאני מכניס את המחשב למצב המתנה, (ווינדוס XP), אז המסך הכחול שכתוב בו: "מתכונן למצב המתנה" נתקע, והמחשב לא נכנס לשום מצב המתנה - אלא פשוט נתקע. הדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ על ריסט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המפרט: 2500k @ 4ghz, מתח 1.24 במאמץ. נמדד בCPUZ z68 pro3-m asrock Mach Extreme MXD3C13334GS Copper 4GB DDR3 1333MHz Memory קירור:xigmatek Achilles S1284C ספק:Seasonic 620W Samsung HD103SJ WDC WD500AAKKX לאחר למעלה משלושה חודשים יציבים עם הOC הנ"ל, אני נתקל בהרבה פריזים קצרים של 1-2 שניות, כשהקול נתקע בלופ מהיר, זה קורה במנוחה ומאמץ כאחד. אין קריסות של המערכת. הטמפ' במאמץ לא עולה על 66. מה יכולה להיות הבעיה? בכל מקרה אני מבטל את הOC לבנתיים.. עדכונים בהמשך. תודה _____________________________ עדכון: אפסתי את ההגדרות, במתח מגיע במאמץ ל1.184 (אי לי מושג איך להגדיר אותו לברירת מחדל). טמפ' מקס:60 עדיין יש פריזים. יש דרך לבדוק אם זה קשור להארדיסק? היו לי בעבר כ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים