עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by buyom,

שלום קניתי אני רכיבים של SDRAM 128 כול אחד וכרגע יש לי על המחשב 3 רכיבים וכול אחד הוא 128 עכשיו במקום שהוא יראה לי 384 מגה של RAM הוא מראה לי 394 מגה של RAM שני הרכיבים האחרים שקניתי הם ONE-SIDE זאת אומרת שיש זיכרונות רק בצד אחד של הכרטיס וכול פעם לאחר חצי שעה או שעה יש לי RESTART ניסיתי והחלפתי את הזיכרונות לזיכרונות של HYUNDAI אך עדיין לא נפתרה הבעיה לפני זה היה לי חלק אחד של 265 +128 שבא עם המחשב הזיכרון היה עובד טוב אבל בסוף כל חודש הוא היה נשרף אך היה מזדהה כ SLOT בשימוש, ניסתי להחליפו וקיבלתי של HYUNDAI חלק אחד של 256 והוא בכלל לא עבד שלחתי מכתב לGIGABYTE שהיא חברת הלוח אם שלי והם הסבירו לי שאין שום בעיה עם ראמים. אם מישהו יודע איך אוכל לטפל בבעיה זו אודה לו מאוד א…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום בימים האחרונים המחשב שלי כאילו נכבה (עושה משהו כמו ריסט) מעצמו באמצע עבודה... אני עושה משהו (כמו לכתוב הודעה בפורום) והמחשב עושה ריסט אבל לא עולה מחדש. הטמפרטורה שלי יחסית טובה למעבד (אינטל פרסקוט-48 מעלות בממוצע) למה זה קורה? מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שזה מהטמפרטורה למרות שהיא טובה יחסית למעבד? תודה מראש ליאור.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, קניתי כרטיס רשת חיצוני שנקרא TP-Link TL-WN822N כדי לקלוט טוב יותר אינטרנט במחשב נייד מהראוטר. בינתיים נראה שזה עושה עבודה טובה מאד. השאלה היא - לכרטיס הזה יש 2 אנטנות והוא נמצא פחות ממטר לידי וכך יהיה למשך הרבה שעות כל יום. האם יש בעיה מבחינת קרינה או משהו כזה? תודה

4. טוב קניתי מחשב חדש עם לוח עם abit ip35-e חיברתי הכל טוב ויפה בא להדליק, נדלק אבל לא מראה כלום אחרי כמה בדיקות הוצאתי את הג'מפר של הלוח אם איפסתי את הלוח ואז המחשב התחיל לפעול שמח ומאושר אני מתחיל להתיקן את הוינדוס מגיע לשלב שהוא צריך לעשות restart ראשון הוא שוב נתקע בboot שוב פעם איפסתי שוב פעם עבד, הצלחתי ככה פעם אחרי פעם לעשות את זה ולהגיע לוינדוס עם אינטרנט בשביל לשאול למישהו יש מושג למה המחשב לא מצליח לעשות לעצמו ריסטרנט או יותר נכון למה הוא נתקע בבוט אחרי הראשון? בנוסף המחשב גם מתחיל מוזר, בהתחלה הוא מתחיל לכמה שניות מתכבה וכמה שניות ושוב מדליק את עצמו (קורה גם במקרים שהוא עולה בסוף וגם באלה שהוא לא ) אני ממש צריך ומבקש שמישהו ינסה לעזור לי כי זה ממש מעצבן אותי כל ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by onadiv,

שלום, אתמול אני הפעלתי תוכנת auto clicker שמה שהיא בעצם עושה זה ללחוץ אנטר כל 5 שניות ונכנסתי להתקלח, שיצאתי המחשב היה כבוי, אני חושב שראוי לציין שאני משתמש בתוכנה כחודש ועד עכשיו לא היו בעיות. כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה שלו אפילו לא נדלקת. היות והמחשב שלי מחובר לאל פסק חשבתי שאולי הוא תקול וחיברתי את המחשב לחשמל ללא האל פסק ולא חל שינוי במצב,המחשב לא נדלק. ניסיתי קצת לשחק עם החיבורים כי חשבתי שאולי זאת בעיה של מגעים אבל גם עם שקע חשמל אחר המחשב לא עלה, אולי יעזור לכם להבין את הבעיה משהו קטן ששמתי לב אליו: לאחר שאני מנתק את החיבורים ומחבר שוב לעיתים, לא תמיד, הנורה של המחשב נדלקת לשניה ונכבית בן רגע, לי זה היה נראה כאילו נגמר לה ה"כוח" האור שלה נחלש לאט כזה. המחשב ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by H1ghK1ll3,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב חדש ואני לא כל כך מבין משהו. אם מישהו מבין יכול להסביר לי בבקשה זה ממש יעזור לי. 1. איך אני מתאים חלקים אחד לשני? לדוגמה: כרטיס מסך ללוח אם. או זכרונות DDR4 ללוח אם ועוד דברים. 2. איך אני יכול להתאים את החלקים שלי למארז מחשב חדש שאני קונה? 3. איך אני יודע אם בלוח אם יש כרטיס מסך מובנה? אשמח שמישהו מקצועי בתחום הזה יענה לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האמת שאני שואל בשביל חבר. הוא עשה שדרוג לווינדוז 8, ולאחר השדרוג שם לב כי המחשב פתאום מזהה רק 4 ג'יגה זכרון מתוך ה-8 שיש לו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? מה אתם מציעים לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הסיפור הוא כזה חבר שלי הכניס את ההארד דיסק שלו להקפאה!(לאחר ששבק חיים) אח"כ הוציא אותו מהקפאה והוא חזר לעבוד האם זה הגיוני? אם כן מזה עושה להארד דיסק?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nirfun,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס (XP) מקפיץ לי בועית למטה וכותב זוהתה חומרה חדשה ופותח לי אשך חומרה חדשה שזוהתה... אני לא יודע מה זאת החומרה הזאת או איך מתקינים אותה... מישהו יכול לעזור? אני חושב שזה התחיל מאז שניסיתי להתקין via4in1 תודה לעוזרים, ניר. נ.ב. לא ידעתי איפה המקום המתאים להודעה.... תעבירו למקום המתאים... תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Yoram Lev,

איזה נתב \ מודם מומלץ לרכוש עבור תשתית בזק ? כמובן שיתמוך בטכנולגויה החדשה . תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי מארז קיסר 3 על המארז יש 2 חיבורי יו אס בי ועוד כמה דברים... בקיצור צריך לחבר ללוח את החיבורים הנ"ל כדי שיפעלו כמובן אבל...... על הלוח שלי יש 2 מקומות ליו אס בי וכול מקום זה שם אחר USB56 USB78 מה ההבדל בניהם? אך אני ידע לאן לחבר אני מצרף כאן תמונה מיתוך החוברת של הלוח...אולי תבינו ותעזרו לי....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני משתמש כחודש בעכבר logitech performance MX, היום לפתע הוא הפסיק להגיב בצורה הרגילה לתנועות שאני עושה איתו, ככה שאם אני רוצה להעביר את הסמן מנקודה אחת במסך לעבר נקודה אחרת, אני צריך ממש לגרור אותו על המשטח למרחק של אולי 10 ס"מ... בדקתי את העכבר על מחשב אחר, אותה בעיה, ובדקתי עכבר אלחוטי אחר על המחשב שלי, ואין כזו בעיה. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש דרך לתקן אותה בעצמי? קניתי את העכבר לפני חודש בארה"ב ויש לי את הקבלה, האם יש עליו אחריות בינ"ל ושירות בארץ...? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Cavalier,

ברור שהכל תלוי בשימוש, וכמובן יש את הנוסחה לחלק את הקיבולת בצריכה אבל זה לא באמת נתון שאפשר להסתמך עליו. מניסיונכם בשטח, כמה שעות בשורה התחתונה יחזיקו לי הסוללות האלה 1. 70WHr בעלת 4 תאים 2. 45WHr כמדומני בעלת 3 תאים. לשני הלפטופים מעבד i5 8265u וללא מאיץ גרפי (יש מובנה) והשימוש הוא בגלישה, סרטוני יוטיוב, סרטים, כתיבת מסמכים - הכל בבהירות מקסימלית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אני מדליק את המחשב הוא משמיע כמה ציפצופים ואז מעלה את מערכת ההפעלה,אבל המסך לא נידלק. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב. יש לי לוח אם של אסוס דגם P4S800D-X שהיה לו זיכרון של 512MB DDR 400 Mhz של חברת VT. אתמול הוספתי זיכרון של Micron 512MB DDR 400 Mhz. ברגע שהוספתי אותו והדלקתי את המחשב המחשב צפצף בסדרות של 3 ציפצופים ולא הפסיק. כיביתי והדלקתי שוב והמחשב ציפצף כך בשנית. כיביתי והדלקתי בפעם השלישית והמחשב נדלק, זיהה את הזיכרון בלי בעיה. אחרי שהמחשב עולה במידה ואני עושה RESTART הצפצופים חוזרים, שוב, עד ההפעלה השלישית המחשב לא עולה. ניסיתי לשנות את מיקום הזיכרון להחליף בניהם... כלום ! מה יכולה להיות הבעיה ? שהרי המחשב עולה ומזהה את הזיכרון ועובד איתו אפילו טוב יותר מאשר שהיה בלי. יש לציין שכאשר המחשב עולה אני מקבל הודעה "Overcloaking Failed" ואני מעולם לא ביצעתי אובר קלוגינג …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קיבלתי היום את המחשב. הרגע פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב... HELP נ.ב קירור סטוק. מעבד E4500 עריכה הרגע הוא התחיל להסתובב. עריכה המאוורר נדלק ומתכבה לסרוגין. זה אמור להיות ככה? (המחשב לא במאמץ)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי הגדרות בביוס לבחירת "סוג תקשורת" pio: mode1\mode2\mode3\mode4\auto לחיבור הראשון על הלוח אם יש שניים כאלה ולחיבור השני יש שניים כאלה ואחרי זה יש DMA: לאפשר (מצב auto) את ההאפשרות הזאת או לבטל אותה כמו באפשרות הראשונה יש שניים כמו זה לכול אחד מהחיבוריים על הלוח אם ועכשיו השאלה שלי ניסיתי לעשות את כול האפשרויות auto אחרי שהוינדוס עלה ראיתי שאת ההר דיסק הוא הפך לי לpio mode ואת הסידי רום הוא הפך לי ל ulta dma ניסיתי לשנות את זה בכול מיני "משחקים" בביוס בהגדרה הזאת לבסוף עשיתי את ההגדרה של ההר דיסק בpio ל mode 4 ואת כל השאר ל auto את ה dma עשיתי "דיסאבייל" משום מה המחשב מעדיף לתת את הסוג תקשורת הזאת לסידי רום.. אחרי שהוינדוס עלה ראיתי שהוא כותב במצב של ההר ד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ישעיהו 100,

ש לי כונן חיצוני של סמסונג עם נפח של 500 ג'יגה. לאחרונה כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ע"י המחשב כבעל נפח של 30 ג'יגה בלבד, כמו כן כמעט כל הקבצים שהיו בו נעלמו. יצויין שזה קרה לי לאחר שהורדתי מהאתר של מייקרוסופט את ווינדוס 10 והתקנתי את הווינדוס על המחשב דרך הכונן. אודה למי שיוכל לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב , הלילה ערכתי כתבה באתר אינטרנט מסויים , כתבה ארוכה קצת ולקח לי די זמן ארוך לנוסחה וכו' , בשעה שהקלדתי את הכתבה הכל היה בסדר , אבל לאחר שכבר סיימתי להקליד את הכתבה שרציתי לעלות לאתר , ולחצתי על כפתור שלח שנמצא באתר כדי לשלוח את הכתבה לאישור מנהלי האתר ישעלו את הכתבה לאתר , באותו רגע קיבלתי הודעה כזאת Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration הבנתי ממנהלי האתר שהיה קריסה של האתר לכמה דקות וזה קרה דווקא כשכבר סיימתי להקליד ולחצתי שלח מה שקורה כעת שאין לי כוח להקליד שנית את כל הכתבה שוב , האם יש דרך כלשהי לפחות למצוא את המילים שהקלדתי במחשב ? אולי בהיסטור…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Nativus,

טוב אז עכשיו המערכת הפעלה שלי היא 32BIT. יש לי 2GB RAM. ואני הולך לקנות השבוע 2כרטיסים של 4GB כל אחד 1333GHZ. הבנתי שהPF שלי היה מקס' עד 3.2 אם יש שלי 32BIT ואם אני יתקין 64BIT זה היה כמו שצריך (8GB PF) זה נכון? או שב32IT זה עדיין היה זהה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אוקיי יש לי כונן ואני רוצה לחבר לו אחד נוסף. חיברתי,בדקתי את הג'אמפרים,ואת הביוס והוא מזהה את המשני כ SLAVE כמו שצריך ואת הראשי כ MASTER אז ככה ששמה הכל בסדר שאני מחבר אותו המחשב שלי פשוט קופא ישר אחרי ריסט[לא בחלון LOGIN של וינדוז אלא ישר אחרי ריסט] אז מה הבעיה? כמו כן הצלחתי להכנס לדיסק הקשיח המשני דרך SAFE MODE[איכשהוא עברתי את הקטע של ה FREEZE אחרי הרבה ריסטים]והצלחתי להכנס אליו ואפילו לסרוק אותו לוירוסים,אז ככה זה אומר שהוא תקין לא? ומשהו אחרון,גם שאני מפרק את הדיסק הקשיח הנוסף,עדיין לפעמים קורה לי ה FREEZE הזה למרות שיש לי רק את הדיסק הקשיח הראשי ולא החדש שהוא לא מחובר,זתומרת הוא דפק לי את כל המערכת איכשהוא. תודה רבה רבה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by _Null_,

שלום אנשים טובים עבר "קצת" זמן מאז שהרכבתי נייח ואני צריך עזרה. קצת על המפרט: לוח אם-gigabyte aorus elite ax z790 מעבד-13900 כרטיס מסך-4090 קירור-arctic liqued freezer 420 rgb איחסון-m.2 sumsung 990 2tb זיכרון-g skill ddr5 32gb מארז- corsair 7000d airflow אני משקשק מלעשות טעות ורציתי חוות דעת ועזרה בעיקר בחיבורים של הכבלים השונים

23. Started by tiptipon,

יש לי כיום RAID 10 במחשב שמופעל דרך לוח האם כיום הוא מכיל 4 דיסקים של 4 TB כל אחד ואני רוצה להוסיף עוד שניים של 4 TB האם זה אפשרי ? האם החומר שקיים ב RAID ימחק לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. היי,למשך כשבועיים או יותר,המחשב היה נתקע בזמן גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים וכו'. המסך היה נצבע בצבעים ורק הפעלה מחדש הייתה "עוזרת". זה היה רנדומלי מבחינת הזמן שהמחשב היה דלוק. לדוגמה,היה פעם אחת שהדלקתי את המחשב וכבר לאחר כעשר דקות,המחשב היה נתקע והיה פעם שהמחשב היה דלוק למשך זמן ארוך יותר ואז המחשב היה נתקע. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך,זה לא עזר. עד שפעם אחת זה נתקע שוב,הפעלה מחדש כבר לא עזרה ומאז המחשב לא עולה. אין לי רמקול שמחובר ללוח אם כדי שיצפצף לפי התקלה המתאימה. מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אולי תוכלו לעזור. תודה.

דיונים חדשים בפורומים