תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע על גרסא 1.2. לפי זה חייבים לעדכן BIOS כדי לעבוד עם הכרטיס. אממה, עדכון ה- BIOS לא מומלץ עבור sandy bridge על פי MSI . דיווחי משתמשים עבור MOBOS דומים (לא זהים) נעים בין אפשרויות OC מוגבלות (לא בעייתי מבחינתי), ל- bricking. (מקור: חיפוש בגוגל "msi me8 sandy bridge"). במידה שמישהו מכיר את הנושא - האם אכן מסוכן לעדכן את ה- BIOS במקרה שלי? נ.ב. ניסיתי להתקין את הכרטיס עם ה- BIOS הנוכחי ונראה שאכן לא עובד - המחשב לא נכנס ל- POST עד שלא הסרתי את הכרטיס ושחזרתי את ה- BIOS על ידי ג'ימפור. ---- עדכון: ה BIOS עודכן והכרטיס הותקן בהצלחה. (יש לשים לב לפרמט את ה- DoK כ- FAT32)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפעיל את המשחק הכל עובד טוב כמו שצריך חוץ מהעכבר שרק בתפריט אפשר להזיז לא ללחוץ הוא עובד כמו שצריך ועבד מלא פעמים במשחק סתם מעניין למה פתאום לא עובד העכבר עובד בכל משחק אחר ובהגדרות אני על מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא שוחט לי 100% מהדיסק וכ60 מגה לשנייה כבר במשך שעות, זה באג בוינדוס?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב DUAL CORE 2 ולאחורה משהו מוזר קרה לו , כשאני מפעיל את המחשב יש תמונה של GIGABITE של הלוח..ואז המחשב נעצר על מסך שחור ולא עולה לWINDOWS. הכנסתי דיסק של WIN 7 לפרמט את המחשב ואז הוא מתחיל לכתוב BOOT לוחץ אנטר ואז שוב אנטר וזה מגיע לשלב של "WINDOWS LOADING FIELS" ורץ קו אפור ונתקע. הכנסתי דיסק של XP וגם באותו מצב זה נתקע. החלפתי לארדיסק אחר וגם הוא לא מצליח לעבור את השלב הזה , החלפתי כבל לארדיסק ולא עוזר. בדקתי כרטיס מסך אחר וגם לא עוזר. הבעיה האחרונה שנראה לי זה זיכרון אבל אין לי פה חילופי כי במחשב הזה יש 800 מהירות זכרון ויש לי כאן זכרונות של 500. אבל בואו נראה מה דעתכם... בבקשה עזרה כי אני כבר מיואש. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש י לוח אם של shuttle bx 440 ab61 ומה שמעצבן אותי בלוח הזה שאני לא רותה את הטמפרטורה של המעבד ומה המהירות סיבוב של המאוור ויש לי שאלה?? אם אני יעשה שידרוג לביוס אני יראה את המהירות של המאוור ואת הטמפרטורה של המעבד??? אבל רק מישהו שיודע ב100%
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הנ"ל: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400V-L.htm עידכנתי ביוס לפי הספר כמו שאומרים (וזו לא פעם ראשונה) בכל אופן הכל הצליח, ואפילו העלתי מחדש את המחבש, הפעלתי את הFAIL SAFE כמו שמבקשים ושוב עשיתי ריסטרט, נכנסתי שוב לביוס ואמרתי לעצמי :בוא נחזור לOC אז העלתי את הFSB מ100 (זה מתאפס, למרות ששלי על 166 זה חוזר ל100) ל183 ואת הזכרונות העברתי לAUTO שמרתי ועשיתי שוב ריסטרט ופתאום... כלום לא עולה אלא עושה צליל מוזר ומעצבן. לא משנה כמה פעמים עשיתי ריסטרט זה עדיין אותו הרעש, ולא עולה כלום. מה עושים??? אגב לפי מה שראיתי במדריך, הלוח שלי לא תומך בעוד צ'יפ של ביוס. אז אני קצת תקוע! למרות שאני לא חושב שהעדכון לא הצליח. כבר ראיתי את מספר העדכו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני נוגע בחלקים המתכתיים במארז כשהוא דולק, בשני מחשבים בבית, ובאחד מהם גם במסך, יש המון המון חשמל סטטי יש איזושהיא דרך למנוע זאת? תודה מראש גיל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, לי לוח אם (לא על המחשב שממנו אני כותב, מחשב אחר) של חברת GigaByte מדגם GA-7N400 Pro2 שהגרסת ביוס שלו הייתה F1. ניסיתי לשדרג את הגרסה עם קובץ מתאים שהורדתי מהאתר של החברה, ואז אחרי שאיתחלתי אותו הוא נשאר עם מסך כבוי (מצב המתנה), מחשב דולק ולא מתפקד. אין הרצה של כרטיס מסך, זיכרון, כלום. איך אפשר לעשות ריסט לביוס? עשיתי גיבוי לביוס הישן על דיסקט, ככה שלפי מיטב הבנתי המצב שפיר. אם מישהו יוכל לעזור לי, זה יהיה ממממממששששש טוב ) ותודה מראש. אורן.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה התחילה אצלי תופעה די מוזרה. אני שומע להנאתי שירים ביוטיוב ופתאום הסאונד נפסק, אך הסרטון עצמו ממשיך להתנגן. אני מרענן את הדף והשיר חוזר להתנגן כרגיל. יש למישהו השערה מה זה יכול להיות? אודה לעזרתכם. WIN10 PRO i5 7500 8GB
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב נייד חדש ואני רוצה לחבר אותו למסך המחשב הישן שלי. לצערי, מסך המחשב ישן, ויש לו רק יציאת VGA. קניתי כבל עם ראש אחד VGA והשני HDMI. כשהמשלוח הגיע, לצערי הכבל לא עבד. בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שיש צורך בהעברה אקטיבית של מידע (משהו עם המרת אותות), ולכן יש צורך בכבל אחר. שתי התמונות שצירפתי: 1. הכבל השחור הסטנדרטי הוא מה שיש לי. 2. הכבל עם הPORT VGA הגדול יחסית הוא זה שלדעתי אני צריך לרכוש. מה אתם אומרים? האם אני יכול להקרין את המוצג על הלפטופ על המסך הישן באמצעות הכבל שרכשתי או שעליי לקנות את הכבל שהמליצו לי\כבל אחר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי במחשב נייד חדש (lenovo y730 15inch) ללא מערכת הפעלה. רציתי להתקין את הווינדוס בעזרת כונן חיצוני של wd my passport ultra, אך ההכונן לא מופיע בביוס(insydeh20 setup utility) ואני לא מצליחה לטעון ממנו את ההתקנה. חיברתי את הכונן לשני מחשבים אחרים, שקראו את הכונן ללא בעיה וזיהו שיש עליו התקנה של ווינדוס. כלמה שהצלחתי למצוא באינטרנט היה רלוונטי לגרסה אחרת של ביוס....למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בנידון? *יש לציין שכרגע אין לי כונן אחר שאני יכולה להשתמש בו להתקנה*
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון גלקסי s8 שכל רבע שעה משמיע צלילים כאילו שמישהוא שלח הודעה ובאמת אף אחד לא שלח. איך אפשר לכבות את הצליל הזה? אני לא מבין בטלפונים בכלל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מסכים בבית, ורציתי לדעת איך אני מחבר את שניהם לאותו מחשב. תודה ויום נעים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כמו שאלא מכם בעלי הזכרון הרחב יכולים להבין החלק הגוסס במחשב שלי ניהיה קרוב יותר לעלייתו השמיימה. אתחיל מתיאור הבעיות שהיו לי- במחשב שקניתי לפני שנתיים (מפרט בצד) החלו בעיות בהדלקה כחודש לאחר הקנייה. אז היה מותקן על המחשב WIN XP והוא היה נידלק פעם ב10-15 ניסיונות. כל הניסיונות היו מגיעים או לבלו סקרין או לריסטרט אחרי הBOOT SCREEN. כשנה לאחר מכן התקנתי WIN7, אך הבעייה המשיכה. או בלו סקרין עם הקוד (000000*7) או עם משהו שקשור לATI או ריסט ישר אחרי הBOOT SCREEN או שהבוט סקרין היה פשוט ניתקע. לא ייחסתי לבעייה הרבה תשומת לב מכיוון שכשהמחשב היה נידלק הוא היה עובד כראוי. כחצי שנה לאחר מכן במהלך משחק בBAD COMPANY2 המשחק ניתקע בפריז, הסאונד חזר על עצמו והתמונה במסך קפאה יחד ע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את האוזניות וגם דרכן שמעתי רק דרך רמקול אחד. אני מסיק מזה שהבעיה במחשב. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול, והבעיה לא נפתרה. אני מסיק מזה שכרטיס הקול עצמו נדפק. כרטיס הקול מובנה בלוח אם. אז פיתרון לבעיה זה קניית כרטיס קול והתקנתו. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחובר לררשת אלחוטית דרך LINKSYS כשאני מתחבר אני רואה שאני גם שולח מנות וגם מקבל , אני רואה את המשתמשים ברשת אבל בגלישה או ניסיון לדואר או למעשה כל פעולת אינטרנט אין גישה . ניסיתי להוריד את חומת האש והאנטיוירוס ועדיין אין שינוי , מקבל כתובת אוטומטית מהרשת . PING לכל אתר לא עובד .... מחשב שולחני כרטיס רשת אלחוטי LINKSYS XPHOME
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, אם זו לא הכתובת, נא להעביר למדור המתאים. לא ידעתי לאן לשייך את השאלה הזו. יש לי כבל לחיבור הטלויזיה למחשב. מבובר בכבל לחיבור AV (הטלויזיה היא CRT ללא כניסות מוצלחות יותר), כאשר למחשב הוא מחובר ע"י מתאם לS-VIDEO. עד לפני כמה חודשים הוא היה מחובר ל6600GT, והכל היה בסדר. אחרי זה שדרגתי ל8800GT, ואתמול ניסיתי לחבר את הטלויזיה. כלום לא עובד. שמתי לב שבמתאם יש רק 4 פינים, בעוד שליציאת הS-VIDEO בכרטיס המסך יש "מקום" ל8. אני לא זוכר איך זה היה בכרטיס הקודם (הוא כבר לא אצלי) - אבל זה הגיוני שהסטנדרט של החיבור השתנה ואני צריך מתאם עם 8 פינים, או שזו בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קניתי עוד 4GB(2*2GB( למחשב (DDR2 , 800MHz - כמו ה2GB שכבר היה מותקן) אבל כשמחוברים כולם יחד (6GB) הדרייבר של הכרטיס מסך לא מוכן לטעון את עצמו (ניסית לעדכון להחליף.. הכל) כשאני מוריד ל5GB הכל עובד תקין... הווינדואז אומר ש"Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" מערכת הפעלה : windows server 2008 rc2 - הידוע גם כ win7 server 64bit מצורף סקרין שוט כשאני עובד עם 5GB ניסיתי למצוא אם יש אפשרות להגביל את הSHARED MEMORY ולא מצאתי.. נ.ב. איזה תוכנה מומלצת לבדיקת מידע על הזכרונות (שבאמת הם 800MHz, כי בBIOS כתוב 667- או לפחות ככה אני מבין את זה ) תודה מראש! עריכה: זה היה אמור להיות בפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה " ובטעות נשלח לכאן.., אשמח א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע רכשתי מחשב חדש סוף כל סוף אותו הרכיבו מחלקים אותם בחרתי. בין הרכיבים היותר חשובים: מעבד AMD XP1800+, לוח ELITE K7VTH3 ומארז Tsunami virgo וכרגע יש מספר דברים שמטרידים אותי: א. המחשב אינו נכבה לא דרך מערכת ההפעלה ולא דרך כפתור הסגירה אלא מבצע הפעלה מחדש לאחר שנראה כאילו הוא נסגר ב. חלק מהרכיבים כמו העכבר האופטי שלי נשארים דלוקים גם לאחר שאני מצליח לסגור את המחשב במקרה ואני לוחץ פעמים מהר על כפתור הסגירה ג. ה - LED שמראה את מצב המערכת (סגור ופתוח) אינו מציג דבר וכאשר פתחתי את המכסה הבנתי כי במקום חיבור הפאנל קימים רק 2 PIN במקום שלושה דורש ה LED ד. מדי פעם המחשב מחליט בעצמו להיסגר בלי שום התראה מוקדמת ובלי סימן להתחממות יתר (מה גם שאני לא מבצע OVERCLOCKING על המערכת) …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[size=81 ] מי יכול לעזור לי ברשותי מחשב פנטיום 3 550 וזיכרון 128 MB של טושיבה לאחרונה הוספתי זיכרון נוסף של 256 MB אבל המחשב מראה שיש רק 256 במקום 384 MB הלוח אם שלי הוא P2BXA-VP ולפי מפרט היצרן הוא יכול לתמוך עוד הרבה יותר ניסיתי גם שידרוג ביוס לגירסה 1.8 ללא הועיל אשמח מאוד לקבל פיתרונות TONY
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח IC7 עם 2 זכרונות 2*256 DDR,עליו רץ XP. כשהמחשב עולה,בלי להפעיל כמעט כלום, נשאר לי בד"כ 60 מגה חופשי(אני משתמש ב- speedfan). המחשב בד"כ איטי ומדי פעם גם קופא,והעצבים שלי כבר לא עומדים בזה. כמה,לדעתכם,יעזרו לי עוד 2*256 (כדי להמשיך לעבוד ב- dual)? תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה הבעיה הזו ? אני חושב שזה חומרה... ישמח לדעה ממישהו שמבין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ההודעה הזו הופיעה לי במחשב הנייד: מה זה יכול להיות? יש לציין שיש לי מחשב SAMSUNG עם ווינוויס 7' 8G RAM וגם 1T תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ עם ווינדוס 8.1 אחרי כמה דקות שאני לא נוגע במחשב (עם מוזיקה מתנגנת ברקע) המסך נכבה והוא מוריד את הקול ממש נמוך אבל יש פה 2 קטעים מוזרים 1. גם שאני מזיז את העכבר והמסך נדלק הקול לא חוזר לעלות. 2. המספר של הווליום לא משתנה. זאת אומרת שאם אני שם את הווליום על מספר 20 (מתוך 100), המסך נכבה והמחשב מחליש את הווליום אבל שאני בא להרים את הווליום חזרה אני רואה שהוא עדיין נמצא על 20... וגם אם אני מרים אותו עד 100 זה עדיין חלש יותר מ100 "רגיל" מישהו מכיר את הבעיה הזאת? לא ממש הצלחתי למצוא משהו על זה בגוגל... תודה מראש עריכה: לא משנה פתרתי את זה. CONTROL PANEL SOUND COMMUNICATION TAB DO NOTHING
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, היום הורדתי את התוכנה - Popcorn Time (תוכנת סרטים). כשניתבתי את הורדת הסרטים לשולחן עבודה, פתחתי את הסרט ושמתי לב שהנגן (BSplayer), נתקע ופתאום עלתה שגיאה שאני לא ממש זוכר את השם שלה, משהו עם מספירים - 0X5007000 אולי? לחצתי על אישור (לא יודע למה אפילו) וכמה תיקיות נמקחו לי כמו - "המשחקים שלי", כמה סרטים שהיו על שולחן העובדה ותיקיית שירים. גם תייקת המחשב שלי והתמונות שלי נמחקו, אבל מצאתי אותם בהתחל, אבל את השאר אני פשוט לא מוצא. מישהו יודע איך אפשר לפתור את התקלה המוזרה הזאת? ניסיתי גם שחזור מערכת, אבל זה פשוט לא הולך.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-