תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקנתי לאחרונה תוכנה חינמית כלשהי שבלי ששמתי לב התקינה לי גם תוכנה זדונית על המחשב. התוכנה הזדונית שינתה לי את דף הבית בכל הדפדפנים במחשב ובנוסף גרמה לכך שלחיצה על כל קישור פותחת את האתר המבוקש בטאב חדש. לדוגמא: אם חיפשתי מילה כלשהי בגוגל אז כל תוצאת חיפוש שאני אבחר ללחוץ עליה תיפתח בטאב חדש. אני רוצה לחזור למצב הקודם. איך עושים זאת? מן הסתם הסרתי כל זכר לתוכנה הזדונית שהותקנה לי על המחשב. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט: 2500k @ 4ghz, מתח 1.24 במאמץ. נמדד בCPUZ z68 pro3-m asrock Mach Extreme MXD3C13334GS Copper 4GB DDR3 1333MHz Memory קירור:xigmatek Achilles S1284C ספק:Seasonic 620W Samsung HD103SJ WDC WD500AAKKX לאחר למעלה משלושה חודשים יציבים עם הOC הנ"ל, אני נתקל בהרבה פריזים קצרים של 1-2 שניות, כשהקול נתקע בלופ מהיר, זה קורה במנוחה ומאמץ כאחד. אין קריסות של המערכת. הטמפ' במאמץ לא עולה על 66. מה יכולה להיות הבעיה? בכל מקרה אני מבטל את הOC לבנתיים.. עדכונים בהמשך. תודה _____________________________ עדכון: אפסתי את ההגדרות, במתח מגיע במאמץ ל1.184 (אי לי מושג איך להגדיר אותו לברירת מחדל). טמפ' מקס:60 עדיין יש פריזים. יש דרך לבדוק אם זה קשור להארדיסק? היו לי בעבר כ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני בעל ידע לא קטן בהתקנות ורכיבים. עם זאת, אין לי ניסיון עם I3 וכרטיס מסך האונבורד שלו ואני מניח שמכאן הבעיה.. אז ככה, לוח של אינטל מדגם DH57JG. זכרונות 4G של מושקין, מעבד I3-540. העניין הוא שהתחלתי לבצע היום התקנה של W7, הכל הלך טוב ויפה עד שהגעתי לשלב של בחירת שם היוזר הראשוני/שם המחשב - משם הגיע המסך PREAPARING YOUR DESKTOP ואז פתאום REBOOT עצמאי.. העניין חזר על עצמו מספר הפעלות כאשר ניסיתי לעשות אלימינציה, לשנות משתנים בביוס (הנחתי שמדובר בבעיה עם ה ONBOARD) והחלפתי את מיקומי הזיכרונות/ניסיתי לעבוד עם סטיק בודד וכהנה וכהנה. משלא התקדמתי לשום מקום, ניסיתי לחזור ל SETUP. המחשב התחיל לעשות את הריסטרט כבר בשלב ה WINDOWS STARTING. מאותה נקודה הוא לא חזר יותר לבעיה הר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהו כרטיס המסך הזול ביותר שאוכל להריץ איתו את ה htc vive.. לגבי השאר הכל תקין רק כרטיס המסך שלי לא טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מס למחשב, כשאני לא מפעיל את המחשב הרבה זמן ואני רוצה להפעיל אותו , למסך לוקח כ5 דקות להתחיל לעבוד. האם יש אפשרות לקצר את הזמו ולגרום למסך להגיב מיד עם התחלת העבודה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום, יש ברשותי דיסק קשיח HITACHI DESKSTAR 80GB - 7200 יש לי אותו כשנה וקצת. עכשיו בזמן האחרון, הוא מתחיל להרעיש קצת, כל פעם שמתבצעת ממנו קריאה / כתיבה הוא משמיע טקטוקים קטנים. ראיתי בפורום אחר, אדם אחר עם אותו דגם דיסק ואותה הבעיה בדיוק, ולפי בדיקות שהוא עשה, הכל בסדר. בכל זאת, אני עדיין מודאג קצת, אני יודע שדיסקים של היטאצ'י מרעישים קצת יותר מאחרים. שאלתי היא, מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה ? ומה הם בכלל הרעשים האלה. (בנוגע להחלפה בחנות בו קניתי, זה קצת בעיה כי היא פשטה את הרגל או משהו, ואין לי בעצצם למי לפנות, יש איזה יבואן, משווק שאפשר לפנות אליו ?). תודה רבה,
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ניסיתי להתקין עורך וידאו פרמייר פרו במחשב הנייד שלי DELL PRECISION M4800, משום מה לא הצלחתי להתקין את התוכנה, ניסיתי גם למצוא עדכון לדרייברים אך ללא הצלחה. מצרפת לכאן את המפרט של המחשב ואת הדו"ח שהתקבלת כשניסיתי להתקין את התוכנה. אולי יש פה אנשים מבינים בנושא ויוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש ! אלמוג System Components: Operating System Windows v.10.0.18362.1 ---------------------------------------------------------------------------- No conflicts to report. Video Intel(R) HD Graphics 4600 v.20.19.15.5063 ----------------------------------------------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיית LED. הממיר והמחשב מחוברים אליה בכבלי HDMI. לפני כמה זמן הטלוויזיה חזרה מתיקון, החליפו לי כרטיס ראשי. הטלוויזיה נלקחה לתיקון בגלל נזק ממכת ברק. עכשיו כשאני צופה בטלוויזיה בחיבור מהמחשב יש כל כמה דקות הבהובים, ריצודים כאלה, כאילו שהאות מהמחשב לא יציב. בחיבור מהממיר זה לא קורה, אז ניסיתי להשתמש בכבל של הממיר ולחבר אותו למחשב, וזה עוזר חלקית, יש פחות הבהובים, אבל הם לא נעלמו לגמרי. יכול להיות שכרטיס המסך אשם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, IBM R32 נתקע בשלב ה BOOT עם שני צפצופים קצרים ואז נותן את קוד השגיאה הנ"ל מקריאה על השגיאה הבנתי שבמקרה הגרוע מדובר בלוח אם תקול. בנוסף הבנתי שאפשר להחליף בטרייה כלשהי שקשורה ל BIOS וייתכן שתפתור את הבעייה. מישהו יכול לשפוך קצת אור בנושא ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה לפני כשבוע קניתי כרטיס מסך חדש: ATI Radeon 8500 64MB Retail כן, הכרטיס הוא של ATI, שלא יהיהו ספקות, והוא לא סגריסאת ה LE. את המפרט שלי ניתן לראות למטה, ד"א הביוס גירסה 1007, אם זה עוזר למישהו+אני משתמש ב XP Pro אז ככה, התופעה היא בעצם קריסה של כל משחק אחרי זמן מסויים, הזמן הזה די קצר, הכי מעט בערך 5-10 שניות והכי הרבה כמה דקות. אני חושב שבכל מה שקשור לתוכנה ניסתי הכל: עידכון ל DX, 8.1B עידכון תאימות "Q321178"- מיועד למעבדי AMD ו DX. ניסתי כ 5 גירסאות דרייברים בינהם גם דרייברים של אומגה, הדרייברים הינם: 6166, 6118, 6071, דרייבר של אומגה מבוסס על גירסה 6118 ,והדרייברים שהגיעו עם הדיסק, דרייברים מאד ישנים מלפני שנה בערך. הורדתי את ה VIA 4In1 הכי חדשים, גירסה 4.43. עיד…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני פיענחתי את המסך הכחול שהיה לי באמצאות תוכנה אחת והוא אומר לי שזה בגלל ntoskrnl.exe. עכשיו השאלה שלי היא מזה יכול להיות ואך אני פןתר את הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה) החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci. אהלן, רציתי לשדרג את הזכרונות שלנו. היה לי crucial 2x4 1333. קניתי hyperx fury 2x8 1866 cl10. התקנתי את החדש במקום הישן (כי הבנתי שלחבר הכל ביחד זה מתכון לבעיות..). המחשב אפילו לא הגיע למסך הלוגו של לוח האם. קראתי קצת באינטרנט - החלפה של הסלוטים, זכרון בודד, ריסט cmos.. כרגע אני מגיע למסך הטעינה של הוינדאוס ושם מקבל מסך כחול. החלפה חזרה לזכרונות הישנים עבדה, אבל אחרי עוד משחק עם הbios (שינוי מכאני של המהירות ל1600 או 1333, משחק עם המתח וכו') זה גם לא עובד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי את הצורב DVD LG H30N וניסיתי לחבר אותו למחשב. חיברתי את כבל הSATA מהלוח אם לצורב ועכשיו מה שנשאר זה לחבר (יש חיבור שחור בצורב ליד החיבור SATA) את הכבל מהצורב לספק הכח. *בצורב יש חיבור SATA ולידו עוד חיבור שחור לחיבור בין הצורב לספק כוח. הבעיה היא כזו: אני לא מוצא כבל כזה במחשב.. חבר אמר לי שצריך מתאם SATA? או משהו כזה? אין לי מושג איך מחברים ועם איזה כבל... בבקשה זה ממש דחוף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חלונות xp הרזולוציה על 1024 768 והrefresh rate על 85 הבעיה היא כשאני מעלה משחק המשחק מתחיל לרעוד כאילו שהוא בrefresh rate של 60!!! הרזולוציה במשחק היא כמו הרזולוציה בחלונות, לפני זה היה לי חלונות מילניום והכל פעל בסדר ואכשיו הוא עושה בעיות!!! איך אני יכול לתקן את הבעיה? בתודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כאן כרטיס טלווזיה Fly Video (הראשון בסדרה) הוא נקנה ממזמן, והיה גם במחשב הישן שלי וגם במחשב של אחי. מלפני שנה וחצי (או משהו כזה), כבר לא הייתי צריך אותו אז שמתי אותו בשקית אנטי-סטטית עם עוד כמה כרטיסים שהיו שם. הכרטיס הוא כרטיס PCI, ועכשיו בגלל שהוא ישב שם דיי הרבה זמן, אני מפחד שקרה לו משהו, ואולי הוא נדפק. יש איזשהו סיכון בזה שאני אתקין אותו ואולי יקרה לי משהו ללוח? (או שאני סתם מפחד). אשמח לתגובות.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי... יש לי כרטיס מסך און בורד... הכוונה שהוא בנוי על הלוח אמ שלי... הבאתי מחבר כרטיס שעובד! Tornado Geforce 4 MX440 AGP x8 128mb והכנסתי אותו למחשב..חיברתי תמסך והכל.. עכשיו כל פעם שאני מדליק תמחשב.. המסך ישר נכבה.. אני מדליק אותו בכוח--> עדיין נכבה ישר... עוד לפני שהווינדוס עולה והכל.. ישרר הוא נכבה... ניסיתי להוציא תמסך מהחיבור שלו לכרטיס... ואז הוא נידלק.. (ברור שלא ראו כלום.. כי הוא לא מחובר למחשב..) הנה המפרט של המחשב שלי.. מקווה מאוד שתעזרוו במהרה! > Mainboard : ECS (P4VMM2) > Chipset : VIA P4M266 (VT8751) > Processor : Intel Pentium 4 @ 2000 MHz > Physical Memory : 384 MB (SDRAM) > Video Card : S3 Inc 86C420 ProSavage DDR 32MB …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע עשיתי פרמוט והתקנתי win 7 ultimate x64 ונכון ''בהתאמה אישית'' איפה שאמורה להיות האוצפיה ''הפוך שקיפות לזמינה'' ואפשרות החלפת הצבעים של שורת המשימות -פתאום אין לי את זה בכלל ..הנה תראו... במקום הצבעים והשקיפות מופיע לי למטה ''צבע חלון'' וכשאני לוחץ על זה זה פותח חלון לא קשור מישהו יכול לעזור http://www.fastup.co.il/v.php?file=11491585.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 במחשב השני. כשאני מפעיל אותו הוא לא עולה ומופיעה השגיאה: The boot selection failed because a required device is inaccessible נתקלתי בתוכנה Easy Recovery Essentials. https://neosmart.net/EasyRE/ זאת תוכנה טובה לתיקון ה-boot? יש הצעות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד של DELL דגם 7778 וממתי שקיבלתי אותו אני מקבל כמה דקות אחרי ההפעלה מסך כחול עם השגיאה DPC_WATCHDOG_VIOLATION. לאחר מכן המחשב עושה ריסטרט ורץ בלי שגיאות. השגיאה מופיעה רק לאחר הפעלה ממחשב כבוי ולא לאחר הפעלה מחדש. לפי חיפוש בגוגל יש אולי בעיה בדריבר של ההארדיסק (SSD 256 של טושיבה). הבעיה שאני לא יכול לעדכן דריבר אלא אם כן הם מורשים של דל. (ניסיתי להוריד דריברים של הכרטיס מסך אינטל וזה אמר לי שאפשר להתקין רק דריבר דרך דל). בכל אופן התוכנה של DELL אומרת שכל הדריברים מעודכנים. ביצעתי בדיקת שגיאה מלאה למחשב ואין אף שגיאה, גם לא בהארדיסק. לפני שאני שולח את המחשב לאחריות ומפרמטים לי אותו, האם יש פיתרון לבעיה? תודה …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שבערך כל שעה המחשב מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול שבכל פעם אני רואה שגיאה אחרת בפעם האחרונה זה היה בMEMORY MANAGMENT השגיאה הקריטית היא תמיד: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. בKERNEL POWER חוץ מזה שגיאות רגילות באותו הזמן :בBUGCHECK The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001a (0x00000031, 0x866ca950, 0x8a039000, 0x931c44ba). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 112910-15927-01. ולפני כן 3 שגיאות שונות: The BITS service failed to start. Error 0x8007045B The Background Intelligent Tran…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא ידעתי איזה פורום מתאים לנושא הזה אז אני אכתוב כאן זה מקרה חרום! אני עובד עם המחשב של העבודה של אחותי הוא מעפן פנטיום 3 800 מגה הרץ..... מעפן בקיצור יש לה את תוכנות ההגנה הבאות Ad-Aware SE Personal והאנטי וירוס: Symantec Client Security 2004 אני יודע שהוא מעפן אבל העבודה שלה התקינו את זה ואסור לי להתקין שום תוכנת אבטחה עכשיו עשיתי סריקה של וירוסים באתר של Symantec והוא מצא 11 וירוסים את הוירוסים הבאים: Today Downloader 4% (22) Trojan Horse 4% (19) WinFixer 2% (12) Infostealer 2% (11) Hacktool.HideWindow 2% (10) Adware.SpySheriff 2% (10) Adware.Hotbar 2% (10) Adware.Purityscan 2% (9) Infostealer.Lineage 2% (8 227 Others 78% Overall W32.Klez.H@mm 3% T…
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי לפעמים נתקע כלומר התמונה על המסך נתקעת העכבר התכבה וגם המקלדת ולא תמיד העכבר והמקלדת מתכבים ביחד לפעמים רק אחד מהם אבל לרוב שניהם ביחד בכל מקרה המחשב לא מגיב בכדי לצאת מהמצב הזה אני צריך לעשות ריסט למחשב לוח אם p55a-ud3 כ.מ HD4850 מעבד intel core i5 2.7GHZ ספק cougar 550w זכרונות http://www.gskill.com/products.php?index=221 של 4GB סהכ עכשיו זה לה הכ.מ כי החלפתי עם חבר והבעיה נמשכת זה לא הדיסק הקשיח כי קניתי חדש והחלפתי בישן איזה חודש אחרי שהבעיה התחילה וגם פירמטתי וזה לא עזר זה לא החום במעבד כי רק החלפתי לו היום קירור הוא יציב על 35 במנוחה ו 55 גג במאמץ אני ממש אובד עצות אז תעזרו לי כל רעיון יתקבל ותודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי במחשב כונן SSD וכונן HDD 3TB הענין הוא שכשהותקן המחשב הוא הותקן כשהדיסקים בפורמט MBR כשכמובן הכונן 3TB לא מזוהה במלואו ואי אפשר להרחיב את המחיצה, עכשיו כבר הכונן מפוצץ ואני רוצה להמיר אותו לGPT בשביל שאני יוכל להרחיב אותו ולקבל עוד 700 ג'יגה. ניסיתי עם MiniTool Partition Wizard להמיר את כונן המערכת וזה לא הצליח, לא ניסיתי להמיר עדיין את הHDD. השאלה שלי האם שייך שדיסק יהיה בפורמט GPT כאשר הדיסק של המערכת יהיה MBR וכן כמה זמן זה לוקח בערך-סדר גודל, [במה זה תלוי אם בכלל]. כמובן שיש לי גיבויים לרוב הדברים, אבל זה לא יהיה נחמד עכשיו להתעסק עם כל זה, במקרה ו.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לאבא שלי במחשב הישן שלו כן כן 133 מגה ארץ 32 מגה בית מחולק ל4 כרטיסי זיכרון ממש ישנים קטנים כאלה בגודל של אצבע! קיצר עד היום היה לו במחשב 32 מגה בית כי הרי כל כרטיס הוא 8 כמובן אבל היום ניסיתי לחבר לפלוס כל ה 4 ניסיתי לחבר כרטיס זיכרון של 64 מגה בית אחרי שהכנסתי אותו יכול להיות שהיתה התנגשות או משהו כי הכרטיסים הקטנים והכרטיס היותר גדול לא אותו חברה ובסופו של דבר במקום לקבל 96 מגה בית אני מקבל 16 מגה בית עלובים!!!! ואני לא מצליח להחזיר ל32 המקורי למרות שהוצאתי את הכרטיס הגדול יותר נראה כאילו מה שאני לא יעשה זה נשאר 16 ניסיתי לשנות כמה דברים בביוס אבל שום דבר אין תגובה זה נתקע ב 16 אני מניח שאתם יודעים משהו אולי הגדרות מסוימות כי אני לא מבין גדול במחשבי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע רכשתי מחשב חדש סוף כל סוף אותו הרכיבו מחלקים אותם בחרתי. בין הרכיבים היותר חשובים: מעבד AMD XP1800+, לוח ELITE K7VTH3 ומארז Tsunami virgo וכרגע יש מספר דברים שמטרידים אותי: א. המחשב אינו נכבה לא דרך מערכת ההפעלה ולא דרך כפתור הסגירה אלא מבצע הפעלה מחדש לאחר שנראה כאילו הוא נסגר ב. חלק מהרכיבים כמו העכבר האופטי שלי נשארים דלוקים גם לאחר שאני מצליח לסגור את המחשב במקרה ואני לוחץ פעמים מהר על כפתור הסגירה ג. ה - LED שמראה את מצב המערכת (סגור ופתוח) אינו מציג דבר וכאשר פתחתי את המכסה הבנתי כי במקום חיבור הפאנל קימים רק 2 PIN במקום שלושה דורש ה LED ד. מדי פעם המחשב מחליט בעצמו להיסגר בלי שום התראה מוקדמת ובלי סימן להתחממות יתר (מה גם שאני לא מבצע OVERCLOCKING על המערכת) …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-