תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
תשמעו, קיבלתי אתמול מחשב שמופעל על ידי לוח אם IC7 P4 2.4c על ידי ספק כוח של Antec 350W הרכבתי הכל ואני מחבר לכרטיס מסך Sapphire radeon 9600 pro 128DDR ואין תצוגה, אבל שהמסך לא מחובר לכרטיס מסך רשום NO SIGNAL וכשהמסך מחובר לכרטיס נדלקת מנורה כתומה במקום ירוקה, בדקתי את המסך F700P במחשב אחר והוא עובד מצויין, על הלוח אם דלוקה מנורה ירוקה שהמחשב מכובה וכשהוא דלוק מנורה אדומה, מה עושים? חיברתי את 2 חיבורי החשמל את המעבד כמו שצריך את הזכרון וזה ואני לא יודע מה לעשות, נתקעתי עם מחשב שלא עובד
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד-AMD2000 לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 הטמפ' שלי מצוינות,המעבד על בערך 40 מע',מארז מאוורר XASER 3,חוטים מסודרים. הרכבתי אותו שלשום כי החלפתי לוח וכרטיס מסך(רדאון 9600 פרו) ואני שם לב שמאז הוא עושה ריסטרטים. ממה נובעת הבעיה? דרך אגב החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר. יכול להיות שזה קשור והמעבד שלי רותח?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתקין כרגע במחשב השני שלי ווינדוס אקס פי פרופשיונל. אחרי השלב הראשוני של ההתקנה שבו הוא העתיק את הקבצים להארד דיסק, המחשב הופעל מחדש, התקנת הווינדוס נמשכה אך מיד אחרי שהיה כתוב לי בזמן ההתקנה - setup is starting windows הופיעה לי שגיאה של מסך כחול ולא יכלתי להמשיך. כך גם קורא כל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקנה מחדש בשגיאה במסך הכחול מופיעים הפרטים הבאים: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וגם משהו על PCIIDEX.SYS, ADDRESS FA12CCDC base at FA12C000, Datestamp 3b7d83e2 יש למישהו מושג מה קורא פה ואיך אני יכול להמשיך את ההתקנה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהליין. אז ככה, הבעייה האמיתי שלי , שעכשיו התקנתי את כרטיס הקול החדש שלי של הרקולס, ומשום מה בשמיעת MP3ים - בעת פתיחת חלונות התקנות וכו' - המוסיקה מתעוותת ומאטה!!! ונאמר לי בפי כמה אנשים ,שלראות לגבי ההארד דיסק... מסתבר שהוא עובד ב PIO MODE למרות שבאופציות הוא :DMA IF AVAILABLE... אני עובד תחת XP... אני עם Amd Athlon XP 1600' Gigabyte 7xh 256 mb ddr. והארד דיסק של סיגייט, ברקודה, 40 ג'יגה...340016a... לא מצאתי בביוס שום מקום לשנות אולי... ניסיתי גם לשים אותו ב IDE המשני...זה לא עזר גם כן... ניסיתי להסיר את כל הבקרים וההארד דיסק, אולם שוב זה ב PIO... מישהו - עזרה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים תוך כדי עבודה בווינדוס פתאום המחשב מאתחל לבד בלי כל הודעה מוקדמת. יש מצב שזה משהו שקשור לטמפרטורת מעבד? האם הערכים של הטמפרטורות תקינים? כאשר פתחתי פיזית את מכסה המחשב הם ירדו כל אחד ב5-10 מעלות המעבד הוא AMD ATHLON 2500 מצורפת תמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות נוראיות, בהתחלה המחשב היה נדלק, אחרי כמה דקות של שימוש/חצי שעה/שעתיים המסך היה קופא ועושה ריסט מחדש, כשהוא עולה המסך שחור וכתוב שהוא לא מחובר למחשב. בדקתי את הכבל של חיבור המחשב למסך ושל המסך לחשמל וכלום. לפעמים המסך היה עובד אחרי כמה ריסטים ושוב בזמן הרצת החלונות המסך קופא או בזמן שימוש במחשב. ניקיתי את המחשב מבפנים וכלום לא עוזר. אחר כך הייתה בעיה יותר גדולה שהמסך כן עובד אבל המחשב משמיע רעש נורא, אני כמעט בטוח שזה מהספק, והעלייה ממש איטית ושוב עושה ריסטים, פעם בכמה הפעלות המחשב כן עובד אבל באופן כללי כבר חודשיים שאי אפשר להשתמש במחשב. מה אפשר לעשות? מה לדעתכם הבעייה? בספק? בכרטיס מסך? בלוח אם?[br]פורסם בתאריך: 6.02.2011 בשעה 14:34:15 מישהו יכול לע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למיטב זכרוני קנינו בעבר, ביחד עם המחשב, שני מקלות זכרון של 1 גיגה האחד. כלומר, 2 גיגה בסה"כ. היום כשבדקתי ע"י לחצן ימני על my computer ואז properties ראיתי שיש רק 1 גיגה של ram שם. כמו כן, פתחתי את תוכנת hwinfo32 ושם ראיתי שיש שני מקלות של 512 מגה, האחד, כלומר 1 גיגה בסה"כ. זה היה ניראה לי מוזר, כי שוב, למיטב זכרוני, שמתי לב שאכן היו לנו בעבר 2 גיגה של ram. כאשר בטלתי אפשרות של חדירה שלא ברשות לביתנו, פתיחת מארז המחשב והוצאת שני המקלות של 1 גיגה האחד והחלפתם בשני מקלות של 512 מגה האחד, סגירת המארז, החזרת כל החוטים למקומם ופתיחת המחשב מחדש -- החלטתי פשוט לפתוח את המארז בעצמי ולבדוק שם בפנים. ראיתי באמת שיש שני מקלות של זכרון. הוצאתי אחד מהמקלות ועליו היה רשום משהו כזה: kvr…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הורדתי סרט 1080P בפורמט MP4, צרבתי לו כתוביות עם התוכנה MKV Converter והמרתי אותו לפורמט AVI HD, צרבתי על דיסק DVD וכשאני מכניס לDVD בסלון שומעים רק את הסאונג אבל בלי תמונה (יש את הלוגו של הDVD על המסך זה לא שלא רואים כלום). אולי מהתחלה עשיתי משהו לא בסדר? באיזה פורמט צריך לצרוב סרטי DVD ואיך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במנהל משימות -> זיכרון פיזי מה זה זיכרון פיזי זמין ומה זה מטמון מערכת? הסה"כ שלי - 1039596 (בק"ב) והזיכרון ראם שלי הוא רק 1 ג'יגה. (אני בנטבוק) איך זה יכול להיות? האם זה קשור?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט: 2500k @ 4ghz, מתח 1.24 במאמץ. נמדד בCPUZ z68 pro3-m asrock Mach Extreme MXD3C13334GS Copper 4GB DDR3 1333MHz Memory קירור:xigmatek Achilles S1284C ספק:Seasonic 620W Samsung HD103SJ WDC WD500AAKKX לאחר למעלה משלושה חודשים יציבים עם הOC הנ"ל, אני נתקל בהרבה פריזים קצרים של 1-2 שניות, כשהקול נתקע בלופ מהיר, זה קורה במנוחה ומאמץ כאחד. אין קריסות של המערכת. הטמפ' במאמץ לא עולה על 66. מה יכולה להיות הבעיה? בכל מקרה אני מבטל את הOC לבנתיים.. עדכונים בהמשך. תודה _____________________________ עדכון: אפסתי את ההגדרות, במתח מגיע במאמץ ל1.184 (אי לי מושג איך להגדיר אותו לברירת מחדל). טמפ' מקס:60 עדיין יש פריזים. יש דרך לבדוק אם זה קשור להארדיסק? היו לי בעבר כ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מה קורה? יש לי בעיה במחשב ותהיתי אם תוכלו לאשר את מה שניסיתי, ותגיעו לאותה מסקנה שאני הגעתי. פעם אחת, בזמן שגלשתי לי באינטרנט (לא ביצעתי באותו זמן פעולה ספציפית במחשב), המסך השחיר והראה לי הודעת no signal. פתחתי ת'מחשב והתחלתי לנתק ולחבר את הכבל של המסך, בתקווה שיהיה שינוי... אין. לקחתי את המסך ואת הכבל שלו למחשב אחר. חיברתי, והמסך עבד. כלומר - הבעיה לא במסך. חזרתי למחשב שלי, פתחתי וסתם נגעתי בכרטיס מסך. חיברתי את המסך והופה, המסך עבד! 2 דקות אחרי שוב המסך השחיר והציג את ההודעה no signal. היום, חודשיים אחרי, אני מנסה שוב ושוב להדליק את המחשב, ועדיין המסך לא מזהה את המחשב כקלט. ראוי לציין, שכשאני מדליק את המחשב, כל המאווררים והאורות בכרטיס מסך דולקים (כלומר לא נר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, שכל הזמן הוא עושה restart. זה מתבצע בצורה כזו, שכאילו אני לוחץ כל הזמן על הכפתור שבמארז המחשב שעושה restart. זה יכול לחזור על עצמו בתדירות של כל שתי דקות, כל חצי דקה, כל חמש דקות, כל 20 דקות, או אפילו כל פחות משניה (ואז בעצם, זה נראה כאילו אני מתקתק על כפתור ה- restart עם האצבע בעצמי). במידה וזה קורה אחרי כמה דקות, אז המחשב פועל כרגיל (הווינדוס עולה ועובד), ואז פתאום עוד פעם restart. כמובן, שבכל פעם שזה קורה (האתחול), אז רואים במסך את מה שרואים כשמפעילים את המחשב (המסך של ה- motherboard ). זהו, השתדלתי לתאר זאת בצורה הכי מדוייקת......... מישהו אולי יודע מה הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,שמי בן. בעייתי היא כזאת.. לאחרונה חזרתי לשחק NFS:PS[משחק שאני זוכר שפעל לי טוב לפני חצי שנה פחות או יותר]. לאחר כחצי שעה בערך.. המשחק הפך שחור.. המשחק המשיך ברקע.. אבל המסך הפך שחור,וכאילו הנורה של המסך מהבהבת כאילו אני באיזהשהו מצב שהמחשב מכובה או משהו כזה.. בדקתי בפורומים השונים.. לא מצאתי פתרון לבעייה,בכל אופן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך,הדרייברים של המעבד [ AMD 5000 לא עדכנתי ] ניסיתי לשנות רזולוציה הכל דבר לא עוזר המסך עדיין הופך שחור ואין אופציה לצאת בALT + F4 או בALT +CTRL +DLT או שום דבר המסך הופך שחור ורק ריסטרט יכול לעזור. עזבתי את זה.. לאחרונה התקנתי משחק שחבר נתן לי לנסות, Company Of Heroes לאחר כמה דקות משחק במשחק הזה.. שוב המסך הופך שחור ושוב אות…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים צריך עזרה! בעיה מוזרה שהתחילה מאתמול: לאחר שעשיתי כיבוי דרך הווינדוס המחשב ניכבה (המחשב= מעבד+ הרדיסקים+כרטיס מסך) כמו שבצריך אבל! המארז עם כל המאווררים והמנורות נישאר דלוק ! וכפתורי הריסט או הכיבוי לא פעילים! הדרך היחידה לכבות את המארז הוא ע"י ניתוק מהחשמל או דרך הכפתור שעל הספק. ובמידה ואני מחבר את המחשב שוב לחשמל אז אוטומטית המארז נידלק בלי שלחצתי על הדלקה- ואם אני רוצה להדליק את המחשב אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה במארז ואחרי כמה שניות המחשב נידלק וניכנס לווינדוס! משהו מאוד מוזר: האם הבעיה היא בלוח אם או בספק או בכפתורים של המארז?? חובה לציין שלא נעשה שום דבר למחשב לפני שזה התחיל ליקרות. מיפרט: מעבד Q6600 ללא OC לוח אסוס ASUS P5N-E SLI זיכרון: 4X1024GB GSKIIL 800…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי lg 19 כבר 6 שנים בשבוע האחרון למטה בצד שמאל בקצה של הזכוכית של המסך ישנו כתם שקוף שהלך וגדל בשבוע האחרון כאילו יש בפנים דבק והוא התיבש הכתם הזה פנימי כמובן למישהו יש מושג מה זה ? מכווה שהבנתם את ההסבר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי E6750 עם קירור סטוק. ביום חמישי הדלקתי אותו והוא עשה רעש חזק, פתחתי אותו כדי לראות מה קורה וראיתי שהמאוורר של המעבד לא מסתובב (נראה כאילו אפשר לשמוע את המנוע שלו מסתובב אבל אני לא בטוח). המחשב בכל זאת עובד אבל לא השארתי אותו דלוק אתם מבינים למה. הכל מחובר כמו שצריך. מפרט מלא בצד. תודה לעוזרים! עריכה: שכחתי לציין שכשאני מדליק את המחשב המאוורר זז ממש קצת (בערך ס"מ) ונשאר ככה עד שאני מכבה את המחשב, כשאני מכבה הוא חוזר למצב הקודם. למה כל הבעיות המוזרות תמיד אצלי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים כשאני מכניס את המחשב למצב המתנה, (ווינדוס XP), אז המסך הכחול שכתוב בו: "מתכונן למצב המתנה" נתקע, והמחשב לא נכנס לשום מצב המתנה - אלא פשוט נתקע. הדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ על ריסט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
WIN XP PRO (no sp...) הצלחתי להפעיל בו רק דיסק של מוזיקה... שמתי גם דיסקים רגילים וגם צרובים, שום דבר לא עובד - הוא לא מזהה את הדיסק, כאשר אני עושה לו ריפרש הוא נתקע. הכונן; LG CDR/W 12X48X8 הכונן יושב כ Secondery Master הביוס מזהה את הכונן. המחשב לא מומהר. ניסיתי עם חוט אחר. למישהו יש מושג מה הבעיה/איך לתקנה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- windows 2000, וקניתי מדפסת משולבת סורק של לקסמרק מדגם X73. יש לי בעיה, כשאני מדליק את המדפסת המחשב לא מזהה אותה, ואני לא יכול להשתמש בה. מצאתי שאם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחבר שוב, אז המחשב מזהה את המדפסת, אבל אחרי מספר פעמים שאני מפעיל את המחשב, הוא שוב לא יזהה אותה ואני אצטרך לחזור על הפעולה כשארצה להשתמש בה. המדפסת מחוברת דרך USB. איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר כשהיה מערכת קבצים של fat16 אז היינו מחלקים את הדיסק הקשיח למחיצות מקסימום של 2gb כל מחיצה היום מאז שיש מערכות קבצים מתקדמות יותר כמו fat32 ו- ntfs ניתן לחלק את הדיסק למחיצות גדולות יותר. השאלה שלי מה הגודל המומלץ למחיצה כדי שהמחשב יעבוד בביצועים הטובים ביותר ואם בכלל זה משפיע על הביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק להנאתי או גולש פתאום יש כאלו כמו גלים במסך והצבעים מתעוותים ... לא התמונה .. את התמנוה אני רואה רגיל אבל הצבעים התשנו יש גוונים במסך והוא מרצד .. צבע כחול-לבן כחול-לבן אדום-סגול - אבל אני עדיין רואה תתמונה וזה קורה הרוב המסך . עכשיו מה הבעיה כרטיס מסך או מסך ? (ניסיתי להוריד קצב ריענון ל60 ולא עזר ניסיתי לצלם עם פרינט סקרין אבל אח"כ שפתחתי תתמונה היא הייתה ללא הצבעים הרעים)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי את הלפטופ הזה בארה"ב. אך לאחר החיבור הראשון לחשמל בארץ התחילו מס' בעיות. 1) רק הרמקול הימני עובד, והוא מוציא שמע מעוות. 2) שלושת כניסות הUSB השמאליות לא עובודות. 3) כניסת האוזניות לא עובדת(גם היא בצד שמאל) נסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1) לעדכן את הדרייברים 2) להתקין מחדש את ווינדוס(דרך recovery) ולעדכן הדרייברים 3) לשנות את הגדרות הכוח בשביל כניסות הUSB הרכיבים מופיעים בDevice manager כשהם לא תקולים. יש לציין שהמחשב עובד כשורה חוץ מהבעיות האלה. כניסת הUSB מצד ימין עובדת. אני כרגע במגעים עם MSI, אך מעוניין לפתור את הבעיה אם היא פתירה, יותר מהר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש תותח שיודע להתקין מערכת קירור מתקדמת , יש לי מחשב עם GTX TITAN X (PASCAL) ב-SLI אני רוצה להתקין על כל אחד מהכרטיסים waterblock וגם על המעבד, משהו כמו מה שאתם רואים בסרטון : מוכן לשלם טוב למי שבא עם נסיון ויעשה את העבודה מהר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבוקר פתאום לא עולה. יש הודעה שזה נגרם משינויים שנעשו בתכנה או חומרה. חומרה לא עשיתי כלום. תוכנה התקנתי אתמול עדכוני וינדואס ועדכון אדובי. אבל בסיום ההתקנות ואחרי ריסטרט זה עבד אתמול בסדר.ניתקתי דברים רק ההכרחי. הוצאתי והחזרתי מהחשמל. הוצאתי והכנסתי זכרונות. לא עזר. זה לא עולה גם ב safe mode. כרגע אני מריץ startup repar של וינדואס אבל לא בונה על זה הרבה. כשניסיתי לעשות סיסטם ריסטור זה הוציא הודעת שגיאה 0xfb 78584d memory at 0x00000008 the nemory could not be read החלפתי זכרונות היה לי סט נוסף לא עזר. ניתקתי כונן דיוידי. לא עזר. ניסיתי להעלות ללא עכבר ומקלדת. גם לא. בשלב מסוים עולה גם מסך התראה כחול.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במארז חדש כבן מספר חודשים ספורים של fractal יש לי שני שקעי usb קדמיים שעבדו היטב. המחשב היה במעבדה וחזר. עודכן ביוס ועוד טיפול לא רציני כלשהו. מאז אחד מהשקעים הקדמיים לא עובד. ניסיתי עם חיבור מכשירים/כוננים חיצוניים שונים וכלום. לפני שאני חוזר למעבדה ומפנה אליהם את האפשרות שזה מעשה ידיהם יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-