תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהביוס רץ מופיע מסך שחור עם קו תחתון מהבהב והמסך נשאר במצב הזה. סרטון מצורף http://sendvid.com/o1dhkl6z ניסיתי לנתק את הארד דיסק וכונן DVD בשביל לראות אם אחרי ריצת הביוס תופיע ההודעה שאין שום התקן מחובר לאתחול אבל ההודעה לא מופיעה בכלל והמסך שמופיע זה המסך השחור עם הקו תחתון מהבהב חיברתי את הארד דיסק למחשב אחר ויש גישה למידע. עדכנתי גירסת ביוס דרך USB ועדיין לא עזר. הודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה עם בעיה נורא מוזרה... יש לי: לוח אם - ASUS A7M266. מעבד - AMD TB 1200 266FSB. מערכת הפעלה - Windows XP. וכו'... ( לא משנה ) כשרכשתי את מחשב הוא הגיע עם גרסת BIOS - מס' 1002. מאז יצאו לשוק כארבעה גרסאות חדשות ולמרות שמחשבי עבד טוב רציתי לעדכן על מנת להשיג ביצועים טובים יותר... מישום מה : התקנתי את כל הגרסאות הקיימות - 1003 - 1006 ועם כל אחת מהן - בעיה שונה - אף אחת לא עבדה כמו שצריך - שלא לדבר על שיפור בביצועים. הבעיות הן כדילהלן : * לא מזהה H.D מסוים ( Quantum 6.4G FireBall ) * נתקע לאחר כמה שניות משחק עם משחקים "חזקים" ( כרטיס מסך - ATI RADEON 64MB VIVO ). * לאחר SHUTDOWN לא מכבה את הספק אוטומטית. * סתם נתקע ב- POST ( מסכים כחולים וכו'... ). * ו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מצרף כאן את המפרט מחשב: Gigabyte b550 AORUS pro v2 Ryzen 7 5800x sapphire radeon rx 6700 xt nitro+ G.Skill Ripjaws V Series 32GB 3600mh (2 x 16GB) Seasonic gx850 80plus gold Antec aio water cooling 240mm SAMSUNG EVO 850 500GB SAMSUNG EVO 860 1TB ADDLINK M.2 500GB WD BLACK M.2 1TB המחשב עבד מעולה במשך חודשיים על טמפרטורות שלא עוברות את ה75-80. ביצועים מעולים בבאנצ' מארקס שונים וסהכ מאוד מרוצה מהמחשב. לפני כמה ימים עבדתי כרגיל עם פוטושופ והכרטיס מסך קרס והמחשב נכבה. ניסיתי להדליק אותו מחדש והנורת BOOT LED נשארה דולקת והמסך נשאר קפוא על התמונה של AORUS. נכנסתי לביוס ובדקתי אם יש קריאה לSSD עם המערכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
במבחן במחשבים יש לי 2 שאלות שאני מתקשה בהם אשמח אם תעזרו לי! 1.0 כדי למנוע תופעת פרגמנטציה בדיסק קשיח באופן נרחב מה נבצע ? א. נניח את הדיסק קשיח במארז במקום מאוורר היטב עם זרימת אוויר. ב. ניצור מערכות קבצים בעלי קלסטרים גדולים ככל האפשר. ג. נתזמן פעילות איחוי בהתאם לתדירות שינוי הקבצים במערכת. ד. ביצוע אתחול לדיסק קשיח כל תקופה והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. 2.0 לאחר איפוס ה- BIOS מה הם ערכי הזמן שיוצגו למשתמש כברירת מחדל במערכת ? א. תאריך ושעה של האיפוס האחרון שבוצע ע"י המשתמש. ב. תאריך ושעה של התקנת רכיב ה- BIOS בלוח אם. ג. תאריך ושעה של העדכון אחרון של תוכנת ה- BIOS ע"י היצרן. ד. תאריך ושעה סתמי שנבחר ע"י המערכת.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחיל לצאת צליל גבוהה ומאוד מעצבן מתוך המארז שלי, הצליל לפעמים מפסיק אבל מתחיל שוב אחרי כמה שניות. מישהו יודע מאיפה יכול לבוא הצליל הזה? גם אחרי שאני מכבה את המחשב הצליל ממשיך לכמה דקות אבל מפסיק אחרי זה, רק אם אני מנתק אותו מרשת החשמל הוא מפסיק. ??? תודה מראש. עריכה: עכשיו שמתי לב שהצליל גם מתגבר כשהנורה האדומה דולקת )HD).
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול בלילה עבדתי עם המחשב, הכל היה רגיל. היום בבוקר אני קם, נוגע בעכבר, ולא קורה כלום, על המסך יש אור כחול כאילו הוא דלוק ויצא מהשהייה אבל יש עדין שחור, הבעיה קרתה בעבר וניתקתי את המסך מהחשמל וחיברתי, התמונה חזרה גם הפעם. אני לא יודע אם יש לזה קשר לבעיה השניה: המחשב היה איטי בצורה מחרידה לכן החלטתי להפעיל אותו מחדש. המחשב עלה שוב, ולא זז. שוב הפעלתי אותו מחשב והפעם הוא כבר התחיל להתקע הרבה לפני שהוא עלה. מהרגע שרואים את התמונה של החלונות על רקע שחור(זה נתקע עוד לפני שאני רואה את זה) וגם שזה מגיע למסך הזה רק רשום STARTING WINDOWS ולא רואים את התמונה של החלונות(אני מניח שזה נטען כל כך לאט שאפילו לא רואים את ההתחלה של האנימציה של זה). ניסיתי להיכנס לSAFE MODE וגם הכניסה אלי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
IdeaPad D330 81H30065IV זה הדגם. רציתי לדעת אם יש אפשרות להרחיב את הזכרון שלו? (64 GB זה לא הרבה...) ראיתי שיש אפשרות להוסיף עד 128GB נוספים. תהיה בעיה להוסיף למשל 256GB?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, בימים האחרונים שמתי לב שהמחשב שלי עושה קצת בעיות עם הדפדפן כרום ומדי פעם גם פיירפוקס. מדובר במחשב נייד שפת מערכת אנגלית 64 ביט ווינדוס 7 הדפדפן גוגל כרום לאחר הלחיצה עליו נדלק רק לאחר זמן יחסית מומשך(כ10שניות), ולוקח לו לטעון כל דף ודף גם אם זה רק גוגל הרבה זמן, אני לא מדבר על מהירות האינטרנט, אלה בכלל על פתיחת לשונית חדשה כדי שהאתר רק יתחיל לטעון(טעינת האתר בדרך כלל במהירות הרגילה), יוטיוב אותו הדבר, כל אתר בקיצור. פייסבוק ממש נלחם בגוגל כרום ולא מדליק אותו, זה עושה לי את השגיאה: Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset. ניסיתי להתקין מחדש את גוגל כרום, לאפס את כל האפשרויות בהגדרות, לאפס את הגדרות INTERNET CONNCETIONS בלוח בקרה. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את המעבד הזה לאחרונה עם קירור BOX רגיל שבכלל לא מספיק לי, יש ברשותי CoolerMaster Hyper 212 EVO שרכשתי לפני כמה שנים ועדיין עובד מעולה, השאלה היא האם פיזית זה יתאים לי לסוקט החדש? מישהו יודע?אני מעביר אותו ממחשב שהמעבד שלו הוא i5 3570 אין לי את שאר המתאמים כבר, השאלה היא האם הוא מתאים בכלל והאם הוא מתאים רק עם מתאם מיוחד? או שמה הוא יעבוד ככה אני לא כל כך רוצה לפרק סתם את שני המחשבים לפני שאני בטוח, במידה והוא לא מתאים, אשמח להמלצה על קירור אחר באותה רמת ביצועים ומחיר, סביב ה200 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקבוע רווח של שורה וחצי באופיס איך אני עושה זאת
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב סלוני: E5400 DG45ID 3G ddr 2 זיכרון antec nsk 2480 המחשב לא עולה, שום הודעה ושום צפצוף מהלוח אם. מה שניסיתי בינתיים זה להחליף ספק אך זה לא עזר, הוצאת הזיכרונות גורמת לרמקול להשמיע צפצופים אבל שום דבר מעבר, אפילו ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך בנפרד ולא בכרטיס הקיים של הלוח אך ללא הועיל. האם לוח אם תקול משמיע צפצופים כאשר הזיכרונות לא במקומם? הלוח התקלקל? לא נראה לי שיש אופציה אחרת. תודה דרור
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי את הבעייה הזאת כבר הרבה זמן, כשאני משחק והתמונה זזה מהר מידי אז יש מין שבירה כזאת של התמונה כאילו זה לא זורם חלק ואני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. בהגדרות אני משתדל לא להכביד על המחשב למרות שהוא די חזק ואני לא מפעיל פילטרים כאלה ואחרים וגם את הg-sync אני מבטל (אולי זאת הבעיה). יש לי כרטיס מסך r9 280x של MSI ומסך של דל מדגם U2312HM
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בפורום XDA יש הסבר איך להתקין windows 7 על סמארטפון ZenFone 2 השאלה האם באמת אחרי ההתקנה יהיה אפשר להתקין עליו תוכונות כמו שמתקינים בדסקטופ? והאם זה בכלל מומלץ?ופה זה ההסבר. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/zf2-running-windows-7-using-kvm-t3153299 ואני לא מבין אנגלית.אין מדריך בעברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכנסתי לתוך המחשב הארד דעסק מלא בחומר, ההארד דיסק מפורמט ב-NTFS, הלכתי למנהל ההתקנים ועשיתי על ההארד דיסק שהוא זיהה קליק ימני ו-new volume ואח"כ next next ללא פורמט וזה מה שיש לי כרגע: אני מאוד מקווה שכל החומר לא הלך לי. מישהו יודע איך אני יוצא מזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לוחץ על הכפתור ,הנורה הירוקה מהבהבת כמו שצריך אבל הכונן תקוע... הלך הכונן, או שאפשר לעשות משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תמישחק NEED FOR SPEED CARBON ב38 חלקים .. הבעייה שהוא מבקש מימני קוד בישביל ליפתוח אותו ואני לא יודע מה הקוד !!! מה אפשר לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש.. בהתחלה התקנתי עליו Vista 32-Bit .. פעל כמו שצריך הכל טוב ויפה עד שהגיעו מסכים כחולים בזמן שאני עושה ריסטים למחשב. התחלתי לחקור אחר הבעיה ואז גיליתי שזה מגיע מהכרטיס מסך (שהוא לא מעודכן) עידכנתי ב21 אלף דרייברים ובכל מה שצריך ועדיין המשיך לעשות לי ריסטים, המחשב פשוט עשה ריסטים עד שהווינדוס עלה ואמר לי את השגיאה הבאה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8006A79010 BCP2: FFFFFA60024357E0 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Win…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מסוג פנטיום 4 1.7 gh 256 mb בקר ide 2 לא תקין . בקר ide 1 תקין כיוון שהוא קורא ופותח את המחשב . הבעיה היא, כאשר מחברים לו על הכבל את הכונן הסידי רום , אז חוא מזהה אותו אבל כשלוחצים עליו כדי להציג את התוכן ,הוא כותב שהכונן לא מוכן. נ.ב הכונן תקין וגם הכבל.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי ממחשב חדש עם כרטיס מסך מסוג 7970 ויש לי שתי מסכים אחד 42" של סמסונג ואחד 23" של דל אני עושה אותם על מצב משוכפל ואז במסך הראשי לא משנה איזה מהם הוא הראשי יש איזה שהוא פס שחותך את המסך באמצע בזמן סרט או כל תזוזה מהירה ומדי כמה דקות/שניות העכבר מקרטע אם יש למישהו מושג איך מטפלים בזה זה די דחוף
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי משחק שעבד חלק אצלי במחשב נכנסתי אליו הכל טוב ויפה אבל אחרי כמה שניות הוא מתחיל לקפוא (גם כל המחשב איתו) יש איזשהו קשר לחומרה במחשב? כי עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ושום דבר לא עזר. ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 350, שעד לפני שבוע עבד מצוין, שבוע שעבר עברתי דירה ומאז כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל במסך הודעה (RGB) כאילו שהכבל לא מחובר, בדקתי את המחשב עם מסך אחר ולא עבד, החלפתי כרטיס מסך וגם לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה?! ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההוי אמיצים ואמיצות, נתון: מחשב עם ווינדוס 10 מעל גיל שש עם i5, זיכרון 4 ג'יגה, הארד דיסק טרה וssd 128 מדי פעם המחשב סרב לעלות ואחרי תפילה קטנה וריסטרט היה עולה, התחילה גם תופעה של קריסה במהלך העבודה. בדיקת דיסק לא העלתה דבר אז אחרי תפילה לבורא עולה פרמטתי בשבת והתקנתי הווינדוז בשנית. עבד היטב והתקנתי עם דריבר בוסטר כל הדריברים. אתמול קרס שוב ומסרב להפעיל הווינדוס. האם זאת כנראה בעייה פיזית? האם לנסות להתקין ווינדוס על כונן אחר? ( יש לי עוד כונן ssd) אשר אינו בשימוש כרגע. מה מומלץ לבדוק? בתודה, אוהד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר המחשב קופא כל כמה זמן, ולאחר כחצי דקה כל הפעולות פתאום קופצות. המחשב גם נתקע לשניה-שתיים כאשר מתקבלת הודעה ב -ICQ או כאשר אני לוחץ על הכפתור למענה להודעה. אני מאמין שזה גם משפיע על העובדה שיש לי פתאום לאגים במשחק רשת היחיד שאני משחק כרגע והוא BLACK THORN, עד לפני יומיים שלושה הייתי משחק ללא בעיות, הפינג היה תמיד הכי גבוה (למי שמכיר את המשחק, 3 קווים ירוקים), אך ביומיים האחרונים אני נתקבל בלאגים עצבניים שפשוט אי אפשר לשחק (ושוב למי שמכיר את המשחק.. קווים אדומים.) התקיעות האלה בווינדוס חוזרות על עצמן וזה כבר משגע אותי, פשוט אי אפשר לבצע פעולות פשוטות מבלי שהמחשב יקפא למספר שניות ולעתים גם לפרק זמן של חצי דקה בערך. יש לי רשת ביתית, אבל גם כאשר ניתקתי את הכבל …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם יציאת הטלויזיה לא פועלת מאז שהתקנתי את חלונות xp התקנתי את ה detonator האחרון לxp וכשאני מעביר לטלויזיה הוא מעביר ישר למסך המחשב, איך אפשר לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-