עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rtuci,

צריך הוראות איך לפרמט תמחשב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by han zon,

שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו, ווינדוס 10, עם מסך מגע שאמור להסתובב אוטומטית (כמו בסמארטפון), אלא שניתן גם לסמן בהגדרות של המסך את האפשרות "נעל סיבוב", ואז המסך לא מסתובב. לצערי בהגדות מסומנת האפשרות "נעל סיבוב" מבלי שניתן ללחוץ עליה ולבטל אותה... (צורף צילום מסך) אודה מאוד לעזרתכם!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by marik,

שלום הוצאתי את הסוללה בכדי לאפס את הביוס בגלל שהייתה לי בעייה והבעייה נפתרה . והשאלה שלי כך: האם הוצאת סוללה אמורה לעשות נזק? האם צריך להגדיר את הגדרת ביוס או שאין צורך? וברגע שהמחשב עולה הוא רושם לי CPU ID 00050F משהוא יכול להסביר לי מזה? כי לפני הוצאת סוללה זה לא הייה תודה אשמח לקבל תשובה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yellow acid,

חלונות 7, כרטיס מסך רדאון HD 7850. (או 7830 אני לא זוכר בוודאות). ביום בהיר (היום) המחשב עובר למצב שינה. אני מעיר אותו ומקבל מסך כחול. ריסטרט, המחשב נידלק אבל המסך שחור לחלוטין. אחרי כמה ניסיונות כאלו המחשב נדלק כרגיל, עד שאני קם לכמה דקות, והמחשב נכנס למצב "turn off display" (זה מה שהוא עושה לפני מצב שינה), אני מחזיר את התצוגה ושוב מסך כחול. הסיפור חוזר על עצמו כמה פעמים (כיבוי מסך מסך כחול שוב נידלק אבל מסך שחור עד שכן נידלק ושוב מסך כחול אחרי שעושה כיבוי תצוגה) בסוף קיבלתי את השכל לבטל את הכיבוי תצוגה ומצב שינה, אבל הנזק נעשה - 1) קרה לי עוד פעמיים שהמחשב נדלק אבל יש מסך שחור. 2) עד היום הרזולוציה שלי היתה 1080X1920 ועכשיו האופציה הזאת פשוט נעלמה, הכי טו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, מחשב נייד HP Pavilion Laptop 14-ce3xxx Windows 11 לאחרונה החל המסך לרצד. לא ברורה הסיבה. כאשר המסך מתחיל לרצד הדרך היחידה להפסיק זאת היא ע"י לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי. במידה ולא, לאחר זמן מה הצג חוזר קפוא ולא ממורכז.. ביצעתי הסרה של מתאם תצוגה Intel® UHD Graphics דרך מנהל ההתקנים- הבעיה עדיין נמשכת. בדקתי Windows Update אבל אין עדכון. גם לא דרך HP. Intel Driver & Support Assistant מראה עדכון: Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Windows* (ראו למטה). האם העדכון מתאים לWindows 11? הוא קשור לבעיה שתיארתי? האם הוא בטוח להתקנה? תודה. Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Wind…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי לכולם! יש לי לוח של GIGGABYTE GA-K8NF-9 היו לי בו שני זכרונות של 256 400 MHZ של חברה לא מוכרת... חבר שלי הביא לי 4 זכרונות של 512 400 MHZ של חברת HYNIX. דגם מדוייק: HYMD564646CP8J-D43 AA-A עכשיו כשאני מנסה לחבר את כולם המחשב לא נדלק וכשאני מחבר רק 2 ב DIMM 2-3 המחשב נדלק ומזהה את שניהם. לעמת זאת כשאני מחבר אותם ל DIMM 1-2 המחשב לא נדלק. אך כשאני מחבר ל DIMM 2-3 את הזכרונות 512X2 ומחבר ל DIMM 1-2 את הזכרונות 256X2 המחשב נדלק ומזהה גיגה וחצי של זכרון... מה יכולה להיות הבעייה??? נ.ב כל הזכרונות הם SS תודה רבה לכולם!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by קוני,

התקנתי WIN 7 המחשב לעתים עולה כרגיל , לעתים עולה מסך HP ואז המסך נהיה שחור וסימון של קו מהבהב מצד שמאל , אני צריך לכבות והדליק אותו מחדש לפעמים מספר פעמים עד שעולה כרגיל , שאלתי למה ומה עושים ? זאת בעיית תוכנה או חומרה? תודה לעונים,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שמתי את הדיסק של אקס פי בסי די ועשיתי BOOT ואחרי שזה פירמט והעתיק את הקבצים למחשב במסך הכחול זה עושה RESET וכשזה בא להעלות את ההמשך של ההתקנה זה נתקע בדוס וכותב: NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart בבקשה תעזרו לי זה די דחוף לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי בעיה נורא מוזרה.......אני כותב עכשיו ממצב סייפ מוד כי זה המצב היחיד שעובד. יש לי רעש בלתי נסבל מהמחשב כבר חודשים ...ופתחתי אותו לבדוק ממה זה נובע. אז זה לא מהמאוור של הספק...לא מהמאוור שכתוב עליו איטנל ...זה בסוף ממאוור קטן כזה שיש עליו ברזל שכתוב עליו msi ויש עליו מדבקה שכתוב עליה eumax 12v/0.14e המאוור הזה שעושה צבעים כאלה של ירוק כחול ואדום קטן כזה. עכשיו גילתי שהוא גורם לכל הרעש ......אז ניתקתי את הברגים שלו וניסיתי להרכיב מחדש בדרך שבה הוא יעשה פחות רעש. גם לא כל כך ידעתי איך מרכיבים אותו בחזרה הוא יושב על מין ברזל כזה שלא הבנתי מה התפקיד של המאוור הזה בכלל ? עכשיו הבעיה : שהרכבתי מחדש את המחשב...שוב אותו רעש מופיע..אז אמרתי לא נורא אין מה לעשות אולי זה מאוורר …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, המצב הוא כזה. התקנתי כרטיס מסך שני (PCI) במחשב שלי לצד ה geforce 2 GTS שמחובר ל AGP מן הסתם. הפעלתי מחדש את המחשב וXP מזהה את הכרטיס אבל לא מפעיל אותו, זאת אומרת אני רואה אותו במאפייני חומרה אבל ב device status כתוב This device cannot start. Code 10. כמובן שהכרטיס לא מציג שום דבר. הכרטיס עובד 100% כי כאשר שמתי בביוס שהמחשב יעלה מכרטיס PCI אפשר היה לראות את הביוס עולה והכול עד המסך של XP שבו פשוט ראיתי מסך שחור בלי כלום. ניסיתי להחליף סלוטים, לא עוזר. אם מישהו יכול לעזור אני הודה לו מאוד שכחתי: הכרטיס הוא ATI RAGE PCI

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, יש לי בעיה במחשב. קודם כל, אני מתנצל שהכותרת לא מספיק אינפורמטיבית, זה פשוט משום שאין לי מושג מה הבעיה, קל וחומר איך לתקנה. אז ככה, אתמול המחשב עבד בסדר גמור, כיביתי אותו והכל היה בסדר. היום בבוקר הדלקתי אותו, על המסך הופיעו ההודעות הרגילות(Nvidia corp, 256Mb.... Western Digital X Gb S.M.A.R.T Enabled No בלה בלה בלה) ואז... חושך. המסך פשוט שחור, שום דבר לא עולה... חיכיתי 10 דקות, חיכיתי שעה, חיכיתי 8 שעות, כלום. ניסיתי להתעסק עם הביוס(לשחזר הגדרות, לשנות סדר בוט) ושום דבר לא שינה כלום... אני די "שולל" את הכרטיס מסך והמסך, שכן טרם מתי שהמערכת הפעלה צריכה לטעון עצמה הכל עובד פיקס, כנ"ל בביוס. אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר אחר... בביוס הוא מזהה את ההארד דיסקים ב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מרכיב כרגע מחשב על לוח אם שהתיעוד עליו גרוע. כידוע, יש על לוח האם פינים שמתחברים לפנל הקדמי של המארז (כגון לחצן כוח, לחצן RESET , רמקול זמזם של המחשב). בכל המקרים הללו ניתן לחבר פיזית את הפינים של לוח האם לחוטי חשמל של המארז _בשני כיוונים_, אבל לא ברור לי מה הכיוון הנכון. אתרכז כרגע רק בשאלת החיבור בכיוון הנכון של לחצן הכוח (POWER BUTTON ) . ככל שאני יודע לחצן הכוח בסך הכל סוגר מעגל חשמלי, לכן לא ניגרם נזק אם מחברים את הפינים בכיוון הפוך (תקנו אותי אם אני טועה), אם יש בכלל הבדל בכיוון החיבור הריהו לא בשאלת הבטיחות אלא בעניינים אחרים (כמו למשל: הארכת הזמן שבו המעגל החשמלי לא מתנתק מעצמו). הייתי רוצה לדעת בצורה מדוייקת יותר מהו "כיוון החיבור הנכון". שמתי לב שבחוטים ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מעוניין לבצע את התיקון הזה: http://support.microsoft.co.il/repair-installation-on-windows-7/ יש לי וינדוס SP 1. השאלה שלי האם אני צריך אותה גרסת מוצר על מנת שתיקון יצליח? זאת אומרת יש לי נניח גרסה מוצא 6.129.25 אז אני צריך אותה הגרסה? או שאני יכול להתקין אניח גרסת מוצר 6.130.25? או שזה לא חשוב הגרסת המוצר רק ה SP1 אלא וגרסת אולטימט? והאם זה בסדר שצרב את הוינדוס על 8X?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של Acer מדגם Aspire 5732Z עם Windows 7 Home Premium. המחשב נרכש לפני כ3.5 שנים ולפני כשנה פלוס מינוס התקלקלה תאורת המסך. לאחר קלקול המסך המחשב לא היה בשימוש מספר חודשים עד שחיברתיו למסך חיצוני. כעת הופיע מטרד מוזר ומפריע - מאז שהחזרתי אותו לפעילות - הוא איטי וחלש יותר מבעבר. לוקח לו יותר זמן להעלות תוכנות והוא מצליח פחות להתמודד עם ביצוע משימות ותפעול מערכת ההפעלה, למשל - הפעלת תוכנת OpenOffice אורכת זמן רב הרבה יותר מבעבר. עשיתי מה שאני יודע עם מדריכים ובלי מדריכים - סריקת וירוסים, ביטול הרבה תוכנות בהפעלה (Startup) של המחשב, ביטול שירותים לא הכרחיים, ניקוי וטיפול מקיף ויסודי עם Slimcleaner, סריקת רוגלות עם Malwarebytes, תיקון והחלפת קבצי מערכת,…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by WildChild,

שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Hochdorf,

יש לי במחשב שני כוננים קשיחים, סך כולל של 780 ג'יגה. אני מעוניין למסור אותם לרשויות החוק לבדיקה, כדי לסייע בתיק שפתחתי. בכדי לבצע את התהליך ולא לפגום באיכות חיי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכיל את כל מה שהיה לי בהוא שאני עתיד למסור. גיבויים ושכפולים יש לי 2 אופציות: 1. לשכפל את 2 ההארד דיסקים לכאלה הזהים להם בנפחם, ולהרכיבם על מחשב חדש. 2. לשכפל רק את ההארד דיסק שבו מותקנת מה"ה. להוסיף לשם את התוכן של ההארד דיסק השני. לצורך כך אצטרך הארד דיסק של 1 טרה. אותם לחבר במחשב חדש. יכול להיות במצב כזה שיהיו קצת בעיות עם הפעלת משחקי מחשב, כיוון שבמחשב המקורי המשחקים ישבו על ההארד דיסק השני ומ"ה על הראשון וכעת יש הארד דיסק אחד. כדי להמנע …

17. Started by ass-s,

שלום! לאחרונה התקנתי על המחשב של אבא שלי WINXP. אח"כ התקנתי איזה תוכנה בדוס להנה"ח. שאני מנסה להדפיס בתוכנה בדוס לא יוצא לי עברית..... יוצא לי ג'יבריש. שכחתי לציין שאני משתמש במדפסת HP 710 עם עברית צרובה תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. היי, יש לי בעיה בזמן שהכרטיס מסך מחובר למסך דרך כניסה DP. מה שקורה בפועל, שהמסך מאבד אות כל כמה שניות (מסך שחור לרגע). לאומת זאת, שאני מחבר את הכרטיס דרך חיבור HDMI, אין את הבעיה הזאת. אני משתמש בדרייבר האחרון 15.7 (מפרט בחתימה). ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר והבעיה נעלמת, אבל אין לי את כל הפיצ'רים שיש לי בזמן שאני מעדכן לדרייבר האחרון. שאני אומר פיצ'רים, אני מתכוון שב-catalyst control center אין כמעט כלום, ממש שום אופצייה...כמו שליטה במאווררים או בחירת VSR, בעצם ממש שום אופצייה לא קיימת! כמו כן בזמן שיש דרייבר ישן יותר, אפילו בMSI-AB אין שום אופצייה זמינה (מהירות שעון, זיכרון, מאווררים, או כל דבר אחר). תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחפש מקום אמין ולא יקר, שעובד במהירות. אשמח להמלצות למקרה שזה לא המקום לשאול את זה, אתם יכולים להעביר את זה למקום הנכון, הרבה זמן לא פירסמתי פה. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by onetwo,

אהלן, בהמשך לדיון אחר שפתחתי, רציתי לשאול איזה תוכנה המומלצת ביותר לעשות disk image לויסטה הום בייסיק. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by orior,

נתחיל במחשב: ATHLON XP1800 GA7VTXP (VIA 4IN1 האחרון מותקן) CHAINTECH GEFORCE 2 TI (23.12 מותקן) 256DDR בד"כ אין לי שום בעיה במשחקים חוץ מלעיתים נדירות הINFINTE LOOP הידוע לשמצה. אבל היום ארחתי משחק, וכל עוד היינו 3 אנשים הכל זרם בסדר. ברגע שנוסף עוד בן אדם פשוט המחשב נכבה ועשה RESTART. זה קרה פעמיים - בפעם הראשונה ישר שנכנס הבן אדם הרביעי ובפעם השנייה דקה-שתיים אחרי. קשה לי להאמין שאני לא יכול לארח יותר מ-2 אנשים נוספים (אני בADSL) ואם זה עוזר לפענוח המשחק הוא RED FACTION... יכול להיות שזה קשור לFAST WRITE שבENABLED? (הכרטיס מסך תומך בזה) אולי זה בגלל שזה מודם USB? כרגיל רעיונות ייתקבלו בברכה... (כמה צרות יש עם המחשבים האלה :-/)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by יעקב פוקס,

בוקר טוב, אני מעוניין ליצור קישור שיוכלו להיכנס אליו באופן חד פעמי או לחילופין קישור שרק משתמש ספציפי יוכל להיכנס אליו יש לציין שאני לא מבין בנןשא הזה כלום אז אם מישהו יוכל להסביר לי כמו לילד אני ממש אשמח

23. האם חיבור של מאוורר בעייתי, לחיבור המאוורר בלוח-האם יכול למנוע מהמחשב לעלות? הסיפור שמאחורי השאלה, הוא שחיברתי מאוורר שמישהו - שאין לי מושג אפילו מיהו - "טיפל" בו, כך שהוא מקבל חשמל מלוח האם, ויש עוד שני חוטים - שחור ואדום, שמחוברים בניהם בקבל. חוץ מזה שזה לא בריא, ושאר הטפות מוסר שכבר זכיתי להן, מישהו יכול להעשיר את דעתי בנושא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של ASUS מדגם EEE PC 1005 PG, אני לא מצליח להנמיך/להגביהה את הבהירות באמצעות הFN. ניסיתי להוריד כל דרייבר אפשרי וזה פשוט לא מצליח כל הFN האחרים עובדים רק בהירות לא רוצה לעבוד!!! מה אפשר פאקינג לעשות!?!? הדרייבר היחידי שלא הצלחתי להתקין לו זה דרייבר מסך כי אחרי זה הוא מביא לי מסך כחול - אולי זה קשור לזה שלא הצלחתי להתקין לו דרייבר מסך<???? אם כן איך לעזאזל אפשר לדעת איזה דרייבר לא יביא מסך כחול??. סורי על התסכול אבל זה כבר פשוט משגעעע והורס את העיניים!!1 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bb,

שלום המחשב שלי מאתחל את עצמו פעם זה קורה אחרי שווינדווס עולה או כמה דקות אחרי, פעם אחרת הוא לא מצליח להגיע אפילו לווינדווס ואפילו כשמנסה לעשות repair עם הדיסק של ווינדווס שיש לי, גם שם הוא קורס באיזשהו שלב. ברוב הפעמים הוא מגיע למסך הכחול של recovery עם שגיאה של 1*0000001 או משהו דומה, אבל לא תמיד. על המסך של הביוס אני יכול לעמוד גם שעתיים והוא לא יקרוס. וגם לעבוד עם מע׳ הפעלה חיצונית מיואסבי, כמו hirens boot cd שאני עובד איתה הוא לא קורס כבר יומיים. ספק כח זה לא.. איפה יכולה להיות התקלה? ואיך אפשר לתקן? אולי עם אחד הכלים במערכת הפעלה שהזכרתי? הרצתי איתה כמה בדיקות דיסק שלא העלו בעיות.. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים