עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. דגם לוח האם: GIGABYTE דגם המעבד:I7 דגם כרטיס המסך: על לוח האם מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: RAM 4GB הספק ספק הכח של המחשב: 350WT כאשר המחשב נדלק, כמה צפצופים אתה שומע מהמחשב: אין ציפצופים כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו: שנה מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק: היום תיאור התקלה: אז ככה, באמת מי שמצליח לפתור את זה אודה לו מאד בנוסף אזרוק כמה מיליוני נקודות. לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב > מאוורים מסתובבים נראה כאילו נדלק > לא נדלק > רק מארוורים מסתובבים ואין את הביפ הראשוני. שימו לב לתפנית!(בדקתי 100 פעם) רק אם אני משנה SLOT בRAM (יש כרטיס אחד בסלוט אחד והסלוט השני ריק) המחשב פועל באופן חלק. מכבה את המחשב > מנסה להדליק >…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by תושב העיר,

התקנתי ווינדוס 10 בצורה חוקית ואני לא רואה שום שינוי במערכת ההפעלה איך יודעים אם ווינדוס 10 פועל או לא ?

3. ברכות לבביות, קודם כל ברצוני להגיד שלום רב לכולם מכיוון שזהו הנושא הראשון שלי וההודעה הראשונה שלי בכלליות בפורומים האלה. עכשיו לנושא, כרטיס המסך שברשותי הוא XFX 6800GT PCI-E והבעיה איתו שכפי הנראה הוא מתחמם הרבה מעבר לנורמל. אני יודע זאת עפ"י מספר דברים: א. קשה בכלל לגעת בו מרוב שהוא חם. ב. הדרייבר, שעד לפני כמה זמן היה אומר לי שחום הכרטיס הוא כ 60 מעלות צלסיוס טוען עכשיו שחומו 90 מעלות צלסיוס. כמובן שאם זה היה נכון הוא היה נשרף כבר, אבל לא מעניין אותי כמה הוא חם בדיוק, אלא היחס, שקודם לכן הוא היה קר יותר, ועכשיו הוא חם יותר. ג. חבר עם מפרט חומרה כולל כרטיס מסך גרוע בהרבה משלי מקבל ב Benchmark של TrackMania Nations על הפרטים הכי גבוהים כ 100 פריימים לשניה, בזמן שאני מקבל …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MisterVB,

יש לי מחשב שנקנה לפני כ שנתיים וחצי 1 GB זכרון מעבד 2.8 DUAL CORE כ.מ GEFORE 6600 בהתחלה משחקים כמו פיפא ו PES היו רצים על FPS מקסימלי לאט לאט פשוט ה FPS יורד בהדרגתיות באותם משחקים לדוגמא 6 PES פעם היה רץ לי על 60 FPS עד לפני כמה חודשים עוד היה 30-40 ולאחרונה זה בקושי מגרד את ה 20 וזה פשוט ממשיך לרדת בהדרגתיות ככל שהימים עוברים וזה משפיע על כל המשחקים ניסיתי לפרמט להתקין דרייברים דיירקט X הכל לא עובד האם ייתכון שהכרטיס מסך נשחק? אולי המעבד? מה יכול להיות ההסבר לבעיה? מה ניתן לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה. לאחר שפרסום הנושא בפורום רשתות לא הניב תגובות, אני מפרסם אותו כאן.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חישבתי איזה נגד אני צריך ויצא לי R=22.624 W=1.104 מה אני אומר למוכר שאני צריך מה ? אני פשוט אומר לו שיביא לי מה שיצא לי ,והוא מביא לי נגד שיהפוך מ12 ל7 V ה -R ז ה -אוהם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Yossi Sourugeon,

שלום, הופיעה לי בעיה מואד מוזרה במחשב(וינדוס 10, 64 ביט). כשאני צופה ביוטיוב ובחלק גדול ממשחקי המחשב הכל עובד פיקס. לאחרונה שמתי לב שכשאני מריץ סרטים או סדרות מסוימות, יש לי מוזיקת רקע והכל..אבל אני לא שומע דיאלוג, וזה נכון לגביי משחק אחד ספציפי(Far Cry Primal). הקטע העוד יותר מוזר הוא שכשאומרים בסדרות למשל 'בפרקים הקודמים', אני שומע את כל הסאונד והכל..אבל כשמתחיל הפרק, פוף הוא נעלם. למישהו יש רעיונות? נ.ב. הבעיה מופיעה אך ורק דרך החיבור הישיר למחשב(רמקולים). כשאני משתמש באוזניות ובDAC חיצוני הכל עובד.

8. Started by almor12,

יש לי מחשב נייד של סמסונג מסידרה 5 בדגם--NP530 ומה שקורה היה על המחשב וינדוס 8, והחלטתי להחליף את הוינדוס לוינדוס 7, אחרי שפירמטתי את המחיצות, והתקנתי את הוינדוס 7, המחשב מאז נתקע על הBOOT MENU. אני בוחר את הכונן הקשיח שלי, ועדיין הוא מחזיר אותי לBOOT MENU. ניסיתי להחליף לכונן אחר שיש לי בבית, ומנסה להתקין את הוינדוס 7 והוא עדיין מחזיר אותי לשם. הבעיה שאין לי אפשרות להתקין וינדוס 8 חזרה, מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by stav_r,

שלום לכולם. לאחורה התחלה אצלי בעיה מזורה : המחשב עובד ונדלק , אבל המסך מראה כאילו אין אות ונכנס ל Power Save . המסך תקין בוודאות , חיברתי אותו למחשב הנייד והוא הראה תמונה. המחשב גם כן נראה תקין , עובר POST , הכרטיס מסך עובד וכל המאוורים מסתובבים. מה שכן שמתי לב שהחיבור של הכרטיס מסך נראה שבור ולא תקין. אבל מה שקורה שזה לפעמים הכרטיס מסך מחליט לשלוח אות והכל תקין ועובד זה קורה פעם ב ואם אני עושה ריסט זה כבר לא עובד. מה לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן כולם, קצת פרטים... לאחר שבשבוע שעבר קיבלתי מחשב ישן לפירוק לצורך שידרוג המחשב (הגם מאוד ישן) שלי, פירקתי את המחשב שלי ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור . הרכבתי למחשב שלי כרטיס זיכרון נוסף (יש לי עכשיו שלושה כרטיסים של 128 במקום שניים שהיו לי בעבר) והחלפתי את הכרטיס שהיה לי (G force2mx200 32 MB) בכרטיס שהיה במחשב לפירוק (Gforce2mx400 64MB). בקיצור, הפעלתי את המחשב והווינדוס לא עולה. עולה לי הודעה שחסר קובץ או שהוא פגוע (file missing or currupted): system32/DRIVERS/pci.sys מישהו יכול לעזור לי בבקשה????

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Hochdorf,

יש לי במחשב שני כוננים קשיחים, סך כולל של 780 ג'יגה. אני מעוניין למסור אותם לרשויות החוק לבדיקה, כדי לסייע בתיק שפתחתי. בכדי לבצע את התהליך ולא לפגום באיכות חיי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכיל את כל מה שהיה לי בהוא שאני עתיד למסור. גיבויים ושכפולים יש לי 2 אופציות: 1. לשכפל את 2 ההארד דיסקים לכאלה הזהים להם בנפחם, ולהרכיבם על מחשב חדש. 2. לשכפל רק את ההארד דיסק שבו מותקנת מה"ה. להוסיף לשם את התוכן של ההארד דיסק השני. לצורך כך אצטרך הארד דיסק של 1 טרה. אותם לחבר במחשב חדש. יכול להיות במצב כזה שיהיו קצת בעיות עם הפעלת משחקי מחשב, כיוון שבמחשב המקורי המשחקים ישבו על ההארד דיסק השני ומ"ה על הראשון וכעת יש הארד דיסק אחד. כדי להמנע …

12. Started by nissim_y,

כשאני פותח outlook express/win98 מוצגת תיקית דואר נכנס. כשאני עובר לתיקיה אחרת וחוזר לדואר נכנס - מתקבלת הודעת שגיאה שאין די זכרון או אין די שטח דיסק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Nativus,

טוב אז עכשיו המערכת הפעלה שלי היא 32BIT. יש לי 2GB RAM. ואני הולך לקנות השבוע 2כרטיסים של 4GB כל אחד 1333GHZ. הבנתי שהPF שלי היה מקס' עד 3.2 אם יש שלי 32BIT ואם אני יתקין 64BIT זה היה כמו שצריך (8GB PF) זה נכון? או שב32IT זה עדיין היה זהה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sayaar,

היי, יש לי 4 שקעי USB, יש בהם מתח חשמלי אבל אף אחד מהם לא קורא התקן כלשהו. (מקלדת, עכבר וכו') ניסיתי לסדר את העניין ע"י האפשרויות הבאות: 1) כיבוי המחשב, כיבוי מפסק הפעלה, ניתוק מהקיר לזמן ממושך והדלקה מחדש 2) הסרת כלל התקני ה USB דרך מנהל ההתקנים / Device Manager על מנת שהמערכת תזהה את החומרה מחדש 3) עדכון כלל השדרוגים של windows update ובדיקת אנטיוירוס כללית שלא מצאה סיכונים כלשהם --- המשכתי לחפש בגוגל, מפה ומשם צצו נושאים על הקפדת BIOS מעודכן , תהיתי אם תוכלו להמליץ לי על ההגדרות שאני צריך לשנות שם נתוני BIOS שלי: BIOS Version/Date: American Megatrends Inc. 0601, 23/08/2007 SMBIOS Version: 2.4 לוח אם: PSB VM SE אז ב BIOS נכנסתי ל USB Configurations וזה מה שהיה מצוייו שם…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by A1eX,

אהלן. בזמן האחרון יש למחשב שלי בעיה של ניתוק פתאומי מהאינטרנט אחרי כמה זמן שהוא מחובר. אם למישהו הבעיה מוכרת או ידוע מוזמן להגיב ולתת פתרונות. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yot,

when my PC is starting there are some software that stuck him. when i press Ctrl+Alt+Del i see that the CPU Usage is on 100%. what to do?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חבר שלי קנה כרטיס מסך ממישהו, הכרטיס עובד והכל אבל כשמתקינים דרייבר (הוא פרמט את המחשב) זה מראה כאילו אין דרייבר מותקן עדיין.. ניסיתי להסיר את הדרייבר לגמרי עם התוכנה DDU וזה אפילו לא הראה שזה מחק משהו.. כאילו אי אפשר להתקין את הדרייבר. מה שכן דרך העדכונים של הוינדוס זה כן מתקין דרייבר שעובד אבל הגרסה לא עדכנית, וכשאני מנסה לעדכן אותה אז בעצם הדרייבר נמחק במקום להתעדכן.. רעיון? כרטיס דפוק אולי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RAZIEL98,

שלום היום שהדלקתי את המחשב פתאום ראיתי שהמחשב מזהה רק כונן אחד במקום 2 אתמול הכל היה תקין והמחשב זיהה שתי כוננים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by LL@SS,

שלום לכולם. רכשתי את המעבד הזה לאחרונה עם קירור BOX רגיל שבכלל לא מספיק לי, יש ברשותי CoolerMaster Hyper 212 EVO שרכשתי לפני כמה שנים ועדיין עובד מעולה, השאלה היא האם פיזית זה יתאים לי לסוקט החדש? מישהו יודע?אני מעביר אותו ממחשב שהמעבד שלו הוא i5 3570 אין לי את שאר המתאמים כבר, השאלה היא האם הוא מתאים בכלל והאם הוא מתאים רק עם מתאם מיוחד? או שמה הוא יעבוד ככה אני לא כל כך רוצה לפרק סתם את שני המחשבים לפני שאני בטוח, במידה והוא לא מתאים, אשמח להמלצה על קירור אחר באותה רמת ביצועים ומחיר, סביב ה200 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by klifOrd,

אני מנסה להתקין וינדוס על מחשב חדש לגמרי מdok ונתקלתי בבעיה, מסך ההתקנה של הוינדוס עולה, הוא נותן לי לבחור שפה אבל ברגע שהוא מנסה לטעון את הקבצים הוא מעלה את ההודעה הזאת: A required CD/DVD drive device driver is missing" or "A media driver your computer needs is missing ניסיתי כמה דברים שהועלו לאחר גיגול קצר אבל לצערי ללא הצלחה. כמו כן ניסיתי עם 3 dokים שונים וקיבלתי את אותה הודעה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Saar Barel,

דגם לוח האם: ASUSTeK GL553VE דגם המעבד:intel i7-7700HQ 2.8 GHZ דגם כרטיס המסך: GeForce GTX 1050 TI מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: RAM:16 GB SSD+SATA 7200RPM כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו:4 שנים מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק: מחשב נייד, לא פתחתי אותו תיאור התקלה: פירטתי למעלה את רוב המפרט של המחשב, המחשב הינו מחשב נייד מבית ASUS ROG לאחרונה אני נתקל בFPS מאוד נמוך במשחקים עם דרישות נמוכות כגון:LOL/CSGO וכדו אפילו שאני שם את אפשרויות הגרפיקה הכי נמוכות, הFPS עדיין עומד על 15-25. חשוב לציין, כשאני נכנס למשחק הFPS מתחיל על 200+ ואחרי כמה דקות של משחק הוא יורד בצורה דרסטית ל15-25 אני דיי מיואש, אשמח לעזרה בנושא! תודה

22. הסיפור הוא כזה חבר שלי הכניס את ההארד דיסק שלו להקפאה!(לאחר ששבק חיים) אח"כ הוציא אותו מהקפאה והוא חזר לעבוד האם זה הגיוני? אם כן מזה עושה להארד דיסק?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Stastyle,

חזרתי היום מהצבא ובישרו לי כי המחשב תקול..כל הזין. הממצאים הם כאלו - ספק כח תקין (ג'ימפור החוט הירוק עם - מדליק את כל המאווררים כולל אלו של הספק) החדש המרכזי הוא הלוח אם, בגלל שניסיתי גם לנתק את הכפתורים של ההפעלה ולהדליק עם כפתורים אחרים ולא עזר ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים והסידירומים, ניתקתי את כל הכרטיסים - זכרונות וכרטיס מסך למישהו עוד רעיונות לשלילת התקלות ו\או קביעה שלהם? המפרט הוא להלן: E6300 Gigabyte GA-945P-S3 2gb twinmos Radeon X1950pro תודה, סטס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי בעיה מוזרה בדיסק הקשיח- (WD 500 GB) פתאום- הפסיק להזדהות בBIOS, וכמובן שלא בWIN7. הוא מקבל חשמל, אבל לא מזוהה. ניסיתי לחבר דרך חיבור חיצוני (USB עם שנאי)- עדיין לא עובד. מה אפשר לעשות, חוץ מלקחת אותו למקום של שחזור מידע? תודה לכל העונים מראש. ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. משום מה זה מצחיק אותי בצורה מטורפת התקנתי איזשהוא מנהל מחיצות באמצע ההתקנה נהיה לי כזה מסך כחול אני עושה ריסטרט ו...שאני מריץ את המחשב חסר לי כונן D XDDDD עכשיו במנהל מחיצות אחר(EASEUS) אני רואה ש D עוד קיים עם כול הדברים שלו,אבל שמה קוראים לו * איך אני מחזיר אותו לעזאזאל XDDDD?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים