תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
האם כונן חיצוני של 3 טרה יכול להקלט בהצלחה בוינדוס 7? כי פעם הייתה לי בעיה בוינדוס 7 לקלוט את כל התכולה בכונן פנימי(בשביל שהוינדוס 7 יקלוט את כל התכולה של ה3 טרה הייתי צריך לעשות התקנת uefi) האם וינדוס 7 יכול לקלוט את כל התכולה של כונן חיצוני של 3 טרה ומעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי לווינדוס 10 ניסיתי להתקין את הדרייבר של המדפסת אך לא הצלחתי (בד"כ זה אמור להיות אוטומטי). חשבתי שפשוט אין דרייבר למדפסת במערכת ההפעלה הזו, מאכזב. אבל אז חיברתי את הנייד ובו המדפסת כן עובדת בלי בעיות, וגם בו מותקן ווינדוס 10... אותה בעיה עם ג'ויסטיק אלחוטי של לוגיטק. למישהו יש הצעות, פתרונות? ממש לא בא לי לפרמט או להחליף שוב מערכת הפעלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הבעיה החלה לפני כמה שבועות. בתחילה המחשב היה קופא ללא כל סיבה נראית לעין, והדבר היחיד שהיה אפשר לעשות הוא רק RESET למחשב. לאחר מספר פעמים שהדבר חזר על עצמו, המחשב החל פתאום להכבות באופן פתאומי (כיבוי טוטאלי), ואי אפשר היה להדליק את המחשב אלא לאחר ניתוק של כבל החשמל מהספק לדקה. כאשר זה היה קורה, הנורית של המחשב הייתה נדלקת לכשלוש שניות ונכבית לכשלוש שניות וחוזר חלילה. הנורית היתה ממשיכה להבהב גם לאחר שהוצאתי הכבל ונכבית לחלוטין רק לאחר כ-20 שניות !!! בתחילה חשבתי שהבעיה היא חימום יתר של המערכת, אז החלטתי לעשות ניקוי יסודי לכל המחשב, כולל פתיחת הספק וניקויו. אבל זה לא עזר. אחת מתופעות הלוואי של הכיבויים הפיתאומים הייתה שחלונות היה נתקע בעליה (גם ב - SAFE MODE),…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף !!! המחשב נדלק אבל לא עולה המאוורים עובדים אבל אין כלום
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שבערך כל שעה המחשב מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול שבכל פעם אני רואה שגיאה אחרת בפעם האחרונה זה היה בMEMORY MANAGMENT השגיאה הקריטית היא תמיד: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. בKERNEL POWER חוץ מזה שגיאות רגילות באותו הזמן :בBUGCHECK The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001a (0x00000031, 0x866ca950, 0x8a039000, 0x931c44ba). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 112910-15927-01. ולפני כן 3 שגיאות שונות: The BITS service failed to start. Error 0x8007045B The Background Intelligent Tran…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי את נפלאות ניקוי המחשב באוויר דחוס. קניתי ספריי ומאוד התרשמתי מהיעילות שלו. אני מתכוון לקנות עוד בקבוקי ספריי כאלה, אבל חשבתי שאולי כבר כדאי לקנות קומפרסור כדי לחסוך הוצאות נוספות בעניין בעתיד. בקבוק מספיק לי לחודשיים ומחירו 39 ש"ח ללחץ גבוה (לא לחץ רגיל). מה כדאי לעשות? האם יש קומפרסור מסוים שתמליצו עליו מבחינת התאמה לשקע חשמל ביתי (לא רכב) ואביזרים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בשבועיים האחרונים נתקלתי בבעיה חדשה במחשב שלי. כאשר נוצר עומס על כרטיס המסך, המחשב מפעיל עצמו מחדש, מבלי להציג הודעת שגיאה כלשהי. השגיאה שמופיעה ביומן האירועים (Event Viewer) היא מסוג 'קריטי', מזהה אירוע מספר 41: "המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי.". איך גיליתי שזה קשור לכרטיס מסך? הסימפטום הוא שכשאני מתחיל משחק ב-Bad Company 2, המחשב מייד מבצע אתחול, או אחרי כמה דקות. כשאני מפעיל Burn-In Test ב-Furmark, המחשב מייד מבצע אתחול... יש לי כרטיס מסך GTS 250 של GAINWARD, וספק כוח CORSAIR 450VX, שנחשב לדי טוב, אבל אולי הוא כבר לא מספיק לכרטיס מסך הזה. האמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייח והדיסק הקשיח שלו נדפק. (הדיסק באחריות) בחנות שבה קניתי מוכנים להחליף לי את הדיסק בתנאים הבאים: 1. יתקינו לי דיסק משומש 2. תמורת תשלום מוכנים להעתיק לי חומר מהדיסק התקול (שעדיין לא מת לחלוטין) לחדש ולהתקין לי עליו את מערכת ההפעלה יש לציין ששילמתי עבור פעילות זו בעת קניית המחשב (העתקת חומר והתקנת מערכת הפעלה) האם תנאים אלה מקובלים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב חדש לאחרונה יש תופעה מוזרה: המחשב שדולק 24/7 מאתחל עצמאית בשלב כזה או אחר ולאחר מכן לא מצליח לעשות BOOT - לא מזהה דיסק עם מערכת הפעלה. עד כה זה קרה פעמיים, פעם ראשונה ניתקתי את הדיסק המשני (ה1000GB) והעלתי מחדש עם דיסק מע' ההפעלה בלבד וזה הסתדר. לאחר מכן חיברתי את הדיסק המשני חזרה. לאחר כיומיים זה קרה שנית. הפעם כיביתי את המחשב והלכתי לעבודה. כשחזרתי פשוט הדלקתי והמחשב עלה רגיל. תוכנת BLUESCREEN לא מאתר לוג מינידאמפ, וטוענת שלא היה קראש. תחושתי האישית זה שהSSD עליו מע' ההפעלה מזייף. או אולי יש קשר להגדרות IDE/AHCI שגויות? אודה לעזרה כיצד לגשת לבעיה... מצ"ב מפרט המערכת. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע עשיתי פרמוט והתקנתי win 7 ultimate x64 ונכון ''בהתאמה אישית'' איפה שאמורה להיות האוצפיה ''הפוך שקיפות לזמינה'' ואפשרות החלפת הצבעים של שורת המשימות -פתאום אין לי את זה בכלל ..הנה תראו... במקום הצבעים והשקיפות מופיע לי למטה ''צבע חלון'' וכשאני לוחץ על זה זה פותח חלון לא קשור מישהו יכול לעזור http://www.fastup.co.il/v.php?file=11491585.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיות עם האינטרנט, כבר פירסמתי נושאים בכמה פורומים ולא ממש קיבלתי מענה שעוזר לבעיות שלי.. אני מקווה שאתם תדעו לענות לי ושתסבירו בשפה מובנת כי אני לא ממש מדען טילים הבעיות: * האינטרנט שלי איטי בכללי, ולפעמים זה לוקח זמן עד שהוא טען את הדף. * אני לא יכול להוריד מהאינטרנט! כאשר אני לוחץ על כפתור "הורדה" (בכל אתר רנדומלי, דוגמה) הוא לא מגיב בכלל, כל האינטרנט נתקע והופך לאיטי. לפעמים זה כן מוריד אבל רק לאחר שהמחשב ממתין מספר דקות (תלוי לפי גודל הקובץ) ואז במקרים אלו זה מוריד את הקובץ בבת אחת. * כאשר אני נכנס לסרטון YouTube, זה לא נטען בכלל ואני רואה רק את הסמל המסתובב של הטעינה. אחרי עשר דקות בערך הווידאו נטען פתאום בבת אחת .. פרטים: *אני…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעיתים רחוקות קורה שהמחשב פתאום לא קולט את הכונן דיסקים, בשביל לתקן את זה אני תמיד מכבה את מחשב, מנתק את החיבור של הכונן ומחבר מחדש, מדליק את המחשב והכל עובד שוב. הבעיה היא שזה כל הזמן חוזר על עצמו, והשאלה שלי היא איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד?? תודה רבה לעוזרים עריכה: שחכתי להזכיר, הכונן הוא של LG, והחלפתי כבר באותו כונן פעם אחת, שהקודם התקלקל. המחשב עובד על וינדוס 7 אם זה עוזר במשו..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד HP בן שנתיים וחצי המחשב עשה לי הרבה בעיות (מאמץ יתר, איטיות וכו') אז החלטתי לפרמט אותו כול הפרמוט הלך כמו שצריך אך אחרי שסיים להתקין WIN 7, וביצע איתחול, הוא נתקע על הלוגו של HP בהפעלה אני צריך עזרה דחוף כי אני עובד הרבה במחשב הזה תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נכבה לאחר זמן קצר אך מבצע כיבוי מסודר של WINDOWS XP ? מה יכולה להיות הסיבה? בעיית ספק? מאוררים נראים פועלים -בוצע ניסיון להתקנת WIN מחדש אך גם באמצע ההתקנה המחשב כבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייח שלי נוצרה בעיה אתמול בכך שבלילה הכול עבד כרגיל ובסדר. בבוקר אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא מצליח אפילו להידלק,ניתקתי את החשמל וחיברתי ואז זה הדליק רק את האורות של המחשב לשניה עם שמיעה של התחלה של המאוור ונכבה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב... יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשני מחשבים נייחים ששניהם מריצים ווינדוס 10, אני לא מצליח להתחבר להתקני בלוטות' שמשויכים כבר במחשבים, וגם להסיר אותם מהרשימה אני לא מצליח. מה שעשיתי עד עכשיו זה להריץ את התוכנה CCLEANER + ADVANCED SYSTEM CARE, ניסיתי להפעיל מחדש את ה-SERVICE שנקרא Enable Device Association והרצתי את הבדיקה SFC /SCANNOW בחלון CMD וזה גם לא עזר. אשמח לעזרה, תודה עדכון: זה רושם לי "That didn't work. Make sure your bluetooth device is still discoverable, then try again"
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב בין כמה חודשים עם לוח של חברת msi -865pe משולב עם כרטיס קול realtek 5.1 OB לפני כשבוע וחצי שמתי לראשונה כי חיבורי הקול בפאנל הקידמי של המארז אינם מגיבים.... מאחר שזכרתי שכאשר התקנתי את כונן DVD שרכשתי בנפרד היו כמה חוטים לא מחוברים שיוצאים מהפאנל החלטתי לבדוק ואכן החיבורים היו מנותקים. ניסיתי לפי מיטב הבנתי לחברם ללוח האם לפי ההוראות בחוברת לוח האם (אגב לא היו שם אזהרות מיוחדות) אך כאשר הדלקתי את המחשב משהו נשרף (הרגשה מאוד לא נעימה...). לצערי גיליתי כי כרטיס הקול המובנה חדל לתפקד למרות שהמערכת מזהה אותו. הלכתי לחברה בה רכשתי את המחשב אך הם טענו כי אין מה לעשות והאחריות אינה תקיפה (ואף האחריות על הלוח בוטלה עקב כך) ושהחברה לא מתקנת נזקים כאלה והמליצו לי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כאן כרטיס טלווזיה Fly Video (הראשון בסדרה) הוא נקנה ממזמן, והיה גם במחשב הישן שלי וגם במחשב של אחי. מלפני שנה וחצי (או משהו כזה), כבר לא הייתי צריך אותו אז שמתי אותו בשקית אנטי-סטטית עם עוד כמה כרטיסים שהיו שם. הכרטיס הוא כרטיס PCI, ועכשיו בגלל שהוא ישב שם דיי הרבה זמן, אני מפחד שקרה לו משהו, ואולי הוא נדפק. יש איזשהו סיכון בזה שאני אתקין אותו ואולי יקרה לי משהו ללוח? (או שאני סתם מפחד). אשמח לתגובות.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לקום מהמחשב אני לוחץ על הלחצן של ה-STAND BY (הבנתי שלא רצוי לכבות את המחשב) במקלדת ומגיע למצב שבו אני מקבל הודעה preparing to stand by ונתקע, הוא לא ממשיך בפעולה, גם אם אני מחכה זמן שהוא מעבר לסבירות ההגיונית . כדי לצאת מזה אני צריך לעשות restart , מחכה שהמחשב יעלה שוב, ואז אני שוב לוחץ על ה- standby ורק אז הפעולה מצליחה עד כמה שאני מצליח להיזכר, זה התחיל לאחר שהתקנתי את nerro 5 יש לי XP פרופשיונל האם יתכן שזה בגלל התוכנה? יש לכם פתרון בשבילי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת איך לבטל את כל התוכנות שעולת שפותחים את המחשב (כמו: אייסייקיו, מסנג'ר וכו'...) תודה מראש, אלון 8)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח אם למישהוא יהיה פתרון כי לא מצאתי כלום בגוגל. כל פעם שאני רושם בדואר של הוטמייל ומנקד,הניקוד נשאר בצד הימיני של השורה ולא בסוף. מקווה שהצלחתם להבין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומתי לא כדאי להשתמש בבקבוק שכבר בשימוש בבית ונפתח ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן רכשתי היום מחשב חדש, כאמור בכותרת עם הארד דיסק חדש בלי מערכת הפעלה. בנוסף להארד דיסק הזה ביקשתי שיחברו לי גם את ההארד דיסק מהמחשב הישן שלי שעליו מותקנת מערכת הפעלה WIN7. כשאני מדליק את המחשב החדש אני מקבל הודעה שלא ניתן להעלות את הווינדוס והוא מכניס אותי למסך של startup repair כמובן שהוא לא מצליח לעשות REPAIR והסיפור חוזר חלילה. אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על ההארד דיסק החדש ולהתשמש בישן כגיבוי עם כל החומר שיש עליו כבר- אני לא רוצה שישמש אותי כמאסטר ולא מעוניין שמערכת ההפעלה תפעל ממנו. מה עלי לעשות כדי להתקין מערכת הפעלה על החדש מבלי שינסה להפעיל את המערכת הפעלה מהישן? כמובן שיש לי דיסק התקנה. תודה רבה עומר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן ואם כן איך, לחבר כונן קשיח 3.5 SATA למחשב נייד? ברור שהחיבור יהיה חיצוני. אני רוצה לחבר את הכונן כדי להוריד חומר שיש לי על הכונן הפנימי של המחשב הנייד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב שמפורט בצד ימין. בכל אופן פתחתי את המחשב עכשיו כדי להתקין עוד כרטיס זיכרון וגיליתי שיש 2 קבלים שנמצאים מאחורי המעבד שבראש שלהם יש קצת חלודה, לא נגעתי בהם. מדובר בלוח של PCPartner AP133AAS13 ישן. המחשב פועל מצויין, לא נתקע, אין הודעות כחולות. חשוב מאוד לציין שלא ראיתי שום קבל נפוח או נוזל, רק קצת מין חלודה על ראש 2 קבלים. השאלה שלי היא למרות שהמחשב פועל מצויין כעת, האם יש נזק ללוח והוא צפוי לקרוס בקרוב או שאפשר להירגע? תודה מראש, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-