עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה בשבוע האחרון התחיל המחשב שלי לעשות ריסטרטים לפעמים כול דקה לפעמים כול עשר שניות ולפעמים פעם בשלושה ימים ללא זמן קבוע ללא מסכים כחולים לפעמים גם בביוס כשאני נכנס לבדוק מה שלומו ללא שום קשר למאמץ המחשב משמש לרינדורי תלת מימד במקס וברינדורים הכי כבדים הוא לא קרס ובוורד הוא קרס כול הטמפ בסדר המעבד AMD6000+ עומד על טמפ של 38 ו40 במאמץ קירור של טרמלטק ביג טיפון שני זיכרונות DDR 800 ונמצאו תקינים (OCZ PLATINUM) כרטיס מסך מעט חם 54 מעלות 7900gs ולוח אם חדש בן שבועים עכשיו השאלה האם יכול להיות שזה קורה מהספק מכיוון שאין שום קשר בין הריסטרטים ואין שום מסך כחול המחשב פשוט נכבה ונדלק מיד שוב גם הספק דרך אגב הוא 400w נקי ובן חצי שנה ועלה לי משהו כמו 370 שח של EZCOOL האם צורב …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ברכות לבביות, קודם כל ברצוני להגיד שלום רב לכולם מכיוון שזהו הנושא הראשון שלי וההודעה הראשונה שלי בכלליות בפורומים האלה. עכשיו לנושא, כרטיס המסך שברשותי הוא XFX 6800GT PCI-E והבעיה איתו שכפי הנראה הוא מתחמם הרבה מעבר לנורמל. אני יודע זאת עפ"י מספר דברים: א. קשה בכלל לגעת בו מרוב שהוא חם. ב. הדרייבר, שעד לפני כמה זמן היה אומר לי שחום הכרטיס הוא כ 60 מעלות צלסיוס טוען עכשיו שחומו 90 מעלות צלסיוס. כמובן שאם זה היה נכון הוא היה נשרף כבר, אבל לא מעניין אותי כמה הוא חם בדיוק, אלא היחס, שקודם לכן הוא היה קר יותר, ועכשיו הוא חם יותר. ג. חבר עם מפרט חומרה כולל כרטיס מסך גרוע בהרבה משלי מקבל ב Benchmark של TrackMania Nations על הפרטים הכי גבוהים כ 100 פריימים לשניה, בזמן שאני מקבל …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן חברים אני וחבר ניסינו להתקין MAC OSX על מחשב נייד HP PAVILION DV6 שמותקן עליו ווינדוז רצינו לעשות dual boot הצלחנו להגיע למסך ההתקנה של המאק.. ושם בניהול דיסק ניסינו לפרמט את המחיצה שיצרנו למחיצה תומכת מאק (MAC Os X journaled). כתוצאה מכך, יצאנו קירחים מכאן ומכאן - גם לא הצלחנו להתקין את המאק על המחיצה משום מה, וגם הווינדוז לא עולה. המחשב לא מזהה את המחיצה של הווינדוז. כאילו היא פשוט נעלמה. ולא מחקנו אותה! ניתן לראות אותה מחלון ההתקנה של המאק. בנוסף, הצלחנו להפעיל אותה דרך המאק וראינו את מסך טעינת הווינדוז, ולאחר כמה שניות היה מסך כחול שמעיד על בעיה בדיסק הקשיח. אנחנו נורא לחוצים, היה על המחשב מידע חשוב. ניסינו ווינדוז ריפייר מדיסק של ווינדוז, אבל הוא לא קולט …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dan_l2,

אני נואש בבקשה תגידו בדיוק מה הבעיה ואיך לפעול. תמונה: http://pics.sendit.co.il/0806/ee71a5fcff.jpg קבצי Minidump: http://rapidshare.de/files/28439685/Blue.zip

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by potassium,

שלום חברים. הבנתי שהתוכנה "aida64" היא המחליפה של Everest הידועה. מישהו ניסה? היא חינמית בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אוקי אז ככה הרבה פעמים קורה לי שהמחשב עושה ריסט או שהמסך כופה(כלומר נטקע במצב כלשהוא וחייבים לעשות ריסט) בדרך זה קורה במשחקים כמו לדוגמא MAFIA מי שזוכר אבל יש מיכרים שזה נקטע רגיל קיצר לי נראה שזה בעיית התחממות אז אני שואל אותכם מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה (כי שמעתי שיש פה מבינים) האם לקנות מאורר אחר??? ואם כן איזה ??? ואיך אני יודע עם הוא מתאים ??? (למעבד לספק) למה אני צריך למעבד ללוח אם ??? או שיש עוד דרכים לפתור את הבעיה ??? או שאתם חושבים שהבעיה זה לא התחממות??? אולי לנקות אבק אם כן איך אני מוציא אבק ממאורר??ואםה זה יעזור בכלל תודה רבה לעוזרים נ.ב. יש לי אינטל 2600 רדאון 9600 SE אם צריך עוד משהוא תגידו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by chlop,

יש לי Windows XP Home בכל פעם שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, בדיוק כשמופיע הלוגו של וינדווס (http://www.georgescomputers.50megs.com/images/winxp_rc1_rev_02.gif) נוצר BSOD עם ההודעה STOP: 0x0000007B (0xF894C528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) זה קורה לי גם כשאני מנסה להכנס למצב בטוח. סרקתי אותו עם אנטיוירוס, בדקתי אם הוא פגום, וניסיתי לתקן אותו עם ה Recovery Console, אבל ללא הצלחה. כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא פיזית העתקתי את התוכן לכונן אחר, אבל כשאני מעלה את Windows דרכו מופיעה אותה בעיה. אני לא רוצה להתקין הכל מחדש. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AGK,

במבחן במחשבים יש לי 2 שאלות שאני מתקשה בהם אשמח אם תעזרו לי! 1.0 כדי למנוע תופעת פרגמנטציה בדיסק קשיח באופן נרחב מה נבצע ? א. נניח את הדיסק קשיח במארז במקום מאוורר היטב עם זרימת אוויר. ב. ניצור מערכות קבצים בעלי קלסטרים גדולים ככל האפשר. ג. נתזמן פעילות איחוי בהתאם לתדירות שינוי הקבצים במערכת. ד. ביצוע אתחול לדיסק קשיח כל תקופה והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. 2.0 לאחר איפוס ה- BIOS מה הם ערכי הזמן שיוצגו למשתמש כברירת מחדל במערכת ? א. תאריך ושעה של האיפוס האחרון שבוצע ע"י המשתמש. ב. תאריך ושעה של התקנת רכיב ה- BIOS בלוח אם. ג. תאריך ושעה של העדכון אחרון של תוכנת ה- BIOS ע"י היצרן. ד. תאריך ושעה סתמי שנבחר ע"י המערכת.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היום קניתי מחשב חדש עכשיו קניתי הארדיסק חדש והכל טוב ויפה את 2 הישנים שלי העברתי למחשב אחר מתוך 2 ההארדיסקים הינשים שלי פירמטתי רק 1 © ואילו את (g) לא פירמטתי התקנתי את המערכת הפעלה, הכל טוב ויפה עד שבדקתי מה עם כונן G הישן שלית בדקתי והוא לא זיהה אז עשיתי להארדיסק פארטישן ללא פורמט ועדיין הוא לא מזהה ומבקש פורמט ואני ממש חייב את החומר על הכונן הזה !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by han zon,

שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו, ווינדוס 10, עם מסך מגע שאמור להסתובב אוטומטית (כמו בסמארטפון), אלא שניתן גם לסמן בהגדרות של המסך את האפשרות "נעל סיבוב", ואז המסך לא מסתובב. לצערי בהגדות מסומנת האפשרות "נעל סיבוב" מבלי שניתן ללחוץ עליה ולבטל אותה... (צורף צילום מסך) אודה מאוד לעזרתכם!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by orior,

נתחיל במחשב: ATHLON XP1800 GA7VTXP (VIA 4IN1 האחרון מותקן) CHAINTECH GEFORCE 2 TI (23.12 מותקן) 256DDR בד"כ אין לי שום בעיה במשחקים חוץ מלעיתים נדירות הINFINTE LOOP הידוע לשמצה. אבל היום ארחתי משחק, וכל עוד היינו 3 אנשים הכל זרם בסדר. ברגע שנוסף עוד בן אדם פשוט המחשב נכבה ועשה RESTART. זה קרה פעמיים - בפעם הראשונה ישר שנכנס הבן אדם הרביעי ובפעם השנייה דקה-שתיים אחרי. קשה לי להאמין שאני לא יכול לארח יותר מ-2 אנשים נוספים (אני בADSL) ואם זה עוזר לפענוח המשחק הוא RED FACTION... יכול להיות שזה קשור לFAST WRITE שבENABLED? (הכרטיס מסך תומך בזה) אולי זה בגלל שזה מודם USB? כרגיל רעיונות ייתקבלו בברכה... (כמה צרות יש עם המחשבים האלה :-/)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי לאחרונה המחשב עולה רק בפעם השניה / השלישית, בפעם הראשונה שאני מדליק אותו יש מסך כחול לחלוטין(כאילו המסך לא מחובר), עושה ריסט, עולה רגיל ועובר את הטעינה של הווינדוס, ואז מסך שחור הרבה זמן - עוד ריסט, ואז עולה כרגיל. בריסטים עצמם בשיגרה אין בעיה המסך מחובר בHDMI כל דרייברים מעודכנים , וגם עידכונים של המערכת הפעלה. (WIN 7 64BIT HOME PREMUIM SP1) Q9550, 12GB RAM, HD4850 ,Gigabyte GA-EP45T-UD3LR, KINGSTON SV300S37A120G רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by saarxee,

שלום לכם. אולי תחשבו שזה לא אמיתי, אך אני באמת מתכוון לזה. בכל פעם שאני מדליק את האור בחדר שלי, המחשב משמיע מן צפצוף כזה כאילו הכנסתי USB והוא זיהה אותו. כמו כן, במידה והמחשב מכובה, ואני מדליק את האור, גם נשמע צליל קטן, למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by שיר אור,

שלשה נגני סאנדיסק MP3 מתו לי בזה אחרזהבאופן מוזר ביותר. מתו - פרושו שאין לי אפשרות להדליק אותם גם אחרי שעות של הטענה (גם הטענה לא דרך המחשב) שניים מהם לא מזוהים בכלל כשאני מחברת אותם למחשב עם USB ואחד נותן הודעה שצריך לאתחל את המכשיר אולם תהליך האיתחול נכשל כל פעם. מה זה? המחשב "שורף" כביכול את הנגנים? זה ענין של דרייבר? מה עלי לעשות?? מאתרסאנדיסק לא החכמתי הרבה. תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by berner,

לתשומת ליבך! MAJER יש לך 1 הודעות פרטיות שלא קראת, לחץ כאן כדי לראות. × שלום לחברי הפורום בצעתי הפעלה מחדש למחשב וקבלתי הודעה הבאה "This driver release to failure" מה עלי לעשות לתיקון הבעיה בברכה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, המצב הוא כזה. התקנתי כרטיס מסך שני (PCI) במחשב שלי לצד ה geforce 2 GTS שמחובר ל AGP מן הסתם. הפעלתי מחדש את המחשב וXP מזהה את הכרטיס אבל לא מפעיל אותו, זאת אומרת אני רואה אותו במאפייני חומרה אבל ב device status כתוב This device cannot start. Code 10. כמובן שהכרטיס לא מציג שום דבר. הכרטיס עובד 100% כי כאשר שמתי בביוס שהמחשב יעלה מכרטיס PCI אפשר היה לראות את הביוס עולה והכול עד המסך של XP שבו פשוט ראיתי מסך שחור בלי כלום. ניסיתי להחליף סלוטים, לא עוזר. אם מישהו יכול לעזור אני הודה לו מאוד שכחתי: הכרטיס הוא ATI RAGE PCI

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by asafchik,

היי, לאחרונה קניתי שלושה מחשבים והרכבתי אותם לבד, בדיוק אותו דבר. שניים מהם עובדים מעולה, אבל לאחד מהם יש תופעת לוואי שאני לא בטוח שקשורה להרכבה, כי היא חלה בערך חודש אחרי הקניה. בעת כניסה לכל משחק (שזה מרגע הכניסה לכל משחק בערך, אפילו דיאבלו 3, שהוא לא כבד), עוד לפני שמתחיל המשחק (!) המאווררים שלו מתחילים לעוף באוויר, בזמן שהשניים האחרים נשארים בשקט מופתי גם לאחר שעות משחק ארוכות. עכשיו מילא זה היה מסתיים, מספיק שנכנסתי למשחק ל-2 דקות ויצאתי - המאווררים שנדלקו ימשיכו כך עד לא ידע. המחשב בכלל לא מתחמם, הוא לא מספיק אפילו לחשוב על חימום. בראונד ראשון של משחק הוא מניע למקסימום ומשם זה נשאר ככה. יותר מזה, הוא אפילו קר (!) במידה מסוימת בגל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Stastyle,

חזרתי היום מהצבא ובישרו לי כי המחשב תקול..כל הזין. הממצאים הם כאלו - ספק כח תקין (ג'ימפור החוט הירוק עם - מדליק את כל המאווררים כולל אלו של הספק) החדש המרכזי הוא הלוח אם, בגלל שניסיתי גם לנתק את הכפתורים של ההפעלה ולהדליק עם כפתורים אחרים ולא עזר ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים והסידירומים, ניתקתי את כל הכרטיסים - זכרונות וכרטיס מסך למישהו עוד רעיונות לשלילת התקלות ו\או קביעה שלהם? המפרט הוא להלן: E6300 Gigabyte GA-945P-S3 2gb twinmos Radeon X1950pro תודה, סטס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת איך לבטל את כל התוכנות שעולת שפותחים את המחשב (כמו: אייסייקיו, מסנג'ר וכו'...) תודה מראש, אלון 8)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה. לאחר שפרסום הנושא בפורום רשתות לא הניב תגובות, אני מפרסם אותו כאן.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by almor12,

יש לי מחשב נייד של סמסונג מסידרה 5 בדגם--NP530 ומה שקורה היה על המחשב וינדוס 8, והחלטתי להחליף את הוינדוס לוינדוס 7, אחרי שפירמטתי את המחיצות, והתקנתי את הוינדוס 7, המחשב מאז נתקע על הBOOT MENU. אני בוחר את הכונן הקשיח שלי, ועדיין הוא מחזיר אותי לBOOT MENU. ניסיתי להחליף לכונן אחר שיש לי בבית, ומנסה להתקין את הוינדוס 7 והוא עדיין מחזיר אותי לשם. הבעיה שאין לי אפשרות להתקין וינדוס 8 חזרה, מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן כולם, קצת פרטים... לאחר שבשבוע שעבר קיבלתי מחשב ישן לפירוק לצורך שידרוג המחשב (הגם מאוד ישן) שלי, פירקתי את המחשב שלי ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור . הרכבתי למחשב שלי כרטיס זיכרון נוסף (יש לי עכשיו שלושה כרטיסים של 128 במקום שניים שהיו לי בעבר) והחלפתי את הכרטיס שהיה לי (G force2mx200 32 MB) בכרטיס שהיה במחשב לפירוק (Gforce2mx400 64MB). בקיצור, הפעלתי את המחשב והווינדוס לא עולה. עולה לי הודעה שחסר קובץ או שהוא פגוע (file missing or currupted): system32/DRIVERS/pci.sys מישהו יכול לעזור לי בבקשה????

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by pazer005,

אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את היציבות של הספק כוח ואותו דבר, תוכנה שתבדוק את כל רכיבי הלוח אם האם אתם מכירים תוכנה כזאת? בנוסף רציתי לדעת אם bad sectors יכולים לגרום לקריסת המערכת

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש י לוח אם של shuttle bx 440 ab61 ומה שמעצבן אותי בלוח הזה שאני לא רותה את הטמפרטורה של המעבד ומה המהירות סיבוב של המאוור ויש לי שאלה?? אם אני יעשה שידרוג לביוס אני יראה את המהירות של המאוור ואת הטמפרטורה של המעבד??? אבל רק מישהו שיודע ב100%

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לאחר שהביוס רץ מופיע מסך שחור עם קו תחתון מהבהב והמסך נשאר במצב הזה. סרטון מצורף http://sendvid.com/o1dhkl6z ניסיתי לנתק את הארד דיסק וכונן DVD בשביל לראות אם אחרי ריצת הביוס תופיע ההודעה שאין שום התקן מחובר לאתחול אבל ההודעה לא מופיעה בכלל והמסך שמופיע זה המסך השחור עם הקו תחתון מהבהב חיברתי את הארד דיסק למחשב אחר ויש גישה למידע. עדכנתי גירסת ביוס דרך USB ועדיין לא עזר. הודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים