עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ziv_o,

שלום יש לי מחשב נייד של HP והשנאי שלו נשרף ואני לא מצליח למצוא מקום לקנות חדש המפרט שלו הוא כזה: Input: 100-240V ~ 2A(2A) 50-60Hz Output: 18.5V (18.5v) --- 6.5A (6.5a) 120W כיוון שהמחשב הוא יד שנייה גם אין לי אחריות ככה שגם אם רציתי לשלוח לHP זה לא יתן כלום אם יש למישו פיתרון אני אשמח מאוד לשמוע עליו! תודה רבה מראש לעוזרים! ??? ??? ??? :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Shto,

יש לי בעיה קצת מוזרה בוינדוס 7, בעת גלישה רגילה ושימוש במחשב, השפות משתנות לי אוטומטית... לדוגמא: אני עכשיו מקליד באנגלית, פותח עמוד חדש השפה עוברת לי אוטומטית לעברית (ולהפך). בדר"כ זה לא אמור להפריע פשוט משנה רגיל ALT + SHIFT וממשיך להקליד. אצלי הבעיה, שזה משנה לי את השפה ליד השעון נגיד מאנגלית לעברית (אני רוצה להקליד בעברית), זה מראה לי את השינוי ואת הסמן בעברית אבל בפועל המקלדת ממשיכה להקליד לי באנגלית. לא משנה כמה פעמים אני אנסה לשנות שפה דרך המקלדת או דרך ההגדרות עצמן זה לא משנה לי את השפה... אני מקליד באנגלית זה מראה באנגלית, מקליד בעברית זה מראה לי גם באנגלית. עשיתי ניסוי, פתחתי מקלדת וירטואלית בדף תרגום של גוגל ובמקלדת שיניתי את השפה לעברית והקלדתי עם העכבר ב…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, התקנתי את המדפסת עם דרייברים חדשים. החלפתי ראשי דיו. החלפתי מדפסת. כלום! המדפסת לא מדפיסה בשחור, וצבעוני גם מאוד לא טוב. חשבתי שאולי זה קשור למערכת הפעלה? ידוע לכם משהו? תודה, יונתן.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by amitt_22,

שלום לכולם אני חדש בפורום. יש לי win XP אתמול הדלקתי את המחשב כשלפתע קפצה לי ההודעה: widows cuold not start because the following file is missing or corrupt: windows root\system32\ntoskrnl.exe plz re-install a copy of the above file מה אני אמור לעשות?? לא נתקלתי בדבר כזה לפני כן יש לי המון דברים חשובים לא מגובים במחשב!! אני לא רוצה פירמוט :\ תודה לכל העונים אגב, אין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by morx,

היי שנה טובה וחג שמח! יש לאח שלי לוח אם GA-X99-Ultra Gaming בעיקרון המחשב האחרון שלי היה סוקט 775 מאוד לא משוכלל יחסית להיום. היום יש עכבר בביוס זה אומר הכל חחחח.. בקיצור פעם לא היה יותר מדי מה לשנות. היום זה נהיה מטורף התפריט שם. הבעיה המרכזית שלי זה שהמחשב עולה ממש ממש לאט ויש שם הבנתי FAST BOOT. השאלה אם זה הורס או משהו (?) הייתי אצל חבר שהמחשב עולה אצלו תוך איזה 2 שניות.. ככה עשו לו הוא לא מבין בזה. האם יש איזה משהו נוסף שצריך לדעת או שפשוט לעשות לו איפוס ולהשאיר ככה. (שיכול להיות מועיל גם למערכת הפעלה W10 X64) תודה מראש.

6. Started by TaMiRn2,

המחשב שלי לא נדלק. היה לי מסך כחול לפני שזה התחיל ואז המחשב נכבה ומאז הוא לא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה שומעים את המאווררים אבל אפילו אין גישה לביוס. כלום. אין סיגל במסך. אני ממש נואש אני כותב מהמחשב של אח שלי... אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. תודה.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by DragonPokemonFan,

אני משדרג את המחשב שלי כרגע, בהתחלה רציתי לשים 32 ואז להוסיף בעתיד אבל אמרו לי שאתה לא יכול להוסיף בddr 5 וכל פעם שאתה רוצה אתה צריך לקנות קיט חדש מההתחלה, אז השאלה שלי האם לשים 64? בהתחלנה חשבתי 128 אבל אמרו לי שזה סתם יאמץ את המעבד, כדאי לי להתקין שניים של 32 כל אחד וזהו?

8. מזה כמה חודשים בכל פעם שאני מעלה את המחשב המאורר האחורי מרעיש מאוד עד לבערך השלב שבו כל התכניות שבהפעלה עולות ששם הוא חוזר להיות שקט. כשהוא מרעיש הוא מרעיד את כל המארז ונשמע קצת כמו מנוע.. תיפופים על האזור לא כדאיים למרות שהם משקיטים אותו לפעמים עד לעלייה הבאה וזה לא פתרון לטווח הארוך ולא כדאי לעשות אותו ולכן אני מוותר עליו. ניסיתי לפתוח את המארז ולראות אם משהו שבור במאוורר אך הוא לא שבור. ניסיתי גם לבדוק איך לשמן אותו כמו שיש באחד המדריכים באתר אבל אין לו איזה פתח קטן לשימון כמתואר במדריך אלא רק אזור קטן שרואים את הסליל שם ולא ידעתי אם לשמן או לא ובסוף לא שימנתי כדי לא סתם לפגוע במשהו. מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייח המחובר לראוטר של בזק. הראוטר הקודם היה rotal-rta 1025wשל בזק ולא הייתה בעיה להתחבר אליו ברשת אלחוטית עם מחשב נייד. החלפנו את הראוטר ל (wireless/N (netgear. כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד, אני מקבלת הודעה: windows אינו מצליח להתחבר לרשת, החלון עם בקשת הסיסמה אינו מופיע כלל. במחשב הנייד יש לי windows xp בעברית. מה צריך לעשות? בתודה, גילה. ???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by re5pect,

שלום! אם זה לא שייך לפה, תעבירו אני אצל חבר, ויש לו XBOX מוסב, המכשיר נתקע והנורית שלו מהבהבת בצבעי אדום וירוק, המכשיר לא מראה כלום על המסך. אין בעיה של התחממות, אודה לכם אם תעזרו לי או תפנו אותי למקום שיוכל לעזור לי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by alex542,

לאחרונה החלפתי לוח אם והפאנל הקדמי לא עובד(usb עובד אודיו לא). בדקתי בספרי ההוראות וכנראה יש שינוי כלשהו בחיבור של הפינים. השמאלי של הישן והימני של החדש. איך אני צריך למקם את הפינים בחדש? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Shpitz316,

יש לי בעיה כבר כמעט שנה עם ווינדוס אקס פי שלאחר שימוש של מספר שעות (3-4) פתאום חלונות לא נפתחים לי (מכל הסוגים, בין אם זה חלון רגיל או Popup נורמלי לחלוטין) עד שאני סוגר משהו קיים, בדרך כלל חלון של Internet Explorer שהיה פתוח לפני הופעת הבעיה, אבל אז התקלה חוזרת שוב אחרי שעה בערך. עוד מאפיין של התקלה הוא כשלוחצים כפתור ימני על הDesktop מקבלים תפריט מצומצם ולא את התפריט המלא (עם "Refresh" ו"Properties" וכו') שמקבלים בדר"כ מלחיצה כזאת, ואם לוחצים כפתור ימני בתוך חלונות אחרים (Internet Explorer, Visual Studio etc.) לא נפתח בכלל תפריט. ניסיתי הרבה גירסאות של Windows SP2. תמיד אותה הבעיה. בVISTA זה לא קורה אבל זה לא עוזר לי. מישהו אולי שמע על התקלה הזאת פעם או יודע איך לפתור א…

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  13. ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשבף פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ראשונה שעש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by bg01,

רק נורת החיוי במארז. יותר מזה כלום. אם לא היה זקם למסך , היה רושם no signal, אך כאשר הוא מחובר למחשב המסך לא רושם כך, אלא יש מסך שחור בלבד. רק כאשר מנתקים מהמחשב , רושם no signal. האם זה הספק? אם כן איך הנורית עובדת? ואם זה המעבד מדוע הbios לא עולה בכלל? בתודה...

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  15. שלום רב, מדובר במחשב בן כמעט 9 שנים, מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון, כונן של 40 ג"ב שמריץ וינדוס XP. לפני כמה חודשים החלה תופעה של קריסת המערכת. מה שקורה שאני עובד על המחשב, פתאום מתקבלת הודעת שגיאה כחולה, ותוך שנייה אחת ההארד דיסק נכבה, המערכת קורסת ועושה ריסט באופי מיידי, ואח"כ בשלב ה- BOOT הוא נדלק שוב והוינדוס עולה כרגיל. בנוסף המחשב פועל באופן איטי מאוד יחסית למה שהיה פעם, וכמו כן נתקע לעיתים קרובות. במצב כזה ניתן להזיז את סמן העכבר כרגיל אבל החלון שבו אני עובד תקוע עד שמשתחרר לבד אח"כ שוב. לגבי הניסיונות שלי: 1. המאווררים פורקו, נוקו ושומנו ע"י WD40, פנים המארז נוקה ע"י ספריי דחוס בלחץ אוויר. -כל הפעולות הבאות נעשו במצב בטוח- 2. בדיקת וירוסים ע"י תוכנת אנטי ויר…

16. Started by Mustang,

המפרט: מארז HEC 6A19b ספק HEC 450W מעבד INTEL PENTIUM D 3.0 DUAL CORE X2 830 775 לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-PRO כרטיס מסך gigabyte 7800 GT שתי זכרונות DDRII 667MH 512 MB דיסק קשיח WD SATAII 200GB 7200RPM 8MB קיצור ברגע שאני מריץ F.E.A.R או CS ישר המחשב מתחיל לעשות רעש קודח שפשוט מטרף את השכל יש סיבה מיוחדת? אני כבר לא מפעיל CS בגלל הרעש!! תודה לעוזרים :]

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by Chaos-Soul,

אז הבעיה היא כזאת: בבעלותי כרטיס מסך:Voodoo4 4500 עם 3DFX DRIVER . לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS XP (הווינואס הקודם היה ME ) , וניסיתי להתקין משחק על המחשב! עד כאן הכל טוב , אבל שאני מפעיל את המשחק נפתח לי מסך כחול על כל המסך וכתובת לי שם שיש בעיה ב- 3DFX או משהו כזה ,והמחשב עושה באופן אוטמטי ריסטרט! ד"א המשחק מתאים לכל הדרישות של המחשב שלי כולל הווינדואס

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by yaniv526,

שלום לכולם! אז ככה, יש לי מעבד AMD Athlon 3200+ במהירות של 2200 MHZ. היום היתה לי הפסקת חשמל בבית בזמן שהמחשב עבד ולאחר שהדלקתי אותו שוב, להפתעתי הופיעה לי הודעה כשהמחשב עולה " YOUR CPU IS UNWORKABLE OR MAY HAVE CHANGED" ןכעת מופיע לי בביוס וכשהמחשב עולה, שיש לי Athlon 1100 ,מהירות בבס של 1100 MHZ..... מה אני עושה???? נכנסתי לביוס לבדוק את הנתונים של המעבד, וראיתי שעכשיו הCPU הוא על USER DEFINE (לפני זה ,זה לא היה ככה) והנתונים הם כמו שהיו מקודם,כלומר כמו של ה3200+ (200MHZ ומכפלה של 11.0 שאמורים לתת לי 2200 MHZ)..פרט לזה שכתוב שם שהמעבד הוא AMD 1100 (ואת זה לא ניתן לשנות מהביוס).. . עצות למישהו??יש דרך לאתחל את המעבד? מה עושים? נ.ב המחשב עובד, והווינדוס עולה אח"כ.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  19. מי יכול להסביר לי איך זה קרה:

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  20. אהלן קניתי מחשב חדש עם לוח ma74gm-s2 מעבד AMD athlon עם זיכרון 2gb kingston valueRam שמפעילים את המחשב, הוא נעצר בשלב ה BIOS (המסך השחור בהפעלת המחשב) למשך כ-30-60 שניות ואז ממשיך לפעול כרגיל לגמרי והכל עובד בסדר גמור. נראה שרשום אחרי ההשהיה בדיוק משהו לגבי shared memory בכתב לבן אני מניח שזו הקצאה של הזיכרון לכרטיס מסך on board מה יכול לגרום להשהיה כזאת? זה די מעצבן זה מחשב חדש תודה רבה

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by look-GOD,

אז ככה אני כבר שבוע מחפש באיטרנט תשובה לשאלה שחשבתי שנורא פשוטה אבל מסתבר שזה סוד מדיני של NVIDIA... ??? איזה מזל שנזכרתי שיש את הפורום באתר הזה עם כול הגאונים שיודעים הכול האם אפשר לחבר שתי כרטיסי מסך שונים ב SLI בואו נגיד דור של 8800 עם 6800? או אם אני יכול לחבר 8800 עם 8600...? או אם אני יכול לחבר 8800 320MB עם 8800 640MB|??? כי אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך חדש או ישן ואז לחבר אילו את הדור הבא של NVIDIA שיצא אלוהים יודע מתי... תודה מראש אני.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  22. לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים פתאומיים בלי שום קשר אפילו שהמחשב לא נמצא במאמץ העלתי לכם קובץ את קובץ ה minidump האחרון ןאשמח אם תבדקו אותו כי אני לא מתמצא בדברים האלה ופוחד להרוס ... תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  23. היי אני בבעיה קטנה ומוזרה יש לי כונן E שמאז ומתמיד זה כונן של כל מיני דברים C זה כונן מערכת ותוכנות, E {אין לי D} זה כל מיני דברים אחרים שלי יש לי וינדוס 7 אני ניכנס למחשב שלי, מופיע לי 48.6 NB בשימוש. אני ניכנס לכונן והוא ריק, בדקתי בהגדרות תקייה, וסימנתי שיציג לי תוכנן מוסתר, וזה לא עזר, מעניין אותי מה מסתתר שם, יש למישהו מושג מה עושים לסדר את הבעיה הזאת תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eli1024,

הטיפ הוא : לא להשתמש ב-WD 40 לשמן מאווררים במחשב או כל סוג של שמן , הדרך הכי טובה היא לשים גריז עכשיו אני אסביר איך הגעתי לזה אז ככה: נתקלתי לפני שבועיים בסרטון שמסביר אין לשמן מאווררים אז החלתתי לשמן את המאווררים במארז והספק שלי כדי למנוע מהם נזק בעתיד לפני שבתחלתי צפיתי בעוד כמה מדריכים וכולם השתמשו ב-WD 40 אז פעלתי לפי המדריך ושהדלקתי את המחשב היה רעש של חריקות קטנות לאחר הרבה פירוקים והרכבות החלתתי לשים גריז אז פירקתי את המאווררים לחלקים ניקיתי את השמן ושאמתי מעט גריז במקום ועכשיו המחשב שלי שקט כמו ביום שקניתי אותו מה שמעצבן הוא שכל המדריכים מסבירים להשתמש בשמן וזה גרם לי לסיוט לא קטן אז עדייף לקנות גריז ב-30 שקל או להסיג מהמכונאים מעט מאשר להתעצל ולהישתמש …

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by davidreznic,

קניתי לא מזמן מחשב חדש. ויש לי שני כונני DVD בחיבור IDE, לאחרונה אני מרגיש איטיות בעבודה שוטפת, לא משחקים. ויש לי הרגשה שהכונן DVD לא עובד טוב. קורה שאני מכניס דיסק, וכשאני לוחץ עליו ב"מחשב שלי" הוא כותב שאין דסיק. בדקתי את זה עם כמה דיסקים. בדקתי את המעבד והזיכרון עם S&M ולא היו בעיות על 100% מאמץ לנסות לנתק את הכונן הבעייתי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.