עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, אני בעל ידע לא קטן בהתקנות ורכיבים. עם זאת, אין לי ניסיון עם I3 וכרטיס מסך האונבורד שלו ואני מניח שמכאן הבעיה.. אז ככה, לוח של אינטל מדגם DH57JG. זכרונות 4G של מושקין, מעבד I3-540. העניין הוא שהתחלתי לבצע היום התקנה של W7, הכל הלך טוב ויפה עד שהגעתי לשלב של בחירת שם היוזר הראשוני/שם המחשב - משם הגיע המסך PREAPARING YOUR DESKTOP ואז פתאום REBOOT עצמאי.. העניין חזר על עצמו מספר הפעלות כאשר ניסיתי לעשות אלימינציה, לשנות משתנים בביוס (הנחתי שמדובר בבעיה עם ה ONBOARD) והחלפתי את מיקומי הזיכרונות/ניסיתי לעבוד עם סטיק בודד וכהנה וכהנה. משלא התקדמתי לשום מקום, ניסיתי לחזור ל SETUP. המחשב התחיל לעשות את הריסטרט כבר בשלב ה WINDOWS STARTING. מאותה נקודה הוא לא חזר יותר לבעיה הר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by liores121,

רכשתי עכבר חדש , חיברתי למחשב והתקנתי את החומרה. העכבר לא עובד כראוי, נתקע ובקושי מגיב. המחשב חדש אין בעיה עם כניסת הUSB, העכבר תקין - עובד מעולה במחשב אחר. איך אני מסדר את הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by airforce,

שלום רב, לאחרונה אני חווה הקפאות מסך בהם אני לא יכול להזיז את העכבר והתמונה לא זזה אבל הסאונד ממשיך להתנגן. הפעם הראשונה הייתה עם יוטיוב, אני צופה בקליפ ופתאום המחשב נתקע אך הסאונד נשאר. עשיתי ריסט והכל חזר לתפקד כרגיל אחרי תקופה קצרה, בצעתי שידרוג לiTunes אני לוחץ לפתוח אותו וזה קורה שוב אבל המחשב חזר לעצמו. והשאלה שלי היא מה גורם לו לכך? כל הדרייברים/עדכוני מערכת מעודכנים (כולל Bios). וזה המחשב : Intel Core i7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 970 4GB 1TB SSD Samsung Evo 840 1TB WD 750W ספק ומערכת קירור מים למעבד. Windows 8.1 pro האם פירמוט נזקק כאן? (הכל מתפקד כמו שצריך). תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 34N1A1N79,

היי, אני ממש בבעיה עם המחשב (יש לי וינדוס 7 64 ביט) מחקתי אתמול קבצים זמניים של תוכנות אדובי (יש לי את כל התוכנות הכבדות)מהאפליקציה שלהם, ועכשיו שעולה לי המחשב אני מקבלת הודעה כזאת שצירפתי, העניין שהוא שגם ככה המקלדת והעכבר לא מגיבים תמיד שהמחשב עולה לוקח להם איזה 2 דקות עד לתגובה, ועכשיו זה כבר פי 5 או 6 מהזמן, היום לקח איזה 10 דקות עד שהמקלדת הגיבה בכניסה למחשב, הכל בסדר עם עכבר והמקלדת, הם חדשים יחסית וגם ניסיתי עכבר אחר אז זה לא קשור לעכבר, אבל מה שכן, העט עם הלוח טבלט שלי עובד ...ז"א בתזוזה של עט עם טבלט הוא כן מגיב בכניסה למחשב, אבל העכבר והמקלדת השונים לא מגיבים ולוקח להם זמן , כאילו שזה פקודה אחרת, , אשמח לדעת אם מישהו יכול לעזור, תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Avidtor,

כבר המון זמן אני חווה קריעת מסך,ולא מצליח למצוא פתרון. הינה הדברים שעשיתי עד כה: 1-דרייברים מעודכנים של אנוידיה V353.82 2-בלשונית global setting ניסיתי לבחור את האפשרויות - vertical sync on \off\adeptive half refresh rate\adeptive\ 3-לGTX 970 מחוברים 4 מסכים בכולם יש קריעת מסך(פירוט מסכים למטה בחתימה) 4-הקריעה מתרחשת בהצגת סרטים רגילה וגם ביוטוב למשל(אין אפשרות לבדוק עם משחקים כרגע) 5-אם זה משנה-המסכים מחוברים בכבל DVI/DISP PORT/HDMI,כך שזה לא בעיה בכבלים. 6-מריץ WIN 7 עם עדכונים אחרונים 7- כל המוניטורים נמצאים על 60 הרץ(אין אפשרות אחרת לבחור) אשמח לעזרתכם ,תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי תשתית בזק וספק 012. אני כבר בתחום הגיימינג כבר כמה שנים ומי שהוא גיימר כמוני יודע כמה כל פינג קריטי במשחקים תחרותיים. הבעיה כבר קיימת הרבה מאוד זמן (לא אקראי או חד פעמי). הפינג שלי לחו"ל באופן שגרתי הוא 75 נניח בשרת מאוד ספציפי שזה בסדר גמור אבל משום מה כמעט כל יום בשעות הערב בדרך כלל הפינג קופץ לאיזור ה 150 וכמו כן אינו יציב כלל (חווית משחק הורסת ולא מהנה). הקטע המוזר הוא שבCMD כאשר אני מריץ פינגים על השרת הזה ובכל שרת אחר לחו"ל, הפינג נראה נמוך כרגיל ויציב. (אפשר לשלוח תמונה במקרה הצורך אבל נראה לי זה ברור). סביר להניח שזה בעיה בספק או בתשתית, ואם כן זה סיפור לפנות אליהם כי כנראה הם לא מבינים בכלל בנוגע לזה... תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. טוב קניתי מחשב חדש עם לוח עם abit ip35-e חיברתי הכל טוב ויפה בא להדליק, נדלק אבל לא מראה כלום אחרי כמה בדיקות הוצאתי את הג'מפר של הלוח אם איפסתי את הלוח ואז המחשב התחיל לפעול שמח ומאושר אני מתחיל להתיקן את הוינדוס מגיע לשלב שהוא צריך לעשות restart ראשון הוא שוב נתקע בboot שוב פעם איפסתי שוב פעם עבד, הצלחתי ככה פעם אחרי פעם לעשות את זה ולהגיע לוינדוס עם אינטרנט בשביל לשאול למישהו יש מושג למה המחשב לא מצליח לעשות לעצמו ריסטרנט או יותר נכון למה הוא נתקע בבוט אחרי הראשון? בנוסף המחשב גם מתחיל מוזר, בהתחלה הוא מתחיל לכמה שניות מתכבה וכמה שניות ושוב מדליק את עצמו (קורה גם במקרים שהוא עולה בסוף וגם באלה שהוא לא ) אני ממש צריך ומבקש שמישהו ינסה לעזור לי כי זה ממש מעצבן אותי כל ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Bone-Breaker,

לפני כמה ימים אחי הכניס לUSB כבל של מצלמה דיגיטלית וישר המחשב נכבה. מה שקורה עכשיו זה שמדליקים את המחשב יש חשמל והמאווררים פועלים אבל לא רואים כלום במסך. איך אני יודע איזה חלק הלך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Sus Ta,

יש לי מעבד רייזן ושמתי לב שכל פעם כשה אני פותח כרום הוא גורם למעבד לעבוד הרבה יותר ממה שהוא אמור . זה קשור למעבד שאין לא תאימות עם הדפדן? כרום כי עם אקספולרר הוא בקושי מתאמץ .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iveco,

כונן קשיח PATRIOT BRUST 120GB - ACHI ________________________________________ עשיתי בדיקה לכונן SSD ויש מלא נפילות בכתיבה וב HDD TUNE BRUST RATE אפילו בכונן המכני ה BRUST RATE מראה ביצועים גבוהים יותר

11. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה אני מקבל תמונה עם גלים כאילו יש הפרעות של קליטה ניתקתי את האנטנה מהטלוויזיה אך זה לא עזר למישהו יש עצה אייך אני מעלים את התופעה הזו אולי קיים איזה פילטר שמעלים את זה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הסיפור הוא כזה חבר שלי הכניס את ההארד דיסק שלו להקפאה!(לאחר ששבק חיים) אח"כ הוציא אותו מהקפאה והוא חזר לעבוד האם זה הגיוני? אם כן מזה עושה להארד דיסק?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי מארז קיסר 3 על המארז יש 2 חיבורי יו אס בי ועוד כמה דברים... בקיצור צריך לחבר ללוח את החיבורים הנ"ל כדי שיפעלו כמובן אבל...... על הלוח שלי יש 2 מקומות ליו אס בי וכול מקום זה שם אחר USB56 USB78 מה ההבדל בניהם? אך אני ידע לאן לחבר אני מצרף כאן תמונה מיתוך החוברת של הלוח...אולי תבינו ותעזרו לי....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yot,

when my PC is starting there are some software that stuck him. when i press Ctrl+Alt+Del i see that the CPU Usage is on 100%. what to do?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by עמוסס,

היי זה נראה שמאז שעברתי לחלונות 10, הדיסק קשיח עובד קשה יותר (אני לא זוכר אם לפני כן (חלונות 7) גם הייתה את הבעיה הזו. זה קורה בזמן העבודה עצמה. בעקבות חיפוש באינטרנט, ביטלתי 2 סרביסים: superfetch ו windows search אבל זה לא ממש שינה משהו. כשמסתכלים ב task manager הסיפיו די נמוך (במקרה הכי גבוה הוא מתחת ל 10%) ולכן זה לא נראה שאפליקציה מסויימת גורמת לזה אלא משהו אחר. יש לי 8GB RAM ו 15GB pagefile. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות או לפחות איך אפשר לגלות מה גורם לדיסק קשיח לעבוד שעות נוספות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. עברתי דירה לא מזמן וזאת פעם ראשונה שאני מחבר את הכל ולפני זה רציתי לנקות את המחשב מאבק. אתמול בלילה פתחתי את המחשב כדי לנקות ועזרו לי פה בפורום לגבי איזה כבל שהתנתק והכל סבבה, היום בבוקר קמתי כדי לחבר את הכל לחשמל עם המסך ולראות שהכל עובד פיקס אבל יש בעיה. המחשב עובד, המסך עובד אבל אני לא רואה כלום על המסך רק שחור. אני לא יודע אם זה קשור אבל על הלוח אם יש נורות אחת מהן דולקת בצבע אדום והשנייה בירוק, עכשיו אני לא זוכר אם זה היה פעם. יכול להיות שזה קשור לזה? על הדיסק של הדרייבר שלי כתוב לוח אם Intel Desktop Boards DQ45CB and DQ45EK

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by motkesabari,

יש לי לוח asus crosshair iv formula ורמקולים MICROLAB M-500 5.1 בהגדרות במחשב הכל כמו שצריך להיות על Surround 5.1 השאלה שלי היא האם כשכל המערכת מחוברת ,הרמקולים האחוריים צריכים להביא צליל חד כמו הרמקולים הקידמיים או שרק צלילים ? כי כשאני מחבר את החיבור של הרמוקולים האחורים למחשב באופן הדוק אני שומע צלילים ואת הקול של הזמן נבלע כזה , וכשהחיבור סוג של רופף כזה אני שומע חד כמו ברמקולים הקידמיים .. האם כך זה צריך להיות או שיש בעיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מעוניינת להחליף את מקש הפייג' דאון למקש השמאלי מעל הטאב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד יחסית ישן core2duo 2.6gh 4gb ram כרטיס מסך בסיסי של אינטל השאלה שלי היא איזה ווינדוס עדיף עליו מצד אחד ווינדוס 10 יותר חדש ועם יותר עדכונים מצד שני ווינדוס 7 יותר מותאם למחשב מבחינת דרייברים(הדרייברים של המחשב הם לווינדוס 7 לא יצא עידכון ל10) אז מה אתם חושבים שכדאי למחשב מבחינת ביצועים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rander1,

קניתי את הכרטיס הזה http://www.asus.com/Motherboards/U3S6/#overview לא כ'כ הבנתי למה יש לו 2 חיבורים של http://www.asus.com/Motherboards/U3S6/#specifications sata צריך להשתמש בהם? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי לפניי שבוע היו ברחוב שלי הרבה הפסקות חשמל לחלקיק השניה , זה גרם למחשב להכבות כל הזמן , אבל לאחר שהחשמל חזר המחשב לא נידלק אוטמטי , בסוף החלטתי לנתק את כבל המתח מהמחשב , אבל כל הפסקות החשמל האלו קצת קילקלו את הנתב האלחוטי שלי, פשוט מההירות הגלישה ירדה , הזמנתי טכנאי של בזק והוא החליף לי נתב חדש , כי הוא טען שברקים או בעיות כאלו של הפסקות חשמל הרסו את הנתב האלחוטי , עכשיו אני מודאג מה לגביי המחשב שלי, האם זה גם קצת קילקל את המחשב, לכן אני מבקש מימכם אם יש תוכנה כזו שתבדוק טוב את תקינות לוח האם+ המעבדץ בתודה רוני

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי בייעה עם כרטיס הקול שהרכבתי על לוח האם. הבעייה היא שאחרי התקנת הדרייברים הוא עובד, ולאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מפסיק לעבוד. אז מה הבעייה פה??. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Vlad3,

יש לי בעיה שכשאני מפעיל משחק או שיש החלפה אוטומטית בפלייליסט ביוטיוב המסך נקרע לשנייה וחוזר כמו ארטיפקט אני פוחד ללא טיפול של הבעיה יהרסו לי ככה המסכים אחד 19 אינצ והשני 22 ואני משתמש בטכנולוגיה של AMD עם 5850

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רכשתי מחשב נייח (אבל יד 2) האם ככה זה במחשבים נייחים (פעם ראשונה שלי מזה שנים) שכרטיס הרשת דלוק (האור לפחות) גם כאשר המחשב כבוי לגמרי? שאלה שניה - ומטרידה יותר: אני מצליח להחבר לרשת (ז"א - קיים חיבור) רק כאשר אני מסיט את הכבל מעט שמאל (אולי בעיה של מגעים?). שמתי לב שלא מדובר בכבל, כי החלפתי לאחד חדש. האם מדובר על חופש במגעים, או שאני עתיד להתיקל בבעיה חמורה יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Ramonsito,

שלום, אני בטוח שזו בעיה נפוצה וגם ראיתי פה כמה דברים דומים, רק רציתי לוודא שהמקרה שלי גם ככה. אני מדליק את המחשב, המאווררים עובדים ושומעים שהוא נדלק אך לא קורה כלום על המסך. פתחתי את המחשב, ניקיתי אותו, הוצאתי והחזרתי את הרכיבים כי חשבתי שאולי הבעיה היא בלכלוך או חיבור לא טוב של הרכיבים אך זה לא שינה כלום. תקנו אותי אם אני טועה: המחשב נדלק - אז אני מניח שאין בעיה בספק חשמל. כרטיס מסך - גם אם הבעיה הייתה בכרטיס מסך, המחשב עדיין היה צריך לעלות משהו על המסך. המסך - תקין, בדקתי אותו והוא עובד. זכרונות - אין צפצוף התראה, ואני דיי בטוח שהם לא בעייתיים. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, בדקתי לראות שאין קבלים שרופים או נוזלים וכולם בסדר, אבל כשאני מדליק את המחשב, לא עובר חשמל לעכבר ולמקל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.