עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by הגיימר,

יש לי מחשב dell Vostro 1500 שהסוללה שלו סיימה את חייה (נטענת בשעתיים וחצי ומספיקה לעשרים דקות) עכשיו אני זקוק לבטריה חדשה דגם הבטריה הוא gk479 קישור : https://www.amazon.com/Battery-GK479-Inspiron-e1520-Laptop/dp/B001AAR9KS בקיצור מדובר בסוללה גנרית עם אישור מכון התקנים האירופאי כך לפחות נראה מהתמונה השאלה היא האם מדובר בסוללה טובה או ששמא יש להשקיע בסוללה מקורית : https://www.amazon.com/Original-Notebook-Inspiron-1520-312-0513/dp/B00J3JBSP0/ref=sr_1_11?s=pc&ie=UTF8&qid=1474029713&sr=1-11&keywords=GK479 אשמח לעזרה

2. Started by RDS,

טוב תראו... אז המפרט שלי: AMD 3800X2 1G 667 1950P זה פחות או יותר... עכשיו בזמן האחרון החלו תקיעות במחשב... אני לא יכול להגדיר שינוי מיוחד שקרה, רק אני יכול להגיד בתקופה הזאת היו הפסקות חשמל רבות (ספק ג'נרי)... אז ככה, התקיעות קורות באינטרנט, בקטעי וידאו (אני משער גם במשחקים)... כאשר זה בקטעי וידאו יש מין צליל כזה של טרררררר, ואז כלום לא מתפקד. כאשר זה באינטרנט העכבר לא זז... מה בדרך כלל גורם לכאלה מצבים? שאדע לאיפה להתחיל לפנות... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by A1eX,

אהלן. בזמן האחרון יש למחשב שלי בעיה של ניתוק פתאומי מהאינטרנט אחרי כמה זמן שהוא מחובר. אם למישהו הבעיה מוכרת או ידוע מוזמן להגיב ולתת פתרונות. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by marik,

שלום הוצאתי את הסוללה בכדי לאפס את הביוס בגלל שהייתה לי בעייה והבעייה נפתרה . והשאלה שלי כך: האם הוצאת סוללה אמורה לעשות נזק? האם צריך להגדיר את הגדרת ביוס או שאין צורך? וברגע שהמחשב עולה הוא רושם לי CPU ID 00050F משהוא יכול להסביר לי מזה? כי לפני הוצאת סוללה זה לא הייה תודה אשמח לקבל תשובה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Yoram Lev,

ה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kalda01,

דיסק פנימי מדגם TRANSCEND SSD370 בגודל 128GB לפתע נעלם מהמחשב והBIOS לא מזהה אותו יותר. החלפתי כבלים וכניסת SATA בלוח וגם ניסיתי במחשב אחר ללא הועיל. האם מה שנותר לעשות זה לממש אחריות? (הדיסק נרכש בKSP לפני כחצי שנה)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by corios4982,

אני מנסה לחבר דיסק קשיח פנימי למחשב חדש בעזרת מתאם sata ל-usb וכאשר אני מחבר ל-usb אז הווינדוס כותב לי "עליך לאתחל את הכונן בטרם תתחיל להשתמש בו" אני מתשמש בווינדווס 7 ואני רוצה סה"כ להעביר קבצים מהישן לחדש למה זה נובע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by talkats,

שלום ושבוע טוב לחברי הפורום, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי . מצורף המפרט שלו. כאשר וינדוס מותקן על הSSD. לאחרונה הוא התחיל לזוז לאט (ממש לאט) כלומר עיקר הבעיה היא בהדלקה ובכיבוי( הדלקה לוקחת כ5-8 דקות וכיבוי אותו הדבר) וכן הגעה ל MY COMPUTER ולתקיות דרך סייר ( 10-15 דקות זמן טעינה) חשוב לציין: 1 - שאני עובד עם תוכנות כבדות - אדובי למיניהן ו SOLIDWORKS- אבל הן עולות במהירות הרגילה שלהן ולא נתקעות והכל זורם במהירות התקינה שלהם כמו גם גלישה באינטרנט - כרום נפתח במהירות והכל זז בסדר. 2 - הבעיה בזמן טעינה קיימת גם כשהמחשב הרגע נדלק ואין אף תוכנה שפועלת ברקע. אשמח לקבל הצעות לפיתרון לניקוי המחשב או רעיונות / הסברים למה הטעינה של תיקיות והדלקה וכיבוי ככ איטיים- בהשוואה ללפני שנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Dubek,

שלום היום אחרי הפסקת חשמל ניסיתי להדליק את המחשב ועל אף שהוא מקבל חשמל וחלק מהרכיבים בו פועלים לא נשלח אות למסך להידלק. איך אני יכול לברר מה הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Sus Ta,

יש לי מעבד רייזן ושמתי לב שכל פעם כשה אני פותח כרום הוא גורם למעבד לעבוד הרבה יותר ממה שהוא אמור . זה קשור למעבד שאין לא תאימות עם הדפדן? כרום כי עם אקספולרר הוא בקושי מתאמץ .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני יודע שבזמן האחרון יש לי הרבה שאלות בליחה שאני נודניק פשוט יש לי כמה בעיות ! תראו עדכנתי את הביוס שלי לעדכון הזה ה 23 ! http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket+A וו עדכנתי דרך התוכנה FlashMenu יש שם אפשרות לעדכן דרך קבצים עדכן וזה בסוף הוא ביקש ממני להפעיל מחדש הפעלתי וזהוא הוא לא פועל המחשב נידלק והכול אבל אני לא רואה כלום במסך המחשב לא פועל לא יודע למה מה יכולה להיות הבעיה מה כבר עשיתי עדכנתי זהוא מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ? הוצאתי את הבטריה עשיתי הכול כלום לא עוזר ! בבקשה תעזרו לי אני משתמש עכשיו בלוח אם של חבר שלי ! אבל מה אני יעשה עם הלוח שלי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום חבר'ה, מישהו מכיר אפשרות לחבר 2 מקלדות ו2 מסכים למחשב אחר ולעבוד כאילו כל אחד מחובר למחשב שונה? (לכאורה זו לא אמורה להיות בעיה: שני כרטיסי מסך שונים 2 יציאות מקלדת שונות והמעבד הרי יודע לחלק משימות.)תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by noodle,

שלום רב, יום עמוס תקלות עובר עליי בכל המחשבים בבית... באחד המחשבים כאשר מפעילים את המחשב אז המסך נשאר שחור ולא מגיב.. חיברתי את המסך למחשב שלי והוא עובד יופי ניסיתי עם מסך אחר בבית וגם הוא לא עובד על המחשב הבעייתי, אז מכך הסקתי שכרטיס המסך שבק חיים. כרטיס המסך הוא כרטיס מסך מובנה, אין צפצופים ואין ריח של שרוף. האם ניתן להחליף את כרטיס המסך או שצריך להחליף את לוח האם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ameralis Zaiir,

זה קשור גם לפה כי אני חייב פתרון לבעייה... שאני רואה אצלי כל סרט, ווידאו, קליפ או כל דבר בעצם שמשתמש בWindows Media Player אני מרגיש פיגור של שנייה בסאונד והוא גובר וגובר... זה מעצבן שאני רואה את השפתיים זזות אבל לא לפי הקצב... למישהו פה יש פתרון??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M ועליו כניסת NVME לכונן קשיח. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. התקנתי שני הארד דיסקים פנימיים - SSD אחד לחיבור ה-NVME, ואחד נוסף ל-SATA כרגיל. ועוד אחד חיצוני בחיבור USB (איזשהו Seagate expansion). התבלבלתי והתקנתי את ה-windows על האחד שמחובר ל-SATA, ושמתי לב רק זמן מה לאחר מכן שהאחד שמחובר ל-NVME למעשה לא זוהה מעולם, והמחשב שלי חושב שיש לו רק הארד דיסק אחד. ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16. פתרון - מסתבר שבסוף כונן ה-NVME עבד מצוין. זה דווקא הכונן הרגיל שלא עבד, אבל …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by elior021,

ערב טוב אשמח לקבל חוות דעת לפני החלפת לוח אם תקלה - המחשב לא נדלק פעולות לאיתור התקלה 1. בדיקה של הספק כוח והחלפה לספק כוח חדש 2. ניתקתי את כל הכבלים + כרטיסים מהלוח אם השארתי רק את הספק כוח מחובר אליו וניסיתי להדליק את המחשב ללא הצלחה 3. על מנת להחריג בעיה בכפתור ההפעלה או בכבילה ניסיתי להדליק את המחשב דרך הלוח אבל גם אז המחשב לא נדלק 4. חשוב לציין שהלוח מקבל חשמל מהספק כוח אפשר לראות את זה לפי המנורות שדלוקות על הלקוח אם כשהספק כוח מחובר כרגע החשד העיקרי שלי הוא הלוח אם דגם לוח האם - ASUS P7P55D PRO

17. Started by RON12,

יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב עזרה דחוףףף.. תודה רון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן המחשב אצלי כחצי שנה, משום מה מהיום שאני מתחיל לשחק המחשב מצפצף לאחר כמה דק' כנראה שמגיע לטמפ כלשהי, אבל היא לא קריטית כרטיס המסך 67 מעלות במאמץ, ואין שום התראה על בעיית חום כלשהי, אני לא יודע מה לעשות משום מה שזה הופיע דווקא עכשיו. הצפצוף משגע - ממש BEEP BEEP שחוזר על עצמו כל שניה במקטעים של 2. כמו שעון יד מעורר. המחשב עם תצורת SLI ומעבד M4200 אין על זה כמעט כלום בגוגל, אבל ממה שראיתי נאמר לבדוק משהו בהגדרות של INTEL HD - הבעיה שכשאני מנסה להפעיל את זה דרך הקיצור - הוינדוס לא מוצא את זה כאילו זה לא מותקן. מבקש את עזרתכם, תודה עריכה - עכשיו מצאתי שאחד ה GPU מגיע ל 80 מעלות ואז הוא מתחיל לצפצף - האם 80 מעלות זה טמפ לא תקינה לכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Guyn,

בעיה בכרטיס מסך, 9800GTX של חבר שלי: תוך משחק הופיע "driver stopped working", הסרנו, עדכנו ואז הופיעה בעיה אחרת: לאחר זמן מסויים של משחק, המחשב קופא ושומעים סאונד חוזר בלופ. רק ריסט עוזר. הנה מה שניסינו: * בדקנו את החיבורי מתח לכרטיס. * דרייבר עדכני. * הטמפ' תקינה, מגיעה לאזור ה-70 במאמץ. * בדיקת ארטיפקטים עם ATI Tool לא הראתה בעיות. בינתיים אמרתי לו שיעדכן DirectX. מה עוד שווה לנסות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני לא מבין גדול בחומרת מחשבים אני צלם והתקינו לי את הכרטיס מסך +GeForce 9800 GTX אגב אני אשמח לדעת אם הכרטיס הזה נחשב לכרטיס טוב עבור עריכת וידאו ועיבוד תמונות בלייטרום בבקשה בכל מקרה אני עובד עם תוכנת עריכה בשם davinci resolve ומאז שהתקינו לי את הכרטיס מסך החדש אני מקבל הודעה שאין לי את ה CUDA ניסתי להתקין את ה CUDA ואני לא מצליח בכל מקרה לא מצליח לפתוח את התוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי מחשב קצת ישן בלי כרטיס רשת, לאחרונה הוא התחיל לגמגם, כנראה שעברו אליו וירוסים דרך דיסק און קי. יש לי רישיון של נורטון ורציתי להתקין אותו על המחשב הזה, הבעיה כאמור שאין אינטרנט, אז רציתי לדעת אם אני אוכל להוריד את העדכון במחשב עם אינטרנט ובדרך כל שהיא להעביר למחשב השני. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם חיבור של מאוורר בעייתי, לחיבור המאוורר בלוח-האם יכול למנוע מהמחשב לעלות? הסיפור שמאחורי השאלה, הוא שחיברתי מאוורר שמישהו - שאין לי מושג אפילו מיהו - "טיפל" בו, כך שהוא מקבל חשמל מלוח האם, ויש עוד שני חוטים - שחור ואדום, שמחוברים בניהם בקבל. חוץ מזה שזה לא בריא, ושאר הטפות מוסר שכבר זכיתי להן, מישהו יכול להעשיר את דעתי בנושא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by No buddy,

אני רוצה לעשות פירמוט למחשב שלי ......כלומר לכונן C שהוא NTFS אבל אני לא צליח בשיטה הרגילה שהיא: format C אז בבקשה מישהו יכול לעזור לי ??? תודה מראש.... :AR15: :AR15: ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה במחשב. קודם כל, אני מתנצל שהכותרת לא מספיק אינפורמטיבית, זה פשוט משום שאין לי מושג מה הבעיה, קל וחומר איך לתקנה. אז ככה, אתמול המחשב עבד בסדר גמור, כיביתי אותו והכל היה בסדר. היום בבוקר הדלקתי אותו, על המסך הופיעו ההודעות הרגילות(Nvidia corp, 256Mb.... Western Digital X Gb S.M.A.R.T Enabled No בלה בלה בלה) ואז... חושך. המסך פשוט שחור, שום דבר לא עולה... חיכיתי 10 דקות, חיכיתי שעה, חיכיתי 8 שעות, כלום. ניסיתי להתעסק עם הביוס(לשחזר הגדרות, לשנות סדר בוט) ושום דבר לא שינה כלום... אני די "שולל" את הכרטיס מסך והמסך, שכן טרם מתי שהמערכת הפעלה צריכה לטעון עצמה הכל עובד פיקס, כנ"ל בביוס. אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר אחר... בביוס הוא מזהה את ההארד דיסקים ב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אז היום נלמד איך אפשר להוציא וירוסים של קיצור דרך מusb שיטה 1. נכנסים לcmd כמנהל מערכת ורושמים שם: attrib -h -r -s /s /d f:\*.* רק שבמקום הf בסוף תשנו את האות של הכונן USB. שיטה 2. קודם כל תורידו את התוכנה Malewarebytes מכאן https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ שימו לב חובה לשנות את הסיומת מmp4 לexe תתקינו אותה, ובחלון האחרון של ההתקנה (מיד לאחר העתקת הקבצים), תבטלו את שלושת ה"וי". לאחר מכן תפעילו אותה ושיבקש לעדכן -תעדכנו. כשהתוכנה תעלה, תבצעו סריקה מלאה, על הכונן הנייד ועל כל כונני המחשב. בסיום הסריקה, תלחצו "הצג תוצאות" ואז> הסר נבחרים. התוכנה תבקש להפעיל את המחשב מחדש, תאשרו! זהו הוירו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים