עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GB,

שלום לכולם. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכרטיס קול (המחשב שלי - חומרה-מנהל התקנים) אבל אני לא מצליח להתקין את "בקר המולטימדיה" באותה הדרך ואין לי מושג מה לעשות תודה מראש לכול העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אם אני מתקין Firmware לצורב על מחשב מסויים. האם זה יפגע בעבודתו על מחשב אחר? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Sus Ta,

יש לי מעבד רייזן ושמתי לב שכל פעם כשה אני פותח כרום הוא גורם למעבד לעבוד הרבה יותר ממה שהוא אמור . זה קשור למעבד שאין לא תאימות עם הדפדן? כרום כי עם אקספולרר הוא בקושי מתאמץ .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני יודע שבזמן האחרון יש לי הרבה שאלות בליחה שאני נודניק פשוט יש לי כמה בעיות ! תראו עדכנתי את הביוס שלי לעדכון הזה ה 23 ! http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket+A וו עדכנתי דרך התוכנה FlashMenu יש שם אפשרות לעדכן דרך קבצים עדכן וזה בסוף הוא ביקש ממני להפעיל מחדש הפעלתי וזהוא הוא לא פועל המחשב נידלק והכול אבל אני לא רואה כלום במסך המחשב לא פועל לא יודע למה מה יכולה להיות הבעיה מה כבר עשיתי עדכנתי זהוא מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ? הוצאתי את הבטריה עשיתי הכול כלום לא עוזר ! בבקשה תעזרו לי אני משתמש עכשיו בלוח אם של חבר שלי ! אבל מה אני יעשה עם הלוח שלי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Makso Kikos,

אהלן נתחיל בזה שהרכבתי את המחשב לבד וזה לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב עכשיו לבעיה אני חווה סוג של בעית מתח? ניתוק usb במהלך העבודה מקלדת נדלקת ונכבת עכבר והסטיק של האנטרנט האלחוטי כתוצאה מתנתק לי הקישוריות לאינטרנט כל 3 דקות מחוברים לי גם 3 כוננים חיצוניים אבל אין איתם בעיה נראת לעין

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tomhalo,

שלום, אחרי הפסקת חשמל המחשב הפסיק לעבוד. המחשב נדלק, הכל מבחינה פיזית נראה עובד אבל המסך לא עולה ואין צפצופים מהמערכת. עשיתי קצת אלימינציה והבנתי שאין שום הבדל אם אני מוציא את הכ.מ, זכרונות , הארד דיסק, סידי רום וכו'. ניסיתי גם לעשות ריסט לג'אמפר, אין הבדל. איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בלוח אם או במעבד ? אם יש בעיה במעבד המחשב אמור לצפצף ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איך אני יכול לבדוק אם המחשב עובד תחת עומס ללא ריסטים ובאופן יציב. איזה תוכנות להריץ ולמשך כמה זמן ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מעוניין לבצע את התיקון הזה: http://support.microsoft.co.il/repair-installation-on-windows-7/ יש לי וינדוס SP 1. השאלה שלי האם אני צריך אותה גרסת מוצר על מנת שתיקון יצליח? זאת אומרת יש לי נניח גרסה מוצא 6.129.25 אז אני צריך אותה הגרסה? או שאני יכול להתקין אניח גרסת מוצר 6.130.25? או שזה לא חשוב הגרסת המוצר רק ה SP1 אלא וגרסת אולטימט? והאם זה בסדר שצרב את הוינדוס על 8X?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. רציתי לדעת מה עושה פקודת הפירמוט והאם חובה לבצע אותה על דיסקט שפעל קודם לכן במחשב מקינטוש ? :s05:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ברשותי מחשב Dell T1500 (ווינדוס 8 חוקית כמובן). בהפעלת המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: ahci port 0(sata-1) s.m.a.r.t. status bad, ושורה מתחת האפשרות ללחוץ על F1 להמשך Boot של מערכת ההפעלה. עכשיו ברור שמדובר ברכיב פגום שמחובר לפורט SATA הזה, וזה כמובן ההארד דיסק. אלא שהחלפתי כבר 3 הארד-דיסקים למחשב הזה (שניים מהם דנדשים מהניילון) - והשגיאה הזו לא נעלמת. יותר מזה, כשחיברתי את ההארד-דיסקים לפורטים SATA שונים על הלוח, אני מקבל את אותה השגיאה, רק בהתאם לפורט שאליו מחובר ההארד-דיסק. החלפתי גם כבלי SATA - כלום לא עוזר. מישהו יכול לנסות ולהבין מה פה קורה פה? זה לוח אם? זה BIOS (שמעודכן ונצרב באופן תקין)? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by xena2305,

שלום, ברשותי מחשב חדש של amd athlon 64 bit 3000, כרגע בדקתי את טמפרטורת המעבד(לפי המלצת חבר) בביוס והנה הנתונים: cpu temperture 56c current cpufan speed 5820 rpm current system fan speed 0 rpm cpu fan fail warning[enabled system fan fail warning[disableded מה קורה שם לכל הרוחות??? זה מחשב חדש? ככה זה אמור להיות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by htdaniel99,

שאני מפעיל יוטיוב בכרום (באקספלורר זה לא קורה) אחרי 35 שניות זה נעצר ולא ברור לי למה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by אלי ואנונו,

בניהול דיסקים לא מתאפשרת ביצוע הרחבת מחיצה .וגם אם אני רוצה למחוק מחיצה d לא מתאפשר ???? ברור שמחיצה d רקה לחלוטין.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dmanbuhnik,

אני מחפש כבר שבוע מדריך מלא לכול האפשרויות של הביוס של GA-7VT600 1394 F4, איפה אפשר למצוא דבר כזה? (אני יודע שכול חברה משנה טיפה את הביוס אבל חייב להיות מדריך כללי של AWARD, לא?)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BloodShed,

שלום לכולם. אני מדבר כעת מהמחשב שלי אבל הבעיה היא במחשב השני שלי. לפני יומיים נכנסתי לפיפא 2005 ושחקתי איזה דקה או שתים. פתאום ראיתי שכל המשחק מתחיל להשתגע והטקסטורות מתחילות להמרח ולהשתגע לגמרי. בהתחלה חשבתי שאולי זה איזה באג במשחק והפעלתי אותו מחדש. לאחר ההפעלה המחודשת קרתה אותה הבעיה. חשבתי שאולי יש איזה מעמסה על המחשב או שאולי משהו קרה לDIRECTX במחשב. יצאתי מהמשחק שוב והתקנתי דירקט אקס אחרי שהורדתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. לאחר מכן נכנסתי למשחק שוב ואותה בעיה הייתה. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב ופה התחילו הבעיות. עשיתי restart למחשב ואני מדגיש את הרסטרט כי לא עשיתי לו shut down. למרות שעשיתי לו רסטרט המחשב נכבה. לאחר שהוא נכבה לגמרי באתי ללחוץ על כפתור ההדלקה והמחשב ל…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by orpa123,

המחשב בודק את הזיכרון של ה-GEFORCE ואחר כך אומר לי שיש לי בעיה עם הרום של הביוס. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. זה התחיל מאתמול.... פתאום ההארדי דיסק מפסיק לעבוד... אני שומע שהרעש שלו מפסיק.... ואז אחרי בדיוק שניה זה חוזר.... אתנול פעם א חת זה תקע לי את המחשב.. פעם שניה לא קרה כלום.. ועכשיו זה קרה ותקע לי את המחשב עוד פעם.. בדקתי את החיבורים אם הם רופפים.... אבל הכל היה בסדר.....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Islam Badir,

שלום רב הבן שלי קנה אוזניות רייזר קראקן ...הוא מצליח לשמוע בהן אבל המייק לא עובד... ניסינו לעדכן וגם לשנות בצלילים אבל אין לא הצלחנו האם יש למישהוא עיצה?

19. Started by עינב,

יש לי 4 צפצופים בעת העליה ולפעמים אני שומע שלוש כל פעם משהו אחר ....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של ASUS מדגם EEE PC 1005 PG, אני לא מצליח להנמיך/להגביהה את הבהירות באמצעות הFN. ניסיתי להוריד כל דרייבר אפשרי וזה פשוט לא מצליח כל הFN האחרים עובדים רק בהירות לא רוצה לעבוד!!! מה אפשר פאקינג לעשות!?!? הדרייבר היחידי שלא הצלחתי להתקין לו זה דרייבר מסך כי אחרי זה הוא מביא לי מסך כחול - אולי זה קשור לזה שלא הצלחתי להתקין לו דרייבר מסך<???? אם כן איך לעזאזל אפשר לדעת איזה דרייבר לא יביא מסך כחול??. סורי על התסכול אבל זה כבר פשוט משגעעע והורס את העיניים!!1 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Chiko2015,

אהלן ובוקר טוב חברים. יש לי בעיה בנחשב נייד Lenovo G580 אתמול לפני שהלכתי לעבודה הוינדוס ביקש ממני לעשות אופ דייט (לציין שמדובר במערכת 8.1) לפני שהלכתי לעבודה שמתי את העידכון. כאשר חזרתי מהעבודה ראיתי כי המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש כאשר עשיתי הפעלה מחדש נהיה לי מסך שחור ללא לוגו של Lenovo פשוט נהיה לי מסך שחור. ניסיתי אופציה אחרת יש כפתור קטן איפה שעושים ריסט למערכת \ איפוס מערכת זה הראה לי לאחר בחירה כלשהי לא משנה מה אני בוחר המסך ממשיך להיות שחור. למרות שהוא מראה לי 4 אופציות וכל אחד מהם לאחר שאני בוחר מראה מסך שחור חשוב מאוד לציין כי המחשב עובד אך המסך נשאר שחור ניסיתי כלמיני אופציות כגון: הוצאת זיכרון, ניקוי פנימי, ניקוי מגהים, ניסיון פירמוט, הוצא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חשמל שפעם דפק קצת את לוח האם שלי, גרם לכך שחיבורי הUSB שעל הלוח (כלומר אלו שרואים באחורי המארז) לא שמישים יותר. חיברתי ללוח התקן חדש של מספר חיבורי USB (כלומר קיבלתי שוב חיבורי USB באחורי המארז), אבל מכיוון שההתקן הזה הוא לא המקורי של הלוח, אני לא יכול להשתמש בו כשהמחשב עולה (למשל להכנס ל bios או לבחור בתפריט עליית המחשב לאיזו מערכת הפעלה אני רוצה לעלות). לכן האופציה היחידה שלי (מלבד לזרוק את המחשב לפח ולקנות חדש) היא להשתמש בחיבור ה PS2 שיש למחשב שלי. קניתי מקלדת (silverline פשוטה) שמתחברת בחיבור PS2 אבל יש שם טריק. יש שם התקן שמצד אחד שלו יש PS2 זכר ומהצד השני USB נקבה והמקלדת PS2 שקניתי, היא בעצם מקלדת USB שהגיעה עם ההתקן הזה מחובר אליה. ולא יא…

23. מחשב פנטיום 4 עם לוח ECS-P4VXAD2 נידלק, עושה ספירה של זיכרון, קורא את הדיסקים ואז שאמור להגיע מסך ההפעלה של וינדוס פשוט לא קורא כלום נישאר כך .....מה עושים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, זה מה שקניתי- http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=297822&pfp=SEARCH (קניתי ב9.99$...) אני מחבר את זה למחשב הלד הזה נדלק אבל המכשירים שאני מחבר לזה לא עובדים וכשאני מחבר אותם בלי זה הם עובדים מצוין..... המחשב מזהה שזה USB HUB אבל הדרייברים של הווינדוס (דרך אגב יש לי ווינדוס 98...) לא עוזרים ונכנסתי לאתר של החברה שהוא- www.belkin.com ואין שם דרייברים לHUB הזה יש לHUBים אחרים והדרייברים שלהם גם לא עוזרים לי.... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו עד השמיים !!!! תודה רבה רבה רב הרבה רבה רבה לכל העוזרים!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by piojo1982,

שלום, ברשותי מחשב לנובו G505 עם המפרט הבא: win 10 pro AMD E-2100 APU with radeon Graphics 1.00 GHz RAM 4 המחשב עובד ממש לאט. עד שהוא עולה, מעלה מסמכים, נכנס לאינטרנט, עובר בין דפים באינטרנט. פשוט סיוט. אשמח לייעוץ לגבי הבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים