תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן,רציתי לשאול האם מישהו מכיר אפשרות של שחזור מערכת ההפעלה מהנקודה הראשונה בה היא התחילה לעבוד בווינדוס 8. אני לא מתכוון לשחזור רגיל שניתן לבחור נקודה מסויימת שבה היה גיבוי,אלא שחזור לגמרי נקי של המערכת... הערה:ראיתי משהו שדומה לזה בכניסה לביוס של הווינדוס 8 אך אנני בטוח שזה יכול לעבוד,האם מישהו מכיר או יודע על דבר בנושא? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, זה מה שקניתי- http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=297822&pfp=SEARCH (קניתי ב9.99$...) אני מחבר את זה למחשב הלד הזה נדלק אבל המכשירים שאני מחבר לזה לא עובדים וכשאני מחבר אותם בלי זה הם עובדים מצוין..... המחשב מזהה שזה USB HUB אבל הדרייברים של הווינדוס (דרך אגב יש לי ווינדוס 98...) לא עוזרים ונכנסתי לאתר של החברה שהוא- www.belkin.com ואין שם דרייברים לHUB הזה יש לHUBים אחרים והדרייברים שלהם גם לא עוזרים לי.... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו עד השמיים !!!! תודה רבה רבה רב הרבה רבה רבה לכל העוזרים!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אציין כי עברתי וחיפשתי פתרון ברשת ובפורום בפרט וזאת ללא הצלחה, המחשב שברשותי הוא: לוח אם: msi X58 pro e מעבד: i7 920 2.67 זיכרון: GB 6 כרטיס מסך: ati HD 6990 * כאשר המשחק רץ אין שום תוכנית שפועלת ברקע גם לא דפדפן. * אין מגבלה של נפח דיסק, * אין בעיה של התחממות יתר, * כל הדריברים עודכנו (כולל כרטיס מסך שעודכן מחדש לאחר הסרה של עדכון קודם) גם כאשר אני מוריד את הדרישות בהגדרת המשחק ל- LOW עדיין המשחק לא רץ וכאשר אני מזיז את העכבר מצד ימין לשמאל המסך נתקע.. אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי כולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה שמחוברת למחשב. הטלוויזיה החדשה Oled 4K מחוברת בכבל High speed HDMi with ethernet מזייפת לפעמים ומידי פעם כשצופים בוידאו יש בלאק. נראה שהבעייה יכולה לנבוע מכבל לא תקין (לא נראה לי, זה כבל חדש שהגיע עם הטלוויזיה מהיבואן) או שהמחשב לא תומך בעניין. במחשב יש כרטיס מסך מסוג intel hd graphics 4600 שתומך בHDMi 1.4 ולא ב2.0. השאלה היא האם אני צריך להחליף כרטיס מסך לחדש יותר כדי שיתמוך בכבל חזק יותר או שצריך פתרון אחר. מה אומרים המומחים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב בין כמה חודשים עם לוח של חברת msi -865pe משולב עם כרטיס קול realtek 5.1 OB לפני כשבוע וחצי שמתי לראשונה כי חיבורי הקול בפאנל הקידמי של המארז אינם מגיבים.... מאחר שזכרתי שכאשר התקנתי את כונן DVD שרכשתי בנפרד היו כמה חוטים לא מחוברים שיוצאים מהפאנל החלטתי לבדוק ואכן החיבורים היו מנותקים. ניסיתי לפי מיטב הבנתי לחברם ללוח האם לפי ההוראות בחוברת לוח האם (אגב לא היו שם אזהרות מיוחדות) אך כאשר הדלקתי את המחשב משהו נשרף (הרגשה מאוד לא נעימה...). לצערי גיליתי כי כרטיס הקול המובנה חדל לתפקד למרות שהמערכת מזהה אותו. הלכתי לחברה בה רכשתי את המחשב אך הם טענו כי אין מה לעשות והאחריות אינה תקיפה (ואף האחריות על הלוח בוטלה עקב כך) ושהחברה לא מתקנת נזקים כאלה והמליצו לי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרה לי את הבעיה בעבר אבל לא הצלחתי לפתור איכשהו זה יסתדר אני יודע שזה קשור לדרייבר של הכרטיס מסך כי כשמחקתי את הדרייבר זה עבד כרגיל ועלה כמו שצריך.איך לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה ממש רכשתי את המארז המצויין לעיל. הוא אכן מרשים כפי שכבר נכתב עליו רבות, למרות שהתאכזבתי מחסרונה של נורת הHDD. איכשהו אני כבר רגיל להסתכל ולראות מתי המחשב שלי "קורא" ומתי לא. בכל אופן, אחרי שעמלתי רבות והרכבתי את כל המחשב, גיליתי ששלושת המאווררים הפנימיים (הוספתי עוד אחד) שמחוברים לFan Controller מסתובבים רק כשהוא מכוון על 5V (המהירות הכי נמוכה). לידע כללי, כבל הכוח של בקר המאווררים מחובר ישירות לכבל שיוצא מהספק. האם מישהו חווה משהו דומה או שמדובר בבקר תקול? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עבד רגיל .. לא נכנס לי לפייסבוק אז אמרתי יאלה נפעיל מחדש ואז הוא פשוט נתקע במסך הזה של הלוח אם ולא ממשיך האלה בהרצה יש לי וינדוס 7 פתחתי תמחשב ואין בעיה של זליגות ונזילות .מה אפשר לעשות ? אפילו להיכנס לsafe mode אי אפשר לתוך הביוס גם אי אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פניתי אילכם כי אמרו לי שאתם הכי מבינים בחומרה ובעיות טכניות אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. אוקי אז קודם כל הבעיה התחילה ששדרגתי את המחשב שלי מxp לוינדוס7 עם 64 bit ועוד הוספתי שתי גיגה ראם . ככה שהמפרט שלי עכשיו הוא: q6600 gtx260 4g ram win 7 64 bit עכשיו,מה שמוזר זה שלפני השדרוג במשחקים כמו call of duty 4 \7 היה לי FPS גבוה(אבל בכללי בכל המשחקים ירד ה FPS) ואחרי השדרוג פשוט נפל בצורה מטורפת. עכשיו כמובן שניסיתי הרבה דברים א.ניקוי אבק ב.פירמוט ג.CCLANER ד.איחוי ושום דבר לא עזר. אני מודה לזה שהמעבד שלי חלש וגם יוצר צוואר בקבוק . אבל יש עוד פתרונות חוץ מלהחליף מעבד שיעלה לי 1000 שקל? כי זה פשוט ניראהלי ממש לא הגיוני שאחרי שידרוג ירד לי FPS. תודה לעוזרים ,אני ממש נו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה אני נתקל כל הזמן בקפיאות ובמסכים לבנים בווינדוס, פירקתי את הכ"מ והבחנתי ברכיבים כמו מפוצצים? האם הכ"מ גמר את הקריירה? מדובר בhd4850 מלפני 3 שנים בערך..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, התקנתי את XBMC ואני חדש לגמרי בעולם הזה. התקנתי את התוסף של הערוצים הישראליים אבל רק ערוץ 1 ולעיתים ערוץ הכנסת ו-33 פועלים. לפעמים גם הם לא עובדים. התוכנה כותבת למטה "עובד" ונתקעת על זה (צריך לכפות סגירת XBMC כולה כדי לצאת מהמצב הזה) או שבכלל כאילו מתעלמת מהבקשה (לוחצים על ערוץ וכלום לא קורה). מסיבות כאלו ואחרות, הוספת ממיר עידן+ חיצוני לא אפשרית. האם גם אתם נתקלתם בבעיה דומה? האם אלו ביצועי התוכנה\שירות המסופקים או שיש משהו שאפשר לעשות בנוגע לזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט למחשב שלי ......כלומר לכונן C שהוא NTFS אבל אני לא צליח בשיטה הרגילה שהיא: format C אז בבקשה מישהו יכול לעזור לי ??? תודה מראש.... :AR15: :AR15: ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב סלרון 700(אני מבקש לגחך בנימוס...) 320MB SDRAM , WINDOWS XP וכרטיס גרפי גי-פורס 4 64 MB. הבעיה היא שבמשחקים כדוגמת: warriros, age of mithology, ואפילו tennis masters - תגובת המחשב איטית מאוד. אפילו כאשר אני משנה את הגדרות המשחק למינימום המחשב עדיין איטי. השאלה היא מה הבעיה שלי ואיפה ? האם המעבד? הכרטיס? הזכרון...???? האם אולי הבעיה תמונה בקינפוג של המחשב ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? חבר שלי הזמין חלקים, הם הגיעו היום מפנדס, והרכבתי לו אותם לתוך המארז הקודם שלו. החלקים הם: AMD Athlon XP 2500 ABIT motherboard NF7 PQI DDR 3200 256mb X2=512mb Clud3D Radeon 9250 SONY cdrw 52x32x52 ההרדיסק זה ההרדיסק הקודם שלו, WD 40GB SE. הספק הוא ספק חדש, בן חצי שנה בערך. הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל. כשהדלקתי את המתג של הספק, כל המחשב נעור לכמה שניות. הרדיסק מאותחל, כל המאווררים פועלים, שתי נוריות הבקרה של הלוח אם פועלות, ואז אחרי שתי שניות בערך הוא נדם. הנורית האדומה שאומרת שהספק מחובר לחשמל דלוקה. וזהו. לחיצה על כפתור ההפעלה לא עושה כלום. גם לא עוד לחיצה. גם לא לחיצה ארוכה. ניסיתי כל מה שיכולתי להעלות בדעתי, כולל לשחק עם החיבורים של קדמת המארז, אבל ב…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם,יש לי 2 סלוטים של pci-e1 (הקטן) שאני מחבר לכל אחד מהם בנפרד לוח הכל עובד רגיל שניהם תקינים אבל שאני מחבר לשניהם יחד משהו אז שאני עושה כיבוי הוא מפעיל לי מחדש את המחשב, כאילו לוחץ לי על הכפתור הדלקה ממש, אותו דבר קורה גם שאני מחבר שהמחשב כבוי, איך שאני מכניס לסלוט השני הוא מדליק לי את המחשב, מה הבעייה פה? מה גורם לזה לעשות את זה???תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני רוצה להעביר קבצים אבל הם עוברים לי באיטיות יתר על המידה בהעברת מהכונן החיצוני . זה התחיל לפני כחודש חודשיים , מאז פרמטתי את המחשב ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה.. יש לי 6 חיבורים 2 מקדימה 4 מאחור : עכבר/מקלדת על חוטית / ארד דיסק חיצוני 500 GB / וחיבור לשלט על חוטי יש לי WIN 7 וזה גם המערכת שהייתה לי לפני הפרמוט הארד דיסק הוא של WD חיבור USB 0.2 הנה כמה תמונות שיפשטו את דברי : המערכת שלי : http://img832.imageshack.us/img832/5216/capture3fd.jpg מהירות העברת הקבצים מהחיצוני לאחד הכוננים הפנימים : http://img835.imageshack.us/img835/5823/capturegn.jpg מהירות העברת הקבצים ממפנימי לפנימי : http://img138.imageshack.us/img138/4676/capture2cb.jpg ח…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עושה פקודת הפירמוט והאם חובה לבצע אותה על דיסקט שפעל קודם לכן במחשב מקינטוש ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב: https://outervision.com/b/qLQAlZ, זכרונות קינגסטון, החלפתי לוח לפני שנה וחצי ל - Asrock Q77M vPro ולפני חצי שנה הספק שבק חיים והיה חסר בארץ. החלפתי לאותו ספק Seasonic M12II 620W, בסוף המחברים היו לגמרי שונים אז זו לא הייתה הרכבה מהירה.. בהדלקה קיבלתי 3 צפצופים, והמחשס בלופ של ריסטרטים, שיחקתי עם הזיכרונות והמחשב עלה. (AMI BIOS). לאחר זמן מה, המחשב נכבה והיו 4 צפצופים מהלוח. החלפתי סוללה והמחשב עלה עם הודעה מקדימה שהזמן התאפס.. הספקתי להתקין משחק שקניתי project cars 2, ההגה החדש מחכה.. אחרי ההתקנה המחשב עבד בלי שום פעילות חצי שעה ואז נכבה עם צפצופים. עוד ריסטרט והמחשב עלה אבל נתקע תוך 2 דקות. ניסיתי עוד פעם להוציא מודול זיכרון אחד אבל לא עזר, עכ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מפעילה אותו במצב בטוח הוא לא עושה ריסטרט-מצביע על בעיה במערכת ההפעלה? ביטלתי תאפשרות של הפעלה מחדש אוטומטית, אבל מופיע לי מסך כחול עם כיתוב... פתחתי תמארז, אולי יש משהו בולט, והדבר היחיד שחשבתי עליו אולי שזה שהמאוורר של המארז לא מחובר, אבל זה לא נראה לי הגיוני, איך הוא ניתק את עצמו? מצורפת תמונה של המאוורר הלא מחובר. יכול להיות שיש לי מאוורר נוסף למארז ואני לא יודעת ולא מבינה שזה הוא(לא אני בניתי תמחשב)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי והרכבתי לפני כחודש, מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד i7-5820k, כרטיס מסך gtx-970, לוח אם asus x-99/a, זכרון 16GB ddr4. מארז fractal design r5 וספק כח seasonic 650w x-seriers gold. הבעיה/תופעה שיש לי היא שכל 2 או 3 הדלקות אני מקבל מסך של הביוס שבו הביוס מתריע לי שהיו power surges (ספייק מתח או זרם) מספק הכח. צירפתי תמונת מסך של ההודעה. האם המשמעות היא שספק הכח בעייתי ועלי להחליפו במסגרת האחריות ? נ.ב לא שמתי לב לחוקיות בהופעת ההתראות הללו לשימוש שלי במחשב (משחק או רק גלישה באינטרנט).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
השתמשתי בתוכנה שמציגה את השגיאות והינה השגיאות את WDIBUGGER לא הצלחתי להתקין כי נופל לי המחשב והוא לא מצליח להתקין את כולו אז לא הצלחתי להשתמש במדריך שלכם ...: ================================================== Dump File : 111710-23359-01.dmp Crash Time : 17/11/2010 15:34:34 Bug Check String : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x000000d1 Parameter 1 : 0x00000020 Parameter 2 : 0x00000002 Parameter 3 : 0x00000000 Parameter 4 : 0x00000020 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+38b7b File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation Fil…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי windows 8 preview על דיסק און קי. לא משנה כרגע איך בדיוק עשיתי את זה, מעשית הוא עובד בשני מחשבים שונים. כלומר הגדרתי ב bios שלהם שהאתחול יבוצע תחילה מ usb, אם יש, ואז כמובן אם אני מחבר את הדיסק און קי למחשב כשהוא כבוי, ומדליק את המחשב, הוא עולה עם windows 8. מגניב. אותו דבר בדיוק לא עובד במחשב שלישי. גם שם הגדרתי ב bios את סדר האתחול, כך שיחפש קודם USB. הוא מוצא את ההתקן הנייד, ואף מציין: found sandisk cruzer blade high-speed, and configured. (לא בניסוח המדוייק הזה, אבל זה מה שהוא כותב). לאחר מכן עולה מערכת ההפעלה המותקנת על הכונן הקשיח (XP), ולא זאת שעל ההתקן USB. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום אספתי את הכרטיס החדש, ASUS 7600GS AGP התקנתי אותו (מחקתי את הדרייברים של ה-9800 דרך ה-Control Panel) והתקנתי דרייבר 93.71 מהאתר של nVidia. עכשיו הבעיה היא, כשאני משחק על הגדרות נמוכות, או במשחקים פחות חדישים הכרטיס עובד אחלה, אבל כשאני משחק על הגדרות יותר גבוהות, המחשב עושה ריסט פתאומי. לדוגמה, ב-COD2 כשאני מפעיל את המשחק על DX8, אין בעיה, אבל כשאני מפעיל את DX9 - המשחק קורס. כך גם כשאני מפעיל את Shader Model 3.0 בדמו של Splinter Cell Chaos Theory - גם המשחק קורס. אותו הדבר עם הפעלת הגדרות גבוהות ב-F.E.A.R מולטיפלייר. למישהו יש רעיון מה הבעיה? ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר מחדש - לא עבד. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי אחד ההתקנים ( מגיעים 2 כאלה במארז ) - > אחד למחשב ( ע"י כבל אתרנט רגיל ) ועוד אחד לראוטר ( גם כן כבל אתרנט רגיל ). לחצתי על 2 הלחצנים ( אחד בכל התקן ) כמו שצריך כדי לאפס הגדרות ובכדי שההגדרות יועברו להתקנים. כעת כל הנוריות עובדות כמו שצריך לפי הדף הוראות שמגיע עם זה - הוא מזהה רשת כמו שצריך . עכשיו - האם אני אמור להגדיר כאן רשת חדשה ? או שזה מגביר אות קיים של רשת קיימת ? תודה, יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-