תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
רכשתי 2 קונטרולרים של שיאומי בתקווה שאוכל לחבר אותם למחשב שלי ולהריץ אימולטורים עם משחקי PS1-2, N64 (יש לי עוד 2 של אקסבוקס עם USB) כי ראיתי מספר אנשים שעשו את זה ללא שום בעיה, אפילו עם 4. דוגמא אז מה שקורה בעצם זה שאני עושה PAIR לאחד מהם, הוא מתחבר ועובד מעולה. אני עושה PAIR לשני, הוא מתחבר לכמה שניות אפילו אפשר לראות שהוא מגיב על המחשב. ואז נכבה. לבד, מעצמו. עכשיו אם אני מחבר אותם בסדר הפוך אז שוב הקונטרולר שמחברים אחרון הוא נכבה אחרי כמה שניות (אז אפשר לשלול קונטרולר לא תקין) יש רעיונות מה זה יכול להיות, ולמה אני לא מצליח לחבר את שניהם בו זמנית? אגב, זה מחשב נייד - W10 התקנה נקייה. כרטיס רשת אלחוטי עם בלוטוס מובנה RTL8723AE …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב היה נתקע לי, הייתי בטוח שזה בגלל האובר קלוק שאני עושה או משהו אבל שמתי לב היום שבזמן שהמחשב נתקע ההארדיסק נכבה ונדלק כמה פעמים ורק אז נכבה המחשב... עכשיו, כשאני רוצה להכנס לכונן D הווינדווס שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן :'( זה אומר שהלך כונן D? או שעדיין נשאר מה לעשות? כי חברתי את ההארדיסק שלי לכונן USB דרך מחשב אחר וגם שם נשאלת אותה השאלה... אז הלך הכונן?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שמעתי משהו על גימפור זה נכון ואם לא יש דרך אחרת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של WD 3.5 אינץ נייח עם כבל חשמל שעד אתמול עבד מעולה. כשאני עושה לחצן ימני על כל הכונן (דרך המחשב שלי) הוא מציג לי כאילו יש לי 980 ג'יגה בשימוש, וכשאני נכנס לכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים ועושה לחצן ימיני ומאפיינים אז הוא אומר לי שיש לי סה"כ בשימוש 927 ג'יגה, זאת אומרת שחסרים לי בערך 53 ג'יגה. אני מודע לכך שתיקיה אחת נעלמה לי, מה אפשר לעשות?? דרך אגב, ניסיתי לבטל את הקבצים מוסתרים אבל עדיין לא מראה לי את התיקיה שחסרה. תמונה להמחשה: http://imagizer.imageshack.com/img539/3570/1hVfkj.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו לאחר שפירקתי את המחשב ונקיתי את כל החלקים החלטתי לשים את המד טמפ' הזה ולהפתעתי גליתי שגם הפינים של ה64 ביט קרובים אחד לשני מאוד בדיוק כמו בפנטיום 4 שונה מה AMD K7 ובספר של המארז כתוב שאין להתקין את זה על מעבדי פנטיום 4 ואפשר על AMD אז כרגע אין לי ממש רעיון מה לעשות חוץ מלשים אותו איפה שהוא היה בהיט סינק הקטע איפה המקום הכי טוב לשים בהיטסינק? פשוט לדחוף אותו בין חריצי הקירור? או שיש משהו יותר אמין?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ל- HTPC שלי, מבוסס לוח אם Asus M3N78-EM יש בעיות קליטה קשות עם כרטיס הרשת האלחוטי העלוב שקניתי לו. הוצאתי מהמחשב השני כרטיס PCI-E Abit AirPace, שהקליטה שלו הרבה יותר טובה, והתקנתי ב- HTPC - והוא לא עולה. אני מדליק אותו, המאווררים מסתובבים, הלדים נדלקים אבל אין כלום על המסך - הוא אפילו לא מגיע ל- POST. הוצאתי את הכרטיס החדש, החזרתי את הישן (כרטיס PCI) והוא עולה בלי בעיה. הכנסתי את ה- AirPace בחזרה למחשב הישן, עולה, הכרטיס מזוהה ועובד. החזרתי אותו שוב ל- HTPC ואותה תופעה - לא מגיע ל- POST. כלומר הכרטיס תקין ולוח האם תקין ועדיין הם לא מסתדרים אחד עם השני. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כי יש לי מסך LCD 17' וזה קטן בשביל לראות סרטים איזה כבל אני צריך? ומה המחיר? (אני צריך משהו 3 מטר ומעלה לא פחות) ושיהיה רק לראייה כי אודיו אני כבר ישמע מהמערכת של המחשב היא יותר איכותית אחי קנה לי איזה כבל ובסוף הסתבר שהוא לא מתאים אבל אני מדבר על כבל פשוט עם שני צדדים שאני פשוט יחבר צד אחד למארז וצד שני לחור הצהוב בטלווזיה ואני ישנה בהגדרות תצוגה לטלווזיה וזהו שאני לא יצטרך לחבר כבל לכבל ועוד כבל ורצוי שיהיה כבל איכותי שלא יהיו רעידות וכל זה שיעבור חלק זה משנה שיש לי כ. מסך 7600GT ולוח אם MSI965 והטלווזיה היא 21 אינץ' של איצ'בנד?) בבקשה תענו אני צריך את זה עד יום שני (בשביל נמלטים ) ועם אפשר שם של חנות שמוכרת את זה (מישהו מכיר חנות בב"ש?)
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי מחשב חדש(בן חודש) לוח של gigabita : p-35 ds3l כרטיס :sparkle 8800gts calibre זכרון: ocz gold xtc 2giga byte 800mhz מעבד:intel dual 2.66 ghz conroe לאחרונה בזמן הדלקת המחשב נשמע צפצוף ארוך וצורם למשך כ 10 שניות לערך ניסיתי לעדכן ביוס אולם הבעייה נמשכת,הקטע המעניין: זה קורה רק לאחר מספר שעות לפחות שהמחשב כבוי. כלומר אם אכבה ואדליק ללא המתנה של מספר שעות לא יהיה צפצוף כמובן שיש אחריות אבל לפני שאני לוקח המחשב למעבדה אני מעוניין לנסות לפתור הבעייה בעצמי (פתחתי המארז בדקתי תושבות וחיבורים הכל נראה תקין-המחשב עולה רגיל) ושוב הציפצוף מופיע רק כשהמחשב קר !!!! למישהוא רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כל כמה שעות,בדר"כ בצפייה בסרטים המחשב נתקע ומשמיע צליל מתמשך. אין אפשרות לעשות כלום מלבד לכבות אותו ולהדליק מחדש. המחשב חדש לגמרי ואין לי אותו שבועיים אפילו. המפרט: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX מעבד GIGABYTE GA-P55-US3L לוח אם PATRIOT 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 זכרונות GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כרטיס מסך SEASONIC 500W : SS-500ET ספק 160GB SATA II 7200RPM 8MB 250GB SATA II 7200RPM 16MB 500GB SATA II 7200RPM 16MB 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ NEC 3550A DVD±RW x16 Dua צורב SAMSUNG LA37B530 FULL HD מסך SAMSUNG 226BW 22'' LCD WIDE מסך צירפתי תמונה של הטמפרטורות מתוך EVEREST. מחשב בזמן מנוחה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה ל הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב לא עולה אני מדליק אותו יש מסך שחר ואז זה כותב לי במסך השחור שהווינדוס לא יכול לעלות בגלל שחסר הקובץ system32\DRIVERS\pci.sys ואז זה אומר לי שכדי לתקן את הקובץ צריך להכניס את דיסק מקורי של ווינדוס ואין לי....אפשר לעשות אם זה משהו???יש דרך לסדר את זה?? וד"א זה ווינדוס XP תודה!
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בBOOT אחרי שהחלפתי את הלוח אם והמעבד במחשC הוא מזהה יפה את הזיכרון ההרד דיסק והסי די רומים, וכך גם את כל התקני הPCI במסך שאחריו, אך מייד אחר כך נכתבת לי הודעת שגיאה: NTLDR IS MISSING ומבקש דיסק להפעלה מה הבעיה ? ואיך מסדרים אותה ? (ואני מקווה שהיא לא מתחילה ב-אתה צריך לפרמט את ההרד דיסק)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים אני לא יודע מה קרה, אבל מאתמול כל כמה דקות ההודעה הבאה קופצת לי: (צרפתי לנושא את התמונה) D זה הכונן החיצוני אני לא יודע למה המחשב החליט שאני צריך לעשות את זה.. גם אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכבל USB כמה פעמים הוא החליט שזה בסדר, ואחרי שעה שוב ביקש שאפרמט יש איזשהי אפשרות לסדר את העיניין בלי לפרמט? יש לי עליו גיבוי של כל החיים בערך.. תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
[boot from USB] [הפעלה דרך ה- Boot Menu] שלום, 1. האם ניתן ליצור מערכת הפעלה Windows על התקן נייד (כדוגמת דיסק-און-קי), כך שתפעל על כל מחשב מכל יצרן PC? פעם על Dell פעם על Toshiba פעם על Sony וכו'...? 2. האם זה מחייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה על ההתקן הנייד או שניתן גם להעביר מערכת הפעלה קיימת על כל התוכנות והתוכן שלה? 3. באיזה אמצעי אחסון מומלץ להשתמש למטרה זו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם! ברשותי לוח אם של EVGA את הדגם ניתן לראות בצד. ללוח קיימות 4 חיבורי SATA שתיים היו תפוסות עם HD אחת עם צורב ,לאחר הוספת HD נוסף גיליתי משהו מוזר ה HD לא נראה ב BIOS וכמובן גם לא ב WIN אז עשיתי הצלבה עם החיבור של הצורב והHD מזוהה ופועל כמו שצריך אבל הצורב לא מזוהה בBIOS אבל איך שהוא הוא עובד בWIN ללא שום בעיה. זה לא היה מפריעה לי ,אבל לא ניתן לעלות שום דיסק BOOTABLE לפני הWIN כי הצורב לא מזוהה בBIOS. האם יש מה לעשות או שאין מנוס מלקנות כרטיס הרחבה PCI TO SATA? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי בחנות הסטודנטים של הטכניון (למי שמכיר 'מכלול') עכבר של לוג'יטק מדגם M-BT58. עכברים אלה נמכרים בשקיות וניתן לחבר אותם ללוח האם דרך usb או בדרך ה'רגילה'. מתברר שהעכבר שקניתי מגלה עצמאות בכל מה שנוגע לקביעת מיקומו של המצביע על הצג - מדי פעם המצביע קופץ מהמקום שבו הוא אמור להיות, לנקודה אקראית כלשהי על הצג, דבר שמאלץ אותי לבצע תיקוני מיקום. תופעה זו מתרחשת בלי קשר לצורת החיבור של העכבר למחשב. האם מדובר בתקלה בעכבר? אולי בדרייבר חסר או בהתנגשות חומרה כלשהי (אני עובד עם X64bit)? אציין כי בקטלוג המוצרים באתר של לוג'יטק לא נמצא כלל עכבר בדגם שהוזכר לעיל. תודה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק חיצוני Seagate freeagent 1TB לפני כשנה וחצי (אחריות לחמש) מ-K.S.P. הדיסק מלא בסרטי HD ומחובר לסטרימר. לאחרונה הוא התחיל לעשות רעשי נקישה (כנראה הראש) וכשזה קורה הסרט קופא כחצי דקה עד שהקליקים פוסקים. העברתי את הדיסק לסניף של K.S.P ממנו רכשתי. כעבור שבוע וחצי כשראיתי שלא חוזרים אליי, ניסיתי ליצור איתם קשר. לאחר כשעה במענים הקוליים שלהם הצלחתי להגיע למענה אנושי שהעביר אותי למעבדה. במעבדה הודיעו לי שהדיסק עבר בדיקת העברת נתונים ועוד בדיקה עם כלי של Seagate ושהכל בסדר, הם לא שמעו קליקים ולא מוכנים להחליף. אמרו שאם הדיסק יתקלקל אז יחליפו למרות שהפצרתי בהם להחליף מכיוון שאני לא מעוניין לחכות למותו של הדיסק ולאבד את כל החומר. המליצו לי לגבות את החומר בצריבה (1TB…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,עכשיו אני פותח את ה"מחשב שלי" ואני לא מוצא את הצורב... פתחתי את המחשב,כל הכבלים מחוברים...ניתקתי וחיברתי והוא כותב "ההתקן של הצורב נכשל" מה לעשות? הצורב הוא LG H20...צהוב.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה לאחרונה צצה לי בעיה ממש מעצבנת ! כשאני מנסה להחליף את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית או להיפך, לפעמים זה מצליח ורוב הפעמים לא ! ניסיתי את שתי הדברים העיקריים ... החלפתי מקלדת ופירמטתי את המחשב ושוב הבעיה נשארה ... זה ממש מעצבן להחליף ידנית ! מישהו יודע איך לסדר את זה ?! תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ניסיתי לברר מה המפרט שלו אבל הוא בעצמו לא יודע מה שכן אני יודע שיש לו סלרון 400 96 מ"ב של זיכרון שאין לי מושג מה הסוג הכי פשוט זה לעשות התקנה מחדש של הווינדוס או שיש פתרון לבעיה?? מקווה שהכל יפתר... (הוא בוכה לי בפלאפון!!) אייל....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שומע את הצלילים מעוותים, לאחר פירמוט הבעיה אינה נפטרה. המחשב מחובר למערכת קולנוע, ובדקתי כרגע במערכת שומעים רגיל. איך אני יכול לוודאות שהכרטיס קול שלי הלך סופית? אגב, הוא מובנה על לוח-אם (Gigabyte 8S655FX-L). אולי הכבל בין המערכת למחשב נהרס? אתם מכירים את הבעיה אולי? ואם הכרטיס הלך, אני יכול לקנות כרטיס בנפרד מבלי להחליף את הלוח-אם? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוספתי תמונה. את החיבור מצד שמאל אני מזהה hdmi. למה משמש החיבור מצד ימין? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי mp3 player הבא: sandisk sansa e140 אשר תומך ב- usb2. שאני מעביר אליו קבצים, הקצב הוא בסביבות 2000Kilo Bytes Per Second, מה שאומר שזה USB1 ולא USB2. כמו כן, כאשר מוריד תמונות מהמצלמה הדיגיטלית או מעלה תמונות אליה, הקצב הוא כשל USB1. יש לי ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים, וכאשר אני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את ההודעה שאין Drivers יותר מעודכנים ולכן לא יותקנו ה- Drivers מחדש. מערכת הפעלה: Winxp עם Service Pack 1 בדקתי ב- My Computer -->Properties --> Hardware --> Device Manager -->Universal Serial Bus Controllers ויש לי שם כמה USB Root Hubs וכן SIS PCI to USB…
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חבר הביא לי מחשב שהוא לא מצליח להעלות ווינדוס כל פעם שהוא מתקין מופיע לו לפני עליית הווינדוס שקובץ דפוק וצריך לעשות תיקון לווינדוס אז אני חשבתי ישר זיכרון ואז הוצאתי את הזיכרון ולב הפלא עבד (שמתי אחד משלי ) עכשיו רק כדי לבדוק משהו שמתי את שלי ואת שלו ביחד והמחשב עצמו לא עבד עשה ציפצופים שקשורים בדרך כלל לזיכרון או כרטיס מסך הוצאתי את שלו ועבד שוב אחר כך לקחתי את שלי ושמתי בסלוט השני (ללוח שני סלוטים של זיכרון ) ולא עבד יכול להיות שהסלוט דפוק או הלוח עצמו או שזה הזיכרון פשוט וזהו די בטוח שהזיכרון דפוק כי שמתי אצלי והמחשב לא עלה עשה את הציפצופים מה לדעתכם הבעיה
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קורה לי כבר כמה פעמים שהארד דיסק לא מזוהה בביוס והמערכת הפעלה לא עולה בשל כך, ואחרי כיבוי הוא מזוהה והכל בסדר. מה גורם לבעיה ? איך ניתן לפתור את זה ? עידכון ביוס ?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום קניתי כונן dvd-r מסוג lg h55nk עם חיבור sata2. אני מעוניין לחבר אותו ללוח abit an7 (מכיל שני חיבורים של sata1). בעבר כבר חיברתי דיסק קשיח SATA1 והכל היה תקין. כעת כשאני מחבר הלוח מנסה לבצע איתחול מהכונן החדש ולא מצליח. ללא הכונן החדש, המחשב מאתחל כרגיל. סדר עליית כוננים בביוס הוא של hard disk first. כונן dvd-r היה מסוג PATA (nec 4550) שסיים את חייו המפתיע. אשמח לקבל תשובות כיצד לחבר (הטכנאי במעבדה אמר שהכל צריך להתחבר ללא בעיות). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-