עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by talkats,

שלום ושבוע טוב לחברי הפורום, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי . מצורף המפרט שלו. כאשר וינדוס מותקן על הSSD. לאחרונה הוא התחיל לזוז לאט (ממש לאט) כלומר עיקר הבעיה היא בהדלקה ובכיבוי( הדלקה לוקחת כ5-8 דקות וכיבוי אותו הדבר) וכן הגעה ל MY COMPUTER ולתקיות דרך סייר ( 10-15 דקות זמן טעינה) חשוב לציין: 1 - שאני עובד עם תוכנות כבדות - אדובי למיניהן ו SOLIDWORKS- אבל הן עולות במהירות הרגילה שלהן ולא נתקעות והכל זורם במהירות התקינה שלהם כמו גם גלישה באינטרנט - כרום נפתח במהירות והכל זז בסדר. 2 - הבעיה בזמן טעינה קיימת גם כשהמחשב הרגע נדלק ואין אף תוכנה שפועלת ברקע. אשמח לקבל הצעות לפיתרון לניקוי המחשב או רעיונות / הסברים למה הטעינה של תיקיות והדלקה וכיבוי ככ איטיים- בהשוואה ללפני שנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by wombat,

היי, הדלקתי את המחשב, עבד בסדר, אחרי 10 דקות נכבה. קרה פעמיים~ בשבוע האחרון אך תמיד היה אפשר להדליק אותו מייד אחרי. שמדליקים אותו מגיע חשמל ללוח אם (נורות דולקות), מאווררים, דיסקים קשיחים וכרטיס מסך אך שום דבר לא קורה. אין כלום על המסך, אין אור במקלדת ואין צפצופים. ניתקתי את כל שיכלתי, דיסקים קשיחים, כרטיס מסך, הוצאתי את הראם לגמרי. הדלקתי ובדיוק אותו מצב, אין אפילו צפצוף אחד. הוצאתי את הסוללה מהלוח אם לחצי שעה וניסיתי להדליק שוב - אותה תוצאה. המעבד לא מתחמם (נגעתי ב heatsink). מעבד core i7 2700k, לוח אם Biostar TH67 (לא זוכר איזה דגם בדיוק). מה סביר להניח שהבעיה (אני נוטה ללוח אם)? האם יש סיכוי שהספק כח תקול? אין לי אפשרות לתקן/לקנות חדש בחודש הקרוב אז אם יש סיכוי שאפשר …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Chiko2015,

אהלן ובוקר טוב חברים. יש לי בעיה בנחשב נייד Lenovo G580 אתמול לפני שהלכתי לעבודה הוינדוס ביקש ממני לעשות אופ דייט (לציין שמדובר במערכת 8.1) לפני שהלכתי לעבודה שמתי את העידכון. כאשר חזרתי מהעבודה ראיתי כי המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש כאשר עשיתי הפעלה מחדש נהיה לי מסך שחור ללא לוגו של Lenovo פשוט נהיה לי מסך שחור. ניסיתי אופציה אחרת יש כפתור קטן איפה שעושים ריסט למערכת \ איפוס מערכת זה הראה לי לאחר בחירה כלשהי לא משנה מה אני בוחר המסך ממשיך להיות שחור. למרות שהוא מראה לי 4 אופציות וכל אחד מהם לאחר שאני בוחר מראה מסך שחור חשוב מאוד לציין כי המחשב עובד אך המסך נשאר שחור ניסיתי כלמיני אופציות כגון: הוצאת זיכרון, ניקוי פנימי, ניקוי מגהים, ניסיון פירמוט, הוצא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by chlop,

יש לי Windows XP Home בכל פעם שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, בדיוק כשמופיע הלוגו של וינדווס (http://www.georgescomputers.50megs.com/images/winxp_rc1_rev_02.gif) נוצר BSOD עם ההודעה STOP: 0x0000007B (0xF894C528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) זה קורה לי גם כשאני מנסה להכנס למצב בטוח. סרקתי אותו עם אנטיוירוס, בדקתי אם הוא פגום, וניסיתי לתקן אותו עם ה Recovery Console, אבל ללא הצלחה. כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא פיזית העתקתי את התוכן לכונן אחר, אבל כשאני מעלה את Windows דרכו מופיעה אותה בעיה. אני לא רוצה להתקין הכל מחדש. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ברשותי מחשב Dell T1500 (ווינדוס 8 חוקית כמובן). בהפעלת המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: ahci port 0(sata-1) s.m.a.r.t. status bad, ושורה מתחת האפשרות ללחוץ על F1 להמשך Boot של מערכת ההפעלה. עכשיו ברור שמדובר ברכיב פגום שמחובר לפורט SATA הזה, וזה כמובן ההארד דיסק. אלא שהחלפתי כבר 3 הארד-דיסקים למחשב הזה (שניים מהם דנדשים מהניילון) - והשגיאה הזו לא נעלמת. יותר מזה, כשחיברתי את ההארד-דיסקים לפורטים SATA שונים על הלוח, אני מקבל את אותה השגיאה, רק בהתאם לפורט שאליו מחובר ההארד-דיסק. החלפתי גם כבלי SATA - כלום לא עוזר. מישהו יכול לנסות ולהבין מה פה קורה פה? זה לוח אם? זה BIOS (שמעודכן ונצרב באופן תקין)? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 3emi,

מה אני עושה עם זה? קיבלתי מסך כחול שהיה רשום BAD HEADER POOL אחרי זה הרצתי בדיקה של וינדוס לזכרונות שהוא מאתחל את המערכת ומבצע לפני עליה של וינדוס אחרי זה קיבלתי את המסך הזה בוינודס מדובר בזכרונות איכותיים http://ksp.co.il/?uin=19422 Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1866MHz מה זה אומר בדיוק למה התחילה בעיה פתאום והמחשב בכללי עובד מעולה הוא רץ כבר כמה חודשים וקיבלתי מסך כחול כזה ללא סיבה רק איזה פעם פעמיים יש לי אוברקלוק קל ל 4000 ובזכרונות לא נגעתי בכלל האם כדאי להמשיך לעבוד ככה האם המצב יכול להתדרדר זתומרת הבעיה תתרחב? בכל מקרה הזכרונות האלו יש להם אחריות לכל החיים או לגשת ל KSP ולהביא את הזכרונות רק איך אני יתפקד עם המחשב עד שאני יקבל זכרונות חדשים לא ברור לי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Dubek,

שלום היום אחרי הפסקת חשמל ניסיתי להדליק את המחשב ועל אף שהוא מקבל חשמל וחלק מהרכיבים בו פועלים לא נשלח אות למסך להידלק. איך אני יכול לברר מה הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, זה קצת ארוך אבל חשוב שתקראו הכל כדי להבין את הבעיה. יש לי לוח אם של gigabyte דגם ex38-ds4 ו 4 זכרונות של 1 גיגה של Corsair ומלפני כמה ימים המחשב מזהה לי רק 3 גיגה במקום 4 (זה קרה אחרי שהחלפתי קירור למעבד, התעסקתי הרבה הפירוק הלוח מהמקום אז יכול להיות שאחד הסלוטים נדפק פיזית). בכל מקרה ניסיתי להחליף את כל ארבעת הזיכרונות בכל הסלוטים וגיליתי שכל הזיכרונות תקינים אבל הסלוט הכי ימני בלוח אם לא מגיב ששמים עליו זיכרון (אם אני שם רק עליו זיכרון וכל השאר ריקים יש צפצוף של שגיאת זיכרון ואם אני שם גם עליו וגם על עוד סלוט אחד אז המחשב עולה אבל זה לא מזהה שגם על הסלוט התקול יש זיכרון), הסתכלתי עם פנס וזה נראה שיש ממש קצת שחור בתוך הסלוט עצמו ועל כל השאר אין את זה, כנראה מ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. פתאום זה הפסיק לפעול......... כל הUSB שלי שיש לי במחשב מה זה?? ? אפשר להחזיר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by arielmi,

היי כולם יש לי בעיה יש לי צורב דיי ישן X4X2X24 ועד עכשיו הכל פעל מצוין אבל לפני בערך יומים אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה איזה דיסק הוא מגיע ל100 אחוז ואז נתקעת התוכנה( NERO) והצורב כאילו ממשיך לצרוב אז אני עושה ריסט ומנסה לצרוב שוב והדיסק בעצם נשאר ריק הוא בכלל לא צרב עליו ניסיתי להתקין שוב את NERO וגם להוריד לה את העידכון הכי חדש כלום לא עזר מי שיכול בבקשה תעזרו :'(

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MortaL,

היי חברים, לא מצעתי עדכון ללוח שלי , יכולים לעזור ? הנה הפרטים של הלקוח: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : MSI Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 Unique ID : 00000000-00000000-00000000-00000000 System Chassis Manufacturer : Uknown Chassis Manufacture Case Type : Desktop Can be locked : No Version : Version 1.00 Serial Number : 123456890 Asset Tag : 0123ABC System Mainboard Manufacturer : MSI MP Support : No Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 BIOS ID : 62-1015-009999-00101111-040201-SiS645 Memory Controller Error Detection Method : 32-bit ECC Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 1-…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה יכולה להיות הבעיה? חבר שלי הזמין חלקים, הם הגיעו היום מפנדס, והרכבתי לו אותם לתוך המארז הקודם שלו. החלקים הם: AMD Athlon XP 2500 ABIT motherboard NF7 PQI DDR 3200 256mb X2=512mb Clud3D Radeon 9250 SONY cdrw 52x32x52 ההרדיסק זה ההרדיסק הקודם שלו, WD 40GB SE. הספק הוא ספק חדש, בן חצי שנה בערך. הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל. כשהדלקתי את המתג של הספק, כל המחשב נעור לכמה שניות. הרדיסק מאותחל, כל המאווררים פועלים, שתי נוריות הבקרה של הלוח אם פועלות, ואז אחרי שתי שניות בערך הוא נדם. הנורית האדומה שאומרת שהספק מחובר לחשמל דלוקה. וזהו. לחיצה על כפתור ההפעלה לא עושה כלום. גם לא עוד לחיצה. גם לא לחיצה ארוכה. ניסיתי כל מה שיכולתי להעלות בדעתי, כולל לשחק עם החיבורים של קדמת המארז, אבל ב…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. זה התחיל מאתמול.... פתאום ההארדי דיסק מפסיק לעבוד... אני שומע שהרעש שלו מפסיק.... ואז אחרי בדיוק שניה זה חוזר.... אתנול פעם א חת זה תקע לי את המחשב.. פעם שניה לא קרה כלום.. ועכשיו זה קרה ותקע לי את המחשב עוד פעם.. בדקתי את החיבורים אם הם רופפים.... אבל הכל היה בסדר.....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי בעיה מוזרה בדיסק הקשיח- (WD 500 GB) פתאום- הפסיק להזדהות בBIOS, וכמובן שלא בWIN7. הוא מקבל חשמל, אבל לא מזוהה. ניסיתי לחבר דרך חיבור חיצוני (USB עם שנאי)- עדיין לא עובד. מה אפשר לעשות, חוץ מלקחת אותו למקום של שחזור מידע? תודה לכל העונים מראש. ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by naorM,

שלום יש לי מקלדת של microsoft wirless keyboard 3000 v2 וכל פעם שאני משחק במשחקים או רושם באינטרנט(כמו עכשיו) המקלדת מגיבה בדיליי כאילו אני לוחץ ואחרי שניה היא רושמת. וזה במקרה הטוב במקרה הרע שהוא קורה יותר היא לא מגיבה בכלל כיאלו אין לה בטריות ניסיתי להחליף בטריות להתקין דרייברים וזה לא עזר מה אפשר לעשות?? נ.ב העכבר שבה איתה עובד מצויין

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Ovid,

אני לוחץ על הכפתור ,הנורה הירוקה מהבהבת כמו שצריך אבל הכונן תקוע... הלך הכונן, או שאפשר לעשות משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by hotshot,

שלום לכולם, יש לי מחשב מאד ישן, לא זוכר בדיוק איזה לוח אם, אבל זה Pentium 4 3.0Ghz, עם 2GB RAM. במשך השנים רק שידרגתי זיכרון, מאווררים וכרטיס מסך - כעת יש לי ATI HD3850 AGP. במשך כחצי שנה מאז ששידרגתי את כרטיס המסך הכל היה סבבה והצלחתי להריץ משחקים די כבדים בהגדרות בינוניות. לאחרונה המחשב התחיל להיכבות לי בעמוס גבוה (תוך כדי משחק או כמה דפדפנים שמריצים סקריפט במקביל וכו'). התקנתי HWMONITOR ויש מצב שהטמפ' עולה מדי פעם לאיזור 75 מעלות. אציין בנוסף שיש לי ספק 350W של EZCOOL. האם יש למישהו מושג או עצה איך לוודא מה הבעייה בדיוק (ספק לא מספק, או אוורור)? נ.ב.: אני בקרוב קונה מחשב חדש אך אמשיך לתחזק את הישן בשביל הילדים כך שחשוב לי לפטור את הבעייה בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by KF,

התקנתי צורב חדש ולאחר מכן הפעלתי את המחשב ואין לי יותר סידי רום וצורב במחשב.... וגם הם לא מופיעים במנהל התקנים.... איך אני מסדר את הבעיה ? נ.ב אין לי ג'מפרים בכוננים....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום יש לי צורב DVD. עכשיו צרבתי בו גיבוי של המחשב שלי בעזרת תוכנת הצריבה נרו בסוף הצריבה היא רשמה לי שהצריבה נגמרה. עכשיו הכנסתי את הדיסק למחשב ואני ראה שהדיסק ריק אין בו כלום! בדקתי בתחתית הדיסק יש סימן של צריבה! הכנסתי דיסק אחר שצרבתי בעבר והוא עובד טוב. עכשיו למה זה קוראה מה הלך לי הצורב? נ.ב דיסק רגיל הוא צורב טוב בלי שום בעיה. אם זה לא קשור לפה אז בבקשה לעביר

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, התקנתי את XBMC ואני חדש לגמרי בעולם הזה. התקנתי את התוסף של הערוצים הישראליים אבל רק ערוץ 1 ולעיתים ערוץ הכנסת ו-33 פועלים. לפעמים גם הם לא עובדים. התוכנה כותבת למטה "עובד" ונתקעת על זה (צריך לכפות סגירת XBMC כולה כדי לצאת מהמצב הזה) או שבכלל כאילו מתעלמת מהבקשה (לוחצים על ערוץ וכלום לא קורה). מסיבות כאלו ואחרות, הוספת ממיר עידן+ חיצוני לא אפשרית. האם גם אתם נתקלתם בבעיה דומה? האם אלו ביצועי התוכנה\שירות המסופקים או שיש משהו שאפשר לעשות בנוגע לזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by PuppEDogg,

יש לי את הבעייה הזאת כבר הרבה זמן, כשאני משחק והתמונה זזה מהר מידי אז יש מין שבירה כזאת של התמונה כאילו זה לא זורם חלק ואני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. בהגדרות אני משתדל לא להכביד על המחשב למרות שהוא די חזק ואני לא מפעיל פילטרים כאלה ואחרים וגם את הg-sync אני מבטל (אולי זאת הבעיה). יש לי כרטיס מסך r9 280x של MSI ומסך של דל מדגם U2312HM

22. מחפש מקום אמין ולא יקר, שעובד במהירות. אשמח להמלצות למקרה שזה לא המקום לשאול את זה, אתם יכולים להעביר את זה למקום הנכון, הרבה זמן לא פירסמתי פה. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Yaniv_Uzan,

קיבלתי פה מחשב לתיקון משכן שלי... התנדבתי לתקן לו אותו. פנטיום 3 666 מגההרץ, 128 זכרון, לוח אם ASUS CUV4X, ספק כח 235 וואט ו... זהו בערך. כל השאר פשוט ניתקנתי. אה כרטיס מסך היה VOODOO 3 3000... ניסיתי לשים במקומו KYRO II ועוד כמה כרטיסי מסך PCI. הבעיה שאני נכנס ל BIOS והוא נתקע אחרי כמה דקות. אני לדוגמא נמצא בדף של ה HARDWARE MONITOR עוקב אחר השינויים של הטמפרטורות והזרמים ואז הוא פשוט נתקע סתם ככה. עושים ריסט והוא לא עולה! חייב לכבות ולהדליק שוב! עכשיו אני נמצא דווקא ב BIOS כי לפני כן הוא היה תוקע לי את WINDOWS 98 או עושה לי מסך שחור ואז הופ! אין כלום... חייב לכבות! אז אמרתי טוב יכול להיות שה WINDOWS דפוק אז נלך על הבסיסי ביותר... ה BIOS. כמובן ניתקתי את כל הכוננים... כר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ass-s,

שלום! לאחרונה התקנתי על המחשב של אבא שלי WINXP. אח"כ התקנתי איזה תוכנה בדוס להנה"ח. שאני מנסה להדפיס בתוכנה בדוס לא יוצא לי עברית..... יוצא לי ג'יבריש. שכחתי לציין שאני משתמש במדפסת HP 710 עם עברית צרובה תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by avihalima,

שלום לכולם רכשתי בשבוע שעבר FX 5900ULTRA של ASUS ובתוך ערכת הדריברים הטמפרטורה בממוצע היא 65מעלות צלזיוס הייתי מוניין לקבל חוות דעת אם זה תיקני (מאנשים עם אותו כרטיס ) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.