תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
Core i3 540 Intel DP55wg זכרונות ddr3 g.skill 1600 Ripjaws הרכבתי את המחשב במארז של המחשב הישן (עם כל הרכיבים מהמחשב הישן, חוץ מאלה שצוינו) כשהדלקתי את המחשב, הוא הדליק וכיבה את עצמו כל שניה-שתיים, בלי לתת פוסט, המסך נשאר כבוי. ניתקתי אחד אחד את הכוננים ואת כרטיס המסך, והוצאתי את הלוח מהמארז, ועדיין ריסטרטים. כשהוצאתי את הזכרונות, הפסיקו הריסטרטים, ועל מסך הבינארי שעל הלוח היה רשום קוד 24. לקחתי זכרונות ממחשב עם P55 אחר, שעובד, וגם במקרה זה המחשב עשה ריסטרטים. ניסיתי להוציא את הסוללה מספר פעמים, כשהפעם הארוכה שבהם הייתה למעלה מ-6 שעות. החיבורים במקום, ווידאתי, גם לאחר הניתוק מהמארז, שהם בפנים. מה עוד אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים יש לחבר שלי בעיה המחשב לא עולה בוינדוס במצב רגיל אבל במצב בטוח עולה הבעיה נובעת משום מה עם הכרטיס מסך (חיברנו אותו למחשב שלי) אפילו אצלי זה קורה למישהו יש מושג? האם מישהו מכיר את הבעיה???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים הורדתי את המשחק far cry 4.. הכל הותקן חלק שמתי את הקראק ברגיל וכמובן עשיתי את העדכון..רק הבעיה שאני מנסה להפעיל אותו אחרי הכל הוא נותן הודעות שגיאה של קבצי dll שחסרים לי..ניסיתי להוריד כל מיני dll למיניהם אבל כלום..למישהו יש רעיונות אולי? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי המחשב קורס ככה מדי פעם..(וזה מעצבן לאללה צירפתי למטה קבצי מינידאמפ(כל התיקייה)) כבר פירמטתי אותו כמה פעמים כרגע אני רק עם דרייבר של צ'יפסט+כ.רשת בלבד!אז כנראה הבעיה באחד מהם או חומרה.. חשוב לציין שהמחשב באחריות לעוד כמה חודשים ואם תהיה בעיה יחליפו לי.. מעבד:e2180 לוח-אם:asus p5gc-mx/1333 קשיח:160 סמסונג סטה 2 זכרונות:2 ג'יגה לא יודע חברה כ.קול:hd realtek כ.מסך:מובנה של אינטל 950 מערכת הפעלה:windows xp sp3 (ניסיתי גם 2 וקורס גם) יאללה חברים תודה לעוזרים ניסיתי לפרט כמה שיותר.. נ.ב אין שום אוברקלוק למחשב,והמתח של הזכרונות אין אפשרות לשנות בגלל שהלוח נותן אוטומט ואי אפשר לשנות.. התזמונים של הזכרון הם 4-6-6-15-5 ניסיתי גם 5-5-5-18-5 ולא עזר.. תודה לעוזרים [attachment de…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרה לי את הבעיה בעבר אבל לא הצלחתי לפתור איכשהו זה יסתדר אני יודע שזה קשור לדרייבר של הכרטיס מסך כי כשמחקתי את הדרייבר זה עבד כרגיל ועלה כמו שצריך.איך לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי רעש מעצבן מהמחשב (לא מהמסך) - מעין HISS, צפצוף חלש בתדר גבוה אין לי מושג מאיזה רכיב הוא מגיע רעיונות איך להפטר ממנו? תודה SPECS: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board 2X256MB RAM 400MHZ DDR Mushkin blue Compucase Midi Tower CI 6A19 GIGACUBE 9200B3 Radeon 9200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB 1st HD IBM 60GB 2nd HD Hercules Game Theater xp 7.1 LITE ON 52X24X52 Toshiba 16x48 DVD Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP TV card MAG 17" CRT
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23753#details יש לי את המחשב הזה,והרבה משחקים(גיטרה הירו 3,אססין קריד,GTA סאן אנדרס!)פשוט לא רצים חלק,ומתחילים לעשות באמצע במשחק סלאו מושיין ותקיעות ואפילו Finale(תוכנה לכתיבת תווים!) שהדרישות שלה הם כאלה: Finale PrintMusic for Windows® * Windows XP/Vista 32-bit * 800X600 minimum monitor resolution * CD-ROM drive * Minimum 256MB RAM recommended * 235 MB hard drive space required for software and user manual נתקעת אצלי!,וגם אם זה עוזר בצד,קרוב לחלק האחורי הטמפרטורה ממש גבוהה,פשוט רותחת לא יודע איך זה משפיע תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כשבועיים המדפסת החלה לעשות בעיות בכך שהיא לא לקטה צבע ממחסניות דיו שהוכנסו אליה ולכן היא לא מדפיסה, במעבדה רצו כ100 דולר על תיקון וטענו שהלך ראש ההדפסה, חבר שלי טען שאם מדובר בסתימה של ראש ההדפסה ניתן להשתמש באלכוהול על מנת להמיס את הצבע הסותם. מדובר במדפסת EPSON C86, ניסיתי להריץ ניקווי ראש, לא עזר, ניסיתי גם לנקות כעצת חבר שלי, ניקיתי רק ניקיון שטחי מלמעלה, כי לא ידעתי אם יש צורך לפרק ומה לפרק ולא עזר בינתיים. מישהו אולי מכיר דרך לפתור את הבעיה? ראיחתי באינטרנט שמציעים ערכות לניקוי אפסון, מישהויודע אם זה עוזר? ואיפה ניתן להשיג דברים כאלו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע על גרסא 1.2. לפי זה חייבים לעדכן BIOS כדי לעבוד עם הכרטיס. אממה, עדכון ה- BIOS לא מומלץ עבור sandy bridge על פי MSI . דיווחי משתמשים עבור MOBOS דומים (לא זהים) נעים בין אפשרויות OC מוגבלות (לא בעייתי מבחינתי), ל- bricking. (מקור: חיפוש בגוגל "msi me8 sandy bridge"). במידה שמישהו מכיר את הנושא - האם אכן מסוכן לעדכן את ה- BIOS במקרה שלי? נ.ב. ניסיתי להתקין את הכרטיס עם ה- BIOS הנוכחי ונראה שאכן לא עובד - המחשב לא נכנס ל- POST עד שלא הסרתי את הכרטיס ושחזרתי את ה- BIOS על ידי ג'ימפור. ---- עדכון: ה BIOS עודכן והכרטיס הותקן בהצלחה. (יש לשים לב לפרמט את ה- DoK כ- FAT32)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , בזמן האחרון יש לי בעיה שהמחשב נתקע , אם אני עושה ריסטארט אז אני רואה שהמחשב נדלק ( המחשב פתוח ) אבל המסך לא עולה או לפעמים מראה לי digital analog בפינה השמאלית למעלה . לפעמים הוא נדלק לאחר כמה שעות אבל קופא ומסרב להדלק שוב. יש לי כטיס מסך ati 5800 4 ג'יגה זכרון intel i5 לוח אם של אסוס - אני לא יודע את הדגם ואני לא יכול להריץ everst כי המחשב לא עולה . ספק 650 וואט ניסיתי לפרמט אבל זה פשוט נתקע באמצע. קראתי את הסטיקי ואני לא יכול להריץ אף אחת מהתוכנות מכיוון שהמחשב לא עולה . אין לי מחשב נוסף כדי לבדוק חלק חלק אם כל החלקים . השאלה שלי זה אם יש לי דרך למצוא במה הבעיה כדי לחסוך את הכסף של בדיקה ותיקון במעבדה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב לא עולה, כאשר מדליקים אותו הוא משמיע צפוצים (לא עולים ויורדים) וכאשר הסתכלתי ליד המעבד אני מבחין כי הקבלים יש עליהם מעין אבקה אפורה ולכן אני כמעט בטוח שהלך הלוח אם. (מצורף תמונה) http://uploads.upng.co.il/e410ef52d6.jpg האם לפי דעתכם הלוח האם הלך? זה נראה כמו התפוצצות של הקבלים...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס המסך הידש שלי. קניתי כרטיס מסך g-force 2 tornedo mx 400 ולפני זה היה לי voodoo ועכשיו אחרי שהתקנתי את הכטיס מסך אני לא רואה סרטוני הנפשה ווידאו ובחלק מהמשחקים המסך שלי נכבה ולא רואים כלום והמחשב לא מגיב וגם יש משחקים שאני לא רואה את ה main manu ואת המשחק אבל אני שומע קולות רקע.מה לעשות................
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי מרעיש , (רעש של מאוורר) (מחשב שמחובר לטלוויזיה ) 1.האם יש אפשרות להפוך את המחשב לשקט יותר ? אם כן איך ? 2. אם אין דרך , יש לי 2 מחשבים ללא שימוש , הם גם מרעישים קצת . יש חנות שאני יכול למכור לה את המחשבים ולקנות מחשב חדש בכסף הזה ? מחשב לטלוויזיה לא צריך חומרה חזקה , רק שמהחשב יהיה שקט. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי לא מזמן מחשב חדש ובתוכו היה הארדיסק 500 ג"ב של WD AAKS ASTA 2 לפני כן לא היה בו רעש אבל אחרי שהתקנתי פאצ' למשחק כלשהו אז הרעש של תיקים התחיל כשהמחשב חשב. בכל מקרה החליפו לי את הארדיסק הנוכחי באחד חדש בלי בדיקה ובלי בעיות. התקנתי את ווינדוס והכל מחדש והנה להפתעתי שוב פעם רעש כשהמחשב חושב. הרעש הזה רגיל או שאולי הוא ספציפית של הדגם הזה? תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי norton antivirus 2003 pro אבל ה - auto protect וה - Email scanning לא עובדים... אך אפשר לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז חיביתי את המחשב . לאחר הפעלתו הןפיעה הודעה שהמחשב לא מצא את ISO וצריך להפעיל מחדש בעת הפעלה מחדש הוא נכנס לREAL MODE ואומר לי לתקן את הבעיה. אני לא יודע מה צריך לסדר תודה מראש למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי לנובו T450 (שלפני חודשיים נגמרה האחריות) המחשב מתנתק כל הזמן ובסוף גם מתחבר לרשת האינטרנט אליהם אני מחובר (גם בבית) בדקתי מול אחרים שעובדים איתי ולהם אין בעיה של ניתוקים (במתחם חללי עבודה בו אני עובד) האם צריך להחליף כרטיס רשת ? יש לי דרך לבדוק ? האם פשוט ללכת ולקנות כרטיס רשת או ללכת למעבדה קודם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חריי ניסיונות רבים למצוא פתרון, הגעתי ליאוש, ופונה לעזרת הפורום. הכרטיס - gtx670 DVI מסך מחשב SAMSUNG HDMI מקרן OPTOMA למסך מחשב מוציא הכל סבבה. למקרן הפסיק להוציא תמונה. רק כאשר עושה שכפול תמונה אז עובד, לא ברזולוציה 1080P (רזולוציה טבעית של המקרן) ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר והכל עובד פיקס. מחקתי דרייבר, מחקתי תיקיות דרייבר וNVIDIA הסרתי את הכרטיס ממנהל התקן, התקנתי דרייבר חדש - התקנה נקייה. רעיונות בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעבר הייתה לי מקלדת של רייזר וכל פעם שהדלקתי את המחשב אז הייתי צריך ללחוץ על הכפתור של הנמפאד כדי להדליק אותו אחר כך החלפתי מקלדת למקלדת של רוקט וכשהייתי מדליק את המחשב הנמפאד היה כבר דולק לאחרונה שידרגתי לוינדוס 10 ושוב כמו במקרה עם המקלדת של רייזר אני צריך להדליק את הנמפאד כל פעם אני רוצה שהנמפאד יהיה דולק כל הזמן וידלק בזמן שהמחשב מתחיל לעבוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אפשר לעשות את זה.. נ.ב- ניסיתי כבר את השיטה של לשנות איזהשהו קובץ דרך ה-Registry Editor והיא לא עבדה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה קודם כל הרצתי חיפוש ולא מצאתי )אם אתם תמצאו אל תכעסו ) טוב אז אחרי ששידרגתי את הווינדוס מ- 98 לאקס פי פרו הדרייברים של הצורב נדפקו חיפשתי בכל מקום שאני מכיר ולא מצאתי. בבקשה עזרו לי! הנה הפרטים: Sony CRX215E1 48x24x48 For Windows XP Pro תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לעדכן ביוס לכרטיס מסך.. משהו שעשיתי כמה פעמים בעבר,הכל בגלל בעיה שנוצרה בזמן האחרון. קובץ בשם Atikmpag.sys קורס במהלך עבודה במחשב. לרוב בדפדפן,לאחר מכן מגיע BSOD. לאחר חיפושים ברשת הבנתי שיש צורך לעדכן ביוס. אך כנראה משהו בצריבה לא היה תקין והכרטיס לא עולה.. רק כיתוב אדום בסגנון של "plug your power cable". יש לי כרטיס מסך נוסף שחיברתי למחשב וכרגע רק הכרטיס השני מחובר בשביל לנסות לפתור את התקלה. אני מנסה לחבר את שניהם ביחד כדי לעשות REFLASH ב ATIWinFlash ומרגע ששניהם מחוברים המחשב לא עולה בכלל... מסך שחור. איך אני מבטל את הכרטיס מסך הראשי בשביל לעבוד על המשני להציל את הראשי?? [h=1]רב תודות![/h]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום, התקנתי לאבי מחשב חדש הבוקר והוא מנסה להעתיק קבצים מהארד דיסק חיצוני למחשב והוא מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון. win10 8gb ram חיפשתי בד"ר גוגל ומצאתי רק את הדף הבא: https://www.thewindowsclub.com/out-of-memory-error-while-copying-files אשר הציע לבדוק ערכים ברג'יסטרי. הערכים אצלו נכונים. Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\SubSystems רעיונות יתקבלו בברכה, בברכה, אוהד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעזרתכם, אני בא לפרמט כרגע מחשב thinkpad x130e עם מעבד 1.65GHZ ו4 ג'יגה RAM. כרגע יש עליו ווינדוס 7 והוא לא זז, כל דבר לוקח המון זמן, המעבד רץ על 100% רוב הזמן. הכי טוב יהיה להתקין WINXP, לא ? עצות שימושיות ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק USB של 32GB הכונן מחולק לשתי מחיצות איך אני מאחד ומפרמט? למה כדאי לפרמט? NTFS או exFAT? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלולם... יש לי בעיה קטנה עם העכבר שלי ... העכבר הוא מדגם אינטלי מאוס אקספלורר של מיקרוסופט. inteli mouse explorer - microsoft. . יש לו שני לחצנים בצידו השמאלי ובעזרתם ניתן לבצע כל מיני פעולות ע"י תיכנות. באחד מן הימים האחרונים הכפתורים הללו (2 הצדדיים) והם בלבד ( האחרים עובדים כמו שעון) , הפסיקו לעבוד לי , והם חוזרים לפעולה רק בתנאי שלאחר כל איתחול של המחשבי אני הולך ל- control panel -> mouse -> ושם אני בוחר מחדש את ההגדרות , עושה או קיי וזה מתחיל לעבוד לי. הבעיה מתרחשת בכל החלונות לא רק באקספלורר. אולי למישהו יש מושג ************************************** 866 , win xp , asus v7700 , 512 ram ,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-