עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by psychuil,

המחשב של בת זוגתי (מעבד AMD 6000+, לוח אם של אסוס, 4670 ו5 ג'יגה זכרון) קופא כשניה או שתיים אחרי שהוא עולה. בsafe mode הכל עובד מושלם. ניסיתי להתקין מחדש וינדוס על דיסק אחר, גם קופא.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by david2k,

שלום פתחתי פה נושא לא מזמן על בעיית סאונד במחשב פתאומית וזה קורה רק ביוטייב ובמשחקים. בתוכנת דיבור ושירים זה עובד רגיל רק במשחקים וביוטייב זה קורה לי אמרו לי לעדכן דריבר לא מזמן עדכנתי זה עבד חלק במשך שבועיים ככה ואז זה חזר לא מזמן.. אפשר עזרה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yns lab,

קראתי על מפרט של לוח אם וראיתי שרשום שם DMI: 8 GT/s רציתי לדעת מזה אומר בדיוק ומזה SYSTEM BUS תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לא נארה לי שהאר דיסק באמת עובד כי הטממפרטורה שלו נורמלית אי חושב (28 מעלות) והמחשב פועל כרגיל, לא יותר לאט, ובדקתי אם המחשב מתאמץ והוא בכלל לא... אבל מה שמדאיג אותי שאולי הוא כן מתאמץ או משהו ואני לא יודע את זה ויהרס לי ההארד דיסקץץ רק לפני כמה חודשים קניתי אותו..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by bluz,

כבר הרבה זמן, עוד לפני שהוספתי סלוט זיכרון 512MB DDR2 667Mhz (נדמה לי שזה היה לפני. לא בטוח), יש לי שגיאות זיכרון. מקפיץ לי הודעה בנוסח: זה קרה לי היום בהפעלת המחשב, זה קורה לי כשאני מנסה לפתוח את ATI CATALYST (וזה פותח את הCONTROL CENTER, אבל אם אני לוחץ אישור / ביטול זה סוגר אותו, אם אני מזיז הצידה ועובד איתו זה בסדר). מה זה אומר? שגיאה בזיכרון? לא מספיק זיכרון? תודה לעוזרים הערה: הזכרונות עובדים בDUAL CH.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by odedfa,

שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה זו. על מחשב AMD 1.3 היה מותקן לי win me והמודם עבד בסדר. התקנתי XP PRO וקיבלתי בעיות. למרות שהמחשב מזהה את המודם, והאבחון תקין, וגם אין התנגשויות, בעת נסיון חיוג לאינטרנט, המחשב משמיע צליל חיוג - ונתקע טוטאלית (לא עוזר לחיצה על ALT+CTRL+DEL). :'( הורדתי דרייבר מעודכן מהאיטרנט, ועדיין אותה תוצאה. :'( :'( מפרט : AMD 1.3 256 MB זכרון מודם : PINE ESS 2838 pci אשמח לתגובות בתודה עודד

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה מתסכלת שאני לא מצליח לאבחן ומן הסתם גם לתקן. אז ככה: המחשב נדלק ועולה באופן תקין (לעיתים). לאחר מספר דקות מתחילות להופיע על המסך קוביות אדומות או פסים רוחביים בשלל צבעים. תחילה חשבתי כי הבעיה בכרטיס מסך\חיבורים\דרייבר, לכן ניתקתי את הכרטיס וחיברתי, בדקתי כבלים ועדכנתי דרייבר. כמובן לא עזר. מה שבלבל אותי ממש, זה,שלעיתים, התופעה מתחילה עוד לפני עליית הווינדוס (לדוגמא בBIOS), לכן ששללתי וירוסים וכדומה. ניסיתי גם להכניס ולחבר את זכרון הRAM, לצערי גם ניסיון זה לא צלח. אמשח לרעיונות, צירפתי מספר תמונות. תודה מראש, מישה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by FraydiGo,

שלום. לאחר שניסיתי לעדכן את ווינדוס 7 (לווינדוס 8 ) ווינדוס חסם אותי כמנהל, כך אני חושבת לפחות, כי כל פעם שאני רוצה לעשות משהו כמו להוריד תכנה או לעשות כל דבר אחר שרק 'מנהל' יכול לעשות- אני מקבלת הודעה מבקרת משתמש שמבקשת ממני סיסמה בשביל לאשר את הפעולה אך הבעיה היא שבהודעה אין שום מקום לרשום את הסיסמה של המנהל וכתוב שההודעה נשלחה מהכונן הקשיח של המחשב, הווינדוס שלי לא חוקי, אז אני צודקת בכך שווינדוס השתלט לי על המחשב ולא נותן לי לעשות דברים כמנהל? אם כן, יש דרך לעקוף את זה? או שצריך להתקין מחדש את ווינדוס (ואם זה יעזור להתקין מחדש)? ואם אתה לא חושב שזו הבעיה, אז מה כן? אשמח לתשובה, תודה רבה, פריידי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שאלה טכנית קטנה- ראוטר סלולרי עם ניתוב לאתר ספציפי היי, אני עובד על איזהשהו פרויקט שאני צריך לממשק בין טלפון סלולרי למחשב באופן אלחוטי כך שמי שמתחבר לרשת יגיע ישירות לאתר ספציפי אני מחפש לדעת האם אני יכול להגדיר בראוטר אלחוטי רשת שמי שמתחבר אליה ינותב קבוע לאתר ספציפי שאני אקבע אותו מראש ולא יוכל לעבור לאתר אחר? האם זה משנה אם הנתב שלי מקבל רשת מרשת סלולרית? האם אני צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BRPOQNT,

אם אני מחליט לרכוש מחשב בהתאם למפרטים שיש כאן בפורום,אבל מעוניין ביותר זכרון (שני כונני SSD של 500 או כונן של 1T) האם אני זקוק לספק כוח יותר חזק בשביל זה או שאפשר להצמד לספק הכוח שמופיע במפרטים ? כמה כוח זולל כונן זכרון כזה ? לדעתי לא הרבה,אבל אני ממש לא מומחה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. למישהו יש הסבר או פתרון לבעיה הזו? מדובר על סרטונים ביוטיוב באיכות 4K . למה רק ב-explorer אני מצליח לראות אותם וב-CHROME לא? מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by fireskill,

שלום רב אתמול פירמטתי את המחשב אחרי שהוא עבד לאט (המחשב עבד והאינטרנט עבד) אחרי הפירמוט לווינדוס 7 האינטרנט לא עובד לי, ניסיתי לעדכן דרייברים והכל אבל המחשב מסרב להכיר באינטרנט אני משתמש במודם של מוטרולה שמחובר לראטור של tplink 1043ND שהמראוטר מתחבר כבל רשת ישירות למחשב. בראטור מוסמן שהנורית של הכבל עובדת ומחוברת. למרות זאת במחשב שניסתי שניסתי להתקין את הדרייברים שמקבלים על המודם הוא רושם detected failed המחשב לא מזהה את הכבל או משהו. אני אבוד עצות. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gilgol,

שלום, זה המפרט שלי: qx9770 striker 2 formola 2 tera hd 9800 gx2 4 giga gskill g9 termalight קירור enermax 620 אז ככה , הרכבתי את המחשב בפעם הראשונה שלו, הפעלתי ,הוא נדלק אבל אפילו לא הגיע לביוס שוב ושוב עשיתי נסיונות (הוצאתי זכרונות וכו) עד שמצאתי שיש רק סטיק אחד של גיגה אז הביוס עולה, עד כאן סבבה בערך, בביוס הוא מזהה את המעבד ואת המהירות שלו 3.2 אין בעייה התקדמתי להתקנה של הווינדווס והוא כל פעם נתקע, פעם באמצע ההתקנה ופעם בסוף ופעם שהעילתי כבר את הווינדאוס אבל הוא כל פעם נתקע וגיליתי שזה עניין של זמן עד שיתקע לכל אלה שקופצים עכשיו "הלוח דפוק,המעבד וכו" , לקחתי לוח STRIKER EXTREM שהוא בכלל לא אמור לתמוך במעבד כזה חיברתי הכל אותו דבר והמחשב עלה בפעם הראשונה בלי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום יש לי סט של מיקרוסופט עכבר +מקלדת בדגם 1000 ,העכבר משום מה עשה בעיות בגלגלת וקניתי חדש עכשיו -קניתי אותו דגם בידיוק של העכבר ..אבל ללא מקלדת אלא רק עכבר יוצא שיש לי שני מקלטים מחוברים למחשב אחד לעכבר ואחד למקלדת...שניהם חיצונית אותו דבר ואם אני ישים מקלט של אחד מהם השני לא יעבוד.השאלה היא האם אפשר לאחד אותם ששניהם ישדרו על אותו הגלובכך אחסוך לי את שני המקלטים באחד? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Islam Badir,

שלום רב הבן שלי קנה אוזניות רייזר קראקן ...הוא מצליח לשמוע בהן אבל המייק לא עובד... ניסינו לעדכן וגם לשנות בצלילים אבל אין לא הצלחנו האם יש למישהוא עיצה?

16. Started by HaimTS,

אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הבעייה, אז אם יש למישהו שאלות מנחות אני אשמח... פתאום אתמול אני יושב מול המחשב אני רואה קווים אנכיים ואופקיים על גבי המסך, (קצת קשה לי לתאר אותם) אבל משהו כמו הריבועים הרגילים אבל מדגשים יותר ולא יציבים כדי להבין אם זה המסך או הכרטיס החלפתי בין המסך למחשב אחר הבעיות נעלמו כל הרזולוציות עובדות במגבלות המסך 1280X1024. המסך שלי (שבו ראיתי את הבעייה) גם עבד בצורה מושלמת במחשב אחר ללא בעיות בכל רזולוציה וריענון.ההחלפה הייתה בערך חצי שעה. החזרתי את המסך ראיתי הכל בסדר, כיביתי את המחשב היום כשהדלקתי את המחשב כשהוא נכנס לווינדוס המסך נכנס להשהייה, נכנסתי לסייפ-מוד הסרתי את הדרייברים כשווינדוס עלה נראה הכל בסדר אבל אחרי הריסט ניראו ריצודים על המסך וכא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by juve12,

נסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז חיביתי את המחשב . לאחר הפעלתו הןפיעה הודעה שהמחשב לא מצא את ISO וצריך להפעיל מחדש בעת הפעלה מחדש הוא נכנס לREAL MODE ואומר לי לתקן את הבעיה. אני לא יודע מה צריך לסדר תודה מראש למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום , קניתי ארד דיסק SSD ושמתי עליו WIN10 , עכשיו על ארד דיסק הרגיל שניתקתי כרגע מ SATA יש WIN7 , עכשיו אני מעוניין לחבר את SATA אך אני לא רוצה שיתן לי לבחור בין WIN אלה שישים לי את ארד דיסק הרגיל כארד דיסק עם כל המידע ללא WIN7 ושיעלה אוטומטי עם WIN10 על SSD , הכוונה WIN10 עם SSD יעלה ובכוננים בWIN10 אני יראה את הכונן ארד דיסק הרגיל כמו כל כונן אחר . איך עושים את זה ? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. טוב אני לא בדיוק יודע מה הסיבה לכך, המסך או הכרטיס מסך,או שניהם ,או אף אחד מהם, אבל כשאני מדליק את המחשב כבר בקטע של הWELCOME הוא מתעוות יעני לא מראה את כל המסך , יש פסים בכל מיני צבעים , או חלק לבן כזה, וגם כשהוא נכנס כבר לוינדוס , הוא נכבה ואז נדלק ככה, וגם האייקונים על שולחן העבודה נעלמים . אני פשוט מוציא את זה מהחשמל , בכלל , הכל, מחכה כה דקות ומדליק שוב , ואז זה בסדר..אבל יש לי תחושה שבקרוב גם זה לא יעזור , אני צריך לטפל בבעיה, רק שאני לא יודע מה בדיוק הבעיה...? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eliom,

שלום. לא מזמן קניתי טאבלט עם בוט כפול(windows or Android) בהתחלה שהייתי מפעיל את הטאבלט היה לי אופצייה לבחור מה להפעיל ווינדוס או אנודראיד.עכשיו אין לי. השאלה שלי.איך מתקינים הכל מחדש עם בוט כפול על הטאבלט. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חשמל שפעם דפק קצת את לוח האם שלי, גרם לכך שחיבורי הUSB שעל הלוח (כלומר אלו שרואים באחורי המארז) לא שמישים יותר. חיברתי ללוח התקן חדש של מספר חיבורי USB (כלומר קיבלתי שוב חיבורי USB באחורי המארז), אבל מכיוון שההתקן הזה הוא לא המקורי של הלוח, אני לא יכול להשתמש בו כשהמחשב עולה (למשל להכנס ל bios או לבחור בתפריט עליית המחשב לאיזו מערכת הפעלה אני רוצה לעלות). לכן האופציה היחידה שלי (מלבד לזרוק את המחשב לפח ולקנות חדש) היא להשתמש בחיבור ה PS2 שיש למחשב שלי. קניתי מקלדת (silverline פשוטה) שמתחברת בחיבור PS2 אבל יש שם טריק. יש שם התקן שמצד אחד שלו יש PS2 זכר ומהצד השני USB נקבה והמקלדת PS2 שקניתי, היא בעצם מקלדת USB שהגיעה עם ההתקן הזה מחובר אליה. ולא יא…

22. Started by CyberBot,

LEXMARK E325DN במחשב אחד היא מחוברת בLPT מחשב שני USB עכשיו הבעיה שהיא מדפיסה רק מהLPT ואני צריך את הUSB יותר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by אילן סלע,

שלום אני צריך מודם ראוטר סלולרי לטווח של 50 מטר ומעלה. האם קיים ? למי עלי לפנות על מנת לקבל ייעוץ? תודה ושנה טובה

24. Started by dani,

יש לי תכנה במחשב שקוראים לה StarFuck שהיא יעני נגד התכנית הגנה Starforce. בקיצור היא מבטלת את הסי די רום. עכשיו היא לא מחזירה אותו המחשב לא מזהה את הסי די רום.. מישהו יודע איך להפעיל אותו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by regev_k,

שלום לכולם , השאלה מופנית למבינים בתחום בלבד. בעקבות יציאת הסוקט החדש בקרוב 1700 ברצוני לשדרג ולמכור את החומרה שיש ברשותי היום רציתי לדעת כמה אוכל לקבל על כל חלק , והמטרה למכור הכל ביחד. מעבד - I7 8700K יש לציין כי המעבד לא עבר OC לוח - gigabyte arous z370 ultra gaming קירור למעבד - giabyte ATC800 זיכרונות - corsair ddr4 2*8 3000 שחורים עם תאורה לבנה מהבהבת ( יש שמועה כי הלוחות עם הסוקט החדש יתמכו ב DDR4 אז הזיכרונות בסימן שאלה) מארז - coller master haf-x full tower (אפשרי להוסיף אותו , המערכת לא מורכבת על המארז הזה) תודה רבה לעונים.

דיונים חדשים בפורומים