תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב של Dell 500 ג’יגה אין עליו כלום חוץ מהפורטנייט ואני לא יודע אם זה מהאינטרנט או מהמחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבטל תוכנות שעולות לי בעליית המחשב שכחתי איך קוראים לזה mcfing או משהו כזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מחליט לרכוש מחשב בהתאם למפרטים שיש כאן בפורום,אבל מעוניין ביותר זכרון (שני כונני SSD של 500 או כונן של 1T) האם אני זקוק לספק כוח יותר חזק בשביל זה או שאפשר להצמד לספק הכוח שמופיע במפרטים ? כמה כוח זולל כונן זכרון כזה ? לדעתי לא הרבה,אבל אני ממש לא מומחה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה בסדר/בטוח (מבחינה שלא יהיה האטות או תקיעות אחרי כמה זמן) לעשות כל הזמן HIBERNATE? כאילו במקום לכבות את המחשב לעשות לו הייברנייט.... האם המחשב צריך מדי פעם לעשות ריסט מלא כדי לרוקן את הזכרון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המדפסת מדרבקת דפים ריקים ופשוט לא "יורקת" עליהם אף טיפת דיו. הקטע הוא שראשי הדיו מחוברים כמו שצריך והם בנוסף גם חדשים. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי נתקע התחיל להיתקע כשאני משחק ב STARCRAFT2 (המשחק היחיד שאני משחק כרגע), חשוב לציין שזה לא קורה תמיד ולפעמיים יום שלם אני משחק בלי שיתקע. המשחק עצמו רץ לי חלק יחסית לגמרי (חוץ מקרוב ממש גדולים) יש 2 סוגי תקיעות: 1. הוא נתקע ל 5-10 שניות ואז משתחרר ( זה לרוב מה שקורה ) 2. נתקע לגמרי ( היום פעם ראשונה זה פשוט נתקע ולא הגיב לגמרי עד ה RESET ) אני חושב שאולי זה קורה בגלל שהוא מתחמם? אבל זה נשמע לי מוזר כי לא נעשה עליו שום OC וגם ניקיתי אותו מהאבק לגמרי בפסח. קניתי אותו מ RSM ועדיין יש לי אחריאות לכל החלקים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נסיתי לקרוא קצת בגוגל ומצאתי את הפקודה powercfg -h onשצריך לכתוב ב-cmd. כתבתי ואין שינוי (מדובר בחלונות 8 פרו לאחר פירמוט). אשמח לעזרה כיצד לתקן זאת? וכיצד ניתן לשנות את הדרך החלפת שפה EN-HEB, זה כרגע על CTRL+SHIFT ואני רוצה לדוגמה ALT+SHIFT? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בידי קובץ קול mp3 שארכו שעה וחצי. רציתי לצרוב לתקלטור dvd (והצלחתי) אך הנגן במכונית אינו קורא dvd. רציתי לצרוב לתקליטור cd אך הקובץ גדול מדי. חתכתי את הקובץ לחצי באמצעות audacity ו premier pro (ב 2 נסיונות שונים כי אף נסיון לא הצליח. ב 2 התןכנות ביצעתי export למחצית ה mp3) הכנסתי תקליטור ריק, ב windows10 העליתי windows media player, פתחתי חוצץ burn ב windows media player, סימנתי אפשרות blank disk ולחצתי start burn. windows media player העלה פס התקדמות, ה cd הסתובב והשמיע קולות וכאשר פס ההתקדמות הגיע לסוף סרגל ההתקדמות נפתח הכונן והדיסק יצא. הכנסתי את הדיסק בחזרה לכונן, ניסיתי לקרוא מה בדיסק ומערכת ההפעלה התיחסה לדיסק כאל ריק ונשא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מפעיל משחק לפעמים עובד ולפעמים נתקע ולא רוצה להסגר ככה עם תוכנות הרצתי כל בדיקה אפשרית למחשב החלפתי ארדיסק ,ספק ,לוח ,כלום לא עזר אני חושד שאולי זה המעבד למשהו יש פתרון לבעיה כזאת או איך אפשר לדעת מאיזה חלק במחשב היא נובעת. תודה לכל משיב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב בהפסקות החשמל המחשב שלי עושה ריסטרט ולא מתכבה. אני מפחד שמשהו ישרף אם החשמל יקפוץ כמה פעמים כמו שקרה לי היום. מצרף תמונה מהביוס: https://www.dropbox.com/s/ag3ccgdemiq71w5/IMAG0674.jpg תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! בנ-דודה שלי הביא לי את המחשב שלו שאני אסדר אותו. יש לו בעיה(אחת מכמה) שאחרי ריסטרט הHDD לא מזוהה, או סתם הוא לא מזוהה וצריך לכבות ולהדליק את המחשב. קשה לי להגיד פרטים מדויקים מכיוון שגם הווינדוס לא טוב. אני יכול להגיד בערך 9800GT E8400 לוח אם של אינטל HD של SEAGATE. אריאל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב חדש שקניתי לפני איזה חודש וחצי בערך E7400 2.8 4GB RAM RADEON HD4830 בהתחלה הכל היה בסדר והבעיה איזה שבועיים - שלוש ככה. הבעיה קורה רק אחרי שימוש ממושך במחשב שזה יכול להיות 24 שעות מאז שהמחשב דולק ואפילו יותר וגם פחות. פשוט כל הדברים הגרפיים לא פועלים. משחקים שפעלו לפני 10 דקות כמו שצריך פתאום קורסים לפני שהם עולים וחלק מהם עם בעית DIRECTX שלא קשורה ולא נכונה ואפילו משחק אחד כתוב שיש בעיה להעביר לרזולוציה של 1280 . בנוסף גם הסרטים שאני מפעיל בנגן לא פועלים והנגן נתקע, ושהמצב גרוע אז אפילו להעתיק תמונה לצייר דרך הPRINT SCREEN אני מקבל שגיאה שאין מספיק זיכרון לבצע את הפעולה. עשיתי בדיקה לזכרונות דרך MEMTEST ולא מצא שום שגיאה בהם, לכ מסך לא מצאתי ת…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס XP וכעת אני רוצה להתקין ויסטה. הגדרתי בביוס שהסלוט הראשון בboot יהיה שייך לcd-rom ושמרתי, למרות זאת, הוא כותב שהוא עושה בוט של הדיסק לשניה (לא ממתין),וממשיך למערכת כרגיל... ד"א הדיסק הוא דיסק מקורי של ויסטה ובהגדרות של הboot ההרד דיסק נמצא ראשון למרות שהגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון. תודה מראש ;D
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש: i5-2500K CPU @ 3.30GHz Gigabyte Z68X-UD3H-B3 WD Caviar Black 1TB 64MB (WD1002FAEX) SATA3 6Gb/s התקנה חדשה של win7 64bit . האם להתקין תחת הגדרה של IDE to AHCI? יתרונות וחסרונות? והאם ניתן להחליף לאחר התקנה. אם בעתיד אני רוצה להוסיף ssd מה אז? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שקמתי בבוקר ראיתי הודעת שגיאה של העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, וזה היה נראה כאילו הווינדוס ניסה לעשות ריסטרט אבל נכשל ( לפי זה שהעברתי את העכבר על תוכנות בtaskbar והן נעלמו. אז עשיתי ריסטרט והווינדוס עבר ישר למצב של תיקון אוטומטי. הוא כביכול הצליח, עשה ריבוט, ואחרי מסך החלונות קפץ הblue screen of death. מאז כשאני מנסה לעשות system repair יש לי הודעת שגיאה כך שאפילו זה לא הולך. - os windows 7 64 bit - המחשב מוגן לחלוטין מבחינת וירוסים - הווינדוס לא מגבה את עצמו כי ביטלתי את זה (לא בחוכמה) - בsystem restore יש רק נקודה אחת והיא לאתמול בבוקר. הווידוס לא מצליח לשחזר מערכת. - לא מצליח להכנס לsafe mode - מצליח להכנס לתפריטים של הביוס ראיתי שלכמה אנשים יש בעיה עם הע…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלולם... יש לי בעיה קטנה עם העכבר שלי ... העכבר הוא מדגם אינטלי מאוס אקספלורר של מיקרוסופט. inteli mouse explorer - microsoft. . יש לו שני לחצנים בצידו השמאלי ובעזרתם ניתן לבצע כל מיני פעולות ע"י תיכנות. באחד מן הימים האחרונים הכפתורים הללו (2 הצדדיים) והם בלבד ( האחרים עובדים כמו שעון) , הפסיקו לעבוד לי , והם חוזרים לפעולה רק בתנאי שלאחר כל איתחול של המחשבי אני הולך ל- control panel -> mouse -> ושם אני בוחר מחדש את ההגדרות , עושה או קיי וזה מתחיל לעבוד לי. הבעיה מתרחשת בכל החלונות לא רק באקספלורר. אולי למישהו יש מושג ************************************** 866 , win xp , asus v7700 , 512 ram ,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות אתמול כאשר נסתי להדליק אותו הוא היה נתקע בשלב של הטעינה של וינדואס. החלטתי להתקין לו גירסה נוספת של וינדואס כדי לא למחוק את הדברים החשובים. ההתקנה של הוינדואס התבצע במחשב אחר(המחשב החדש יותר). במחשב הזה הכונן עובד טוב לאחר הפירמוט ואפשר אפילו להפעיל רק איתו את המחשב, אבל במחשב הישן זה מגיע עד לשלב שהמחשב טוען את מערכת ההפעלה עם הסמל של וינדואס עוד לפני שהסמל מושלם נתקע ומבצע הפעלה מחדש. הבעיה שזה קורה רק במחשב אחד, במחשב החדש הוא עובד טוב אבל בישן לא.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כשבועיים המדפסת החלה לעשות בעיות בכך שהיא לא לקטה צבע ממחסניות דיו שהוכנסו אליה ולכן היא לא מדפיסה, במעבדה רצו כ100 דולר על תיקון וטענו שהלך ראש ההדפסה, חבר שלי טען שאם מדובר בסתימה של ראש ההדפסה ניתן להשתמש באלכוהול על מנת להמיס את הצבע הסותם. מדובר במדפסת EPSON C86, ניסיתי להריץ ניקווי ראש, לא עזר, ניסיתי גם לנקות כעצת חבר שלי, ניקיתי רק ניקיון שטחי מלמעלה, כי לא ידעתי אם יש צורך לפרק ומה לפרק ולא עזר בינתיים. מישהו אולי מכיר דרך לפתור את הבעיה? ראיחתי באינטרנט שמציעים ערכות לניקוי אפסון, מישהויודע אם זה עוזר? ואיפה ניתן להשיג דברים כאלו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע על גרסא 1.2. לפי זה חייבים לעדכן BIOS כדי לעבוד עם הכרטיס. אממה, עדכון ה- BIOS לא מומלץ עבור sandy bridge על פי MSI . דיווחי משתמשים עבור MOBOS דומים (לא זהים) נעים בין אפשרויות OC מוגבלות (לא בעייתי מבחינתי), ל- bricking. (מקור: חיפוש בגוגל "msi me8 sandy bridge"). במידה שמישהו מכיר את הנושא - האם אכן מסוכן לעדכן את ה- BIOS במקרה שלי? נ.ב. ניסיתי להתקין את הכרטיס עם ה- BIOS הנוכחי ונראה שאכן לא עובד - המחשב לא נכנס ל- POST עד שלא הסרתי את הכרטיס ושחזרתי את ה- BIOS על ידי ג'ימפור. ---- עדכון: ה BIOS עודכן והכרטיס הותקן בהצלחה. (יש לשים לב לפרמט את ה- DoK כ- FAT32)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קורה לי בזמן האחרון שמדי פעם כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט אז פתאום מתחילות קפיצות כאלה בסאונד או בתמונה... זה כמו כשדיסק קופץ ויש דילוגים קטנים כאלה... :-[ המחשב עבר פורמט לפני כשבועיים וזה היה גם לפני, עשיתי איחוי לכוננים (אחד מהם נתקע באמצע כי הוא לא יכל לאחות את קבצי הוידאו הגדולים), סרקתי לשגיאות ואין כלום... מה הבעיה?? :-\ המפרט בצד :-X תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס המסך (ATI Radeon 9500 Pro), ע"י כבל RCA ל-RCA, וע"י מתאם RCA ל-Composite על הכרטיס מסך. מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל את התצוגה על הטלוויזיה, למרות שעבדתי לפי הוראות היצרן (תמונה מצורפת). מישהו יכול לעזור לי? יש לי win2000 ודרייברים מעודכנים (כולל גרסת ה-control panel של הכרטיס)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז חיביתי את המחשב . לאחר הפעלתו הןפיעה הודעה שהמחשב לא מצא את ISO וצריך להפעיל מחדש בעת הפעלה מחדש הוא נכנס לREAL MODE ואומר לי לתקן את הבעיה. אני לא יודע מה צריך לסדר תודה מראש למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה אני מקבל תמונה עם גלים כאילו יש הפרעות של קליטה ניתקתי את האנטנה מהטלוויזיה אך זה לא עזר למישהו יש עצה אייך אני מעלים את התופעה הזו אולי קיים איזה פילטר שמעלים את זה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי G3 T5 8200 של ASUS לוח אם MV של INTEL הבעיה שלי היא כזאת: הרצתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס SMARTDOC והוא אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס חוץ מזה נראה לי שהוא חם מדי 52 RAM ו 63 CHIPSET אין לי OC בכלל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-