תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בערך שנה את הכרטיס GTX 460 1B של חברת GAINWARD. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שחוזרת על עצמה, בהתחלה זה היה בתדירות נמוכה ועכשיו זה כמעט בלתי אפשרי לעבוד עם המחשב. כל כמה זמן (יכול להיות שניות, יכול להיות שעות) המסך של המחשב נכבה, וכשהוא חוזר מופיעה לי בצד ימים ההודעה הבאה: display driver stopped responding and has recovered מה יכולה להיות הבעיה? הדרייבר שלי הוא הכי מעודכן שיש, הסרתי והתקנתי אותו שוב כמה פעמים וזה עדין מופיע. אני לא יכול לשחק בשום משחק, לא יכול לראות סרטונים באינטרנט, בקיצור העבודה במחשב די משותקת... הספק שלי זה SEASONIC 620 (הבנתי שאולי זה קשור אז אני נותן את המידע עליו) תודה מראש על כל עזרה!
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שנרכש במאי 2009 מסוג אינטל E5300, זיכרון פנימי של 4GB מסוג DDR2 וכונן קשיח של WDC עם 320GB סה"כ. המחשב מריץ Windows XP. בחודשים האחרונים התחילה להופיע תופעה מוזרה: כל כמה שעות המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה מחדש, ללא הודעות שגיאה. כלומר זה יכול להיות באמצע גלישה באינטרנט, שימוש באאוטלוק ואפילו סתם שהמחשב נח וברקע מופיע שולחן העבודה. בעת העלייה מחדש בשלב ה- BOOT שומעים בוודאות שהכונן הקשיח נדלק, כלומר הוא התכבה. יש לציין כי בהגדרות חשמל מוגדר שהכונן הקשיח יעבוד תמיד, חיסכון בחשמל רק על המסך שנכבה אחרי 10 דקות. עשיתי סריקת וירוסים, סריקת רוגלות, בדיקת שגיאות כולל תיקון סקטורים פגומים ואיחוי כללי מס' פעמים בהפרש של כמה חודשים והבעיה נמשכת. הטמפ' של רכיבי המ…
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במערכת XP במחשב נייח, ומחובר לרשת אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני אלחוטי של אדימקס (http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=347&pl1_id=1&pl2_id=44). כאשר אני מחבר אותו בכבל מאריך סטנדרטי של USB (חדש, נקנה לפני כחודש) - המחשב נתקע - ברמה שהמסך קופא ואין תגובה, וצריך לאתחל את המחשב. כאשר הכרטיס רשת מחובר באופן רגיל, כלומר ישירות ליציאת הUSB של המחשב - הוא עובד. כאשר אני מחבר לכבל המאריך מוצר USB אחר - דיסק און קי נניח - גם זה עובד. הדברים הנ"ל נכונים לגבי כל יציאות הUSB הקיימות על המחשב. את החיבור הנ"ל ניסיתי לעשות גם כאשר המחשב כבוי ורק אז להדליקו - ושוב, איך שעלה הווינדוז, נתקע המחשב. בנוסף, איני יודע אם זה רלבנטי, ובכל זאת - מחובר בUSB (ישיר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת למה הווינדוס שלי מתנתק כאשר אני לא נוגע בו זמן מה... הוא מנתק לי את היוזר ואז בשביל להכנס אני צריך ללחוץ עליו... מישהו יודע איך מבטלים את זה... WIN 7 HEB ULTIMATE 32BIT
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום , בימים האחרונים המחשב שלי פשוט החליט שהוא לא רוצה לזוז , עשיתי סריקות וירוסים , רגולות וכל מה שמסביב ולא עזר. ניסיתי לראות אולי זה מגיע ממנהל המשימות , ואכן , כל כמה דקות הוא מחליט שהוא משתמש ב-100% ב-CPU , בגלל שאני לא יודע מה עושה כל רכיב/משימה אני לא רוצה לגעת סתם והגעתי הנה לשאול את המקצוענים שבנינו , איך אני יודע מה באמת תוקע את המחשב שלי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי חברים.. קניתי מחשב חדש מTMS לפני כשבוע.. מבחינת חומרה הוא מצויין והכל, יש לי הווינדוס 64 ביט שהתקנתי מלא בבעיות.. משחקים עושים לי בעיות בווינדוס הזה.. אם זה בקבצי DLL.. אם זה בחוסר תמיכה.. מסכים שחורים, משחקים פתאום יוצאים. אפילו תוכנות.. אמרו לי אולי להחליף ל-32 ביט כי ה-64 עושה מלא בעיות. יש לי 8 GB זיכרון במחשב.. ואמרו לי שה- 32 ביט לא ינצל אותו כראוי כמו ה-64.. אבל מצדי שינצל חצי מזה העיקר שאני אפסיק לשבור את הראש על כל משחק שאני מתקין ולא יחפש פתרונות.. אני ממש מתוסכל.. קיבלתי שלשום את המחשב ושום דבר לא עובד כמו שצריך.. אשמח לקבל עזרה, תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מאט את העכבר, עושה קולות רובוטים במוזיקה, ומקרטע בסטרימינג. למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הוו=ינדוס לא עולה לוחצים להפעיל ווינדוס רגיל הוא נדלק ונכבה לוחצים לתקן את הווינדוס הוא ניתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד גם עם דיסק גם כשמכניסים את הדיסק הוא לא מגיעה לחלק של האופציות ונתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד אם אפשר לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה .
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ומאז מתרחשת התופעה הבאה - מדי כמה שעות הוא מפסיק להגיב, התצוגה קופאת והעכבר לא זז. כמה פעמים, בעיקר בהתחלה, הוא הציג לאחר כמה שניות את ההודעה המצ"ב וזה הסתדר. אתמול הוא לא הציג את ההודעה, הבעיה נמשכה וב-3 הפעמים שזה קרה, חיכיתי כ-5 שניות ולחצתי לחיצה ארוכה על POWER, לאחר שהוא לא הגיב ל-RESET. דרך אגב, לאחר התקנת WIN7 התקנתי את העדכונים החשובים ואת הדרייברים המעודכנים ללוח אם. לפני/אחרי התקנת הדרייברים התקנתי את העדכון Intel Corporation - Display - Intel® HD Graphics Family שהוצג כמומלץ. לפני הפירמוט לא היתה בעיה כזאת. מצד שני, לפני הפירמוט לא היו מותקנים דרייברים שאני התקנתי. אני מניח שבחנות התקינו את הדרייברים יחד עם החלפת לוח האם לזה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום רמקול USB חיברתי אותו ללפטופ הוא הוריד דריברים והתחיל לנגן הבעיה שלי איתו שהוא כרטיס קול נפרד והרמקולים הפנימיים של המחשב לא עובדים איתו במקביל בטוח שיש איזה דרך לחבר בניהם אך לא הצלחתי למצוא כלום אשמח לעזרה על המחשב יש וינדוז ויסטה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי משטח קירור, וחיברתי אותו למחשב באמצע משחק (מתחבר USB), ולפתע העכבר USB שעובד על BLUETOOTH הפסיק לעבוד, הוא דולק אבל לא מגיב. חיברתי את העכבר לUSB אחר והוינדוס אומר לי שהמכשיר תקול. עכשיו זה מוזר כי זה עבד תקין ללא בעיות עד שחיברתי את המשטח קירור, אגב שנכנסתי לבדוק חיבורי USB ב DEVICE MANAGER שמתי לב שיש קצת יותר מדי דברים "מחוברים" למחשב, שלא נראה לי הגיוני. העלתי תמונה לדוגמא זה נראה לכם הגיוני? משהו לא מסתדר לי פה כי העכבר עובד תקין במחשב אחר, עשיתי RESET למחשב ועדיין לא עובד. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אני קניתי מחשב גיימרים חדש בלי הארד דיסק והכנסתי הארד דיסק שהיה לי במחשב הקודם (7200RPM) פרמטתי אותו והתקנתי עליו מערכת הפעלה הכנסתי לחריץ הפנימי כרטיס קול למחשב ומתי שאני בא להתקין את הדרייבר שלו דרך הלוח בקרה הוא מביא לי שגיאה כזאת: http://www.israup.net/images/5aa52d4f380122f327c5dc87068abb5b.jpg מזה אומר ? ועוד תמונה של מסך ממחשב של חבר: http://www.israup.net/images/ac4bc082e4bbb1be606aace9a2fbf57f.jpg תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי שאלה חשובה מאוד לאיזה פרויקט שאני עושה בלימודים...... יש לי מחשב נייד dell עם מערכת הפעלה של Win 7 64-bit. אני צריך לעבוד כחלק מתרגיל שאני עושה על מערכת הפעלה של לינוקס. יש לי את מערכת ההפעלה בדיסק חיצוני קשיח שניתן לחיבור ב-USB 3.0 למחשב. השאלה היא איך אפשר להריץ את מערכת הפעלה מהדיסק הקשיח החיצוני ולא מהדיסק הקשיח הפנימי בתוך המחשב (קרי לינקוס במקום Win 7 שמותקן במחשב) תודה לעזרתכם , YoYo
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אם הכרטיס הגרפי לא מותקן במחשב, זאת אומרת שאין בכלל כרטיס מסך, האם הלוח - אם אמור לצפצף? הכרטיס הישן שלי כנראה סיים את תפקידו, הלוח אם היה מצפצף ולפי רשימת הקודים של הלוח אם, זו בעיה עם הכרטיס. גם הטכנאי אמר שהכרטיס מת אז אין ספק. קניתי כרטיס חדש, התקנתי, הדלקתי - הלוח אם מצפצף! אותו סיפור. לטענת הטכנאי, הכרטיס החדש שהוא התקין דווקא עבד. (לא בדקתי). השאלה היא, האם אני עושה משהו לא נכון? אני מחבר את הכרטיס לספק כח עם הכבל שקיבלתי, מתקין את הכרטיס על הסלוט, מבריג מה שצריך, מחבר את המסך לכרטיס, ולא רואים כלום. מה זה יכול להיות? הוידאו שהעליתי: Graphic card problem, motherboard beeps
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אפשר כבר להבין מהכותרת מה קרה לי.. אני ניסיתי לעדכן מחשב נייד מסוג LG X130 ובאמצע הוא נתקע אז כיביתי אותו ולאחר מכן הוא לא רצה לעלות.. לאחר שיוט מעמיק באינטרנט גילית שיש אפשרות לנסות לשחזר לו את הביוס בעזרת כונן דיסקטים שמתחבר בעזרת USB רציתי להתייעץ ולשאול האם זה באמת עוזר ומאיפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה דבר!? [move]תודה רבה על העזרה!![/move]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי ההודעה : "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" מה זה אומר? ומה עליי לעשות כדי להיפטר מזה?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב כמה קבצים עם האשף של ווינדוס 7 והוא מראה לי בסיום הודע שגיאהה שהמהירות של הדיסק גבוהה או נמוכה מידי מה עבור הכונן שאני משתמש בו. הכונן די חדש והדיסקים מהירות X16 וניסיתי גם לצרוב ב X8 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב hp pavilion dv6'n מערכת הפעלה 7 הבעיה-אין קול במחשב יכול להיות שזה קרה אחרי התקנה של 2 דברים 1. BIG-BING 7 THEME.themepack- התאמת התצוגה לצופים ברזולוציה 1920X1080 ממרחק 2. media browser 3. בהתקני השמעה >קול> התקן ATI HDMI OUTPUT>מופיע כי אינו מחובר ניסיתי את כל האפשרויות הידועות לי כולל מחיקת והתקנה מחדש של קודקים,שיחזור מערכת,אגב יש לי אפשרות לשחזר רק לאותו יום . אודה על פתרונות. אהוד
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן חברים. רציתי להשתדרג וקניתי את המעבד הנ"ל, חיברתי אותו למחשב ובמשך יומיים המחשב עבד. אתמול הדלקתי אותו והבחנתי שהוא מתחמם (65 מעלות בביוס מרגע ההדלקה), בהתייעצות נאמר לי להדליק מבחן מאמץ כדיי לבדוק מה הטמפ' במאמץ. הפעלתי prime 95 ותוך 15 שניות הטמפ' עלתה ל85, היה ריח של משהו שרוף והמחשב נכבה, ומאז אי אפשר להפעילו. חיברתי מעבד אחר, ספק אחר, כ.מסך אחר - ועדיין לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? *עריכה : חיברתי את המעבד למחשב אחר והמחשב האחר נדלק, אז ככל הנראה הבעיה לא במעבד...
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מפרט: Q6600 2.4GHZ 4GB בימים האחרונים חלה בעיית איטיות ותקיעות, כלומר אחרי ניסיון כניסה לפיירפוקס או אקספלורר הוא עולה בכבדות ונתקע. גם סיור במחשב, לתיקיות וקבצים זה סרט. אי אפשר לעבוד על המחשב, זה מעיק. היום החלטתי לפתוח את המארז, ונדהמתי כמה כמות של אבק הצטברה לה שם. מישהו שמבין בדק לי את החום והטמפ', ויש סבירות שהארדיסק גוסס או משהו כזה. בנוסף, כנראה הלך שם מאוורר ואני לא הצלחצל לעלות על הבעיה אבל אני עדיין מנסה להבין מה לעשות כדי לפתור אותה. אני אשמח לעצות בנושא.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, *מבקש תשובה חד-משמעית ממומחה בענין,שמבין בנושא בבקשה. השאלה בכותרת + הרחבת השאלה:האם המעבד יכול להיות רק ב-2 מצבים:תקין או לא תקין ו/או,שיש עוד מצב באמצע? *לא הופיע שום מסך כחול בכלל. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המפרט: AMD Athlon II X4 640 Processor עם OC ל3.3 GHZ 460GTX 768MB לוח אם GA-MA78LMT-S2 System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) אלו הטמפ' בזמן מנוחה(86 למעבד): ישנם הרבה נפילות FPS במשחקים,TF2 הוא עולה ל120 ויורד ל40 גם כשאני לא עושה כלום (מסתכל עם השמיים\רצפה) ובבטא של BF3 על הגדרות גבוהות הFPS נע מ15-25,וכשהם LOW מ25 ל35.כשלדעתי המחשב אמור להריץ תמשחק הזה חלק ברזלוצייה 1650-1080 של המסך שלי בזמן מאמץ: יש לי גם בעיה אחרת כשאני מתקין משחק הRAM עולה ל90-99% והמחשב איטי בצורה בלתי נסבלת וזה נשאר ככה גם לאחר שסיימתי את ההתקנה,וצריך לעשות ריסטרט. הנה תמונה של הטסק-מנג'ר אני מתקשה להעלות תמונות איך עושים את זה בפורום הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מנסה להוציא התקן כמו USB חיצוני וכדו' דרך פונקציית " הוצאת חומרה באופן בטוח " אני מקבל הודעה כי לא ניתן להוציא את המכשיר היות ותוכנה אחרת מבקשת גישה אליו. [ לאחרונה התקנתי אנטי וירוס NOD32 - אולי זה קשור]. למישהו יש רעיון
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היה לי מחשב עם מערכת הפעלה Win xp. המחשב התקלקל. קניתי מתאם שבעצם מאפשר לי להפוך אותו לדיסק קשיח חיצוני (הוא מתחבר ב-USB). מי שמתעניין, המתאם נראה בערך ככה: http://pricespy.co.nz/product.php?p=397823. בעזרת המתאם, אני יכול לראות את כל החומר שבדיסק. אולם, כאשר אני מנסה להעלות ממנו את מערכת ההפעלה אני מקבל את המסך הכחול שבקובץ המצורף. אשמח לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה. תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכם.. אתמול פירקתי את המחשב והוצאתי את הגוף קירור של המעבד שנראה כך : לאחר שחיברתי אותו חזרה פיתאום הוא הפסיק להסתובב (המאוורר עצמו) אז החלטתי להוציא אותו...וניקיתי את המשחה טרמית שמרוחה עליו וגם על המעבד (e6650) שנראה כך : לאחר שניקיתי את המשחה טרמית והוצאתי את הגוף קירור...הדלקתי את המחשב וקיבלתי את התוצאה הבאה : מצורף סרטון המחשה http://www.megaupload.com/?d=3PUFHPK6 תודה רבה לכולם על העזרה ...
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-