עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SHAY951,

המחשב שלי נתקע אך ורק במשחק המסוים הזה (לאחר זמן מסוים). הוא לא מגיב וחייבים לעשות ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? דרייברים של הכרטיס מסך? לחבר שלי יש אתו מחשב כמו שלי וזה לא עושה לו שום בעיה.....הדרייבר של הכרטיס מסך הכי מעודכן שיש...אין לי מושג למה זה....

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, אני משתמש כרגע במחשב נייד שמתקשה "להחזיק" משחקי מחשב כבדים מבחינה גרפית. ברצוני לדעת האם במסגרת הקיים ניתן לעשות משהו כדי שהמשחקים יזרמו בצורה טובה יותר על אף שדרישות המערכת גבוהות מיכולות המחשב? למשל, תוכנות מסוימות שיכולות לסייע וכד' אשמח לקבל תשובות מכם עמית

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המפרט בחתימה. הכל נראה תקין אפילו שני הלדים של הלוח דלוקים (ירוק ואדום - אם זה אומר שהכל תקין...) שמתי כרטיס מסך אחר, ניסית את שני הסטיקים של הזיכרון בכל הסלוטים... פתחתי את המחשב והוצאתי את הקירור לרענן את המשחה הטרמית והמחשב שבק חיים (המעבד פיזית בסדר).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by vsTOwn,

ראיתי את הנעוץ אבל זה לא עזר ממש. היה לי מותקן Win7 X64 גירסא פרוצה,ותמיד היה לי מסך כחול ,על כול מיני דברים(win32k,dxgmms1,ntoskrnl,ntfs). בהתחלה חשבתי שזה הבעייה או בגלל ה X64 או בגלל הגירסא הפרוצה והאולי פגומה. לכן התקנתי XP X32 מקורי ,והרצתי הרגע PRIME95,שניהם עברו את ה"גל" הראשון (פעם לא),אבל בגל השני ה worker ה 0 הפסיק לעבוד,וה1 המשיך לעבוד,בגל השלישי גם הוורקר ה1 הפסיק לעבוד. האם זה אומר שגם עכשיו יהיה לי מסך כחול,פשוט אין לי כול כך הרבה זמן לשחק ולאמץ את המחשב עד שזה יגיע. ד"א המפרט שלי הוא כזה: E8400 4GB RAM 260X כרטיס מסך

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ירוחם לונג,

קניתי מחשב מחודש של דל E5410 i5, לאחר כמה חודשים (כבר אין אחריות) המטען הפסיק להטעין את המחשב, המחשב נכבה לחלוטין, ניסיתי בטריה אחרת מטען אחר וכלום לא עזר. הלכתי לטכנאי הוא אמר לי שככל הנראה הלך הלוח אם. רציתי להזמין בעצמי חדש ולחסוך עלויות, ואיך שזה נראה יש שתי סוגים ואני לא יודע מה מתאים לשלי: ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5410-Socket-G1-Laptop-Motherboard-P-N-D1VN4-/141437767344?pt=Motherboards&hash=item20ee590eb0 ואת זה: http://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5410-Intel-Motherboard-59DMW-48-4GN01-011-/131321491754?pt=Motherboards&hash=item1e935ef12a#viTabs_0 שניהם במחירים סבירים משומשים. אשמח מאוד אם משהו יוכל להסביר לי איך בודקים התאמה.…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by wild_3d_raptor,

לאתרים לוקח שנה להיכנס ויש כאלה שניטענים חלקית .... לאייסיי לא מתחבר ... למסנגר גם לא ... לאיימייל גם לא ליפעמיים מצליח להתחבר לאייסיי ... האנטי וירוס נורטון אתמול החליט פיתאום שלא בא לו לעבוד יותר כי הוא חושב שהוא לא מקורי ... מה עושים ? כמו מה זה ניראה ????????? בתודה עמית [לא קראנו עדיין את חוקי הפורום ?]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by danatg,

היי, מדובר במחשב נייד חדש של לנובו, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת - הבטריה עומדת על 100 אחוז ועדיין בטעינה, למרות שמערכת ההפעלה מודיעה שהבטריה טעונה במלואה. ממה נובעת הבעיה והאם מדובר בסיכון לטעינת יתר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך GT610, כרגע המסך מחובר לVGA שבלוח אם. המסך עובד, הספק מאיכות טובה עובד, הכבל תקין, המאוררים עובדים חיברתי כבל DVI לכ"מ זה לא עוזר, הכבל עצמו תקין. יכול להיות שהמחשב עולה לאט יותר אבל אין ציפצופים חריגים הוצאתי והככנסתי את הכרטיס, לא עזר, לא ידוע לי על קפיצת מתח, עומס עודף או ריח שרוף כיביתי בלילה הדלקתי בערב, מסך לא נדלק יש רעיונות ? אז זה הספק, האם ספק חדש 380 של אנטק יספיק לי ? אני עדין לא רוצה להוציא אותו מהאריזה לא מתליח לעשות חיפוש באתר כדי למצוא מתי בערך קניתי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ido.G,

שלום, לחבר (שהרכבתי לו את המחשב לפני כשנתיים) ישנו המפרט הבא: Core i7-4790K 16GB RAM GeForce GTX 780 Win 8.1 לוח - לא העביר לי את הדגם, אשאל מחר ספק - כנ"ל, אך משהו איכותי וחזק לאחרונה התגברו מקרים בהם המחשב זורק מסך כחול או מרסט. זה קורה כמעט תמיד בתוך משחק - הוא לא משתמש במחשב לצרכים אחרים כמעט בכלל. הייתה תופעה של טמפ' גבוהות יחסית. התקנו מאווררים להוצאת אוויר החוצה (בתקרה של המארז) ובנוסף בוצע איפוס של הביוס. הטמפ' ירדו וכעת, להבנתי, הן תקינות. עם זאת חוסר היציבות ממשיך. הרצתי איתו Prime95 למשך כרבע שעה והיה תקין. אני מודע לכך שבדיקה "מלאה" דורשת זמן רב יותר, אך לפעמים המחשב מרסט ממשחק גם אחרי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. היי, המחשב תמיד עשה לי בעיה בעלייה, לא היה מגיע למסך ה POST בכלל אלא נתקע על לוגו של הלוח אם, לפעמים עם ריצודים על המסך אם כבר היה עולה לגמרי, היה פועל דקה ואז שוב פעם ריצודים. פתחתי את המחשב, ניתקתי חשמל, ניקית מאבק, הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי, לחצתי על לחצן ההדלקה ל"ריקון" חשמלי. לאחר כל זה עדיין מרצד לאחר שהוא עולה. עד כמה שאני מבין זה מהכרטיס מסך, כיום יש לי eVGA 7900 GT אני רוצה לקנות משהו חדש וזול (מחשב של 3 שנים) מה דעתכם על הכרטיס הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 והאם צדקתי באבחנה שלי ? תודה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by -swap-,

איך אני בודק על איזה מהירות ATA רץ הצורב שלי הדיסקים הקשיחים וכל הבוללשיט הזה אני לא מצליח למצוא את זה ב SISOFT SANDRA.?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by TheBill,

הי אנשים הרכבתי מחשב חדש והכל עבד יופי (מפרט בסוף). יום אחד אני לוחץ על הכפתור - כלום. יש רעש של התחלת עבודת מאוורר ספק ומאוורר CPU, לחלקיק שנייה, וזהו. פותח נורת בקרת חיבור חשמל על לוח האם מאירה. בודק חיבורים - כלום מפרק התקנים (דיסקים, CD, כרטיסים) - כלום נשארתי עם ספק, לוח אם, זיכרון ומעבד. בודק מצב זיכרון - יושב טוב. כנ"ל מעבד+ היטסינק+ מאוורר (+חיבורי חשמל). אני בשלב של להשיג ספק אחר ולבדוק אולי יש בו בעייה, אחרת העניין בלוח-אם (אולי) או במעבד. יש למישהו רעיון? מפרט (מה שעדיין מחובר): P 4 2.4C Asus P4P800 deluxe Geil 2*256Mb DDR 3200 PSU, Case: Generic

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אתמול הגיע אליי המחשב החדש שהזמנתי, אבל כבר יש לי בעיה! המחשב עובד בצורה מאוד טובה, אך כשאני מפעיל משחק מסוים (גרפיקת תלת-מימד) המסך הופך לשחור לאחר חצי דקה-דקה. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש מספר פעמים, וזה לא עזר. (כל פעם שאני מפעיל את המשחק זה קורה מחדש) יכול להיות שהבעיה היא עם התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך... שם הכרטיס: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני לא בטוח שהבעיה היא בכרטיס, וגם יכול להיות שהבעיה היא במקום אחר. אני מקווה מאוד שתעזרו לי. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mkmeiryhiel,

בס"ד ברצוני לחלץ קובץ ממחשב שלא עולה (קובץ אימג'). לקחת את הhd ולחבר למחשב אחר, א"א משום שזה hd מובנה בתוך המחשב ולדעתי א"א לפרקו. העלתי מערכת הפעלה bootable מדיסק אונקי ומצליח להגיע לקובץ אלא שהוא גדול ולא נותן להעתיק. הבנתי שזו בעיה שהמערכת עובדת עם מערכת קבצים FAT שיש לה מגבלה בגודל הקבצים. מצאתי תוכנה בשם epm_free_instaler וברצוני לשנות איתה את מערכת הקבצים ל NTFS ואז להעתיק את הקובץ. אלא שהתוכנה משום מה רוצה חיבור לאינטרנט ואינני יכול לתת לה חיבור לאינטרנט במערכת הפעלה שהיא רק bootable. האם מישהו יכול להציע לי מה לעשות כדי לחלץ את הקובץ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shimon956,

שלום לכולם התקנתי את windows xp ומשום מה הוא לא מגלה לי את כרטיס הסאונד בלסטר הוא לא רוצא לקבל שום דריור שאני מתקין לא כי הוא אומר לי שהוא לא מכיר שום כרטיס כזה במערכת וחברה בדקתי אם הוא יושב טוב ....אז הוא יושב טוב מאוד אז חברה מה הבעיה פו אני לא מבין זה לא קרה לי אף פעם ולמי שירצה לשאול אז ה----windows אווררגגייננללל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום כולם! חזרתי לא מזמן לשחק אחרי תקופה ארוכה, אבל המחשב(הרטיס המסך?) עושה בעיות. הרבה פעמים המשחק נתקע לגמרי ואני צריך לעשות RESTART או שהוא מתאושש אבל יש הפעות בתצוגה(התמונה כאילו מזוזגת ויש ריבועים שחורים כאלה שמחוברים באלכסון לאורך רוב המסך). כל פעם שהריבועים מופיעים, המסך נכבה, ואז או שהוא נדלק מחדש והתמונה מזוגזגת או שהוא מראה no signal(סטנדביי) ואז צריך לרסטט. אם אני מצליח לצאת מהמשחק בלי שהוא נתקע, אז השולחן עבודה גם הוא נשאר מזוגזג. בהתחלה הבעיה הייתה רק ב heroes 5. שיחקתי על הכי גבוה וזה קרה לעיתים קרובות מאד, ואז הורדתי רזולוציה ואיכות תמונה וזה קורה רק בסרטים כשיש הרבה עשן. חשבתי שזה סתם בעיה במשחק הזה אבל זה קורה גם בFallout3(אפילו לא הצלחתי ליצור דמות כי זה…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, לאחרונה התקנתי את WIN8 PRO...בהתחלה צצו המון בעיות בהעלאת המערכת וזה לאחר שהבנתי כי שיניתי הגדרות הביוס בקינפוג הסאטה מ-IDE(שכנראה היה בזמן התקנת הווינדווס החדש), ל-AHCI, עכשיו, למרות שהחזרתי את זה והמערכת אפשר להגיד "יציבה" יותר עכשיו, לפעמים עדיין ישנם תקיעות ובעיות ב-BOOT למערכת, קראתי שיש דרך לשנות את זה דרך ה REGISTRY אבל זה כרוך בסיכון למסך כחול וכשל של המערכת - דבר שאני לא רוצה. אז השאלות שלי הן בעצם - יש דרך לתקן את כל הבלאגן הזה ולדאוג שתקיעות של המערכת ובעיות מול הביוס לא יחזרו? איך אני אוכל לדעת אם אני לא בטוח, אם המערכת שלי הותקנה כדיפולט עם בקר IDE או AHCI, והאם יש דרך לשנות את ה-IDE הנוכחי, שכמובן מאט לי את המערכת ל-AHCI בדרך בטוחה? אודה מאוד לעוז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by pc34,

שלום חברים יש לי בעיה במחשב הדלקתי את המחשב היום לאחר שהמסך היה מושחר ופתאום הרזולוציה הייתה 768X1366 ולא ניתן לשנות ל1080X1920 עדכנתי דרייברים והכרטיס מסך שלי הוא HD 6850 ,ומסך AOC E2243FW לפני כמה חודשים היה לי גם בעיה דומה אבל שחקתי קצת עם חיבורים הדלקתי את המחשב כמה פעמים וזה הסתדר כרגע אני לא יודע מה לעשות עדכנתי דרייברים חיברתי וניתקתי עשרות פעמים את המסך שיחקתי עם ההגדרות ריסטתי כמה וכמה פעמים שום דבר לא עזר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, חברה טובה שלי שומרת תמונות מעל 10 שנים על כונן קשיח שלא היה לו שום גיבוי וככל הנראה הגיע זמנו לנוח על משכבו, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם ניתן לשחזר? איפה איך כמה ולמה יתקבלו בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום היום רציתי להוסיף הרד דיסק למחשב חיברתי אותו כסלייב והוא עבד אז החלטתי להכניסו באופן קבוע לצורך זה הייתי חייב לפרק את הזכרונות (512m ddr ) כשהזרתי את הזכרונות נראה לי ששמתי לא טוב והמחשב לא נדלק כפי שצריך (כאמור נדלק אבל לא מצפצף ולא מדליק את המסך) ניתקתי את המחשב מהחשמל וגיליתי כי הכרטיס זיכרון חם מאוד (חשבתי שעשיתי קצר כי לא חיברתי נכון) הלכתי לאופיס דיפו וקניתי זיכרון של קינגסטון גם 512m ) הכנסתי למחשב והדלקתי והמחשב התנהג כאילו לא הכנסתי שום זכרון (הצפצופים הידועים) ניסיתי להחליף סלוט אבל גם זה לא עבד לוח האם שלי הוא asus p4s800 mx נדלק המאווררים פועלים וגם הנורה , אנא עזרו לי באבחון הבעיה רן המיואש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אז לפעמים המחשב נדלק כרגיל, ולפעמים כל המאווררים מתחילים להסתובב.... אבל אני לא מקבל תמונה על המסך... מה יכול להיות דפוק?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אוקיי בירשותי המחשב הבא: 12(CPU12) 1-Intel Pentium III (Cu), 997MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 160/256MB (62.50%) .:. 12(GFX12) NVIDIA GeForce3, 12(Display12) 1024x768/32bit/100Hz 12(OS12) Windows 2000 Professional, Service Pack 3 (5.0 - 2195), 12(installed for12) 1215w 2d 23h 27m, 12(uptime12) 2h 19m 13s .:. 12(HDDs12) 28.3G/37.2G(76.1%) free והמחשב עובד ממש גרוע, במשחקים קלים כמו ut אני מקבל 30fps כשיש אקשן על המסך וכשאין אני מקבל 120, אין לי מושג מה גורם לנפילת פריימים הקשה הזאת. חוץ מזה הרצתי בדיקת 3dmark2001 לבדוק איך המחשב עובד, וקיבלתי 3600, ציון ממש גרוע... אין לי מושג איך להפעיל את המחשב שלי בצורה סבירה, ניסיתי הכל פשוט הכל, הורדתי דריברים חדשים, אוברק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by or2030,

אהלן, אני משתמש ב2 מסכים במחשב וכשחזרתי הביתה אתמול אחד מהם לא עבד. אחרי הרבה משחקים עם החיבורים (יש 2 DVI וHDMI על הכרטיס מסך) כמו שזה נראה יציאה אחת של הDVI לא עובדת אבל המחשב כן מזהה את מה שמחובר אליה... זה הגיוני? אני רואה את המסך המחובר בהגדרות של המסכים אבל אין אות שיוצא תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by andrei21,

Ux31a notebook לא מעלה ווינדוס פתאום מבקש סיסמא לביוס בתחילה, הצלחתי לשחזר סיסמא ולהיכנס לביוס , נראה שלא מזהה דיסק או שלא נותן לי גישה למידע, למרות שרשום אדמין. עזרתכם בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ShayGTi,

בטח אף אחד לא זוכר, אבל פתחתי ממש מזמן נושא על הX1900XT שמחובר לי לLCD 32 אינץ' ואני רואה כל מיני פיקסלים מוזרים (לא בעיה של המסך) כמו כן במשחקים היו כל מיני עיוותים של גרפיקה והכרטיס היה רועש כל הזמן כאילו הוא כל הזמן חם... לאחר בערך חצי שנה שהוא במגירה, הסתכלתי עליו סתם ומה גיליתי? פתחי האיוורור שלו היו חסומים לגמרי... תראו בעצמכם: מחר אני אנסה אחרי העבודה לפרק את הכרטיס לגורמים, לנקות אותו לגמרי מאבק ולנסות אותו על המחשב... איזשהם טיפים לגבי פירוק והרכבה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים