עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lartzi,

קניתי כרטיס טלויזיה מסוג Video Shuttle 2 . הכרטיס תואם flyvideo 3000 . אני רואה טוב ושומע טוב, אולם כאשר אני רוצה להקליט סרט משום מה אני נתקל בבעיה. ההקלטה מקליטה רק את הסרט ולא את הסאונד. ניסיתי בתוכנות נוספות חוץ מאלה שקיבלתי עם הכרטיס אולם עדיין לא הצלחתי. אם למישהו יש ניסיון עם משהו דומה אשמח לשמוע מה הוא עשה על מנת לפתור זאת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום! יש לי בעיה במחשב שכשהוא עולה אז הוא עושה מסך כחול ואז עושה ריסטרט ישר הבעיה קיימת גם בSafe Mode וההארד דיסק תקין (בדקתי אצל חבר זה עבד מעולה) זיכרון ראם אין בעיה החלפתי מעבד נוקה (איך בודקים אותו?) כרטיס מסך החלפתי כרטיס רשת לא מחובר כבל IDE 40 PIN אין בעיה כבל IDE 80 PIN אין בעיה ספק כוח החלפתי דיסקטים אין בעיה DVD רום אין בעיה הארד דיסק אין בעיה וזהו... אין לי עוד חלקים אני לא מצליח לראות את המסך כחול כי הוא ממש מהר יש דרך לעצור אותו? מה אני עושה? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, המחשב תמיד עשה לי בעיה בעלייה, לא היה מגיע למסך ה POST בכלל אלא נתקע על לוגו של הלוח אם, לפעמים עם ריצודים על המסך אם כבר היה עולה לגמרי, היה פועל דקה ואז שוב פעם ריצודים. פתחתי את המחשב, ניתקתי חשמל, ניקית מאבק, הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי, לחצתי על לחצן ההדלקה ל"ריקון" חשמלי. לאחר כל זה עדיין מרצד לאחר שהוא עולה. עד כמה שאני מבין זה מהכרטיס מסך, כיום יש לי eVGA 7900 GT אני רוצה לקנות משהו חדש וזול (מחשב של 3 שנים) מה דעתכם על הכרטיס הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 והאם צדקתי באבחנה שלי ? תודה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by -swap-,

איך אני בודק על איזה מהירות ATA רץ הצורב שלי הדיסקים הקשיחים וכל הבוללשיט הזה אני לא מצליח למצוא את זה ב SISOFT SANDRA.?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kokoki,

שלום, קניתי מערכת חדשה (חוץ מהכרטיס מסך שהשארתי את הישן מסיבות תקציביות) והרצתי לה בדיקת 3dmark אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על התוצאה שהתוכנה הגיעה כי אני לא ממש מבין בעניין, תודה. התוצאה כאן - http://www.3dmark.com/3dm11/9001624

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sharkitxt,

תראו, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט ואני לא יודע מה החברה שלה... הנה התמונות שלה www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg כשאני מכניס אותה היא לא מזוהת.... מה עליי לעשות? תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם קנייתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי לבד. asus m2a-vm-hdmi amd 4800+ super talent 2x1gb compuces 6a19b + hec 300 wd 250gb ניסיתי להתקין WINDOWS XP וכל הזמן קיבלתי מסכים כחולים, לפעמים המחשב פתאום נכבה ונדלק. החלפתי ממחשב אחר הרד דיסק ואחר כך זיכרון ולאחר מכן מעבד, והבעיה לא נפתרה. הרצתי בדיקה של MEMTEST על 6 סטיקים שונים (2 מהם עובדים בצורה תקינה במחשב אחר), בשלושה סלוטים שונים, כל פעם רק סטיק אחד. את ה ERRORים קיבלתי תוך כ 10-20 שניות מרגע תחילת הריצה של MEMTEST .(בכל הבדיקות) נאמר לי בחנות שיתכן ולא כיוונתי מתחים של הזיכרון בביוס כמו שצריך, אמרתי שביצעתי LOAD DEFAULT SETTING, בתגובה נאמר לי שזו הבעיה וצריך לכוון מתחים ידנית. 1. האם יש נכון בכיוון מתחים ידנית 2. האם…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי מחשב עם לוח אם gah87d3h ומעבד i5-4690K לפני יומיים הפסיק לעבוד -ברגע שאני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא נדלק וישר נכבה בלופים מהירים של שניה כמובן שהמסך בכלל לא מגיע להדלקה. החשוד המיידי היה ספק אבל כשבדקתי עם אחר לא נפתרה הבעיה. בדקתי גם את הזכרונות ע"י החלפה שלהם ולא עזר. ואני חושד שזה הלוח אם. ניסיתי לחבר כבל USB לטלפון מאחת היציאות USB של המחשב כי אם אני זוכר טוב הוא אמור להיטען גם כשהמחשב כבוי. האם זה שזה לא מטעין אני יכול לומר בוודאות שזה הלוח תקול ? עוד דבר אני זוכר שהרכבתי את המחשב היתה בעיה שהביוס לא היה מתאים למעבד הזה והיה צריך לעדכן אותו כדי שיתמוך ע"י זה שצריך למצוא מעבד מדור קודם ואז לעדכן אני לא בטוח אבל יש מצב שגם היה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ori24,

שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון. אני לא מצליח לנגן קבצי MKV עם קול דרך המדיה סנטר של הוט ואילו בשאר הקבצים יש קול, מדוע? הורדתי את serviio הגרסה האחרונה, הכל מזוהה כמו שצריך בפייבר בוקס של הוט. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קניתי מקלדת באלף שקל של רייזר כל פעם שאני פותח את המחשב חלון קופץ לי איך נפתרים מהחלון? זה שקניתי מקלדת באלף שקל זה לא עזר לי עם החלון הקופץ. כל המקלדות לא משנה באיזה מחיר גרועות! http://www.up2me.co.il/v.php?file=48451328.png

11. שלום עשיתי ריסטרט (המצב היה בסדר לפניו) וכשהפעלתי מוזיקה (או משהו אחר, לצורך העניין) המקולים פשוט לא עבדו. הכל היה נראה תקין, אבל לא יצא צליל מהרמקולים. ניסיתי לחבר את החיבור הירוק לאייפוד והרמקולים עובדים יופי. ניסיתי אפילו להחליף את החיבורים בין החיבור של הרמקולים עצמם לבין החיבור שמתחבר ללוח אם וכלום. יש למישהו עצה איך לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מנסה לאבחן בעיה במחשב. המחשב נתקע כל כמה זמן ולפעמים נותן Blue screen שבו כתוב: beginnig dump of physical memory. רציתי לדעת אם תוכלו לכוון אותי קצת יותר אל הבעיה. האם היא בעיה בחומרה או במערכת עצמה. אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

פרמטתי את כונן סי אצלי בכדי להתקין ווינדווס מחדש, כשרציתי לעשות BOOT מהדיסק של ווינדווס לא יכלתי וזה בגלל ששמתי לב שהביוס בכלל לא מזהה כונני סידירום... הבעיה צצה פיתאום מבלי ששיניתי משהו בחומרה אצלי... ניסיתי להחזיר את הביוס להגדרות הDefault שלו וגם לא הולך... ניסיתי לחבר רק כונן אחד וגם לא עזר למישהו יש פיתרון?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shimshon shamayev,

שלום, הסוללה בלפטופ לא נטענת ולא דולקת נורת טעינה. כשהמחשב עובד רק עם מטען הוא בקושי זז. מצורף ניתוח ביצועי המחשב, צריך להחליף סוללה או מטען? תודה

15. Started by ori24,

המחשב שלי כל כמה דקות,כל חצי דקה-דקה, אין זמן מוגדר נתקע, נתקע זה אומר שהנורית של הדיסק קשיח דולקת ועד שהיא לא נכבית התקיעה לא משתחררת. בזמן הזה אני יכול להזיז את העכבר. התקיעות זה בזמן הגלישה באינטרנט שאז הדפדפן קפוא או גם שאני עושה חיפוש בווינדוס או סתם פותח אפליקציה, אין משהו קבוע, זה יכול להתקע וזה יכול לפעול טוב. לפעמים זה תקיעה מלאה ולפעמים זה תקיעה קלה שבה הכל זז איכשהוא. הורדתי SEATOOLS ,מדובר בדיסק קשיח מכאני של SEAGATE מלפני כמה שנים. בבדיקת סמראט הכל עובר טוב, עשיתי אח"כ בדיקה עצמית קצרה וזה נפל לי ולאחר מכן עשיתי FIX ALL. בהתחלה דרך הFIX ALL שעשיתי תיקון ארוך זה הגיע ל80 אחוז ואז נפל ואח"כ שעשיתי F…

16. Started by LitalOsi,
    • 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. גם כאשר הדיסק של ווינדוס 7 בפנים הוא לא מוכן לעלות את עצמו לאחר ה "WINDOWS LOADING FILES" מקבל בסוף מסך שחוץ עם סימן חץ העכבר SAFEMOD - אותו דבר LAST KNOWN CONFIGURATION לא עוזר איך אני בכלל מגיע לאפשרות להתקין את ה WINDOWS 7 מהדיסק ? תודה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by andrei21,

Ux31a notebook לא מעלה ווינדוס פתאום מבקש סיסמא לביוס בתחילה, הצלחתי לשחזר סיסמא ולהיכנס לביוס , נראה שלא מזהה דיסק או שלא נותן לי גישה למידע, למרות שרשום אדמין. עזרתכם בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוכש מעבד Q9650 בשביל גיימינג גירסאת הBOX שמגיעה עם קירור בפנים וכרגע יש לי קירור במחשב ואני לא יודע איך לפרק אותו אפשר מדריך או סירטון איך לפרק את הקירור ואם אני שם את המחשב על משטח עץ לא יהיה בו חשמל סטטי אני לא רוצה להרוס רכיבים ואין לי מאיפה להשיג צמיד.. ואני לא רוצה לפרק את הלוח אם מהמארז......................

20. Started by danatg,

היי, מדובר במחשב נייד חדש של לנובו, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת - הבטריה עומדת על 100 אחוז ועדיין בטעינה, למרות שמערכת ההפעלה מודיעה שהבטריה טעונה במלואה. ממה נובעת הבעיה והאם מדובר בסיכון לטעינת יתר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by crak100,

שלום רב .. לפני כחודשיים רכשתי מחשב חדש עם לוח אם sandy bridge למחשב היה מחובר HD 1 וכונן CD אחד בזמן האחרון המחשב נתקע לי כל הזמן ולא מצליח להעלות את הWINDOWS לקחתי את הכונן למעבדה והסתבר שהוא תקין בכל זאת רכשתי HD נוסף התקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה ועדיין יש את אותה בעיה לבסוף העברתי את החיבורים של הHD שלי לשני חיבורי SATA כנראה 6 (יש לי רק שתי יציאות כאלה בלוח) שיש בלוח אם והכל עובד מצויין ..הבעיה היא כרגע שהמחשב לא מזהה שום כונן/HD שמחובר לחיבורי הSATA השחורים/רגילים (יש לי 6 יציאות כאלה) למיטב הבנתי לא קיים בשוק תוכנה שבוחנת תקינות של יציאות מהלוח-אם (אשמח אם תתקנו אותי) לכן לפני שאני ניגש להוציא סכום נאה אודה למומחים שבינכם אם תתנו לי כיוון לגבי מקור הבעיה .. נ.ב בד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by uriby,

לגיסתי מחשב עם מעבד Athlon 2800+ עם לוח אם Epox EP-8RDA3 ודיסק קשיח של WD בממשק SATA1. ללוח האם ביוס של Phoenix- AwardBIOS. לאחר התקנה שלו לפני כשנה וחצי עשיתי לו image ע"י Ghost 2003 שנמצא על שני bootable CDs. לפני שבוע קרס הדיסק והוחלף בדיסק WD800JD. אני לא יודע אם הדיסק החדש זהה לדגם שהיה אבל באותו גודל. הדיסק המקורי היה מחולק לשני partitions וה-image נעשה רק ל- C. מערכת ההפעלה על C היתה Windows XP Home ומערכת קבצים NTFS. לפני שניסיתי לשחזר את הדיסק, כצפוי בהדלקת המחשב המערכת פנתה לדיסק אך נתנה הודעה שאין מערכת הפעלה על הדיסק. לאחר boot מה-CD הפעלתי את ה-Ghost וניסיתי לשחזר את הדיסק אבל משום מה Ghost זיהה את הדיסק אבל לא נתן לכתוב אליו את ה-image. רק לאחר שטענתי את הגד…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם התקנתי את windows xp ומשום מה הוא לא מגלה לי את כרטיס הסאונד בלסטר הוא לא רוצא לקבל שום דריור שאני מתקין לא כי הוא אומר לי שהוא לא מכיר שום כרטיס כזה במערכת וחברה בדקתי אם הוא יושב טוב ....אז הוא יושב טוב מאוד אז חברה מה הבעיה פו אני לא מבין זה לא קרה לי אף פעם ולמי שירצה לשאול אז ה----windows אווררגגייננללל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by law89,

משער שלא אבל אני רוצה לוודא האם מבחינת המחשב אפשר להריץ 4k? האם המסך יכול להריץ 4k (כנראה עם הגודל שלו זה גם ככה לא ישפיע, אבל מעוניין לוודא).

25. Started by gif,

היי פתאום אחרי שהמחשב התקין עידכוני אבטחה,אז כשהדלקתי את המחשב ואני מזיז את העכבר במסך אז העכבר מקרטע (נעצר באמצע וממשיך...) למישהו יש פיתרון? תודה. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל אם לא אז לא לכעוס

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים