עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. החשב נייח ומחובר עם ספק כח ניסיתי כל מיני שקעים עם ובלי כבלי מאריכים ... תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, לאחרונה הפעלתי מחדש מחשב ישן שהיה ללא שימוש בבית, הכל עובד פיקס חוץ מהסאונד. חיברתי את הרמקולים שלי בחדר אבל נראה כאילו המחשב בכלל לא מזהה את הכרטיס קול וניסיתי כבר המון אופציות כדי להתקין אותו וכלום לא עזר. מערכת הפעלה Windows XP מחשב נייח חיבורים סאונד קדמיים ואחוריים לא עובדים בצלילים והתקני שמע שבלוח הבקרה מופיע שאין התקן שמע מחובר למחשב בעוד שבתוכנה של realtek שדרכה מנהלים את השמע כן מופיע שהכבל מחובר. לפי EVEREST זה כרטיס הקול - Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI. אם חסרים פרטים תרשמו ואוסיף. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kdani,

מנורות חסכוניות פלואורסנטיות (20W-100W) וכו'.... מה קורה אם מחברים אותן למתג דימר ? יש לי מתג דימר ששולט על נורת ליבון רגילה, אני רוצה להחליף אותה בנורה חסכונית, אבל אין לי מושג איך זה מגיב לדימר....

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכם, אתמול בלילה המחשב עבד פיקס.. היה מזג אוויר גרוע ובבוקר לא הייתה כלל בעיה עם המחשב שנשאר דולק כל הלילה. בבוקר ראיתי כמה בעיות שהמחשב פירסם אך לא הזיז לו. לאחר שעשיתי ריסטרט למחשב הוא לא נכבה לבד ואמר משהו על CMD.EXE שעשה בעיות בסגירה. כיביתי ידנית את המחשב. כשהדלקתי שוב, הוא הראה לי עלייה רגילה של המסך עד הצגת התמונה של הלוגו של מיקרוסופט שמתחתיו יש את הפס הכחול הרץ שמראה שהוא מעלה אותו - מייד אחרי זה קיבלתי מסך כחול לשנייה והמחשב איתחל עצמו לבד. ככה כמה פעמים עד שהתייאשתי וכיביתי אותו. ניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב אך הפעם המחשב בכלל פועל ל 5 שניות בלי תצוגת מסך ומאתחל עצמו מחדש. אין לי מושג מה הבעיה, אך יש לי ממש דברים חשובים על המחשב של עבודה שבלי זה אני פשוט גמור…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SHATZ,

שידרגתי ממעבד E6750 ל Q9400 מחשב נידלק אין ציפצופים מהלוח ומסך שחור ניסיתי הכל, עידכון כל גירסאות הביוס ,איפוס ג'מפרים סוללה ... כלום פשוט לא מזהה Q8400 + Q9400 שניהם תקינים בוודאות כבר לא יודע מה לעשות... אשמח לעזרה דחופה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by אנונימי 22,

ככה אני צריך עזרהה דחוףף יש לי בעיה כזאתי.....המחשב מידי פעם נתקע לי והמנהל משימות לא נפתח אלא רושם שגיאת ישום והוא לא נפתח והמחשב ממש נתקע וזה כולל הכל ושאני מנסה לעשות כיבוי קודם מעלה מסך כחול ורק אז הוא עושה הפעלה מחדש...אני מציין שהמסך הכחול לא קבוע אלא מידי פעם אבל התקיעות ומה שקורה למנהל משימות זה ממש הולך ונעשה לעיתים קרובות יותר ויותר. תודה למי שיוכל לעזור לי (:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ברגע זה אפילו אני מפש חורש ועדיין כלום אני ממש חייב את הדרייברים ואני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by IdAn.e,

שלום לכולם... הכבל של הפלופי נהרס אצלי וקניתי חדש, ועכשיו כשחיברתי אותו הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב הודעה ואפשר ללחוץ F1 אם אני רוצה להמשיך ולהתעלם מזה...כרגע הפלופי כאילו לא מחובר... מה אני עושה? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Discreet,

CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Motherboard Name Epox EP-8KDA3+/8KDA3J (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 6800 GT (256 MB) Monitor Xerox XM7-22WH [NoDB] (FCWI7B0041116) Disk Drive WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) DIMM1 512 MB PC3200 DDR SDRAM 3x אני לא מדבר על משחקים חדשים אלא על משחקים ישנים כגון קאונטר סטרייק סורס המחשב פשוט מריץ אותו על 40 fps...מה יכולה להיות הסיבה לכך? והמשחק מוגדר על הגראפיקה הכי נמוכה. אולי הכרטיס מסך לא מקבל מספיק חשמל בגלל ספק ג'ינרי[ksp 500w]?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Shuki Feruz,

צהריים טובים עזרה בבקשה לפני כחודש קניתי מקלדת Corsair עבדה תקין לגמרי לפני יומיים היא לא מזוהה בפלייסטיישין העברתי אותה למחשב אך גם שם היא לא מזוהה וכן הלאה. עעעעעעזזזזזזזרררררההההה. בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. נתחיל מזה שאני רוצה לעדכן את הדרייוורים לכרטיס מסך, אבל לא כל כך בטוח בתוצרת איזה חברה כרטיס מסך שלי!? ??? אולי לרובכם השאלה נראת קצת טיפשיט אבל מחוסר ידע בזה , אני לא רוצה להרוס את המחשב . תעזרו לי בבקשה למצוא את המקום שבו רשום מה מו ומי הכרטיס מסך! תודה מראש , Intelee. ;D נ.ב. אולי NVIDIA, אבל שוב אני לא כל כך בטוח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. קניתי מחשב חדש לאחרונה עם כרטיס קול VIBRA 128bit מובנה בלוח האם (7VTXH+ של ג'יגהבייט). משום מה כשאני מחבר את הרמקולים שהשתמשתי בהם של SONY לכרטיס הנ"ל, עוצמת הקול הנשמע גם במכסימום האפשרי היא ממש לחישה. עם רמקולים פשוטים וזולים שמיועדים למחשב (TEAC) אין בעיה עם העוצמה למרות שהאיכות נופלת במידה רבה ממה שהיה קודם. כך שאני לא יודע אם ה-VIBRA יוכל לתת לי איכות קול טובה אם אצליח לסדר את העניין עם הרמקולים של SONY או שלא תהיה ברירה ואצטרך להתקין את כרטיס הקול הקודם במחשב החדש. מקווה להיעזר בכם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, יש לי גלקסי נקסוס הכל טוב ויפה יש לי אופציות בהגדרות להוסיף רשת VPN שדרכה לפי מה שהבנתי אני יכול להתחבר למחשב הביתי ולקבל גישה לתוכן שבו.. אז ככה, א. אם מישו יוכל להסביר לי מה בדיוק אפשר לבצע בפועל עם החיבור הזה (דרך הפלאפון) ב. איך אני יוצר רשת במחשב ומתחבר אליה.. ג. אם יש צורך בטווח מסויים בין המחשב לפלאפון.. תודה רבה (:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אוקיי כבר תקופה ארוכה יש לי בעיה נוראית במחשב אני לא מצליח להתנתק מהאינטרנט , אני לוחץ DISCONNECT והיישום נתקע ולא מתנתק. מה שמונע ממני לעשות גם RESTART למחשב. זה פשוט קופא לי במסך של ה SAVING SETTINGS עוד בעיה נוראית היא שהמחשב שלי פשוט קופא לפעמים. בלי סיבה מיוחדת.. אני גולש באינטרנט כרגיל פתאום בום.. קופא. לא מצליח להחזיק UPTIME של יותר מיומיים בלי שהמחשב קופא. אני משתמש ב מודם USB ADSL MODEM ALE 130 האפור של בזק.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bullet,

טוב אז ככה עד לפני כמה חודשים שלחתי את המחשב לטכנאי שיחליף לי כמה חלקים במחשב כולל לוח אם והכל לפני שהוא עשה את זה יכולתי לפרמט חופשי לא הייתי צריך לגעת בביוס בכלל פשוט הייתי מכניס דיסק וזה היה עושה לי את ההודעה הזאת של press any key... קיצר עכשיו אני מנסה לפרמט את המחשב אבל ההודעה לא מופיע ויש לי bios מוזר אין שם את ההאפשרות לסדר את ה bios order מה אני עושה? כבר הכנתי מלא קבצים לגיבוי ומחקתי אפילו מלא דברים אני חייב לפרמט יש לו גם מלא תקלות בזמן האחרון של מסכים כחולים מכל מיני סוגים :-\ אם זה עוזר.. הגרסא של הביוס שלי היא : v6.0 Award Modular BIOS __________________

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני בטוח שטחנו את השאלה הזו, אבל אני לא מסתדר עם החיפוש באתר לוח עם חיבור 24 פינים וגם חיבור 4 פינים משני, אני יודע שהלוח עובד בצורה של 20+4. אם אני מחבר לו ספק 24 פינים, האם עדיין צריך לחבר את החיבור 4 פינים הנוסף? (24+4)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, יש לי לוח אם LGA775 socket של GIGABYTE דגם GA-EP43C-DS3 לצ'יפ-סט P43, ולאחרונה התקנתי ווינדוס 7 בגרסת 64-Bit. כיוון שכרטיס הרשת הישן שלי היה מיושן, ולא מצאתי דרייברים עדכניים לווינדוס 7, רכשתי כרטיס רשת חדש של Edimax, מדגם EW-7711In. לאחר שהתקנתי אותו באחד מחריצי ה-PCI שלי, והתקנתי את הדרייברים המצורפים, עדיין לא קיבלתי חיבור לרשת, ולמעשה, נראה היה שהמחשב כלל לא מזהה שחוברה לו חומרה חדשה. תוצאה זהה התקבלה גם כשחיברתי את הכרטיס לחריץ PCI אחר.כמו כן יצוין, כי נורית החיווי של הכרטיס פעלה, כך שנראה שלא מדובר בחיבור PCI לא תקין, או בכרטיס רשת תקול. לאחר מכן שמתי לב, שעל הכרטיס רשת מצויין שהוא כרטיס של 32-Bit. שאלתי היא, האם העובדה שמדובר בכרטיס רשת של 32-Bit משנה? האם כ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן חברה', לפני כשנה רכשתי מחשב חדש עם זכרון גדול (8 ג'יגה), לוח אם איכותי, מעבד i5 וכמובן 2 כרטיסי מסך של ATI מחוברים יחדיו ב CrossFire מדגם 9850 כמעט מהיום הראשון היו לי בעיות עם המחשב - לפעמים כשאני משתמש בתוכנות גרפיות כמו צפייה בסרטון פלאש, עריכת שלב משחק ב CryENGINE3 או משחקים שונים המסך מוחשך לי אבל המחשב ממשיך לעבוד. לא משנה מה אני עושה המסך נשאר כבוי והבעיה נפתרת רק בעת כיבוי המחשב מחדש. אני דואג תמיד לעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך ואת הוינדוס. בדקתי שוב את החיבורים של כרטיסי המסך ואת ההגדרות של הקרוספייר ואני לא מצליח למצוא בעיות. יש למישהו נסיון עם הבעיה הזו או יודע איך פותרים אותה? אולי זו בעיה של קירור (כי הכרטיס מסך מתחמם כשהוא צריך להתמודד עם משחקים כבדי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ברשותי מחשב פנטיום 3 עם לוח של אינטל. רכשתי לאחרונה הארד דיסק של MAXTOR 20 GB. שמתי אותו במחשב שלי ובעוד שני מחשבי פנטיום שלוש, בשלושתם הייתה בעיה "DISK FAILURE", הפעלתי PM8 והוא גם לא מצליח למצוא שיש עוד דיסק. הדיסק הוא עובד בטכנולוגיית ATA 133, יכול להיות שבגלל זה אני לא מצליח להפעיל אותו שכן הלוחות שבמחשבים שלי לא תומכים בזה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מנסה לאבחן בעיה במחשב. המחשב נתקע כל כמה זמן ולפעמים נותן Blue screen שבו כתוב: beginnig dump of physical memory. רציתי לדעת אם תוכלו לכוון אותי קצת יותר אל הבעיה. האם היא בעיה בחומרה או במערכת עצמה. אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לחברי הפורום, אני משתמש כרגע במחשב נייד שמתקשה "להחזיק" משחקי מחשב כבדים מבחינה גרפית. ברצוני לדעת האם במסגרת הקיים ניתן לעשות משהו כדי שהמשחקים יזרמו בצורה טובה יותר על אף שדרישות המערכת גבוהות מיכולות המחשב? למשל, תוכנות מסוימות שיכולות לסייע וכד' אשמח לקבל תשובות מכם עמית

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כדי לצפות בסרטי אבי אנחנו נדרשי לקודק או נגן מיוחד. בשתי המערכות האחרונות שהיו לי ffdshow גרם למסך כחול בצפיה בסרטי וידאו או להתנגשויות עם כרטיס קול שהותקן. ראו הוזהרתם. נראה לי שקודק כזה יכול לבשל את המעבד או את כרטיס הקול בצורה שאפשר להצטער עליה זמן רב. אשמח לדעות ו/או תגובות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום חברים, קודם תודה לכל אחד ואחד שעונה וקורא את השאלות והתגובות שלי. אין לי מילים לתאר את המשמעות הגדולה שאני רואה בכל פעילויות הפורום השונים ואני אף אגזים ואומר שאם נמשיך כך ונכניס יותר ויותר מודעות לשיחות בפורומים אז אולי נוכל לבצע שינוי בחברה הישראלית והמגזר הציבורי העצל שרק גרם לכל אחד ואחד מצעירי ארצנו לרצות לקום ולעזוב למדינה אחרת. מי שיכל עזב, מי שלא נשאר, ומי שפוחד גם נשאר. בעתיד אני רואה פורומים על כל דבר עם כמות עצומה של משתתפים, אני רוצה שעקרת בית תוכל לשאול שאלה ב 2 בלילה איך מתקנים תמכונת כביסה. נו יאללה תנו לי קצת להגזים אבל זה אפשרי. קיצר הבעיה אצלי היא טמפרטורות בן דודי המבין עניין במחשבים אמר לי שאצלו זה נע בין 30-40...ואצלי תראו מה זה (בקובץ המצורף) המ…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by kob23,

נפני חודש היה לי LG FLATRON משהו כזה 17 אינצ' מסך שטוח הוא נדפק לגמריי אז לקחתי מדוד שלי מסך שהוא לא היה צריך גם MAG 17 אינצ' שטוח אותו דבר כימעט אבל מאז היה לי בעיה בפינות בצבעים זה תמיד בין 1 ל3 פינות שבהם הצבעים הפוכים זה רנדומלי אבל עוד לא היה לי בכל 4 הפינות את זה זה רב הפעמים ב2 הפינות למטה... הצבעים הפוכים נגיד כחול זה ירוק ירוק זה אדום-בורדו צהוב זה גם כזה סגול כתום כזה זה ממש מציק אמרו לי שזה ממנגטיות או משהו כזה.. וזה רק בפינות עכשיו למשל זה ב2 הפינות הימניות למעלה ולמטה.. מה עושים? עריכה: שאני עושה בהגדרות של המסך(העיגול הזה שיש במסכים של MAG שאני עושה DEGAUSS זה כזה מרעיד את המסך ומתקן את הצבעים בפינות אבל זה לא הורס את המסך?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by SomeBody_IT,

שלום וברכה , ברשותי מחשב מדגם asus x555la-xx546h אני מעוניין לשדרג את האחסון ואת הזיכרון אשמח להמלצות. כמו כן אשמח אם תאשרו לי , שהציוד הבא תואם לדגם המחשב. מבין אחסוני הSsd הבאי מה מומלץ. 1. https://ksp.co.il/?uin=45227 2. https://ksp.co.il/index.php?uin=39797 מבין הזכרונות הבאים מה מומלץ ספויילר ספויילר 1. https://ksp.co.il/index.php?uin=20765&select=.1038..316..99. 2. https://ksp.co.il/index.php?uin=29060&select=.1038..316..99. הבנתי שהמכשיר לא יכול לעבור סך זיכרון של 8Gb ויש כבר ארבע מובנה , אשמח א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים