עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tamirzz,

אהלן, אני רוצה לשפר את המחשב שלי בקטנה בתקציב של עד 1,000 ש"ח. חשבתי לשפר את המעבד ואת הלוח אם. זה המפרט שלי: מפרט טכני. מעבד - i7 2600k 3.8ghz בוצע עליו אוברקלוקינג. כרטיס מסך - 1070gtx 8g זיכרונות -24 GIGA RAM ספק כוח - 650w Antec. מארז - NX300. לוח אם - מבית gigabyte. דיסק קשיח - ssd 128gb שעליו מותקנת מערכת הפעלה, ועוד דיסק קשיח של 1Tb מבית Wd. אז חשבתי לשפר את המעבד ל - AMD Ryzen 5 2600 AM4 574 ש"ח ולוח אם: לוח אם Asus PRIME B450M-A AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 300 ש"ח. יוצא לי סה"כ 900 ש"ח בערך (חישוב גם תשלום על המשלוח). …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ניתקתי את הכרטיס מסך אחרי שהתברר לי שהוא מאט את המחשב אחרי שניתקתי ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק לשניה או שתיים ומתכבה ונדלק ונכבה וחוזר חלילה והוא לא מצליח להידלק, ניסיתי לחבר חזרה את הכרטיס מסך והוא עדיין לא עובד מישהו יודע איך לעזור לי? אגב ראיתי כזה בעיה בארכיון של הפורום אבל זה לא פתר לי את הבעיה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by mMmSaK,

שלום לכולם, אני נתקל בתופעה הזויה שלא מופיעה אצל אנשים ביוטיוב ואני כבר לא יודע מה לעשות לאחרונה NVIDIA הוציאה את ה- RE-BAR שלה, שמאפשר לקבל עוד קצת ביצועים בחינם. יש לי מחשב לא רע בכלל אז זה לא כזה קריטי, אבל היי למי אכפת אם זה בחינם. אתחיל במפרט: RYZEN 5 5600X GIGABYTE B450 AORUS PRO EVGA RTX 3080 TI עשיתי כל מה ש NVIDIA ביקשו בנושא. עדכנתי ביוס כמה פעמים כי חשבתי שזה עיניין תוכנתי וזקוק לתמיכה, עדכנתי צ'יפסט, הפעלתי את האפשרות של 4G ואת ה- RE-BAR עצמו בביוס. להבנתי כלל המערכת כאן אמורה לתמוך. שאני מסתכל אם זה פעיל אז זה מראה שלא. כבר השתגעתי. כל פעם שאני בא לכבות את ה- SCM (אחד התנאים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by PipOd,

שלום רב, אני פונה אליכם בבקשת עזרה לטיפול בבעיה מוזרה שטרם גברתי עליה, לעיתים, המחשב שלי פשוט קופא, העכבר מפסיק לקבל חשמל כלומר האור האדום נעלם, ודבר לא עוזר פרט לריסטרט(בוודאות כל המחשב נתקע ולא רק העכבר). הדבר קורה לרוב בעקבות הדלקה ממצב שינה, אני חושב שהדבר מעיד אולי על בעיה בזיכרון, מה ממליצים לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by maordor8,

שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי לאחרונה שמתי לב לבעיות מאוד גדולות בגישות,בהפעלת משחקים ועוד... לפי דעתי אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין דברים בזהירות ולראות שזה לא דופק לי את המחשב... מה שאני מבקש זה מדריך לפרמוט מחשב,תוכנות מומלצות לאחר הפרמוט,עצות של איזה דברים לגבות ואיך לגבות ותוסיפו עוד נושאים... אני לא מבין בכל הקטע של איך לעשות לבד בלי עזרה אבל עם מדריכים אני עובד מצוין אז תודה על העזרה והתמיכה אם אשכול זה לא מתאים לפורום זה אנא קבלו את סליחתי והעבירו אותו לפורום הרצוי תודה והמשך יום נעים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 3emi,

טוב כבר כתבתי פה לפני כמה זמן על הבעיה הזאת היא פשוט לא עוזבת פעם ביום או פעמיים ביום אני צריך להדליק מחדש את המחשב כי הזכרון מגיע למקסימום זה גורם למשחק לקרוס באמצע להעלאות ליוטיוב להכשל וכל מיני דברים לא נעימים רק כרגע אני מעלה כמה סרטונים ליוטיב כבר כל הלילה ועכשיו נשארה לי עוד שעה ואני לא יכול להפעיל שום משחק בזמן שזה מעלה מפחד שהכל יקרוס וההעלאה תכשל ניסיתי בכל זאת להפעיל WITCHER 3 וברגע שאני מעלה שמירה המשחק קורס לדסקטופ כי אין לו מספיק זכרון לטעון את העולם משחק אז כרגע פשוט צריך להמתין לוידאו שיעלה ואז סוףסוף נוכל לעשות ריסטרט למחשב וזה יפתור לי את הבעיה לכמה שעות עד שהזכרון יתמלא שוב הנה פה רואים איך משחק קורס בזמן אמת בגלל הבעית זכרון בדקה 6:36 https://yout…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roee01,

שלום לכולם! יש לי מקלדת אלחוטית ש/ל לוג'יטק עובדת חלק. לאחרונה קניתי עכבר אלחוי של TEAC. כל פעם שאני מחבר אותו הוא עובד לכמה דקות ונתקע. חיברתי את העכבר למחשב של אחי הקטן עובד חלק. בשתי המחשבים WIN 7 32 BIT . אחרי שראיתי שהעכבר עובד במחשב השני לקחתי את הסט של מיקרוסופט (שמחובר למחשב של אחי הקטן) למחשב שלי. ושם העכבר עובד חלק והמקלדת עובדת גם אבל לא כנדרש. כל המקשים לא עושים את התפקיד שלהם. מגיד שלוחצים על מספר 4 זה עושת את האות נ.. חחח יש למישהו פתרון לאחת מהבעיות?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, רכשתי מחשב חדש ומתקדם לפני כמה חודשים. לאחר חודשיים של עבודה לא מאומצת הסתבר שהדיסק הקשיח לא תקין ועל כן נאלצתי להחליפו. לפני כשבוע התקנתי את הדיסק החדש. הערב שוב נראה שהדיסק (החדש) אינו תקין ומערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות. זה כבר די מטריד. האם ייתכן שמשהו בקונפיגורציה של המחשב גורם לתקלות בדיסקים הקשיחים? תודה. יואב

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by RJ1,

אני קצת עובד עצות.. לפני חודש פרסמתי בפורום הודעה אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537031.msg4582673#msg4582673 אני כולי תקווה שאולי הפעם מישהו יציל את המחשב שלי. המחשב שלי כבר דיי זקן.. בן יותר מ-6 שנים. אני שומר עליו ממש טוב והוא ממשיך לתפקד בתור מחשב פשוט. בחודש שעבר הוא קפא פעם בכמה שבועות ועוד איכשהו הסתדרתי עם זה. עכשיו הוא קופא לי כל חצי שעה. קופא הכוונה: העכבר לא זז, המוזיקה משמיעה צפצוף כזה של תקוע ועל המסך לא קורה כלום. אחרי דקה-שתיים הקפיאה משתחררת והמחשב ממשיך לתפקד. כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, עדכנתי הכל, התקנתי מחדש ובדקתי את המערכת תחת עומס. שום דבר לא עזר או הראה סימנים של מקור הבעיה. אפילו שאבתי אבק והחלפתי בין הSo…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

היי ניקיתי לאחי את המחשב ניקיון יסודי ומרחתי משחה חדשה לכרטיס מסך ולמעבד לאחר כול זה התקנתי WINDOWS 7. הכול עבד מצוין ללא בעיות עד שהמערכת התחילה "להשתגע" ולא לעבור פוסט. לאחר שמוציאים את המעבד ומחזירים למקום הוא מתחיל לעבוד לזמן קצר כאילו המערכת מאטה ואז ריסט. החלפתי מעבד ואותה הבעיה. לאחר הדלקה נוספת של המערכת,המחשב דולק אך המסך כבוי. זאת המערכת: מעבד INTEL 478 2.8/2.66GHZ לוח P4P800 SE 512*2 + 256*2 ספק 500W ג'נרי אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rap_tr,

אהלן, ניקיתי היום את המחשב,החלפתי משחה טרמית במעבד הבעיה התחילה כשניסיתי להדליק אותו - הוא לא נדלק אבל שום דבר לא עולה.. כלומר המערכת הפעלה,המסך לא מגיב והעכבר לא נדלק(המדלקת דווקא כן-היא לא דרך USB) ולרגע הופיע ריח של שרוף בדקתי אולי הגוף קירור לא הוחזר כמו שצריך,הוצאתי והמעבד יצא ביחד איתו(מודבק ע"י המשחה הטרמית :-\ :'() יכול להיות שהמעבד הלך? אולי בעיה אחרת? אשמח לכל עזרה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מקבל מסך כחול כל הזמן שאני משחק בBlack ops. הנה הניתוח של קובץ הDUMP: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini012511-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.100427-1636 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by oneofakind,

יש לי קול נקישות מוזר באוזניות, האוזניות שלי מחוברות לתוך רמקולים כאשר אני משנה את הפוזיציה של הרמקולים על השולחן הקול מתחזק ונחלש אבל תמיד הוא חוזר בשלב מסוים. ניסיתי לחבר את האוזניות ישירות למחשב והקול נפסק אבל הבעיה שהחוט שלי קצר מדי כך שמעניין אותי אם יש פתרון לרעש כאשר אני מחבר אותם לרמקולים. ולא אין לי פלאפונים/טלפונים ליד המחשב יש לי רק ראוטר, מדפסת ומסך.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Core i3 540 Intel DP55wg זכרונות ddr3 g.skill 1600 Ripjaws הרכבתי את המחשב במארז של המחשב הישן (עם כל הרכיבים מהמחשב הישן, חוץ מאלה שצוינו) כשהדלקתי את המחשב, הוא הדליק וכיבה את עצמו כל שניה-שתיים, בלי לתת פוסט, המסך נשאר כבוי. ניתקתי אחד אחד את הכוננים ואת כרטיס המסך, והוצאתי את הלוח מהמארז, ועדיין ריסטרטים. כשהוצאתי את הזכרונות, הפסיקו הריסטרטים, ועל מסך הבינארי שעל הלוח היה רשום קוד 24. לקחתי זכרונות ממחשב עם P55 אחר, שעובד, וגם במקרה זה המחשב עשה ריסטרטים. ניסיתי להוציא את הסוללה מספר פעמים, כשהפעם הארוכה שבהם הייתה למעלה מ-6 שעות. החיבורים במקום, ווידאתי, גם לאחר הניתוק מהמארז, שהם בפנים. מה עוד אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי. יש לי בעיה מוזרה כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7: אחרי המסך שבו הוא טוען קבצים המסך הופך לשחור עם הסמן של העכבר ושום דבר אחר לא מופיע, מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש על העזרה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by roi13489,

שלום, היום ניקיתי את המחשב מאבק בעיקר בגלל שהטמפרטורות של המעבד היו גבוהות (והמאווררים עשו רעש) 80 מעלות במאמץ ו60 במנוחה. דגם המעבד E6600 עם קירור סטוק. הסרתי את הקירור וניקיתי אותו כמו שצריך...כנראה זה לא היה חכם. וכמובן את שאר החלקים... הטעות היא שהשתמשתי בשואב אבק. לאחר שחיברתי הכל בחזרה נראה שהכל עובד כשורה עד שאחרי כמה דקות היה אחוז גבוה של שימוש במעבד והמחשב נכבה...אחרי זה זה קרה שוב...אחרי זה פירקתי והרכבתי שוב את הקירור של המעבד... ועכשיו אחרי מקסימום חצי דקה המחשב נכבה עוד לפני שמגיע לווינדוס. שאר המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3, כרטיס מסך ASUS GTS 250 1GB, זיכרונות- 2 של 2 גיגה 800MHZ. ספק כוח EZCOOL 450W. למישהו יש רעיון מה כדאי לנסות לעשות בשביל לפתור את …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אולי מישהו מתעסק עים הקיט הזה בארץ 8086K Delidhttps://www.youtube.com/watch?v=9EEV9kLVqbw ?? הייתי רוצה לנסות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, אחרי הפסקת חשמל בסופ"ש, תצוגת המחשב התחילה להבהב: https://streamable.com/v9wp9 בדקתי עם מסך אחר וכאבל אחר, ועדיין ההבהוב נמשך. הנחתי שמדובר בתקלה בלוח אם.(כרטיס מסך מובנה בלוח אם) . שמתי את המחשב במעבדה למימוש האחריות, ונטען שם שההבהוב ממשיך גם עם לוח אם חדש. אם ככה מה שנשאר זה רק מערכת הפעלה.. לא? נראה לכם הגיוני שזה נגרם בעקבות הפסקת חשמל? והאם יש דרך לתקן זאת? או רק לפרמט? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. רוצה לענות לאנשים בפורומים יו טיוב או אינסטגרם --בקבצים מתוך שולחן העבודה........מעביר קובץ --ל--תגובות ביו טיוב-לוחץ הדבק ולא נדבק מה עושים???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by doorman,

יש לי מחשב פנטיום 200MHz וקניתי לו כרטיס 2.0 USB (כדי שנוכל לחבר שם מודם ADSL). בהדלקה הראשונה של המחשב הוא זיהה את הכרטיס וביקש דרייבר, הבעיה היא שבחוברת המצורפת הם אומרים לתת ל Windows לזהות איזה שהוא כרטיס USB ולהתקין אותו, אחר שהכרטיס זוהה יש להריץ Setup מתוך דיסקט ההתקנה ואז הוא מותקן סופית. הבעיה היא שה- Win מזהה, מעתיק קבצים מהדיסק שלו ונתקע..... ניסיתי הרבה דברים וכל פעם ה- Win נתקע. בחוברת רשום שהוא תומך ב- Win98 והוצאתי גם את כל שאר הכרטיסים וזה עדיין לא עוזר. הבורד הוא Pc Partner הכרטיס USB עם צ'יפסט של Via. למישהו יש רעיון ? The Doorman

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by redead,

במזל טוב קניתי מעבד חדש AMD 4200 DUAL 939 ומחר אני הולך להתקין אותו מכיוון שזאת פעם ראשונה שאני מתקין מעבד הייתי רוצה לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריך לשים אליו לב או לדעת? דרך אגב המעבד הגיע בבוקס זאת אומרת כולל מאורר חדיש..

22. Started by bluz,

כבר הרבה זמן, עוד לפני שהוספתי סלוט זיכרון 512MB DDR2 667Mhz (נדמה לי שזה היה לפני. לא בטוח), יש לי שגיאות זיכרון. מקפיץ לי הודעה בנוסח: זה קרה לי היום בהפעלת המחשב, זה קורה לי כשאני מנסה לפתוח את ATI CATALYST (וזה פותח את הCONTROL CENTER, אבל אם אני לוחץ אישור / ביטול זה סוגר אותו, אם אני מזיז הצידה ועובד איתו זה בסדר). מה זה אומר? שגיאה בזיכרון? לא מספיק זיכרון? תודה לעוזרים הערה: הזכרונות עובדים בDUAL CH.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כתוב שם המפרט של המחשב.. ומתחת.. "warning! CPU has been changed please re-enter CPU settings in the CMOS, setup and remember to save before quit! press F1 to continue, DEL to enter setup"

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by idan oren,

השאלה שלי היא איך אפשר לחבר מספר מקלדות שיהיו כמו ג'ויסטיק ויתפקדו כמו זה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.