עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rander1,

מחשב נייד dell inspiron n5110 ווינדוס 7 64 ביט שידרגתי השבוע מהירות ל 40mb ומתוך 5 ניידים שיש לי בבית רק זה לא מצליח לעבור את ה 20mb באלחוטי בחיבור קווי (כבל רשת) עובד טוב עידכנתי דרייבר מהאתר של דל ועדיין לא הסתדר תודה מראש על העזרה הראוטר שלי tp-link 941nd

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shimi g,

התקנתי לפני כמה חודשים את הלינוקס כדואל-בוט והוא עבד בלי שום בעיות שלשום כשכיבתי את המחשב בחרתי בהתקנת עדכוני תוכנה ומאז כשאני בוחר באופציה של האובנטו (בדואל-בוט) עולה לי המסך המצ"ב אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי כי זה ממש תוקע אותי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. קבצים פשוטים שהורדתי פעם, הווינדוס אומר לי שהם בשימוש של תוכנה אחרת. מה אני יכול לעשות? (אתמול לדוגמה היה לי 2 GB והים אחרי שהורדתי משהו בגודל של 500 mB יש לי 500 MB פנויים)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הפנייה שלי היא די שונה.. אין לי אף בעיה... אני רוצה לגרום בעיה... איזהשהו בנאדם צריך לקחת את המחשב של אחותי מחר לבדיקה במעבדה... והוא בראש שהמחשב לא עובד.. המחשב עובד בסדר גמור..(אפילו יותר מדי בסדר..) השארתי את המחשב 13 שעות עם התוכנה טוסט בלי מאורר למעבד דולק... בבוקר אחרי ה13 שעות הגוף קירור פשוט היה רותח כמו אש... אבל המעבד לא רצה להישרף... אני רוצה לדעת איזה דרכים אפשר פשוט להרוס את המחשב העמיד הזה.. זה פנטיום 3 667.. בן 7 שנים... לא רוצה למות...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Psychedelic,

שלום ,קניתי מחשב באוגוסט,המפרט בצד. הכול היה בסדר לחודש ,לאחר זמן מה התחילו לי מסכים כחולים. שמתי את המחשב בחנות לתיקון,אמרו לי הכול תקין,קיבלתי חזרה. המחשב עבד תקין שבוע,לאחר כיבוי של המחשב התחילו לי מסכים כחולים שוב. הלכתי לחנות שוב,אמרו בעיה בזכרונות,ניקו את הסלוט את הזיכרון והכניסו חזרה הכול פעל תקין כולל בדיקת memtest. לפני שעתיים כיביתי את המחשב כדי להתקין לחבר ווינדוס,ניתקתי מהחשמל,חיברתי לאחר שעתיים שסיימתי לעבוד על המחשב והופ מסכים כחולים. פרקתי את המחשב והכנסתי והוצאתי את הזכרונות,נכון לשעה זו המחשב רץ בסדר בלי מסכים כחולים,יתכן שהזכרונות רגישים מידי ? מה עלי לעשות במצב כזה? לשלוח לחנות שוב שיחליפו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. התקנתי הארד דיסק של 60 GB ובביוס הוא מזהה אותו כ 30 GB. יש לי מעבד 733. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by D.J.C,

שלום לכולם!!! אולי מישהו יכול לעזור לי נעלמו לי הכוננים של הצורב cd מהמחשב אולי מישהו יודע איך אפשר להחזיר אותם בתודה d.j.c

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום מדובר על לוח P5B DELUXE עם מעבד 6600E החיבור מתאים רק ישנם 4 פינים פנויים. ואם כן מה נותן ה24 פין?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כאשר אני גולש באינטרנט מופיע לי מעין "ליכלוך" על המסך, זה יכול להיות נקודות צבעוניות באופן אקראי במסך, וזה יכול להיות קוים צבעוניים. כאשר אני עובר עם הסמן על וצובע את הטקסט שעליו נמצאים הנקודות הצבעוניות, הם נעלמים. אני לא יודע מה זה כמו שאמרתי, זה קורה בעיקר כשאני גולש. שם זה ממש בולט ואי אפשר להתעלם . תודה שקראתם ועוד יותר עם תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. דבר ראשון תודה שנכנסתם לעזור לי. אני נואש המחשב מבצע ריסטרטים על כל דבר שאני מבצע אליו לחץ בדקתי בmemtest וב30-40% מצא מעל 60 שגיאות אני לא יודע מה לעשות עכשיו ראיתי במקומות שאמרו להחליף כרטיס זיכרון אני לא יודע אבל איזה יש הרבה סוגים ואני לא יודע עם יפעל טוב במחשב שלי. הפרטים של הזיכרון: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 03/17/2003-nVidia-nForce-6A61BA1BC-10 Motherboard Name Abit NF7(-S) v2.0 Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 265 MHz Bandwidth 2121 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 166 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Band…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by AngelofDeath,

יש לי כמה עדכונים חדשים. כשאני מאתחל את המחשב הוא רוצה להחיל את העדכונים האלה, אבל באחד העדכונים הוא נתקע ולפני ההודעה "ברוך הבא" כשאני נכנס למחשב, הוא פשוט תקוע על 0%. לאחר כמה דקות הוא כותב "כשל בעדכון" או משהו כזה ומכניס אותי לשולחן העבודה. בקיצור אני רוצה לדעת מה העדכון הספציפי שגורם לו להיתקע כל פעם מחדש על 0 ומונע ממנו להתקין עדכונים נוספים חשובים, כדי שאוכל להסיר אותו לגמרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ביומיים האחרונים חוויתי מספר פעמים BSOD, בזמן הרצת משחקים במחשב (FIFA12+BF3). ההנחה הראשונית שזה בגלל טמפ' - הרצתי PRIME95 ובאמת אחרי 2 דקות - ואכן קריסת BSOD. ליתר בטחון בדקתי באמצעות BlueScreenView, ונראה שזה BUG CODE 0x00000124 = חומרה. עכשיו השאלה היא בנוגע לטמפ' המעבד שלי AMD Athlon 2 X3 435 (היה על 3.45Ghz הורדתי אותו ל-2.9Ghz עד יעבור זעם). בביוס, במצב IDLE כתוב 80 מעלות מצד שני, ב-WIN, גם כן במצב IDLE באמצעות CPUID כתוב 63 או 70 (איזה מהם נכון בתוכנה)? ראו בתמונה אז מה הטמפ' הנכונה? זה 63 או 73 או 80 (בביוס) !?!? תודה [attachment deleted by admin]

13. שלום לכולם, קיבלתי היום 2 מחשבים, האחד פנטיום 1 233, והשני פנטיום 2 333. בשני המחשבים כל הכרטיסים היו מחוברים אך כבלי המידע/ מתח לא. חיברתי את הכבלים לפי דעתי כמו שצריך, וחיברתי את המחשבים לכל הציוד ההקפי הדרוש (מסך, מקלדת, עכבר). המחשבים נדלקים וזה אומר ספק כח (יחד עם המאוורר שלו), מעבד (יחד עם המאוורר שלו), כונן קשיח וכ', אך אין תצוגה על המסך אלא מופיעה הודעה ששום דבר לא מחובר למסך. ניסיתי לחבר את המחשבים למסך אחר והוא פשוט לא נדלק. האם חיברתי משהו לא נכון, ואם כן מה לפי דעתכם? אני רוצה להשמיש לפחות מחשב אחד לפעולות פשוטות כמו משחקים בסוליטר וכ'. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by falukky,

יש את האתר הזה שבו מכניסים טקטס, לוחצים SHOW והוא מראה את הטקט בכל מיני גופנים ומה שנשאר לעשות זה רק להעתיק אבל הבעיה היא שזה לא עובד עם עברית. מישהו מכיר דרך אחרת ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים יקרים, נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לשיתוף מידע מיצדכך בנושא. יש לי לפטופ של asus k450v הסוללה מתה. משמע שהסוללה לא נטענת והמחשב לא נדלק ללא מטען. הסוללה בדגם הזה פנימית. קניתי סוללה חדשה, והחלפתי. הכל עבד תקין והסוללה החדשה נטענה והלפטופ עבד ללא מטען מחובר באופן קבוע. שבוע לאחר מיכן נתקלתי שוב בתופעה. שהסוללה לא נטענת, והלפטופ לא נדלק ללא חיבור פיסי של המטען. אגב... במחשב מראה שהסוללה על 52% קבועה. לא יורד ולא עולה. השאלה שלי היא: 1. האם זה המטען שהרס לי את הסוללה החדשה 2. או שאולי בלוח אם יש תקלה שהרסה את הסוללה 3. או שהסוללה פשוט באיכות גרוע וזה התוצאה. (אגב.. הסוללה נקנתה באליאקספרס) אשמח לחוות דעת …

16. Started by andrei21,

Ux31a notebook לא מעלה ווינדוס פתאום מבקש סיסמא לביוס בתחילה, הצלחתי לשחזר סיסמא ולהיכנס לביוס , נראה שלא מזהה דיסק או שלא נותן לי גישה למידע, למרות שרשום אדמין. עזרתכם בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי ספק 600W הדגם הזה : http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/600w/ אני רוצה לעשות crossfire ל2 כרטיסי 7870XT אני צריך לשדרג את הספק (ואם כן אשמח להצעות...) או שהוא יכול לסחוב אותם? הבנתי ש2 כרטיסים כאלה במאמץ לוקחים 330W בקרוב...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jacob300,

שלום אני מנסה להגיע לתפריט הפקודה Last Known Good Configuration בלחיצות על מקש F8 בעליית המחשב, עולה תפריט אחר שאני לא מזהה מה הוא.. ? מצורפת תמונה 1 [TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD]BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]BIOS Version[/TD] [TD]FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular BIOS v6.00PG[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Message[/TD] [TD]G31M-ES2L FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]System BIOS Date[/TD] [TD]08/09/10[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Video BIOS Date[/TD] [TD]09/22/08[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABL…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by sharkitxt,

תראו, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט ואני לא יודע מה החברה שלה... הנה התמונות שלה www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg כשאני מכניס אותה היא לא מזוהת.... מה עליי לעשות? תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ori24,

שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון. אני לא מצליח לנגן קבצי MKV עם קול דרך המדיה סנטר של הוט ואילו בשאר הקבצים יש קול, מדוע? הורדתי את serviio הגרסה האחרונה, הכל מזוהה כמו שצריך בפייבר בוקס של הוט. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אולי מישהו מתעסק עים הקיט הזה בארץ 8086K Delidhttps://www.youtube.com/watch?v=9EEV9kLVqbw ?? הייתי רוצה לנסות.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by androidon,

שלום לכולם, בעקבות חוסר מקום משווע בכונן C רציתי לאחד את כונן D (הוירטואלי) אליו. העברתי את כל תכולתו לכונן חיצוני ומחקתי אותה. העניין הוא שכשאני נכנס לכונן D רשום תיקייה זו ריקה, אך כשאני לוחץ על 'מאפיינים' של כונן D הוא מראה שיש 4 GB בשימוש. איך זה ייתכן???( כמובן שוודאתי שאני יוכל לראות קבצים מוסתרים) אני פשוט חושש שיש שם משהו שיגרום נזק לפעילות המחשב אם אפרמט את הכונן. כמו כן כשאני נכנס לניהול דיסק, ורוצה למחוק את מחיצה D, האפשרות מחיקת אמצעי אחסון לא מוארת - לא ניתן לבחור בה. מה ניתן לעשות? כיצד אני יודע מהם ה4 ג'יגה האלה שלא נמחקים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pazer005,

אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את היציבות של הספק כוח ואותו דבר, תוכנה שתבדוק את כל רכיבי הלוח אם האם אתם מכירים תוכנה כזאת? בנוסף רציתי לדעת אם bad sectors יכולים לגרום לקריסת המערכת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי. יש לי HD4850,בזמן האחרון יש לי סוג של ארכיפקטים,נגיד שאני רואה סרטון ביוטיוב זה לא מראה את הוידאו זה מראה לי מסך ירוק וזהו. כאילו שהלך לי הכ.מ או משהו כזה,נגיד שאני פותח את הפיפא לדוגמא,זה מראה לי ריבועים ירוקים כאלה(זה ארכיפקטים לא?),מה הבעיה פה אז? פרמוט מחשב יכול לעזור? יכול להיות גם שזה בגלל מחסור בזכרון RAM?,יש לי כרגע 2 ואני על ווינדוס 7. טמפ' מGPU-Z אני לא יודע אם הבעיה היא בזה,אני זוכר באותה תקופה שרק יצאה סדרת 48XX היו כאלה שזה היה להם על 90 מעלות במנוחה,מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by itzik00,

שלום, הבעיה שלי כדלקמן : בני הקטן בן ה 5 הוא פריק מחשבים נכנס לאינטרנט מוריד משחקים ומפוצץ לי את המחשב בזבל. לפני מספר ימים הוא תקע את המחשב, אשתי שתחייה הורידה את המחשב בצורה ברוטאלית באמצעות לחיצה ארוכה על ה start כאשר חזרתי מהעבודה ניסיתי להדליק את המחשב אך המחשב ניכנס ל loop אני מקבל מסך כחול עם הלוגו של אינטל לאחר מכן מנסה לעשות אתחול וחוזר חלילה ניסיתי לעלות ב safe mode אותו סיפור, נכנסתי ל bios הדיסק מזוהה. פרקתי את הדיסק וחיברתי אותו באמצעות קבל מתח חיצוני ומחבר usb למחשב השני, הדיסק החדש מזוהה יש אפשרות לגשת לפרטישנים ולפתוח קבצים. למישהו יש רעיון מה הבעיה, ואיך לפתור אותה מבלי לפרמט את הדיסק ? תודה, איציק.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים