עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RoeyTNT,

אהלן, אשמח לעזרה. יש לי כונן חיצוני 500 ג'יגה מחובר ביואסבי למחשב. הוא עבד מצוין עד שהוא החליט היום להשתגע. אני לא מצליח להכנס לכונן, ואני מקבל את השגיאה הזו: אין גישה אל /:F הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה. יש אפשרות להציל את הקבצים שבפנים ולסדר את העניין? \= תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by falukky,

יש את האתר הזה שבו מכניסים טקטס, לוחצים SHOW והוא מראה את הטקט בכל מיני גופנים ומה שנשאר לעשות זה רק להעתיק אבל הבעיה היא שזה לא עובד עם עברית. מישהו מכיר דרך אחרת ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oDot,

שלום לכולם מידי פעם המחשב עושה ביפ מוזר (לא מהרמקולים).. מה זה יכול להיות? Q6600 GA-P35C-DS3R 2GB CROSIAR

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by morans,

שלום לכולם! הפעלתי את המחשב מחדש וקיבלתי הודעה שקובץ מסוים לא נמצא, בחיפוש בגוגל נמצא שזה כנראה וירוס. התוכנה Malwarebytes Anti-Malware מצאה אותו והסירה אותו אבל עדיין הגדג'טים בצד מופיעים מוזר (מצורפת תמונה) מישהו נתקל בזה? יודע איך לסדר את זה? תודה! מורן [attachment deleted by admin]

5. שלום חברים יקרים, נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לשיתוף מידע מיצדכך בנושא. יש לי לפטופ של asus k450v הסוללה מתה. משמע שהסוללה לא נטענת והמחשב לא נדלק ללא מטען. הסוללה בדגם הזה פנימית. קניתי סוללה חדשה, והחלפתי. הכל עבד תקין והסוללה החדשה נטענה והלפטופ עבד ללא מטען מחובר באופן קבוע. שבוע לאחר מיכן נתקלתי שוב בתופעה. שהסוללה לא נטענת, והלפטופ לא נדלק ללא חיבור פיסי של המטען. אגב... במחשב מראה שהסוללה על 52% קבועה. לא יורד ולא עולה. השאלה שלי היא: 1. האם זה המטען שהרס לי את הסוללה החדשה 2. או שאולי בלוח אם יש תקלה שהרסה את הסוללה 3. או שהסוללה פשוט באיכות גרוע וזה התוצאה. (אגב.. הסוללה נקנתה באליאקספרס) אשמח לחוות דעת …

6. שלום לכולם היום עבדתי קצת על המחשב, והלכתי לכמה דקות. כשחזרתי גיליתי שהוא עשה לעצמו ריסטרט והיה כתוב משהו כמו boot from disk failure . עשיתי עוד ריסטרט ועכשיו במסך ההתחלתי כתוב Keyboard error or no keyboard present המקלדת היא אלחוטית של מיקרוסופט ואין שום תגובה מהבקר שלה[הנורות לא עובדות] גם ניסיתי להחליף בטריות אך ללא הצלחה. הבקר מחובר בכבל USB למחשב וניסיתי גם לחבר בקר אחר בעזרת יציאת PS2 והמקלדת השנייה שמחוברת בPS2 עבדה. ניסיתי לחבר התקן USB אחר והוא עבד, כך שהבעיה היא לא בUSB מה לעשות? תודה רבה, אבי

7. Started by TotaL Unlimited,

חברים קרה לי משהו פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה הביוס היתחיל להיתאפס לי כמובן ישר הלכתי החלפתי סוללת ביוס עשיתי עידכון למקרה חרום אך גם אחרי עם אני יוציא את החשמל לכמה שניות זה שוב יתאפס מישהו מכיר קרה לו ????? נ.ב זה מחשב בריקס של גיגהבייט תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RX7,

המחשב של אחותי נפגע כתוצאה מברק ויותר הוא לא נדלק מה התקלקל שם בטח?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by edensegal,

פתאום שאתמול הדלקתי את המחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא עובד כמו שצריך מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img59.imageshack.us/img59/8730/dsc00326oo.jpg שלפניי ההודעה הזאת הופיע זאת(שאני לא כל כך חושב שזה משנה): http://img338.imageshack.us/img338/8084/dsc00319t.jpg אז אתמול ניסיתי כמה דרכים שאנשים אמרו לי....להגדיר את ה- Hard Drive וכ'ו אז עשיתי את השלבים הבאים שכבר צילמתי כדי לחסוך במילים: 1. http://img685.imageshack.us/img685/6287/dsc00321bf.jpg 2. http://img842.imageshack.us/img842/4880/dsc00322a.jpg 3. http://img827.imageshack.us/img827/4600/dsc00323o.jpg אז גיליתי שאני לא יכול בכלל להגדיר את ה - Hard Drive כי הוא בכלל לא מופיע שם....אז מה אני בעצם עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים.…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, כאשר אני מפעיל 2 מסכים במצב הרחבה ובמסך שלא משתמש בראשי (בחיבור HDMI) יש וידאו אז במסך הראשי (בחיבור DVI) יש ריצודים בתחתית המסך כלומר בהתחל .. יש לי כרטיס מסך ATI 7970 ויש לי את הדריבר הכי מעודכן שלו , בנוסף יש לי וינדוס 8 . תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. נתקתי את הכרטיס רשת USB של TP-LINK שברשותי מפורט USB אחד וחיברתי לאחר ואז נתבקשתי להתקין את הדרייבר מחדש. כשהחזרתי לאותו פורט הוא מזהה דרייבר. הדרייבר מותקן במערכת הפעלה, למה הוא לא דורש התקנה חדשה כשאני מחבר לפורט אחר ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by amityair,

היו 2 הפסקות חשמל, וכשבאנו להדליק את המחשב, הוא נדלק, המסך לא מראה כלום, והמחשב משמיע צפצופים קבועים, מה קרה למחשב? תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אחרי הפסקת חשמל בסופ"ש, תצוגת המחשב התחילה להבהב: https://streamable.com/v9wp9 בדקתי עם מסך אחר וכאבל אחר, ועדיין ההבהוב נמשך. הנחתי שמדובר בתקלה בלוח אם.(כרטיס מסך מובנה בלוח אם) . שמתי את המחשב במעבדה למימוש האחריות, ונטען שם שההבהוב ממשיך גם עם לוח אם חדש. אם ככה מה שנשאר זה רק מערכת הפעלה.. לא? נראה לכם הגיוני שזה נגרם בעקבות הפסקת חשמל? והאם יש דרך לתקן זאת? או רק לפרמט? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Psychedelic,

שלום ,קניתי מחשב באוגוסט,המפרט בצד. הכול היה בסדר לחודש ,לאחר זמן מה התחילו לי מסכים כחולים. שמתי את המחשב בחנות לתיקון,אמרו לי הכול תקין,קיבלתי חזרה. המחשב עבד תקין שבוע,לאחר כיבוי של המחשב התחילו לי מסכים כחולים שוב. הלכתי לחנות שוב,אמרו בעיה בזכרונות,ניקו את הסלוט את הזיכרון והכניסו חזרה הכול פעל תקין כולל בדיקת memtest. לפני שעתיים כיביתי את המחשב כדי להתקין לחבר ווינדוס,ניתקתי מהחשמל,חיברתי לאחר שעתיים שסיימתי לעבוד על המחשב והופ מסכים כחולים. פרקתי את המחשב והכנסתי והוצאתי את הזכרונות,נכון לשעה זו המחשב רץ בסדר בלי מסכים כחולים,יתכן שהזכרונות רגישים מידי ? מה עלי לעשות במצב כזה? לשלוח לחנות שוב שיחליפו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by F430,

על הכרטיס מסך יש מין מנורה כזאת עכשיו היא נדלקת ומתכבה מזה אומר והמחשב לא עולה בכלל...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by D.J.C,

שלום לכולם!!! אולי מישהו יכול לעזור לי נעלמו לי הכוננים של הצורב cd מהמחשב אולי מישהו יודע איך אפשר להחזיר אותם בתודה d.j.c

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Asusman,

יש לי מחשב. המחשב שלי דיי לייד החלון בחדרי. ליפני כשבועיים קניתי שולחן חדיש למחשב,עם מדף עליון שמרים את המסך. למרות זאת,שמתי שם את המחשב.. (שהיה די קרוב לחלון,חששתי שאולי חלילה הוא יפול. לכן תמיד אני סוגר את החלון.) פשוט,זה היה כל כך נוח שלא רציתי להזיז בשום אופן. בקיצור, אתמול יצאתי לחבר, כשחזרתי, (בערך בסביבות 7 - 7 וחצי) אני פיתאום רואה משהו נופל מלמעלה! פיתאום אני קולט שזה כופסא של משהו,זה מחשב ! (אני גר בתל אביב בבתים הישנים עם הטריסים העתיקים האלו.. שמתחת יש מסעדה עם שולחנות,ויש שם גם דוכן של ספינג' (משהו טעים ) בקיצור.. יו.. שקלטתי שזה המחשב שלי נכנסתי ללחץ. המחשב נפל,קודם כל המארז היתפוצץ ממש! (אני גר בקומה שלישית וזה גבוהה מאד) המחשב עצמו נפל על השו…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם קיבלתי שבוע שעבר את נNEDIA CENTER החדש שלי AMD 435 לוח אם 785 של גיגהבייט מאורר SCYTHE שוריקן זכרון DDDR3 כ 2GB מארז לגונה של ENERMAX צורב ספק 300 שלENERMAX על המחשב התקנתי וינדוס 7 (שאותו התקנתי לפחות ב5 מחשבים לאחרונה) במהלך היומיים האחרונים - בסיטואציות לא דומות המחשב נתקע פעם אחת שאישתי התעסקה עם הWMC סתם שפתחתי סרט (ברגיל ללא תוכנת המדייה סנטר) פעם שהמחשב חזר ממצב שינה יומן הארועים של הוינדוס רשם את השגיאה כ KERNEL POWER.לא מצאתי בגוגל משהו מדוייק לגבי הבעיה. הרצתי תוכנת EVERST ל3 שעות המעבד היה ב100% עומס -ללא שום בעיה טמפרטורת המערכת במנוחה -מארז 38 מעלות והמעבד 35-37 מעלות טמפרטורת המעבד בעומס מלא לאחר 3 שעות כ52-53 מעלות בלבד עצתכם מה יכולה להיות הבע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זוכרים את הפסקת החשמל ה"יזומה" שחברת החשמל בצעה אתמול בכל הארץ? - המחשב הישן שלי לא בדיוק התעורר ממנה... כשמנסים להדליק את המחשב, לפעמים הוא נדלק לשניה ומיד כבה (מערכת ההפעלה לא מספיקה לעלות) ולפעמים הוא לא נדלק כלל, שום רמז להגעת חשמל. יש מצב שזה הספק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כתוב שם המפרט של המחשב.. ומתחת.. "warning! CPU has been changed please re-enter CPU settings in the CMOS, setup and remember to save before quit! press F1 to continue, DEL to enter setup"

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קניתי מחשב חדש לאחרונה עם כרטיס קול VIBRA 128bit מובנה בלוח האם (7VTXH+ של ג'יגהבייט). משום מה כשאני מחבר את הרמקולים שהשתמשתי בהם של SONY לכרטיס הנ"ל, עוצמת הקול הנשמע גם במכסימום האפשרי היא ממש לחישה. עם רמקולים פשוטים וזולים שמיועדים למחשב (TEAC) אין בעיה עם העוצמה למרות שהאיכות נופלת במידה רבה ממה שהיה קודם. כך שאני לא יודע אם ה-VIBRA יוכל לתת לי איכות קול טובה אם אצליח לסדר את העניין עם הרמקולים של SONY או שלא תהיה ברירה ואצטרך להתקין את כרטיס הקול הקודם במחשב החדש. מקווה להיעזר בכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by falken,

סתכלו בזמן האחורן המחשב התחיל להכניס אותי לחלון כחול כזה תמיד שאני נכנס למשחקים ששם רשום שיש בעיה בממורי סטיק והוא אומר לבדוק עם הממורי עם זה לא פעם ראשונה =/ היום רציתי לבדוק עם המשחב מתחתם נכנסתי לeverest וצילמתי לכם תמונה זה נראה בסדר ? http://img141.imageshack.us/img141/9271/57132149.jpg תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gabish,

מי מבין טוב בהגדרות של אאוטלוק 2013? צריך עזרה 1. לוח השנה בעמודת המשימות לביצוע יתן לי את הפגישות הקרובות ולא רק של אותו היום. 2. האם אפשר לצמצם את העמודה שתהיה יותר צרה. 3. האם אפשר לשנות את צבע הרקע של הלוח? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nikita,

פתאום הצורב לא קורא לי דיסקים. ניסיתי לצרוב, והNERO אמר לי שאין דיסק (ויש). ניסיתי כמה דיסקים לשים ובכל מקרה הוא לא זיהה לי. ניסיתי אח"כ סתם לשים דיסק שיש בו משהו לראות אם בכלל הוא מזהה שיש משהו בדיסק - והוא לא זיהה!! אני לא בטוחה איזה חברה הצורב הזה... אבל רשום לי: 40x12x48 seamless Link ובפירוט שבקבלה רשום שזה בכלל benq 40x10x48 מוזר... יכול להיות שבסופו של דבר שמו לי משהו אחר? ... טוב זה לא מה שמפריע לי כרגע.. אני פשוט ממש צריכה את הצורב שיעבוד לי דחוף!!! :'( אני מאוד מאוד אודה על כל עזרה. ואם לא פה המקום לשאול את זה - אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים