עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ronmar,

יש לי מחשב ישן שעד לא מזמן עבד... עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא עושה אור כאילו יש חשמל ואחרי שנייה מתכבה.. פתחתי אותו ואני רואה שהמאוורים פועלים לשנייה ומתכבים יחד עם המחשב... מה צריך לעשות? במה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני עובד עם 2 מחשבים ויש לי מחבר מיוחד שבלחיצה עליו אני יכול לעבור ממחשב למחשב (והמחבר הזה מתחבר למסך אחד, מקלדת אחת ועכבר אחד). משום מה, אם אני עובד עם מחשב אחד ואז עובר למחשב השני המחשב השני יכול לא להגיב והמסך נהיה שחור. לא קורה לי הפוך. אתחול המחשב מסדר את הבעיה (עד שהמסך שוב כבה...). מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by OreoCookieh,

היי, המחשב עושה הרבה פאדיחות לאחרונה, אתמול עבד פיקס והיום אחרי ההדלקה הוא החליט שלא מתחשק לו לכתוב באנגלית. ז"א לאחר ALT+SHIFT הוא לא עושה מעבר לאנגלית.. מקש הCAPS LOCK עובד כפי שאתם רואים אבל זה הכל. מישהו יודע איך לפתור את זה? בפעם הקודמת שזה קרה לי, לפני שבועיים בערך, פשוט הורדתי עדכון לWINDOWS אבל עכשיו אין מה לעדכן. מצ"ב תמונה שתראו מה המצב ב CONTROL PANEL תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לאחרונה רכשתי נייד בעל מע' WIN 10 , קיים ברשותי גם נייח עם WIN 7 . שניהם מחוברים לאותה רשת ביתית (ראוטר) בצורה אלחוטית . האם ואיך אני יכול לשתף את התוכן של שניהם אחד עם השני, בגדול הכוונה לראות את תוכן הדיסק קשיח של הנייח על גבי הנייד ואף להפעיל ממנו קבצי מוזיקה/סרטים או להעביר אותם לנייד דרך הרשת. מצאתי דיונים בעניין אבל כולם מאוד ישנים ואני בטוח שהיום זה שונה. נא עזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by The-Devil,

בעיה ממש מוזרה עם המחשב המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד בפתאומיות וחוזר לעבוד אחרי קצת זמן או אחרי שאני נותן מכה למארז בנוסף הוא עושה מעיין רעש של הפעלה מחדש (ביפ בדיקה כשהמערכת עולה). למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב אז יש לי לנובו G550 ובעיקרון יש לי מדבקה על המחשב שרשום עליה "nvidia geforce with cuda" ליפני הפירמוט היה לי אחלה רזולוציה במחשב וכל משחק שרציתי רץ לי אחלה לגמריי. עכשיו אחריי הפירמוט הכל נראה על הפנים פשוט מזעזע, וכלום לא רץ. הרצתי את התוכנה PXC WIZARD ובכרטיס מסך רשום לי : מתאם גרפיקת VGA רגיל. ולא משנה איזה דרייבר ניסיתי להוריד לNVIDIA, זה לא נותן לי להתקין. האמת שזה בקושי נותן לי להתקין שום דרייבר.. ואני מתחיל נורא להתייאש ולא רואה מוצע. אם מישהו יוכל לעזור לי אני נורא נורא אשמח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shaithebest,

שלום חברים מחשב נייח שך HP מדגם HP PAVILION A6000 עם ווינדוס 7 עולה ונתקע במסך של HP עם אפשרויות לחיצה הבאות: F10-SETUP ESC-BOOT MENU F11-SYSTEM RECOVERY F9-DIAGNOSTICS הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שלוחצים על אחד מהאופציות הוא אומר ENTERING SETUP אבל לא זז לשום מקום ונתקע החלפתי סוללה של הלוח, החלפתי זכרונות , בדקתי ג'אמפרים, ועוד מישהו יכול לכוון אותי מה לבדוק הלאה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Fire_Trooper,

התקנתי windows XP . בהתחלה לא שמתי לב לבעיה בתצוגה והתקנתי גירסת דרייברים חדשה יותר לכרטיס המסך שלי מ - nvidia אז התחלתי לשים לב שיש בעיות בתצוגה - מדי פעם מופיעים קווים רוחביים (לא יודע איך לתאר את זה) על המסך והם נעלמים אחרי כמה מאיות בערך (ממש מהר). חשבתי שזה קשור לדרייברים שהורדתי שגיליתי שיש להם תיקון ל - refresh rate . בסוף התקנתי בכלל גירסת דרייברים יותר חדשה 30.82 והבעיה לא נפתרה. ניסיתי להחליף רזולוציות, עומק צבע , קצב רענון ולא היה שינוי. יכול להיות שבקצב הרענון היה שינוי אבל זה היה בקצב של 60 hertz שזה נמוך מדי (גם הורס את העיניים לא?) בקיצור , מה זה יכול להיות ?(יכול להיות שמשהו נדפק במסך / כרטיס מסך? (למרות שלא נראה לי כי במשחקים אין את הבעיה) המחשב שלי גם הי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BigT,

שלום, קיבלתי לידיי הרד דיסק של חברת VST, נפח 4 ג'יגה. דגם: USBKHD4 כאשר אני מחבר אותו למחשב - המערכת (XP) מזהה שזה הכונן קשיח USB אבל בכל זאת מבקשת להתקין דרייברים, לאחר ניסיון כושל בהתקנה הוא כותב: "a problem occured during hardware installation, your new hardware might not work properly " חפשתי הרבה זמן ולא מצאתי דרייברים... האתר של החברה - www.vsttech.com - סגור אודה מאוד אם מישהו יכול לעזור לי עם בעייתי. תודה מראש, BigT

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ng400,

בשבוע האחרון המחשב שלי נכבה כל כמה דקות - ונדלק מחדש. אני לא מצליח לאתר את הבעיה: הרצתי אנטי וירוס )פנדה מעודכן מלפני שבועיים( והכל בסדר. עשיתי סקן דיסק ותיקנתי תקלות. המחשב לא מתחמם יתר על המידה - בדקתי. שני הדברים יוצאי הדופן שעשיתי השבוע היו לשדרג את המוזילה פיירפוקס שלי ולהוריד פלאש פלייר שיתאים לו. מפרט המחשב שלי מופיע בפרופיל, מערכת ההפעלה - עדיין חלונות 98 SE. תודה מראש לכל העוזרים. אגב, ראיתי כבר הודעות קודמות כגון זו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72583.10 וכגון זו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55821.0 אבל לא מצאתי שם תשובות. * עריכה: נורא מוזר. הכנסתי לפני שנתיים את המפרט ללינק "מפרט המחשב", אבל אני רואה שהורידו את האופצי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. זה לא הקצב ריענון ,בדקתי את זה! אז מה זה??? כרטיס SUMA G-FORCE 4 TI 4200

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by danielbr,

טוב אז כמו שרובכם יודעים אפשר לשמוע גלגל"צ באינטרנט עכשיו אני רוצה להקליט אותו למחשב בקבצי MP3 מישהו יודע איך אני עושה את זה או לפחות איך אני מגדיר למחשב שיקליט את עצמו??? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לפני כמה שבועות ביקשתי עזרה באשכול הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=111656.0 (לוח MSI MS-6147) והיום בדקתי את הרכיבים והכל עבד. המאורים עובדים , הספק עובד רק לא רואים כלום במסך. ניסיתי לחבר 2 מסכים ואף אחד לא עבד, אני חושב שהבעיה היא בלוח (כ.מסך מובנה). אני לא יכול לחבר כרטיס אחר. האם קיימת דרך לחבר את המסך בדרכים אחרות? או שאין מה לעשות? כי לתקן את החיבור בלוח לא נראה לי כלכך משתלם, ולקנות כרטיס מתאים גם לא. יכול להיות גם שאני טועה והבעיה לא נובעת מהחיבור הנ'ל. מה עוד יכול לגרום לזה? (הזכרונות או רכיב אחר?) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yirmi,

זה הצ'יפסט שיש לי, אחרי שנים של חיפוש איך לדעת מי הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A זה טוב? מאיפה אני מוריד עדכון? כי יש לי בעיות איתו ב98

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by danatg,

היי, מדובר במחשב נייד חדש של לנובו, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת - הבטריה עומדת על 100 אחוז ועדיין בטעינה, למרות שמערכת ההפעלה מודיעה שהבטריה טעונה במלואה. ממה נובעת הבעיה והאם מדובר בסיכון לטעינת יתר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by steve_morse,

שלום רב בהפסקות החשמל המחשב שלי עושה ריסטרט ולא מתכבה. אני מפחד שמשהו ישרף אם החשמל יקפוץ כמה פעמים כמו שקרה לי היום. מצרף תמונה מהביוס: https://www.dropbox.com/s/ag3ccgdemiq71w5/IMAG0674.jpg תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי אוזניות razer electra v2 עם חיבור USB שלפעמים מפסיקות לעבוד באופן ספונטני באמצע משחק. ניסיתי לבטל את האפשרות "allow the computer to turn off this device to save power " בהגדרות של הUSB, אבל זה לא עוזר. במידה ואני מוציא ומחבר בחזרה את האוזניות אז הן עובדות, אבל אם אני עושה הפעלה מחדש למחשב, אז הוא לא מזהה את האוזניות כשהוא עולה שוב. מישהו יודע מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. משחק heroes 3 הישן, כשאני נכנס אליו המסך מתקטן וצריך להתאמץ כדי לראות. אם מישהו יכול לעזור תודה רבה

19. Started by fp581,

הבעיה שלי היא שהעחבר USB לא מגיב בכלל ורשום שהhid mouse לא תקין ניסיתי למחוק אותו ושהמחשב יתקין אותו מחדש או לחבר עכבר לא USB אבל זה לא עזר אני אשמח מאוד לעזרה מהירה כי אומנם אני דיי טוב בעבודה רק עם מקלדת אבל אני לא מספיק טוב חחח (וגם לא ניתן לשחק)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב אני יודע שזה הבעיה הכי שטותית שיש אבל לא הצלחתי לפתור אותה עדיין . חיברתי את הנייד לטלויזיה ה. ד. של טושיבה. בנוסף יש מגבר שמחובר של אונקיו. שממנ יוצא הסאונד. לאחר החיבור אני רואה את התמונה אבל לא שומע את הסאונד . ניסיתי לחבר בננות ביציאות שונות אבל זה לא עזר. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המחשב שלי נכבה פתאום. אבל הלד הירוק שבמארז נשאר דלוק. ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדי לכבות אותו. ואז להדליק מחדש. זאת אומרת שהמחשב לא נכבה לגמרי. רק פעולת ההארדיסיקים והמאוורים הפסיקה וגם של הספק כוח. מה יכולה להיו הבעיה? זה לא קורה לי כל פעם. רק לפעמים נגיד אחת ל4 ימים. לא משנה אם המחשב במעמס או לא. הוא נכבה ככה בכל מקרה. מעבד: 2.66GHZ 1MB לוח אם: ASUS P5VDC-MX זיכרונות: TWINMOS 533 2*512 *ספק כוח ג'נרי. אם תרצו עוד פרטים על המחשב אמסור לכם בהתאם לתגובתכם. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. איך אני יודע שיש לי כרטיס רשת של base-T 100 או base-T 10 וכרטיס רשת אלחוטית בתקן 802.11b או 802.11g ?? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום. הדלקתי את המחשב הישן שלי , ופתאום אני רואה שהמנורה במארז נדלקת , אבל מתחילה להבהב בלי להפסיק , והמסך מציג הודעה כזו: Check your PC and signal cable , monitor is working. ושום דבר לא קורה אחרי זה. זה פשוט מציג את ההודעה הנ"ל , ובדקתי את הכבל של המסך הוא מחובר בסדר. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך נשרף פתאום? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אילן ב מ,

רכשתי dir 825 d link הצלחתי להפעיל אותו ואפילו אלחוטי היום בבוקר חיברתי אותו שוב אך ללא תגובה לא מסתכרן עם הוט ואי אפשר להכנס אליו בכלל מה לעשות ניסיתי לאפס כמו שכתוב כלום לא מגיב

25. Started by Yossi Seliktar,

ברשותי צמיד בנד 2 עקב החלפת טלפון נייד נוצר מצב שאין אפשרות לצמד את הצמיד לאפליקציה מקבל הודעה שאין אפשרות לצמד יותר ממכשיר אחד הנייד הישן אינו מתפקד כיצד ניתן לאפס את הצמיד תודה יוסי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.