תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי בעיה במחשב שכשהוא עולה אז הוא עושה מסך כחול ואז עושה ריסטרט ישר הבעיה קיימת גם בSafe Mode וההארד דיסק תקין (בדקתי אצל חבר זה עבד מעולה) זיכרון ראם אין בעיה החלפתי מעבד נוקה (איך בודקים אותו?) כרטיס מסך החלפתי כרטיס רשת לא מחובר כבל IDE 40 PIN אין בעיה כבל IDE 80 PIN אין בעיה ספק כוח החלפתי דיסקטים אין בעיה DVD רום אין בעיה הארד דיסק אין בעיה וזהו... אין לי עוד חלקים אני לא מצליח לראות את המסך כחול כי הוא ממש מהר יש דרך לעצור אותו? מה אני עושה? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על המחשב של אחי, נשרפו לו לוח האם + ספק בשבוע שעבר. רכשתי חדשים והרכבתי בעצמי. המפרט שלו: Pentium 4 3.2Ghz MSI 478 motherboard 2x256mb ddr GeForce 6600GT WD 120GB Sata כשניסינו להעלות את הווינדוס הוא מגיע למסך כחול- ללא שורה המציינת את הבעיה. ניסיון להפעיל במצב safe mode- גורם לריסט של המחשב. טוב, אמרתי לעצמי שזה לוח אם חדש והדרייברים לא מותקנים- נתקין התקנת שדרוג של XP וניתן לו לזהות את החומרה: * הווינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח: Windows did not find any hard drive... * כשאני רוצה להיכנס ע"י R ל-recovery console אותה הודעה הנ"ל מוצגת. * תחת Fdisk הכונן הקשיח מוצג כקיים. * החיבורים של הכונן הקשיח תקינים. מה אתם ממליצים לנסות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי משב ישן שאני רוצה להפעיל אותו הוא עמד הרבה שנים במחסן וחשבתי להפעיל אותו לאחיינים שלי 5/7 שיוכלו לגלוש באינטרנט השאלה היא אם יש טעם ? המעבד אני חושב שזה פנטיום 4 לוח אם P4S800D ASUS ספק סאנשיין קומה MI ATX 480 כרטיס מסך GeForce FX 5200 זיכרונות DDR 256 MB PC3200 X2 חיברתי אותו לחשמל ולמסך ולכל מה שצריך המנורות במארז נדלקות כרגיל אבל המסך לא נדלק ובמחשב אחר הוא עובד (המסך) ברגע שאני מנתק את המסך מהמחשב המנורה במסך הופכת לירוקה וברגע שאני מחבר אותו למחשב הישן המסך נכבה והמנורה הופכת לכתומה חשבתי אולי זה הכרטיס מסך אבל אין לי מושג אם תוכלו לתת לי כמה טיפים איך להתחיל לאתר למה המחשב לא עובד תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קנייתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי לבד. asus m2a-vm-hdmi amd 4800+ super talent 2x1gb compuces 6a19b + hec 300 wd 250gb ניסיתי להתקין WINDOWS XP וכל הזמן קיבלתי מסכים כחולים, לפעמים המחשב פתאום נכבה ונדלק. החלפתי ממחשב אחר הרד דיסק ואחר כך זיכרון ולאחר מכן מעבד, והבעיה לא נפתרה. הרצתי בדיקה של MEMTEST על 6 סטיקים שונים (2 מהם עובדים בצורה תקינה במחשב אחר), בשלושה סלוטים שונים, כל פעם רק סטיק אחד. את ה ERRORים קיבלתי תוך כ 10-20 שניות מרגע תחילת הריצה של MEMTEST .(בכל הבדיקות) נאמר לי בחנות שיתכן ולא כיוונתי מתחים של הזיכרון בביוס כמו שצריך, אמרתי שביצעתי LOAD DEFAULT SETTING, בתגובה נאמר לי שזו הבעיה וצריך לכוון מתחים ידנית. 1. האם יש נכון בכיוון מתחים ידנית 2. האם…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עשיתי ריסטרט (המצב היה בסדר לפניו) וכשהפעלתי מוזיקה (או משהו אחר, לצורך העניין) המקולים פשוט לא עבדו. הכל היה נראה תקין, אבל לא יצא צליל מהרמקולים. ניסיתי לחבר את החיבור הירוק לאייפוד והרמקולים עובדים יופי. ניסיתי אפילו להחליף את החיבורים בין החיבור של הרמקולים עצמם לבין החיבור שמתחבר ללוח אם וכלום. יש למישהו עצה איך לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי די וי די מקורי... שאני מנסה לראות אותם.. בכל תוכנה שהיא, אני מקבל הודעה שיש שגיאה ב copyright ואני לא יכול לראות את הסרט. אין לי שמץ מה לעשות.. בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם LGA775 socket של GIGABYTE דגם GA-EP43C-DS3 לצ'יפ-סט P43, ולאחרונה התקנתי ווינדוס 7 בגרסת 64-Bit. כיוון שכרטיס הרשת הישן שלי היה מיושן, ולא מצאתי דרייברים עדכניים לווינדוס 7, רכשתי כרטיס רשת חדש של Edimax, מדגם EW-7711In. לאחר שהתקנתי אותו באחד מחריצי ה-PCI שלי, והתקנתי את הדרייברים המצורפים, עדיין לא קיבלתי חיבור לרשת, ולמעשה, נראה היה שהמחשב כלל לא מזהה שחוברה לו חומרה חדשה. תוצאה זהה התקבלה גם כשחיברתי את הכרטיס לחריץ PCI אחר.כמו כן יצוין, כי נורית החיווי של הכרטיס פעלה, כך שנראה שלא מדובר בחיבור PCI לא תקין, או בכרטיס רשת תקול. לאחר מכן שמתי לב, שעל הכרטיס רשת מצויין שהוא כרטיס של 32-Bit. שאלתי היא, האם העובדה שמדובר בכרטיס רשת של 32-Bit משנה? האם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ביום שישי קניתי חלקי מחשב משומשים (חלקם), אחד החלקים הוא דיסק קשיח של WD בנפח 80GB וחיבור SATA. יש לי דיסק התקנה של WinXP עם SP1, אני מעוניין להתקינו על הדיסק הקשיח החדש ובדרך גם לחלק אותו ל-2 מחיצות (24GB ל-WinXP ו-50GB לשונות). כבר בהתחלה הבנתי שב-SATA זה לא יהיה פשוט, כי כבר קראתי על זה איפשהו עוד כשהיה לי IDE. אין לי שום דיסקטים או דיסקים שאמורים להגיע על הלוח אם. המפרט של המחשב: AMD Athlon XP 3000+ Barton ABIT NF7-S v2.0 GEIL PC3200 512MB * 2 WD 80GB SATA יש גם דיסק קשיח ישן של 14GB שאני משתמש בו כרגע. חשוב לציין - כרגע ה-80GB מחובר ואני לא רואה אותו ב-My Computer. יעזור לי מאוד אם תסבירו לי מה אני צריך לעשות כדי: 1. לחלק את ה-80GB SATA ל-2 מחיצות. 2…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן אני רוצה לקנות שלט משחקים למחשב נייח הבנתי שהשלט של הxbox one הוא הכי מומלץ, אך לדעתי הוא יקר. למישהו יש ניסיון ? כל המשחקים עובדים? לא אכפת לי חוטי או אלחוטי. מה שמומלץ יותר ועובד הכי טוב. ראיתי גם המלצות על השלט הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B01KV7B2CG/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=scattervoltyt-20&camp=1789&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B01KV7B2CG&linkId=19732979a845fd9020f5f06fe73c2cab
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם כאשר הדיסק של ווינדוס 7 בפנים הוא לא מוכן לעלות את עצמו לאחר ה "WINDOWS LOADING FILES" מקבל בסוף מסך שחוץ עם סימן חץ העכבר SAFEMOD - אותו דבר LAST KNOWN CONFIGURATION לא עוזר איך אני בכלל מגיע לאפשרות להתקין את ה WINDOWS 7 מהדיסק ? תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים חייב את עזרתכם דחוף..... יש לי מחשב ישן שאני משדרג אותו כל פעם קצת המחשב זה פנטיום 3 700 עד עכשיו היה לו כרטיס Vodoo 3 3000 ועבד מצויין באתי להחליף לו את הכרטיס מסך ל Gforce 2 32MB והוא לא מתקבל ....המחשב מצפצף ולא נדלק לי... הכרטיס שבאתי לשים עובד במחשב אחר שניהם AGP אבל ה Vodoo בעל חיבור עם חריץ אחד וה Gforce2 עם 2 חריצים אבל במחשב אחר עבדו 2 הכרטיסים... מישהו יודע מזה יכול להיות ? איך אני פותר את זה ? בבקשה.... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-G31M-S2C פרמטתי את המחשב ונוצרה בעיה בצלילים והתקני שמע אני מחפש דרייבר להורדה של הלוח אם הרשום מעל, השמח לקבל עזרה, היכן לחפש ??? וכיצד להוריד, או במידה וישנה אפשרות אחרת לסדר את התקני השמע. בתודה מראש אייל פ.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ישלי מחשב: amd phenom x6 1075t gigabyte 990xa shappire 6850 1gb crossfirex 4gb ram ואני משחק במשחק ASSASINS CREED BLACK FLAG הוא מריץ לי אותו ב30 FPS עשיתי בדיקה ולפי הבדיקה גיליתי שאני אמור להריץ אותו ללא בעיות אז למה ישלי 30 FPS? בבקשה תעזרו לי למה ישלי בעיה בהרצת משחקים שהמחשב אמור להריץ חלק עריכה: זה ההגדרות המומלצות למשחק ושלי עוברות: [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=width: 49%, align: left][TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: tbl0, width: 5%]CPU:[/TD] [TD=class: tbl0, width: 95%]Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or better or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 49%, alig…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו חיברתי מחשב חדש, והעכבר פשוט לא זז. המקלדת עובדת כמו שצריך אבל העכבר לא. עשיתי ריסטרט הרבה פעמים וחיברתי הרבה פעמים מחדש את העכבר. מישהו יודע מה לעשות? לעכבר עדיין יש אורות אדומים למטה אם זה עוזר. (למי שלא הבין אני כותב ממחשב אחר)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I got a Microsoft's Sidewinder wheel (w/ Force Feedback, serial - not USB) and windows 2000 pro. the wheel has 3 axis (gas/brake/wheel). in windows 2000 the default is split axis (in 98 it was combined by default). my sidewinder software is old (versions 2 and 3) and doesn't support windows 2000/XP. the problem is that not all the games support split axis (=\) and I can't set it to combinned axis. after talking in many forums I've been told to get sidewinder software version 4, but I can't find any place to download it from. so if anybody got the software if you could send it me it'll be appreciated, or if you have any other ideas. ICQ# 123449949
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לגיסתי מחשב עם מעבד Athlon 2800+ עם לוח אם Epox EP-8RDA3 ודיסק קשיח של WD בממשק SATA1. ללוח האם ביוס של Phoenix- AwardBIOS. לאחר התקנה שלו לפני כשנה וחצי עשיתי לו image ע"י Ghost 2003 שנמצא על שני bootable CDs. לפני שבוע קרס הדיסק והוחלף בדיסק WD800JD. אני לא יודע אם הדיסק החדש זהה לדגם שהיה אבל באותו גודל. הדיסק המקורי היה מחולק לשני partitions וה-image נעשה רק ל- C. מערכת ההפעלה על C היתה Windows XP Home ומערכת קבצים NTFS. לפני שניסיתי לשחזר את הדיסק, כצפוי בהדלקת המחשב המערכת פנתה לדיסק אך נתנה הודעה שאין מערכת הפעלה על הדיסק. לאחר boot מה-CD הפעלתי את ה-Ghost וניסיתי לשחזר את הדיסק אבל משום מה Ghost זיהה את הדיסק אבל לא נתן לכתוב אליו את ה-image. רק לאחר שטענתי את הגד…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי לח של EPOX 8K5A3+. אני לא מצליח להפעיל את מצב השינה. בכלל WINDOWS XP לא נותן לי אופציה כזאת. אני זוכר שיש אופציה להפעיל "שירותי חשמל" מתקדמים בPOWER OPTIONS, אבל האופציה לא מופיעה לי ב POWER OPTIONS. גם בביוס אין שום אופיצה שיכולה להפעיל או לנתק מצבי שינה או משהו... משהו נתקל בדבר כזה?
-
כתוב שם המפרט של המחשב.. ומתחת.. "warning! CPU has been changed please re-enter CPU settings in the CMOS, setup and remember to save before quit! press F1 to continue, DEL to enter setup"
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם gah87d3h ומעבד i5-4690K לפני יומיים הפסיק לעבוד -ברגע שאני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא נדלק וישר נכבה בלופים מהירים של שניה כמובן שהמסך בכלל לא מגיע להדלקה. החשוד המיידי היה ספק אבל כשבדקתי עם אחר לא נפתרה הבעיה. בדקתי גם את הזכרונות ע"י החלפה שלהם ולא עזר. ואני חושד שזה הלוח אם. ניסיתי לחבר כבל USB לטלפון מאחת היציאות USB של המחשב כי אם אני זוכר טוב הוא אמור להיטען גם כשהמחשב כבוי. האם זה שזה לא מטעין אני יכול לומר בוודאות שזה הלוח תקול ? עוד דבר אני זוכר שהרכבתי את המחשב היתה בעיה שהביוס לא היה מתאים למעבד הזה והיה צריך לעדכן אותו כדי שיתמוך ע"י זה שצריך למצוא מעבד מדור קודם ואז לעדכן אני לא בטוח אבל יש מצב שגם היה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כשאני גולש באינטרנט לפעמים המהירות שלו יורדת עד שהוא מגיע לרמה שהוא ממש ממש איטי, לעומת זאת אצל אח שלי, שלו יש מחשב אחר ברשת, האינטרנט בסדר גמור באותו הזמן. שני המחשבים מחוברים בראוטר בעזרת כבל (לא דרך אלחוטי). מדי פעם כשזה קורה אני עושה ריסט למחשב ובדרך כלל זה מסדר את האינטרנט והוא חוזר להיות מהיר שוב. המחשב שלי אחרי פירמוט ואין בו וירוסים או ספייוורים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה. יש לי כונן חיצוני 500 ג'יגה מחובר ביואסבי למחשב. הוא עבד מצוין עד שהוא החליט היום להשתגע. אני לא מצליח להכנס לכונן, ואני מקבל את השגיאה הזו: אין גישה אל /:F הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה. יש אפשרות להציל את הקבצים שבפנים ולסדר את העניין? \= תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה עם כרטיס קול VIBRA 128bit מובנה בלוח האם (7VTXH+ של ג'יגהבייט). משום מה כשאני מחבר את הרמקולים שהשתמשתי בהם של SONY לכרטיס הנ"ל, עוצמת הקול הנשמע גם במכסימום האפשרי היא ממש לחישה. עם רמקולים פשוטים וזולים שמיועדים למחשב (TEAC) אין בעיה עם העוצמה למרות שהאיכות נופלת במידה רבה ממה שהיה קודם. כך שאני לא יודע אם ה-VIBRA יוכל לתת לי איכות קול טובה אם אצליח לסדר את העניין עם הרמקולים של SONY או שלא תהיה ברירה ואצטרך להתקין את כרטיס הקול הקודם במחשב החדש. מקווה להיעזר בכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס. הכל בסדר, הכל תקין חוץ מדבר אחד. כשאני מוריד קבצי EXE מהאינטרנט, אני לא מצליח לפתוח אותם. זה נותן לי שלל הודעות כגון The file is corrupt. כשאני מוריד את הקובץ במחשב אחר ומעביר אותו למחשב החדש, הקובץ נפתח כמו שצריך. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שמתי לב שהמערכת רמקולים שלי (LOGITECH X530) עובדת בתור מערכת פשוטה של 2 רמקולים במקום 5. עשיתי בדיקה ב-Sound test והוא לא מצליח להשמיע לי את שלושת הרמקולים האחרים. הדרך בה חיברתי את הרמקולים הולכת ככה: מהמחשב יוצא קבלTRS המפוצל לחיבור לבן ואדום. שניהם בתחברים לאיזשהו מתאם שמפצל את העסק לשלושה חיבורים נוספים (חום, שחור, ירוק) הנכנסים כולם יחד לרמקול הראשי. הרמקול הראשי עצמו מתחבר ל-subwoofer דרך כבל הדומה לVGA. כל שאר הרמקולים מחוברים אחד-אחד ל-subwoofer לפי צבעים וכיתובים (front left, front right וכו...). בדקתי גם וזה בעייתי לחבר כל רמקול ורמקול לכרטיס קול כי הם פשוט לא נכנסים לחיבור והצבעים לא תואמים. האם יש סיכוי שהבעיה נובאת משימוש בכבל TRS וצריך לקנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-