עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Asafb25,

שלום, יש ברשותי את הדיסקים הבאים: EVO 850 500GB - ראשי 3X 3TB HDD - אחד של סיגייט ושניים של WD RED - בכולם יש קבצים. EVO 750 250GB - אין בו כלום HDD חיצוני של 1TB לאחרונה שמתי לב (וזה כי עשיתי unhidden לתיקיות) לכמה תיקיות מוזרות שלא אני יצרתי. הן מופיעות בכל הכוננים חוץ מהראשי והחיצוני. לא נכנסתי לאף קובץ מהן. עשיתי סריקה יסודית בavast, malware bytes ושניהם לא גילו כלום. כל ניסיונותי למחוק אותן (כולל shift+del) לא צלחו כיוון והתיקיות חזרו לאחר כמה שעות. ממש עכשיו עשיתי פורמט לכונן הSSD הריק , ולפני הפורמט וינדוס התריאה שתוכנה משתמשת בכונן. (הכונן ריק ולא היה בו שום שימוש בחודשיים האחרונים) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by stak68,

התקנתי תוכנת VPN בשם windscribe, ומאז שהתקנתי אותה נתקעתי עם IP גרמני. מחקתי את התוכנה התקנתי אחרות אבל לא משנה מה הIP שלי תקוע על גרמניה. כיביתי את המחשב את הנתב כלום לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by khsur1,

שלום . קניתי מחשב לפני שנה הרצתי עליו הכל (משחקים. תוכנות .וכו) בצורה טובה ביותר - ועכשיו אחריי שנה שאני מפעיל משחקים כמו arma 3 או fallout 4 שנחשבים למשחקים כבדים מבחינת גרפיקה ודרישות הוא עושה לי כיבוי והדלקה מחדש כל פעם שאני נכנס למשחק אחריי שניה וחצי שאני בפנים . בדקתי את הנושא באינטרנט לעומק ..(לפחות ניסיתי ) אמרו לי לבדוק קודם כל את הכרטיס מסך עם תוכנה בשם fur mark , אז הורדתי אותה והפעלתי טסט על המחשב ואכן הוא קרס לי ולא עבר את הטסט .....הוא קורס לי ישר על ההתחלה ..... אז רציתי להיות בטוח שזה הכרטיס מסך ... (יש לומר שאין בעיה של טמפרטורה כי המאווררים של הכרטיס עובדים וגם של ה cpu ) אז ניתקתי אותו מהמחשב וחיברתי אותו למחשב של אחי שגם לו יש מחשב חז…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gabish,

מי מבין טוב בהגדרות של אאוטלוק 2013? צריך עזרה 1. לוח השנה בעמודת המשימות לביצוע יתן לי את הפגישות הקרובות ולא רק של אותו היום. 2. האם אפשר לצמצם את העמודה שתהיה יותר צרה. 3. האם אפשר לשנות את צבע הרקע של הלוח? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי disk on key של sandisk בנפח 16gb עכשיו לפני כמה ימים העברתי קובץ הוא עבר אבל הסמל שלו היה של קיצור דרך (ואני רק העתקתי את הקובץ ) וכאשר אני בא למחוק קבצים זנ לא נותן לי,מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Itzik 007,

השבוע התקינו לנו רשת בבית... פירמטת את המשב והכל עבד טוב עד הרגע שהתקינו את הרשת! עכשיו הכל עולה קצת יותר לאט ובכללי עם כל היישומים זה ממש איטי... רק האינטי וירוס של קספרסקי פועל ברקע וזה עדיין איטי! נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htm הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk ישן (אחד הלך לי עם השנים ועדיין מחובר במחשב) Wi…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by אוריפ,

שלום! כבר זה זמן מה שאני סובל מקריסות חוזרות ונשנות (כמה פעמים ביום) במחשב שלי. לפני כמה ימים זה הגיע למצב שעברו אולי 20 שניות מאז שמערכת ההפעלה (WINXP) סיימה את טעינתה והמחשב קרס. פרמטתי את המחשב לחלוטין. חשבתי אולי הבעיה נפתרה אך היא ממשיכה, אומנם בתדירות פחותה יותר אך עדיין קיים ומפריע לי, כמו שצויין, כמה פעמים ביום. בנוסף לפעמים, כשהווינדוז נטען, מסך הטעינה (בו רואים את הסמל ויש בר עם ריבועים כחולים, אני חושב, שזזים כשהווינדוז נטען) נתקע ואני צריך לבצע ריסט ידני. בצעתי ניתוח קבצי MINIDUMP אבל הוא מראה שיש כך כך הרבה בעיות שזה לא הגיוני. בעיה בNPFS, WIN32, NV4DISP ועוד. בדיקת זכרון עם MEMTEST שבאה צרובה בביוס עם לוח האם שלי, צלחה ולא היו תקלות. יש למישהו מושג המ זה יכ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום ביום שישי קניתי חלקי מחשב משומשים (חלקם), אחד החלקים הוא דיסק קשיח של WD בנפח 80GB וחיבור SATA. יש לי דיסק התקנה של WinXP עם SP1, אני מעוניין להתקינו על הדיסק הקשיח החדש ובדרך גם לחלק אותו ל-2 מחיצות (24GB ל-WinXP ו-50GB לשונות). כבר בהתחלה הבנתי שב-SATA זה לא יהיה פשוט, כי כבר קראתי על זה איפשהו עוד כשהיה לי IDE. אין לי שום דיסקטים או דיסקים שאמורים להגיע על הלוח אם. המפרט של המחשב: AMD Athlon XP 3000+ Barton ABIT NF7-S v2.0 GEIL PC3200 512MB * 2 WD 80GB SATA יש גם דיסק קשיח ישן של 14GB שאני משתמש בו כרגע. חשוב לציין - כרגע ה-80GB מחובר ואני לא רואה אותו ב-My Computer. יעזור לי מאוד אם תסבירו לי מה אני צריך לעשות כדי: 1. לחלק את ה-80GB SATA ל-2 מחיצות. 2…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי P4 2.0 ו 256 זיכרון פנימי ו WIN 2K SP3 המחשב עולה לי לאט מדי כ 5-4 דקות. אין לי הרבה תוכניות מותכנות. הבעיות היחידות שיכולות לגרום לזה לדעתי הם הדיסק הקשיח - QUANTUM FIREBALL 6.4G - ישן וכרטיס מסך RIVA TNT 2 - גם ישן. מה דעתכם האם ההבדל הוא כזה גדול. אם אתם חושבים למה אתה לא מחליף אותם אתם צודקים אני מחליף אותם בשבוע הבא רק רציתי לדעת אם זה כל הבעיה שלי או שיש לעשות או לבדוק דבר נוסף - לדוגמא בביוס.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by PT,

לפני שבוע פירמטתי את המחשב, חשבתי שהוא סוף סוף יעבוד חלק כמו שצריך אבל הוא לא. אפילו לאחר הוספת זיכרון מגוכחת עכשיו יש 768MB של זיכרון (אל תשאלו, סיפור ארוך) למשל: אני שומע מוזיקה בוונאמפ ופותח בדיוק ICQ המוזיקה בווינאמפ מאטה ומתחרבשת עד שהICQ עולה. זה אף פעם לא קרה, התחיל רק בחודשים האחרונים בכלל ניגון מוזיקה בווינאמפ לא נשמע כמו שצריך בזמן האחרון (אני עובד עם גרסא 2.81) המפרט שלי מופיע מן הסתם במפרט שלי בצד אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Eitan2,

איך אפשר לשנות את התאריך במחשב? משום מה הוא עבר לשנת 2008 ואני לא יודע איך לסדר את זה.... Win7 בעברית.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ctx,

לפני שלושה שבועות קניתי מחשב חדש, הורדתי כמה משחקים ולאחרונה, בזמן משחק, המחשב נתקע ונופל. המסך הופך שחור והוא נעושה רסטרט לעצמו. בשבוע האחרון זה הגיע לרמה שכל פעם שאני טוען את השמירה שלי בסטארקרפט 2 המחשב נתקע וקורס. חוץ מזה, הUSB3 לא מזהה כוננים שמתחברים אליו (או כל דבר אחר). יש למישהו אולי רעיון איך לפתור את זה? * אני לא יודע אם זה משנה, אבל זה המפרט שקניתי: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB ספר כח: Seasonic PSU 620W זיכרון: Kingston 4GB X2 הארד דיסק: Samsung 1TB Sata II 32MB

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מקס' מגיע ל80..זה נורמלי?זה חריג מאוד?? צריך או חובה לקנות קירור? E6850 קור 2 דו ללא אוברקלוק ספק כוח חדש והכרטיס מסך מגיע ל55 בדיאבלו 3 מה אתם אומרים?תקציב סה"כ לשני מאווררים ומשחה נגיד 150 שקל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הודעה :הדיסק בכונן אינו מאותחל יש צורך לאתחל אותו קיימת רק במחשב מסויים עבור כל דיסק און קי שאני מכניס לו בדקתי את הדיסק און קי במחשבים אחרים הם עובדים מצויין בלי בעיות כיצד מתקנים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by inrock,

כל תוכנות הניטור מראות לי single channel במקום dual בביוס מראה לי שהרכיב עובד על 1333mhz איפה הבעייה? האם יש לשנות הגדרות בביוס? הלוח שלי אינטל DH77EB מעבד: i5-3450.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, לאחרונה התקנתי את WIN8 PRO...בהתחלה צצו המון בעיות בהעלאת המערכת וזה לאחר שהבנתי כי שיניתי הגדרות הביוס בקינפוג הסאטה מ-IDE(שכנראה היה בזמן התקנת הווינדווס החדש), ל-AHCI, עכשיו, למרות שהחזרתי את זה והמערכת אפשר להגיד "יציבה" יותר עכשיו, לפעמים עדיין ישנם תקיעות ובעיות ב-BOOT למערכת, קראתי שיש דרך לשנות את זה דרך ה REGISTRY אבל זה כרוך בסיכון למסך כחול וכשל של המערכת - דבר שאני לא רוצה. אז השאלות שלי הן בעצם - יש דרך לתקן את כל הבלאגן הזה ולדאוג שתקיעות של המערכת ובעיות מול הביוס לא יחזרו? איך אני אוכל לדעת אם אני לא בטוח, אם המערכת שלי הותקנה כדיפולט עם בקר IDE או AHCI, והאם יש דרך לשנות את ה-IDE הנוכחי, שכמובן מאט לי את המערכת ל-AHCI בדרך בטוחה? אודה מאוד לעוז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ori24,

שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון. אני לא מצליח לנגן קבצי MKV עם קול דרך המדיה סנטר של הוט ואילו בשאר הקבצים יש קול, מדוע? הורדתי את serviio הגרסה האחרונה, הכל מזוהה כמו שצריך בפייבר בוקס של הוט. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ariel234156,

שלום, אני רוצה להחליף במחשב שלי SSD רציתי לדעת אם מישהו יודע אם זה מבטל את האחריות? המחש שלי זה Lenovo yoga 730 15

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כותרת לפעמים יש צפצוף מהביוב ולפעמים אין, מנסה להדליק את המחשב, מאווררים עובדים, אך לאחר כמה שניות נכבה, ומנסה להידלק שוב וחוזר חלילה. מדי פעם המחשב נדלק ולא נכבה, והמסך מציג את התמונה הבאה, אך הבעיה היא שהמקלדת לא עובדת בשלב זה ואני לא יכול לנסות לשחק בהגדרות(המקלדת תקינה). עריכה: לצערי תקלה ישנה וויתרתי על לתקן את המחשב בעבר עקב זה שלא הייתי המון בבית, לכן אני לא זוכר את המפרט הטכני המדויק וכמובן לא יכול לבדוק כי המחשב לא נדלק, לכן החלטתי להיעזר באחרים, אשמח לתת כמה עוד פרטים שביכולתי, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Remus Palade,

הי יש לי לפטופ ASUS VivoBook X542u, אני מנסה להעתיק משהו ממחשב לusb והמהירות ממש איטית משהו בין 500kb/s ל 5mb/s. ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט כלום לא עוזר. יש אולי למישהו מושג מה אני יכול לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bsod,

המחשב שלי לפני שבוע עבד מצוין לא התקרבתי אליו כל השבוע והיום כאשר אני מדליק אותו הוא לא עבר ביוס פתחתי את המחשב הוצאתי חיברתי ראמים עם צמיש אנטי סטטי ושהוא כבוי ו והמחשב עבר ביוס ולא העלה מערכת הפעלה cannot find grldr.. לאחר כמה ניסיונות המערכת עלתה והיו רעשים חלשים ומאוד מוזרים מכיוון הארד דיסק שרק אם מתקרבים עם האוזן שומעים בנוסף לכך בעת הרעשים נורה מתחת לכפתור ההדלקה הבהבה כל פעם שהיה את הרעש כיביתי מיד מחשש לנזק פיזי בהארד דיסק האם אתם אומרים שהבעיה היא הארד דיסק גוסס מצורפת הודעה של השגיאה(שלא הצלחתי למצוא באינטרנט את ההודעה הספציפית הזאת) ובנוסף לכך הנורה מתחת לכפתור ההדלקה בצבע אדום זאת המהבהבת בעת הרעשים מהארד דיסק אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, ברשותי HDD 4GB של WD שנשבר לו הפלסטיק בתוך החיבור SATA שלו, ניסיתי במגוון טריקים ואף לחבר את הפלסטיק עם דבק מגע אבל הHDD לא מזוהה ע"י המחשב. הכונן מכיל המוון מידע וגיבויים ואני לא מעוניין לזרוק אותם לפח או לשלם עשרות אלפי שקלים להצלת המידע, אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון, או מעבדה/טכנאי שיכול לעזור כיוון שהHDD תקין לחלוטין חוץ מאותו חיבור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Chura,

מישהו אצל אבא שלי במשרד מנסה להיכנס לתיקיה כזאת : עכשיו הוא אומר שאין הרשאות: שאני עושה מאפיינים לתיקיה : מה אני צריך לעשות ? אגב, וינדווז XP... אם אני יכנס בתור אדמיניסטרייטור זה יסתדר ? כי אני מניח שהמשתמש גם מנהל לא ? תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by UnwiZ,

לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by itzik00,

שלום, הבעיה שלי כדלקמן : בני הקטן בן ה 5 הוא פריק מחשבים נכנס לאינטרנט מוריד משחקים ומפוצץ לי את המחשב בזבל. לפני מספר ימים הוא תקע את המחשב, אשתי שתחייה הורידה את המחשב בצורה ברוטאלית באמצעות לחיצה ארוכה על ה start כאשר חזרתי מהעבודה ניסיתי להדליק את המחשב אך המחשב ניכנס ל loop אני מקבל מסך כחול עם הלוגו של אינטל לאחר מכן מנסה לעשות אתחול וחוזר חלילה ניסיתי לעלות ב safe mode אותו סיפור, נכנסתי ל bios הדיסק מזוהה. פרקתי את הדיסק וחיברתי אותו באמצעות קבל מתח חיצוני ומחבר usb למחשב השני, הדיסק החדש מזוהה יש אפשרות לגשת לפרטישנים ולפתוח קבצים. למישהו יש רעיון מה הבעיה, ואיך לפתור אותה מבלי לפרמט את הדיסק ? תודה, איציק.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.