עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shluger,

שלום, לאחר שראיתי שמפרט המחשב הישן שלי כבר בקושי עומד בהרצת משחקים חדשים, החלטתי לבצע שידרוג. שידרגתי את כרטיס המסך ואת הזיכרון. לפני השדרוג : Intel core i5 760 ------ Nvidia geforce 9800GT 500MB ------ 4GB Ram של Kingston 2x2 ------ לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h עכשיו יש לי : Intel core i5 760 Sapphire amd radeon 7770 1GB 8GB Ram 2x4 של Corsair לוח אם אותו הדבר gigabyte ga-h55m-d2h שידרגתי את המחשב כאשר ראיתי שאינו מריץ משחקים כמו Far cry 3, Medal of honor וכד', ובהגדרות ברירת המחדל הוא מפעיל ישר על LOW. עכשיו אחרי השדרוג, המשחקים כהגדרות ברירת מחדל פועלים על ULTRA , אבל ישנה בעיית fps נמוך חמורה יותר מאשר שהייתה לפני השדרוג! גם כאשר ניסיתי להפעיל את המחשקים על LOW , לא ה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ^HocK^,

כאשר אני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows protection Error.מה זה אומר? או שלפעמים זה מציג לי את ההודעה הבאה: Error - Himen.SYS has detected unreliable XMS memory at address 02000002 XMS driver not installed שמישהו פליז יסביר לי למה זה לא עולה? והאם זה יכול להיות שהלוח אם שלי נדפק?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Slavik111,

הלך הוינדוס ואני רוצה לשמור את כל הקבצים שהיו בכונן של המערכת ההפעלה . שמירות של אופיס וכאלה ..איך אני עושה את זה דרך הדוס ? אולי יש איזה תוכנת טכנאי שמאפשרת את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by below_z,

לפני כמה ימים הביאו לי מסך מחשב LCD שלא עובד (לוחצים על POWER והוא לא נדלק). בתור ניסוי החלטתי לנסות לפתוח אותו ולבדוק אם יש קבלים מפוצצים. הסתבר שבאמת היה 4 קבלים מפוצצים ואחרי החלפתם המסך הראה סימני חיים ונדלק. אך ברגע שחובר למחשב הופיעו עליו מעין כתמים בהירים כמו שרואים בתמונה (כאשר המסך מראה תמונה שחורה לא רואים אותם). Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לאחרונה שמתי לב שהרבה יותר נוח להעביר את המחשב למצב SLEEP כשמסיימים לעבוד איתו מכיוון שהוא גם שקט כמו בSHUTDOWN וגם עולה מהר כמו במצב רגיל, האם מצב זה גורם בלאי יתר ולא מומלץ לאורך זמן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Galicious,

אהלן. בחודש-חודשיים המחשב שלי התחיל לקרוס בפתאומיות.. מה שקורה זה שהכל מתחיל להתקע ואז אחרי כמה שניות המסך מתכבה, הסאונד נפסק אחרי שתי שניות, המאווררים מתחילים להשתגע ובאותו זמן גם יש צפצופים. זה נמשך ככה עד שאני מכבה את המחשב דרך הכפתור. אני לא יודע אם זה נגרם מחימום יתר בגלל שזה לא קורה רק כשהמחשב תחת מאמץ, וגם הטמפרטורות במנוחה ותחת מאמץ סבירות לגמרי. מישהו יודע במה מדובר? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nissim segev,

שלום לכולם, יש לי דיסק גיבוי חיצוני שהכבל שמחבר בין הדיסק למחשב היתקלקל החלפתי כבל ועדיין המחשב לא מצליח להוציא את הנתונים מהדיסק האם יש דרך אחרת להוציא את הנתונים מהדיסק? תודה

8. יש ב-3DMARK 2001 בדמו קטע קטן שרואים נהר ושני עצים (ממש לפני תחילת ה LOADING השני) עקב בעייה טכנית אני לא יכול "לצלם" את התמונה ולשמור בקובץ אנישים אני צריך את זה דחוף להיום Apocalypse256@hotmail.co.il דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by RonCohen,

זה ההארדיסק של מערכת ההפעלה כשאני מדליק את המחשב זה טוען הכל ואז שמגיעה המסך של Operating System Loading הוא יורד שורה כאילו אין מערכת והוא מחכה לכונן דיסקים עכשיו חיברתי אותו למחשב אחר(ממנו אני כותב עכשיו) ובניהול דיסקים כתוב: דיסק 0 לא מוכר דיסק לא אותחל ועל התמונה עצמה היא בצבע שחור(כשדיסק רגיל מראים את השטח בכחול) וכתוב שטח לא מוקצה ואין אפשרויות כלוחצים קליק ימני הופיע לי הודעה על הMBR כשחיברתי את הדסיק למחשב הזה אם זה קשור גם אם אני בא להתקין ווינגוס חדש זה כותב לי שאי אפשר עליו משהו בגלל שיש משהו עם בקר או של הBIOS

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, לפני כשנה המחשב שלי חדל לפעול, כשחיברתי את ההארד דיסק למחשב אחר הוא לא זיהה לי אותו, גם כשקניתי מתאם שמתחבר בין ההארד דיסק (IDE) לחיבור USB, המחשב לא הצליח לזהות את ההארד דיסק, וניסיתי לבדוק זאת על מספר מחשבים. החלפתי את הבקר וגם זה לא עזר, לבסוף מה שנעשה הוא שניסינו להעביר את הדיסק המגנטי להארד דיסק אחר מאותו דגם, ומה שקרה הוא שהדיסק המגנטי נשרט. לקחתי את ההארד דיסק לחברת טיק טק שמתמחה בשחזור הארד דיסקים פגומים, והם אמרו שלא ניתן לשחזר את ההארד דיסק בגלל השריטות שיש על הדיסק המגנטי. האם בכל זאת ישנה דרך כן לשחזר את המידע שיש על גבי ההארד דיסק- על ההארד דיסק ישנו מידע רב שחשוב לי ושלצערי הרב לא גיביתי. אני מאוד אשמח לקבל ייעוץ בעניין, תודה רבה, אור.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש, זה אומר חומרה חדשה יותר (לוח אם, מעבד וכו') ובעבר בתקופת ווינדוס XP הייתי חייב להתקין ווינדוס מחדש מכיוון שהוא לא היה עולה על החומרה החדשה באופן אוטומטי. האם ווינדוס 8 הנוכחי שמותקן אצלי ידע לעלות על חומרה חדשה באופן "טבעי"? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רב, דבר ראשון תודה למשיבים שאלתי היא כזאת, אני עברתי לגור בדירה שלמעשה הייתה דירה אחת גדולה שחילקו אותה לשניים. כלומר אני גרה בדירה אחת וממולי יש דירה נוספת תחת אותו מבנה. לדייר השני יש חיבור לאינטרנט של חברת הוט, ורציתי לדעת אם ישנה דרך אלחוטית שהאינטרנט שלו יעבוד אצלי בדירה בצורה מספיק חזקה וללא ירידת מהירות האינטרנט? האם ישנה דרך לחבר ראוטר אצלי בדירה שיקבל את הנתונים מהדירה שלו? וכך יעבוד אצלי בצורה מקסימלית מקווה שהייתי מספיק ברורה, תודה שוב!

13. Started by maxos,

יש ברשותי לח של EPOX 8K5A3+. אני לא מצליח להפעיל את מצב השינה. בכלל WINDOWS XP לא נותן לי אופציה כזאת. אני זוכר שיש אופציה להפעיל "שירותי חשמל" מתקדמים בPOWER OPTIONS, אבל האופציה לא מופיעה לי ב POWER OPTIONS. גם בביוס אין שום אופיצה שיכולה להפעיל או לנתק מצבי שינה או משהו... משהו נתקל בדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by galedri,

איך מגדיר מיקרופון במחשב יעני שאני ידבר איתו דרך המסנג'ר וכל זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by FatherBoard,

יש לי סורק של GENIUS מדגם VIVID PRO II אחלה סורק! הבעיה היא שלא השתמשתי בו איזה חודש, ועכשיו כשסוף-סוף ניסיתי להשתמש בו אז העינית פשוט נתקעה באמצע הסריקה וחזרה אחורה, כך שזה סרק לי רק רבע קטע. (בפריוויו) בסריקה עצמה, זה לא סורק כלום אלא רק מראה ריבוע שחור במקום המסמך שניסיתי לסרוק! ניסיתי כבר הכל - לנתק מהחשמל, לעדכן דריברים, לבדוק בהגדרות הסורק - ניסיתי פשוט הכל!!! מה לעשות עכשיו?! יש לי עבודה ממש דחופה שאני צריך להגיש, והסורק החליט להתחרפן! מזל נאכס! :'(

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Elite_Sniper,

קיבלתי היום את המעבד 1300 סלרון, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב ואני מקבל הודעה של: check your pc and signal cabel. ניסיתי לחבר מחדש את המעבד, בדקתי אם הכול מחובר, והכול בסדר. ניסיתי לאפס ביוס. הלוח אם : pcpartner, via apollo 133A (VT82c694x) Chipset. מה יכולה להיות הבעיה? אולי צריך לעשות עידכון ביוס? (למי שזה לא ברור, אני משתמש במחשב אחר)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by EmanuMan,

היי, קניתי מחשב נייד גיימינג, האם לפני השימוש השותף במחשב צריך לעשות משהו? להטעין x שעות או משהו בסגנון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש כפי שאמרת מארז אנטק 1080 עם ספק TRUE פאואר 430 וואט המוזר הוא שלפעמים פעם בהרבה זמן משהו כמו שלושה שבועות בין הראשון לשני הוא עושה רעש כמו טיק טיק של הכיבוי של המחשב אבל הוא לא נכבה וגם לא מפריע לשום עבודה סדריה של המחשב שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה לרעש המוזר דבר נוסף כאשר המחשב עושה ריסט לא צפוי בווינדוס אקס פי הוא מוציא הודעה שהכונן קשיח הראשי פגום אבל אחרי כיבוי זה מסתדר אם תוכלו לענות לי על זה ואם יש דרך לפתור אותה או שזה בסדר לא לדאוג אני אשמח תודה AMD XP 2000+ MUSKIN PC3200 2*256MB DDR ANTEC 1080B TUREPOWER 430W GAINWARD GF4 Ultra750 XP GOLDEN SAMPLE 128MB GTXP 6.1 ASUS DVD 16X 48X ASUS A7V333 GLOBALWIN CAK II 38 YAMAHA 20X10X40 CRW2…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום ביום שישי קניתי חלקי מחשב משומשים (חלקם), אחד החלקים הוא דיסק קשיח של WD בנפח 80GB וחיבור SATA. יש לי דיסק התקנה של WinXP עם SP1, אני מעוניין להתקינו על הדיסק הקשיח החדש ובדרך גם לחלק אותו ל-2 מחיצות (24GB ל-WinXP ו-50GB לשונות). כבר בהתחלה הבנתי שב-SATA זה לא יהיה פשוט, כי כבר קראתי על זה איפשהו עוד כשהיה לי IDE. אין לי שום דיסקטים או דיסקים שאמורים להגיע על הלוח אם. המפרט של המחשב: AMD Athlon XP 3000+ Barton ABIT NF7-S v2.0 GEIL PC3200 512MB * 2 WD 80GB SATA יש גם דיסק קשיח ישן של 14GB שאני משתמש בו כרגע. חשוב לציין - כרגע ה-80GB מחובר ואני לא רואה אותו ב-My Computer. יעזור לי מאוד אם תסבירו לי מה אני צריך לעשות כדי: 1. לחלק את ה-80GB SATA ל-2 מחיצות. 2…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by gshoshan,

איך אני בודק טמפרטורה של המעבד? התקנתי תוכנית של לוח האם שם אמורה להופיע הטמפרטורה - אך אין ערכים. כמו כן גם בביוס אין ערכים בשורת הטמפרטורה. מה עושים? אני צריך את זה כי המחשב נתקע לי (קופא) כל פעם בזמן אחר, לפעמים אחרי 5 דקות ולפעמים אחרי שעתיים. אני משתגע - לא מבין למה!!! החלפתי כרטיס מסך והוספתי 512 מגה זכרון (סה"כ 1024) - ומאז התוספות הללו יש לי את התקיעות. עזרו לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by danatg,

היי, מדובר במחשב נייד חדש של לנובו, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת - הבטריה עומדת על 100 אחוז ועדיין בטעינה, למרות שמערכת ההפעלה מודיעה שהבטריה טעונה במלואה. ממה נובעת הבעיה והאם מדובר בסיכון לטעינת יתר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tamirzz,

אהלן, אני רוצה לשפר את המחשב שלי בקטנה בתקציב של עד 1,000 ש"ח. חשבתי לשפר את המעבד ואת הלוח אם. זה המפרט שלי: מפרט טכני. מעבד - i7 2600k 3.8ghz בוצע עליו אוברקלוקינג. כרטיס מסך - 1070gtx 8g זיכרונות -24 GIGA RAM ספק כוח - 650w Antec. מארז - NX300. לוח אם - מבית gigabyte. דיסק קשיח - ssd 128gb שעליו מותקנת מערכת הפעלה, ועוד דיסק קשיח של 1Tb מבית Wd. אז חשבתי לשפר את המעבד ל - AMD Ryzen 5 2600 AM4 574 ש"ח ולוח אם: לוח אם Asus PRIME B450M-A AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 300 ש"ח. יוצא לי סה"כ 900 ש"ח בערך (חישוב גם תשלום על המשלוח). …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום חברים, ברשותי מחשב XP SP2 ורכשתי מדפסת חדשה HP LASERJET 3055 וכאשר אני מחבר את המדפסת למחשב אני מקבל הודעה UNKNOWN DEVICE וכאשר אני עושה UPDATE DRIVER אני לא מצליח לעדכן את הדרייבר, האם מישהו יכול לעזור לי למצוא פיתרון? ניסיתי גם להתקין את הדיסק לפני שאני מחבר את המדפסת אבל באמצע ההתקנה הוא מבקש לחבר את המדפסת וכשאני מחבר הוא לא נותן להמשיך בהתקנה כיוון שהוא חושב שהמדפסת לא מחוברת. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אוקי שמעו, שאלתי פה בפורום לא מזמן למה יש לי ריצודים על המסך, אמרו לי לחבר אותו ליציאה הלבנה בכרטיס מסך(לא יודע איך קוראים לזה). אז שקניתי את הכרטיס מסך קיבלתי איתו את הממיר הזה, הוא קטן כזה עם פלסטיק שקוף מסביבו, הכרטיס מסך שלי הוא READON 9600. אז חיברתי אותו לחיבור הלבן עם הממיר הזה אבל אני רואה את המסך בגוון ירוק... וכאשר אני מחבר אותו לחיבור הכחול, ללא הממיר הזה אני רואה את הכול בסדר אבל מידי פעם יש לי רצודים במסך וזה מציק. הנה תמונה של הממיר: http://img243.imageshack.us/img243/4768/dscf8704zt5.jpg והנה מה שאני חושב שזה הבעיה: אם תסתכלו בתמונה שאני עכישו אביא טוב אתם תראו שיש לי שמה פין אחד כזה בשורה האמצעית שהוא נכנס קצת לבפנים, האם זו הבעיה שהמסך שלי הוא ירוק? הנה ה…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כשאני מפעיל את הוינאמפ מופיע הודעת שגיאה BAD DIRECTSOUND DRIVER משהו כזה חיפשתי בגוגל לא מצאתי פתרונות מועילים מה שניסתי לעשות זה להסיר את כל הדריברים של הכרטיס קול (מסתבר שיש שם מלא ) והפעלתי מחדש כמה פעמיים עד שזה יעדכן את הכל.. ועדין אותה הבעיה בדקתי בלוח הבקרה ובsound and audio devices ושם הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול למרות שבמנהל ההתקנים הוא מזהה תקין.. אני יודע שהיתה לי פעם תבעיה הזאת שמעתי על זה שזה איזה וירוס מוזר בדקתי וירוסים בכל מיקרה אין.. לא בא לי על פירמוט מערכת ההפעלה .. ואין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי הייתי בטוח שיש לי live מסתבר שלא לפי everst יש לי Device Description Type Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor PCI שלו לא מצאתי דריבר מקורי windows x…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים