עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by F430,

על הכרטיס מסך יש מין מנורה כזאת עכשיו היא נדלקת ומתכבה מזה אומר והמחשב לא עולה בכלל...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TNT,

יש לי בעיה. הראש כל הזמן נישאר באמצע המדפסת כאילו אין את מחסנית הדיו, והמדפסת לא מגיבה לשליחות של הדפסה. אם אני מחבה ואז שוב מדליק אז זה יחזור לאמצע שוב, מכלי הדיו מלאים. מישהו יכול לעזור? או שמישהו יודע אולי יש איזה כפתור איפוס או משהו כזה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by EroSenin,

יש לי קובץ DMP שנוצר לאחר מסך כחול.הבעיה הזאת מופיעה אצלי גם אחרי פירמוט. אשמח שתעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה של הקובץ ואך מסדרים אותה. הורדה: http://www.upf.co.il/file/7551.html

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, פעם ראשונה שאני מחבר את המחשב נייד לLCD הסלוני שלי. אני מעוניין שאותה התמונה תוצג גם בנייד וגם במסך (לא אכפת לי שבנייד הרזולוציה משתנה).כאשר אני לוחץ על FN ו 2 (הנייד הינו דל), יש לי כמה אופציות:מחשב בלבד - ברור לחלוטין מה זה אומר.שכפלהרחבמקרן בלבד - ברור לחלוטין מה זה אומר.כאשר אני לוחץ על שכפל, הרזולוציה משתנה בנייד ובLCD הוא כאילו במסך נוסף.איך עושים שבעצם אותה התמונה תוצג גם פה וגם פה.. מה אני לא מגדיר נכון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אוריפ,

שלום! כבר זה זמן מה שאני סובל מקריסות חוזרות ונשנות (כמה פעמים ביום) במחשב שלי. לפני כמה ימים זה הגיע למצב שעברו אולי 20 שניות מאז שמערכת ההפעלה (WINXP) סיימה את טעינתה והמחשב קרס. פרמטתי את המחשב לחלוטין. חשבתי אולי הבעיה נפתרה אך היא ממשיכה, אומנם בתדירות פחותה יותר אך עדיין קיים ומפריע לי, כמו שצויין, כמה פעמים ביום. בנוסף לפעמים, כשהווינדוז נטען, מסך הטעינה (בו רואים את הסמל ויש בר עם ריבועים כחולים, אני חושב, שזזים כשהווינדוז נטען) נתקע ואני צריך לבצע ריסט ידני. בצעתי ניתוח קבצי MINIDUMP אבל הוא מראה שיש כך כך הרבה בעיות שזה לא הגיוני. בעיה בNPFS, WIN32, NV4DISP ועוד. בדיקת זכרון עם MEMTEST שבאה צרובה בביוס עם לוח האם שלי, צלחה ולא היו תקלות. יש למישהו מושג המ זה יכ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ולד חילקובסקי,

היי יש לי מחשב ששחכתי סיסמה איך אני יכול לאפס את המחשב מדובר במחשב נייח אם צריך להחליף משהו

7. Started by Shuki Feruz,

צהריים טובים עזרה בבקשה לפני כחודש קניתי מקלדת Corsair עבדה תקין לגמרי לפני יומיים היא לא מזוהה בפלייסטיישין העברתי אותה למחשב אך גם שם היא לא מזוהה וכן הלאה. עעעעעעזזזזזזזרררררההההה. בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by יאיר מואל,

שלום לכולם. לפעמים אני מוריד קבצים מהTELEGRAM או מהכרום ויש קבצים ששאני מנסה לפתוח יש לי הודעת שגיאה כזאת מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by שניצל,

המחשב שלי מת אתמול, פתחתי אותו וגיליתי שנשרף אחד הכבלים שמחבר בין הספק ללוח האם. חיפוש קצת בגוגל העלה שקוראים לו P4 Connector או 12V power connector, והוא נראה ככה: http://www.cartft.com/image_db/P4-P4-Stecker.jpg הבעיה העיקרית היא שגם המחבר שבקצה של הכבל נשרף, וגם חתיכה קטנה ממנו נשברה בתוך המחבר שיושב על לוח האם. יש משהו שאפשר לעשות? אני מניח שאצטרך לקחת את המחשב לתיקון... כמה אמור לעלות לתקן דבר כזה? (ואם כבר, אז יש למישהו המלצה לחנות או טכנאי באיזור צפון תל אביב?) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by airforce,

שלום רב, לאחרונה אני חווה הקפאות מסך בהם אני לא יכול להזיז את העכבר והתמונה לא זזה אבל הסאונד ממשיך להתנגן. הפעם הראשונה הייתה עם יוטיוב, אני צופה בקליפ ופתאום המחשב נתקע אך הסאונד נשאר. עשיתי ריסט והכל חזר לתפקד כרגיל אחרי תקופה קצרה, בצעתי שידרוג לiTunes אני לוחץ לפתוח אותו וזה קורה שוב אבל המחשב חזר לעצמו. והשאלה שלי היא מה גורם לו לכך? כל הדרייברים/עדכוני מערכת מעודכנים (כולל Bios). וזה המחשב : Intel Core i7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 970 4GB 1TB SSD Samsung Evo 840 1TB WD 750W ספק ומערכת קירור מים למעבד. Windows 8.1 pro האם פירמוט נזקק כאן? (הכל מתפקד כמו שצריך). תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dod137,

שלום מחשבי הישן (יליד 2009) שבק חיים. כאשר מדליקים אותו הוא נדלק ל-15-30 שניות ונכבה מיד לבד. כאשר הוא נדלק כל המאווררים מתחילים לפעול (כולל המאוורר של המעבד). בדקתי האם מדובר בבעיה של ספק - אותה תופעה קרתה גם עם ספק כוח אחר. לאחר בחינה מדוקדקת של לוח האם נראה כי יש שאריות צהובות קלות ליד חלק מהקבלים, קראתי שזה אומר שהם כנראה התקלקלו והמסקנה היא החלפת לוח אם (כך אמרו). המאוורר שמוציא אוויר מהמארז היה תקוע והוחלף, יתכן וזו הסיבה לתקלה. מהו מפרט המחשב: מאוורר למעבד פנטיום 4 D.C 775 מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 לוח אם MSI G31M2-FD 7.1, ארבעה חריצי זכרון + DVI זכרון Black Dragon 2G DDR2 800MHz כל השאר ציוד גנרי. בעקרון אני מרוצה מביצועי המחשב, מותקן עליו Vista חוקי ו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ScreameR,

שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#![ יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by benyben,

שלום. אני שואל כאן שאלה עבור בן דודי היקר (: אנחנו נמצאים בביתו, ואני כאן כי הוא ביקש את עזרתי. לכן נכנסתי לפורום (: הדלקת המחשב מתרחשת, אבל אין שום אות גרפית - ז"א, המסך לא מייצר תמונה. מדובר בכרטיס מסך אינטגרלי (Intel Core i7 הוא המעבד, אם זה רלוונטי). המחשב יחסית חדש, ונראה טוב וויזואלית. האם התקנת כרטיס מסך יעודי תעזור? או שמדובר בבעיה חמורה יותר? נשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Slavik111,

הלך הוינדוס ואני רוצה לשמור את כל הקבצים שהיו בכונן של המערכת ההפעלה . שמירות של אופיס וכאלה ..איך אני עושה את זה דרך הדוס ? אולי יש איזה תוכנת טכנאי שמאפשרת את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אורח עפרה
    Started by אורח עפרה,

שלום, שימוש ב- Office וב chrome בקליק ימני, תיבת השיח שנפתחת מוםיעה שקופה. לפעמים כשעומגים עליה עם העכבר הכתוב מתגלה איך פותרים את הבעייה ? (רק בתקןפה האחרונה)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by amityair,

היו 2 הפסקות חשמל, וכשבאנו להדליק את המחשב, הוא נדלק, המסך לא מראה כלום, והמחשב משמיע צפצופים קבועים, מה קרה למחשב? תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tamirzz,

אהלן, אני רוצה לשפר את המחשב שלי בקטנה בתקציב של עד 1,000 ש"ח. חשבתי לשפר את המעבד ואת הלוח אם. זה המפרט שלי: מפרט טכני. מעבד - i7 2600k 3.8ghz בוצע עליו אוברקלוקינג. כרטיס מסך - 1070gtx 8g זיכרונות -24 GIGA RAM ספק כוח - 650w Antec. מארז - NX300. לוח אם - מבית gigabyte. דיסק קשיח - ssd 128gb שעליו מותקנת מערכת הפעלה, ועוד דיסק קשיח של 1Tb מבית Wd. אז חשבתי לשפר את המעבד ל - AMD Ryzen 5 2600 AM4 574 ש"ח ולוח אם: לוח אם Asus PRIME B450M-A AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 300 ש"ח. יוצא לי סה"כ 900 ש"ח בערך (חישוב גם תשלום על המשלוח). …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dor31,

היי מה נשמע רק רציתי דלעת עם למישהוא קרה באקס פי שהוא מעלה משחק ואז המחשב נעלה מסך כחול שאפילו אי אפשר לראות אותו כי המחשב עושה ריסט ואז שהמחשב עולה מחדש המחשב עובד כשורה . עוד שאלה? יש לי asus geforce 4 ti 4400 מה עדיף הדרייברים של אסוס או הדרייברים של ניוידיה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MatrixDevil,

אני רציתי להתקין Xפ אבל בהתקנה כותב לי את השגיעה למלעה WTF!!! יש לי מחשב AMD 2700+ A7N8X-E Deluxe 512mb ddr 80 GB SATA

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. התקנתי הארד דיסק של 60 GB ובביוס הוא מזהה אותו כ 30 GB. יש לי מעבד 733. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב, דבר ראשון תודה למשיבים שאלתי היא כזאת, אני עברתי לגור בדירה שלמעשה הייתה דירה אחת גדולה שחילקו אותה לשניים. כלומר אני גרה בדירה אחת וממולי יש דירה נוספת תחת אותו מבנה. לדייר השני יש חיבור לאינטרנט של חברת הוט, ורציתי לדעת אם ישנה דרך אלחוטית שהאינטרנט שלו יעבוד אצלי בדירה בצורה מספיק חזקה וללא ירידת מהירות האינטרנט? האם ישנה דרך לחבר ראוטר אצלי בדירה שיקבל את הנתונים מהדירה שלו? וכך יעבוד אצלי בצורה מקסימלית מקווה שהייתי מספיק ברורה, תודה שוב!

22. שלום לכולם קיבלתי שבוע שעבר את נNEDIA CENTER החדש שלי AMD 435 לוח אם 785 של גיגהבייט מאורר SCYTHE שוריקן זכרון DDDR3 כ 2GB מארז לגונה של ENERMAX צורב ספק 300 שלENERMAX על המחשב התקנתי וינדוס 7 (שאותו התקנתי לפחות ב5 מחשבים לאחרונה) במהלך היומיים האחרונים - בסיטואציות לא דומות המחשב נתקע פעם אחת שאישתי התעסקה עם הWMC סתם שפתחתי סרט (ברגיל ללא תוכנת המדייה סנטר) פעם שהמחשב חזר ממצב שינה יומן הארועים של הוינדוס רשם את השגיאה כ KERNEL POWER.לא מצאתי בגוגל משהו מדוייק לגבי הבעיה. הרצתי תוכנת EVERST ל3 שעות המעבד היה ב100% עומס -ללא שום בעיה טמפרטורת המערכת במנוחה -מארז 38 מעלות והמעבד 35-37 מעלות טמפרטורת המעבד בעומס מלא לאחר 3 שעות כ52-53 מעלות בלבד עצתכם מה יכולה להיות הבע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Xilver,

אני לא יודע ממש מה הבעיה, רוב הפעמים שהמחשב נתקע זה כשהNOD32 מבצע עדכון. פתחתי את זה כאן כי אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא בטוח =\

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. זוכרים את הפסקת החשמל ה"יזומה" שחברת החשמל בצעה אתמול בכל הארץ? - המחשב הישן שלי לא בדיוק התעורר ממנה... כשמנסים להדליק את המחשב, לפעמים הוא נדלק לשניה ומיד כבה (מערכת ההפעלה לא מספיקה לעלות) ולפעמים הוא לא נדלק כלל, שום רמז להגעת חשמל. יש מצב שזה הספק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים