עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. INTEL 965L 7600GS. אין אפילו TVOUT ב BOOT!! החלפתי כבלים ודרייברים ואיפסתי ביוס ועדכנתי לגירסא החדשה ביותר ושום דבר. אפילו בתוכנה לא רואים אפשרות של מסך שני לאיפשור. מישהו מכיר תקלה בכרטיסי מסך שרק ה TVOUT לא עובד? הכרטיס באחריות, לממש?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אוקיי כבר תקופה ארוכה יש לי בעיה נוראית במחשב אני לא מצליח להתנתק מהאינטרנט , אני לוחץ DISCONNECT והיישום נתקע ולא מתנתק. מה שמונע ממני לעשות גם RESTART למחשב. זה פשוט קופא לי במסך של ה SAVING SETTINGS עוד בעיה נוראית היא שהמחשב שלי פשוט קופא לפעמים. בלי סיבה מיוחדת.. אני גולש באינטרנט כרגיל פתאום בום.. קופא. לא מצליח להחזיק UPTIME של יותר מיומיים בלי שהמחשב קופא. אני משתמש ב מודם USB ADSL MODEM ALE 130 האפור של בזק.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bullet,

טוב אז ככה עד לפני כמה חודשים שלחתי את המחשב לטכנאי שיחליף לי כמה חלקים במחשב כולל לוח אם והכל לפני שהוא עשה את זה יכולתי לפרמט חופשי לא הייתי צריך לגעת בביוס בכלל פשוט הייתי מכניס דיסק וזה היה עושה לי את ההודעה הזאת של press any key... קיצר עכשיו אני מנסה לפרמט את המחשב אבל ההודעה לא מופיע ויש לי bios מוזר אין שם את ההאפשרות לסדר את ה bios order מה אני עושה? כבר הכנתי מלא קבצים לגיבוי ומחקתי אפילו מלא דברים אני חייב לפרמט יש לו גם מלא תקלות בזמן האחרון של מסכים כחולים מכל מיני סוגים :-\ אם זה עוזר.. הגרסא של הביוס שלי היא : v6.0 Award Modular BIOS __________________

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. המחשב שלי התפגר... יש לו כל מיני בעיות מוזרות: הכרטיס קול פתאום החליט לשבות - הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים, הוינדוס לא מזהה אותו גם אם אני מחליף סלוטים. זה קרה פתאום! פרטים של המחשב (למרות שאפשר ללחוץ על המפרט): Asus A7V-133c Athlon "TB" 1.13/266 Toshiba 128mb 100MHz Cas 2-2-2 Apache CyberSound ACS200 אני מנסה לחשוב על דברים שהתקנתי שיכלו לגרום לזה אז לא מזמן התקנתי את ה- VIA 4-in-1 וגם עדכנתי את הביוס ל- 1009 והתקנתי דרייברים של nVIDIA. אני די בטוח שזה הביוס. בקיצור, אחרי שהפעלתי את המחשב כמה פעמים כדי לשחק עם הכרטיס קול המחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות יותר - אני לוחץ על ה POWER ויש מסך שחור (המחשב עולה רק על 850MHz מעבד ו 100MHz זיכרון). החזרתי את ההגדרות של הביוס לבר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dolphin,

כאשר אני מדליק את המחשב ההודעה הזו צורחת ברקע "system failed CPU test"-מה לא בסדר? פרטים: ASUS P4C800 DELUX P 4 2.8GHX 800FSB WINXP PRO 1GB RAM יש לי מארז של:thermaltake 3 עם 7 מאווררים וספק כוח של 400WATTS כאשר שמתי את ה-p4 2.8 533MHZ הלוח עבד. החלפתי מעבד(p4 2.8 800mhz) לחדש וכאשר הכנסתי אותו שוב אותו הדבר. החלפתי גם בין ספקי הכוח מ-400 ל-500 ועדיין אותה הודעת שגיאה. החלפתי בין כרטיסי מסך-אותה הודעה. החלפתי בין הזיכרונות- ואותה הודעה. לא עשיתי כלל oc. מישהו יוכל לעזור? הצילו בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by oded6188,

אהלן קניתי מחשב נייד חדש של אסוס Zenbook UX31LA לנייד יש רק יציאות מסוג USB3 אני מעוניין להתקין ווינדוס 7 שיש לי על disk on key יש למישהו מושג איך אני יכול לעשות BOOT מה-Disk On key? תודה

7. הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה) וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב. כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע. אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע. בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו. …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by roee01,

שלום לכולם! יש לי מקלדת אלחוטית ש/ל לוג'יטק עובדת חלק. לאחרונה קניתי עכבר אלחוי של TEAC. כל פעם שאני מחבר אותו הוא עובד לכמה דקות ונתקע. חיברתי את העכבר למחשב של אחי הקטן עובד חלק. בשתי המחשבים WIN 7 32 BIT . אחרי שראיתי שהעכבר עובד במחשב השני לקחתי את הסט של מיקרוסופט (שמחובר למחשב של אחי הקטן) למחשב שלי. ושם העכבר עובד חלק והמקלדת עובדת גם אבל לא כנדרש. כל המקשים לא עושים את התפקיד שלהם. מגיד שלוחצים על מספר 4 זה עושת את האות נ.. חחח יש למישהו פתרון לאחת מהבעיות?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. יש כפי שאמרת מארז אנטק 1080 עם ספק TRUE פאואר 430 וואט המוזר הוא שלפעמים פעם בהרבה זמן משהו כמו שלושה שבועות בין הראשון לשני הוא עושה רעש כמו טיק טיק של הכיבוי של המחשב אבל הוא לא נכבה וגם לא מפריע לשום עבודה סדריה של המחשב שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה לרעש המוזר דבר נוסף כאשר המחשב עושה ריסט לא צפוי בווינדוס אקס פי הוא מוציא הודעה שהכונן קשיח הראשי פגום אבל אחרי כיבוי זה מסתדר אם תוכלו לענות לי על זה ואם יש דרך לפתור אותה או שזה בסדר לא לדאוג אני אשמח תודה AMD XP 2000+ MUSKIN PC3200 2*256MB DDR ANTEC 1080B TUREPOWER 430W GAINWARD GF4 Ultra750 XP GOLDEN SAMPLE 128MB GTXP 6.1 ASUS DVD 16X 48X ASUS A7V333 GLOBALWIN CAK II 38 YAMAHA 20X10X40 CRW2…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by R9nald0,

טוב אז זה לא ממש mouse lag מן המניין, זה רק כשאני מזיז את העכבר ממש מהר או שיש שינוי פתאומי גדול יחסית ב-FPS, זה נראה כאילו פשוט העיבוד הגרפי נתקע לכמה מאיות שנייה ורק אח"כ נזכר לסנכרן את התזוזה של העכבר עם העיבוד הגרפי וזה יוצר מצבים שבהם הסמן זז טיפה יותר מדי על המסך ובצורה לא חלקה, זה כמעט לא משהו ברמה שאי אפשר לשחק עם זה אבל זה פשוט מטריף אותי בזמן האחרון, בעיקר בגלל העובדה שאני יודע שאין שום סיבה שיהיו לי לאגים בעכבר כי יש לי FPS בד"כ גבוה ויציב ( מעל 100 ), עשיתי את כל הטוויקים האפשריים לעכבר כולל ACCELFIX, HZ BOOST ושאר החרטות, מה גם שהבעיה הזאת התחילה להופיע רק לפני חודשיים בערך, ולפני כן עדיין השתמשתי ב-1950XT אבל לא חושב שהייתה לי את הבעיה, זה ממש מוזר ואני דיי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by KF,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את מקור הבעיה (קובץ מצורף) שגורם למסכים כחולים טורדניים. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, יש לי את המסך - AOC 24" 24600PF 144HZ 1MS FREESYNC, ואני חווה בעיה בצבעים, ז"א כשיש צבעים כהים רואים את ההבדל בגוונים (דומה לכתם שמן על הכביש). בחיפוש זריז בגוגל מצאתי שקוראים לזה color banding - http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-3187030/banding-dark-scenes-aoc-g2460pf.html. מישהו מכיר את התופעה? מכיר פיתרון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מדובר במחשב נייד, מעפן אבל עדיין חשוב לי! עשיתי את הבלתי יאמן ופתחתי אותו... לגמרי... הוצאתי את הסוללה מלוח האם... וכלום! מה זה יכול להיות? מגיע למסך הזה... עם פס הסטאטוס של DELL, נתקע אחרי שמילא בערך רבע מהפס... בניגוד לתמונה,לא מגיע אפילו לאופציה של ללחוץ F2 לתפריט ה-BIOS. יש פתרון לכאלה דברים? או שהלוח אם (ואיתו המחשב) הלך קפוט? צריך תשובה דחוף! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rander1,

מחשב נייד dell inspiron n5110 ווינדוס 7 64 ביט שידרגתי השבוע מהירות ל 40mb ומתוך 5 ניידים שיש לי בבית רק זה לא מצליח לעבור את ה 20mb באלחוטי בחיבור קווי (כבל רשת) עובד טוב עידכנתי דרייבר מהאתר של דל ועדיין לא הסתדר תודה מראש על העזרה הראוטר שלי tp-link 941nd

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, פעם ראשונה שאני מחבר את המחשב נייד לLCD הסלוני שלי. אני מעוניין שאותה התמונה תוצג גם בנייד וגם במסך (לא אכפת לי שבנייד הרזולוציה משתנה).כאשר אני לוחץ על FN ו 2 (הנייד הינו דל), יש לי כמה אופציות:מחשב בלבד - ברור לחלוטין מה זה אומר.שכפלהרחבמקרן בלבד - ברור לחלוטין מה זה אומר.כאשר אני לוחץ על שכפל, הרזולוציה משתנה בנייד ובLCD הוא כאילו במסך נוסף.איך עושים שבעצם אותה התמונה תוצג גם פה וגם פה.. מה אני לא מגדיר נכון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אוקי שמעו, שאלתי פה בפורום לא מזמן למה יש לי ריצודים על המסך, אמרו לי לחבר אותו ליציאה הלבנה בכרטיס מסך(לא יודע איך קוראים לזה). אז שקניתי את הכרטיס מסך קיבלתי איתו את הממיר הזה, הוא קטן כזה עם פלסטיק שקוף מסביבו, הכרטיס מסך שלי הוא READON 9600. אז חיברתי אותו לחיבור הלבן עם הממיר הזה אבל אני רואה את המסך בגוון ירוק... וכאשר אני מחבר אותו לחיבור הכחול, ללא הממיר הזה אני רואה את הכול בסדר אבל מידי פעם יש לי רצודים במסך וזה מציק. הנה תמונה של הממיר: http://img243.imageshack.us/img243/4768/dscf8704zt5.jpg והנה מה שאני חושב שזה הבעיה: אם תסתכלו בתמונה שאני עכישו אביא טוב אתם תראו שיש לי שמה פין אחד כזה בשורה האמצעית שהוא נכנס קצת לבפנים, האם זו הבעיה שהמסך שלי הוא ירוק? הנה ה…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by iveco,

יש לי מסך מחשב 22 אינץ עם רזולוציה 800X600 מרחק מהראש בערך 1.8 אני שוכב וגולש הבעיה שמלא אתרים לא עובדים טוב ברזולוציה הזאת ואם אני מעלה את הרזולוציה למשל ל 1024X768 ומגדיל את הגופן ב 125% כדי לראות טוב ולא קטן אז האתר ניהיה כמו 800X600 ושוב האתר לא עובד כמו שצריך השאלה מה צריך לעשות כדי לראות אינטרנט כמו שצריך ? אני לא יושב עם כסא מול מסך אוהב לשכב מול המחשב או שצריך לקנות מסך גדול יותר ? ואם כן כמה לאחי יש מסך 32 אינץ וגם הוא רואה ב 800X600 כדי לראות כיתוב נורמלי .

18. במחשב שלי מותקן ויסטה ובגאדג'ט שם יש אפשרות לשים משהו שמראה כמה הוא שתמש במעבד ובזיכרון.. המחשב מהיר והכל.. אבל נגיד יש פעמים כאילו זה קורה פעם בהרבה זמן אבל נגיד שהוא טיפה נתקע כזה לכמה שניות או חושב או משהו.. אבל לפי הגאדג'ט הזה הוא מראה שהמעבד לא פועל על 100 אחוז וגם לא הזיכרון ואפילו לא על חצי ובכל זאת הוא כזה נתקע.. אז מה גורם לכזה דבר? כאילו אם זה לא המעבד או הזיכרון תוקע את זה לכמה שניות אז מזה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tomerb1,

יש לי בעיה במחשב קצת ישן. הכונן מוגדר שיעלה ראשון, אני מכניס את הדיסק של הווינדוס והוא כאילו לא מזהה את הבוט. הדיסק תקין נבדק ב2 מחשבים אחרים [דיסק מקורי]. חבר שלי קנה כונן חדש מהניילונים התקין וגם לא עוזר. הארדיסק תקין הוא טוען את המערכת הישנה [רק שהיא לא עולה כמו שצריך]. מישהו יכול לכוון אותי לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן , אתמול הרכבתי במחשב את הכרטיס מסך החדש שהזמנתי שהוא " radeon r9 270x 4gb 256 bit gddr5" אך הfps במשחק לא עלה .. המשחק הוא לא כבד בכלל ( counter strike csgo) לפני שהרכבתי את הכרטיס החדש היה לי gt 630 עם אותו fps . עם זה עוזר : יש לי מעבד i5 750 2.6hz מישהו יכול לעזור לי ? למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Elite_Sniper,

קיבלתי היום את המעבד 1300 סלרון, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב ואני מקבל הודעה של: check your pc and signal cabel. ניסיתי לחבר מחדש את המעבד, בדקתי אם הכול מחובר, והכול בסדר. ניסיתי לאפס ביוס. הלוח אם : pcpartner, via apollo 133A (VT82c694x) Chipset. מה יכולה להיות הבעיה? אולי צריך לעשות עידכון ביוס? (למי שזה לא ברור, אני משתמש במחשב אחר)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. קניתי לפני יומיים מחשב חדש מTMS מחשב שאתם הרכבתם לי פה בפורום ויש מספר בעיות מאוד מוזרות איתו. 1. יוצא חום מהמארז באת מאמץ הכי קטן (לשחק CS GO) 2. הכרטיס מסך קורס כל איזה שעה ככה ורואים מסך לבן והסאונד נתקע 3. כל הזמן יש לי כמו שחור כזה לאיזה FRAME אחד במשחק מה אני אמור לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by airforce,

שלום רב, לאחרונה אני חווה הקפאות מסך בהם אני לא יכול להזיז את העכבר והתמונה לא זזה אבל הסאונד ממשיך להתנגן. הפעם הראשונה הייתה עם יוטיוב, אני צופה בקליפ ופתאום המחשב נתקע אך הסאונד נשאר. עשיתי ריסט והכל חזר לתפקד כרגיל אחרי תקופה קצרה, בצעתי שידרוג לiTunes אני לוחץ לפתוח אותו וזה קורה שוב אבל המחשב חזר לעצמו. והשאלה שלי היא מה גורם לו לכך? כל הדרייברים/עדכוני מערכת מעודכנים (כולל Bios). וזה המחשב : Intel Core i7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 970 4GB 1TB SSD Samsung Evo 840 1TB WD 750W ספק ומערכת קירור מים למעבד. Windows 8.1 pro האם פירמוט נזקק כאן? (הכל מתפקד כמו שצריך). תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by מאור ורבקה יכנוב,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב...המחשב שלי נתקע ברגע שאני מפעיל משחק קצת כבד לא משנה איזה משחק למשל: LOL Dying Light Middle Earth Shadow Of Mordor וכו' ואף פעם לא הייתה לי את התקלה הזאת אמרו לי להוריד תוכנה שנקראת Heaven Benchmark הורדתי אותה הפעלתי על Extreme וכעבור דקה המחשב שוב פעם נתקע אני לא יודע כבר מה לעשות אני מייואש כל המחשב עובד תקין הכל כולל הכל חוץ ממתי שאני נכנס למשחקים והמחשב שלי לא חלש למשחקים האלה כי שיחקתי בהם לפני 3 חודשים(כן הבעיה כבר קיימת אצלי משהו כמו 3 חודשים) לא היה לי זמן לבדוק את זה לעומק לא עשיתי כלום לכרטיס מסך ועברתי על וירוסים וניקיתי אבק ושום דבר לא עזר אז אני מבקש את עזרתכם תודה רבה ושיהיה שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by imac,

הוא אומר שיש BOOT ERROR 1962 ובדקתי שיש COMMAND.COM ושאר קבצי ההפעלה אבל הוא מבקש ממני כל הזמן את הדיסקט (דרך אגש התקנתי WIN95)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים