תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקנתי את windows xp ומשום מה הוא לא מגלה לי את כרטיס הסאונד בלסטר הוא לא רוצא לקבל שום דריור שאני מתקין לא כי הוא אומר לי שהוא לא מכיר שום כרטיס כזה במערכת וחברה בדקתי אם הוא יושב טוב ....אז הוא יושב טוב מאוד אז חברה מה הבעיה פו אני לא מבין זה לא קרה לי אף פעם ולמי שירצה לשאול אז ה----windows אווררגגייננללל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נתון: ספק כוח: Enermax 420W EG425P-VE Noisetaker 20/24Pin Power Supply http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_46&products_id=108&osCsid=193ea2632700ac4f459e3c649b24899b לוח א': DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לוח ב': ABIT IS-7E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 שאלה: מישהו אמר לי שהספק אמור להתחבר לשני הלוחות כל עוד הם לוחות של P4. שניהם לוחות של P4 אבל לדעתי הוא מתחבר רק ללוח DFI שבו יש 12 פין של חשמל בATX ולא כמו ב ABIT 8 (פין חשמל ב ATX). מי צודק? ולמה? כתובות אינטרנט נילוות: תמונ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד, מעפן אבל עדיין חשוב לי! עשיתי את הבלתי יאמן ופתחתי אותו... לגמרי... הוצאתי את הסוללה מלוח האם... וכלום! מה זה יכול להיות? מגיע למסך הזה... עם פס הסטאטוס של DELL, נתקע אחרי שמילא בערך רבע מהפס... בניגוד לתמונה,לא מגיע אפילו לאופציה של ללחוץ F2 לתפריט ה-BIOS. יש פתרון לכאלה דברים? או שהלוח אם (ואיתו המחשב) הלך קפוט? צריך תשובה דחוף! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי במחשב של אחותי בחדר כונן SATA מסדרת deskstar של HITACHI ושמתי לב שהכונן ממש מרעיש, יש לה גם כונן של SAMSUNG ואותו בקושי שומעים... רק את ה-deskstar של hitachi... חשבתי שאולי הכונן פגום אז עשיתי בדיקה עם התוכנה מאתר היצרן והתוכנה רושמת שאין בעיה בכלל... האם הכוננים של hitachi פשוט מרעישים? מה אפשר לעשות כדי להפחית את הרעש? (אל תגידו לי להחזיר כי זה בלתי אפשרי, קיבלנו את זה במתנה...) בכל זאת, חדר שינה... ???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב חדש שקניתי לפני איזה חודש וחצי בערך E7400 2.8 4GB RAM RADEON HD4830 בהתחלה הכל היה בסדר והבעיה איזה שבועיים - שלוש ככה. הבעיה קורה רק אחרי שימוש ממושך במחשב שזה יכול להיות 24 שעות מאז שהמחשב דולק ואפילו יותר וגם פחות. פשוט כל הדברים הגרפיים לא פועלים. משחקים שפעלו לפני 10 דקות כמו שצריך פתאום קורסים לפני שהם עולים וחלק מהם עם בעית DIRECTX שלא קשורה ולא נכונה ואפילו משחק אחד כתוב שיש בעיה להעביר לרזולוציה של 1280 . בנוסף גם הסרטים שאני מפעיל בנגן לא פועלים והנגן נתקע, ושהמצב גרוע אז אפילו להעתיק תמונה לצייר דרך הPRINT SCREEN אני מקבל שגיאה שאין מספיק זיכרון לבצע את הפעולה. עשיתי בדיקה לזכרונות דרך MEMTEST ולא מצא שום שגיאה בהם, לכ מסך לא מצאתי ת…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, היום פעם ראשון זה התחיל, שיחקתי לי בBFH ופתאום המחשב נתקע והמסך התחיל להתחרבש בצבעים, אחרי הצבעים בא לי את המסך הכחול הזה וגם הוא היה מחורבש עם צבע שחור ואז המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה היה חד פעמי, אחרי כמה שעות זה שוב פעם קרה, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, ואז בדיוק 2 דקות אחרי שהדלקתי מחדש זה עוד פעם קרה. נתתי לו לנוח שעה ומשהו ועכשיו הוא עובד בסדר, אבל אני בטוח שזה יקרה עוד הפעם. אשמח לעזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מציג כול 3 ימים בערך הודעת שגיאה כחולה,צירפתי תמונה וקוד של השגיאה,אשמח לקבל עזרה. בנתיים עשיתי וידוי ובדקתי את הכרטיס מסך,את החום של המחשב את החום של המעבד,יצא תקין,וגם פרמטתי את המחשב. אם ספק כוח חלש,גם יכול לגרום לתצוגת מסך כחול? קוד השגיאה: קוד שגיאה 1000000a, פרמטר1 000084b4, פרמטר2 0000001c, פרמטר3 00000000, פרמטר4 804e5df1. תודה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2009 בשעה 16:56:36 המסך הכול[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הפעלתי את המחשב מחדש וקיבלתי הודעה שקובץ מסוים לא נמצא, בחיפוש בגוגל נמצא שזה כנראה וירוס. התוכנה Malwarebytes Anti-Malware מצאה אותו והסירה אותו אבל עדיין הגדג'טים בצד מופיעים מוזר (מצורפת תמונה) מישהו נתקל בזה? יודע איך לסדר את זה? תודה! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העברתי את רמת החשמל של הספק מ230w ל115w. אז היה הבזק של אור בתוך הספק והמחשב אחר כך לא נדלק. האם כל המחשב נשרף או רק הספק?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליקה את המחשב נשמעים צפצופים חוזרים ונשנים והמחשב לא עולה. מה זה יכול להיות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הרצתי את שורת הפקודה: powercfg /devicequery wake_armed בחלון cmd. .כדי לברר,מה מפריע למחשב שלי,להיכנס למצב שינה .בקובץ המצורף,מופיעה התשובה לכך:3 סיבות = עכבר+מקלדת+חיבור רשת ?איך מתקנים זאת כדי,שהמחשב יוכל להיכנס למצב שינה .המקלדת והעכבר שלי - לא אלחוטיים תודה רבה מאוד מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מוגן עם סיסמא ופתאום כשאני מעלה אותו הוא לא קורא לי את הסיסמא ולכן אי אפשר להיכנס. כיצד יש דרך לעקוף ולפרוץ את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני די בטוח שזה המקום המתאים להעלאת הנושא ואם לא סליחה למנהלים. אז ככה מפרט המחשב: gigabyte ga-p55-ud6-לוח אם. GTX 650TI-כרטיס מסך. 4GB DDR3 1600MHZ-זכרון. I5 750 2.67GZH-מעבד. מערכת חלונות 7 64ביט. תמונת המשחק קופאת לאחר כמה דקות משחק כולל קפיאה על צליל,אין אפשרות לעשות דבר חוץ מלחיצה על כפתור ריסטארט. האם מישהו פעם תקל בבעיות מהסוג הזה? חיפשתי בגוגל אבל מהמלצות הפתרונות שנכתבו שום דבר לא עבד. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם קניתי שלשום משחק FM15 שזה משחק שאין בו בכלל דרישות גבוהות של תוכנה וכו באתי להתקין אותו ונתקלתי בתקלה שבה המחשב נכבה מיד בעת הטעינה שלו ואין לי אפשרות להתקין את המשחק. לשם הבנה נוספת הדיסק אמיתי ולא חיקוי וגם המשחק של שנה שעברה עולה אצלי מעולה וזה אותו הדרישות. אם זה עוזר הוינדוס שלי לא חוקי אבל למרות הכול המשחק של שנה שעברה עולה ושל השנה לא אז נראה לי אין קשר. צילמתי את השגיאה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב מחודש של דל E5410 i5, לאחר כמה חודשים (כבר אין אחריות) המטען הפסיק להטעין את המחשב, המחשב נכבה לחלוטין, ניסיתי בטריה אחרת מטען אחר וכלום לא עזר. הלכתי לטכנאי הוא אמר לי שככל הנראה הלך הלוח אם. רציתי להזמין בעצמי חדש ולחסוך עלויות, ואיך שזה נראה יש שתי סוגים ואני לא יודע מה מתאים לשלי: ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5410-Socket-G1-Laptop-Motherboard-P-N-D1VN4-/141437767344?pt=Motherboards&hash=item20ee590eb0 ואת זה: http://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5410-Intel-Motherboard-59DMW-48-4GN01-011-/131321491754?pt=Motherboards&hash=item1e935ef12a#viTabs_0 שניהם במחירים סבירים משומשים. אשמח מאוד אם משהו יוכל להסביר לי איך בודקים התאמה.…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותר לי לראות סדרות בעבודה אבל אני לא יכול לכבות את התאורה בחדר בו אני נמצא. הרבה מהסדרות מכילות סצנות חשוכות מה שגורם למסך להראות כמראה ובכללי הורס את החוויה. יש לכם אולי רעיונות למה אני יכול לעשות לגבי זה? נגיד יש איזה ציפוי למסך שאני יכול לשים או משהו בסגנון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד שאפשר לראות את המפרט בצד <------------------------------------------- קיצר, שקניתי אותו אז הבטריה החזירה לתקופה ממש ארוכה (4 - 4 וחצי שעות). עכשיו בMANUAL שלו רשום שפעם בחודש יש לרוקן את הבטריה ולמלאה עד הסוף מחדש, המחשב היה אצל אחי הגדול למשך תקופה של חצי שנה לערך שבה הוא לא עקב אחרי הוראה זו. נכון לעכשיו הבטריה מספיקה לשעה וגם זה בקושי. התקשרתי לפני חודש לחברה שממנה קניתי את המחשב,אמרתי להם את זה, והטכנאי שם אמר לי, שיש מן כרטיס חכם שלומד את אופי השימוש במחשב ולפי זה מתאים את אורך חיי הבטריה, (מוזר), עכשיו שאלתי אותו מה לעשות, הוא אמר לי לרוקן כמה פעמים את הבטריה עד הסוף ואז למלא עד הסוף וזה היסתדר, וכידוע זה לא היסתדר. הוא גם אמר שבמחשב מהמודל שלי אי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שנפתחו לי 2 תוכנות NERO הצורב הפסיק לקרא לי דיסקים אחרי עשרות ריסטרטים ...הסרת NERO...החלפה של תוכנת צריבה... פתיחה של הצורב וניקויו - כלום לא עזר יש הצעות אחרות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טכנולוגיות מיחשוב בע"מ... http://www.eim.co.il באתר שלהם לא רשום.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב ההודעה הזו צורחת ברקע "system failed CPU test"-מה לא בסדר? פרטים: ASUS P4C800 DELUX P 4 2.8GHX 800FSB WINXP PRO 1GB RAM יש לי מארז של:thermaltake 3 עם 7 מאווררים וספק כוח של 400WATTS כאשר שמתי את ה-p4 2.8 533MHZ הלוח עבד. החלפתי מעבד(p4 2.8 800mhz) לחדש וכאשר הכנסתי אותו שוב אותו הדבר. החלפתי גם בין ספקי הכוח מ-400 ל-500 ועדיין אותה הודעת שגיאה. החלפתי בין כרטיסי מסך-אותה הודעה. החלפתי בין הזיכרונות- ואותה הודעה. לא עשיתי כלל oc. מישהו יוכל לעזור? הצילו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות בפעם האחרונה ששלחתי את המחשב שלי לתיקון הוא היה במעבדה שלהם במשך 3 שבועות וחזר רק היום בערב. כששלחתי את המחשב בפעמים הראשונות כל פעם הם החזירו לי וטענו שאין שום בעיה. הבעיה קודם כל היא שהמחשב במשחקים כבדים מאוד כדוג' באטלפילד 2 עובד חלק אין קירטוע אחד ופתאום אחרי 10-20 דק' הוא פשוט נתקע ומאלץ אותי לעשות ריסט. בסוף אחרי 8 פעמים שאבא שלי נסע אליהם (וכל נסיעה זה 50 דק' לכל כיוון וממש כבר לא נעים לי!!!) הם החליטו לעשות בדיקה נרחבת למחשב ולראות אם אכן יש חלקים פגומים. הם בצעו סריקה וכל מה שנראה להם חשוד הם פשוט החליפו לי אותו. להלן התיקונים שהם עשו: 1)לפני כמה זמן למשל שדרגתי את המחשב ל-1024 MB עם 400ddr. אני יצאתי מתוך נקודת הנחה שהגורם לבעיה היא …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הוינאמפ מופיע הודעת שגיאה BAD DIRECTSOUND DRIVER משהו כזה חיפשתי בגוגל לא מצאתי פתרונות מועילים מה שניסתי לעשות זה להסיר את כל הדריברים של הכרטיס קול (מסתבר שיש שם מלא ) והפעלתי מחדש כמה פעמיים עד שזה יעדכן את הכל.. ועדין אותה הבעיה בדקתי בלוח הבקרה ובsound and audio devices ושם הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול למרות שבמנהל ההתקנים הוא מזהה תקין.. אני יודע שהיתה לי פעם תבעיה הזאת שמעתי על זה שזה איזה וירוס מוזר בדקתי וירוסים בכל מיקרה אין.. לא בא לי על פירמוט מערכת ההפעלה .. ואין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי הייתי בטוח שיש לי live מסתבר שלא לפי everst יש לי Device Description Type Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor PCI שלו לא מצאתי דריבר מקורי windows x…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן מטרידה אותי השאלה מדוע הסאונד על מקסימום בוינדוס 7 אבל אף פעם הבאר הירוק לא מגיע עד למעלה אלא עד החצי. יש לי את המחשב שלי כבר 4 שנים, אני משתמש בכרטיס קול של הלוח ASUS P5Q DELUXE ודרייברים של וינדוס 7. תמיד השמע היה נשמע לי נמוך אבל אף פעם לא עשיתי דבר כדי לפתור את זה. לאחרונה, התופעה החלה ממש לעצבן אותי ואני מוצא את עצמי מכוון את הרמקולים (פשוטים, אבל טובים מבית לוג'יטק) כמעט על הכי גבוהה כדי שאשמע משהו. לאחר שיטוט בגוגל הבנתי ששוה להתקין את הדרייברים המקוריים של לוח האם כדי "להנות" מחוויה מושלמת. כך עשיתי והתקנתי דרייבר SOUNDMAX המתאים ללוח. אין כל שיפור בסאונד והוא עדיין נמוך. יש למישהו כיוון בנושא? צריכים עוד פרטים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס XP וכעת אני רוצה להתקין ויסטה. הגדרתי בביוס שהסלוט הראשון בboot יהיה שייך לcd-rom ושמרתי, למרות זאת, הוא כותב שהוא עושה בוט של הדיסק לשניה (לא ממתין),וממשיך למערכת כרגיל... ד"א הדיסק הוא דיסק מקורי של ויסטה ובהגדרות של הboot ההרד דיסק נמצא ראשון למרות שהגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון. תודה מראש ;D
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-