עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by law89,

היי כשאני לוחץ על המקלדת על delete, ישר נמחק לי הקובץ בלי שקופצת הודעה שאני צריך לאשר את המחיקה. מישהו יודע איך מחזירים את האופציה שאני צריך לאשר?

2. הייי לכולם .. יש לי בעיה ... כל פעם שאני משחק במשחק לא משנה איזה אחרי כמה שניות יש רעש של סירנה מהמחשב... יש לציין כי כל החלקים לא מתחממים (ז"א הטמפרטורות נמוכות יחסית) ......... אשמח לקבל עזרה... המפרט הוא... p4 2.6C Abit IC7 MAX3 Tyan R9600PRO WINXP יש לציין כי גם אם OC ובלי המחשב עדיין מצפצף

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי. יש לי HD4850,בזמן האחרון יש לי סוג של ארכיפקטים,נגיד שאני רואה סרטון ביוטיוב זה לא מראה את הוידאו זה מראה לי מסך ירוק וזהו. כאילו שהלך לי הכ.מ או משהו כזה,נגיד שאני פותח את הפיפא לדוגמא,זה מראה לי ריבועים ירוקים כאלה(זה ארכיפקטים לא?),מה הבעיה פה אז? פרמוט מחשב יכול לעזור? יכול להיות גם שזה בגלל מחסור בזכרון RAM?,יש לי כרגע 2 ואני על ווינדוס 7. טמפ' מGPU-Z אני לא יודע אם הבעיה היא בזה,אני זוכר באותה תקופה שרק יצאה סדרת 48XX היו כאלה שזה היה להם על 90 מעלות במנוחה,מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן חברה', לפני כשנה רכשתי מחשב חדש עם זכרון גדול (8 ג'יגה), לוח אם איכותי, מעבד i5 וכמובן 2 כרטיסי מסך של ATI מחוברים יחדיו ב CrossFire מדגם 9850 כמעט מהיום הראשון היו לי בעיות עם המחשב - לפעמים כשאני משתמש בתוכנות גרפיות כמו צפייה בסרטון פלאש, עריכת שלב משחק ב CryENGINE3 או משחקים שונים המסך מוחשך לי אבל המחשב ממשיך לעבוד. לא משנה מה אני עושה המסך נשאר כבוי והבעיה נפתרת רק בעת כיבוי המחשב מחדש. אני דואג תמיד לעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך ואת הוינדוס. בדקתי שוב את החיבורים של כרטיסי המסך ואת ההגדרות של הקרוספייר ואני לא מצליח למצוא בעיות. יש למישהו נסיון עם הבעיה הזו או יודע איך פותרים אותה? אולי זו בעיה של קירור (כי הכרטיס מסך מתחמם כשהוא צריך להתמודד עם משחקים כבדי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע בפעולות הפשוטות כמו גלישה באינטרנט (תוך כדי גלישה, פתיחת חלון חדש ועוד). בדר"כ סגירת הדפדפן (FF 3.6.3) דרך מנהל המשימות פותרת את זה, אבל לאחרונה המחשב ממש נתקע כך שאני יכול רק לעשות ריסט למחשב. זה קורה גם שאני משחק במשחק האהוב עלי FOOTBALL MANAGER 2010. גם שם המשחק לפעמים נתקע וכמו בפיירפוקס, בהתחלה סגרתי ע"י מנהל המשימות בהמשך רק ריסט עזר. עדכנתי את הוינדוס (ויסטה 64) ואת הכ.מסך, סרקתי לספייר וור ו- וירוסים במצב בטוח. המחשב שלי בן שנתיים, לא צעיר אבל גם לא קשישא (QUAD 6600, GEFORCE 9800GTXM, 4GB RAM) יש עצות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yairggg,

אהלן, זה לא כ"כ תמיכה אבך בכל זאת מאמין שאנשים פה יוכלו לעזור לי יש לי לפטופ עם ווינדוס 10 אותו אני מחבר לטלוויזיה דרך המגבר ו-HDMI. השאלה שלי היא כזו - האם יש דרך לגרום לווינדוס להפוך לידידותי יותר כשאני עובר לטלוויזיה? הרזולוציה לא מתאימה בדיוק בין המסכים, השוליים נחתכים טיפה (שולי אמנם אבל קצת מציק) וקשה להתמצא עם עכבר ומקלדת מרחוק כי הפונט של הווינדוס קטן ובכלל לא נוח לתפעל את הווינדוס מרחוק. יש איזו דרך להפוך את הווינדוס לסוג של KODI שיהיה נוח יותר לתפעל את המחשב בזמן שהמחשב מחובר לטלוויזיה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Makaveli_iL,

אהלן. המחשב שלי לאחרונה חווה תקלת USB שלא נתקלתי בה מעולם. כל עכבר USB שאני מחבר למחשב, פועל למשך 10 שניות בערך..ומיד אחר כך מפסיק לפעול - פשוט קופא. ניסיתי כמה וכמה עכברים, וכולם קופאים אחרי כמה שניות של חיבור.. אין לי מושג מה לעשות אבל אני פשוט עובד כרגע בלי עכבר ומקש ה-TAB הוא מה שמציל אותי. אני מוכרח לקבל את עזרתכם! בתודה, אופיר.

8. קבצים פשוטים שהורדתי פעם, הווינדוס אומר לי שהם בשימוש של תוכנה אחרת. מה אני יכול לעשות? (אתמול לדוגמה היה לי 2 GB והים אחרי שהורדתי משהו בגודל של 500 mB יש לי 500 MB פנויים)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by efi1988,

efi1988חבר מתחיל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, לפני כשנה המחשב שלי חדל לפעול, כשחיברתי את ההארד דיסק למחשב אחר הוא לא זיהה לי אותו, גם כשקניתי מתאם שמתחבר בין ההארד דיסק (IDE) לחיבור USB, המחשב לא הצליח לזהות את ההארד דיסק, וניסיתי לבדוק זאת על מספר מחשבים. החלפתי את הבקר וגם זה לא עזר, לבסוף מה שנעשה הוא שניסינו להעביר את הדיסק המגנטי להארד דיסק אחר מאותו דגם, ומה שקרה הוא שהדיסק המגנטי נשרט. לקחתי את ההארד דיסק לחברת טיק טק שמתמחה בשחזור הארד דיסקים פגומים, והם אמרו שלא ניתן לשחזר את ההארד דיסק בגלל השריטות שיש על הדיסק המגנטי. האם בכל זאת ישנה דרך כן לשחזר את המידע שיש על גבי ההארד דיסק- על ההארד דיסק ישנו מידע רב שחשוב לי ושלצערי הרב לא גיביתי. אני מאוד אשמח לקבל ייעוץ בעניין, תודה רבה, אור.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by marco789,

האים ssd זה יכול לעבוד על לוח ex58ud4 האים יהיה boot באפשרות העלאה אשמח להתיחסותכם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by FatherBoard,

יש לי סורק של GENIUS מדגם VIVID PRO II אחלה סורק! הבעיה היא שלא השתמשתי בו איזה חודש, ועכשיו כשסוף-סוף ניסיתי להשתמש בו אז העינית פשוט נתקעה באמצע הסריקה וחזרה אחורה, כך שזה סרק לי רק רבע קטע. (בפריוויו) בסריקה עצמה, זה לא סורק כלום אלא רק מראה ריבוע שחור במקום המסמך שניסיתי לסרוק! ניסיתי כבר הכל - לנתק מהחשמל, לעדכן דריברים, לבדוק בהגדרות הסורק - ניסיתי פשוט הכל!!! מה לעשות עכשיו?! יש לי עבודה ממש דחופה שאני צריך להגיש, והסורק החליט להתחרפן! מזל נאכס! :'(

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Buffer,

הבעיה התחילה מזמן כל פעם שאני נכנס למשחק המחשב מתכבה, בעבר נתנו לי מדריך לבדוק קבצים LOG וכאלה והתברר שאלה הדרייברים של הכרטיס מסך שעושים בעיות, התקנתי מחדש וזה פתר את הבעיה. הבעיה עכשיו היא שזה חוזר על עצמו וכל הזמן זה קורה וצריך להתקין מחדש את הדרייברים. זה ממש סיוט אפשר לעשות משהו בנושא? המפרט הוא כמו שמפורט בפרטים. תודה =]

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tzahi97531,

שלום לכולם כאשר אני רוצה להדליק את המחשב המחשב נדלק ( תאורת הכפתור, מאווררים) אך אין את הצפצוף הראשוני ואין תמונה על צג המחשב כאשר אני מבצע אתחול מחשב בעזרת כפתור ה RESET הכל עובד באופן תקין לחלוטין ניסיתי להוציא את הסוללה שעל הלוח אם ולהחזירה אבל הבעיה עדיין לא נפתרה כמובן המחשב חדש בן חצי שנה ובאחריות מה כדי לעשות ולפי דעתכם מה הבעיה תודה רבה

15. Started by Decktor,

שלום לכולם המחשב של אמא שלי פיתח בעיה מוזרה המסך התחיל להפוך לכחול בצורה מוגזמת לגמרי הייתי בטוח שזה המסך (זה המסך שקניתי יחד עם ה SX 20 Mhz 386 שקנו לי ליום הולדת 12) אז החלפתי אותו למסך 17" מהמחשב השני שלי הכל עבד פרפקט כמה חודשים עד עכשיו שפתאום הכל נהיה צהוב בצורה מוגזמת מה שכן לפני שבוע שמתי את המסך הישן על מחשב אחר והוא עובד מעולה בקיצור יש לנו Celeron 300A עAti 3D Rage Pro (atir3) o (מישהוא יכול לאמר לי מה זה ה ATIR) שכנראה הכרטיס מסך שלו הלך מה שרציתי זה לוודא שזה לא יכול להיות משהו אחר כדי לא להוציא סתם ככה כסף על כרטיס מסך חדש ואז לגלות שזה לא הבעייה תודה מראש דקטור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אז ככה יש לי בעיה ממש חמורה וזה הולך ככה המחשב נתקע עכשיו כל כמה שעות יכול ליהיות גם אחרי 5 דקות פעולה אבל שאני לוחץ על הכפתור של הPOWER הוא מתכבה כמו שצריך פתאום הוא לא תקוע הכל רץ ואז הוא מתחבא כיבוי "מבוקר" הוא יוצא מהתוכניות נקי והכל כאילו שלפני דקה הוא לא היה תקוע!! ועד בעיה לפעמים כשאני לוחץ במקלדת על הSHORTCUT זה עושה לי ריסט האם זה יכול ליהיות קשור לכבלים?? :AR15:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by androidon,

שלום לכולם, בעקבות חוסר מקום משווע בכונן C רציתי לאחד את כונן D (הוירטואלי) אליו. העברתי את כל תכולתו לכונן חיצוני ומחקתי אותה. העניין הוא שכשאני נכנס לכונן D רשום תיקייה זו ריקה, אך כשאני לוחץ על 'מאפיינים' של כונן D הוא מראה שיש 4 GB בשימוש. איך זה ייתכן???( כמובן שוודאתי שאני יוכל לראות קבצים מוסתרים) אני פשוט חושש שיש שם משהו שיגרום נזק לפעילות המחשב אם אפרמט את הכונן. כמו כן כשאני נכנס לניהול דיסק, ורוצה למחוק את מחיצה D, האפשרות מחיקת אמצעי אחסון לא מוארת - לא ניתן לבחור בה. מה ניתן לעשות? כיצד אני יודע מהם ה4 ג'יגה האלה שלא נמחקים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מפרט מחשב מעבד q8300 קירור רגיל זיכרון 4 ג'יגה קינגסטון לוח אם גיגהבייט ga-ep43 כרטיס מסך gefprce 9800gt קירור רגיל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי disk on key של sandisk בנפח 16gb עכשיו לפני כמה ימים העברתי קובץ הוא עבר אבל הסמל שלו היה של קיצור דרך (ואני רק העתקתי את הקובץ ) וכאשר אני בא למחוק קבצים זנ לא נותן לי,מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SHAY951,

המחשב שלי נתקע אך ורק במשחק המסוים הזה (לאחר זמן מסוים). הוא לא מגיב וחייבים לעשות ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? דרייברים של הכרטיס מסך? לחבר שלי יש אתו מחשב כמו שלי וזה לא עושה לו שום בעיה.....הדרייבר של הכרטיס מסך הכי מעודכן שיש...אין לי מושג למה זה....

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, 9 מחשב נייד של לנובו נקנה לפני כשבועיים. במרבית המקרים כשצופים בוידאו אונליין (יוטיוב,YNET וכד') במסך מלא גם במחשב וגם בטלויזיה המחוברת בכבל HDMI המחשב יוצא למסך הכניסה של WINDOWS והתצוגה בטלויזיה מתנתקת. כאשר זה קורה אי אפשר להכנס לnvidia control panel ומקבלים הודעת שגיאה (מצורפת). לאחר ריסוט הבעיה נפתרת עד הפעם הבאה. ניסתי לעדכן לדרייבר הכי חדש אך לא עזר. מערכת ההפעלה הינה WINDOWS 10 כרטיס המסך הינו geforce 920mx רעיונות? או בעיית חומרה ולשלוח לאחריות?

22. Started by IMT,

שלום אני חדש בפורום, אז אם השאלה לא שייכת, או ששואלים אותה בלי סוף, סליחה מראש. אני צריך עזרה בזיהוי לוח האם שלי הוספתי תמונה עם כל המידע שהצלחתי להשיג על הלוח אם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מעוניינת להחליף את מקש הפייג' דאון למקש השמאלי מעל הטאב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ^HocK^,

כאשר אני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows protection Error.מה זה אומר? או שלפעמים זה מציג לי את ההודעה הבאה: Error - Himen.SYS has detected unreliable XMS memory at address 02000002 XMS driver not installed שמישהו פליז יסביר לי למה זה לא עולה? והאם זה יכול להיות שהלוח אם שלי נדפק?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. החשב נייח ומחובר עם ספק כח ניסיתי כל מיני שקעים עם ובלי כבלי מאריכים ... תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים