תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אז לפעמים המחשב נדלק כרגיל, ולפעמים כל המאווררים מתחילים להסתובב.... אבל אני לא מקבל תמונה על המסך... מה יכול להיות דפוק?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר ביצוע פעולת "ניקוי דיסק" בכונן של מערכת ההפעלה "כונן C" מופיע לי שיש לי 330 MB של קצבי DUMP . ניסיתי מספר פעמים למחוק אותם ע"י סימון V בניקוי דיסק אך ללא הצלחה. איך אני יכול לדעת מה בדיוק הקבצים האלה ומה הם מכילים ואם אין לי צורך בהם איך אני מוחק אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אסוס עם מטען תקול (בעיית מגעים כלשהי). אני רוצה להזמין מטען חלופי מחו"ל. עד שהוא יגיע יש לי מטען שמתאים מבחינת החיבור. שני המטענים הם 19V אבל החלופי הוא 3.42A במקום 4.74A במקורי. האם אפשר להשתמש בחלופי הזה? תודה נמרוד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ראשית כל תודה רבה רבה למי שיעזור. הזמנתי מיקרופון מדגם BM800 אך כשניסיתי לחבר אותו בכל כניסה אפשרית במחשב שלי(נייח) זה זוהה אך לא הקליט ורק השמיע רעש רקע אחיד. כשחיברתי למחשב נייד של חבר שהוא ישן יותר מהמחשב שלי זה עבד מצוין ושמעו אותו טוב. איך אני יכול לעשות שגם אצלי זה יעבוד כמו שצריך? תודה רבה רבה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מותקן ניסיתי לעבוד מול העזרות הקימות אך בכל זאת אין שינוי ושום צליל לא נשמע כי אני לא מצליח לגרום לכך שבברירת המחדל יהיה איזה שהוא התקן תודה לעזרה מראש עודד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני במחשב של חבר שלי ויש לו סטיק של 256 שמזוהה כ128 יש איזה דרך לסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה.. הייתה לי בעייה במחשב: כאשר הפעלתי אותו, הוא שאל האם להעלות ווינדווס רגיל/ safe mod, במסך השחור הזה... לא משנה איזו אפשרות בחרתי, הוא עשה ריסטרט וחזר לאותו מצב, כאילו לופ אין-סופי... עכשיו, אני רוצה לפרמט את המחשב ולמכור אותו, אז חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר והעברתי את כל המידע שהייתי צריך. חיברתי את הכונן הקשיח למחשב בחזרה, ועכשיו עולה לי המסך ההתחלתי (ממנו אפשר להיכנס לBIOS) אבל גם כאן- לא משנה מה אני עושה, המכשב כאילו נכבה- מסך שחור, אבל המאווררים והכול ממשיכים לעבוד! ניסיתי לאפס את ביוס, להוציא את הבטריה, וזה לא עוזר! עריכה: שחכתי לומר שהוא רושם לי: CMOS checksum error - default loaded מה לעשות??
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע מהי: המחשב קצת מקרטע לי, והסאונד שאני שומע ממנו נשמע כמו דיסק שרוט: כל הזמן קופץ כזה... כאילו יש לדיסק שריטה או משהו! אני בדקתי ואין לי בעיה במעבד - עשיתי לו בדיקה בשבוע שעבר! מפרט המחשב שלי: inel quad 9400 2.66 asus p5q realtek hd audio 320 gb w.d ספק כוח 500W geforce 9800gt 2+2=4 gb kingston 800hetz מערכת הפעלה: xp pro sp3 אז מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה. הראש כל הזמן נישאר באמצע המדפסת כאילו אין את מחסנית הדיו, והמדפסת לא מגיבה לשליחות של הדפסה. אם אני מחבה ואז שוב מדליק אז זה יחזור לאמצע שוב, מכלי הדיו מלאים. מישהו יכול לעזור? או שמישהו יודע אולי יש איזה כפתור איפוס או משהו כזה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כשהמחשב מחובר לחשמל זה הסטטוס שמופיע כשהסוללה מלאה. האם הכוונה שהמטען מפסיק להטעין את הסוללה והמחשב פועל על חשמל בלבד או שהסוללה עדיין מקבלת חשמל? השאלה נובעת מכיוון שהסטטוס לא יורד מ100 אחוז כל עוד המחשב מחובר לחשמל. אם היא עדיין בהטענה, אין זה מקצר את חיה? איך אפשר לשנות את זה? ידוע לי שבחלק מהמחשבים רשום 100% plugged in, not charging מה שנשמע עדיף. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אתמול הוספתי עוד כונן SSD של CURCIAL מדגם M4 בנפח 64GB לאותו האחד הקיים אצלי חברתי אותו לפורט SATA3 6GB/S כמו קודמו והגדרתי בביוס של הלוח של GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 XHD ו RAID במקום ACHI/IDE המערכת הפעלה עולה לי ממש לאט בזמן ה LOGON מישהו יודע מה התקלה ואיפה זה קשור אולי לביוס או משהו ד"א התקנתי את WIN7X64 ULTIMATE מחדש [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא בטוח שיש קשר בין הדברים, אבל מכיוון שהם קרו מזה אחר זה, נדלקת מנורה אדומה : מעבד +AMD Athlon XP 2500, פירקתי מעלי את גוף הקירור (צלעות קירור), ניקיתי אבק שהצטבר, שטפתי, ייבשתי והרכבתי שוב. חלונות עולה, ** המעבד מפגין טמפרטורות רגילות ** לאחר לחלונות עולה, לחר מספר שניות המחשב נכבה. הדלקתי שוב, הפע הוא לא נכבה, אבל כאשר הפעלתי את האטולוק, נכבה. הדלקתי שוב, הפעם לא הפעלתי שום תוכנה, למשך 15 דקות, לא קרה כלום, העלתי נרו - צרבתי, הכל תקין, במשך כל הזמן אני מנטר את הטמפרטורה - הכל תקין ורגיל. לאחר חצי שעה של עבודה (טמפרטורה תקינה כל הזמן), הפעלתי עדכון מהאינטרנט של האנטיוירוס (AVAST) - המחשב נכבה. מפעיל שוב, עובד תקין - מחשב התקן USB חיצוני - המחשב נכבה. כלומר, אין בעיית טמ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח! :> לחבר שלי יש בעייה קטנטנה - הוא התקין Winxp HomeEdition בכונן C ו - Winxp Pro בכונן די. המחשב בוחר להפעיל אוטו' את אקספי הום. איך אפשר לגדיר למחשב שיפעיל את Pro ? נ.ב אני לא ממש בטוח שקיים DualBoot בין HE ל Pro .....חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי... תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האים ssd זה יכול לעבוד על לוח ex58ud4 האים יהיה boot באפשרות העלאה אשמח להתיחסותכם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול הגיע אליי המחשב החדש שהזמנתי, אבל כבר יש לי בעיה! המחשב עובד בצורה מאוד טובה, אך כשאני מפעיל משחק מסוים (גרפיקת תלת-מימד) המסך הופך לשחור לאחר חצי דקה-דקה. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש מספר פעמים, וזה לא עזר. (כל פעם שאני מפעיל את המשחק זה קורה מחדש) יכול להיות שהבעיה היא עם התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך... שם הכרטיס: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני לא בטוח שהבעיה היא בכרטיס, וגם יכול להיות שהבעיה היא במקום אחר. אני מקווה מאוד שתעזרו לי. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, לא מצעתי עדכון ללוח שלי , יכולים לעזור ? הנה הפרטים של הלקוח: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : MSI Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 Unique ID : 00000000-00000000-00000000-00000000 System Chassis Manufacturer : Uknown Chassis Manufacture Case Type : Desktop Can be locked : No Version : Version 1.00 Serial Number : 123456890 Asset Tag : 0123ABC System Mainboard Manufacturer : MSI MP Support : No Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 BIOS ID : 62-1015-009999-00101111-040201-SiS645 Memory Controller Error Detection Method : 32-bit ECC Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 1-…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שניתן לקטלג את זה בתור בעיית חומרה.. אחרת תמיד אפשרת להעביר לציוד היקפי למרות שכאן אני חושב שאמצא מענה טוב יותר. ניסיתי לחבר את המיקרופון למחשב שלי לאחר שהיה מחובר למחשב אחר, ועבד (אצלי - לא). ניסיתי לשחק עם ההגדרות בקונטרול פאנל -> צלילים והתקני שמע, וידאתי שהכל שם לא מסומן בתור MUTE ושהווליום מקס' בכל ההגדרות ועדיין המיקרופון לא מקליט ולא משמיע. וידאתי שהוא מחובר למקום הנכון המיקרופון הוא silver line xt-mm201 אפשר עזרה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני זמן מה שמתי לב כי המחשב שלי עובד ממש ממש לאט ואז הבני כי סביר להניח שקרה משהוא אז הורדתי את ה zonealram והיא מדווחת כל פעם כי היא חסמה משתמשים שניסו להתחבר מה לעשות נורטון לא עובד לי בסירקות וכל 10 שניות אני מקבל התרעה על נסיון התחברות\פריצה!!!!!!!!!11
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש (בחלקים) הרכבתי אותו (לא המחשב הראשון שאני מרכיב) והוא לא נדלק. כשאני אומר לא נדלק זה פשוט שום דבר לא קורה. (גם המאווררים לא מסתובבים, אף אחד מהם) חשבתי אולי הבעיה בספק אבל יש לי מכשיר שבודק ספקי כח של אנטק והוא מראה שהספק תקין לגמרי. חשבתי אולי יש איזה בעיה מפגרת במפסק של ההפעלה אבל ניסיתי גם לחבר את המפסק השני (של הריסט) וזה לא עזר ואפילו ניסיתי לקצר בעצמי עם מוליך בין הפינים הרלוונטים אך ללא הועיל. החלקים נקנו מ- KSP ואני שוקל לתת להם אותו לתיקון. אני פשוט לא יודע איזה חלקים להביא להם? אם יש לכם רעיונות או הצעות מה לעשות בין אם משהו שאני יכול לעשות בעצמי או הצעות איזה חלק יכול לגרום לתופעה אשמח לשמוע. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי מסך חדש שיש לו 2 חיבורי hdmi ויש לי טלויזיה שמחוברת עם hdmi בכרטיס מסך שלי יש display port dvi ו hdmi אחד כשקניתי את המסך הסברתי למוכר והוא מכר לי כבל hdmi to display port וזה לא עובד לא במסך ולא בטלויזיה איזה מתאם אני צריך כדי לחבר את הטלויזיה לdvi d או לdp? הזמנתי באייבי מתאם hdmi female to dvi male האם זה יעבור? תודה מראש אנשי Hwzone
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מקלדת של microsoft wirless keyboard 3000 v2 וכל פעם שאני משחק במשחקים או רושם באינטרנט(כמו עכשיו) המקלדת מגיבה בדיליי כאילו אני לוחץ ואחרי שניה היא רושמת. וזה במקרה הטוב במקרה הרע שהוא קורה יותר היא לא מגיבה בכלל כיאלו אין לה בטריות ניסיתי להחליף בטריות להתקין דרייברים וזה לא עזר מה אפשר לעשות?? נ.ב העכבר שבה איתה עובד מצויין
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אתמול אני פתאום נכנס למחשב והוא מראה שגיאה כזו DISK BOOT FAILURE .INSRET SYSTEM DISK AND PRESS ENTER בש לא מבין אך פתאום המחשב נדפק והכי מצחיק שאין לי אפשרות להיכנס לסיפ מוד שאני מפעיל את המחשב יש לי רק את האפשריות האלו: DEL-BIOS XPRESS RECOVERY -F9 FOR BOOT NEUN -F12 לא מבין את זה יאללה בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לחבר (שהרכבתי לו את המחשב לפני כשנתיים) ישנו המפרט הבא: Core i7-4790K 16GB RAM GeForce GTX 780 Win 8.1 לוח - לא העביר לי את הדגם, אשאל מחר ספק - כנ"ל, אך משהו איכותי וחזק לאחרונה התגברו מקרים בהם המחשב זורק מסך כחול או מרסט. זה קורה כמעט תמיד בתוך משחק - הוא לא משתמש במחשב לצרכים אחרים כמעט בכלל. הייתה תופעה של טמפ' גבוהות יחסית. התקנו מאווררים להוצאת אוויר החוצה (בתקרה של המארז) ובנוסף בוצע איפוס של הביוס. הטמפ' ירדו וכעת, להבנתי, הן תקינות. עם זאת חוסר היציבות ממשיך. הרצתי איתו Prime95 למשך כרבע שעה והיה תקין. אני מודע לכך שבדיקה "מלאה" דורשת זמן רב יותר, אך לפעמים המחשב מרסט ממשחק גם אחרי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני משחק הרבה משחקי FPS ברשת בעיקר MOHAA ו COD מדי פעם באמצע המשחק התמונה קופאת והסאונד נפסק , והמחשב לא מגיב לשום דבר ואשפר לעשות רק reset :-X . זה לא קורה כל הזמן, יש ימים שזה לא קורה בכלל, ויש ימים שכמעט כל הזמן.( כמה פעמים בשעה). בבקשה תעזרו לי מפרט: windows xp profesional Intel Pentium 4HT, 2800 MHz (3.5 x 800 Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL club-3d,ATI RADEON 9600 XT+128MB/DDR 2X256 512MB DDR/400 ספק כוח הספק 300w עריכה: help MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-