עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים, בגדול, הנה כל מה שקרה עד שהגעתי לנקודה הנוכחית: זה לא כזה קריטי לשאלה הנוכחית אבל אם אתם סקרנים אתם מוזמנים לקרוא, ואם לא אפשר לדלג לפסקה האחרונה. שידרגתי למחשב קיים ספק כוח וכרטיס מסך. הלוח אם היה ונשאר של HP ול-HP יש פיצ'ר שנקרא HP 3D Driveguard שנועד לנעול את ההארד דרייב ברגע שהוא מזהה נפילה של המחשב, זאת במטרה של למנוע פגיעה בהארד דרייב. הפיצ'ר הזה מגיע אך ורק עם לפטופים. איך זה הגיע למחשב שולחני פתאום? אינני יודע. אבל זה קרה בעקבות החלפת כרטיס המסך - לצערי אינני זוכר אם זה קרה בעקבות התקנת הדרייברים של כרטיס המסך החדש או שהבעיה צצה כבר קודם לכן, לאחר ההחלפה הפיזית של כרטיס המסך. בכל אופן, היות והמחשב שלי הוא אינו מחשב נייד, הפיצ'ר המדובר ע…

2. היי לכולם אודה לסיוע, אני מנסה להתקין דרייבר של אינטל לכרטיס אונבורד במחשב LENOVO V520, ערכת שבבים B250 כאמור. אני חושב זה intel hd graphics 530 אני מבין שאין תאימות לWIN7 ולכן אין אפשרות אני עדיין לא יכול לשדרג לWIN10 לכן אני חייב למצוא פיתרון ל WIN 7 אולי מישהו פתר את העניין

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by No-One,

שלום חברים, לאחר שהסרתי היום יותר מ600 וירוסים במחשב שלי, נותרתי במצב שבו אי אפשר להתקין שום תוכנה חדשה במחשב, ואין לי בוט מוכן לצערי, וכלי הורדה של וינדוס 10 גם לא עובד. כדי לעשות התקנה בצורת פאצ' צריך קודם כל מפתח מוצר. בבקשה אם מישהו מכיר אתר ממנו אפשר לקנות מפתח מוצר retrail, וקנה בעצמו ממנו וראה שהוא עובד, במחיר מה שיותר זול כמובן, תודה

4. איך שאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור עם המילים האלה PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART האם משהוא ניתקל בזה ויכול לעזור הורדתי קובץ ? תודה לעונים WhatsApp Image 2019-01-20 at 21.09.34.pdf

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, בכל הפעלה מחדש של המחשב שלי, לפני עליית מערכת ההפעלה, מופיע המסך המצורף להודעה זו כתמונה. הוא משתחרר רק בלחיצה על F1 ורציתי לדעת איך אפשר להיפטר ממנו ולתת למערכת ההפעלה לעלות באופן רגיל. תודה רבה :-)

6. Started by OrBen91,

במחשב של חבר, באמצע שימוש, המחשב העלה מעט עשן, מיד הוא ניתק אותו מהחשמל וכיבה אותו, הוא פתח את המחשב וראה שנשרף משהו, אפשר לראות בתמונות שהעלתי. מישהו יודע להגיד במה מדובר, האם מסוכן להשתמש במחשב ככה, ומה עלות תיקון משוערת? מדובר במחשב גיימרים של לנובו (לא זוכר את הדגם המדויק)

7. Started by ehh,

היי, יש לי לפטופ ואני מרגיש שהמפרט שלו לא מנוצל עד הסוף כשאני משחק. אני מקבל לדוגמא דרופים שמגיעים ל-40 פריימים במשחקים שאני אמור לקבל בהם בקלות מעל 100. ניסיתי למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך עם DDU ולהתקין הכל מחדש. ניסיתי גם להעלות את המתח דרך msi afterburner, אבל שום דבר לא עובד. המפרט: I5 7300HQ GTX 1050 TI 8GB DDR4 תודה לעוזרים.

8. Started by a92971,

בוקר טוב, אני מנסה ליצור חשבון אאוטלוק מג'ימייל, אך לא מצליח להיכנס לשרת. הוא מבקש שוב שם משתמש וסיסמה ולא מצליח להתחבר

9. Started by ליאור בראון,

שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע אם ניתן לפתור אותה בדרך כלשהי, אשמח לתובנות. קניתי מחשב לבן שלי ומסתבר שכונן C יחסית קטן ויש עוד שלושה דיסקים D, E, F שלכל אחד יש 250 GB לא מנוצלים. הוא לא יכול להתקין משחקים יותר כי C תפוס והדרישה שהמשחק יותקן בספריית ROOT לא ניתן לאחד כי ניסיתי ואיכשהו הצלחתי להבין שהדיסקים מופרדים, זה 2 דיסקים נפרדים, זה לא פיצול תיקיות. האם יש איזו דרך אולי לרוקן קצת את C מתיקיות שיושבות בו ולהעביר אותן לכונן אחר ולפנות מקום ? או רעיון אחר כלשהו ? תודה רבה למי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by shimronfio,

אהלן חברים, לחבר שלי יש את המחשב הבא: Lenovo Ideapad Y700 Gaming Laptop, Intel Core i7, 16GB RAM, 1TB HDD + 256GB SSD, 15.6" Ultra HD (4K), Black המחשב עובד בצורה מאוד מאוד איטית, עד לרמה שישנו דיליי בהקלדת אותיות בדפדפן הגלישה. מבדיקה כללית זה נראה כי לרוב התדר של המעבד מכוון לתדר הנמוך ביותר בסביבות ה-800 מגה הרץ, למרות שמהחשב מחובר לחשמל והכל. לא הצלחתי למצוא אצלו שום תוכנה של ניהול משאבים שמותקנת בלנובו, ולכן אין לי מושג אם אכן המחשב עובד במצב חיסכון אך למרות זאת המחשב מגיב מאוד מאוד לאט. האם יש דרך לבדוק ולנסות לתקן את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. התקנה של מחשב חדש. יש דיסק 500GB SSD עליו התקנתי חלונות 10. יש דיסק 4TB שבהתקנה חילקתי ל2 PARTITION ובהתקנה נוצר בו גם מחיצת סיסטם של 500GB אחרי ההתקנה יש חלק בדיסק שלא מצליח לעשות לו פרמוט וכל התפריט שלו אפור. ניסיתי DISKPART אבל זה מעדכן שיהיה שינוי לסיסטם שידפוק את החלונות באתחול הבא. שמתי תוכנת PARTITION אבל לא הצלחתי אי אפשר לשנות אותו לפעיל או לפרמט את החלק הזה. עיצה מה לעשות?

12. שלום, בניתי מחשב עם 4 מסכים. 2 כרטיסי מסך כמו שמופיע במפרט המחוברים כל אחד ל-2 מסכים. הבעיה היא שהמחשב זז נורא לאט, למרות שלפי מנהל המשימות אין עומס על רכיב מסוים (CPU, זיכרון פנימי, GPU). זיכרון פנימי 4*8GB. מה אני צריך לשפר כדי להגביר את הביצועים? השימוש הוא מסחר בבורסה. אני לא חושב שזו דרישה יותר מדי גבוהה כמו משחקים. תודה מראש אלופים, בן

13. Started by Alex Kuznetsov,

היי, יש לי מחשב נייד יחסית חדש, כשנה וחצי אצלי, Vostro 5590 של DELL, לאחרונה הוא נתקע כמה פעמים ביום. והכוונה שלי שפשוט העכבר והמקלדת לא זזים ומסך קפוא. לא משנה איך אני משתמש בו, לפעמים נתקע סתם כי הוא דלוק אבל אני לא עובד עליו. הבעיה נפתרת רק אחרי שאני מכבה ומדליק את המחשב מחדש. וככה כמה פעמים ביום. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא עושה שם רעש. לר משנה איך אני משתמש בו, עעעטעע5590

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. קיבלתי מחשב חדש מהחנות, ניסיתי להתקין ווינדוס והמחשב קפא בלוגו של ווינדוס (הנקודות לא מסתובבות, גם הן קפאו). לאחר מספר נסיונות נוספים החלטתי להתקין את הווינדוס ב SSD דרך מחשב אחר, ההתקנה עברה חלק ווידאתי שהווינדוס עולה. חיברתי את ה SSD בחזרה במחשב החדש ושוב פעם המחשב קופא בלוגו של הווינדוס כאשר הנקודות הופיעו. עזרתכם במציאת פיתרון, אני מיואש.

15. מסך DELL שכבר לא באחריות U2417H הופיעה לפתע - לק קיבל מכה שום כלום - אנכית - שורת פיקסלים כבויים - בדיוק, אבל בדיוק באמצע המסך. יש מה לעשות? יש אפשרות בכלל לתקן כזה דבר? תודה על כל עיצה/הפניה/קישור.

16. Started by Luna.,

שלום רב, יש לי לפטופ חדש ואשמח לדעת איזה תוכנות יש להתקין עליו - החל מהבסיסיות ביותר. גם אם זה נראה לכם מובן מאליו - זה לא כך לכל אחד, אודה לכם אם תציינו גם את הברור מאליו (עבורכם). כמו כן, אשמח לקבל הכוונה וקישורים מהיכן להוריד את כל התוכנות. האם יש צורך להתקין אנטי וירוס? אם כן, מהו המומלץ ביותר? נגני מוזיקה? האם יש צורך להתקין תוכנות לצפייה בסרטים/ תוכנות לגיבוי/ תוכנות לסנכרון/ עריכה/ אופיס/ כל דבר אחר... האם יש צורך לשנות הגדרות כלשהן במחשב? להפעיל נעילה? > האם יש משהו קריטי שצריך לעשות בהפעלה הראשונית של המחשב? בדיקות כלשהן? עדכונים? משהו אחר..? ברור שיש עוד דברים רבים, אשמח לכל עצה, עזרה והכוונה בנושא. תודה רבה!

17. Started by ariel007,

שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו - 310-15IKB Laptop (ideapad). המחשב בן 5 שנים והסוללה כנראה עשתה את שלה ונגמרה. המחשב עובד עם המטען. השאלה אם אני יכול לעבוד ככה באופן קבוע או שייגרם איזשהו נזק אם אני לא מחליף את הסוללה. הסוללה לא נשלפת וצריך לפרק המון בשביל להחליף אותה, ולא בא לי להשקיע במחשב, הוא כבר די ישן תודה לעונים

18. Started by elyaz,

יש לי בעיה מאוד מוזרה. המחשב לא נדלק לאחר כיבוי (shut down) אבל אם הוא רק במצב שינה (sleep) הוא נדלק. שלחתי את הספק כוח לחנות שקניתי אותו כי הוא עדיין באחריות - הכל היה תקין בבדיקה שלהם. גם בבדיקה שלי שעשיתי עם הספק על מחשב אחר לא היתה בעיה בהדלקת המחשב השני. פתחתי את המארז ושיחקתי עם החיבור 24 פינים של הלוח אם תוך כדי הדלקה - מדי פעם יש תיקתוק כאילו המחשב עומד להידלק אבל זה לא נדלק. לפעמים קורה שאחרי שאני מנתק לגמרי את החיבור 24 פינים של הלוח אם, המחשב מצליח להידלק. אגב כשהמחשב כן עובד אני לא רואה שום בעיה - לא מבחינת טמפרטורות של המעבד או הלוח אם, ולא מבחינת מהירות. מישהו מכיר בעיה כזאת? אני מתלבט אם לק…

19. Started by חופני,

אהלן, בבעלותי לוח אם GIGABYTE H97-HD3 (rev 1.1). אני רוצה לחבר אליו SSD ב-PCIE ולא ברור לי האם יתמוך או לא. בלוח יש אמנם סלוטים של PCIE, אבל הם נראים לי במידות אחרות מה-SSD, אם נקח למשל כונן כמו Samsung 980 PRO M.2 NVMe. האם אני בכל זאת יכול לחבר אותו לסלוטים הקיימים בלוח? האם אני צריך לחפש SSD ישן יותר שמתאים לסלוטים שבלוח האם שלי? בהנחה שאני לא רוצה לחבר לסאטה, כמובן תודה

20. Started by חופני,

שלום, אשמח להמלצותיכם לתוכנה לתחזוקת דיסק קשיח מכני. תיקון שגיאות וכו'... תודה!

21. Started by xxgalxx,

בתוכנה easeus partition master או כל תוכנה אחרת?? איך מאחדים את כונן D ל - C? אני רוצה שיהיה רק כונן אחד של C

22. Started by andorct90,

היי חברים, איזה דרך מומלצת להצפין קבצים בwin10 , שלא יוכלו לעשות בהם שימוש יותר , לפני מסירת מחשב ( אין אפשרות לפרמט לצערי) ?

23. קודם כל: זה משהו שצץ רק לאחרונה. לא התקנתי שום דבר לאחרונה, לא הורדתי קבצים ולא נכנסתי לאתרים מפוקפקים. וההתנהגות חוזרת על עצמה כל הזמן: מפעיל את המחשב, הוא פועל בסדר למשך כמה דקות. מגיע למערכת ההפעלה, מעלה את הדפדפן - הכל עדיין בסדר. בינתיים טמפרטורות של המעבד בסדר גמור, אפילו נמוכות יחסית. ואז בבום, בלי שום התראה, לאחר כמה דקות של שימוש רגיל - שני מסכים שמחוברים דרך כרטיס המסך בבת אחת קורסים יחדיו. מקבל מסר שאין אות, והמסך הופך שחור. אם יש וידאו מנגן, השמע ממשיך - המחשב לא קרס, רק פתאום אין אות וידאו. אני ממש לא רוצה שזה יהיה סימן שאני צריך להחליף כרטיס גרפי אחרי 4 שנים בלבד... פרטים טכניים: מעבד:Intel Core i7-8700K 3.7 Ghz 6-…

24. רכשתי כונן samsung ssd 980 1tb התקנתי על לוח אם asus b360 g התקנתי ווידוס 11 חדש עליו . אני פשוט מקבל מסך כחול רנדומלי בעת הpost. פעם המחשב עולה פעם לא עולה. winload.efi . שאני נכנס לביוס ויוצא- אין מסך כחול לאחר הpost. עושה ריסטרט/מדליק מחשב- מסך כחול. בריאות תקינה לחלוטין של הכונן. חרשתי את הרשת בניסיון נואש למצוא פתרון ללא הצלחה. תיקונים והרצות פקודוץ למינהם בcmd, הגדרות ביוס שונים . מה לא. לא עזר כלום. במחשב יש כונן ssd ישן של קינגסטון ועוד sata של 1tb. תצילו אותי

25. Started by iMeash,

היי, יש לי בעיה מוזרה כאשר אני מחבר DOK מסויים למחשב מסויים הוא לא מזוהה. המחשב כן משמיע רעש של חיבור התקן חדש, בהתקנים ומדפסות הוא גם מופיע וניתן לניתוק, אך הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ואי אפשר לגשת אליו. בדקתי את אותו התקן במחשבים אחרים והכל תקין. בדקתי התקנים אחרים במחשב המסויים והם עובדים כרגיל. שוב, הבעיה היא רק כשאני מחבר התקן ספציפי למחשב ספציפי משהו שם לא עובד. ניסיתי חיבורים אחרים באותו מחשב (גם מקדימה וגם מאחורה). למישהו יש רעיון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.