עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אבימור,

יש לי בעיה כאשר אני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך הכל הולך סבבה עד שאני מכבה את המחשב אני מדליק אותו שוב והוא מראה לי שגיעה כאילו הדריבר לא תואם לא עולה לי הוינדוס רק אם אני נכנס למצב בטוח אז אני עושה ינסטול לדריבר ועושה ריסט ואז מטקין שוב את הכרטיס מסך עכשיו ניסתי אולי מ5 מקורות וכמה סוגים שונים של דריברים כולל מדיסק מקורי שהגיע אם הכרטיס מסך אני ישמח מאוד אם תפתרו לי את הבעיה...!!!!

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by morans,

היי לכולם, רציתי לשאול שאלה הקשורה לעדכון הביוס. יש לי את לוח האם (gigabyte DS3P (rev 2.1 בדקתי ויש לי את גרסה F7 של הביוס. האם עדכון לגרסה החדשה ביותר F12 יכולה לגרום לנזק כלשהו? מה זה בעצם אומר לעדכן ביוס? מה היתרונות והחסרונות של זה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#bios תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן, לאחרונה התחדשתי במחשב נייד ושמתי לב שמידי פעם שהוא פותח דברים, לא משהו גדול כמו משחק או תוכנה, אלא משהו קטן כמו פלאג כגון יוטיוב או סתם איזה תיקיה המחשב נינכ סלמצ של ריצוד. הכוונה שאם היה משהו (קול) שמתנגן ברקע, הוא ירצד לי (כמו דיסק שרוט) לכמה שניות. המחשב לא נינכ סלמצב שהוא ניתקע לגמרי, הוא רק מרצד משום מה. ניסיתי להבין מאיפה יכולה לנסוע הבעיה, אולי הHD אך הוא חדש ושוב, זה דברים קטנים שלפעמים מקבלים ישירות לRAM כמו תוכן מדפדפנים. מה יולה להיות הבעיה??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by crovei,

לפני כמה ימים נתקע לי המחשב באמצע העבודה. עשיתי ריסטרט, ושהמחשב עלה שוב הגעתי למסך הטעינה של ווינדוס ואז קיבלתי מסך כחול. מאז זה קורה בכל פעם. כרגע אני עובד דרך safe mode וזה די מעצבן.. עשיתי בדיקת דיסק לכונן C שעליו ווינדוס מותקן אבל זה לא עזר.. המחשב עדיין נתקע אחרי מסך הטעינה.. אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע, כי זה די מעצבן לעבוד מ - safe mode כל הזמן.. תודה!

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by PJ,

שלום. חבר שלי בא אלי אתמול והביא סרט דל דיסק . ראינו את הסרט ואז רציתי לפתוח את הסי די ולהחזיר לו את הדיסק , הדיסק פשוט נתקע שם . הנורה של הסידי לא מפסיקה להבהב ולא משנה כמה פעמים אני לוחץ על הכתפור בשביל שהדיסק יצא , כלום לא קורה. עוד משהו מוזר , שאני הולך למחשב שלי הכונן לא קיים , אין את הסמל שלו. מה עושים? תודה.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by rantri,

החלפתי את ההיטסינק של המעבד p4 - 2.4 ל sp94 . בשביל זה הייתי צריך לפרק את הלוח. יש לי לוח- GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P לאחר שהרכבתי את הכול בחזרה, המחשב נדלק אבל ישר התכבה. המאוור של המעבד מקבל מתח, ולפי דעתי הלוח מכבה את המחשב כאמצעי הגנה. בדקתי שזו לא בעייה במאוורר - הוא עובד. וגם חיבורים אחרים של מאווררים על הלוח עובדים ויש בהם מתח. האם למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by nnfyrbsnss,

הייתה לי קריסה היום עם ויסטה היה מסך כחול שם היה כתוב שהדאמפ נכתב לדיסק קשיח ועושה ריסט ישר לאחר הריסט ניתחתי את הדאמפ מצאתי שמה שעושה את הבעיה זה nvlddmkm.sys כתבתי את זה בחיפוש המהיר של ויסטה הגעתי לקובץ שכתובים בו כל החלקים של המחשב והדרייבר שלהם ש שם הרצתי חיפוש ל"nvlddmkm.sys" ויש מצאתי שזה הדרייבר של הכרטיס מסך איך אפשר לטפל בדרייבר שדבר כזה לא יחזור על עצמו? מזל שלא הייתי באמצע משהו חשוב. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  8. בתקופה אחרונה אני עומל על לחדש דיסק MP3 ישן עם שירים מדהימים שהזדקן ונתקע ברבים מהם. הדיסק מכיל בעיקר שירים אמריקאיים של שנות 98 99' שמזכירים ומסמלים עבורי תקופה ייחודית בחיים. מכיוון שאהבתי את סדר השירים שם, אני עברתי אחד אחד (בהפסקות, כל נסיעה, לא בבת אחת) כדי לרשום שם השיר שיהיה לי הסדר המקורי. לא מזמן סיימתי את הרשימה. במחשב יש לי את התיקייה שמכילה את השירים שמרכיבים דיסק זה. ראיתי, שהרשימה די דומה לרשימת השירים בפועל בדיסק. כלומר אחי לא התעקב על יצירת סדר מסוים בשירים, הוא פשוט צרב אותם לדיסק. כשאני מנסה לגרור את רשימת השירים לWINDOWS MEDIA PLAYER הסדר מתבלגן. איך אפשר לצרוב דיסק MP3 כך שסדר השירים לא ישתנה? כך אוכל רק לעבור על הרשימה ולעשות תיקונים…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Ski Farm,

שלום לכולם אני אובד עצות ואולי אתם תוכלו לעזור לי ??? יש לי מחשב ( מעבד 350MHZ - אני יודע ישן !!) אשר הוצאתי לו את הכונן הקשיח המקורי שלו ושמתי במקומו כונן קשיח ממחשב אחר שעליו כבר מותקן WIN XP מאז לאחר שהWIN עלה המקלדת והעכבר מנותרלים (סמן העכבר קיים במסך אך הזזה של העכבר לא מזיזה את הסמן), העכבר והמקלדת תקינים - הם עבדו במחשב אחר וכן כאשר הWIN עולה עוד בשלב של הBOOT המקלדת מגיבה !! אולם איך שהWIN עולה היא מנוטרלת !!. כשהייה הכונן הקשיח המקורי גם המקלדת וגם העכבר עבדו!!! האם מישהו יודע למה העכבר והמקלדת מנוטרלים כאשר הWIN XP עולה ? אשמח לעזרה SKI FARM

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by liormor,

שלום ובוקר טוב! זה התחיל לפני כשבועיים שהדלקתי את המחשב וישר עלה לי הביוס זה הסתדר מעצמו ועזבתי את זה היום זה קרה שוב,וזה כבר לא מסתדר מעצמו 1-אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה 2-אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לעניין כי אני לא מצליח לעלות את מע' ההפעלה המחשב עבר פרמוט לפני כחודש ועבד מצויין חוץ מלפני שבועיים שעלה הביוס תודה רבה ויום טוב ליאור

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by ינון ליפר,

הי. יש לי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV לאחרונה קורה לי במשחקי מחשב שלפעמים הגרפיקה נהיית מטושטשת ובניינים ובתים לדוגמא נעלמים מה כדאי לשנות במפרט של המחשב כדי לשפר את הבעיה הזו? במחשב יש: כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 1650 מעבד: i5 10th gen מסך: מריץ ב 60p זיכרון פנימי: (8GB (RAM

12. Started by AlterEgo,

שלום יש לי את המפרט הנ"ל: amd athlon xp 2600+ abit nf7 2X256 ddr400 xfx 6600gt 128mb agp Hec at300W עכשיו, את הכרטיס מסך קניתי היום .. חדש .. התקנתי כמו שצריך ועידכנתי את הדרייברים מהאתר של nvidia, אני משחק לדוגמה nfs:most wanted ואפילו שאני מוריד ברזולוציה ובהגדרות הכל למינימום ... המשחק מקרטע .. יש לו מין תקיעות קטנות כאלה כל כמה שניות... התקיעות האלה זהות גם שאני משחק על רזולוציה והגדרות גבוהות .. הבעיה הזאת של הקרטועים היתה לי גם לפני שהחלפתי כרטיס מסך (היה לי ati radeon 9200) והיא עדיין ממשיכה .. ממה אתם חושבים שהיא נובעת ? אני מתכנן להחליף ראם ל 2X512 בקרוב ... זה יעזור ?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by animated,

אהלן אז ככה.. אני מוריד סרטי HD מטורנטים ורואה בVLC שבלפטופ, פעם בחצי שעה בערך הסרט נתקע ונסגר. אם אני פותח את הסרט מחדש הוא נתקע באותה נקודה בדיוק ונסגר, אם אני עובר את הנקודה הזאת אפילו בשניה אחת הסרט ימשיך כרגיל. בדקתי במחשב הנייח והסרטים עובדים חלק. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by benyben,

שלום. סליחה מראש על הבורות. שאלה: ראו בתמונה המצורפת את הרשום. למה, אני שואל את עצמי (ואתכם), רשום שם שכונן ה SSD [שהוא הראשון = Channel 0] משויך ל IDE? האם הכונן הזה איננו אמור להיות SATA? אההה.... כן, כפי שאתם מבינים אני לא כ"כ בעיניינים. http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם . אני מעוניין בהחלפת הזכרונות אצלי , אך נתקל בבעיה . המחשב - Pentium 4 1.7 MSI MS-7005 (SiS 651) הלוח תומך בזכרונות מסוג 266/333 יש ברשותי 3 סטיקים של זכרונות , בלוח 2 סלוטים . זיכרון #1 - DDR 256MB Single-Sided , 266Mhz זיכרון #2 - DDR 256MB Double-Sided , 266Mhz זיכרון #3 - DDR 256MB Single-Sided , 333Mhz אני מעוניין ליצור שילוב על הלוח של 1+3 / 2+3 (אני צריך זיכרון 266 לפרוייקט אחר) . ניסיתי בכל דרך אפשרית לגרום לשילובים לעבוד ביחד , אבל אני לא מצליח . השילוב היחיד האפשרי הוא 1+2 . כל אחד מהסטיקים פועל עצמאית בלוח . כשאני מוסיף את 3 ל 1/2 , כמות הזיכרון בפוסט נשארת 256MB . לפי החוברת של הלוח אין כל בעיה לשלב DS ו SS ביחד . הבעיה היא כנראה במהירות זיכרון #3 …

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by shugi,

אהלן. בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מציקה, אני מכניס את המחשב למצב שינה ואחרי כמה שניות/דקות הוא מתעורר לבד. זה חוזר על עצמו פעמיים-שלוש וזה ממש מרגיז. איך אפשר לבדוק מה גורם למחשב להתעורר לבד? לא התקנתי איזה תוכנה לאחרונה שמאז זה התחיל לקרות.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום, אתמול קניתי מחשב חדש... מפרט ממש חזק והכרטיס מסך הוא ATI REDEON Saphire HD4870 x2 2GB יש לי מסך 26'... התקנתי COD 4 ואת ואת כל מה שצריך... והFPS שלי על 30-60 בצבע אדום... הרזולוציה ששמתי היא 1280x720 על מקסימום איכות כמובן... במחשב הקודם היה לי 9600GT וזה היה מריץ לי על 100+ FPS... הכרטיס מסך שלי אמור להריץ משחקים בקלות הוא אחד הכרטיסים החזקים בשוק... והמשחק גם לא רץ ממש ממש חלק...במחשב הישן שהיה הרבה הרבה פחות חזק מהמחשב החדש היה מריץ את זה הכי חלק שבעולם... עריכה: הנה המפרט של המחשב למי שצריך: מעבד: intel core 2 quad q9550 2.83 ghz 12 mb cache s775 1333mhz לוח אם: GIGABYTE - A-EP45C-UD3R 775 1600mhz כרטיס מסך: ATI REDEON Saphire HD 4870x2 2GB GDDR5 DX10.1 גרסאת Hi…

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום המחשב שלי לאחרונה עולה אבל לא טוען את הwindow הוא פשוט עושה ריסטרט בלי מסך כחול שמתי לב שבהתחלה הוא עושה הרבה beep

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  19. הכל על המקסימום, 100% ניסיתי הכל, עידכנתי דרייברים, ביטלתי אפקטי שמע וכו' עדיין לא מבין מה הבעייה פה, זה לא היה ככה לפני. לוח אם: GIGABYTE Z390 GAMING X מערכת הפעלה Windows 10 עדכנית דרייברים כאמור עדכניים יש למישהו ניסיון עם זה? אולי יש אפשרות אולי לעלות מעל 100% כמו שיש בנגני מדיה (VLC למשל)?

20. Started by urizi,

יש לי riva tnt (שיוחלף בקרוב) וכשאני מפעיל את המשחק jedi knight 2 או castle wolfenstein יש בעיה בopen gl מישהו יודע איך לתקן אותה אם אפשר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. קראתי בשאלות הנפוצות וכתוב שם שלכרטיסי מסך של ATI יש צורך לשנות ידנית משהו... עכשיו אני לא יודע מה לשנות או איך לסדר... כרטיס מסך 1950PRO מסך LCD 19 רחב דרייברים הכי עדכניים...(הורדתי אותה גם מHWZONE וגם מ ATI ). אשמח להצעות אגב לא יכול להיות שזו התדירות של הסך הוא חדש...

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  22. היי חברים, שנה טובה! רציתי לדעת איזה תוכנה מראה בצורה הכי ברור ומדוייקת חום של הכרטיס מסך, מעבד ומהירות מאווררים. חוץ מ SPEEDFAN כי היא גורמת למחשב שלי לקרוס. תודה רבה וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שאני רואה סרט למשל כול דקה יש הפסקות של הסאונד כזה , וזה בכול המחשב לא רק סרטים או שירים. מישהו יודע מה איך מסדרים את זה ? תודה. עריכה: הפסקות של 2-4 שניות

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by Gliding,

היי, אני יודע שבלוח שלי יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512... איך אני פותר אותה ומגיע עם הזכרונות אלו למקסימום ביצועים...? ושאלה נוספת... איך אני יכול להשתמש בממטסט86 עם מערכת הפעלה XPX64 תודה מראש, שחר

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by אבי11,

שלום אשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA 945GCM S2L ואחיו מחובר דיסק קשיח בחיבור IDE. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה לחבר אליו צורב DVD בחיבור SATA אבל אז הביוס עולה נורא לאט ובסוף נותן לי הודעה להכניס SYSTEM DISK וכו' אני מניח שהוא ניגש לחפש קודם בDVD למרות שבביוס מוגדר לו לגשת ראשון לדיסק הקשיח. האם מישהו יודע איזה שינויים להגדיר כדי שיעבוד נכון?

• 6 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.