תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, עידכנתי את גרסת האובונטו ל20 - מאז האינטרנט מפסיק לעבוד לאחר כשעה של עבודה תקינה. מה שקורה הוא שכל אתר חוץ מיוטיוב וגוגל לא עובד ועלי לכבות ולהדליק מחדש את הויפי. נראה לי ניסיתי כמעט כל סרטון ביוטיוב - לשנות DNS, לשחק עם IPV, לשחק עם כל מני קבצים לפי סרטוני יוטיוב. שום דבר לא עובד לי ואני גם לא באמת יודע מה בכלל הבעיה ואיפה היא נמצאת. אשמח לעזרה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך / האם ישנה אפשרות לדעת כמה DPI יש בעכבר בו אני משתמש?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ה-Windows10 הפסיק לזהות כונן קשיח משני פנימי - (Toshiba DT01ACA100 (SATA III,7,200rpm זה התחיל בהיעלמויות הדרגתיות עד שנעלם לגמרי. במחשב אחר הכונן כן עולה, (אבל הוא נחוץ בעמדה הספציפית). יש דרך לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי GTX970 (צירפתי תמונה עם השם של החברה) ובזמן האחרון הוא רועש מאוד למרות שניקיתי אותו. הורדתי MSI Afterburner וראיתי שבמנוחה הוא על 85 מעלות והמאוורר על 90%. בזמן משחקים הוא עולה ל88-89 אבל המאוורר נשאר על 89%. האם ניתן לתקן אותו או שהוא גמור? הוא נקנה לפני 5 שנים בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה רכשתי מחשב חדש. הגיע היום לתיקון עקב מספר תקלות קטנות. אני מעוניין להשתמש ב-2 מסכים ולעיתים 3 מסכים. גם בפורום וגם בעת הרכישה לא אמרו לי שאמורה להיות בעיה להריץ 2 מסכים עם המחשב. הוא המליץ לרכוש כרטיס מסך. האם יש צורך בשביל 2 מסכים ויתכן שלעיתים 3 לרכוש כרטיס מסך ואם כן, איזה כרטיס מומלץ? בנוסף הוא אמר שזה ייצור עומס על המעבד. האם צפויות לי בעיות עתידיות עקב שימוש קבוע בשני מסכים (ולעיתים שלושה). מצורף המפרט.
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי ראווטר של tp link vr 400 הייתי בבזק וקיבלתי עד כו 100mb והכל היה תקין ועכשיו שידרגתי ל 200 mb וגיליתי שהראוטר יכול לקבל רק 100mb אז קראתי לבזק וקיבלתי את הראטר שלהם והוא באמת עובד על mb200 אבל אני לא אוהב את זה שיש להם גישה ישירות למחשב שלי ורציתי לעשות בריג' אז השאלה שלי איזה ראוטרים תומכים ואולי באמת לא בדקתי טוב והראוטר שלי באמת תומך וצריך רק לשחק בהגדרות ? יותר מאשמח לתשובה .... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני מנסה לחבר שני כונני מערכת (שניהם NVMe - M2 ולמעשה זהים, evo 970) בתצורה קצת לא שגרתית: כונן אחד מחובר על הלוח אם, וכונן מחובר עם NVMe m2 pci adapter המטרה היא שיהיו שני כוננים מערכת נפרדים, וכאשר אני רוצה לקחת את המשני שבהם איתי, אני שולף את הadapter והמחשב יעשה בוט מהכונן שיושב על הלוח אם. זה אמור לעבוד, אך ברגע שאני מחבר את המתאם ונכנס לWINDOWS - בוט מהכונן הראשי, כלומר זה שלא על המתאם. WINDOWS קורס ומופעל מחדש מיד עם הכניסה לWINDOWS. בוט מהכונן המשני בכלל לא מצליח, במקום להכנס למערכת הפעלה שהתקנתי שם, הוא פותח מסך כחול עם BOOT SELECTOR ושתי האפשרויות שם מובילות בחזרה לבוט מהכונן שיושב על לוח האם. מה בדיוק …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מיני פיסי של אסוס עם חיבורי HDMI וDP ומסך סמסונג עם חיבורי VGA וDVI יש לי שני כבלים: HDMI TO DVI DP TO DVI ניסיתי את שני הכבלים, ואף אחד מהם לא עובד. יש משהו נוסף שצריך לעשות? מה יכול להיות הפתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שבוע טוב. בעיה במחשב נייד. משטח המגע לא עובד פתאום. כשנקנה גם הייתה בעיה. הטכנאי בא והוריד דרייברים והגדיר. כעת שוב חזרה הבעיה. באתר לנובו לא מצאתי שום עדכון לזה. lenovo ideapad 5-15iil 81yk009civ
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון לבעיה למחשב נייד שלא עולה (רושם not bootable device) אבל ברגע שאני מוציא את הבטריה ומחזיר אותה הוא עולה כרגיל. אבל לאחר שעלה רגיל ואני מפעיל מחדש שוב הוא לא עולה ושוב פעם אני מנתק את הבטריה ומחזיר והוא עולה כרגיל. הגדרתי בביוס שיעלה דרך ההארד דיסק ועדיין לא נפתרה הבעיה. בדקתי שכלום לא מחובר למחשב (בכניסות הUSB) אפילו הפעלתי כשהוא מחובר למטען ובלי מטען. מחשב- DELL latitude e7440 אני אודה אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם יש דרך לשנות את האות של כונן תקליטורים? אני מדגיש שלא מדובר בכונן שהוא דיסק קשיח שאותו אני יודע איך לשנות
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת בגלל שמיקרוסופט דורשים לשדרוג למערכת וינדוס 11 מעבד של core is gen 8 האם אפשר להחליף מעבדים שתומכים בתושבת של 1356 למשל i7-8650U אודה לכם חברים לתשובות
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, ברשותי מסך מחשב של DELL עם כניסה של DP ו VGA בלבד. (ללא כניסת HDMI) עד עכשיו הכל עבד טוב כשהיה לי מחשב של HP שהייתה לו יציאה DP. עכשיו, כשאני עובד עם מחשב lenovo שיש לו יציאה של HDMI בלבד אני נתקל בבעיה. תחילה קניתי מתאם DP to HDMI. אבל מסתבר שהכיווניות במתאם הזה חשובה כלומר הצד של ה DP חייב להיות מחובר למחשב (source) והצד של ה HDMI חייב להיות מחובר למסך (sink) . הפוך זה לא עובד. אז אני אומר מראש למי שיקפוץ עם הפתרון הפשוט של מתאם כזה: https://www.amazon.com/Cable-Matters-Plated-Premium-DisplayPort/dp/B004C9P9TM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1361551494&sr=8-2&keywords=displayport+to+hdmi+cable או כזה : …
-
- 7 תגובות
- 7.5k צפיות
- 2 followers
-
-
ניסיתי להתקין את האפליקציה המעודכנת של שעון סונטו שלי (פעם ראשונה שאני מעדכן אותו..) וקיבלתי שגיאת DLL שהתמיכה של סונטו אמרו שזה DLL שאמור להיות קיים במחשב שלי. איך אני מתקן את זה? מצרף את הודעת השגיאה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, מדובר במחשב בן שנה וחצי שנרכש מטיאמאס. לאחרונה החלה תופעה כזו - משתמש רגיל במחשב, מבצע כיבוי דרך התחל->כיבוי. והולך לישון. בבוקר במחשב לא נדלק בלחיצה על כפתור הדלקה, הנורה האדומה בעכבר שמחובר למחשב דולקת, הנורות הצהובות במקלדת שמחוברת למחשב גם דולקות. משמע חשמל כן מגיע למחשב. אבל לא נדלק בלחיצה על כפתור הדלקה. פשוט נשאר דומם. ככה למךש מספר שעות אני נשאר חסר אונים עד שפתאום המחשב נדלק. בשעות שונות של היום. הוא יכול גם לא להידלק כלל. החלק השני והכי מעניין בסיפור, המחשב תחת אחריות של טיאמאס לעוד שנה וחצי. ברגע שאני מכניס את המחשב אליהם לבדיקהב הם מחברים אותו לחשמל והוא נדלק מיידית. גם לאחר עשרות כיבויים והדלקות. ולא יודעים מה הבעיה ובמה לטפל. …
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, כבר לפני תקופה התחילה תקלה במחשב של ההורים (שבניתי לפני בשנתיים) שמדי פעם הופיע מסך כחול עם קוד תקלה memory management והמחשב עשה לעצמו ריסטרט. בזמן האחרון זה קורה יותר ויותר ועכשיו כל פעם שמנסים לעשות משהו במחשב זה קורה. ניסיתי להפעיל אותו בsafe mode, בהתחלה עם אינטרנט ואחר כך בלי, אבל התקלה מופיעה גם בו ואי אפשר לעשות כלום. הזיכרון הוא Corsair Vengeance LPX 16GB במהירות 3200mhz. אשמח לעזרה מה איך לפתור/הפניה למקורות רלוונטיים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את התקלה הזאת בבקשה???? "השמעת המדיה בוטלה בשל בעית השחטת מידע או מכיוון שהמדיה עשתה שימוש בתכונות שהדפדפן שלך לא תמך בהן" מה זה אומר???? לפני חצי שנה זה פתאום התחיל אצלי במחשב ועד עכשיו אני לא מצליח לפתור את זה, לפני זה האתר עבד מצויין באמת שניסיתי כבר הכל, אבל אולי מפה תבוא הישועה בדקתי את כל הקישורים, בדקתי בדפדפנים שונים, שינתי הגדרות בדפדפן (רעננתי ואפסתי), עדכתי גרסה, הורדתי גרסה ישנה של כרום, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטוריה, מחקתי תוספים, פירמטתי את המחשב, מישהו אמר לי לא פתוח שני דפדפנים במקביל, התקנתי WARP, שיניתי הגדרות dns, ניתקתי מודם מהחשמל והחזרתי, ביטלתי חוסם פרסומות כלום לא עז…
-
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אני מנסה לאתחל מחשב עם LIVE CD. והוא כותב לי הודעה: isolinux disk error 10 ax = 4200 drive ef. יש למישהו מושג מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מקבל הודעה שגיאה בעת פתיחת Chrome ומצליח להכנס רק דרך פותר בעיות תאימות
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מצליח להקרין קובץ וידאו מהסוג הנדון שצולם ע"י מצלמה במעגל סגור והוקלט ב-DVR. אני צריך CODE מיוחד כדי להצליח לצפות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, נתקעתי עם כונן ה System שלי (Drive C) שהתמלא והמחשב שלי משותק. רציתי להרחיב את מחיצת (Partition) C. נכנסתי ל Disk Management וקיבלתי את מפת הדיסק כמוצג בתמונה הרצ"ב. מימין ל C קיים שטח בעל 350 Mg ללא שם Volume, עם הכיתוב: Healthy Recovery Partition. רציתי לצרפו ל C ומתפריט מקש ימין על C אני מקבל אך ורק את האפשרות Shrink Volume. ניסיתי למחוק את ה Volume מימין ל C אך מתפריט מקש ימין על על המחיצה חסרת השם המוצבת מימין ל C אני מקבל רק את האפשרות Help. ב Help הופניתי לאתר של Microsopft ושם יעצו לי לבחור מתפריט מקש ימין ב Computer Management על Computer Management לבחור את האפשרןת: Run as Administrator. האפשרות הזו איננה קיימת אצלי בתפריט מקש ימי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זוכרים את המחלוקת שהייתה לי כאן עם החברה . ששאלתי בקשר אם נוסף כרטיס מסך שתןמך ב4K . אם אקבל תמונה 4 K ? במחשב עם לוח אם שלא תומך ב4K . הדעות היו שונות כאן . אז סוף טוה הכול טוב . קנית אתמואל מחשב חדש . מעבד I5 לוח אם תומך ב4K . רק עד 30H חבל שלא הוספתי עוד 300 ש"ח הייתי מקבל 60H ב4K . תמונה מעולה בסרטים 4K. בשלט של הTV לחיצה על OK מופיע על המסך 3840*2160 . אז צדקתי צריך לוח אם שתומך ב4K כול העניין עלה לי 2100 ש"ח . שיפור עצום בטיב התמונה . ללא כרטיס מסך ההוא תודה ליועצים של אז רק הטכנאי קרמר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה מחשב DELL XPS, ללא כניסת LAN במקור. חיברתי מתאם USB לLAN אך הרשת לא מזוהה, גם לאחר התקנת דרייבר. (עשיתי בדיקה עם מחשב אחר, חיברתי את הכבל רשת ללא המתאם והוא עבד, אך עם המתאם הוא לא עבד) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שלי כאן. בניתי מחשב פתוח, לוח A320M מעבד RYZEN 7, זיכרון 8X2. כרגע אין כרטיס מסך ומשתמש ב ONBOARD. המחשב נדלק, מאווררים עובדים אבל אין שום תמונה. לוח מקשים פועל וניתן לאתחל ב ALT CNTRL DELET. אין רמקול. ניסית להפעיל ללא זיכרונות וללא דיסק אך עדיין אין. יש הצעות? צודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! מה נשמע? יש לי מחשב בן כמה חודשים עם מעבד 3700x. המחשב כולו חדש חוץ מהכרטיס מסך שהוא נורא ישן (amd 5770). היום כשנכנסתי לתמונה ישנה במייל פתאום התחילו להופיע לי סימנים מוזרים על המסך (לפעמים על כל המסך) וכל מיני ריצודים ואז הוא נתקע והפעיל את עצמו מחדש. מאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל את המחשב. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה? המחשב נקי מאבק וכל המאוורים פועלים. מצרף תמונה כשזה קורה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-