תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית רשת עם חיבור סיבים של סלקום. לרשת מחוברים בהצלחה מחשבים ניידים ונייחים. קיבלתי לפטופ של דל. הוא מצליח להתחבר לרשת גם בצורה קווית וגם אלחוטית. הבעיה היא שהוא לא מצליח להגיע לאף אתר אינטרנט. אפילו לא ל Google com. אפילו כשאני מחבר אותו קווית ישירות לראוטר. אם אני מפעיל נקודה חמה דרך טלפון נייד הוא גולש בלי בעיה על הנקודה החמה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, יש לי תקלה כבר תקופה ארוכה שהלכה והחמירה, מחשב מ 2017 שאני רוצה לסדר כי אני מחכה לכרטיסי מסך סדרה 50, אבל בינתיים אין לי תמונה דרך dp כשווינדוס 10 עולה דרך הכרטיס מסך. מפרט: Intel i7 7700k Asus strix 1080 ti strix oc 32gb (16x2) corsair ddr4 seasonic mii 750w gold modular Samsung 500gb 970evo asus formula ix מסך 32״ 4k דל מה ניסיתי: • החלפתי לכבל dp חדש (קניתי של club3d איכותי) • חיברתי את המסך ישירות ללוח אם ועובד חלק (זאת הדרך היחידה כרגע לעבוד עם המחשב). • חיברתי לפורט dp אחר בכרטיס מסך. • החלפתי לכרטיס מסך אחר (חדש) והבעיה עדיין קיימת. • אפילו בדקתי את כל הכבלים שיוצאים מהספק לחיב…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, הבוקר בזמן שגלשתי בדפדפן כרום, התחיל פתאום הבהובים שחורים במסך, חשבתי שמדובר בתוסף הAdblock, הסרתי אותו וחיפשתי משהו אחר. אחרי שחשבתי שהבעיה הסתיימה, סגרתי את הכרום וחזרתי למסך הdesktop. לפתע המחשב קפא וקיבלתי מסך שחור שכתוב בו Opss או משהו שמזכיר BSOD. (לא היה לי דבר כזה מאז 2000 או 2001 לכל היותר). המחשב שלי בן שנתיים וחצי פחות או יותר להלן המפרט: MSI Creator 32 PS321URV Intel Core i9-13900K ADATA XPG Levante 360 AIO Gigabyte Z790 AERO G Crucial 32GB DDR5 4800Mhz Samsung 990 Pro 2TB Samsung 980 Pro 2TB Samsung SSD 840 EVO 1TB Creative AE-5 Plus Nvidia 3080Ti PSU ROG TH…
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
- 2 followers
-
-
היכן אוכל לקנות מברג למקבוק פרו שהוא בעל 5 עיגולים (כבתמונה)? חשוב: לא מדובר על כוכב בעל 5 פינות כמו שכל החיפושים מעלים. חיפוש של "pentalobe screwdriver" מוצא רק מברג כוכב, לא כפי שדרוש. חיפשתי המון ולא מצאתי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני חושב שכונן D הוא חלוקה של כונן C שלי. אבל החלק של C מלא, וב - D יש הרבה מקום. ראשית - איך אני בודק שאכן D אינו כונן פיזי נפרד אלא חלק מכונן C? שנית, איך אני מוסיף לחלק של C מקום מכונן D?
-
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
- 3 followers
-
-
הפעלתי AIDA64 שמתי את המעבד בסטרס על 100% ה WATT מגיע רק ל 50W למרות שזה מעבד של 90W , במשך 10 דקות של סטרס המעבד הגיע רק ל 3.4GHZ שהתדר בסיס 3.3 , זה נדיר שזה מגיע ל 3.5/3.6 , מה זה יכול להיות ?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, נתון: לוח אם 1700 Asus Prime H610M-A-CSM DDR5 נתון מסך: Dell 27 inch מחבר מסך למחשב לא מזהה מחבר מסך גנרי עובד יופי כבל HDMI רעיונות יתקבלו בברכה, כן, גם להוסיף כרטיס מסך. בברכה, אוהד
-
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
- 2 followers
-
-
אני ראיתי בהרבה מקומות שכתוב שעדיף להוריד את הדרייבר מהאתר של היצרן של הלוח אם כי הוא לפעמים עושה שינויים בדרייבר של הציפסט או מוסיף דברים כדי שזה יתאים בדיוק ללוח אבל באתר היצרן של אינטל יש את הדרייבר הכי עדכני , מה לעשות ? להוריד דרייבר רק מהאתר של היצרן של הלוח כמו גיגהבייט או מהאתר של אינטל ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום רציתי לעדכן את הביוס של לוח האם אצלי B450 GIGABYTE משום מה מופיע באתר GIGABYTE שהעדכון הוא ל WINDOWS 10 64BIT וראיתי אצלי שמותקן דווקא 32BIT משום מה יש לזה משמעות ? שלא אדפוק משהו בלוח בעדכון.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי בזמן האחרון יש לי בעיות במחשב שהוא פשוט עושה ריסטרט בעצמו בלי שום מסך כחול ובלי שום דבר הוא כאילו נכבה ונדלק שוב פעם מחדש... מה לא ניסיתי לעדכן דרייברים לבדוק מדריכים ביוטיוב מה לעשות שום דבר לא עזר... נכנסתי לevent viewer וזה רשם לי את event 41 שזה בעקרון רושם שהמחשב לא נכבה כמו שצריך ועוד.. ואז היה רשום שם לבדוק את הPower שהמחשב שלי מקבל ובדקתי ביוטיוב לעומק וניסיתי לשנות הגדרות וזה עדיין לא עזר והוא בכל זאת קורס כל 10 דקות או כל כמה שעות. ואחרי שהעברתי אותו לשקע שמחובר בו המזגן שלי ובשנייה שאני מדליק את המזגן המחשב מקבל ריסטרט, יכול להיות שזו בעיה בספק כוח? אשמח לעזרה לפני שאלך להחליף משהו... תודה מראש עריכה: לא יודע אם יש קשר אבל בחיים לא …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד - dell latitude 5420 הסוללה נחלשה מאוד, ולא מחזיקה יותר מרבע שעה ברצוני לרכוש סוללה חדשה, איכותית, רצוי מקורית האם בהזמנה מחו"ל עם משלוח לארץ יעלה לי יותר זול מאשר לרכוש בארץ? הסתכלתי באמאזון ואני לא רואה משהו שמתאים עם משלוח לארץ, באיביי בעיקר מסין או מאירופה במחיר יקר. אם מישהו יכול לעזור לכוון אותי ולשלוח לינק להזמנה, אשמח. מדובר על סוללה 6 תאים 60Wh 11.1V תודה
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום. מחשב נדלק והמסך לא רק אחרי הפעלה שניה הכל עובד לא מצליח להבין מה הבעיה. (אין ציפצופים או אינדיקצינה אחרת לתקלה) ryzen 5 3600x gigabyte aorus 450b RTX 2060 Super תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה התחלתי להשתמש בראם של G.SKILL שקניתי מאמזון ולפני כמה ימים הפסיק לעבוד לי אחד מהסטיקים של הראם (8x2 gb 3600mhz) היה צריך להפעיל XMP כדי להגיע ל-3600MHZ שזה הרים את המתח מ-1.35V (שזה המתח שכתוב במפרט של ההראם) ל-1.364V בערך. בקיצור, אחרי חצי שנה נדפק אחד מהסטיקים ועכשיו אני צריך לשלוח להם בקשה ל-RMA כדי שיחליפו את הראם. בטופס מילוי לאחריות הם שואלים מה הלוח אם. הבעיה היא שאני משתמש בלוח אם שבתאוריה אמור לעבוד עם הראם בלי בעיות, ובפועל הרבה ממליצים להשתמש בראם ובלוח הזה יחד, אבל ברשימת לוחות תומכים וב-QVL של הלוח אם, הדגם הזה לא מופיע כי לא בדקו אותו. השאלה שלי היא אם יעשו לי בעיות על זה. יכול להיות שישתמשו בזה שהלוח …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי Dell VOSTRO 3500 כ-8 שנים. לפני חצי שנה הוא התחיל להשמיע צפצופים וקניתי חדש. עכשיו עם כל אילוצי הקורונה והעבודה מהבית, בודקת אפשרות להשמיש אותו לצורך עבודה משרדית + אינטרנט. הרצתי דיאגנוזה דרך ה-BIOS שמראה שהבעיה בהארד דיסק (no hard disk detected). ראיתי שממש פשוט להחליף הארד דיסק במחשב הזה והוצאתי את הישן. אני רוצה להחליף אותו בהארד דיסק חדש SSD של 250 GB, ויש לי כמה שאלות: 1) האם SSD יעבוד טוב, כלומר בהתאמה לחומרה של המחשב הנ"ל? (מצרפת צילום מסך של המפרט הטכני) 2) אם כן, איזה SSD כדאי לקנות, בהנחה שאני רוצה להשקיע כמה שפחות. החיפושים שלי העלו את זה - https://1pc.co.il/product.aspx?id=8945 3) האם אוכל להתקי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים כמעט בכל יום. זה בדרך כלל קורה שאני משחק Rainbow Six Siege או לאחר שאני משחק בו. הError שאני מקבל מהBSOD משתנה, אבל נראה שכולם קשורים ל"ntoskrnl.exe". בשאר הפעמים אני פשוט מקבל קריסות לשולחן העבודה, בלי Error מסוים. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור למשחק, אז מחקתי והתקנתי מחדש על 2 הכוננים שיש לי, ועדיין לא עזר. התקנתי גם את הדריברים של הכרטיס מחדש ולא עזר. היום פרמטתי את המחשב, חצי שעה אחרי ההתקנה המשחק קרס, כשחזרתי למשחק, אחרי חמש דקות אני מקבל שגיאות של Memory could not be read או משהו כזה. ממה שקראתי נראה שntoskrnl.exe קשור לבעיית זיכרון, אז הרצתי את הבדיקת זיכרון של ווינדוס ולא מצאתי כלום. מתכוון לה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ליפני יומיים רכשתי מחשב נייד דל דרך קייאספי. שמתי לב שבחלקו האחורי אחד הברגים פשוט נראה אכול ( מצורפת תמונה ) . דיברתי מול התמיכה של דל ונאמר לי שהמחשב יצא ליפני 63 ימים מהמפעל ואני הלקוח היחידי שלו ולא נפתח אף פעם ואין להם מושג למה זה ככה. האם יכול להיות שמחשב נייד עוזב את המפעל ככה? האם יכול להיות שהיבואן פותח אותו בארץ לצורך התקנה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם ההדפסה בצבע בבית. המדפסת שלי היא מסוג hp deskjet 3830 series. הבעיה - כשאני מדפיס מסמכים מהמחשב (דרך תוכנות האופיס/דרך האינטרנט), זה לא מודפס עם צבע. בדקתי את כל ההגדרות של צבעי שחור-לבן ולא ראיתי הגדרה כזו מופעלת. החלפתי טונרים במדפסת (על אף שהיה בהם דיו) ועדיין לא עובד. כשאני מדפיס דרך המדפסת עמודי ניסיון ובדיקה - הם יוצאים עם צבע. אשמח לסיוע!
-
- 7 תגובות
- 12.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מופיע לי על צג המחשב חיבור וניתוק כל שנייה של USB כאשר לא מחובר שום התקן. נוצר מצב שאני לא יכול לחבר שום התקן חיצוני אשמח מאוד לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. נשפכו לי מים על המקלדת של הלפטופ, כל המקשים שנגעה בהם מים לא עובדים. השארתי את הלפטופ בתוך אורז למשל 48 שעות וזה לא תיקן את המקשים. הלפטופ עובד מצוין, פירקתי גם את הלפטופ לראות ששום דבר לא נרטיב פנימה והכל בסדר. יש דרך להושיע את המקלדת או שאין מנוס מלהחליף?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח Asus zI170pro, נכנסתי לביוס הכל נראה רגיל, לא מבין מה קורה, תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מחשב מסוג acer swift 3 sf314-42 r6t8 https://www.acer.com/ac/en/IL/content/model/NX.HULEC.003 אני רוצה לטעון את הסוללה שלו באמצעות כבל usb c ולא באמצעות המטען המקורי שמשתמש בbarrel plug דקיק. למיטב הבנתי יש אופציה כזו לטעון את המחשב הזה באמצעות usb c אבל אני לא יודע איזה מטען יתאים. ראיתי מטען בסגנון הזה: https://www.ugreen.com/products/65w-4-port-3c1a-gan-pd-charger האם הוא תומך ולא יהיה בעיות? בכללי על מה עליי להסתכל כשאני רוכש מטען ואיך אדע שהוא מתאים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי משתמש חדש לאותו מחשב, ורציתי לשנות לכונן מסוים את ההרשאות. שישאר רק לראשון. תכלס , מה שקרה - הצלחתי ועוד איך - וגם לראשון אין גישה לכונן. יש לי שם חומר חשוב ביותר, איך משנים חזרה? עזרה, פליז, במטותא, אנא... (פתאום לא רואים את הכונן, כאילו לא קיים, ובכוננים האחרים אפשר לראות, אך לא לשמור ולהריץ תוכנות!)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כשפותחים תכנת וורד, מופיע לי הודעה קבועה בנוסח "עותק זה של מיקרוסופט אופיס אינו מופעל". מה ניתן לעשות כדי לבטל את ההודעה הזו? תודה רבה! Doc1.docx
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים, ועוד כונן ssd שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כשאני מפעיל משחקים קצת כבדים שמותקנים על אחד הכוננים, לעיתים לאחר כמה דקות המחשב קורס. אני חושד שאחד הכוננים האלו תקול, אבל אני לא יודע האם יתכן שהוא יקריס מחשב גם עם המשחק שמופעל מותקן על הכונן השני. השאלה היא, האם זה יתכן, והאם תיתכן אפשרות שאך ורק ניתוק הכונן התקול יפתור את כל בעיית הקריסה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מנסה לעבור ל144hz במסך החדש כמובן שהוא 144 ובהגדרות מופיע לי רק עד 60 איך אני עושה את זה מחובר hdmi
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-